LUI CRIN ANTONESCU NU-I PASĂ DACĂ PIERDE ALEGERILE

Video de SerSah

În fond, ce-o să mi se-ntâmple? O să pierd nişte alegeri. Mai sunt şi altele. Important e să nu pierd altceva”, a zis domnul Crin Antonescu în direct, la emisiunea „10 pentru România”, dialog cu Mihai Tatulici.

Nu scot din context, realizatorul îl întreba despre compromisuri şi despre preţul lor. Totuşi, o asemenea declaraţie nu se face dacă vrei să câştigi, nu pentru tine, ci pentru cei pe care pretinzi că-i reprezinţi. Dar din declaraţia domnului Crin Antonescu reiese clar că-i pierde din vedere. Şi asta-i buba. Asta-i tara capitală a clasei noastre politice: indiferenţa faţă de obligaţia reprezentării. Şi diferenţa ar fi trebuit să o facă preocuparea cuiva pentru alegători, voinţa de a lupta pentru noi, de a ne reprezenta. De a reprezenta puterea celor fără de putere, cum atât de precis spunea domnul Havel. De a fi alergător pentru alegători: de fond şi cu sprint final.

Nu e miza vieţii mele să câştig alegerile„, a adăugat, în alt context al emisiunii, dar în acelaşi sens. Şi întrebat ce va face dacă va pierde a răspuns, ironic: „Extraordinar!”.

Da, extraordinar de clar că nu-i pasă de alegători, nu se gândeşte la ideea de reprezentare. Dacă ar fi crezut câtuşi de puţin – pentru că el susţine că spune doar ce crede – atunci măcar şi-ar fi exprimat regretul că, dacă ar pierde, nu le poate îndeplini „iluziile” celor care au crezut în el. În capacitatea lui de învingător. Şi tot el spunea, la aceeaşi emisiune, că „dreptatea o au învingătorii”.

Am vrut să cred în candidatul prezidenţial Crin Antonescu. Această emisiune mi-a întărit, din păcate, convingerea tristă că am avut dreptate în ceea ce-l priveşte. Nu e conştient de miza alegerilor prezidenţiale pentru ţară, pentru alegătorii conştienţi de pericolul care se profilează dacă preşedintele în exerciţiu nu e oprit din cursa totalitară.

Sau dacă e conştient, atunci se declară incapabil sau prea puţin dispus să-l oprească.

Crin Antonescu se gândeşte la aceste alegeri ca la o miză doar pentru el. Ca la un experiment, cum a şi mărturisit, implicit. Nu e conştient sau nu-i pasă sau aşa arată, că nu-i pasă că aceste alegeri au o miză capitală. Le ia cu lejeritate şi se situează, perdant, la antipodul preşedintelui Băsescu.

Când ai în faţă o fiară avidă de putere cu orice preţ, te angajezi să-l înlături de la putere cu orice preţ. Că de-aia vrei să fii preşedinte, pentru o ţară normală. În numele celor care te trimit în luptă ca să te baţi, nu să te declari învins anticipat, doar pentru că armele adversarului sunt incompatibile cu tine. Dacă nu poţi, stai acasă şi lasă-l pe altul care poate.

„Stă în puterea noastră să înlăturăm puterea lor” e sloganul lui Crin Antonescu. În puterea noastră, a alegătorilor, da. Dar fără puterea candidatului de a învinge, nu.

Când alegătorii activi caută cu disperare omul capabil să-l înlăture pe Traian Băsescu şi când alegătorii pasivi nu mai caută nimic, pentru că nu mai cred în alternativă şi sunt resemnaţi în absenţă, candidatul care se pretinde alternativa, care se consideră altfel, are obligaţia să se bată pentru a convinge că el este omul. Dacă e nevoie, trebuie să scuipe sânge pentru asta. Să arate că-i pasă de tine, alegător.

De-aia nu cred în capacitatea candidatului PNL, Crin Antonescu, de a-l bate pe Băsescu şi de a preveni derapajul României spre totalitarism: nici el nu crede, în sensul că nu-i interesat să facă totul, dar absolut totul ca să câştige. Pentru noi. Cei conştienţi de ceea ce se întâmplă.

Mi-a plăcut enorm parlamentarul Crin Antonescu, mi se părea sclipitor şi cred în capacitatea lui de a redeveni un parlamentar strălucit. Dar atât.

Schimbaţi candidatul! Arătaţi că vă pasă! Şi că puteţi să faceţi o mişcare surprinzătoare.

100 răspunsuri to “LUI CRIN ANTONESCU NU-I PASĂ DACĂ PIERDE ALEGERILE”

 1. adriana popa Says:

  Este prima data cand trebuie sa te contrazic.
  Pe mine m-a convins CRIN.. tocmai pentru ca demonstrat ca NU ESTE AVID de putere ca Primul consumator.
  Problema noastra a romanilor , este ca NICI UN BARBAT politic NU PRICEPE ca este in politica un moment in care BINELE COMUNITATII …trebuie pus inaintea binelui propriu.
  Toate partidele ar trebui sa SUSTINA un singur candidat.
  Altfel defilam inca 5 ani cu prietenul lui Udrea…sau EMIGRAM.

 2. octavpelin Says:

  Cred ca o sa EMIGRAM!

 3. Marius Mina Says:

  Total de acord , chiar daca in ultima perioada nu mi s-a prea intamplat sa ne intalnim pe aceeasi frecventa .

  Astazi durerea ta e si durerea mea chiar daca serantele mele raman ancorate de Crin Antonescu

 4. Darius Says:

  Ei, Roxana, esti prea dur cu omu. 🙂

 5. Filip G Says:

  Oricum Crin nu-i asa disperat ca Basescu,iar asta va conta in ochii electoratului.Nu functia de presedinte a romaniei prin orice mijloace!

 6. J o h n s o n Says:

  @ Roxana….I se spune „foamea-n gat”,i se mai spune „disperare” si atarna ca doua pietre de moara de gatul unui candidat.Pentru ca romanul vede in spatele oricarui gest responsabil din partea unui politician doar o ambitie personala…”si asta vrea sa se ajunga ? ” …Afisarea unei astfel de atitudini lejere indeamna populatia la relaxare,la schimbarea vechilor mentalitati.
  Sunt convins ca-i pasa,mai mult,va face orice-i sta in putere si-l poate caracteriza ca sa reuseasca si va reusi.Nu poate sa cante si sa danseze in fiecare weekend pe la cate-o cumetrie asa cum face Basescu,nu am sa-i cer niciodata asta.Lasa-l sa fie asa cum este el,nu-i cere sa imprumute cate ceva de la c4ilalti pt ca o sa dea gres.Sa fie doar mai atent la modul cum comunica cu „masele”,sa dea satisfactie anumitor curiozitati ale acestora cu privire la viata sa personala,sa nu-i priveasca „de sus” de pe un piedestal,sa treaca sticla catre ei pe orice subiect in dezbatere publica.Mai vorbim.

 7. aciddu Says:

  să-l înlături de la putere cu orice preţ.

  io n-as avea incredere intr-unul care vrea sa ajunga la putere cu orice pret. prefer unul cu bun simt.

 8. olimpiu Says:

  never ever! Crin is the best! vezi ca-i pasa lui Oprescu de alegerile astea de se strofoaca tot! oare are Gusa dreptate spunand ca dom doctor e santajat pt a fi iepurele lui Basescu in alegeri???

 9. Plano Says:

  Nu rareori s-a intamplat ca niste candidati sa fie alesi si daca in campanie se rugau de alegatori sa nu-i aleaga…
  Uite, d-le, un candiadat care nu -si doreste sa castige cu orice pret… isi vor zice unii bagatori de voturi in urna! Hai sa-l votam p-asta!

 10. Deceneu Says:

  Crin nu se ridica la nivelul functiei pentru care candideaza si daca ar ajunge Presedinte ar compromite PNL-ul, asa ca mai bine sa piarda.
  Esecul lui la prezidentiale se transforma in norocul PNL-ului.

 11. J o h n s o n Says:

  @ Plano…Carcotasii pun accentul pe „Antonescu nu vrea sa castige” dar omit chiar esentialul „Cu orice pret” …Ori asta da substanta mesajului

 12. Roxana Iordache Says:

  @adriana popa. A fost un mesaj de demobilizare.

  @octavpelin. Eu cred că trebuie să emigreze ei.

  @Marius Mina. Despre asta vorbeam. 😐

  @Darius. Sincer, sunt situaţii când nu-mi vine să râd. Ştii şi tu prea bine care e soluţia: candidat unic. Dacă vor să-l dea jos pe Băsescu. Dar ei nu vor. Şi nu le pasă de noi. De fapt, asta e situaţia.

  @Filip G, @olimpiu. (Din păcate, nu e) Cum vreţi voi.

  @Plano. Asta pentru care secol în ţara românească? Crin e un candidat care ne obligă să-i găsim circumstanţe, în loc să ne motiveze să-l susţinem. Mesajul a fost: dacă mie nu-mi pasă că pierd, vouă de ce v-ar păsa?

  @Johnson. Nu vrei să-nţelegi, te iluzionezi. E dreptul tău. Dar înţelege măcar să mă laşi în durerea mea şi să nu-ncerci să-mi impui să văd ceea ce vrei tu să văd şi să simt ceea ce vrei tu să simt. Am senzorii mei. Şi ştii cum fac ei: warning-warning! Nu credeam să fiu condamnată să retrăiesc ceea ce-au trăit părinţii şi bunicii mei – minus puşcăria politică, deşi nici asta nu-i departe. REFUZ! Despre asta-i vorba. Despre viaţa noastră. Nu despre ei. Ei trebuie să priceapă că au obligaţia să ne reprezinte, dacă nu, într-adevăr, ar merita să facem o mişcare uriaşă, uriaşă, un veto general, să nu mai iasă nimeni la vot. Nu acum, acum – pentru NOI, NU pentru ei – suntem obligaţi să încercăm. Dar după alegerile-astea va trebui o mişcare civică drastică. Ştiu, n-avem cu cine. Pe-asta şi mizează. Deci, nu-mi cere mie să menajez gargaragii, cărora nu le pasă decât de aranjamentele lor de culise, în timp ce fraieri de maximă conştiinţă ca tine îi apără, împotriva propriilor interese. 😐

 13. Marius Mina Says:

  Johnson daca nu schimba strategia ma tem ca ramanem cu chioru pe cap si va mananca vietile, pe mine personal ma cam doare-n clantza usii de la intrarea in bloc, insa m-ar dezamagi daca continua in acelasi stil pagubos

 14. Mihnea Georgescu Says:

  Da, ai dreptate, omul este simpatic, dar nu are acel fior al Puterii…

 15. LUI CRIN ANTONESCU NU-I PASĂ DACĂ PIERDE ALEGERILE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 27 September 2009 – Blog « Intamplare intr`o gara […]

 16. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Da, pentru că voi acolo aveţi o mişcare uriaşă de opoziţie. Aici, suntem frunze-n vânt.

  @Mihnea Georgescu. Ai înţeles şi tu, totul. 🙂 Lasă, că e Băsescu suficient de în-fiorător. :mrgreen:

 17. daurel Says:

  La PNL, deja, este mai credibil dl Tariceanu…

 18. J o h n s o n Says:

  @ Roxana ma gandeam ca apreciezi evocarea seniorului,niciun liberal de la nivelul asta n-a facut-o pana acum.Tu esti razboinica,vrei sa fie tare-n gura de parca asta acum i-ar aduce ceva in plus.De ce nu vrei sa intelegi ca exista si strategii in campaniile importante,inpuse sau nu de catre oamenii din spatele lui,tu cum il prinzi pe la cate o emisiune te si arunci la jugulara.Sa schimbi candidatul acum ar fi nu numai un gest sinucigas dar ne-am semna sentinta pe 10 ani de acum incolo.

 19. Marius Mina Says:

  Da Roxana, pentru ca aici nu zac putorile asteptand cu gura in sus sa castige pe negativ sau asteapta la 3 capete sa -si gaseasac locul pentru combinatii.Aici am inceput campania pentru 2010 si 2012 pe 5 noiembrie 2008.
  In Romania din pacate , asteptam sa ne arate basescu cu degetul ca suntem o natie de asistati.

 20. Marius Mina Says:

  Si o veste mai buna…
  Germany’s incumbent chancellor Angela Merkel’s party the Christian Democrats and her preferred partner the Free Democrats jointly won 48.1% of votes in the general election on Sunday, exit poll results said.

  She has said that the preferred center-right coalition will get Europe’s biggest economy out of its deepest crisis since World War II.

 21. balbeck Says:

  S-a insurat.E fericit acum.Nu-si pierde nevasta daca pierde alegerile.Nu are de ce sa-si faca probleme.

 22. Ion beuca Says:

  Crin Antonescu nu a venit la întălnirea cu ţărăniştii. S-a însurat omul tocmai în ziua Congresului, iar ceilalţi liberali, ori au fost toţi la cununie ori n-au prea ştiut cum să procedeze în acest caz. Cert este faptul că liberalii au ratat ocazia de a se întâlni cu peste 500 de ţărănişti adevăraţi, lideri locali, tineri energici, oameni dispuşi să-l ajute pe Crin Antonescu. Este dificil să ajuţi pe cineva împotriva voinţei sale, iar liberalii dacă vor cu adevărat să-l învingă pe Traian Băsescu, ar trebui să-şi calculeze mai bine acţiunile politice

  http://beuca.wordpress.com/2009/09/27/%e2%80%9cnu-mor-caii-cand-vor-cainii%e2%80%9d/

 23. sictireli Says:

  Posibil ca el, Crin Antonescu, sa nu piarda mare lucru, dar s-a gandit ce pierdem NOI daca el pierde alegerile? Poate ca lui continuitatea lui Basescu la Cotroceni nu-i da fiori. Noua, da. Si eu sunt de parere ca Antonescu nu-si face lectiile. Nu-si cantareste suficient afirmatiile. Ca prezidentiabil nu declari ce te taie capul. Oare staff-ul sau de campanie doarme?

 24. Roxana Iordache Says:

  @aciddu, @johnson. Alegătorii ca voi dau nas iresponsabilităţii aleşilor, pentru că nu înţelegeţi că ei vă servesc pe voi, nu voi pe ei. Ori nu pricepeţi, ori nu vreţi să pricepeţi că nu e vorba de putere cu orice preţ, ci că pentru ţara asta trebuie să scăpăm de Băsescu, cu orice preţ, chiar dacă pentru asta contracandidatul lui ar trebui să se umple de sânge în ring: dar să câştige. Pentru noi. Altfel, n-are de ce să-mi pese de el, dacă lui nu-i pasă de mine. E chiar aşa de greu de priceput sau sunteţi setaţi?

  @Deceneu. Tu nu eşti conştient de pericol. Nu-mi pasă de PNL, îmi pasă de mine. Asta înseamnă să fii alegător exigent. Dacă PNL arată că mă respectă, îmi pasă de PNL. Dacă PNL nu-mi reprezintă interesele, nu-mi pasă de PNL. Mai ales că interesele mele sunt atât de dezinteresate: nu mă interesează decât să scăpăm de Băsescu, ca să pot respira liber. Băsescu nu e doar un psihopat, e un sistem ca un cancer.

  @daurel. No comment.

  @Johnson. Bine, ai dreptate, ridică-i statuie. Dar nu-mi cerre să şi apreciez tupeul de a-l pomeni pe Coposu! Păi omul ăla era cu un picior în groapă şi ştia să te motiveze, te mobiliza, îţi dădea încredere, arăta că este omul tău. E o impietate să-l tot pomenească unii pe Coposu. Coposu a fost un bărbat, un tip tare. Tare de tot.

  @Marius Mina. Ştiu! 😐 În privinţa Angelei Merkel, mă bucur mult! Germania va fi beton, acum poate face o politică de dreapta clară. Bravo! Tough lady! 🙂

  @balbeck. Să fie fericit!

  @Ion Beuca. Ioane, ţara-asta n-a pierit pentru că există oameni ca tine. De-aia ne mai rabdă Dumnezeu.

 25. Roxana Iordache Says:

  @sictireli. Mulţumesc, ai sesizat esenţialul! Asta ţine de indiferenţa faţă de reprezentare: nu se gândeşte la noi, dacă pierde. De-aia ne trebuie un candidat motivat.

 26. J o h n s o n Says:

  Era bine sa spuna ca le castiga fara emotii,ca le rupe gatul cu dintii,ca nu-i sta nimeni in cale,ca-i spulbera…etc Cunoasteti modelul ? Daca nu atunci interesati-va prin Pipera eventual in Ghencea

 27. J o h n s o n Says:

  L-a intrebat Tatulixu ce om politic a apreciat cel mai mult dupa 89.

 28. Marius Mina Says:

  Roxana, din pacate altul mai motivat ca asta nu avem, sper sa inteleaga sensul .
  Oricum nu am cu cine vota decat cu el.
  Cu Oprescu mi-ar cadea mana din umar numai daca m-as gandi …
  „mai bine mort decat comunist”?

 29. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Bine.

  @Marius Mina. Atunci înseamnă că o mână deja ţi-a căzut, aia cu care l-ai votat la locale. Şi nu te-a înşelat. A spart mafia portocalie.

 30. Onu Ionescu Says:

  Daca-ti pasa de noi, cei dezamagiti si ignorati, cum ne cainezi, de ce incerci sa induci subliminal neincrederea in Crin?
  Nu observi, ca n-ai aptitudini de Iago?
  Alegatorul, fara spiritul maladiv revansard, cantareste mai bine,talcul afirmatiei, ca Omul nu e atat de arivist,incat sa faca un capat de tara,daca n-a fost ales.
  Te invit, sa nu ne credem atat de prosti,unii pe altii,etaland calitati inchipuite!
  N-am vazut bine, sau nu mi-ai raspuns la ultimul comentariu?

 31. Plano Says:

  @MM
  L-au votat multi pe secu comunistu` Basescu si au constatat ca e mai bine viu decat mort…

 32. virgil Says:

  Copii , purceua e moarta in cotet .
  Daca nu se intimpla o minune , Basica asta o sa fie prezidentul Romanicii pentru inca cel putin cinci ani .

 33. J o h n s o n Says:

  @ Roxana…Daca vrei iti dau un scenariu de strategie care tine de psihologia maselor cu specificatia „din Romania” dar ma pot citi portocalii si iau contramasuri asa ca te rog calmeaza-te,este bine…cred ca totul merge spre victoria finala. 😉

 34. Radu Humor Says:

  @ Roxana,consider ca este indecent sa lovesti atata in Crin Antonescu, tinand cont si numai de doua aspecte :
  – este, din fericire, unul dintre candidatii care-l poate invinge pe Basescu, dar nu de unul singur, ci ajutat si de noi, de fiecare dupa puteri, si vad ca asta s-a uitat 🙄
  In schimb ii cerem sa inainteze fara greseala pe un parcurs presarat cu tot felul de capcane intinse de zeci de personaje media si politice, care vad in el principalul pericol si-l trateaza ca atare .
  – apoi mi se pare ca momentul acestor atacuri, atat de dure, pur si simplu de desfiintare a lui, vin intr-un moment cat se poate de nepotrivit, si pentru faptul ca ne ceri( indirect, binenteles :mrgreen: ) sa sprijinim un personaj, oarecum carambolesc, care nici macar nu s-a inscris in cursa , fara a mai vorbi de evenimentul personal care marcheaza destinul in doi, a unor oameni care meritau, daca nu mai multa apreciere, macar mai multa retinere, in a-i ataca, atunci cand pana si dusmanii declarati, schimba stiletul cu buchetul( de flori).
  Ma opresc(u) aici, pentru a nu fi nevoit sa regret candva si mai mult increderea pe care o am in unii oameni 😉

 35. Marius Mina Says:

  @Roxana , eu nu l-am votat nici la locale , l-am sustinut doar din ratiuni pragmatice. In ce priveste mafia…hai sa o lasam pe maine ca daca ma apuc sa-ti scriu cum a spart-o s-ar putea sa se supere si Videanu si Casuneanu .
  Vineri in fata primariei asteptau 1.4 milioane de euro la sacose gata de drum in buzunarele consilierilor pentru obtinerea unui PUZ in parcul Bordei .In final PSD-eii au iesti din sala fortati de imprejurari si plantoane permanente ca sa nu puna botul, liberalii au votat impotriva si uite asa s-a ratat combinatia.Asta nu inseamna ca nu se va insista pe subiect..
  …Cu doar cateva zile in urma Videanu l-a vizitat pe Oprescu de cateva ori pentru” mici sfaturi de management” …really? Si vreun iscusit manager bordureanul manutza de aur.
  Stau si ma-ntreb daca nu cumva Videanu ne crede pe toti nascuti in Videle ..

 36. Roxana Iordache Says:

  @Onu Ionescu. Cu un calmant aţi încercat?

  @Plano. Asta e situaţia.

 37. Roxana Iordache Says:

  @virgil. Ţi-aş cere azil politic, dar mă tem pentru herghelia ta. 🙂 😦

  @Johnson. N-are rost, n-aş înţelege nimic.

  @Radu Humor. Fanatismul dăunează grav sănătăţii.

  @Marius Mina. Ai recunoscut că ţi se rupe, lasă-ne!

 38. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. N-ai votat la locale pt că nu te-ai deranjat până la secţia respectivă. Detest propaganda.

 39. virgil Says:

  Nu-i mare bai daca aici se „injura” unul sau altul dintre candidati .
  Evident daca se „injura” cu argumente .
  Candidatul poate baga cite ceva la cap si poate sa-si corecteze pozitia .
  De aceea nu cred ca este cazul sa facem un capat de tara din faptul ca Roxana il „injura” pe Antonescu , dar nici Roxana cind injuratul este …, este Oparescu .
  Era sa zic felcerul …
  Da n-am zis , n’asa?

 40. J o h n s o n Says:

  Daca se infaptuie Blestemul pe 6 Decembrie trebuie sa-mi caut niste Insule prin Atlantic,ceva recomandari ?

 41. Radu Humor Says:

  @ Virgil :
  ” Basica asta o sa fie prezidentul Romanicii pentru inca cel putin cinci ani .”

  Pun pariu cu tine, ca si daca iese, dar nu !!!!, nu prinde anul in functie !

 42. Radu Humor Says:

  @Roxana, tu esti multumita cu raspunsul pe care mi l-ai dat 🙄 ???

 43. Roxana Iordache Says:

  @virgil. Unii se înjură singuri şi când cineva semnalează auto-înjurătura e considerat duşmanul poporului. Nu-mi fac iluzii că d-l Antonescu ar băga ceva la cap din ce scriu. Dimpotrivă. În schimb, d-l Oprescu, adică Sorin, a băgat la cap de fiecare dată. Şi cu folos.

  @Johnson. La Virgil, în Bărăgan. 🙂

 44. virgil Says:

  He-he-he Radule , nu cunosti marfa …
  Si pe ma-sa o spinzura daca este nevoie .
  Plus ca iesitul in strada …
  A fost o data ca in povesti . Asta ca sa nu mai spun ca de iesiri in strada ar profita altii si mai neispraviti ca dinsul .( cu toate ca e greu de crezut ca pot sa existe si mai neispraviti , sa stii ca exista , nu multi , dar exixta.)

 45. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Nu obişnuiesc să mă automulţumesc. Iar când partenerul nu-mi pare mulţumitor, îl descurajez anticipat. 😳

  @virgil. Ba chiar el ar profita. De când aşteaptă ocazia pentru stare de necesitate. :mrgreen: Cred că se roagă să vină cutremuru-ăla mare înainte de alegeri. 😯

 46. J o h n s o n Says:

  am facut stagiul la amenajarea Mostistei…e suficient,vreau „niste Tenerife”
  🙂

 47. Radu Humor Says:

  @ Roxana
  Acum am inteles !
  Dar nu te inteleg 😉

  P.S. Dar asta explica probabil exacerbarea la Basescu a unor calitati pe care altii nu prea le observa cu ochiul si mintea liber(a) .
  Mi-e greu sa accept evidenta ca esti pur si simplu obsedata de un asemenea personaj, pentru ca doar ura, nu poate fi invelita niciodata in asemenea ambalaj ideatic, precum cel folosit de tine 🙄

 48. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Te simţi bine?

 49. Cârcotaşu Says:

  Roxana, scuză-mă, tema-i foarte dezbătută, da ai un mesaj aici, foarte important: https://roxanaiordache.wordpress.com/2009/09/27/oaia-pd-l-cutu-psd-pisi-pnl-menajeria-prezidentiala/#comment-58504

 50. Paul-Sorin Tiţa Says:

  @Roxana Iordache
  Lui Crin nu-i pasă, dar liberalii se pare că sunt puţin cam disperaţi. Am scris despre o dovadă în acest sens: http://www.pntcd-cluj.ro/paul-sorin-tita/blog/gherila-digitala-liberala-si-manipularea-sondajelor-online.
  Băieţi deştepţi liberalii ăştia. Păcat că ne prindem repede.

 51. alice Says:

  D-l Crin A.si-a luat jumatatea,mai are cealalta jumatate datoria de a castiga alegerile.daca poate si-l ajuta Dumnezeu.

 52. Marius Mina Says:

  Un mare sukar se anunta miercuri in sedinta extraordinara a consiliului general la primariei capitalei cand pe ordinea de zi se vor afla nu mai putin de 54 de PUZ uri propuse de nimeni altul decat primarul general al Bucurestilor. Afaceri care insumeaza cifre care ajung la miliarde de euro , in marea lor majoritate apratinand clientelei PDL. WTF…

 53. Marius Mina Says:

  Între acestea, spre exemplu, e faimosul PUZ al Satului Francez deținut de Constanda, afaceristul de casă al PDL, prin modificarea căruia valoarea afacerii crește cu cîteva sute de milioane de euro. De ce această grabă și acest număr uriaș de PUZ-uri pentru aprobare? Simplu: pe 1 octombrie, adică joi, intră în vigoare o ordonanță de urgență a guvernului Tăriceanu, a cărei aplicare a fost amînată la greu de guvernul Boc, și care modifică şi completează reglementările de urbanism şi amenajare a teritoriului. Aceasta prevede că indicatorii planului urbanistic general (PUG) pot fi modificaţi o singură dată şi în proporţie de maximum 20% prin derogări de la PUZ. Altfel spus, adio șapte nivele în loc de două sau chiar mai rău, cum se obișnuia pînă acum. În consecință, ziua de miercuri e ultima în care o serie de afaceriști grei pot primi undă verde pentru extinderea necontrolată a construcțiilor lor.

 54. Marius Mina Says:

  Discutam joi despre anticoruptia de la primaria generala si despre sansele unui candidat sau altuia la prezidentiale. Va multumesc pentru atentia acordata si va doresc o noapte relaxanta.

 55. Marius Mina Says:

  Joi vom dansa pe teme de anticoruptie la nivelul primariei generale

 56. virgil Says:

  Marius Mina,

  Gata ! Cu Crin ati terminat cu dantzuitul ?
  Auzi ma ! Ia spunemi ma si mie , ce cusur avea ma sa se marite asta la Faurei ?
  Ce ma ii putea la Faurei ?
  Ca sa poata sa-l ia astia in tarbaca acuma .
  Mai te intreb o data …
  Ma , asta chiar vrea sa ajunga presedintele Romaniei ?
  Ca mie mi se pare ca nu , n’asa?

 57. Roxana Iordache Says:

  @Jphnson. Nu ştii tu ce-are omul la fermă. 🙂

  @Cârcotaşu. 🙂

  @alice. Nu i se pare că are vreo datorie, tocmai de-aia, e bine că i-ai amintit.

  @Marius Mina. Te pupă Băsescu, pe gură! :mrgreen: PUZ-urile sunt propuse de PD. Sau îţi place să fii folosit?

 58. Roxana Iordache Says:

  @virgil. Mie nu mi se pare aşa. Am zis şi ieri, cred că au făcut bine că s-au luat la Bruxelles, acolo e şi naşa lor, Dana Crăsnaru, a fost ceva discret, e viaţa lor, n-au transformat evenimentul în pretext electoral. Acasă fac cununia religioasă, ceea ce-i frumos.

 59. virgil Says:

  ROXANA …

  Ai vazut ca deja au aparut pe forumuri si pe la tevereuri unii care spun treaba asta despre casatoria la Bruxelles …
  Eu nu spun ca este ceva anormal , dar noi nu traim intr-o tara normala cu oameni normali , n’asa?
  Avind in vedere ca se afla intr-o cursa electorala ,putea foarte frumos sa mearga la o manastire undeva si discret anunta a doua zi evenimentul .
  Lumea ar fi aplaudat .
  Mergind la Bruxelles a scrintit-o .
  Chestia asta o sa ii dauneze , asta spun eu .

 60. Marius Mina Says:

  Roxana, Yaky yak, pe mine ma ? Poate-n…cot
  Si ce-am spus ca PUZ urile sunt propuse de Oprescu? Important e cine le semneaza ultimul si ala in mod cert nu sunt eu.

 61. Marius Mina Says:

  Virgile, nu ma ..nu i-a putit , omul a spus clar de ceva vreme ca nu vrea mediatizare si va face tot posibilul sa stea departe de presa pe cat posibil Astfel ideea cu Bruxelles ul mi se pare foarte buna.Cine n-are seminte de scuipat poate incerca si varza de bruxelles dar fara efect .
  Intrebarea este : Ai altul mai bun de votat? Eu nu.

 62. J o h n s o n Says:

  @Roxana…Dar acolo am primavara tot timpul.Cred ca au si net 🙄

 63. virgil Says:

  Nu am , da-l dracului … De unde ?!
  Felce…, pardon Oparescu lu’ Roxana ca sa ma scoata de la index .
  Macar fac o fapta buna si pe placul unei prietene , n’asa?
  Da numa in turul II , daca ramine cu mascariciu .

 64. J o h n s o n Says:

  Importanta e casatoria religioasa pe care o face in Romania din cate am inteles.Daca trantea o nunta aici aceiasi il acuzau ca a folosit acest eveniment personal pentru a mai strange voturi de disperat ce este etc Cred insa ca atitudinea asta de om prins la nevasta altuia de ocolire a subiectului nu-i face bine.Lumea asta de la noi traieste,mananca,respira tabloide…Nu le poti refuza o portie de raspuns la diferitele curiozitati.Ai timp 5 ani dupa aia sa impui atat cat se poate un alt tip de presedinte,mai rezervat,mai stilat.Pana atunci insa comporta-te inteligent domnule Crin Antonescu.Cred ca doamna Valean ar putea sa-l ajute mult la acest capitol,al comunicarii cu cei din jur,da-le dracu de proiecte europene,doua luni de foc ar trebui sa fie langa el,aici !

 65. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Mai mişto în Hawai’i. Bună dimineaţa, soare! 🙂

  @virgil. Păi, bre, cum spusei, acolo a făcut cununia civilă, acilea, se cunună la biserică.

  @Johnson. Asta am zis şi eu, referitor la cununie. În rest, eu ştiu? Cred că mai degrabă ar trebui să păstreze un profil discret în campanie. Uite ce face Mihaela Geoană – nu-i frumos să transformi un act caritabil în propagandă electorală subliminală pentru bărbatu-tău. Ca să nu zic de mită alimentară. 😯

  @Marius Mina. Păi aşa ai zis, că le-a propus el. O să le dea cu ele-n cap.

  @virgil. Bre, păi dacă-l opăreşte pe-ăla urât, cred că merită acatiste. 😆

 66. ela Says:

  Eu vreau sa zic asa:
  Crin trebuie sa faca tambalau cu „nunta” lui aici in tara, sa-l stie lumea mai bine, sa afle si tanti Lucretia de la Ciolpani ca s-a insurat Crin, despre care oricum nu stia ca e vaduv.
  Cui ii pasa de mijloacele folosite pentru a atrage voturi, Ii pasa lui Base cumva?
  Cat din populatie pretuieste un om discret, cu bun simt, care nu deranjeaza pe nimeni.

  Noi suntem romani si la noi casatoriile nu se fac pe furis, ci in vazul lumii cu cat mai mare „galagie”. 😦

  Binen’teles ca nu sunt de acord cu asta, nu ma caracterizeaza, dar realitatea asta arata.
  Crin trebuie sa se integreze in realitatea poporului alegator.

  Ps. Oare Crin citeste ce-a zis Roxi despre el?

 67. J o h n s o n Says:

  @Ela…Chestia cu nunta se poate raspandi si mediatiza lasand in acelasi timp impresia ca tu nu,candidat ce te afli,nu ti-ai dorit asta dar presa de senzational bat-o vina nu ai cum s-o duci cu presul…Si uite-asa le poti servi o portie de telenovela doritorilor,care in Romania nu-s putini si in campanie asta conteaza.Altfel de ce s-a mai insurat acum si nu acum 6 luni sau peste 3 ?

 68. liberal '90 Says:

  Daca toate frazele alea pe care le-ai subliniat tu le-ar fi spus el, ar fi sunat al dracului de populist si demagogic, crede-ma.

 69. Darius Says:

  Nu-l schimbă nimeni. Deci cu cine votez?

 70. echoofsilence Says:

  Sa nu fim rai. Crin Antonescu are sanse si chiar merita votul poporului. Pe mine pe sperie altceva. Se poate ajunge in in situatia in care vom avea de ales intre Basescu sau Geoana ori Vadim. Crin sta prost in sondaje, dar Vadim sta mult mult mai bine, vb pentru ca ma ocup de sondaje de opinie in aceste zile. Basescu conduce, Vadim vine tare din urma!! Nasol moment.

 71. olimpiu Says:

  sustinatorii lui Crin sunt fostul presedinte Constantinescu si peste o suta de cadre universitare, ,,talibanii” din piata universitatii, taranistii adevarati chiar daca suparati pe modul in care se comporta liberalii…pe buna dreptate zic eu plus toti oamenii de bun simt din Romania care s-au saturat de politruci si vorbitori cu limbaj de lemn. langa Oprescu cine e? Cozmanca, Solcanu, Taracila vechii fsnisti care aplaudau si organizau mineriade cu Ion Iliescu. oare locul tau nu este alaturi de noi???
  Crin e departe de a fi un bun candidat si propabil ca impresia care o lasa e ca nu are sanse, dar noi ii putem da sansele. si apoi Crin presedinte, urmeaza un alt guvern in care liberalii sunt importanti si programul lor de iesire din criza se poate aplica. eu cred in el.

 72. Radu Humor Says:

  @Ela :
  „Cat din populatie pretuieste un om discret, cu bun simt, care nu deranjeaza pe nimeni.”
  Sa zicem ca 30%, dar cred ca pentru minoritatea asta merita sa lupti chiar in felul acesta :rol:
  Faceti un exercitiu si imaginati-va ce-ar fi fost la „gurile de foc”, daca o facea la Saftica, sau la Sinaia cu tot alaiul si taraboiul specific nuntilor populare si chiar populiste 😉
  Poate ca Dictachiorul asa, si pe-acolo o va face,daca aleasa(culeasa 😆 ) nu va vrea invers (in strainatate 😉 ) , si atunci veti avea motive de comentat. dar mi-e frica , (ca) nu si voie :mrgreen:

 73. ela Says:

  Jonnson esti tare de tot cu asta :
  „Altfel de ce s-a mai insurat acum si nu acum 6 luni sau peste 3 ?”

  Normal ca e olecutza de iesire in prim plan! numai ca presa bat-o vina nu-l mediatizeaza suficient pe tema asta.

  Apropo de presa pro base,
  Ieri m-am enervat cumplit la Rtv, am uitat cum o cheana pe moderatoare, emisiunea a fost pe la 10 dimineata si i-a avut ca invitati pe tanarul Sova, Canacheu, si de la Pnl nu stiu cum il cheama, in fine;

  gaitza moderatoare i-a umilit pe ceilalti doi, se conversa cu canacheu facand abstactie de „farierii” chemati acolo numai pt ca asa cere protocolul sa aiba din toate partidele., iar cand Sova a cerut imperios timp sa-si duca ideea pana la capat, nemernica nu l-a lasat sa zica nimic i-a taiat-o, a vorbit peste el, nu cumva sa se auda vreun cuvintel, in timp ce canacheu jubila.

  Iar Crin trebuie sa joace rolul Sfantului, in timp ce PDL partid fara doctrina, ce-mi place asta, isi etaleaza mitocania.

  Ha, ha
  Radu Humor:
  „Poate ca Dictachiorul asa, si pe-acolo o va face,daca aleasa(culeasa 😆 ) nu va vrea invers (in strainatate 😉 ) , si atunci veti avea motive de comentat. dar mi-e frica , (ca) nu si voie :mrgreen:

 74. Onu Ionescu Says:

  @Roxana,

  La recomandarea-zeflemea, gen ‘telectualii’ ha-ha-ha,luat calmante si, relaxat, amintit proverbul ‘Haita latra, Ursul trece’

 75. Alexandru Marin Says:

  Cum ai spus si tu, era vorba despre compromis si pret. Nu e ca si Crin Antonescu nu isi doreste sa ne reprezinte, doar ca nu-i ca si cum viata lui se termina in cazul in care o sa piarda. Ma rog, vedem situatia diferit, nu are rost sa ne contrazicem. 🙂

 76. J o h n s o n Says:

  Mai incerc o data,nu ma mai place jandarmul de la poarta blogului …

  http://www.cotidianul.ro/parlamentul_unicameral_propus_de_basescu_se_bate_cap_in_cap_cu_regionalizarea_dorita_de_ue-99374.htm

 77. EmanuelDanilescu Says:

  Nu cred ca Antonescu este un candidat slab, candidatura sa este nu este un test pentru a-si verifica priza la popor. Presedintele PNL, parerea mea, este cel mai bun candidat la presedintie, calitatiile lui de om si politice o recomanda (repet, este o parere proprie).

 78. Roxana Iordache Says:

  @ela. Sunt întrutotul de acord cu viziunea lui Crin Antonescu despre intimitatea vieţii private. Dar o nuntă frumoasă la biserică va face, un eveniment minunat. Vorba e că trebuie să se spovedească înainte. 🙂

  @Johnson. Complici. E mult mai simplu. Natural.

  @liberal ’90. Bun venit, şi dacă ai mai fost, şi dacă n-ai mai fost sub alt nick. Un liberal e un băiat deştept care trebuie să înţeleagă importanţa comunicării. N-aş crede că n-ai înţeles. N-ar fi rău să te gândeşti cum sună mesajul dat de candidatul vostru pentru indecişi sau absenteişti. Mobilizator, nu?

  @olimpiu. Da, putem să visăm.

  @Radu Humor. Te-ai trezit?

  @ela. În politică trebuie să te impui. Iar autoritatea nu înseamnă autoritarism. Dimpotrivă. Pe la noi, moderatoarele se dau autoritare, dar nu reuşesc decât să fie jenante. Unele, evident.

  @Onu Ionescu. Domnule, am impresia că dv. aveţi timp de pierdut cu prostii.

  @Alexandru Marin. Ce-mi pasă mie de viaţa lui, dacă lui nu-i pasă de viaţa mea? Reprezentarea presupune reciprocitate. Eu sunt observator, alegător, tu eşti soldat într-un partid. Dar eşti un băiat inteligent şi poţi avea perspectiva. Pentru că nici pe departe nu sunteţi voi suficienţi dacă vrea să câştige. Şi de fapt şi voi sunteţi dezamăgiţi, dar n-ai cum să recunoşti, deşi n-ar trebui să ai ezitări.

  @EmanuelDanilescu. Bun venit! Apreciez comentariul.

  @

 79. ela Says:

  Deci, PD-ului iI este frica de alegeri corecte fara turism asa ca au incept sa faca ce stiu ei ma bine, sa joace murdar.Remanierea a inceput.

  Buldogul la interne va face ordine in tara ?!!!!, ce sa zic!

 80. Alexandru Marin Says:

  Baneaza chestia asta, te rog! 😐

 81. virgil Says:

  Hopaaaa !
  A inceput fezandarea pesedeilor . Cinstit sa fiu nu ma asteptam sa-l mature pe Nica asta , io unul inca il receptez ca om al lui Ba’secu , sau ma rog , ca unul dintre pesedeii pro Ba’secu .
  Oricum , baietii lui Basica stiu sa ofere subiecte in plina campanie electorala pentru prezidentiale.
  Droguri , prostitutie , referendum , remanieri …
  Cind , cum si de unde dracu sa mai ai timp sa intrebi …
  MA, MAAAAA , DE CE FEL DE PRESEDINTE AVEM MA NEVOIE ?

 82. Onu Ionescu Says:

  @Roxana,

  Pentru ca nu le suport,mai ales, cand sunt vanitoase,in indarjirea lor anticrin.Daca era Tariceanu, le mai negociam!

 83. toader Says:

  crin nu face altceva decat sa dea dovada de bun simt. ceea ce nu e cazul nici la oprescu nici la basescu.

 84. Radu Humor Says:

  Da !
  Astept sa se destepte si altii, dar mai ales altele ….sunt problemele care ma preocupa acum 🙄 😉

 85. Radu Humor Says:

  @ Ela
  Pana la urma Blonda de la centura Turismului isi va putea intensifica activitatea si prin astfel de turism :
  electoral :mrgreen:

 86. Corina Says:

  Ei, si ce? Nimeni nu mai are patos pentru politica in afara de tine, Roxana si alti cativa a caror vecinatate poate nu te-ar bucura. Crin arata ca e pe aceeasi lungime de unda cu noi, ca noi, si ca nu are de gand sa joace teatru si sa mimeze entuziasm.. Eu ii inteleg lipsa de entuziasm si nici nu i-l cer. Mai bine cumpatare si luciditate.

 87. theodora0303 Says:

  Cred ca ai dreptate. Ca sa castigi trebuie sa ai mentalitate de invingator. Imi pare rau, sincer, imi placea Crin Antonescu.

 88. toader Says:

  draga 0303, esti libera sa votezi cu baiatul lui cozmanca. au facut-o si altii. nu ai de ce sa iti para rau.
  mai sunt geoana-iliescu si cazmanca-oprescu precum si basescu-tot ai lor. pentru mine astia sunt tot o apa si un pamant. si dintre ei, desi la fel de pagubitor, cel mai antipatic mi se pare geoana.

 89. alexionescu Says:

  @Roxana: Sunt partial de acord cu tine. A gresit! Asemenea declaratii nu fac bine decat concurentei. In acelasi timp trebuie sa intelegem ca si el e un om si ca oricare dintre noi mai si gafeaza.
  Nu sunt intru totul de acord cu tine in ceea ce priveste „stilul” de lupta promovat de Crin. Cu ceva vreme in urma, cu ocazia alegerilor la varf din PNL, purtam un dialog pe blogul tau cu privire la capacitatea potentialilor candidati la presedintie de a-l invinge pe marinarel, in care s-a tot comentat asupra profilelor candidatilor. Din ce imi aduc aminte l-ai sustinut pe Crin in detrimentul lui Tariceanu, tocmai pentru profilul sau, mai atent, mai moderat, cu un alt tip de discurs politic, etc.
  Sincer eu nu am vazut, cel putin pana acum, la Crin nici o schimbare majora. Stilul de lupta pe care ti-l doresti era mai degraba apropiat lui Tariceanu.
  Una peste alta, consider ca stilul adoptat de Crin este cel corect in contextul actual, pentru ca este singurul la care poate performa. Singura sansa de castig este tocmai „alternativa”, diferenta cat mai evidenta dintre el si Basescu, care sa motiveze masele satule de aroganta si nesimtirea actualei puteri.
  Cu totii ne-am fi dorit un candidat mai puternic, dar … nu-l avem.

 90. Deceneu Says:

  @Roxana „Tu nu eşti conştient de pericol.”

  Eu sunt dar tu care reduci pericolul la o persoana, nu esti constienta cat de simplist privesti lucrurile.

  Politica romaneasca e rupta in doua tabere a PSD-istilor si a PD-L-istilor cu sau fara Basescu.
  Daca Basescu devine neproductiv o sa-l inlocuiasca cu altul cum l-a inlocuit PSD-ul pe Iliescu si nu a murit nici nu s-a dezintegrat, pentru ca-i tin legati interesele.
  Si la PD-L e acelasi lucru, Casuneanu, Videanu, Berceanu si altii vor continua sa existe. Poate ca unii se vor replia spre PSD sau spre PNL, sau invers depinde, care vor fi la putere.

 91. Razvan Says:

  Roxana, iarasi gresesti! Concluzia este ca noi trebuie sa avem grija ca el sa nu piarda alegerile! Ai vazut marlania marlaniilor basesciene astazi, odata cu demiterea lui Nica. E o lupta acerba pentru ministerul de interne! Aceasta lupta se duce numai pentru ca acesta organizeaza alegerile si atat Basescu cat si Geoana doresc acest minister pentru sine – in dorinta unor alegeri fraudate! Basescu pentru ca scade in sondaje si Geoana pentru ca n-are nici o sansa! AStfel se pregateste cel mai mare jaf electoral din istoria Romaniei. Basescu e disperat – anterior a propus legalizarea drogurilor si a prostitutie si restructurarea parlamentului. Nu e bizar sa vrei sa furi alegerile? Eu am mai vorbit cu tine, Roxana, ma rog.. am vb numai eu – nu-ti pot schimba opinia! Basescu si Geoana sunt un produs al regimului comunist, d-aia tre sa votam Crin. Sa scapam tara de tirani. Pentru un altfel de presedinte!!!

 92. Roxana Iordache Says:

  @ela. Mascaradă.

  @Alexandru Marin. Am scos clipul, a profitat de absenţa mea.

  @virgil. Păi este, este bre amicul lui Băsescu. Dar tu nu crezi că lui îi e atât de frică de Oprescu, încât ar face totul ca să fie în finală cu Geoană. Şi cu Internele la PD. :mrgreen:

  @Onu Ionescu. Folosiţi-vă raţiunea, că nu vă stă bine atitudinea viscerală.

  @toader. Sigur, evident. Să nu-ţi peste exact bun simţ se numeşte.

  @Radu Humor. Eşti penibiluţ când te dai infantil. 😀

  @Corina. E problema ta dacă nu vrei să înţelegi. De fapt, suporterii judecă de la peluză. Şi nu-i cred pe cei din culise. Nu cred că nu ştii, cu cât o democraţie e mai consolidată, cu atât candidatul trebuie să fie mai angajat. Probabil că n-ai urmărit competiţiile americane. Acolo e real life, nu apă în sânge ca aici.

  @theodora0303. Bun venit! Şi mie îmi pare rău.

  @toader. Evaluezi în termeni de afecte.

  @alexionescu. Greşeşti, amice! Am susţinut că e o enormă eroare înlocuirea lui Tăriceanu cu Antonescu. Şi realitatea demonstrează că am avut dreptate. Eu, în schimb, îmi amintesc despre tine că anul trecut susţineai necesitatea susţinerii lui Oprescu. Pe de altă parte, nu rezultă de nicăieri ce stil de luptă „doresc eu”. Era vorba de o atitudine pe care nici un candidat nu o adoptă dacă vrea să câştige.

  @Deceneu. Băsescu este un sistem ca un cancer, am spus, dar ai fost selectiv ca să poţi contraargumenta în fals. Important e ca mafia-asta să fie dezintegrată, nu mai are importanţă dacă ei se împrăştie.

  @Razvan. Şi de unde eşti aşa de sigur că nu greşeşti tu? În 20 de ani, extrem de rar am greşit vreo prognoză. Din păcate, atitudinea a fost exact ca a ta, refractară. Tu chiar nu pricepi că nu câştigi cu dorinţe şi cu slogane. Ci cu strategie, cu pragmatism şi voinţă.

 93. Onu Ionescu Says:

  @Roxana,

  Imposibil,intr-o ambianta irationala!

 94. echoofsilence Says:

  Cum pot introduce in blogroll bloguri care nu sunt de pe wordpress sau siteuri personalizate, care nu sunt pe nici o platforma de genul blogger sau wordpress? Ma ajuta cineva, va roog!!

 95. ela Says:

  Ce jocuri mai face baesescu cu amanarea, eu cred ca vrea ca circul mediatic sa continue sa se vb tot mai mult de el, nu conteaza cum.

 96. alexionescu Says:

  @Roxana: nu l-am sustinut niciodata pe Oprescu si nici n-o voi face. Ceea ce am spus este ca la acelasi tip de joc, doar Oprescu ar avea sanse sa se bata cu Basescu.
  Vis-a-vis de Crin, cu toata atitudinea lui, fie ca e proasta fie ca e buna, tot il votez. Nu pentru cine este el, ci pentru ce reprezinta: doctrina liberala.

 97. Onu Ionescu Says:

  @alex,

  Felicitari,o gandire onoranta, pt demnitatea Natiuniii!Ma inclin Tie!

 98. David Says:

  Lui Antonescu ii pasa daca pierde alegerile.
  Nu o sa piarda alegerile si vom avea primul presedinte liberal autentic de dupa revolutie
  votati Crin Antonescu presedinte.

 99. alina Says:

  AJUTOR VA ROG NU MAI POT INDURA.STAU CU CHIRIE DE 6 ANI ,AM 2 FETITE CARE SUNT MICUTE,MIE FRICA CA NU MAI POT PLATI CHIRIA SI NU MAI AM UNDE STA.NU AM UDE MA DUC.
  BANCA CARPATICA
  LEI-RO72 CARP 0041 0039 6707 RO01
  EUR-RO29 CARP 0041 0039 6707 EU01
  VA IMPLOR OAMENI BUNI AJUTATI-MA

 100. alina Says:

  va rog ajutati-ma
  am scris mai sus ce ma doare

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: