CRIN ANTONESCU, UN DOMN CARE ONOREAZĂ FEMEIA

Video de jucatorul1

Băsescu a muşcat momelile lui Crin şi le-a înghiţit cu cârlig cu tot. Se îneca de furie. Atunci când Crin i-a replicat, senin, că nu el, ci preşedintele în exerciţiu a făcut şi a desfăcut „coaliţia Grivco”, de câte ori i-a convenit, că nu el, ci preşedintele în exerciţiu a fost coleg de partid cu Ion Iliescu – „mă refeream la partidul comunist” 🙂 , că nu PNL, ci PD-L a făcut coaliţie cu PSD, că nu de el, ci mai ales de preşedintele în exerciţiu vor să scape românii. Şi tot aşa.

Dar cel mai tare a muşcat Băsescu – şi a decontat fără număr- atunci când Crin i-a aruncat-o fin, cu „Parfum de femeie”. Cel mai frumos omagiu pe care îl putea aduce femeii. Crin a făcut dreptate. Femeilor adevărate. Esenţial diferite de ţoapele penale promovate de Băsescu.

Crin Antonescu a onorat femeia. A luat apărarea feminităţii şi a meritului. Ca un domn ce este. Un bărbat stilat. I-a spus lui Băsescu în faţă ceea ce doamna Mariana Câmpeanu declarase într-o emisiune televizată, anume că a compromis promovarea femeilor în politică. Unu, că a tratat femeia ca obiect – genială tirada cu „aţi invitat o ziaristă pe masă” şi doi, că a promovat femela succesului facil, prin alte mijloace decât meritul, femeia stridentă, care se remarcă prin prost-gust şi tupeu.

Video de skoda1958

Atât de tare l-a scos din minţi Crin, încât Băsescu şi-a etalat josnicia la scenă deschisă. Ca să-şi apere târfa din spate – spre jena resemnată care se citea pe faţa nevestei aflate câteva scaune mai încolo -, preşedintele în exerciţiu a avut un comportament indecent – aproape dement, încercând, infinit de ridicol, să-l patroneze pe Crin prin forţa funcţiei – de exemplu, când i-a zis că trebuie să se ridice în picioare în faţa lui (Crin nu s-a pretat să plusese şi să-i spună că nu-l avantajează, pentru că e cu un cap peste el). Se vedea clar pe chipul lui schimonosit, setea de putere totală, aroganţa dictatorială.

Crin l-a redus la absurd. La dimensiunea de caricatură care este. Crin Antonescu e un om discret. El ştie că viaţa personală a omului se cuvine protejată. Şi respectată. Băsescu e un mârlan care intră cu cizmele în viaţa oamenilor, care ne urmăreşte corespondenţa şi ne ascultă telefoanele. Care ameninţă şi şantajează. Jigneşte şi lezează. N-are nici o urmă de sensibilitate. Nimic uman. Numai un instinct sexual al puterii, fără de care nici pe prostituata lui stupidă n-ar mai putea-o avea. Tipic rudimentar, ajuns pe culmile ascensiunii, pe care o percepe ca mijloc de satisfacţie persoanlă, nu ca obligaţie în serviciul public.

Băsescu s-a pretat să se refere la dispariţia dramatică a primei soţii a lui Crin. E o josnicie pe chiar chiar trebuie să fii ultimul subom ca să n-o dezavuezi. Că a fost laş şi a negat ulterior ceea ce – vorba mamei mele – a văzut toată ţara denotă laşitate şi disperare. Şi s-a pretat la un asemenea atac subuman doar ca să-şi apere pipiţa. Şi toate fâţele, vorba lui Vasile Blaga, pe care le-a promovat în politică. Proaste, agresive, cu tupeu infinit şi cu frumuseţi discutabile. Din cele grosiere, rapid perisabile. Unde nu e şi frumuseţea interioară, cea exterioară e ca un ambalaj.

Elisabeta Rizea, chiar şi la bătrâneţe, era mult mai frumoasă decât Duduia. Era cu adevărat frumoasă. Şi doamna Mariana Câmpeanu e mult mai frumoasă. Şi doamna Maria Băsescu e cu adevărat frumoasă. Pentru că o femeie adevărată e altceva, cu totul altceva decât un morman de carne vulgară şi o gură cu tupeu nesimţit, modelul preşedintelui Băsescu. O femeie care urcă în carieră prin teste orale compromite ideea de ascensiune a femeii în politică. De reuşită socială şi profesională a femeii, în general şi în particular.

Îi mulţumesc lui Crin Antonescu. Îi mulţumesc pentru modul frumos în care onorează femeile. Îi mulţumesc şi Adinei Vălean. O femeie frumoasă, deşteaptă şi discretă.

Ar merita să realizeze cineva un film rapid şi să-l posteze pe net, numai cu chipurile femeilor din sala confruntării de la Cluj. Ele spun multe, dacă nu chiar totul, despre bărbaţii de lângă ele. Chipul senin al Adinei, de soţie inteligentă a unui om sclipitor. Chipul crispat al Duduii, din grimasă în grimasă, de târfă cu amor. Chipul frumos şi trist, de-o resemnare cronică, al Mariei Băsescu. O femeie evident traumatizată. Şi care dacă nu-l părăseşte, pare că o face mai mult din teroare, decât din plăcere pentru avere. Cu preţul unor umilinţe publice. Incredibile.

76 răspunsuri to “CRIN ANTONESCU, UN DOMN CARE ONOREAZĂ FEMEIA”

 1. No more Berceanu ! « Alexandru Marin-Jurnal de bord Says:

  […] Adelina, Roxana,, Codrin, Marian, stiu ca o sa fiti afectati. Haideti sa ii cerem lu’ asta […]

 2. Traiasca Nuti ! Says:

 3. J o h n s o n Says:

  http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/876039/Antonescu-Memoria-sotiei-mele-nu-este-un-bun-public

 4. Traiasca Nuti ! Says:

  SVFIGPT daca nu votati cu Traian Basescu !

 5. Traiasca Nuti ! Says:

 6. theodora0303 Says:

  Draga Roxana,
  Felicitari!
  Impresionante urmatoarele fraze:
  „Elisabeta Rizea, chiar şi la bătrâneţe, era mult mai frumoasă decât Duduia. Era cu adevărat frumoasă. Şi doamna Mariana Câmpeanu e mult mai frumoasă. Şi doamna Maria Băsescu e cu adevărat frumoasă. Pentru că o femeie adevărată e altceva, cu totul altceva decât un morman de carne vulgară şi o gură cu tupeu nesimţit, modelul preşedintelui Băsescu. O femeie care urcă în carieră prin teste orale compromite ideea de ascensiune a femeii în politică. De reuşită socială şi profesională a femeii, în general şi în particular.”
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/16/chelul-isi-pune-mana-in-cap/
  Cu deosebit respect

 7. mihai 4 Says:

  Foarte bine scris.Bravo,Roxi!

 8. Alexandru Marin Says:

  Crin ruleaza, asa-i 😀

  Maine o sa fie haos in Bucuresti si mai dam si bani pt. asta. Hai sa-i cerem banii lui Berceanu 😀

  http://alexandrumarin.wordpress.com/2009/11/16/no-more-berceanu/

 9. [D][S][N] Says:

  Dar care, mai ales, aratat multora, slabiciunile prezidentiale !
  Interviul meu cu Basescu! Just for fun !
  http://dragossorinnicula.wordpress.com/2009/11/16/exclusiv-interviu-fara-perdea-cu-traian-basescu-iii/

 10. Plano Says:

  Crin Antonescu sustinut la scena deschisa de Roxana!!
  Semn rau!!! 🙂 🙂
  Chiar daca este cam tarziu.
  Statistic, toate personalitatile politice care au „beneficiat” in ultimii 2 ani de simpatia Roxanei au pierdut in alegeri.

 11. Roxana Iordache Says:

  Planor, minţeşti ordinar. 🙂 Andrei Chiliman a câştigat, Sorin Oprescu a câştigat. Ludovic şi Crin au câştigat, sunt în Parlament. Geoană nu va câştiga niciodată. Repet: dacă vrei să câştige Băsescu, votează-l. Dacă susţinătorii PSD i-l trimit pe prostănac în finală lui Băsescu e ca şi cum i-ar pupa papucul. Dacă mai ai dubii, ai să te convingi miercuri. În cazul în care Băsescu chiar vine. S-ar putea să nu vină, ca să-l menajeze pe Geoană.

 12. Franklin Says:

  @Roxana
  Problema e ca Geoana, daca merge in finala, chiar va castiga in fata lui Basescu. Once more, alegerile se decid in turul intai, mai exact in aceste zile.

 13. Roxana Iordache Says:

  @Franklin. „Dar furia pe care o aveţi dv., domnu’ Antonescu”, zicea Băsescu având chipul schimonosit, în timp ce Crin era degajat şi i-a replicat mirat: eu n-am nici o furie, pe dv. vă văd cam furios. Într-un milion de ani nu i-ar fi putut zice Geoană aşa ceva. Numai Crin şi Sorin pot să-l bată pe Băsescu. Acum, mai ales Crin. Şi ar fi păcat să nu avem un preşedinte cu totul deosebit de sistemul ăsta nenorocit, măcar după 20 de ani.

 14. Roxana Iordache Says:

  @theodora0303. Mulţumesc. Mă bucur că ai simţit la fel. 🙂 Cu tot respectul şi eu. Şi cu drag.

  @Traiasca Nuti. Ia-o, bre şi trăiţi bine. Dacă o aştepţi fo’ 10 ani, cât face ea pârnaie. 🙂 Vezi, că unii chiar te cred.

  @mihai. 10ks. 😳

  @Alexandru Marin. Ţi-am răspuns pe blog. Rulează-rulează. Bine de tot. 🙂 Pe unii chiar îi … reglementează. 😳

 15. Marius Mina Says:

 16. virgil Says:

  Traiasca Nuti !

  Dragule , SNPICurPT … Pe toti cei care nu votam cu Ba’secu . Si o sa ai de pupat , nu gluma …

 17. Marius Mina Says:

  Ultimul sondaj național al institutului Operations Research, realizat pe 15 noiembrie, relevă că finala se va disputa între candidatul PNL și cel al PDL, adică Crin Antonescu și Traian Băsescu. Mai mult, sondajul arată o distanțare tot mai clară a liberalului de Mircea Geoană, aflat, în premieră, la trei procente în urma lui Antonescu.
  Sondajul Operations Research, realizat pe cca.o mie de persoane, la nivel național, prin metoda CATI, arată că pe primul loc în opțiunile de vot se menține Traian Băsescu, cu 30%, de care se apropie vertiginos, însă, candidatul PNL, aflat la 26%, cea mai înaltă cotă atinsă pînă acum de Antonescu. Pe locul trei se află Mircea Geoană, cu 23%, Sorin Oprescu – 8%, Vadim Tudor – 6% , Kelemen Hunor – 4% și Gigi Becali – 2%.

 18. [D][S][N] Says:

  Mama lui de spam, mai Roxana… 😀

 19. Marius Mina Says:

  Este mai mult decît probabil că ascensiunea lui Antonescu și distanțarea de Geoană sunt și rodul dezbaterii de sîmbătă, alături de Băsescu, dublat de forfaitul rușinos al liderului PSD. Sondajul OP mai arată, din acest punct de vedere, că 60% dintre români consideră că Antonescu a avut, sîmbătă, o prestație bună și foarte bună împotriva președintelui, în timp ce numai 44% au aceeași impresie despre Băsescu.

 20. teaca Says:

  Roxana, nimic nu se compară cu figura împietrită a Mariei, care stătea acolo, stingheră, ca Hristos între doi tîlhari ( Boc şi Stolojan). Te invidiez colegial pentru acest text. Ceva vag asemănător, dar mult mai sumar, am scris şi eu http://teaca.wordpress.com/2009/11/15/de-ce-iubim-femeile/

 21. Marius Mina Says:

  Geoana datorii de miliarde, declaraqtii de avere false, un mincinos nativ

  Liderul PSD, Mircea Geoană a intrat de cîțiva ani în gura presei din cauza deselor neconcordanțe între declarațiile sale de avere și realitatea de pe ”teren”, adică luxul afișat de el și familia sa. De aici și pînă la falsificarea averii de acum un sfert de secol e, totuși, cale lungă, pe care candidatul PSD o străbate, însă, fără probleme, după cum veți vedea.

  Cum a dezvăluit Gușă cine îi suportă cheltuielile lui Geoană
  Că Geoană are tendințe pronunțate spre lux nu mai e un secret de mulți ani. În campania actuală s-a deplasat prin țară mai mult cu elicopterul, iar în deplasările externe preferă, cel mai adesea, business class. (Nici nu e de mirare că, anul trecut, patronul unei firme de Turism, Ion Antonescu, l-a dat în judecată pe liderul PSD pentru recuperea a sute de milioane de lei reprezentînd contravaloarea unor bilete de avion neachitate de Geoană). În general, lui Geoană îi achită alții cheltuielile, după cum a spus-o, explicit, chiar Cozmin Gușă. Acum doi ani, la emisiunea lui Turcescu de la Realitatea TV, Gușă spunea textual: ”Geoană e un om cu foarte multe datorii, la fel de fel de parteneri politici. Datorii care trebuie plătite, servicii care i-au fost făcute la un moment dat și pe care el trebuie să le întoarcă. Mircea Geoană e un om cu foarte multe nevoi, poate că standardul de viață pe care îl are îl obligă să facă foarte multe concesii unor oameni din jurul lui Viorel Hrebenciuc. Să nu uităm că Viorel Hrebenciuc este faimos în România pentru că poate să furnizeze servicii în plan economic. Importanța lui la nivelul lui Mircea Geoană este legată de nevoile financiare pe care el poate să le rezolve oricînd și este legată de posibilitatea de a manipula grupul politic care înseamnă grupul parlamentar din Camera Deputaților, pe care îl controlează”.

 22. Gabriela Savitsky Says:

  Ai dreptate, Roxana.
  Există un mod de a face politică, iată, fără stridențe și golănii.

 23. adriana popa Says:

  FELICITARI ROXANA … AI SIMT DE JURNALIST ADEVARAT.
  Jegul National … abonat al borderului de aiurea.. a fost execrabil.
  Biata nevasta-sa daca nici dupa ce pierde alcoolistul alegerile nu-l lasa .. inseamana ca este masochista..
  Duduia blonda se invinetise de rautate si FRICA.
  Frica este sentimentul MAJOR care le paralizeaza gandirea tuturor portocaliilor… dion ce in ce mai galbejiti.
  TREBUIE SA SCAPAM DE EI CU AJUTORUL LUI CRIN.

 24. Base Tractoristu' Says:

  @Traiasca Nuti (cu tot penitenciarul Rahova) : SOFIGPMA-TA ! dar si pe Roberta,Sulfina,Monica…etc… Da’ tot ma-ta OS mai bine,crede-ma ! 😆

 25. atitudini Says:

  Felicitari pentru text.

  Imi pare rau ca astfel de mesaje nu ajung foarte departe. Ca se opresc la limita internetului.

  Exista o alta Romanie, neconectata la internet, care traieste printre galeti colorate, primari mici – de comuna, calendare zambitoare, sticle de tuica si pachete cu faina.

  Oamenii astia trebuie sa se descurce singuri, doar cu ce vad la TV si ce spune vecinu sau ce ameninta primarul. La ei nu ajung dezbaterile. Dezbateri care nici nu sunt.

  Pe oamenii astia ii asteapta in ziua votului masini care sa-i duca la urne, pungi cu faina care sa le umple matul timp de o zi si galeti colorate in care sa-si verse amarul incepand cu a doua zi…

 26. dracu Says:

  daca cel care respecta femeia vorbeste relativ frumos si civilizat despre ele (ma rog, sa presupunem de dragul demonstratiei ca sunt de acord cu voi aici), cei care folosesc despre femei cuvinte precum
  „tarfa”, „ţoapele penale”, „pipiţa”, „proasta”, „un morman de carne vulgară” samd

  sunt……. ???

  pai conform definitiei Roxanei, aia ca vorbesc porceste despre femei sunt cam asa:
  „dement”, „indecent”, „mârlan care intră cu cizmele în viaţa oamenilor”, „Jigneşte şi lezează”, „ultimul subom” etc.

  cum era aia cu „Romania bunului simt”????
  :))))))))))))))))))))))))))))))))
  ma intreb cum definiti nesimtirea, daca asta e „bunul simt” 😀 stropit cu lapte de tzatza? aruncat cu puradei? pisat pe pantofii cetatenilor? luat cacat in mana si aruncat cu el in „inamic”?
  ma tem ca imaginatia mea nu-i destul de bogata!

  nu trebuie sa va suparati prea tare, n-am facut altceva decat sa va pun o oglinda in fatza. cu ce sunteti voi mai buni decat „tziganca imputita”? care e diferenta intre voi si Basescu?
  va raspund eu: nu se „ridica” la nivelul vostru in privinta atitudinii fata de femei sau dusmani politici.

  la dracu, parca as fi pe forumul Romaniei Mari. imi imaginez ca trebuie sa arate cam in halul asta, cu „discutii elevate” pe teme importante.

  ah, abia astept ziua primului tur de scrutin 😀

 27. Julia Says:

  Un singur lucru ma doare dupa ce pierde Basescu alegerile: ma gindesc la cruzimea cu care se va razbuna pe sarmana lui sotie. Maria va indura toata furia, nabadaile si bataile de dupa pierderea degajata a alegerilor de catre betivul no.1 al Romaniei. Daca nu va avea destul curaj sa-l lase in ceasul al ‘treispelea’ va fi o grozavie. Ce viata, biata femeie. 😦

 28. Base Tractoristu' Says:

  @ Dracule…. SPLN !…

 29. dracu Says:

  @tractoristule
  sa ma mulgi, bah!

 30. dracu Says:

  mno, hai sa traiti bine, ca io tre sa ma duc la bere (fara curve azi).

 31. Plano Says:

  @@ MM
  Unde a facut Operations Research sondajul, in Bucuresti, in sectorul lui Chiliman?

 32. Julia Says:

  Gabi, ca m-ai intrebat iti spun: am sa votez Crin. Nu stiu inca ce este cu votul pt parlament, dar ma lamuresc eu.

 33. der Says:

  nu-mi explic cum au reusit vesticii sa va transforme in asa scurt timp in americani sadea pe care-i duci cu presul pe toti odata unde vrei!
  am frunzarit blogul…. o ploaie de prostii din care reiese clar ca nimeni nu intelege nimic din nimic. bravo voua ma!

 34. Ovidiu Says:

  http://nicolae-ceausescu.yolasite.com/

 35. mgabim2009 Says:

  @Julia. Votez doar in turul 2. Pentru turul 1 ii las pe cei ce traiesc acolo sa decida.

 36. Julia Says:

  Gabi, scuze dar asta e un sofism….te ascunzi dupa degete…..daca vrei sa votezi, voteaza ca e dreptul tau. Daca nu vrei sa te amesteci in ciorba celor care traiesc acolo, nu vota de loc, nu numai in turul 2.

  parereame? Chestia asta cu „ii las pe cei ce traiesc acolo sa decida” mie personal imi pare o fuga de raspundere. Daca faci parte din poporul roman, ai aceleasi drepturi si responsabilitati cu oricare alt roman, si NIMENI nu are voie sa-ti ia dreptul asta. Daca ar fi asa, s-ar interzice votul celor cu cetatenie straina. Faptul ca nu esti acolo e prea simplut. Ai rude, prieteni, oameni de care iti pasa pe care vrei sa-i ajuti cum poti. Si singurul ajutor e votul.

  Cind Basescu a fost ales, eu cred ca a fost ales de diaspora. Acum dupa ce i s-a dat sansa sa arate ce poate, dupa cinci ani E CLAR ca nu mai are voie sa fie reales. Eu am votat pt el ca sa-i dau sansa asta si pe atunci imi amintesc bine entuziasmul cu care diaspora l-a lovit pe Nastase si l-a dat jos de la putere. Imi amintesc perfect ca aroganta lui era la fel cu cea a lui Basescu de acum. Nastase si Iliescu nu credeau ca pot pierde. Erau SIGURI ca au prostit si au speriat lumea. Iata ca nu a fost cum au crezut ei si aroganta lor a primit o dureroasa lovitura. La fel si acum Basescu crede ca are inca cinci ani in buzunar! NU! Traiane, ai pierdut votul meu. Si al multor altora. AI SA PIERZI! Si este NUMAI vina ta. Poporul NU te vrea!

  imi amintesc cind era Vadim si Iliescu……nu am votat atunci. Dar am stat cu sufletul la gura….daca iesea Vadim nu mai veneam in RO. Mi s-a parut cea mai groaznica campanie din istoria de pina acum a Romaniei. Acum sint candidati viabili, puternici, oameni care il vor rostogoli pe Basescu de pe ‘tronul’ de care se agata cu dintii si ghiarele.

 37. olimpiu Says:

  iar vrobim ed Geoana pe aici. daca mai scriu ceva de el ira se supara amicul Plano si ma face liberal arogant. acuma, in opinia mea, daca Geoana ajunge in turul doi cu base sper as aibe o prestatie ff buna caci altfel teama mie ca nu-si va apropia electoratul dur al PNL. eu unul desi taliban il voi vota pe ,,prostanac” ca imi place al naibii de tare democratia

 38. dracu Says:

  @olimpiu
  pai daca iti place democratia, banui ca nu-ti place teribil de mult de taica Putin si Mama Rusie. sau, ma rog, asa ar fi normal 🙂

  macar cu Base, asa rau si malefic cum e el, ramanem cu amerecanii si cu UE. daca ai nostalgii dupa URSS, voteaza cu Prostanacu. poate isi depune candidatura Romania la CSI. sau crezi ca a fost la Maskva in plimbare de placere, sa-l vaza pe Lenin impaiat? 🙂

 39. Corina Says:

  De acord, in principiu, dar nu exagera incercand sa-l prezinti pe Crin ca un model de galanterie. Nu e asa ceva. E de o politete fireasca si sincera, mai degraba sportiva. I-a scuturat mana Mariei Basescu, dupa ce i-a sarutat-o. 🙂 Mi-ar mai fi placut sa nu fi uitat si el sa-i intinda mana moderatorului confruntarii, la final. E stofa buna, dar trebuie ajutat sa nu deraieze ca ceilalti politicieni.

 40. dracu Says:

  Dumnezeule, nu stiu cum ati putut rata asa ceva:
  iata, Base angajeaza paranormali ca sa lupte impotriva lu Prostanacu si a lu Crinutu.

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6508024-victor-gaetan-ciprian-nastasiu-metodele-paranormale-sint-pista-pentru-investigarea-lui-basescu-ziua-retragerii-lui-stolojan-din-cursa-prezidentiala-sediul-era-parapsiholog-rus-care-poate-scadea-pulsul.htm

  pe ei, pe mama lor. va dati seama, daca ii scade pulsu lu Crin la urmatoarea intalnire erectorala??? va dati seama ce catastrofa ar fi???

 41. Marius Mina Says:

  Gabi M , nu-i de mirare, confirmi inca odata. Votul din turul 1 e mult mai important.

 42. Plano Says:

  @olimpiu
  Ma bucur ca votezi cu Crin in primul tur. Orice vot in plus pentru Crin este un vot in minus pentru Basescu si nu pentru Geoana.
  Oricine stie ca Geoana si Antonescu au profile diferite de electorat.
  Nu acelasi lucru se poate spune despre electoratele lui Crin si Base.
  Repet, numai Crin il poate trimite pe Base pe locul trei.
  Aceasta se poate observa si din sondajul INSOMAR de astazi, cu toate ca Realitatea nu publica si rezultatele din primul tur.
  Dar, ne cam dam seama cate procente are Crin in turul I daca Geoana obtine 54% in disputa cu Basescu, din turul II, cu toate ca 65% dintre liberali voteaza cu Basescu!

 43. ALM Says:

  @ Traiasca Nuti ! (luni 16 noiembrie 2009 la 1:21:51 pm)

  STFITG daca-l votezi pe Basescu! Scapi doar cu oricare altul …

 44. mgabim2009 Says:

  @Julia, si da eu il plac pe X mai mult decit pe Y iar in Romania numarul celor ce il prefera pe X = cu numarul celor ce-l prefera pe Y, de ce sa vin eu si sa fiu eu cea care decid? Eu nu traiesc acolo, nu lucrez acolo, nu platesc taxe acolo nu iau leafa de acolo. Evident exemplu este unul absurd, dar din nefericire in Romania nimic nu este imposibil.
  @ MM In primul rand habar nu am ce vrei sa spui cu „confirmi”, in al doile rind da turul 1 important nu am incercat sa minimalizez, opozit tocmai de aceea nu votez. Nu eu de aici trebuie sa fiu cea care decid cine este mai bun. Evident cu o exceptie, degeneratul trebuie dat jops cu orice mijloc. De aceea ma duc si votez in turul 2. Vorba lui Antonesc, ma duc si votez si pe Vadim decit Basescu!
  Si in al treilea rind, eu personal am spus din 2004 ca Basescu va distruge tot ce va intilnii in cale, si ca Romania nu trebuie sacrificata doar pentru ca Nastase este scortos. Nu am votat nici atunci din aceleasi motive ca cele enumereate mai sus. Acum multi au ajuns la vorba mea, dar eu intreb ce folos? Romania este unde este, si a ajuns ceea ce a ajuns (ma refer la mizeria politica, nu la altceva).

 45. Plano Says:

  @gabi
  Ce te faci daca in turul 2 nu-l mai gasesti pe buletin pe …generat ?

 46. mgabim2009 Says:

  @Plano, sincera sa fiu as considera asta un adevarat cadou al lui Mos Nicolae! Si in acel caz evident nu voi vota! A scapa tara de degenerat consider aproape o datorie patriotica, a decide cine este mai bun intre Antonescu, Geoana sau Oprescu (ordine alfabetica) cred ca mai bine zic pass. Sa decida cine cunoaste situatia evident mult mai bine decit mine.

 47. mgabim2009 Says:

  @Plano, tu chiar crezi ca Basescu nu ajunge in turul 2? Tu ai vazut cit de disperat a fost astazi la conferinta de presa? Crezi ca el nu stie ca daca nu ajunge presedinte, puscaria il maninca? Si o data cu el si toata adunatura de pupincuristi! (cer scuze pentru limbaj). Tu ai vazut ce a facut la Sibiu? Vorba unuia de la Antena 3 in ziua votului o sa-i duca si cu elicopterul. Sa vezi cit o sa se fure aici in diaspora atita timp cit votul este organizat de misiunile consulare. dar ma rog asta e o alta poveste

 48. geotax Says:

  Despre România ar trebui să vorbim! Noi, cei care trăim la nivelul solului şi încercăm să ne achităm facturile, avem nevoie de soluţii. Nu de baliverne expuse în fiecare seară la televizor. Cine a furat sau cine a fost cinstit, face parte din cotidian, deja. Tot vorbim despre asta. Şi atât. Condamnări, canci! Medalii pentru cinste, canci! Stăm, privim şi nu înţelegem. Oare cum s-o simţi ţara asta? Câtă energie îi mai trebuie, să vă tolereze? Alo, dom’ profesor?

 49. Filip G Says:

  Problema lui Basescu e una mare.Nu-l vor romanii din tara ,dar nu-l vor ca partener nici alte tari.
  Si vorba domnului Basescu ,cel mai bun vecin ramane MAREA NEAGRA
  Cum ar fi sa viziteze vecinul pe perioada nedeterminata?
  Are vecinul atatea proiecte in care sigur va gasi CONSENSUL.
  Bafta multa!

 50. Plano Says:

  @Gabi
  Sper si eu ca turul 2 va fi intre doi oameni normali, Antonescu si Mircea Geoana…
  Liberalii nu si-au facut temele prea bine! Incearca sa ingrasa purcelusul in Ajunul Craciunului.

 51. Plano Says:

  AVEM PARCHETE SI SERVICII SECRETE DE 2 BANI!

  Aceasta este concluzia cea mai trista care razbate din dezvaluirile lui Nastasiu, dincolo de orice presupus amestec al lui Basescu.
  Daca cel mai mare terorist prins vreodata in Romania isi face toate mendrele in arestul Parchetului, este eliberat conditionat si fuge din tara, cu toate serviciile secrete care se calca in picioare, nu este nimic de capul intelighentei serviciilor romanesti.
  Putea sa zica Basescu orice! Nu avea ce sa carteasca daca il prindeau de barba pe Omar la granita si-l aratau presei!
  Este penibil Nastasiu care incearca sa spuna ca ar fi de vina doar Basescu. Parchetele si-au pierdut doi ani cu plimbarea lui Nastase pe la toate jurnalele TV pentru termopane, piscine si pixuri si au lasat in nelucrare dosare grele, cum ar fi cele privind subminarea economica a Romaniei in domeniul strategic al energiei!
  Disolutia autoritatii statului, asta avem!

 52. Bordelezu Says:

  @Roxana

  Frumos. 🙂

  Filip G
  luni 16 noiembrie 2009 la 8:30:17 pm

  Ntz! Nu merge… nu e clar ca nici Marea Neagra nu-l inghite? 🙂

 53. Corina Says:

  @ Plano
  65% dintre liberali sa voteze in turul 2 cu Basescu?! una mai gogonata nici nu exista!

 54. Franklin Says:

  D-l Gaetan, la Realitatea TV, catre Sorin Ionita, vicepresedinte SAR care le cam strica emisiunea”
  „In dvs contribuabilul american a investit sute de mii de dolari si eu personal…”
  „dar dvs, ca societate civica, de partea cui sunteti?”

 55. Plano Says:

  Ai dreptate @Corina!
  Nu 65% dintre votantii lui Antonescu ar vota in turul 2 cu Basescu ci 50%.
  65% dintre votantii lui Geoana ar vota in turul 2 cu Antonescu, intr-o prezumtiva finala Basescu Antonescu.

 56. octaaa Says:

  Din ce vad in filmuletele astea, Antonescu s-a descurcat foarte bine. L-a facut clar pe basescu. Basescu, care sa recunoastem – fata de alta data a fost ceva mai civilizat.

  PS : Poate sa imi zica si mie cineva, va rog, unde pot gasi toata confruntarea? Ca nu eram acasa si nu am putut sa o vad. Va rog…

 57. Bordelezu Says:

  @Plano
  luni 16 noiembrie 2009 la 8:39:51 pm

  Cine-o fi propus modificarea articolelor de mai jos din Legea privind statutul magistraţilor nr. 303/2004?

  Din
  “Art. 53. – (1) Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prim-adjunctul şi adjunctul acestuia, precum şi procurorul general al Parchetului Naţional Anticorupţie şi adjunctul acestuia sunt numiţi de către Preşedintele României, la propunerea Consiliului Superior al Magistraturii, cu recomandarea ministrului justiţiei, dintre procurorii care au o vechime minimă de 18 ani în magistratură, pe o perioadă de 5 ani, fără posibilitatea reînvestirii. Dispoziţiile art. 52 alin. (2) se aplică în mod corespunzător.

  Art. 52. – (2) Preşedintele României nu poate refuza numirea în funcţiile de conducere prevăzute la alin. (1) decât motivat, aducând la cunoştinţa Consiliului Superior al Magistraturii motivele refuzului.”

  in

  “Art. 54. – (1) Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, prim-adjunctul si adjunctul acestuia, procurorul general al Parchetului National Anticoruptie, adjunctii acestuia, procurorii sefi de sectie ai acestor parchete, precum si procurorul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism si adjunctii acestora sunt numiti de Presedintele Romaniei, la propunerea ministrului justitiei, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minima de 10 ani in functia de judecator sau procuror, pe o perioada de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singura data.”

  Mi se pare ca o reprezentanta a societatii civile 🙂 🙂

  Stie cineva cine si-a batut joc de justitie? 🙂
  Dracu, sigur! 🙂

 58. Norway Says:

  Nici idiotul Crin si nici perversa Jordache nu si-a dat seama ca „parfum de femeie” n-are absolut nicio legatura cu femeile. Dar ce sa te astepti de la asemenea imbecili?

 59. Norway Says:

  v-ati adunat aici 4-5 ratati care injurati toata ziua la basescu. Biete deseuri ati ajuns.

  PS jordache, pe unde mai lucrezi? (produci)

 60. Corina Says:

  @Plano
  Sondajele astea-s minciuni gogonate. Nici 10% dintre votantii lui Antonescu nu l-ar prefera in turul doi pe Basescu.

 61. Cristian Mihaescu Says:

  Only @ Roxana

  Buna, am lipsit mult de pe internet si e singurul blog unde mai intru.
  E decizia mea de a pastra linistea pana dupa alegeri, prefer sa nu ma enervez degeaba.
  Dar:
  1. Am observat ca bannerele cu Basescu sunt in mod sistematic taiate, manjite cu mizerii sau furate. In timp ce ale PNL si PSD raman intacte. Daca nu activistii PNL si PSD fac asta inseamna ca populatia chiar e nervoasa.
  2. PNL nu exclude o alianta cu PDL dupa alegeri. Lucru cu care eu nu sunt de acord sub nici o forma dar sunt voci prin PNL care… au uitat ce au patit.
  3. Se incearca asmutirea PSD contra PNL si invers. PDL nici usturoi n-a mancat , nici gura nu-i miroase. PSD si PNL sunt totusi niste partide cu principii, bune sau rele. Ce au ele in comun cu PDL? Nu au invatat nimic?

  4. E o speranta, sper ca PSD si PNL, cele doua mari partide opuse PDL sa ramana in opozitie indiferent de rezultatul alegerilor.
  Orice zvon de viitoare alianta cu PDL indeparteaza electoratul fiecarui partid in parte. Doar nu o sa ii dau votul lui Crin sau Geoana pentru a avea ei ce negocia. Ori inving, ori sa renunte de pe acum.

 62. dracu Says:

  daaa, principiul PSD fiind
  „fura si nu cerceta” :))

 63. Franklin Says:

  Sandramaua a inceput sa paraie de unde ne asteptam mai putin, de la procuratura.

 64. Bordelezu Says:

  Drace, stii ca esti simpatic?

  Semeni cu doamna Monica Macovei! 🙂

 65. nicole Says:

  Crin Antonescu este un cavaler. Majoritatea simpatizantilor lui – la fel.
  Fanii lu base (sper ca nu toti 😀 ) au un limbaj urat si un comportament tipic … basescian.
  Sper sa iasa cat mai multi oameni la vot.

 66. J o h n s o n Says:

  Oricat a incercat Radu Oralu(dupa caz Ralu Orala) labe 1 sa-l incurce pe Crin si-a cam luat-o rusinos oricat Grivco si Patriciu a insinuat pe parcurs.
  Antonescu e in forma maxima,cred ca Bashila isi baga piciorul in ghips pana de Sf.Nicolae,mai greu o sa-i fie femeii cu Liftul…sus-jos … 😯

 67. dracu Says:

  @bordelezu
  oooo, stimabile, multumesc frumos.
  ma simt onorat de asemenea comparatie!

  ti-as intoarce complimentul, da mi-e sa nu gresesc.
  matale semeni cuuuu.. Morega? Van Ghelie? Stolnici? Hrebe? Bombo? Ilici? Sica Orban dupa dezalcolizare? Manechinu? Chucky? Remes?

  alege matale ce te coafeaza, ca sa iti intorc favoarea.

 68. dracu Says:

  @nicole
  ai citit postarea, ca tot veni vorba de limbajul elevat al fanilor leberali? :))

 69. Bordelezu Says:

  @Dracu

  Off, ma magulesti… dar nu, nu pot sa am asemenea pretentii…
  Si eu sunt tot la fel de frumos ca doamna Monica Macovei 🙂

 70. dracu Says:

  eeehhh, good all times..
  ma loveste melancolia. mi-aduc aminte, cand cu suspendarea lu Baselu, cum am facut publice adresele de mail ale alor 322. dupa ce le-am umplut drigideru, fireste. ma rog, erau ceva mai multi de 322, ca au furat-o si liberalii lu Stolo. ce sa le fac, daca pe site la parlament inca apareau ca fiind d-a lu Paturiciu???

  scrofitza de Norica:
  „“Este o campanie murdară, jenantă şi dezonorantă pentru cei care îl susţin pe Traian Băsescu”, crede senatorul Norica Nicolai, preşedintele PNL Neamţ. Ea a fost atât de înjurată pe e-mail, încât de câteva ori i s-a blocat adresa. Deşi această luptă nu este “la vedere”, alături de Norica Nicolai s-au mai plans de atacuri pe net o grămadă de aleşi moldavi: social-democraţii Ioan Bivolaru, Răzvan Bobeanu şi Iulian Iancu, liberalii Şerban Strătilă şi Dorinel Ursărescu. “La grămadă” au fost asediaţi – probabil din greşeală – şi cei din tabăra lui Băse, aşa cum este cazul lui Vasile Pruteanu, parlamentar PLD care, culmea, face campanie pentru Traian Băsescu.

  “Să vă vedeţi murind copiii! Să mă cac pe mormintele voastre!”

  Printre cele mai dure mesaje prezentăm: “Să vă vedeţi murind copiii în chinuri”, “Citiţi până la capăt, ca să ştiţi de la ce vi se trage. Şi să vă amintiţi de noi atunci. De prostime. Orice înjurătură cunoscută, în orice limbă, şi orice blesteme, oricât de groaznice, mi se par nici pe departe o răsplată adecvată. Vă blestem să trăiţi cât mai mult, să vă vedeţi murind copiii, nevestele, bărbaţii, fraţii, surorile, părinţii, nepoţii şi strănepoţii, în chinuri. Să mai trăiţi apoi măcar vreo 10 ani, ca să puteţi aprecia şi voi cum se cuvine durerea noastră, atunci când ne mor cei dragi, pentru că n-avem bani, sau pentru că pe doctori îi doare în cur şi ne lasă să murim dacă nu dăm banul. Vă blestem să muriţi pe marginea unui şanţ, să trec pe lângă voi şi să-mi cereţi un pahar cu apă şi să mă piş pe feţele voastre atunci. Mă gândeam să lansez o propunere publică, să-şi facă careva milă de neamu nostru şi să pună o bombă maaaaare în Parlament. Nu înainte de a anunţa că se pregăteşte o iniţiativă legislativă de dublare a salariului, ca să fiu sigur că sunteţi toţi acolo, toată gaşca de nemernici plini de bani furaţi de la popor. Eram în stare să pun şi nişte bani la bătaie pt treaba asta (Al Qaeda ceva? dormiţi, în pula mea??? faceţi şi voi ceva util). Faceţi asta şi veţi fi eroii României. Dar mi-am dat seama că o moarte rapidă e o pedeapsă mult prea uşoară pentru voi… Meritaţi să trăiţi mult şi să vă chinuiţi. O să mă bucur la moartea în chinuri a fiecăruia dintre voi. O să mă cac pe mormintele voastre, o să mă îmbăt ca un porc şi o să mă piş pe crucile voastre. O să le scriu familiilor voastre şi o să le spun să nu fie triste, că e o jigodie mai puţin pe lume”.

  eeeh, ce vremuri, taica. ieream si io cu fo 2 ani juma mai tanar.

  apropo, si-a luat scroafa de Norica nepoata si la Parlamentul European? ca poate mai iese si ea la o tzuica, o maslina, sa aiba cine sa voteze in locul ei.

 71. dracu Says:

  hac,
  scuzatz sintaxa si morfologia defectuoase la ora asta.
  pana la urma, discutam de fo 4 beri, 2 campari si-o juma de kil de Zubrovka (cunoscatorii stie!)

 72. Plano Says:

  Problema;
  -Intrucat INSOMAR nu a dat rezultatele sondajului, pentru primul tur, decat fragmentat, pe URNAN si RURAL
  -GEOANA 27% URBAN 38% RURAL
  -BASESCU 33% URBAN 32% RURAL
  -CRIN 22% URBAN 16% RURAL
  -Stiind ca populatia Romaniei este de 21,5 milioane si ca 56% locuieste in mediul rural si 44% in mediul URBAN
  -Aflati procentele la nivel national pentru fiecare dintre cei trei candidati pentru a compara cu rezultatele exit-poll-ului pe care acelasi INSOMAR il va realiza duminica la urne.

 73. romaniavesela Says:

  @ Cristian Mihaescu – cam toti cei cu care vorbesc spun acelasi lucru: orice zvon de viitoare alianta cu PDL ii deruteaza si-i indeparteaza de vot. Prea a facut-o lata PSD aliindu-se cu PDL pentru, nu-i asa, stabilitatea tarii! Ar fi, cred, o mare eroare pentru PNL sa revina intr-o alianta cu cei care si-au aratat din plin dispretul fata de Romania si de cetatenii carora aveau obligatia de a le construi o viata mai buna!

 74. somerio Says:

  Intr-adevar, Crin l-a facut pe Basescu de tot „basescu'”. Pe mine m-a convins ca merita votat. In primul rand pentru ca nu-l suport pe Basescu. In al doilea rand penntru ca i-a servit-o ori de cate ori a avut ocazia si pentru ca i-a dat replici mult prea inteligente pentru acest marinar penibil care este basescu.

  Cat despre pitipoancele promovate de basescu, n-am ce sa mai comentez, sunt penibile intr-u totul… de la aspectul fizic pana la modul de gandire !

 75. Corina Says:

  50% dintre votantii lui Antonescu in primul tur ar vota cu Basescu in turul al doilea intr-o improbabila finala Basescu-Geoana daca si numai daca nu au votat din vreo urma de convingere, iar in turul doi dau cu banul.

 76. raitoyagami20 Says:

  S-a confirmat: In turul 2 Base cu Geoana(plus Anto)
  Daca 2 oameni discuta (sau 3 sau 10) pe un forum ca 50% din votantii lui Antonescu vor vota BAsescu…asta nu inseamna ca asa si este!

  Corect! O parte vor vota cu Basescu, de frica comunismului ( de parca o tara din uniunea europeana ar putea instaura asa ceva, eventual daca e data afara din UE), dar cea mai mare parte a votat pentru Anto, impotriva lui Basescu.Sunt tineri, sunt studenti, sunt cei care nu inteleg pe deplin ce a insemnat comunismul. Dar sa nu uitam un lucru: si Basescu si Iliescu au fost colegi de partid (FSN)

  Mai se joaca si ultima runda si vedem ce-i de Basescu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: