ISTORIE VIE LA TIMIŞOARA, DUPĂ 20 DE ANI. ZIUA NAŢIONALĂ, SUB SEMNUL UNITĂŢII. PARTIDELE CARE AU ÎNFĂPTUIT MAREA UNIRE DE LA 1 DECEMBRIE – PNL, PNŢ, PSD – REUNITE. AZI ÎN TIMIŞOARA, MÂINE-N TOATĂ ŢARA. ÎNVINGEM ÎMPREUNĂ. O SINGURĂ ROMÂNIE, ROMÂNIA BUNULUI SIMŢ. IEŞIM DIN COŞMAR. NE VEDEM VISUL CU OCHII. ŢINEŢI MINTE ZIUA ASTA! EA VA INTRA ÎN MANUALE

Video de offmon

Azi, la Timişoara, cinci lideri politici s-au dovedit oameni de stat şi au dat startul unei noi istorii pentru România.

Crin Antonescu, Mircea Geoană, Gheorghe Ciuhandu, Klaus Johannis şi Radu Sârbu au semnat Parteneriatul pentru Timişoara. De fapt, pentru ţară.

Dreapta reală, cu stânga reală. Dreapta modernă, cu stânga care îşi regăseşte valorile.

Unitate pentru construcţie.

„Suntem compatibili, suntem o echipă, suntem capabili să scoatem România din probleme”, a spus Klaus Johannis, ieri, la Bucureşti.

Azi, la Timişoara revoluţiei anticomuniste, primarul Ciuhandu a pus punctul pe i: Băsescu nu doar că nu e de dreapta, dar reprezintă întoarcerea la comunism.

Radu Sârbu a anunţat că, după protocolul cu fratele PNL, PNŢCD a semnat, azi, pactul cu PSD, pentru reconciliere naţională, fundamentată pe valori şi caractere: recunoaşterea greşelilor trecutului şi iertarea acordată din partea celor care au suferit. Protocolul a fost aprobat de seniorii partidului, care au făcut închisoare politică.

Crin: proiectul Johannis nu înseamnă doar un guvern, ci un alt mod de a face politică, bună guvernare, paşi hotărâţi spre atmosferă europeană. Sunt bucuros că ne aflăm astăzi toţi la Timişoara. Dacă am fi aplicat Proclamaţia de la Timişoara şi punctul 8, şi dacă le-am aplica acum, nu noi – nu eu, nu Radu Sârbu, nu Gheorghe Ciuhandu, nu Klaus Johannis, nu Mircea Geoană -, ci Traian Băsescu ar trebui să plece din politică. Va pleca oricum, peste câteva zile.

Johannis: Daţi-mi voie să încep prin a ne ura La Mulţi Ani de 1 Decembrie! (Ne-a dat clase neamţul. 😆 ) Suntem compatibili, suntem o echipă,  este o reconciliere, nu doar a PSD cu PNŢCD – care este un pas excelent, ci şi a PSD cu trecutul PSD. Să reuşim să reunificăm societatea românească.

Geoană: Suntem martori la un moment de istorie.

142 răspunsuri to “ISTORIE VIE LA TIMIŞOARA, DUPĂ 20 DE ANI. ZIUA NAŢIONALĂ, SUB SEMNUL UNITĂŢII. PARTIDELE CARE AU ÎNFĂPTUIT MAREA UNIRE DE LA 1 DECEMBRIE – PNL, PNŢ, PSD – REUNITE. AZI ÎN TIMIŞOARA, MÂINE-N TOATĂ ŢARA. ÎNVINGEM ÎMPREUNĂ. O SINGURĂ ROMÂNIE, ROMÂNIA BUNULUI SIMŢ. IEŞIM DIN COŞMAR. NE VEDEM VISUL CU OCHII. ŢINEŢI MINTE ZIUA ASTA! EA VA INTRA ÎN MANUALE”

 1. mihai 4 Says:

  Intr-adevar,Roxi,sunt fericit.

 2. mihai 4 Says:

  Superb,superb,superb….bravo!

 3. J o h n s o n Says:

  tot Ciuhandu a mai introdus azi un concept inedit vorbind despre alianta cu „noul PSD”…Interesant.

 4. homer Says:

  O imagine face cat o mie de cuvinte…(FILMULETUL )
  Dupa confruntarea celor trei canditati, am aflat de la presedintele in exercitiu ca, in primul tur, el va avea 35-40%, Mircea Geoana -26%, iar Crin Anonescu -20%. IATA CINE VA- FURAT VOTURILE= BASESCU
  Dupa cum se vede, Traian Basescu este mult mai precis in privinta procentului adversarilor. Tot de la presedintele in exercitiu, aflam si de ce a fost atat de moale in timpul confruntarii cu cei doi. Pentru ca, sustine el nu era in copetitie. “Competitia era pentru locul doi, intre Mircea Geoana si Crin Antonescu”, sustine Traian Basescu.
  Asa ca si-a impus o pozitie de neutralitate fata de cei doi competitori. Ca sa vezi strategie.

  ACUM ,IN 6 DECEMBRIE BASESCU VA INVERSA PROCENTELE INSOMAR GEOANA 54% ,46 %BASESCU !

  Cifre masurate dupa difuzarea filmului cu palma lui Basescu peste mandibula copilului de la Ploiesti: 56% Geoana, 44% Basescu. 12% diferenta, mai mare decit marja de eroare. Masuratoarea e facuta de americanii de la Benenson Strategy pentru uzul intern al staff-ului pesedisto-liberal al lui Geoana.

  Ce mai trag blondele la Basescu 🙂
  O poza document din timpul recentei vizite a lui Traian Basescu in Spania, la asa-zisul Congres al Diasporei confiscate de PD-L. Fotografia a fost facuta in fata hotelului unde a locuit presedintele Romaniei. Martorii oculari sustin ca ofiterii SPP nu au schitat nici un gest atunci cand blonda a sarit in bratelele lui Basescu, l-a tras de urechi si l-a sarutat.
  Via Badin
  20 octombrie 2008
  BLOGUL lui Iosif BUBLE – IOSKA s-a mutat pe http://www.pesurse.ro . Multumesc platfotmei blogspot si lui google pentru gazduire.

  Cerem repetarea alegerilor!”, declara pe 30 noiembrie 2004 candidatul prezidential la acea vreme, Traian Basescu. Solicitarea imperioasa a lui Basescu de anulare a alegerilor se baza pe o asa-zisa descoperire de ultima ora: frauda prin vicierea softului care contabilizeaza electronic voturile. Seful statului sustinea ca voturile nule ar fi fost transferate in contul lui Adrian Nastase si al Uniunii PSD-PUR. Totusi, dupa ce a castigat alegerile, „la mustata”, in fata lui Adrian Nastase, Basescu a uitat brusc de fraudarea alegerilor. Si in cursa pentru PMB,in 2000,a castigat cu 2500 de voturi in plus,cursa impotriva lui OPRESCU!Iar acum, atat el, cat si Partidul Democrat beneficiaza de serviciile Net Consulting. Pe de alta parte, interesant este ca aceeasi Net Consulting a asigurat si numararea voturilor de la referendumul din mai 2007 privind demiterea presedintelui Romaniei,referendum care s-a soldat cu validarea lui Traian Basescu in functia de presedinte in urma unui coplesitor vot favorabil acestuia.

  Traian Basescu acuzat de viol, amenintari cu moartea si tentativa de omor? Nov 29, 2009
  Traian Băsescu a declarat, într-un interviu pentru „România Liberă”, întrebat dacă se aşteaptă şi la alte înregistrări care să îl pună în defensivă, că în momentul de faţă crede că este posbil orice, menţionând: „Aştept un viol”.

  6 noiembrie 2004 – – Doina Renea (fosta Lecusescu), nascuta la data de 23 septembrie 1953 in Constanta, fiica lui Vasile si a Petrutei, domiciliata in Busteni, str. Unirii nr. 102, a relatat urmatoarele fapte:

  In anul 1972 l-a cunoscut pe Traian Basescu in cartierul Tomis III din Constanta, moment la care era paoaspat absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice din Constanta;
  La data de 1 ianuarie 1973 a fost violata de Traian Basescu, viol in urma caruia a ramas insarcinata. La acea data, Traian Basescu era student la Institutul de Marina „Mircea cel Batrin” din Constanta, iar Lecusescu era studenta la Facultatea de Arhitectura „Ion Andreescu”, din Cluj-Napoca. Cazul a fost musamalizat cu concursul ofiterului de militie Bitu Nicolae, care instrumenta, de altfel, si reclamatia lui Traian Basescu, pe motiv ca fusese desfigurat de fratele victimei, Lecusescu Ion (de-asta are un ochi tumefiat si cicatrice pe fata!).

  – La data de 18 martie 1973, fiind insarcinata cu Traian Basescu, Doina Lecusescu s-a casatorit cu un pilot de aviatie, care, in ianuarie 1974, a suferit un accident aviatic, in urma caruia a decedat.

  – Pe 28 octombrie 1973, s-a nascut Adrian Mihail Renea. La inceput, Traian Basescu a negat paternitatea, pentru ca, mai apoi, sa incerce, impreuna cu tatal sau, sa-i ia copilul numitei Doina Lecusescu. intr-o incercare disperata de a-i lua copilul, Traian Basescu l-a confundat cu un altul, pe nume Valentin Stoian. De asemenea, in mai multe situatii a batut-o crunt, pe motiv ca nu-i cedeaza copilul.
  – La sfirsitul anului 1996, Traian Basescu a venit la sus-numita acasa, in Constanta, Bd. Lapusneanu nr. 110, Bl. L7, ap.133, si a convins-o sa mearga impreuna cu el si copilul in Bucuresti, promitindu-le o locuinta si ajutor material. Astfel, Doina Lecusescu a fost condusa, impreuna cu fiul, intr-un apartament dintr-un bloc situat in cartierul Berceni, unde au fost sechestrati pentru aproximativ doua saptamini. Zilnic primeau alimente prin intermediul soferului lui Traian Basescu (la acea vreme, ministru al Transporturilor).
  – in anul 1997, sub amenintarea ca va fi demascat, Traian Basescu i-a promis bani si casa, insa nu s-a tinut de cuvint si, in consecinta, in noiembrie 1997, sus-numita s-a adresat ziaristului Remus Haralambie, de la ziarul „Telegraf”, din Constanta.

  La plecarea din redactia ziarului, in timp ce astepta troleibuzul, a fost rapita de 2 indivizi necunoscuti, care au aruncat-o in Lacul Tabacariei din Constanta. A fost salvata de catre Remus Haralambie si de un coleg al acestuia.

  Fiul acesteia este bolnav de leucemie si are mare nevoie de ajutorul lui Traian Basescu, acesta fiind un posibil donator de singe compatibil.

  Declaratie

  Subsemnata Renea Doina, domiciliata in Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133. Rog sa binevoiti a lua la cunostinta urmatoarele: in 1973 l-am cunoscut pe numitul Basescu Traian, care, intr-o anumita conjunctura, m-a fortat sa intretin cu el relatii sexuale, in urma carora s-a nascut copilul Lecusescu Mihail Adrian. Cu lacrimi in ochi va rog pe dv. sa interveniti la toate forurile abilitate pentru ca macar in al doisprezecelea ceas, domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta si, implicit, copilul, cu toate demersurile legale ce rezulta din aceasta. Precizez ca, desi am incercat in repetate rinduri sa obtin recunoasterea copilului de catre Basescu Traian, acesta m-a evitat in mod sistematic, folosindu-se de trafic de influenta, mituire si chiar amenintari la adresa vietii mele, culminind cu administrarea unor batai bestiale. Dau aceasta declaratie, o sustin si o semnez, intrucit la ultima convorbire telefonica avuta cu Basescu Traian, in dimineata zilei de 5 noiembrie 1997, acesta m-a amenintat ca ma omoara si ca, oricum, disparitia mea nu va fi observata. (5 noiembrie 1997)
  (surse)
  Razvan Murgeanu da ordine de anihilare a opozitiei in teritoriu:
  „puneti paru’ pe ei si bagati-i in portbagaj.
  PDL disperare mare, Murgeanu & CO declanseza atacul pe ultima suta de metri sa-si salveze pielea cu orice pret,inclusiv cu riscul de a raspunde penal dupa alegerile din 6 decembrie. Presedintele PDL sect.1 ordona prim vice presedintelui Viorel Todorache, sa puna parul pe ei si sa-i bage in portbagaj pe reprezentantii opozitiei care indraznesc sa miste impotriva PDL in sect.1 si Bucuresti. Cred ca va puteti imagina ce se intampla in tara , teroarea bolsevica reinstaurata de mercenarii lui Basescu.
  In materialul audio de mai jos Murgeanu primeste asigurari ca „s-a rezolvat problema cu Lucky( omul opozitiei) , caruia i s-a gasit „medicamentul” de anihilare. Murgeanu asteapta solutia” la el la birou.
  Murgeanu „tratamente ” pentru Opozitie

  Razvan Murgeanu:” puneti paru’ pe ei si bagati-i in portbagaj”
  Nov 29, 2009
  Simbolurile comuniste sunt penale
  Nov 25, 2009
  Traian Basescu este primul sef de stat roman care a avut curajul sa condamne comunismul si crimele sale. Cateva amendamente aduse codului penal prevad pedepse cu inchisoarea pentru detinerea si distribuirea simbolurilor regimului comunist, fiind nevoie doar de semnatura presedintelui pentru intrarea in vigoare a interdictiei. Nu intrati in panica si nu va repeziti sa trimiteti felicitarile calduroase pentru initiativa curajoasa a marelui barbat politic Traian Basescu. Este vorba de codul penal al Poloniei si de seful statului polonez. In Romania a fost de ajuns proba orala, specialitatea profesorului de la Cotroceni.

  Razvan Murgeanu lucreaza la negru( pentru partid)
  Nov 30, 2009

  Ne-au trebuit cinci ani sa putem intelege cum se dezvolta o tumoare politica in jurul lui Traian Basescu. Cum a evoluat incepand cu anii ’90 , pe cine a promovat si care este rezultatul actiunilor sale astazi la doar cateva zile de iesirea sa din scena politica? Ne-a mintit cu dezinvoltura de fiecare data cand a fost pus in situatia sa -si explice erorile. A otravit societatea civila cu aportul unor intelectuali cu pretentii , sustinut indeaproape de armate dezlantuite de in-formatori de opinie infometati in tranzitie. S-a inconjurat cu figuri celebre ale infractionalitatii , interlopi si oameni al caror trecut si prezent ar starni tone de invidie in randul organizatiilor mafiote cu pedigree. Personaje descalificate moral, cu un trecut mai mult decat dubios, in functii de raspundere cu acces direct la visteria nationala, pentru care „romanul” si „poporul” D-lui Basescu, nu constituie decat masa de manevra imbuibata psihic cu slogane fascistoide si grosolan populiste . Scursorile securitatii comuniste si-au gasit un loc cald in trupa de soc a lui Traian Basescu. In aceasta campanie, statutul si doctrina acestor infractori de duzina , functioneaza structural ,pe metode NKVD- iste , diversiune, coruptie si santaj sau anihilare fizica. Violenta si teroarea au devenit componente principale in practicile de joc politic implementat in forta de colaboratorii D-lui Basescu. Capitole intregi preluate din manulale de manipulare a opiniei publice prin teroare si intimidare , folosite cu succes in revolutia bolsevica , la douazeci de ani de la rasturnarea lui Ceausescu.
  Daca in Bucuresti le este permis orice pentru pastrarea puterii absolute , va puteti imagina ce se intampla in tara, in locuri unde oamenii se tem sa vorbeasca, acolo unde teroarea portocalie este la ea acasa. Am luat in discutie deocamdata doar cazul deja cunoscut al D-lui Razvan Murgeanu si colaboratorii . Exista deja probe indubitabile care atesta regimul de teroare instaurat la nivelul Bucurestiului, al sectorului 1 in special.
  Fisierele audio vorbesc de la sine si demonstreaza ca in mandatul lui Traian Basescu, Romania a intrat adanc in zodia Camorrei .Basescu, Murgeanu, Videanu, Udrea, Negoita si ceilalti, au transformat statul roman intr-un stat mafiot, unde regula de baza este proiectata la nivel national prin deviza „Cine misca , numai misca”. Romania a intrat pe mainile unor infractori de drept comun , cu acte in regula carora mirosul de sange le dilata pofta de putere. Nu vor ezita niciun moment sa foloseasca absolut orice metoda pentru a se mentine la putere, frica de raspundere penala ii impinge spre acte extreme care cu siguranta vor fi oglindite in mandatele de arestare . Imi permit cu scuzele de rigoare sa-l citez aici pe inca presedintele Romaniei : „De ce le e frica, nu scapa”.
  Am publicat ieri cateva probe audio , discutii in care liderul PDL sector 1 si totodata secretar de stat , Razvan Murgeanu incita cat se poate de clar la violente fizice imptriva reprezentantilor opozitiei , lupta se da in mod special in colegiul 1 , pe care Murgeanu i l-a promis unui alt infractor , Viorel Tudorache(detalii aici) , de profesie”comerciant”. O simpla cautare pe Google scoate in evidenta numai fapte concrete din background-ul acestui parvenit al tranzitiei, finul lui George Becali. Astfel colegiul tintit de Emil Boc, dupa iesirea din scena a lui Basescu, este pus la bataie de catre Murgeanu pentru noua speranta a performantelor politicii portocalii , Viorel Tudorache. Liderul PDL sector 1 strabate frontul in aceeasi masina(Toyota Land Cruiser). Pusa la dispozitie de firma Rosal in urma cu doi ani „pentru operatiunile de dezapezire” , impartind ordine precise echipelor de „interventie”. Abilitatile lui Murgeanu sunt mostenite pe linie paterna, calitatile de secretar de partid comunist si mijloacele de propaganda specifice acestui sistem criminal, condamnat din varful buzelor de seful statului ,au fost mostenite de la tatal sau , activist de nadejde al socialismului multilateral dezvoltat .Practicile de lucru dobandite din vremea studentiei , cand frecventa cu rigurozitate seminariile securitatii ceausiste , unde si-a sustinut cele mai importante teze de doctorat.
  Sunt convins ca intelectualii de cafenea, Patapievici, Liiceanu si Sever Voinescu, stalpii criptocratiei basesciene, filozofeaza intre compromis si promiscuitate, contribuind la promovarea valorilor indispensabile in procesul de reformare a clasei politice. Sloganul de tinichea al liderului absolutist. reformare care incepe si se termina cu personaje deja celebre precum, Viorel Tudorache, Elena Udrea , Razvan Murgeanu , Monica Iacob Ridzi si nu in ultimul rand cu Bercea Mondialu’ acompaniat la infractiuni de Don Costel Iancu , manuitorul de lanturi si staboruri.
  Disperarea a atins cote extreme in interiorul partidului prezidential, s-a dat unda verde la „bagati-i in portbagaj si rupeti-le capul” , razboiul lui Basescu cu poporul neascultator se intensifica pe turnanta . Atasez in format audio doua elemente concludente care demonstreaza practicile mafiote folisite de Murgeanu & CO in colegiul nr.1, continuare a „episodului” de ieri (Murgeanu:” puneti paru’ pe ei si bagati-i in portbagaj”). De remarcat faptul ca Murgeanu il lasa in offsaid pe Emil Boc , omul cu pretentii directe in colegiul ramas disponibil, in favoarea partenerului sau de combinatii, Viorel Tudorache.
  *Murgeanu catre Tudorache: „Daca in turul doi asta iese presedinte , colegiul 1 e al tau, depinde de voi”.
  Tudorache:” Dom’Presedinte , la cat sunt eu de shulfa …Eu si Calin ne vom face datoria cu cinste”
  Murgeanu:” Vreau in primul rand colegiul 1 sa iasa cel mai bine. Stiti ce aveti de facut.”
  Tudorache: „Sefu’ ti-i fac eu pe astia de canta….”

 5. rusnac Says:

  Comunismul clasic a cazut in 1989 la Timisoara. Dupa 20 de ani de tranzitie, in 2009, tot la Timisoara incepe perioada democratiei consolidate. Concomitent cu disparitia ultimelor tentative dictatoriale. Concomitent si cu intrarea in vigoare a Constitutiei europene. Din pacate, la ora actuala Timisoara si Banatul sunt, spre rusinea lor, un puternic bastion pedelist. Cu atat mai laudabil este gestul de azi al semnatarilor pactului, incheiat chiar acolo, in fieful lor. E buna detasarea unanima a semnatarilor de trecutul comunist. E buna de asemenea refacerea vechii aliante a partidelor traditionale romanesti, la fel ca in 1944-1947 si la fel ca in 1990-2000, ca o contrapondere fata de pericolul dictaturii. Sa speram ca de acum inainte va merge si Romania pe un drum firesc al democratiei fara sincope si in rand cu celelalte state europene cu democratii consolidate.

 6. Marcus Says:

  Asta-i ca m-a “inervat” un pupinbasist pe JN

  care neavand habar de semnificatia cuvantului “undrea”, mi-a zis de mama pe motiv ca m-am luat de “udrea”

  Iaca vine 6 undrea
  Sa o ia pe sus pe udrea
  Si s-o duca la bordel
  Pe post de curva model.

  La intrare va sta chiombu’,
  Iar casier le va fi bocu.
  Udrea, Ridzi si Monica
  Isi vor vinde gaurica.

  Caci purcoiul din buget,
  Ce furat-au fara cuget,
  S-a cam terminat ca sursa
  Si-au gasit o noua bursa.

  Dar nu bursa studenteasca,
  Nici din cea negustoreasca,
  Ci o bursa codosita
  De Ba, sexu’ ! azi platita.

 7. trei rose Says:

  Nu v-a murit nimeni din familie in 89,nu? din cauza „teroristilor”
  se vede ca nu ati citit in Justitiarul cine este dl Iohanis.
  si ce ii uneste pe acestia de mai sus..A papat Sibiul,are nevoie acum de bani…
  Moscova v-a unit…nu am ce zice…
  cel ce ai scris 100 de pagini mai sus,cine crezi ca sta sa citeasca?
  Nastase,Patriciu au scapat de procese..v-ati vandut inima lui Iliescu si Vanghele..vai si amar

 8. trei rose Says:

  o sa mearga Romania pe drumul firesc doar cand o sa alegeti oameni cu frica de Dumnezeu,
  nu rapitorii rosii ai Moscovei,
  rusine acestei tari..
  ati vandut-o pana acum ..
  mai a ramas ceva..?
  a raqmas prostia noastra..cu ea mergem mai departe..va lasati dusi de nas..cata prostie…va va conduce Prostanacul cu Iliestii lui

 9. tony Says:

  LA MULTI ANI!

 10. J o h n s o n Says:

  @ Homer,am auzit si din alte surse istoria cu femeia lasata insarcinata,sursa care nu are abilitati de a prelua de pe internet povestea,un om mai in varsta contemporan acelor evenimente.Varianta sa are mai multe detalii,Basescu personal afland ca e insarcinata a vrut sa scape de ea de pe atunci batand-o cu bestialitate…Familia fetei a aflat si au strans niste prieteni ducandu-se peste fratii Basescu in mahalaua Coiciu unde astia aveau o gazda,i-au prins si le-au aplicat o corectie pe masura la sfarsit i-au dat cap in cap pe fratii scelerati pana l-au desfigurat pe asta mai celebru dar zic eu nici alalalt nu a scapat chiar fara urme daca te uiti mai atent la el …

 11. Marius Mina Says:

  La multi ani Romania !

 12. olimpiu Says:

  pt mine cel frumos moment al istoriei tarii mele dupa dec 1989. am avut multe momente in 20 de ani in care mi-am spus ca nu a meritat sa-mi risc viata. au fost multe momente in care am regretat jertfa tinerior mei colegi. acum ma bucur ca m-am inselat si ca sunt gata din nou sa lupt pt tara mea. La multi ani Romania!

 13. Roxana Iordache Says:

  trei rose de KK. V-a spălat creierii comunismul. Băsescu l-a votat pe Iliescu, nu noi. Băsescu a adus minerii în iunie 1990, era şeful lui Dobre. Băsescu l-a dat jos pe Ciorbea, la ordinul Moscovei. Oamenii lui Băsescu, Stolojan şi Videanu, au negociat cu Moscova pentru ALRO şi Romgaz. Crin a zis perfect, azi: dacă se aplica punctul 8 atunci când Băsescu îl vota pe Iliescu, n-ar mai fi fost azi în politică. Restul e mâncătorie de căcat. O să muriţi înecaţi cu propria borâtură de ură din prostie.

 14. filadel Says:

  Totuși mi se pare greu de explicat în ce fel domnul Coposu ar fi fost de acord cu acest nou ”Front de Uniune Națională”. Roxana, tu l-ai cunoscut pe domnul Coposu. Crezi că dînsul ar fi fost alături de ei? Văd că ai uitat să menționezi faptul atestat de Ciuhandu.

 15. filadel Says:

  Mulțumesc pentru răspuns.

 16. filadel Says:

 17. filadel Says:

  Pentru ce a făcut domnul Coposu atîția ani de ocnă grea?

 18. theodora0303 Says:

  Draga Roxana,
  Doresc sa ii multumesc domnului Basescu pentru ca prin comportamentul lui intolerant, agresiv, incoerent, destabilizator si razbunator a reusit ceea ce nimeni nu ar fi crezut posibil si anume reconcilierea nationala. 🙂
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/01/va-multumesc-domnule-basescu-pentru-reconciliere/
  Cu respect

 19. Mihnea Georgescu Says:

  Trăiască România! LA MULŢI ANI! VICTORIE!

 20. paps Says:

  Voi nu sunteti „national-liberali”!Nici Ciuhandu „national-taranist”!Sunteti niste tradatori bolnavi si jalnici.”Partide istorice”-penibili si ipocriti.
  Sa va ierte Dumnezeu.

 21. alex.dumitrascu Says:

  Tradatori…ai cui?
  Ai lui Basescu cel mai iubit fiu al poporului?
  Ai lui Boc cel de la coada vacii?
  Ai Elenei Udrea tiitoarea oficiala a manelistului sef?
  Ai Elenei Basescu beizadeaua gangava de sex feminin?
  Ai lui Videanu bordura penala?

  Ura naturala a parvenitilor impotriva a tot ce e istoric, inclusiv a partidelor.

 22. paps Says:

  Nu sunt in nici un caz parvenit.Am crezut in partidele istorice.Am fost simpatizant si am votat cu PNL pana in 2007 la suspendare.
  Atunci si acum nu pot sa inteleg cum PNL-ul se da cu Iliescu.Nu pot ,pur si simplu,intelegeti?Daca ati ajuns partasi la terfelirea simbolurilor Timisoarei si la spalarea pacatelor criminalului de Iliescu si a acolitilor lor,atunci exact cum am spus,sa va ierte Dumnezeu.

 23. Adrian Says:

  Din pacate timisorenii nu au vazut PSD-ul lui Cunescu ci pe al lui Iliescu. Iar la asta au alergie. Cred ca semnarea reconcilierii dintre PNTCD si PSD a fost o miscare neinspirata. Nu stiu cine a avut ideea.
  UDMR a avut o abordare mult mai inteligenta: a semnat doar cu PNL.

 24. J o h n s o n Says:

  @paps,ti-a iesit si urticarie de la atata intoxicare halita de la trupa de securisti manipulatori de la Cotroceni…Chiar asa din 2007 pana acum nu ai realizat ce diferente exista intre un partid real de centru dreapta,PNL,care poate face aliante preelectorala la vedere cu un partid de centru stanga, PSD si un hibrid de partid liberal care prin impostura si tupeu tipic parvenitului si anume PDL pozeaza in antipesede dar face aceasi alianta cu PSD,prin protocol de guvernare.Chiar nu ma intereseaza nedumerirea asta a ta,esti un activist trimis aici,ca atatia altii… Tic Tac…AMR 5 zile 😉

 25. selawie fatal Says:

  Sa te ierte pe tine cine vrei tu pt incercarea asta incalificabila de manipulare. Este singura sansa de a-l tine pe vanghelie jos si pe nastase departe. iliescu? intr-adevar a fost..acum este la fel de periculos ca basca pe care o poarta. Daca ii lasati pe cei trei sa faca treaba care au promis-o, nu va reusi nici nastase si nici vanghelie sa mai recupereze terenul pierdut.

 26. Doru T Says:

  Este de neconceput ce se intampla in aceste zile. Am fost sunat de o cunostinta…face campanie electorala pentru Base…2000RON pentru 6 zile!!! Promisiune de dublare a sumei daca Base castiga! Se arunca cu foarte multi bani din partea PDL….Pentru fiecare convinsa sa participe la campanie….se primesc iar sume frumusele…

 27. blogideologic Says:

  Să dea Dumnezeu !

 28. paps Says:

  Exact Vanghelie,Nastase si Iliescu o sa conduca.Si pe voi.
  S-a facut alianta cu PSD pt. ca n-a vrut PNL-ul.Sunt de acord, o mare greseala.Lasa sa faceti voi.
  Daca nu sunt de acord cu voi, sunt activist trimis aici???

 29. Plano Says:

  Cateva sute de portocalii timisoreni au scapat din galeria lui Poli si au stricat evenimentul istoric de reconciliere de la Timisoara.
  Piata Operei din Timisoara nu semana astazi cu un act istoric de reconciliere.
  Din contra…
  Evenimentele se pot repeta duminica seara la Bucuresti dupa anuntarea pierderii alegerilor de catre Traian Basescu.
  Ultimile zvagniri de ura aruncata ca un pumn in fata cocordiei pe un proiect politic care abia se maturizeaza.

 30. La mulţi ani tuturor Româniilor! « Dispecer Blogosferă Says:

  […] See also: Bleen – Solidaritate cu Timişoara, Roxana Iordache – Istorie vie la Timişoara […]

 31. Mariean Vanghelie Says:

  Haoles baoles si deci asea sa fie!
  Deci a-m invins!
  Deci jos manelijti de pedele!
  Deci sus manelijti de pesede!
  Deci sa traesc bine sin continoare pe persuana fizica cikaliakcikicia!

 32. Merdenele Says:

  Gunoaiele care conduc acum PNL-ul vor fi aruncate de romani acolo unde le este locul. Cea mai mare tampenie pe care-au putut-o face Crin si Geoana, sa mearga la Timisoara si sa tina discursuri inchisi in cladire. Vai de voi, PNL-isti turnatori si PSD-isti rosii!

  Basescu a castigat deja alegerile!

 33. Francesco Says:

  Hei ecouri Antena 3-Realiatea, vedeti ca omu’ vostru cu steagul rosu a iesit prin spatele Operei! Nu l-au speriat minerii, ci timisorenii. Si mai usurel cu injuraturile.

  Felicitari Timisoara!

 34. George Says:

  Ciuhandu si Iliescu…
  Sarbu si Nastase…
  N-am crezut vreodata sa ii vad in acelasi oras darmite intr-o alianta politica.
  Inteleg ca Ilici nu are nici un dram de scrupule dar sa il vad pe dom’ primar in genunchi cu nasul intre fesele KGB-iste imi face greata.

  As vrea sa le spun „Rusine!”… Dar o sa descopere ei ce inseamna sa te aliezi cu indivizi de teapa lui Ilici…. Vor fi aruncati primii la groapa de gunoi cind vine impartirea ciolanului.

 35. J o h n s o n Says:

  @ Merdenele,Francesco si mai ales George…

  M-ati convins,o sa votez Basescu … (AMR 5 zile,v-ati facut bagajele ? )

 36. Sergiu Says:

  Nu va bucurati inca ! E prea devreme. Un disperat pus la colt e in stare de orice ! Nu stiu ce ar putea fi acesta „orice”, dar am inima stransa !

 37. Merdenele Says:

  La Timisoara si Brasov incep sa se incinga spiritele. Sa vedem pe care usa din dos vor iesi de data asta Crin si Geoana. Daca si bucurestenii se trezesc, nu-i vad deloc bine pe ticalosii aia doi, turnatorul liberal Crin Antonescu si comunistul rosu Geoana Mircea 🙂

  Si-au incasat cea mai mare rusine posibila. Sa iasa pe usa din dos din Timisoara si nici macar sa aiba curajul sa se adreseze direct timisorenilor! Au primit exact ce-au meritat: Huiduieli si fuga pe scara de serviciu!

  Basescu a castigat deja alegerile!

 38. J o h n s o n Says:

  @ Merdenele…ia o pauza,ne-ai convins,basescu a castigat deja…du-te si raporteaza ca intoxicarea pe acest blog a fost incununata cu succes,sa te trimita pe alt blog…

 39. m Says:

  da,l-o fi votat pe iliescu ! insa ce nu poti pricepe tu RI,este ca unii oameni evolueaza la nivelul gandirii si nu raman incremeniti in idei putine si fixe,asa ca tine.nu ma mir ca esti acrita…
  ti-am citit blogul in ultimele zile : o culme a isteriei,vulgaritatii si rautatii.in plus,o lipsa crasa de caracter.pai dupa ah calin,’partzul’ radu,doctorul oprescu si ‘sir’ crin…e bun si prostanacul geoana.totul in cateva luni,nu-i asa competento ?
  tu ziarista de succes ? ca asa te vedeam in anii ’90…blogu-ti este dovada vie a non-valorii ajunse valoare odata cu tranzitia prelungita a romanicii.
  sunt curioasa sa vad ce mai ciripesti peste vreo 6-7 luni.despre politica,istorie si meteo.
  PS : sper sa nu spui ca si eu sunt k…obsedato !
  PPS : da,ziua de 1 dec.2009 va ramane in manuale.o zi a rusinii nationale.si a tupelui.si a nesimtzirii.
  in fine : PSD a facut marea unire din 1918 ????
  sictir etern.

 40. George Says:

  Johnson….

  Inca nu mi-am facut bagajele! Astept sa cheme Ilici minerii sa ma ajute…

 41. mariusmioc Says:

  Cam huiduiţi azi la Timişoara Geoană, Johannis şi G. Ciuhandu au ieşit pe uşa din dos din Operă. S-au folosit şi gaze lacrimogene, gloanţe încă nu. Nişte filmuleţe la http://www.newstimisoara.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2551:la-20-de-ani-de-la-revolutie-piata-operei-confiscata-de-mircea-geoana&catid=34:stiri&Itemid=55

  Bine le zici tu Roxana: Azi în Timişoara, mîine-n toată ţara!

 42. Merdenele Says:

  Roxana e mai ticaloasa ca SRS si Iliescu la un loc. Din fericire, nu a avut si nici nu va avea vreodata puterea lor.
  Ea se scalda in aceeasi cloaca imputita alaturi de Ciutacu si Badin. Din cand in cand mai face si Marius Mina caca in scaldatoarea lor 🙂

  Scelerata asta a trecut deja pe la toti. Tariceanu, Duda, Oprescu, Crin si, acum Geoana! O biata scarba ratata care isi elimina dejectiile zilnice pe blog.

 43. Julia Says:

  Intr-adevar o zi istorica. Sa lasi deoparte interesele personale de partid ca sa faci o alianta impotriva pericolului Basescu este un vis la care nu mai speram. Ca sa ma laud, spuneam si eu acum ceva timp ca in Romania partidele ar trebui sa se uneasca sa fie mai putine dar cu ideologii mai bine conturate. Acum e un moment la fel de bun ca oricare altul, dar are avantajul de a contracandida impotriba betivului no.1 al tarii.

  Mult succes aliantei. Ramin sceptica, dar am mari sperante.

  In ce priveste antagonismul meu impotriva PSD si a lui Iliescu, ramin mai departe la parerea ca Iliescu ar trebui judecat pt singele varsat in ’89/’90. Dar partidul PSD a evoluat spre bine si continui sa cred ca fara Basescu pe cei cinci ani, ar fi fost o involutie. daca Nastase si PSD cistigau acum cinci ani, aceasta alianta de azi de la Timisoara nu ar fi fost posibila. Orice rau e spre bine spune o vorba din batrini. Iata binele raului Basescu. Doamne ajuta-ne!

 44. alex.dumitrascu Says:

  @merdenele
  Tu esti dejectie, esti merde. Dejectie umana. Cand calca cineva in tine trebuie sa se spele pe pantofi.
  Esti un fel de carpa umana, de felul alora care il slujeau pe Ceausescu.
  Un fel de marunt activist UTC responsabil cu propaganda .
  Faptul ca nu ai trecut de la unul la altul indica un lucru simplu;
  singurul care accepta sa fie pupat in cur este Basescu, altii n-au nevoie de serviciile tale, asa ca esti consecvent, n-ai de ales.

 45. theodora0303 Says:

  Roxana,
  Nu stiu daca esti langa calculator acum, vroiam sa iti spun ca PDL-isti se aduna in Piata Universitatii. Vezi pe OTV 😦
  Sper sa nu iasa nimic rau.
  Cu respect

 46. Mihnea Georgescu Says:

  Roxana este un Om adevărat, mă mir cum tolerează sceleraţi ca merde…

 47. J o h n s o n Says:

  @ George,eu zic sa le faci,Basescu a dat ordin deja de verde pe CFR pentru garniturile cu ortaci…Grabeste-te

 48. ela Says:

  Theo, dan daconescu direct 😦
  Poate sa faca mult rau Romaniei cu televiziunea lui manelista la care base este difuzat la infinit ?!
  De ce oare, nu se respecta timpii de antena pentru fiecare candidat, cna-ul n-are nimic de zis?

  BATAUSII lui basescu ASTA ASTEAPTA, si base la fel nu vrea sa plece de la ciolan, un caracter infect care nu stie sa piarda.

  La noi in provincie a intrat emisiunea locala.

 49. Dan Patrascu Says:

  Dna Iordache,
  Cu tot respectul s-a petrecut un moment de istorie, dar momentul e istorie este cel pe care il treceti cu vederea si il ignorati pe blog.
  http://patrascudan.wordpress.com/2009/12/01/mereu-timisoara/
  Cele bune

 50. Al Halal Says:

  Pace vouăăăă…

  Cum zice popa la voi:
  – Veniţi de luaţi luminăăă…
  Şi i se răspunde:
  – Să luăm aminteeeee!

  „Partidul Democrat este succesorul Frontului Salvării Naţionale.
  Prin decizia nr. 2 din 6 februarie 1990, Tribunalul Municipiului Bucureşti a înregistrat F.S.N. ca “mişcare politică”, calitate care a permis participarea F.S.N. la alegerile locale şi legislative din 1990.

  Prima Convenţie Naţională a F.S.N. are loc la 27-29 martie 1992 în Bucureşti. Delegaţii la Convenţie urmau să voteze una din cele 3 moţiuni susţinute de grupările din partid.

  Moţiunea “Viitorul azi”, susţinută de gruparea Roman cumulează cele mai multe voturi şi devine programul politic al F.S.N..
  (Nota mea: Traian Băsescu şi el, pe lângă Petrică. 🙂 )

  Totodată, conform Statutului, Petre Roman, susţinătorul moţiunii adoptate devine Preşedinte F.S.N. Situaţia nu este acceptată de gruparea Iliescu care se desprinde din F.S.N. si formează un nou partid – P.D.S.R..

  Fără o motivaţie întemeiata, la 24 septembrie 1991 minerii din Valea Jiului sunt aduşi în capitală pentru a răsturna Guvernul. Dezordinea provocată de aceştia a durat până la 27 septembrie 1991 când Primul Ministrul îşi depune mandatul, gest interpretat de către Preşedintele tarii drept demisie.

  Fără a emite un document prin care să legifereze înlăturarea Guvernului Roman, Parlamentul investeşte un nou Guvern: Guvernul Stolojan.
  (Nota mea: Petrică zboară, dar Traian rămâne ministru!!! 🙂 🙂 )

  Alegerile locale din mai 1992 definesc dimensiunile F.S.N. după scindare. Partidul se menţine între primele 3 formaţiuni politice din România.

  Alegerile generale din acelaşi an aduc pentru F.S.N. 11% din sufragii (43 deputaţi şi 18 senatori). Respingând condiţiile impuse de P.D.S.R. pentru participarea la guvernare, F.S.N. trece în opoziţie.
  (Nota mea: Trece şi Traian, să nu fie bănuit troian 🙂 )

  La 11 mai 1993, F.S.N. fuzionează prin absorbţie cu Partidul Democrat, schimbându-si denumirea în Partidul Democrat, înregistrat ca persoana juridică prin decizia nr. 13 din 23 mai 1993 a Tribunalului Municipiului Bucureşti. Convenţia Naţionala Extraordinară din 28-29 mai 1993 de la Constanţa aprobă aceasta fuziune şi precum şi modificarea Statutului.

  Iată şi parcursul carierei lui Traian Băsescu:

  • director general al Inspectoratului de Stat al Navigaţiei Civile din Ministerul Transporturilor (octombrie 1989 🙂 –1990),
  • subsecretar de stat–şef al Departamentului Transporturilor Navale (1990-1991)
  • ministru al Transporturilor (în guvernele Roman si Stolojan,1991–1992).
  • Cariera politică şi-a început-o ca membru al FSN, devenit PD/FSN, unde a îndeplinit funcţia de secretar cu probleme organizatorice al PD.
  • În august 1994 a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale Bucureşti şi ulterior a devenit vicepreşedinte al PD.
  • A devenit preşedinte al PD pe 18 mai 2001, iar
  • pe 28 septembrie 2003 co-preşedinte al Alianţei D.A.: PNL-PD.
  • A fost ales deputat PD de Vaslui, în 1992, pe listele FSN, fiind reales în aceeaşi calitate în cadrul scrutinului din 1996, pe listele USD.”

  Iac’aşa, ca-n Petrică şi Lupul! 🙂

  Maasalam! 🙂

 51. homer Says:

  Basescu ii ridica pe romani impotriva romanilor
  29 November, 2009 16:35 PM
  Pe site-ul de campanie a lui Traian Basescu, acesta ii incita pe romani, impotriva altor romani. Sub titlul „Romani pentru Basescu”, candidatul la presedentie cere internautilor sa stranga randurile. Iata ce contine incitarea la delatiune, postata pe pagina sa: „Hai să dam sfoara-n tara! Sa ne ridicam cu mic cu mare pentru Base! Care are filme, cu filme! Care nu, cu poze si mesaje! Hai sa luptam, caci am tacut prea mult, lasandu-i pe altii sa-l atace zilnic cu minciuni si intoxicari”. Mult nu mai lipseste sa gasim pe aceasta pagina si indemnuri la pumni in dinti sau capete in gura. Dupa modelul prezidential, evident. (M.T.

  NICI IN 1989 ,NU AM STAT CHIAR CU MAINILE IN SAN!PENTRU CA VEDE CA PIERDE TEREN ,TICALOSUL,ORGANIZEAZA FEL DE FEL DE ACTIUNI ANTISOCIALE ,ANTIDEMOCRATICE! PD-L interzice Antena 3…30 November 2009, 16:19 De o vreme încoace primesc tot felul de sesizări de la cititori ai blogului care îmi semnalează invariabil acelaşi lucru – Antena 3 deranjează şi trebuie să nu emită. Ca urmare postul Antena 3 a fost scos din grila de programe a firmelor care furnizeaza servicii CATV în diferite regiuni ale ţării. De exemplu, în colegiul senatorial al lui Mircea Geoană (pe nume Dăbuleni county), din judetul Dolj. patronul firmei, un consilier judetean PD-L a decis sa scoata acest canal si sa il inlocuiasca cu postul de ştiri al fraţilor Păinescu VOX News (ştiu că nu aţi auzit de el). Domnul patron de acolo, Dan Păloiu,l este prieten la catarama cu Costel Iancu, fostul director de la ANIF (cel cu sechestrarea) şi deputatul Gelu Visan. Ca o curiozitate, actionar majoritar la firma DTV Media Sat este Silvian Filoti zis Fulguţă – un celebru interlop craiovean (denuntatorul lui Nati Meir). Cotroceniul intră în legalitate cu imnul României Thursday, 05 July 2007 14:24 Andrei Mărturisesc. Am uitat cu desăvârşire să scriu noutăţile din campania naţională de corectare a imnului României, cel scris greşit taman de www-ul lui Băsescu, presidency.ro. Le reclamasem că sunt erori în text (în care schimbaseră câteva expresii că nu li se părea lor că sună bine) şi că există şi informaţii greşite pe aceeaşi pagină. Gen că la ceremoniile oficiale se cântă alte strofe decât se cântă de fapt. S-a rezolvat. Am fost înştiinţat politicos şi fără diacritice de doamna Florina Iacobescu, webmaster: {xtypo_quote}Va multumesc pentru mesajul dvs. si pentru ajutorul acordat cu aceasta ocazie. Am regasit greselile semnalate de catre dvs. si le-am remediat.{/xtypo_quote} Acuma să vă arăt cum se remediază erorile la Cotroceni. În prima fază, informaţiile greşite au fost tăiate, dar fără să le înlocuiască cu nimic. Le-a mai luat încă două săptămâni ca să afle ce strofe din imnul naţional se intonează totuşi la ceremoniile oficiale (mailul meu nefiind desigur credibil). L-or fi rugat pe Băse să bage de seamă sau au intrat pe Wikipedia? Cru, dativul popular a învins! Să dăm dovezi la lume că dativul popular trăieşte şi nu se dă bătut în faţa genitivului! 😀 Ziua de 29 iulie are o semnificatie deosebita pentru Romania, ea reprezentand Ziua Imnului National. Cu aceasta ocazie, Ministerul Apararii impreuna cu Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Prefectura si Primaria Generala a Municipiului Bucuresti organizeaza, marti dimineata, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, o ceremonie publica dedicat. Programul ceremoniei din Capitala cuprinde oficierea unei rugaciuni pentru poporul roman, alocutiuni si un spectacol sustinut de Muzica Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazu”, Muzica Militara Reprezentativa a Jandarmeriei Romane si solisti ai Ansamblului Artistic al Armatei, anunta Romania Libera. Ziua de 29 iulie a fost desemnata, in 1998, Ziua Imnului National al Romaniei „Desteapta-te, romane!”, simbol al unitatii Revolutiei Romane de la 1848. Interzis de regimurile totalitare timp de aproape o jumatate de secol, „Desteapta-te, romane!” a fost ales, imediat dupa Revolutia din Decembrie 1989, imnul National al Romaniei, fiind consacrat prin Constitutia din 1991. CAND AI DE-A FACE CU ASTFEL DE BESTII,NIMIC NU E SIGUR! NICI MACAR NU BANUITI CE PO SA SE MAI INTAMPKLE PANA PE 22 DECEMBRIE 2009! TONUL IL DA REALITATEA FM,SI REALITATEA TV! TIMISOARA ,BRASOV, BUCURESTI. Basescu va folosi in mod criminal VIOLENTA ETNIEI tiganesti,precum o facea SECURITATEA acelasi Reprezentant O.S.C.E.,ca in 2004,o sa tina cu uneltele basesciene! ESTE CLAR CINE A ORGANIZAT EVENIMENTELE SANGEROASE DIN 1989!:SECURISTUL BASESCU ! Un dezaxat, Nu stie sa piarda !

  Traian Basescu a batut-o pe Ioana in primarie 27 November, 2009 19:23 PM

  Nu stim, inca, daca a fost trucaj, sau nu, in legatura cu filmul care arata ca Traian Basescu, candidatul la presedintie ii arde un pumn in gura unui copil. Cert este ca Basescu este un cunoscut al unor astfel de manifestari violente. Chiar fiica sa Ioana Basescu si-a luat “portia”, in anticamera cabinetului din Primaria Capitalei, cu lume de fata, in perioada in care Traian Basescu era edil-sef la Bucuresti. In toamna anului 2002, Ioana Basescu, i-a facut o vizita tatalui sau la Primarie. Era perioada in care aceasta traia “marea dragoste” cu Bodo, solistul trupei Proconsul. In momentul in care Ioana a intrat in secretariat, Basescu tocmai iesea din cabinet. La vederea Ioanei, candidatul la prezidentiale i-a dat o palma peste fata fiicei sale, luand-o la injuraturi. Toata lumea aflata in secretariat, respectiv trei secretare, printre care si Maria Adela Tica (actualmente functionara in aparatul prezidential de la Cotroceni), body-guardul primarului, de atunci si de acum, o persoana venita sa depuna un memoriu, si o fata de la biroul de presa al PMB, a ramas interzisa. “Proasta dracu. Ma faci de cacat, sa rada lumea de mine, umbland cu tambalagiul (n.r. Bodo) ala. Sa nu te mai prind! ”, s-a ratoit Basescu la fiica-sa. Usa la birou s-a inchis si nu s-au mai auzit decat zbieratele lui Basescu. (A.I.)

  Basescu ii preseaza pe baronii locali 27 November, 2009 12:29 PM

  PDL se afla intr-o evidenta deringolada. Emil Boc si Vasile Blaga, seful si unul dintre liderii marcanti ai democrat-liberalilor au trecut, la presiunea lui Basescu, la amenintarea baronilor locali ai PDL. Pe noua lista de sefi in teritoriu au ajuns, pe langa Balga si Radu Berceanu si Adriean Videanu, coborati la munca de jos. Spre exemplu, Videanu poarta responsabilitatea sudului tarii. Adica sa asigure votul pentru Basescu, cu orice mijloace. Mai mult, conducerea partidului a spus ca cei care nu vor lupta «la baioneta» vor fi exclusi din partid. Disperarea este asa de mare incat liderii marcanti din Modrogan au trecut la amanintari si la mazilirea celor care nu raspund comenzilor. Primii de pe aceasta lista fiind sotii Ritzi de la Hunedoara si primarul Solomon de la Craiova. (V.L.)

  Berceanu da 8,5 milioane de euro firmei patronilor de la Golden Blitz 30 November, 2009 16:48 PM

  Pe data de 16 iulie 2009, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) din cadrul Ministerului Transporturilor a atribuit firmei Euroconstruct Trading 98 Bucuresti, controlata de patronii restaurantului Golden Blitz- Dan Besciu si Sorin Vulpescu, un contract de 68,12 de milioane de lei (16 mil. euro), fara TVA, pentru decontaminare pe tronsonul Campia Turzii-Gilau al autostrazii Brasov-Bors. Peste cateva luni, patronii de la Golden Blitz au precizat ca cele 16 milioane de euro nu ajung pentru finalizarea lucrarilor si au mai solicitat Ministerul Transporturilor un bonus de circa 50% din valoarea contractului care a fost acordat cu rapiditate de ministrul pedelist Radu Berceanu.

  Supliment pentru deseuri toxice

  Acest contract pentru Autostrada Transilvania consta in realizarea proiectului tehnic, detaliile de executie, asigurarea asistentei tehnice si executarea lucrarilor de decontaminare din dreptul kilometrului 10+500 al tronsonului Campia Turzii – Gilau.
  Ulterior, la inceputul lunii noiembrie 2009, firma Euro Construct Trading ’98 a cerut majorarea lucrarilor cu 50%, pentru ca s-a gasit o cantitate ridicata de clorura de mercur, care mareste costurile de decontaminare a Autostrazii Transilvania. „Nu am mai fost platiti de trei luni de zile, desi am terminat de mutat toate deseurile din zona si mai trebuie facuta doar contaminarea. Noi am eliberat tot terenul pe care urmeaza sa fie construita autostrada Transilvania”, a declarat la acea vremea pentru Mediafax, Dan Besciu, proprietarul Euro Construct Trading ’98. Insa a ramas in continuare o zona cu deseuri care apartine Consiliului Judetean Cluj, ce nu a fost inclusa in acest contract. Responsabilii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) sustin ca nu poate fi decontaminata toata zona, care este imensa. Mai mult, in prima perioada a lunii noiembrie, Dan Besciu afirma ca inca „contractul aditional de majorare a valorii contractului nu a fost semnat pana in prezent”.

  Bonus de decontaminare

  Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu a ascultat cu sfintenie solicitarea patronilor de la Golden Blitz de suplimentare a fondurilor pentru decontaminarea. Astfel, pe 28 noiembrie 2009, CNADNR aflata sub comanda lui Radu Berceanu a mai acordat firmei Euro Construct Trading ’98 un “bonus” de nici mai mult, nici mai putin, de 34.060.000 de lei, adica circa 8,5 milioane de euro, pentru “lucrari de decontaminare a solului” si “servicii de decontaminare a mediului” pe “DN1, sectiunea 2B, km 10+500”. Ca atare, ministrul Berceanu a mai suplimentat pentru firma agreta de PDL a patronilor Besciu si Vulpescu cu inca jumatate din valoarea contractului de decontaminare a Autostrazii Transilvania.
  Ion Teleanu

  Realitatea lui Vantu, datoare la bugetul asigurarilor pentru somaj 30 November, 2009 14:40 PM

  Criza pare sa fi afectat cat se poate de serios trustul de presa al lui Sorin Ovidiu Vantu. Politica de reduceri salariale cu aproximativ 50 la suta aplicata de curand este o dovada in acest sens. Nu insa si singura.
  Realitatea Media SA, societate controlata de Sorin Ovidiu Vantu si care detine licentele de radio, TV si satelit ale Radio Guerrilla, Realitatea FM si Realitatea TV, a „uitat” sa plateasca obligatiile catre bugetul asigurarilor de somaj. Astfel, potrivit ANAF, la data de 30 septembrie, Realitatea Media SA figura cu datorii de 51.742 Ron, adica peste jumatate de miliard de lei vechi. Ceva infim daca ne gandim la averea lui Sorin Ovidiu Vantu si la cifra de afaceri a trustului pe care il patroneaza. Din aceasta suma, 30.904 Ron reprezinta contributia de asigurari pentru somaj datorata de angajator, iar 20.838 Ron contributia individuala de asigurari pentru somaj retinuta de la angajati. Sursele noastre din interiorul trustului ne-au informat ca aceste sume nu s-au platit nici pe octombrie si se pare ca nu vor fi platite nici in noiembrie. Chiar daca sumele nu sunt atat de mari pentru Vantu, fapta de a nu plati asigurarile este una cu caracter penal. Angajatii trustului spera ca situatia se va remedia la inceputul anului viitor. (R.P.)

  Fandari portocalii catre PSD si PNL 30 November, 2009 13:49 PM

  Surse din PDL au confirmat pentru AIM ca mai multi primari, consilieri locali si judeteni ai democrat-liberalilor s-au dus cu caciula in mana la PSD si PNL pentru a-si mentine privilegiile. Alaturi de acestia si unii PDL-isti din serviciile descentralizate au inceput sa isi negocieze o ramanere pe posturi, in cazul in care Mircea Geoana va ajunge la Cotroceni. Disperati de surparea “mitului Basescu” oamenii din esalonul doi al portocaliilor au inceput deja fandarile spre social-democratie sau liberalism.
  Deocamdata, promisiunile acestora vizeaza o pasivitate in legatura cu ajutorul solicitat de la centru PDL-ului, ba chiar si o mana de ajutor data candidatului PSD. Evident toata aceasta “zumzaiala” este tinuta departe de urechile tandemului Basescu – Boc. (P.E.)

  Canacheu se lafaie in casa lui Yassin
  26 November, 2009 14:35 PM

  Unde dai si unde crapa!

  Ca primar, Traian Basescu i-a aprobat doctorului Yassin un spatiu de 600 mp pentru International Medical Center * Spatiul a devenit, insa, unul din sediile PDL * Astfel a fost preluat de Costica Canacheu, care este si presedintele Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor, implicat in criza ostaticilor

  Colaborarea dintre Traian Basescu, doctorul Yassin Mohamed si Omar Hayssam a devenit evidenta, in urma atator articole de presa. Ea dateaza inca dinaintea “crizei ostatecilor din Irak”. Astfel, la 1 octombrie 2004, Basescu, pe atunci primar general, a semnat –“de acord cu propunerea” – raportul nr.20953, prin care Yassin primea un spatiu, in buricul targului, de 580 mp. Din locatia primita, situata pe Calea Grivitei 198-200, “amicul” Yassin, i-a intors actualului presedinte, un spatiu in care actualmente se afla un sediu al PDL. In respectivul spatiu al lui Yassin se lafaie acum Costica Canacheu, secretar executiv al PDL si presedinte al Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor.

  International Medical Center Company SRL reprezentata de Yassin Mohammad a solicitat prin adresa inregistrata la Cabinet Primar General cu nr. 2492/20.08.2004 si la A.F.I. cu nr. 20953/30.08.2004 oportunitatea atribuirii acestui spatiu in folosinta pentru realizarea unui centru medical ambulatoriu, asistenta medicala si stomatologica. Surprinzator, la nici doua luni, doctorul Yassin este improprietarit cu un spatiu de 580 mp.
  In loc de cabinete medicale, la care te-ai astepta, gasesti azi, la sediul din Calea Grivitei, un showroom Jaguar si Land Rover al societatii Auto Trading Team, locul unde a fost SC Natale Impex SRL, firma care se ocupa cu fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp) si care potrivit Registrului Comertului si-a suspendat activitatea incepand cu 1 mai 2009. In afara de un punct de lucru al Nicomed, aici se afla si un sediu al PDL sector 1, unde isi are biroul Costica Canacheu, secretarul executiv al democrat liberalilor, dar si presedintele Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala din Camera Deputatilor. O intrebare firesca este cum de poate conduce o persoana precum Costica Canacheu o astfel de comisie importanta, cand studiile sale s-au terminat, cu greu, cu o diploma de bacalaureat, la un liceu industrial.

  Omul de legatura dintre Basescu si Hayssam

  In timpul crizei ostaticilor, Mohammad Yassin a devenit trimisul oficial al presedintelui Traian Basescu la negocierile cu rapitorii jurnalistilor Ovidiu Ohanesian, Marie-Jean Ion si Sorin Miscoci. Mai mult, dupa eliberarea ostaticilor, desi nu avea nici o calitate oficiala, Yassin a participat la interogarea ziaristilor, precum si la anchetarea lui Omar Hayssam. Yassin era puntea de legatura dintre Traian Basescu si Omar Hayssam, asa cum clar reiese din cele doua scrisori adresate de terorist doctorului in timpul scurtei sale detentii. Firma pentru care Traian Basescu si-a dat, in octombrie 2004, acordul sa ocupe spatiul comercial din Calea Grivitei, International Medical Center Company SRL, a luat fiinta in anul 2002 si are sediul langa Gara de Nord. Potrivit Oficiului National al Registrului Comertului, capitalul social al societatii se ridica astazi la 32.000 RON, din care 5.500 dolari participare straina la capital. Firma s-ar ocupa cu activitati de asistenta medicala generala si are doi asociati persoane fizice. Mohammad Yassin fiind si asociat si administrator. (M.T.)

 52. mgabim2009 Says:

  Imi pare rau ca trebuie sa spun ceva rau intr-o zi care se arata atit de buna! Mi-a fost dat sa-mi aduca colegii imagini sa zimbeasca cu „simpatie” si sa ma intrebe daca un presedinte bate un copil in public cum o fi in casa intre cei patru pereti! Nu neg Huffington Post un site liberal, dar este citit mai ales in mediile universitare aici. Ne-a facut Basescu acest mardeias ordinar in toata lumea! Si cititi ce scriu oamenii care vad acest film.

  http://www.huffingtonpost.com/2009/11/30/traian-basescu-hitting-a_n_374206.html

  Si voi care il „slujiti” cu atata ravna, imbatativa cu apa rece ca aceasta jigodie repulsiva mai poate ajunge presedinte al Romaniei! Tipul nici macar regulile diplomatiei nu le mai respecta, a refuzat sa dea mana cu fostii presedinti ai Romaniei. Hai sa zicem ca nu a vrut sa dea mana cu Iliescu, dar cu Constantinescu ce a avut? Lui Basescu ii fuge pamantul de sub picioare, si vorba lui MM va fi greu sa conduca un partid de la Jilava…

 53. ela Says:

  La Timisoara , asa zisii sustinatori ai PNTCD care s-au „rasculat”- nu erau altii decat gorilele portocalii care au primit comanda de la stafful pd sa faca agitatie.

 54. Ghita Bizonu' Says:

  Al Halal , halal sa le fie ( pe romaneste) alora care au pus informatiile alea!!
  Nu de alta dar is o manarie ordinara si nerusinata.
  Ma refer la
  <>

  Dupa cate tin minte Petre-cel-fara-de-gat a devenit seful partidului FARA sciziune .
  A urmat sosirea minerilor , nu chiar fara motiv ca aveau unu tzapan : molozu, acu nu stiu cat si de intemeiat . Petre-cel-fara-de-gat zice ca isi depune mandatu’ si se sucare ca nu este renominalizat. Ca cica depunerea mandatului nu ar fi demisie … desi in intreaga lume asat inseamna ( asa cum retragerea mandatului inseamna demitere ). Ma rog prima entorsa pederasta . In plus proapst demisionatii constata ca au unele dificultati caci in epoca legea zicea ca trecerea in post adtiv inseamna pierderea mandatului parlamentar. Asta duce la sucare cu altii din FSN.
  Si de abia acu are loc despartirea – zau ca nu mai stiu in ce forma Petre-cel-fara-de-gat zice ca partidul FSN este al sau . Oricum face iute actele si el ramane cu unicu si adevaratu FSN si cu unicu si adevaratu trandafir si ziarul AZI si atunci ceilalti formeaza FDSN cu 3 trandafiri .
  Si atunci FSN a lu’ Petre-cel-fara-de-gat zice ca ei erau marii reformisti si ca d’aia au fost indepartati ….
  Cine nu crede sa cauate colectiile de ziare din epoca ….

 55. Al Halal Says:

  Cât de actuale sunt vorbele Seniorului…

  „A urmat o redresare a FSN – ului care, ca o primă măsură, a rechemat in activitate pe acei ofiţeri de securitate ce fuseseră indepărtaţi in primele zile post-revoluţionare.
  Aceştia au primit sarcina de a constitui servicii speciale.

  Primul, pentru organizarea violenţei, al doilea, pentru lansarea de calomnii impotriva opoziţiei sau al reprezentanţilor ei şi pentru dezinformarea şi intimidarea populaţiei. Aceste servicii au acţionat cu un succes deosebit şi in perioada alegerilor şi mai continuă să funcţioneze şi astăzi. Sint compuse din oameni de meserie, care, primind o directivă, ştiu cum s-o ducă la indeplinire. Sigur că opinia publică romanească, ruptă complet de realităţi, care nu cunoaşte istoria naţională, care
  era absolut străină de evoluţia politică din Romania şi de contactul cu lumea civilizată a fost o pradă uşoară pentru campania de calomnii. S-au inventat cele mai aberante minciuni, unele de-a dreptul ridicole, absolut toate defăimătoare, al căror obiectiv era să compromită personalităţile din rindurile opoziţiei care ieşiseră in relief.

  Toată campania a fost bine susţinută, avind şi o bază materială importantă, de propagandă; toate resursele financiare ale ţării ca şi averea uriaşă a PCR, au slujit feseneului să-şi organizeze, in perfecte condiţii, campania de dezinformare şi de derutare a opiniei publice din Romania…

  Minciuna a fost una din armele de căpetenie, care a
  precedat campania electorală. La aceasta s-au adăugat
  violenţele, ameninţarea, starea de groază în care trăia opinia
  publică, care, odată cu recrudescenţa violenţei, se vedea
  întoarsă în atmosfera de pe vremea dictaturii comuniste…

  Mai intii m-am uitat la masa contestatarilor, care era formată din nişte oameni iresponsabili, marginali, pe care ii strinseseră din cea mai periferică stare umană, pe care ii imbătaseră şi care ţipau in neştire.

  Erau fel de fel de lozinci absurde, la care nici nu se putea răspunde. Ba, la inceput, de bună credinţă, am invitat pe delegaţii lor să vină să ne spună ce doresc. Am aflat din gura lor că ei vor ca noi să nu destabilizăm ţara, să nu o cumpărăm, pentru că ei ţin la patrimoniul naţional, care este
  in primejdie de a fi vindut străinilor, că ei ne contestă fiindcă am asasinat muncitori, că există un grup de patrioţi care vor să salveze ţara iar noi ne opunem ş.a.m.d. Nu se putea discuta cu ei.
  Cred că cei mai mulţi din delegaţie erau turmentaţi…”

 56. Franklin Says:

  Mi-ar fi placut ca Traian Basescu sa se retraga singur. Ma si asteptam. Acum ca n-a facut-o, e clar ca asistam la o rocada in cadrul sistemului. Regret doar ca am pierdut cel putin un an in care am fi putut sa incercam ceva. De fapt, am pierdut 5, cu totul.

 57. aa Says:

  Deci, azi la Timisoara s-a scris istorie – e adevarat – dar a IESIRII PE USA DIN DOS a celor 3 „mari” politicieni – Johannis, Antonescu, Geoana – in fata doleanteil lumii sa iasa la tribuna sa vorbeasca liber, ei vorbind din Sala Operei, si nu din balcon cum trebuia de altfel daca erau asa de confidenti de sustinerea timisorenilor!
  S-a vazut azi cu cine tin timisorenii, si nu doar cateva zeci, ci MII, dragii mei, stergeti-va, domnilor, ceata de pe ochi care o aveti, astia indoctrinati de alianta comunista PSD+PNL (din pacate) si care mai au si tupeul sa zica ca vorbesc in numele tuturor… Care „tuturor”, in numele meu, NU!!!
  Mai lasati vrajeala, mai ales fiind in fieful anti-comunistilor, Timisoara, da am zis bine, unde cei 3 credeau ca alegand o zi EXTREM DE IMPORTANTA credeau ca vor avea o sustinere extraordinara… Ei, uite, ca a fost exact pe dos, dovada a fost si la Brasov si in Bucuresti, unde in Piata Universitatii s-au strans ceva oameni care sa huiduie din nou comunismul!
  Oricum, ne-ati mai dat un nou motiv sa URAM SI MAI TARE ACEASTA ALIANTA pe care o anuntati voi cu surle si trambite si sper – asa sa-mi ajute Dumnezeu – ca pe 6 decembrie sa rad de procentajul mai mic – sper – care-l va obtine sustinutul vostru, Mircea Geoana, in defavoarea adevaratului presedinte de acum… Cam asta am avut de zis!

 58. Al Halal Says:

  @Ghita Bizonu’

  Da, ceea ce spui e corect, e conform si celor scrise mai sus, Petrica devenise presedintele FSN dupa ce nea Nelu a fost instalat presedintele tarii. In ’92 nu s-a dat decat o lupta prin care cei din spatele lui Petrica au vrut sa ia totul. 🙂

 59. Marius Mina Says:

  Se intampla acum in centrul Capitalei
  Traian Basescu nu pleaca de la Cotroceni pina nu-si duce la capat promisiunile facute romanilor, „Propun ca odata la trei luni sa ne vedem in Piata Universitatii”…

  Vreo doua sute de ageamii angajati cu ziua de Murgeanu , s-au strans in Piata Universitatii sa-i cante prohodul politic lui Traian Basescu.Trupele controlate de Viorel Tudorache (finul lui Becali ) si Murgeanu , inspirati de caderea serii acuza verbal „complicitatea” dintre Becali si Geoana:” Geoana si Becali, Homo…sualii”. Nu am niciun dubiu ca Gigi Becali este mandru de finul sau , trecut cu arme , capital si bagaje la PDL. Traian Basescu declara de curand ca este singurul capabil sa rupa coltii rechinilor, realitatea demonstreaza insa ca Don Basescu le-a creat posibilitatea , in cei cinci ani de mandat, sa zburde liberi prin oceanul finantelor tarii, fara nicio jena. Dupa cum ii place sa agite spiritele consider ca lui Traian Basescu, in disperare de cauza, i-ar conveni de minune o revolta de strada sau chiar un mini razboi civil, doar ca sa-si incheie cu succesuri meritate mandatul de haos generalizat in fruntea tarii. Semnalul disperarii sta scris pe site-ul candidatului Basescu, cu litere mari: „Hai la lupta”, la care lupta D-le Basescu?
  Doar razboiul civil il mai poate salva?

 60. Al Halal Says:

  Seniorul vorbea despre guvernanţii din perioada in care s-a vândut flota, când Traian Băsescu FSN era ministru.
  Cât de actuale sunt spusele sale, parcă s-ar referi la guvernul Boc…

  “Fără indoială că acest guvern va lăsa o moştenire dezastruoasă.

  Nu ştiu ce să cred! Să fi fost singurul obiectiv al acestui guvern, crearea unei suprastructuri de oameni imbogăţiţi in mod ilicit, sau pur şi simplu acest guvern s-a ghidat după principiul: după mine potopul? Oricum măsurile care au fost luate cu aşa-zisa privatizare, care in realitate nu este decit o scumpire inadmisibilă de preţuri şi o tendinţă de imbogăţire a unor categorii care fac parte din lumea apropiată puterii.

  Fără indoială că acest guvern va lăsa o moştenire foarte grea. A avut şansa de a incepe guvernarea in nişte condiţii excepţionale, in momentul in care Romania se (mai) bucura
  de simpatia lumii intregi şi in momentul in care existau toate condiţiile, ca Romania, beneficiind de admiraţia lumii intregi pentru revoluţia singeroasă prin care a reuşit să doboare comunismul, să aibă acces la ajutorul intregului Occident şi să depăşească, venind din urmă, toate statele care şi-au scuturat jugul comunist inaintea noastră.
  Dacă momentul decembrie 1989 – ianuarie 1990 a fost foarte favorabil – noi fiind situaţi inaintea ţărilor, care făcuseră o revoluţie de catifea, fără victime şi care se bucurau de simpatia opiniei publice pentru trecerea de la comunism la un inceput de democraţie – am cedat intre timp avantajul avut: la noi inceputul de democraţie nu s-a făcut… iar toată guvernarea s-a limitat la nişte aranjamente meschine, toată privatizarea este redusă la nişte afaceri murdare care au fost etalate de presa independentă…

  Ţin să adaug că legea aceasta de privatizare o consider catastrofală pentru viitorul Romaniei.
  Este ultima expresie a unor tendinţe evidente de imbogăţire a clientelei politice feseniste (NM: pedeliste 🙂 ) şi de simulare a unei privatizări care in realitate nu va insemna decit imbogăţirea celor care se bucură de favorurile puterii politice.

  Este foarte greu de conceput cum va ieşi din acest impas grav, un guvern viitor, care va trebui să facă eforturi pentru restaurarea instituţiilor democratice şi pentru legiferarea unor măsuri adecvate…
  Va trebui să trecem şi prin acest impas şi am incredere că alternativa pe care toate partidele de opoziţie, in parte şi impreună, pot să o ofere e mult superioară guvernului actual,: un guvern care, repet, s-a dovedit a fi absolut lipsit de orice fel de perspectivă şi de orice fel de tendinţe reale de
  privatizare.”

 61. Ovidiu Says:

 62. Al Halal Says:

  Acum s-a vazut bine cine din FSN a pus la cale toate contramanifestatiile anilor ’90 contra PNTCD si PNL, ei au scos acum la Timisoara khmerii oranj la bataie!
  Basescu va cadea la vot, si-a taiat singur ultima crenguta de care se agata! 🙂

 63. Marius Mina Says:

  Se intampla acum in centrul Capitalei
  Traian Basescu nu pleaca de la Cotroceni pina nu-si duce la capat promisiunile facute romanilor, „Propun ca odata la trei luni sa ne vedem in Piata Universitatii”…

  Vreo doua sute de ageamii angajati cu ziua de Murgeanu si Sebastian Lazaroiu, printre care si clanul Sadoveanu , Teodor Maries -revolutionarul de buzunar al lui traian Basescu, s-au strans in Piata Universitatii sa-i cante prohodul politic lui Traian Basescu.Trupele controlate de Viorel Tudorache (finul lui Becali ) si Murgeanu , inspirati de caderea serii acuza verbal „complicitatea” dintre Becali si Geoana:” Geoana si Becali, Homo…sualii”. Nu am niciun dubiu ca Gigi Becali este mandru de finul sau , trecut cu arme , capital si bagaje la PDL. Traian Basescu declara de curand ca este singurul capabil sa rupa coltii rechinilor, realitatea demonstreaza insa ca Don Basescu le-a creat posibilitatea , in cei cinci ani de mandat, sa zburde liberi prin oceanul finantelor tarii, fara nicio jena. Dupa cum ii place sa agite spiritele consider ca lui Traian Basescu, in disperare de cauza, i-ar conveni de minune o revolta de strada sau chiar un mini razboi civil, doar ca sa-si incheie cu succesuri meritate mandatul de haos generalizat in fruntea tarii. Semnalul disperarii sta scris pe site-ul candidatului Basescu, cu litere mari: „Hai la lupta”, la care lupta D-le Basescu? Doar razboiul civil il mai poate salva?

 64. ancaforea Says:

  am postat pe facebook
  cred ca am voie sa ma bucur.cred ca este una dintre cele mai frumoase zile..paradoxal ziua a inceput la pranz si mai exact la Timisoara…Dumnezeu sa binecuvanteze Romania! (dupa nici juma de ceas tancurile pitice ale nimicului si prostiei pline de ura au trecut peste cuvintele mele)

  roxana,
  eu nu m-am emotionat la revolutie-n-am crezut in ea.
  nu m-am induiosat la schimbari/cite,care,au fost -n-am asteptat nimic de la ele.
  eu m-am bucurat azi de echipa baietilor inalti -nimeni nu se cocoseaza,nu-si strimba gitul sa-l priveasca pe celalat. (nimeni nu are amanta blonda si creierul cit nuca/toti sunt deschisi la minte,la inima.pentru fiecare dintre ei Romania mai EXISTA

 65. ancaforea Says:

  am postat pe facebook
  cred ca am voie sa ma bucur.cred ca este una dintre cele mai frumoase zile..paradoxal ziua a inceput la pranz si mai exact la Timisoara…Dumnezeu sa binecuvanteze Romania! (dupa nici juma de ceas tancurile pitice ale nimicului si prostiei pline de ura au trecut peste cuvintele mele)

  roxana,
  eu nu m-am emotionat la revolutie-n-am crezut in ea.
  nu m-am induiosat la schimbari/cite,care,au fost -n-am asteptat nimic de la ele.
  eu m-am bucurat azi de echipa baietilor inalti -nimeni nu se cocoseaza,nu-si strimba gitul sa-l priveasca pe celalat. (nimeni nu are amanta blonda si creierul cit nuca/toti sunt deschisi la minte,la inima.pentru fiecare dintre ei Romania mai EXISTA nu s-a inchis ca birtul din colt pentru datoriile neplatite vreodat’ )

  in mintea mea inca e sarbatoare..aia in care iertarea a fost ceruta si primita -uite asa,ca o mina intinsa ,ca o incredere teribila in generatia baietilor inalti…

  afara insa..ma simt ca la primele manifestatii din 90..cind era ceata..si ,in scurta vreme,pe 10 mai 90,ceata m-a trimis/m-a inchis/ in casa.in singuratatea celui care a stiut mereu ca nu e timp in viata asta sa mai si traim.doar sa induram.o durata oarecare.

  (asta e un secret adevarat.si o scrisoare pe care numai tie ti-as fi putut-o scrie.as fi pus-o pe un perete ..as fi ascuns-o la loc,in minte..si pentru ca sunt asa,derutata si fara speranta ti-o incredintez.fa tu ce vrei cu ea.de fapt ..am vrut sa-ti spun lamultiani,roxana..azi CHIAR e ziua Romaniei.orice ar insemna ea.)
  pina de curind n-am mai iesit.

 66. rozeus Says:

  Da, a iesit bine la Universitate, Murgeanu poat fi mandru. Numai ca au blasfemiat degeaba vocea lui Vali, normal era sa rasune-n boxe Gutza şi Printesa Roxana, mai aproape de intelectul kopitanesc si de gutzerii boranj.

 67. Ghita Bizonu' Says:

  aa , ce populatie are Timsoara ? Cateva mii de locuitori, da ? Eu credeam ca mai multi … si as mai numa si pre aia din giudet .. ca oars fara hinterland .. poa da numa prin Arabia Saudita !!!

 68. Marius Mina Says:

  Iata de zic astrele despre soarta lui Traian Basescu in saptamina alegerilor:

  SCORPION : Chiar daca Venus este în semnul dumneavoastra, totusi starea de tensiune va cuprinde chiar de la începutul saptamanii, astfel ca veti avea un mod ciudat de a va arata afectivitatea. Spre finalul saptamanii tensiunea va face loc rationamentului rece, duminica fiind ziua marilor încercari. • Zile benefice: joi si vineri. • Zile tensionate: marti si duminica. • Zi fatidica (nativii decanului I): luni.

  zi benefica joi, cind Basescu va avea confruntarea televizata cu Geoana, de unde deduc ca Geoana si-o va fura 🙂 )
  zi tensionata duminica, la alegeri, si zi fatidica luni, cind BEC-ul iese cu rezultatele 🙂 ))

  Horoscopul lui Geoana:

  RAC : Conjunctia destinica Luna-Nod Lunar Sud va strica ziua de sambata iar relatiile disonante Luna-Saturn/ Pluton pe cea de joi. În rest tranzitul Lunii prin semnul dumneavoastra (semn de domiciliu) este foarte benefic, aducand cu sine buna dispozitie, sentimente înaltatoare, afectivitate si dorinta de dialog. • Zile benefice: luni, marti si vineri. • Zi tensionata: joi. • Zi destinica (nativii decanului III): sambata.

 69. Antoniu Says:

  Dupa cum vedem, exista toate premizele ca imediat dupa debarcare marinarul somalez sa fie arestat. Derbedeul nu putea sa-si ‘fidelizeze’ un asa numar de colaboratori fara sa le fi dat liber la furat din banul public, pentru ca apoi sa le arate pisica.
  Nimic din ceea ce va urma nu va schimba hotararea si increderea noastra, a taranistilor autentici, liberalilor, pesedistilor, udemeristilor si a simpatizantilor lor, de a merge la vot si a vota Mircea Geoana si proiectul de democratizare a societatii romanesti.

 70. Plano Says:

  Azi, o minoritate din Timisoara si-a pierdut busola.
  Se crede anticomunista, da` striga numele unui fost comunist, Basescu.
  Si inca ce comunist!
  Nomenclaturist in guvernul Dascalescu, cel care a reprimat sangeros revolta de la Timisoara.
  Culmea prostiei …gaseste comunism acolo unde nu exista: la Crin Antonescu ,la primarul lor Ciuhandru, la Johannis, la Radu Sarbu.
  Astia din tribuna lui Poli Timisoara sunt adevarati anticomunisti comunisti.
  Am trait s-o vedem si p-asta:manifestatie de sprijin pentru cei de la putere!

 71. O zi in care nu-mi pasa « Alexandru Marin-Jurnal de bord Says:

  […] o invitatie pt.  stimabilele Roxana Iordache, Lilick, Dramoleta, Gabriela Savistsky si Gabriela Cretu, ca si pe stimabilii George Serban, Mihnea […]

 72. m Says:

  Mortii Timisoarei…
  RI,ii poti privi in ochi ? Azi,1 dec.2009 ?

  http://www.portalulrevolutiei.ro/index.php?menu=1&jud=50

 73. m. Says:

  spunea cineva aizi „ti-am citit blogul in ultimele zile : o culme a isteriei,vulgaritatii si rautatii.in plus,o lipsa crasa de caracter”. si de creier, as spune eu.
  si eu mai am mai rasfoit blogul tau ( nu puteam chiar sa-l citesc, ca n-am rabdare sa citesc atatea tampenii, scrise intr-un mod atat de incoerent), mme RI,si m-am intrebat daca esti foarta proasta sau foarte bine platita. cred „cu tarie” ca ambele.

 74. m Says:

  Si clujenii…
  Voila : http://www.portalulrevolutiei.ro/index.php?menu=1&jud=27
  Dar de Calin Nemes iti mai amintesti,RI ?

 75. Antoniu Says:

  Mai m.(..ie), cum de n-ati sarit voi cu eroii vostri acum noua luni cand marinarul somalez a facut alianta cu pesedistii? Cum apari acum cand, de fapt, erai un pulifrici la revolutie? si-o dai cu mortii!

 76. m Says:

  Urmeaza sibienii…dar nu ai lui Johannis !
  http://www.portalulrevolutiei.ro/index.php?menu=1&jud=47

 77. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Mulţumesc pentru comentarii.

  @filadel. Dacă ar mai fi trăit Coposu, Băsescu nu mai exista politic. Îl executa din faşă.

  @m@aa, @Merde @George. Ce curajos şi anonim eşti! Şi ce demn te târăşti pe burtă! Eu sunt o nenorocită şi sunt foarte mândră că sunt pe aceeaşi lungime de undă cu doamna Doina Cornea. Desfiinţeaz-o şi pe dumneaei, lighioană!

 78. Marius Mina Says:

  Campania electorală a D-lui Traian Basescu a costat pina in acest moment 170 de milioane €

 79. Roxana Iordache Says:

  @rozeus. Bre, Roxana e un nume imperial. 🙂

 80. Marius Mina Says:

  Din 6 decembrie, Traian Băsescu a promis că se va întoarce pe mare. Cel mai probabil însă, marinarul Băsescu se va întoarce pe nava PD-L, unde va nimeri în mijlocul revoltei grupării Blaga, care se luptă să-i arunce peste bord pe Elena Udrea, „intelectualii” lui Zeus şi echipa lui Stolojan.

 81. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Băsescu va putrezi în puşcărie. Pentru profanarea Pieţii Universităţii şi pentru toate mizeriile pe care le-a făcut, va plăti. La fel şi servitorii lui. În frunte cu Murgeanu.

 82. mgabim2009 Says:

  @m tu te uiti in oglinda cind incerci sa aduci in apararea acestei jigodii securiste, argumente precum Revolutia de la Timisoara?
  Si ce a facut atat de reprobabil Antonescu, Ciuhandu, Geoana si Iohannis? OOOOPS! A uitat sa ceara permisiunea starpiturii! Nu l-a mai lasat pe el in plin plan sa ne arate cum este cu protocolul presidential: adica se intoarce fundul fostilor presedinti…Sa va vad cum va imprastiati ca sobolanii de duminica incepind cu ora 21 El oricum se duce probabil dupa Eloida ca tot il admira…..

 83. mgabim2009 Says:

  @Rox, ma cam lasa nervii cand vad pe maimutoii jigodiei cum topaie pe ultima suta de metrii

 84. selawie fatal Says:

  urmeaza generatiile condamnate sa traiasca in jeg si foamete. Vinovati: basescu, udrea, videanu, berceanu, ontanu, nastase, vanghelie samd. Daca priviti cu atentie, avem ocazia sa-i injumatatim.

 85. J o h n s o n Says:

  Disperatii si-au scos ultrasii in marile orase intr-o asa zisa revolutie portocalie…e clar,Basescu stie ca e pe teav, problema este ca nu stie sa piarda iar asta va dauna mult imaginii Romaniei in tarile civilizate…o iesire jalnica a acestui nemernic,una pe usa femeilor de serviciu…Azi Presedintele Serbiei acuzat si urmarit penal pt ca a deschis in incinta unui stadion doua sticle de sampanie invitatilor sai dupa victoria decisiva de calificare la CM a pledat VINOVAT in fatza instantei specificand ca isi asteapta sentinta indiferent care va fi aceasta si care o va stabili Tribunalul care se poate duce de la o amenda la cateva luni de inchisoare…O atitudine de adevarat barbat politic…Schelalaiciul nostru prefera sa declanseze un razboi pe strazi decat sa iasa din scena…Mizerabil !

 86. m Says:

  mgabim,
  te lasa nervii cand vezi fotografiile celor morti ?da,te inteleg…si pe mine…Jigodie ? te referi la Ilici,nu-i asa ?
  RI,
  vrei sa spui ca sunt una si aceeasi persoana cu aa si merde ?
  Ha,ha,ha,ha…
  selawi,
  principalul vinovat se numeste Ion Ilici Iliescu.Prietenul vostru,al tuturor.Si al lui RI…asta-i viata.

 87. Marius Mina Says:

  Murgeanu ieri la sediu: „Ba nenorocitilor, daca ma duc la puscarie , veniti si voi cu mine”!

 88. J o h n s o n Says:

  @ Roxana,ce-a spus Doina Cornea in seara asta ?

 89. m. Says:

  @mgabim2009
  „Si ce a facut atat de reprobabil Antonescu, Ciuhandu, Geoana si Iohannis?” fie si numai prin intrebarea asta, te descalifici singur, la nivel de IQ si repere morale.
  1. nu am zis nimic de tb si de nimeni altcineva. am zis doar de RI.
  mi-am exprimat ,in mod democratic, convingerea ferma, convingerea ca este vulgara, isterica, cu nervii zdruncinati din cauza urii, lipsita de inteligenta si de moralitate.
  2. pe aceasta cale, doresc sa-ti transmit ca am aceaasi impresie si despre tine. cred ca nervii te-au lasat de mult.
  3. nu trebuie sa ma obosesc sa demonstrez ceea ce am spus. o faceti voi insiva.

 90. mgabim2009 Says:

  @m. Se vede ca tu faci istorie dupa ureche sau dupa cum itit dicteaza cretinoidul securist pe care il pupi in dos. Poti sa-l acuzi pe Iliescu de tot ce vrei tu – nu o sa auzi nici un fel de repros, dar sa-l acuzi ca are vina de ce s-a intimplat in 15-16-17 Decembrie la Timisoara tot pe el…devine hazos. Cine era angajat al securitatii in Decembrie ’89? Si trebue sa fi cel putin naiv sa crezi ca jagardeaua (de ciand vreau sa gasesc si eu un prilej sa folosesc expresia!) era mare machar reprezentant al Navromului fara sa posede epoleti cu multe stele pe la cei cu ochi albastrii! dar deh turul de securist este dulce rau!

 91. m Says:

  …desi,gandindu-ma mai bine,jigodia momentului este Crin.Sir Crin…noul senior !

 92. Dan Patrascu Says:

  Si daca ajunge Geoana presedinte nici Basescu si nimeni din gasca sa nu va intra la racoare. veti vedea! Cum se spune, o mana spala pe alta.

 93. mgabim2009 Says:

  @m Asta este scoala matrozului (stia aia cum care produce cretini), cine spune adevarul: „este vulgara, isterica, cu nervii zdruncinati din cauza urii, lipsita de inteligenta si de moralitate”. Deh pe aici nu dam pumni copiilor, sau facem o ziarista tiganca imputinta…Nu avem fete pe care sa le trimitem in parlamentul european chiar daca sant analfabete, sau le cumparam casa de un milion de euro din vanzari anterioare…Sti IQ-ul nostru nu-l egaleaza pe al tau si al celui pe care il reprezeinti!

 94. mgabim2009 Says:

  @Julia need help….

 95. romaniavesela Says:

  @Johnson, de acord, cu adevărat o ieşire jalnică pe uşa de serviciu!

  Cu atât mai puternică apare declaraţia lui Crin Antonescu: „Dacă Punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara s-ar aplica astăzi, nu dl Geoană i-ar cădea victimă, şi nici eu, ci Traian Băsescu, membru al nomenclaturii comuniste!”

  Update: Aflăm de la ştiri: Braşovul s-a ridicat în semn de solidaritate cu manifestanţii din Timişoara! Piaţa Universităţii din Bucureşti a fost ocupată întru aceeaşi solidaritate! Să privim la tv, în aşteptarea momentului în care-l vom vedea pe Traian Băsescu pe tanc, ca un arhanghel portocaliu al dreptăţii, purtător suprem al stindardului anticomunist, scandând către mulţimile româneşti în delir: “Ultima soluţie, înc-o revoluţie!”

  romaniavesela.wordpress.com

 96. m Says:

  Auzi mgabim : da’ ce tupeu mai e in voi, diasporenii ! aveti drept de vot,insa consecintele patalamalei se rasfrang doar asupra noastra,a celor care traim in tara.Aia prosti si fraieri,cum va place voua sa ne numiti…
  Chiar nu va e rusine sa dati sfaturi ? si sa faceti comentarii si analize ironice cu privire la viitorul nostru ?
  RI,
  sunt m (m. este altcineva),o anonima.stiam ca pe blogul tau se face schimb de idei.nu de adrese,telefoane si nume.
  Sau m-am inselat ? si am nimerit pe un site de socializare ?

 97. Julia Says:

  Here! I’m here!

  Gabi, lasa-l in plata lui Satan. Asta e lighioana. Si e pe ultima suta de metri. Acum ca nu mai e mult isi vor intensifica atacurile mai rau ca aia de la Wrestling! 🙂

  Nu pune la inima ce spun citiva fulgi de lepra…..precum vezi, la Roxana au dreptul la cuvint chiar si lighioanele….care profita de fusele orare si ataca cind Roxana merge la culcare.

  Nu-ti dai seama ca e o propaganda ieftina? Cum ar putea un necunoscut sa stie cum esti tu ca persoana? Violenta verbala indreptata catre oricine nu-l sustine pe betivul no.1 al Romaniei. Nu au argumente, nu au logica. Dar au timp! Si il folosesc.

  PS Mai tii minte pe ala din state care te sustinea cind candida obama? Sa-l vezi acum ce ma injura ca-l suport pe Geoana!!! Vine aici si fura texte si le posteaza pe JN.

  Ma rog din tot sufletul sa scape Romania de Basescu. Am chiar o presimtire ca nu mai e mult. Inainte cind Geoana a candidat fara sustinere de la nimeni altcineva, nu avea „spate”. Dar acum cu o asemena coalitie si cu Crin si cu Johannis de partea lui nu poate pierde! Deci vom sarbatori duminica seara! 🙂

 98. Julia Says:

  Poate m-am inselat…….Am o banuiala ca m asta e una Maria din Las Vegas care bintuie forumurile de citiva ani. A plecat inapoi in tara si acum a facut o isterie colosala impotriva mea ca il recomand pe Geoana. Dupa ortografie, pot face o speculatie ca este ea. Nu-ti vine a crede ce limbaj de mahalagioaica tuciurie are! Si de citeva zile vine la Roxana pe blog ca „nu se poate abtine” sa nu vada ce spunem……. 🙂 E foarte posibil.

 99. Julia Says:

  Gabi mai am un mesaj care este oprit la aprobare……….Tine-te bine si nu te lasa influentata de o biata cirpa. O sa-ti arat cine e……..

 100. Radu Humor Says:

  S-au dezlantuit portocalii :mrgreen:
  Se fac apeluri disperate de iesure la lupta !
  Volodea Tismaneanu(Tismenetchi) isi publica pe blog indemnul la rascoala impotriva mogulilor, incheind apoteotic cu vorbele Papei :
  Nu va temeti !

  P.S. Numai ca el anunta ca maine dimineata pleaca in America 😉
  Curajos ca tot neamul lui, dar la bagat fitile se pricepe.

 101. MG Says:

  Un Prim Ministru minoritar! O greşeală de imagine pe care un Strateg Desăvârşit ca Ion Iliescu sau un Genial Bărbat de Stat ca Adrian Năstase nu şi-ar fi permis-o! Cred că Mircea Geoană se află în aceeaşi poziţie în PSD ca şi Crin în PNL – şi după ce vor pierde alegerile vom vedea cine conduce cu adevărat şi PSD-ul şi PNL-ul, pentru că aceştia doi sunt doar imagini ale Puterii, nu substanţa ei, neavând cum să fie, din punct de vedere ontologic, în primul rând.

 102. MG Says:

  Mihnea Georgescu dixit:

  „Chiar mă deranjează atenţia care i se dă acestui profesoraş de istorie de la Tulcea, pe numele său Crin Antonescu. Măcar nea Traian avea o meserie – era Căpitan de vas, om încercat pe valurile oceanelor lumii… Ce este Crin? O paiaţă a celor care strigau ca nişte descreieraţi JOS ILIESCU în Bucureştii imunzi ai anilor ‘90… Iar propunerea Sasului Klaus Johannis mi se pare strigătoare la Cer şi jignitoare pentru mine ca Român în Ţara Românească. Dacă ajunge Sasul Prim Ministru, repudiez ideologic alianţa socio-liberală…”

 103. walter Says:

  Reactia electoratului impotriva lui Base, la vot, va fi direct proportionala cu intensitatea protestelor in strada ale PD-l istilor.
  Nu ca sa supar pe cineva… dar poate va amintiti cum a reactionat electoratul la alegerile din 1990…contemporane cu Piata Universitatii.
  Continuati portocalii sa va dati in stamba, infrangerea va fi a voastra. :mrgreen:

 104. Marius Mina Says:

  MG, ce-ar fi sa te uiti in oglinda si sa incepi repetitiile de repudiere cu tine insuti?
  O sa te simti ca dupa un purgatoriu ,ca un colon purificat 😉

 105. Marius Mina Says:

  Volodea Tismaneanu continua revolutia bolsevica inceputa de taxu si portocalizata de Basexu !

 106. Marius Mina Says:

  „Aflăm de la ştiri: Braşovul s-a ridicat în semn de solidaritate cu manifestanţii din Timişoara! Piaţa Universităţii din Bucureşti”

  O sa postez maine catave fotografii si probabil un material video pe blog sa va puteti da seama ce sprijin masiv are Basescu in ultimile zile de existenta politica. Daca-i storceai pe toti strangeai vreo doua butoaie de trascau de cea mai proasta calitate. Vai steaua lor de boschetari. Daca astia au ramas baza lui Basexu mi-e cat se poate de clar ca purici multi numai face in libertate jagardeaua .

 107. Marius Mina Says:

  Alta spurcaciune nespalata :

  Traian Ungureanu: ”E clipa revoltei, protestați în stradă”

 108. Marius Mina Says:

  Un exemplu concret: cu puțin timp înaintea izbucnirii majorității acestor proteste, pe siteul pedelistului Traian Ungureanu a apărut un text delirant, prin care acesta chema oamenii să iasă în stradă, ca în fața unui cataclism social:
  ”Nu e timp de plîns! E clipa revoltei! Au ars a doua oară morţii Timişoarei. Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Oprei!
  De ajuns! Pînă aici! Lăcomia nefericiţilor care vor să înghită România a îndrăznit, astăzi, să se atingă de Timişoara. Astăzi, de 1 decembrie, ziua naţională a României!
  Dragii mei prieteni, aţi văzut ce ne aşteaptă sub Geoană!
  Protestaţi! Oricum şi oriunde! Pe stradă, pe net, între prieteni şi mai ales PRIN VOT, PE 6 DECEMBRIE!
  Gloria Timişoarei nu se va stinge niciodată!
  Apăraţi democraţia! Apăraţi libertatea!”.
  Un text, practic, la foarte mică distanță de apelurile făcute către mineri, în anii 90. Potrivit unor informații furnizate în această seară de către jurnaliști precum Cornel Nistorescu, la unul dintre aceste mitinguri spontane a fost văzut între protestatari și consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu. Am asistat azi la o serie de izbucniri nervoase sincere ale unor români, sau e vorba de un scenariu bine determinat? Și dacă da, care e scopul: declanșarea unor mișcări, după modelul ucrainean, care să ducă la contestarea în forță a rezultatului alegerilor sau crearea unei situații care să justifice decretarea stării de urgență și, implicit, chiar amînarea alegerilor?

 109. Marius Mina Says:

  Fostul deputat PDL Anca Constantinescu, alias Ciocu mic, a fost și ea prezentă la manifestaţia din Piaţa Universităţii, declarînd că a venit spontan ( c aun avort)la această acţiune, după ce a urmărit informaţiile transmise de unele televiziuni.

 110. Marius Mina Says:

  Va pune, oare, în scenă Traian Băsescu scenariul mișcărilor de stradă ”spontane” care era pregătit, se spune, pentru decembrie 2004, în cazul în care Adrian Năstase ar fi cîștigat alegerile? Întrebarea este legitimă după evenimentele de azi cînd, la Timișoara, semnarea unui acord politic banal de către liderii opoziției a produs incidente de stradă provocate de oameni dirijați, se pare, de către lideri locali ai PDL. Cîteva ore mai tîrziu, mișcări presupus spontane au apărut în Piața Universității din București, Iași, Brașov, Cluj, Constanța, Tîrgoviște ori Sibiu, oameni ieșiți în stradă, înarmați cu megafoane și pancarte, strigînd lozinci anti-Geoană și Antonescu, anti PSD și anti-PNL. O ciudățenie, practic, fără noimă și fără precedent din 1990, adică mișcări de stradă contra opoziției și nu a puterii, așa cum este regula. Liderii PSD și ai PNL susțin că aceste proteste spontane sunt regizate de PDL, iar anumite fapte par să confirme acest lucru.

 111. J o h n s o n Says:

  Scenariul asta cu protestatul in strada pregatit ca o ultima solutie a disperarii s-ar putea intoarce sa-l loveasca intre ochi.Ideea este ca oamenii rationali,celelalte tabere sa nu raspunda defel,sa-i trateze toata lumea cu indiferenta ca pe niste ciumati isterici.
  Marinarul vrea sa parjoleasca tot in urma lui si sa lase o tara totalmente prabusita,fara credibilitate si izolata,fara niciun sprijin financiar extern asta dupa ce a inglodat-o in datorii…O sa avem o viataaaa,ferice de voi care sinteti plecati si-aveti deja o situatie,cine si-a inchipuit ca o sa ne arunce satrapul asta infect intr-o asemenea hazna ?

 112. mgabim2009 Says:

  @Julia, thanks. Trebuia sa plec acasa si nu vroiam ca lighioana pedelepra sa aibe ultimul cuvint! Nu ca Roxa ar avea nevoie de ajutorul nostru, dar nici sa lasam toate jigodiile sa trasuiasca site-ul nu putem lasa!

 113. chris Says:

  Eu cred ca s-a fortat putin norocul prin semnarea a nu stiu cate protocoale, si vorba unuia care se crede smecher de la ora 23, pe antena 3, nu se stia cine cu cine ii mai tare in protocoale. Politic vorbind da bine, acorduri, protocoale, semnaturi, giugiuleli, insa timisorenii nu vor uita niciodata sangele varsat impotriva comunistilor. De aici si pronosticul meu in Timis 60-40 sau chiar 65-35 pt marinar.E posibil sa fi fost si o actiune anti, dirijata de pdl insa mai cred ca timisoreanul simplu il va sanctiona politic pt acest gest si pe ciuhandu, si pe crin pe care tocmai la regasit si iubit (datorita lui s-a obtinut in timisoara 30% si nu muncii organizatiei pnl locale). Oricum Crin se va odihni pe locul presedintelui Senatului (indiferent cine castiga duminica), va pierde peste 2-3 luni sefia partidului conform intelegerii, Johaniss va mai castiga 3 mandate de primar al Sibiului, Ciuhandu va pierde in fata unui independent (sustinut de PDL si PNL), si PSD se va desfiinta fuzionand cu o parte din PNL formand viitorul partid de guvernamant PSL (Partidul Social Liberal) dupa asasinarea marinarului in 2011.

 114. Marius Mina Says:

  # Peste 50 de persoane au participat la o manifestaţie anticomunistă, la Cluj-Napoca (sic) 😉

 115. Marius Mina Says:

  informație de ultimă oră ne-a parvenit puțin înaintea miezului nopții de marți spre miercuri: la Ministerul Administrației și Internelor a avut loc, aseară, o ședință extrem de tensionată la nivelul conducerii.

  Din cîte se vehiculează, astăzi ar urma să cadă capul chestorului Doru Dumitrescu, secretar de stat și adjunct al lui Dan Fătuloiu la conducerea Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din minister, la pachet cu mai mulți șefi din teritoriu ai aceluiași departament. Fătuloiu a fost numit la conducerea departamentului amintit de către Vasile Blaga, al cărui om de încredere este, în octombrie, după debarcarea lui Dan Nica de la șefia MAI, o decizie controversată în condițiile în care Fătuloiu a fost artizan al celebrei afaceri ”Loganuri de 70.000 de euro”, atît de criticată de PDL. Fătuloiu și Doru Dumitrescu, (numit în funcție tot în octombrie), au fost implicați, cu patru ani în urmă, în anchetarea soldată cu o mușamalizare, spun unii, a accidentului de vînătoare în care a fost implicat fratele lui Adriean Videanu, bănuit a se fi aflat la braconaj în acel moment. Numai că demiterea lui Dumitrescu, dacă informația se va confirma, pare să aibă legătură cu evenimente mult mai actuale, respectiv protestele de stradă care au avut loc ieri, în mai multe orașe ale țării.

 116. Al Halal Says:

  @J o h n s o n

  Doina Cornea a declarat:

  „Ce văd acum mi-aduce aminte de mineriade, am fost acolo, am văzut gospodine strigând „omoraţi-i”… Ca şi atunci şi acum, printre cei scoşi… care nu sunt de o calitate bună, sunt profesionişti care îi manipulează…

  Eu îl susţin pe premierul Johannis.

  Tocmai ceea ce am văzut că se întâmplă în piaţă îmi spune că e vorba de un gest disperat al preşedintelui, care simte că a pierdut terenul. Eu îl am ca model pe domnul Tăriceanu care a ştiut să piardă, ca un domn, cu multă eleganţă, cu generozitate, nu a dăunat deloc partidului şi merge mai departe… preşedintele nu ştie să piardă.”

 117. Al Halal Says:

  Sa ne aducem aminte ce mai spune si DEX-ul:

  MOGÚL, -Ă, moguli, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care făcea parte din dinastia mongolă care a cucerit India. 2. Adj. Referitor la mogul (l), de mogul (1). 3. S.m. Fig. Persoană foarte importantă cu puteri discreționare. – Din engl. Mogul.

  Hmmm…
  Cine are origine mongola si se poarta discretionar??? 🙂

  Potol Pot cel oranj!!! 🙂

  Mogulul Potol Pot cade!!! Scapam de mogul! 🙂 E clar! Va sfarsi ca Timur Lenk! 🙂

  Maasalam!

 118. Al Halal Says:

  Apud Lelia

  “Dragi români,

  Nu eu am pierdut astăzi, nu Mircea Geoană a câştigat! (Aplauze înregistrate) România a fost înfrântă!

  Victoria e a lui Vântu, Voiculescu, Patriciu! Singur împotriva tuturor, m-am bătut pentru voi, am smuls colţii rechinilor! Le-au crescut alţii. (Sulfina Barbu răsfoieşte febril un tratat de biologie marină, căutând capitolul „Colţi şi fălci”)

  Timp de cinci ani am pus totul într-o singură carte! (Scoate din buzunarul de la piept o Constituţie între ale cărei file se zăresc câteva panseluţe presate).

  Oi fi făcut şi greşeli. Vă întreb: am greşit atunci când am introdus uninominalul? (De pe bandă: „Nuuuu!”).

  Am greşit când v-am propus o singură Cameră şi maximum 300 de parlamentari? („Nuuuuuu!”)

  Am greşit când am condamnat comunismul? (În difuzoare să aud păcănituri, pârâituri, apoi izbucneşte hitul „Uite bamporiul cum piere…”)

  Şi-acum vă rog să-mi permiteţi să împart, de pe stoc, ultimele ordine şi medalii… (Într-un colţ, Horia Roman Patapievici notează câteva idei pentru noua sa carte, „Omul decent”).”

  Ca să nu vă las aşa cu Timur Lenk. Din hoţ de cai a ajuns derviş. Se da mare muslim.

  Aaaa… am gasit si scris, ca să nu mai căutaţi voi:

  „În iarna anului 1405, în timpul expediţiei militare de pedepsire a Chinei, Timur Lenk moare în urma unui exces alcoolic. Timur a murit lângă Şîmkent, pe teritoriul Kazahstanului de azi.”

  Domnu’ Patriciu, n-ai ceva sadici pe acolo??? 🙂
  Un parastas, o pomană, cum se zice la voi, nu s-ar putea aranja? 🙂

  Mashallah!

 119. i.o.flavius Says:

  servus…
  „contramanifestatiile” din tara, ultimul gest disperat al portocaliilor care nu stiu sa piarda. „revolutia portocalie”, anacronism curat. cine vrea sa confiste revolutia?! cine ar vrea sa blocheze alegerile in strada? este posibil?
  cele bune!

 120. ela Says:

  Viata, viata este atat de frumoasa si atat de fragila 😦

  Ieri un tanar de 30 de ani Ciprian cameraman la tv Antena 1 local Bv. a murit intr-un accident de masina, un logan a intrat in matizul lui pe Valea Bogatii ,venea dinspre Sighisoara la Brasov, era fericit, o anuntase pe mama lui telefonic ca urmau sa fixeze data nuntii, era cu prietena lui.
  Era unicul baiatul al unei bune prietene. Dumnezeu s-o intareasca ! sa ne dea si noua intelegere asupra vietii, sa pretuim fiecare clipa, sa iubim sa iertam….
  Avem datoria de a trai de a merge mai departe….

 121. Bordelezu Says:

  ‘Mneaţa!

  O „livoluţie” contra opoziţiei, nu contra puterii.
  Absurdistan, asta au facut din România.

  FSN-iştii care au furat revoluţia şi foştii reprezentanţi ai sistemului represiv ceauşist îşi apără puterea. Băsescu, Silvian Ionescu, Stolojan, Gigi Neţoiu, Monica Macovei… sunt aceiaşi, doar că acum au îmbrăcat toţi salopeta oranj.
  Déjà vu…
  Aceiaşi politruci oranj de la Viaţa Studenţească UASCR … TRU, IT Morar… Tismăneanu – lector al Comisiei de propagandă a Comitetului Municipal PCR Bucuresti…

  Numai că românii s-au deşteptat. Sunt oameni iertători, nu le vor capul. Vor doar să aibă şi ei o şansă pentru a duce o viaţă mai bună.

  Să auzim de bine !

 122. Ada Rus Says:

  Am citit cu stupoare unele dintre comentariile de aici. Si daca mai aveam nevoie de vreo dovada, iat-o: a spune adevarul, a-ti sustine opiniile e pentru marionetele si scribii portocalii isterie, scelerare. Probabil, comportament decent, in acceptiunea lor, e cel al doamnei portocalii invelita in drapelul national din mijlocul batausilor care au invadat ieri Timisoara… Ce jenant, dupa masura lui Basescu de altfel. De-ar trece zilele mai repede, sa scapam o data de dement si de aservitii lui cu reflexe neconditionate.

 123. alex.dumitrascu Says:

  @m

  Vad ca esti de serviciu la spurcat blogul asta.
  Daca s-ar fi aplicat punctul 8 de la Timisoara Basescu ar mai fi avut dreptul sa candideze?
  A fost nomenclaturist, cadru de nadejde al PCR, inalt functinar cu rang de secretar de stat.
  Ce stii sa raspunzi la chestia asta?

 124. theodora0303 Says:

  NU mai pot cu Basescu!!!!
  Starneste tot ce este mai rau in mine. Bine ca simpatizantii PSD nu au rapspuns la provocari. Ma asteptam la porcariile astea dupa 6 decembrie, nu acum.
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/01/va-multumesc-domnule-basescu-pentru-reconciliere/
  Cu respect

 125. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2009/12/02/pazea-pora-ca-vin/

 126. Maria Barbu Says:

  Este neverosimil ca acest extraordinar eveniment politic a avut loc. Este un moment istoric, care va aduce Romania, in sfarsit, in Europa civilizata.

  Uitati-va insa ca kgbistii cu Basescu in frunte nu vor sa lase Romania sa fie libera si civilizata, ci vor sa o tina in hruba infecta a bolsevismului!

  Basescu trebuie arestat imediat dupa alegeri, daca nu vreti sa avem in tara o baie de sange, un razboi civil pe care acest individ dement si tradator e gata sa il declanseze!

  http://mariabarbu.wordpress.com/2009/12/02/balada-lui-basescu-regele-delincventilor-batausi/

 127. Franklin Says:

  Am ajuns sa numaram zilele si orele ramase inantea izbavirii de duminica.

  Un lucru e clar, Traian Basescu si ai sai reactioneaza violent la apropierea funiei de par. Precum dracii la exorcist sau condamnatii la vederea esafodului. Sa sa fiu sincer, cel mai mult as vrea sa-i vad moaca Duduii atunci cand va fi chemata la parchet, de exemplu, pentru chestia cu spionatul comisiei parlamentare. Ultima ei strambatura cand se facea ca nu stie cine era admiratoarea Elenei Udrea intrata telefonic intr-o emisiune tv a intrat deja in antologia ridicolului.

 128. m Says:

  Ha,ha : Julia banuieste.Dar nu gandeste…Doar vorbeste…ca sa nu taca.
  Ok,Julia,n-ai nimerit ! Keep trying,ca altceva tot n-ai de facut.Bine ?
  Tot nu mi-ai raspuns,americanco : in ce calitate faci tu (si nu numai tu) analize pe viitorul romanilor din tara ? Este ca si cum mi-as da eu cu parerea despre politica din India,de ex.
  Nu ti-e jena ? asa un pic…
  Votul tau rosu nu te va afecta pe tine,ci pe noi ! In mod direct…stii tu,noi aia multi si fraieri….Care n-au avut ‘curajul’ sa isi ia talpasita atunci cand nu se vedea nici o speranta pentru tara asta batuta de soarta…
  Sau te-ai gandit sa revii in Romania ? In schimbul celor 25 000 EURO promisi de Geoana ? Ha,ha,ha,ha…Gros obraz aveti,voi astia…
  Sa-ti spun : hai pa ? sau hai sictir ? Alege…it’s up to you.Azi.

 129. m Says:

  Alex,
  pct.8 al Proclamatiei de la Timisoara suna cam asa :
  ‘Ca o consecinta a punctului anterior, propunem ca legea electorala sa interzica pentru primele trei legislaturi consecutive dreptul la candidatura, pe orice lista, al fostilor activisti comunisti si al fostilor ofiteri de Securitate. Prezenta lor in viata politica a tarii este principala sursa a tensiunilor si suspiciunilor care framanta astazi societatea romaneasca. Pana la stabilizarea situatiei si reconcilierea nationala, absenta lor din viata publica este absolut necesara. Cerem, de asemenea, ca in legea electorala sa se treaca un paragraf special care sa interzica fostilor activisti comunisti candidatura la functia de presedinte al tarii. Presedintele Romaniei trebuie sa fie unul dintre simbolurile despartirii noastre de comunism. A fi fost membru de partid nu este o vina. Stim cu totii in ce masura era conditionata viata individului, de la realizarea profesionala pana la primirea unei locuinte, de carnetul rosu si ce consecinte grave atragea predarea lui. Activistii au fost insa acei oameni care si-au abandonat profesiile pentru a sluji partidul comunist si a beneficia de privilegiile materiale deosebite oferite de acesta. Un om care a facut o asemenea alegere nu prezinta garantiile morale pe care trebuie sa le ofere un Presedinte (…).

  Ai citit ?
  Basescu a fost ofiter de marina comerciala si membru PCR.Nu activist.Nici ofiter de securitate.
  Asta,spre deosebire de politrucul Ion Ilici Iliescu.Care da,a fost prim secretar.Si da,a fost sef al tineretului comunist.
  Functii ce ii dau astazi dreptul fara apel de a se lauda cu o lunga si solida cariera de activist.

  Acuma gandeste-te si tu : cui i-a fost dedicat pct.8 ?

 130. Radu Humor Says:

  @m
  Inseamna ca ati trecut la studiu 😉
  Oricum nu va mai ajuta la nimic :mrgreen:

 131. Julia Says:

  Daca taceai, filozoafa ramineai! dar asa ai confirmat ca am dreptate. Iata ce imi scrii in cloaca pe care o spurci cu prezenta-ti:

  „……asculta nemernico am si eu o intrebare: cu ce drept scrii pe forumurile din Romania jos Basescu/sus geoana? Am auzit ca te-ai semnat golan inginer pe shitul handicapatei monarhiste-republicano liberala comunista…(nici macar nu arunc o geana pe rahatul ala..)ti-a spalat creierii? ai devenit comunista? de la obama ti se trage? tampito, singurul om cae mai poate face ceva pt Romania si este in cursa electorala, este Basescu..Te-ai gandit vreo clipa ce se va intampla cu Romania daca castiga comunistii? Te-ai gandit ca nici %?#$// nu mai investeste in tarisoara asta? te-ai gandit vreo secunda ca in spatele curvei de pe centura- antonescu sta Patriciu care are niste polite de platit lui Basescu? ai gandit vreo secunda cat „bine” aduce tarisoarei asteia clanul: patriciu-tariceanu-iliescu-motanul felix-etc….Nu… n-ai gandit pt simplul motiv ca nu ai creier si esti proasta de bubui, nu ai personalitate…esti un rahat care latra pe toate forumurile romanest: huo…..ai hulit tara asta ani intregi si acum vii si strigi sus geona. esti o nemernica nenoricita..esti ca o curva proasta care bate din poarta-n poarta doar ca sa fie bagata in seama…esti un NIMIC..ai inteles? si acum stai si sugeti unghiile…..”

  Aceasta este o tipa Maria, cu imaginatia unei clantze, care scrie sub tot felul de pseudonime dar toate legate de persoana ei, usor de depistat.

  Deci m, daca nu stiai, iti spun eu: Mai bine tine-ti gura si lasa dubii in mintea oamenilor din jur ca ai fi proasta, decit s-o deschizi si sa elimini ORICE dubiu.

 132. Julia Says:

  m, ai un mesaj si de la mine. Asteapta nitel pina trece de ‘gliciurile’ sistemului. Cum e in Germania? Frig?

 133. m Says:

  Iulia si nu Julia,
  in Romania este o vreme placuta ! la mine in oras,astazi a fost putin noros si umed,insa toate previziunile spun ca va fi o iarna blanda…
  daca esti curioasa de starea vremii,poti accesa cu incredere : http://www.vremea-pe-glob.ro/vremea_in_romania/.
  decat sa iti bati capul de departe cu starea vremurilor…mai bine te destinzi pe net cu prognoza meteo…nu crezi ?

 134. m Says:

  Radu,
  studiul ajuta intotdeauna…

 135. Dragutza Says:

  http://www.vestul.ro/stiri/2197/cine-a-organizat-contramanifestatia-din-piata-operei.htm

 136. mgabim2009 Says:

  @m apa face bine dimineata, dar vezi sa nu te ineci. Intreaba-l pe nentu Basescu ca el stie mai bine…
  cit priveste votatul, draguta eu nu am votat de cind am plecat din tara, dar asta nu insemna ca nu am voie sa-mi exprim parerea mai ales cind pupincuristi ca tine imi dau mie sau prietenilor mei lectii de morala!

 137. m Says:

  mgabim,
  nu votezi,nu vorbesti.
  Intelegi ?

 138. Julia Says:

  Maria, ce imi plac mie cei care stiu mai bine ca mine care imi este numele, ce viata am, daca am prieteni si familie, ce vreau de la politicieni si ce trecut sau viitor am! Sinteti un deliciu cind va dati cu toate presupunerile astea. In mesajul tau catre mine pe care l-am redat aici esti mai colerica si foarte nestapinita (cum de fapt recunosti; niciodata nu te poti stapini) dar tot atit de vehementa in speculatiile tale despre mine ca persoana. Tot ce se paote vedea este cum arata sustinatorii lui Basescu.

  PS Si daca prin absurd as gresi (totul e posibil pe luema asta) si si esti alta Marie cu aceeasi palarie, tot nu conteaza prea mult. Dovediti din plin ce fel de oamen i il sustin pe Basescu. PD_L a avut portocala si a vrajit electoratul in 2004. Acum nu le mai merge si folosesc toata gama de atacuri care a fost folosita de PSD impotriva lor in 2004. Au fost elevi buni. 🙂

  Ce este imbucurator este metamorfozarea PSD-ului si intelegerea in al treisprezecelea ceas ca se paote sa lasi deoparte ambitii personale si sa te aliezi impotirva Raului cel mai mare.

  Nu imi fac mari sperante ca viata romanilor va deveni raiul pe pamint pe 7 Decembrie, dupa ce scapam de Basescu, dar am mari sperante ca mentalitatea romanilor si a conducatorilor lor se va schimba. Incet dar sigur invata cu totii ca nu mai merge sa nu tii cont chiar de loc de vointa poporului si de nevoile lui. E mai bine sa-ti cosntruiesti interesele de afacerist pe bazele imbunatatirii vietii oamenilor decit prin furt. Si acum toti moguluii Romaniei isi pot permite sa invete asta. Au destul capital ca sa inceapa sa mai dea inapoi si sa inceapa sa plece urechea. Si toate astea s-au infaptuit pt ca Basescu s-a beshit cinci ani in nasul oamenilor. Care poate rid prosteste la inceput dar se scirbesc la un moment dat. Exista o limita la orice, chiar si la badaranie, hahaituri, grosolanie si cruzime. Si el a intrecut-o de mult.

 139. Julia Says:

  m, va trebui sa ai rabdare daca vrei sa citesti ce am scris. Am doua mesaje acum stocate in WordPress. 😦

 140. m Says:

  Iulia,
  tu esti un exemplu viu de papusa spalata pe creier.
  Si bati campii cu frenezie,intr-un delir marca RI.Asa ca,nu se poate spune ca nu ai fi o muiere bataioasa…chiar daca scopul ti-e adesea neclar.
  Da,am remarcat ca ti-ai invatat lectia : cine nu e cu noi,e impotriva noastra ! N-ai reusit sa ma uimesti,mai incearca !
  Cat despre clantza,ea este poetesa in comparatie cu tine…
  Sper ca ai priceput ce am dorit sa iti spun.

 141. mariusmioc Says:

  Articolul ăsta să-l treci şi la categoria „best ever”.

 142. Devastatorul efect Roxana Iordache « Blogul lui Marius Mioc Says:

  […] în repetate rînduri, “prostănac”) pentru funcţia de preşedinte al României (Istorie vie la Timişoara. După 20 de ani, ziua naţională sub semnul unităţii. Partidele care a…, Confruntarea. Băsescu e disperat. Pierde sinistru. Geoană îl umileşte lejer, Episodul Vîntu, […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: