NE RĂMÂNE CINISMUL: DESPRE ROMÂNIA ŞI GUVERNANŢII EI

finger cat

PSD nu-i altceva decât o jumătate a FSN, reunită cu jumătatea cealaltă, PD-L. Degeaba există şi oameni de treabă acolo, dacă ei se complac în promiscuitate.

Coaliţia de guvernare e o glumă sinistră la adresa ţării şi a poporului. Indivizii-ăştia îşi bat joc de oameni. Ultima dovadă e faptul că au căzut de acord asupra angajării răspunderii pe legile dorite de Băsescu, în condiţiile în care PD-L a acceptat proiectul Andronescu-PSD de reformă a Educaţiei, după ce flaşnetele PD-L o ţinuseră în cor şi cu înverşunare că susţin doar proiectul Miclea-preşedinţie, ridicat în slăvi ca singurul valabil şi după ce PSD pretinsese, sus şi tare, că este pentru dezbatere parlamentară.

Vorbe! În realitate, nu contează decât interesele lor comune, asupra cărora cad de acord între ei, iar la întâlnirile de lunea, râd, probabil, cu poftă, de naivii care cred în cearta lor: o operaţiune de imagine prin care se potenţează reciproc, polarizează opinia publică şi îşi ţin electoratele mobilizate. Prin intermediul presei obsedate de scandal şi derizoriu, evident.

Am mai spus-o, cearta lor e doar o mascaradă. O diversiune de la porcăriile pe care le fac împreună. Unele din ele, crime împotriva statului de drept şi a democraţiei.

Să ne reamintim că FSN s-a scindat strategic, ca să fie mereu, simultan, la guvernare şi în opoziţie. Ca să se garanteze perpetuarea vechiului aparat şi a vechiului sistem. În forme cosmetizate.

Dar o revenire atât de agresivă la totalitarism – mascat, pentru că suntem, totuşi, aliaţi euro-atlantici -, după 20 de ani, era greu de conceput, chiar din partea celor mai pesimişti.

O formă incredibilă de marxism-leninism remix este legea salarizării unice, despre care voi face o postare separată, cum am promis. Deocamdată, mă refer la abuzul dezaxat privind concediile forţate, care calcă în picioare Codul Muncii. De bunul simţ, nu mai vorbim.

Adică, toţi bugetarii trebuie fie să facă muncă patriotică, fie să intre în concediu fără plată 10 zile. Asta, ca să economisească sume echivalente sau mai mici decât cele pe care Duduia le topeşte pentru dare în spectacol.

România regimului Băsescu bate teatrul absurdului. Dacă măsura asta ilegală şi imbecilă se aplică, situaţia va arăta aşa:

1. 10 zile este raiul legiferat al infractorilor în România, fiindcă n-are nici cine să-i urmărească, nici cine să-i prindă, nici cine să-i păzească, nici cine să decidă judecarea lor în stare de arest.

2. 10 zile se moare cu zile, dintr-o simplă apendicită neoperată la timp sau dintr-o infecţie la o rană al cărei pansament nu are cine-l schimba. Inutil să vorbim de bolile cronice, care necesită tratament ritmic (dializă, cobalto-terapie, etc.).

3. 10 zile pe lună copiii preşcolari sunt lăsaţi de izbelişte, pentru că porţile creşelor şi grădiniţelor sunt închise.

4. 10 zile pe lună copiii nu mai învaţă la şcoală şi studenţii, în facultăţi, adică, pierd materia pentru două luni (4-6 ore pe zi ori 10), pe care n-au cum s-o recupereze, pentru că ar fi atât un atentat la sănătatea lor, cât şi un abuz la adresa profesorilor, obligaţi să facă ore neplătite.

E doar o parte din teatrul absurdului acestei guvernări. Şi partea sinistră e că nu vom scăpa niciodată de ea. Pentru că EI sunt mereu majoritari. Mereu la putere şi totodată, în opoziţie. Peste tot.

Şi asta, din vina PNŢCD – care s-a lăsat călcat în picioare la guvernare şi a PNL,  partid fratricid contra PNŢCD, dar care, ulterior, având ocazia să strivească PD – jumătatea cea mai bolnavă a FSN – s-a aliat cu el şi l-a ridicat. Acum, suportăm cu toţii consecinţele. Ca o condamnare pe viaţă.

Deci, n-aveţi decât să mă înjuraţi pentru cinism, dar starea de fapt se va perpetua până când România fie va fi scoasă din comunitatea euro-atlantică, fie va presta cele mai murdare activităţi subterane.

Nu cred că Băsescu va păţi ceva pentru traficul cu armament, de care-l văd în stare, dar de care a beneficiat mereu cineva dispus să-l susţină ca să beneficieze în continuare. Războiul, guerillele, astea sunt chestii profitabile.

40 răspunsuri to “NE RĂMÂNE CINISMUL: DESPRE ROMÂNIA ŞI GUVERNANŢII EI”

 1. Marius Mina Says:

  Emil Constantinescu susţine, într-o scrisoare deschisă adresată, luni, societăţii civile, că singurul candidat viabil la Preşedinţie este Crin Antonescu şi că Traian Băsescu şi Theodor Stolojan au fost apropiaţi ai fostei Securităţi. El menţionează că poate proba inclusiv în Justiţie afirmaţiile despre actualul şef al statului şi despre fostul preşedinte al PNL. „La două decenii de la prăbuşirea dictaturii comuniste plătită cu sacrificiul vieţii de mii de români numai printr-o manipulare susţinută şi tenace s-a putut ajunge la situaţia în care: – un personaj care în decembrie 1989 era un nomenclaturist comunist de rangul doi şi colaborator pe termen lung al Securităţii ceauşiste să fie prezentat ca un luptător împotriva comunismului şi al Securităţii pe care el însuşi le reprezintă şi să fie susţinut politic şi moral prin invocarea condamnării comunismului printr-un show parlamentar, în condiţiile în care dacă Parlamentul ar fi votat legea lustraţiei promisă cu acel prilej, Preşedintele însuşi ar fi fost singurul candidat lustrabil”, scrie Constantinescu.

  El afirmă despre şeful statului că este „un personaj inculpat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cel mai mare proces de corupţie din România, proces suspendat cu tertipuri juridice şi presiuni în considerarea calităţii sale de preşedinte, să fie prezentat ca un luptător împotriva corupţiei”, „un personaj produs şi finanţat copios de cercurile de interese cărora le este îndatorat şi care a încălcat sau care a tolerat încălcarea repetată a legii în folosul său personal, al familiei sau al clanului pe care îl patronează să poată vorbi de respectarea legalităţii”.Fostul preşedinte mai afirmă despre actualul şef al statului că este ” un personaj cu educaţie precară să se poată pronunţa, într-un moment în care lumea intră în societatea cunoaşterii, asupra unor probleme de educaţie şi cercetare ştiinţifică pentru care nu are nici un fel de pregătire şi înţelegere”, „un personaj care şi-a probat incompetenţa într-o îndelungată carieră ministerială prin distrugerea flotei şi blocarea construcţiei autostrăzilor sau în calitate de primar general al Capitalei prin lipsa oricăror realizări edilitare de-a lungul unui întreg mandat să poată acuza pe alţii de incompetenţă şi lipsă de profesionalism”, „un personaj permanent conflictual şi intrigant să poată fi acceptat ca un moderator valabil între puterile statului”, „un personaj grobian, mincinos, cu manifestări imorale şi care proferează permanent insulte la adresa unor persoane sau categorii sociale să fie prezentat ca un model de comportament popular demn de urmat”.

  „Departe de a fi o fantezie erotică a electoratului român «monumentul Băsescu» este o creaţie colectivă la care au pus câte o piatră mulţi lideri de opinie şi o mare parte a presei române”, susţine Constantinescu.El afirmă de asemenea, că liderii de opinie, presa şi intelectualitatea au făcut compromisuri legate de sprijinirea preluării conducerii PNL de către Teodor Stolojan. Constantinescu afirmă că acesta a fost „persoană de maximă încredere a Securităţii ceauşiste”.

  „În opinia mea, pe eşichierul politic există acum un candidat valabil: Crin Antonescu . Crin Antonescu poate fi definit nu numai prin raportare la Traian Băsescu care acum este «răul cel mare» ci şi prin raportare la modelul şefului de stat european de care România are nevoie (…) Lansez o chemare pentru constituirea unui grup de sprijin a candidaturii lui Crin Antonescu format din personalităţi marcante în domeniul ştiinţei, culturi, artei, tehnologiei, economiei şi finanţelor”, mai scrie Constantinescu.

  Mediafax

 2. Marcus Says:

  @Roxana pai de patit nu o sa pateasca, da’ numai ce ne spuse unu’ de-si zice Vasilescu, cum l-a inregistrat la tema, pe vremea cand era ministrul transporturilor, iar pe Otopeni se facea trafic aero cu armament. Daca vrei sa tii soarta statuii plescoitei si cine i-o va ridica prin imersiune (sic!), citeste aici: http://marcus64.wordpress.com/2009/08/31/de-la-trasun-clipuri-promotionele-la-trasu-nuticiin-ciment/
  sa fii iubita
  marcus

 3. Florin Matei Says:

  Da, şi eu cred că hârjoneala asta dintre PSD şi PD e doar praf în ochii credulilor. Cât despre cele zece zile de concediu fără salariu care li se vâră bugetarilor pe gât, abuz mai mare n-am pomenit. Acum vor proba liderii confederaţiilor sindicale cât de inflexibili (sau de maleabili) sunt, mai ales că legea – Codul Muncii – e de partea lor. Să nu omitem că între cei ce vând forţă de muncă şi cei ce o cumpără există încheiate – şi înregistrate la Tribunalul Municipal Bucureşti – contracte colective de muncă, iar acestea stipulează, clar şi indubitabil, modul de acordare a concediului fără salariu.
  Cât despre munca patriotică, stimată doamnă Iordache, într-o democraţie adevărată aceasta se defineşte doar în cazul calamităţilor, al catastrofelor sau al altor evenimente cu consecinţe nefaste pentru ţară. Nicidecum pentru a acoperi incompetenţa unui guvern. Iar munca voluntară are la bază voinţă proprie, nu impunerea cu de-a sila.

 4. Plano Says:

  Guvernul Boc va ajuta sa va rezolvati problemele personale prin concedii fara plata:
  Avantaj numai pentru bugetari!

  Potrivit art. 54 din Codul muncii, contractul individual de munca poate fi suspendat, prin acordul partilor, in cazul concediilor fara plata pentru studii sau pentru interese personale.

  In dezvoltarea prevederilor de mai sus, Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 nr. 2895/2006 din 29/12/2006 (care, in temeiul art. 247 din Codul muncii, intra de drept in orice contract individual de munca din sectorul privat – cu caracter minimal), stipuleaza in art. 61 alin. (2) si (3) ca salariatii au dreptul la 30 de zile concediu fara plata, acordat o singura data, pentru pregatirea si sustinerea lucrarii de diploma in invatamantul superior si ca pentru rezolvarea unor situatii personale, salariatii au dreptul la concedii fara plata.

 5. Franklin Says:

  Dupa declaratia de azi a comandantului adjunct al aeroportului Otopeni, Vasilescu, soarta lui Basescu pare pecetluita. Nu neaparat din cauza acestui caz ci pur si simplu pentru ca „dezertarea” lui Vasilescu ne demonstreaza ca Traian Basescu nu mai detine controlul serviciilor.

  Am retinut din declaratia lui Vasilescu faptul ca exista o inregistrare audio din care reiese ca Vasilescu l-a informat pe Basescu iar acesta, mucles!
  Si mai tare este ca Afacerea Tigareta II a fost 100% o afacere cu arme, nu una cu tigari. Asta e supertare si ni-l face pe Constantinescu simpatic, chiar daca a recunoscut ca l-au invins serviciile. In acesta logica, afacerea ostaticilor din Bagdad ar putea sa fi fost afacerea „10 milioane kokos” afacerea traficului de munitie descarcata de Mircea Basescu ar putea fi „afacerea cocaina” s.a.m.d.

 6. Radu Humor Says:

  @ Roxana
  De Basescu-am scapat !
  N-ai auzit cand l-au scapat din brate ?
  Si sa vezi cate mai urmeaza 8)
  Acu sa vedem cum scapam de Geoana 😉

  @ Marius Mina
  Emil Constantinescu cred ca ar avea sanse reale, daca ar candida, cu conditia sa spuna tot ce stie, atat el cat si Ciorbea si ceilalti care cu siguranta detin date compromitatoare( din pacate, unele chiar si pentru ei, dar se poate tine cont de asta), pentru ca Basescu-i manjit rau de tot.
  Cu siguranta nu va mai candida, dar trebuie oprit sa-si aranjeze o retragere „onorabila” lasand in loc pe Geoana, care sa perpetueze cancerul FSNist.

 7. Radu Humor Says:

  @ Franklin
  Gand la gand !
  S=a anuntat deja restructurarea SPP si STS 8)

 8. ela Says:

  Ce penibili sunt astia, primarul din Bailesti PDL-ist si interlopii, asa cum titreaza RTV, ” la masa cu basescu”, cica, zic ei,ce se vede nu-i asa, e altfel…..

  Clar, base nu mai are sustinerea prostimii populare, vede ca nu-i mai poate manipula din vorbe si se da de partea „interlopilor”, nu ca i-ar fi uitat pana acum, numai ca le mai da o confirmare a faptului ca este cu ei incontinuare.
  Radu Humor, crezi ca base nu va candida? atunci de ce „zdroaba” asta pe el in campanie electorala pe fatza inceputa inca de din’nainte de candidatura „independentei” pentru europene!?

  Nu cred ca se retrage, „onorabil” cum spui, e prea sadic pentru asemenea fapte de onoare.
  Acum e prins la stramtoare, sunt multi care asteapta sa-l prinda cu garda jos.

 9. Marius Mina Says:

  Dinu Patriciu potential Prim Ministru dupa alegerile prezidentiale

  http://mariusmina.blogspot.com/2009/08/dinu-patriciu-potential-prim-ministru.html

 10. Filip G Says:

  Apropos,Boc e zdravan la cap?
  Vrea pe 2 sept sa isi asume pachetele de legi.
  Dimineata legea invatamantului era cea a doanei Andronescu ,mai pe seara e ce-a care ii convine lui.
  Cine sa-l mai sustina si sa-l mai inteleaga?

 11. Plano Says:

  @Marius Mina
  Viitorul Premier la Romaniei-Mihai Tanasescu!

 12. Marius Mina Says:

  Plano, yeah right…wishful thinking 😉

 13. Marius Mina Says:

  Ofiterii SPP , din toate secţiunile, dau „mici” rapoarte către domnul general Alexandru Burian, adjunctul directorului SPP pentru activitatea de informaţii. Informatiile obtinute ajung la centru de comanda „ZEUS”

 14. J o h n s o n Says:

  Lui Doru Magaru nu i-au gasit niciun post baban ? Ambasador,consilier prezidential ? S-ar insuruba perfect la Cotroceni,acum.

 15. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Ce păcat că n-a spus el chestiile-astea când era preşedinte şi în loc să-l dea jos pe Ciorbea, nu l-a dat jos pe Băsescu. Şi nu doar să-l fi dat jos: să-l fi şi strivit. Cum faci cu un chiştoc.

  @Marcus. Şi ce dacă a spus ce-a spus Vasilescu? N-are nici o dovadă. Ca să nu-ţi spun că doi bani nu dau pe cineva din PRM. Să mă ierte Ruxi şi prof. Buzatu – încă o dată, nu înţeleg ce caută acolo.

  @Florin Matei. Bun venit! Spune-mi pe nume. Impecabilă argumentaţie.

  @Plano. Au dreptul, nu datoria. Asta ai vrut să subliniezi?

  @Franklin. Vasilescu WHO? Nu reiese DELOC că l-a informat şi asta a recunoscut şi el, că pe el nu s-a înregistrat. Deci, hai să fim serioşi. Părerea mea!

  P.S. Ai uitat că acelaşi Vasilescu îl incrimina pe preşed. Constantinescu pt Ţigareta II? Eu nu. :mrgreen:

  @Radu Humor. De data asta, deloc nu sunt de acord cu tine. Dar ăsta-i farmecul discret al blogului. 🙂

  @ela. Din păcate, cred că te înşeli. Are susţinere şi dacă nu se schimbă nimic în privinţa alternativei, e ca şi reales. 😐 Eu când spun lucrurile astea, îmi fac testamentul. :mrgreen:

  @Marius Mina. Tu cam pe ce lume trăieşti?

  @Filip G. E doar mascarada lor, ca să ne prostească.

  @Plano. Altul mai uşurel nu găseai? Altă creaţie marca Emil Constantinescu. :mrgreen:

  @Marius Mina. Da şi dezvăluirea asta chiar de la Cotroceni porneşte, ca să fie clar cine-i jupânul. În ţara orbilor.

  @Johnson. Nu-l interesează pe-ăla aşa ceva. :mrgreen:

 16. Marius Mina Says:

  @Roxana, intr-o lume mai normala, deocamdata…tu?

 17. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Păi dacă ştii, de ce judeci o lume anormală, în parametrii uneia normale? Ca dovadă că nici nu mi-ai răspuns la primul comentariu,

 18. Marius Mina Says:

  R, tu de abia raspunzi odata la 3 zile si imi reprosezi mie ca nu?
  Care comentariu?

 19. daurel Says:

  Cum sa fie PNTCD vinovat de ascensiunea PD-ului si a lui Basescu? Ce puteau face venerabilii politicieni in fata aparatului securisto- comunist? Acum ma indoiesc si de ceea ce am considerat atunci o sfanta minune: victoria Conventiei si a d-lui Constantinescu…A fost, este si va fi, CAT VOR TRAI EI, un aranjament comunisto- securist.

 20. octavpelin Says:

  Toata politica externa si interna a Romaniei este dirijata din afara,acesti guvernanti in frunte cu Basescu sunt niste marionete care dupa 22 noiembrie o sa dispara,precum si PDL-ul ,care va migra catre socialisti si o parte catre liberali si taranisti.

 21. Chrysthyan Says:

  „Ce puteau face venerabilii politicieni in fata aparatului securisto- comunist? ”

  Sa lupte, nu sa se vanda!

  Sa inteleg ca viitorul e al smecherilor si al nomenclaturii din esalonul doi de comunisti?
  In perioada interbelica Romania avea politicieni, scriitori, oameni de cultura… acum suntem umbra poporului roman.

  @roxana
  Am vrut sa revin cu blogul dar imi sta mintea in loc cand vad ce se intampla in tara asta. Deja mi-a depasit orice putere de intelegere si imaginatie.
  Cand realizez ca toti astia sunt niste incompetenti, nu marionete cum zic altii, mi se ridica tensiunea. Ei sunt profesori, oameni de afaceri noi suntem niste nimeni. Se incanta cu titlurile primite la fel cum se incanta un hot ca poate sa isi afiseze X6-le.
  Cel mai probabil o sa ma retrag undeva la tara si daca prind vreun picior de activist de partid la mine la poarta ii rup picioarele.
  Apropo, daca vine vreunul din partidele astea cu mici, bere, pachete si bani pentru alegeri ii le bag pe gat!
  Da, PNL si PNT ne-au vandut a doua oara facand aliante cu ramasitele comunistilor. Au compromis definitiv imaginea pe care o aveau inainte de invazia rusa.

 22. daurel Says:

  @Crysthyan. Nu astept replica, dar este pacat sa punem raspunderi si vinovatii, unde nu s-au adunat bogatii (am pus si de-o poezie!) „Sa lupte…” , iar dumneata afirmi ca te retragi…Dar daca vi s-ar oferi un post de consilier?

 23. Sibilla Says:

  Roxana,
  Am citit randurile tale de vreo trei ori si, jur, nu ca sa-ti fac pe plac, mastii, dar nu am nimic de spus decat : subscriu ! Trist ramane ca…si cu asta – avand in vedere ca tot mai multi zicem asta – si cu asta, ce-am facut ? Eu una, nu am pe cine savotez in noiembrie, daca astia-s candidatii, vai steaua noastra… spurca-ma, mascareste-ma, fa ceva, ca-mi vine de-un harakiri… Doamne, ce vremuri traim !
  Nu poci, desi-as trage-o betie, da urlu ana si la Luna : noi, cu cine votam…?!
  respecte si stima, arkana,
  Sibilla

 24. ela Says:

  Da Roxana, base este favoritul nr unu!
  Insa sper si eu intr-o minune, desi la mine la Brasov PDL-ul pare la putere pe veci!
  A fost Ghise primar vreo 8 ani, nusch ce-a facut, insa n-a prea facut nika, cand a venit Scripcaru PDL a avut bani si s-a lucrat la strazi, ocolitoare, asa incat taximetristii super multumiti fac marsuri organizate la fiecare votare, au facut si pentru eba ! normal ca vor face si pentru baselu.

  Acum Scipcaru le-a cam dat peste bot taximetristilor,in gara nu-i mai lasa sa parcheze intr-o zona buna, i-a marginalizat de nu mai vezi taxi decat daca te racoleaza ei.

  ……………………………………………………………………………………..
  Roxana zice:
  „Adică, toţi bugetarii trebuie fie să facă muncă patriotică, fie să intre în concediu fără plată 10 zile. Asta, ca să economisească sume echivalente sau mai mici decât cele pe care Duduia le topeşte pentru dare în spectacol.

  România regimului Băsescu bate teatrul absurdului. Dacă măsura …”

  Intrebarea mea ar fi, cine-l consiliaza pe boc, cine-i da solutiile astea, basescu ? pogea?
  Nu se face asa, 10 zile fara plata la toti engros!
  Ce vor sa dovedeasca cu asta? o prostie fara margini!
  Daca tot vor sa faca economii la buget, DISPONIBILIZARILE , datu afara este solutia, schemele sunt supra incarcate cu neamurile lor in agentii, unde salariile sunt incarcate si ele cu sporurile alea, chiar asa, exista spor de nesimtire?
  Boc se leaga de sanatate, de invatamant in loc sa vada cine „mananca „cu 10 guri banii poporului.

 25. Tio Says:

  Roxana, stii cumva ceva mai multe despre absenta lui R.Duda (e absent si de pe blog nu doar in media)? A renuntat sau imi scapa mie ceva (sint genuin interesat de candidatura independentilor ca o posibilitate si ca un exercitiu democratic si organizatoric)?

 26. Marcus Says:

  @Roxana: cred ca esti in eroare. Acest Vasilescu a declarat ca are aceeasi dovada pe care se bazeaza si curvetu’ blond, l-a inregistrat audio pe chiomb. Nu cred ca are relevanta faptul ca este peremist, eu cel putin nici nu stiam chestia asta.
  sa fii iubita
  marcus

 27. olimpiu Says:

  nu vor fi cele zece zile neplatite decat in cazul in care sindicatele bat palma si isi conving membrii sa faca cereri benevol.si apoi nici scenariul apocaliptic pe acre-l prezinti nu va fi dintr-un simplu motiv: sunt prea slabi si habarnisti astia ca sa fie dictatori si sa instituie regim autoritar. vai de capul lor niste circari atat!
  in locul lui Basescu eu n-as fi atat de sigur de victorie. campania electorala abia in iarna se va dezlantui iar toate fortele anti Base au destula munitie

 28. Radu Humor Says:

  mihai 4
  pe asta-l stii ?

 29. Marcus Says:

  @All: cititi aici: http://marcus64.wordpress.com/2009/09/01/duce-traianu-nu-stie-ce-duce/
  sa fiti iubiti
  marcus

 30. Marcus Says:

  Cel mai important sef de trib din Somalia, sosit in vizita oficiala de lucru in tara noastra, la invitatia tovarasului presedinte Basescu Traian, in holul de primire de la Cotroceni, vede pe peretele din fata trei tablouri, reprezentand trei femei.
  Sub tablouri explicatii: M.T.Elena Lupescu, M.T.T. Elena Ceausescu si M.T.T.T.T. Elena Udrea. Neintelegand semnificatia inscrisurilor ii cere explicatii chiombului. Acesta ii raspunde:
  -Ha, ha, ha ! Pai prima este Marea Tiitoare Elena Lupescu, a doua Marea Ticaloasa si Tirana Elena Ceausescu iar ultima, inca in viata, Marea Tiitoare, Ticaloasa, Tupeista si Trasesita Elena Udrea. N-a mai incaput un T de la Turista.
  sa fiti iubiti
  marcus

 31. Franklin Says:

  Cum aproape toti dintre voi sunteti convinsi ca Traian Basescu va candida, iata o veste buna.
  Gigi Becali si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale. Daca va candida, dupa cum spune, faptul ca va fura din voturile lui Vadim, nu deranjeaza pe nimeni (ce mi-e 10% ce mi-e 6-7%). El va mai deturna, insa, ceva voturi si de la altii, de exemplu, de la Traian Basescu. Si asta pentru ca electoratul lui Basescu contine un segment comun cu cel, mai omogen, al lui Becali, alcatuit din creduli, dezmosteniti ai sortii, teribilisti, haiduci si radicali.

  Si pentru ca eu sunt convins ca Traian Basescu nu va candida, anuntul lui Gigi Becali nu va influenta semnificativ rezultatul votului, culoarul de haiducie fiind deja ocupat de Vadim, dinspre partea mea, sa si’l dispute sanatosi.

 32. mihai 4 Says:

  http://vosganian.ro/?p=78

 33. mihai 4 Says:

  Merci,Radu!Ii stiu pe baieti dar parca se straduiesc prea mult,nu crezi?Ia arunca un ochi aci:

 34. mihai 4 Says:

 35. mihai 4 Says:

  Case closed.I am better than you,R.!

 36. mihai 4 Says:

  Of,clipul nu se incarca!Incercati-l din nou: http://www.youtube.com/watch?v=8-f9NVyM47Y

 37. Franklin Says:

  PDL a cerut lui Geoana sa-si dea demisia din functia de presedinte al senatului „pentru a nu fi suspectat ca foloseste resurse publice in campanie” in calitate de candidat al PSD.

  Acuma, fie Traian Basescu nu va candida si atunci declaratia PDL il aseaza pe Geoana in impas fata de Crin, cel care s-a si retras din functia de vicepresedinte al senatului, fie declaratia respectiva e o dovada de ipocrizie extrema, in sensul ca Traian Basescu nu ar fi suspectat ca utilizeaza resurse publice in campanie pentru faptul ca nu si-a anuntat INCA, candidatura. Altfel spus, pedelistii considera ca baile de multime ale lui Basescu nu ar avea nici o legatura cu alegerile prezidentiale, presedintele luand doar pulsul tarii, conform prerogativelor.

 38. N. Says:

  cele zece zile vor cadea odata cu Gripa, zisa „porcina”

  sa ne liberam de tot

 39. gabimihaela Says:

  Julia, nu stiu daca tu urmaresti America’s got talent, dar aseara m-am indragostit de concitadinii tai „3 tenori din Taxas” (Houston). Sper sa ajunga in finala, merita.
  primia semifinala a fost de exceptie, dar tipii sau remarcat.

 40. cezar pesclevei Says:

  Ce ten imbatranit are duduia! Cred ca de la prea mult stat peste program la Cotroceni…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: