HOARĂ, MUTANTUL PERFECT SAU ORĂTANIA PORTOCALIE

Hoara foto Sutu

Foto: Cristi Şuţu

Marcel Hoară este cel mai asiduu propagandist portocaliu din rândurile PD-L. Secretar de stat, ocupă postul de şef al Agenţiei Naţionale pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere, devenită Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale, subordonată Ministerului Economiei.

Ar fi fost culmea să se desfiinţeze, după ce s-a chinuit atât ca s-o obţină. A comis şi ilegalităţi, criteriu sigur de promovare la partidul prezidenţial.

Oricum, nu se ştie când se ocupă de postul pe care-l ocupă, pentru că toată ziua e la televizor. Nu există zi să nu apară la televiziunile de ştiri în spectacole de vorbe, în care debitează, fără să clipească, aberaţii şi absurdităţi. În apărarea lui Băsescu şi a PD-L, fireşte.

Ar fi de râs individul, dacă nu ar fi de plâns situaţia în care România e guvernată de asemenea mutanţi. Ultimele perle au fost comise sâmbăta trecută (nici în weekend nu se opreşte). Printre care:

S-a umplut New York-ul de cutii de carton la periferie, cu oamenii care şi-au pierdut locuinţele.

Candidaţii partidelor încalcă legea, pentru că ar fi trebuit să-şi anunţe candidaţii prezidenţiali doar cu o lună înainte de alegeri.

Menţinerea cursului s-a făcut şi cu contribuţia preşedintelui Băsescu.

Omul lui Videanu.

48 răspunsuri to “HOARĂ, MUTANTUL PERFECT SAU ORĂTANIA PORTOCALIE”

 1. HOARĂ, MUTANTUL PERFECT SAU ORĂTANIA PORTOCALIE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 14 August 2009 – Blog « GUVERN AL CRIMEI CU PREMEDITARE. OMUL CU COASA […]

 2. Marius Mina Says:

  Consumatorul si-a convocat stafful de campanie la Scrovistea si a dat ordinul de lupta. Nu s-a stabilit inca managerul de campanie dar motorul a fost pornit, Basescu se pregateste de turnir. S-a reactivat guerilla internatutilor PD-L care lucrează full-time pentru Băsescu. Au fost contactate firmele de panotaj stradal pentru contractarea spatiilor de publicitate in perioada octombrie-noiembrie, inclusiv firma prin care se va ocupa de propaganda electorala prin mass media – .

 3. Marius Mina Says:

  Asta si Cristian Preda ..zici ca-s facuti de acceasi matusa, matusa tamara de PDL.

 4. Alexandru Marin Says:

  A preluat Sulfinica fraiele comunicarii,il mai lasa acasa si pe el sa se odihneasca. Sau poate e in vacanta. 🙂

 5. daurel Says:

  Totusi, OMUL CU COASA este cel mai reusit mutant! Cred ca s-a uzat matricea si apar variatiuni… Se vor lua masuri in mod sigur.

 6. Me Says:

  @Roxana
  {hoara, cepreda, silfina, bouureanu, turcana, ritza+udreea+baseba} = {imbecili agresivi}

 7. ELMMAR Says:

  @A meritat că n-am plecat?!

  …mad world…

 8. Bordelezu Says:

  Roxana, prea te omori cu firea, nu-i suficient ca cestia si-ar dori tare mult sa crapam cu totii?

  E suficient sa te uiti in CV-ul lui si te lamuresti: n-a fost in stare ca, atunci cand a terminat liceul, sa intre si el printr-un concurs de admitere la o universitate de stat, s-a dus la o particolera. Asta in conditiile in care ar fi terminat liceul la 20 de ani, ca-i nascut in 1970. Asta spune totul. Iata dovada:

  “Data (de la – la) : 1990 -1995
  Numele şi tipul instituţiei furnizoare de educaţie şi instruire : Universitatea Dimitrie Cantemir – Sibiu – România.
  Titlu şi calificarea obţinută: Geograf”

  http://www.euro-pdl.ro/files/cv/Marcel_Hoara.pdf

  A “uitat”crestinul sa precizeze ca e vorba de o universitate “crestina”.

  Daca era ceva de capul lui, crezi tu ca-l mai promovau? Ei au nevoie d’ald’astia, nu da destepti, desteptii isi pun intrebari, o fi bine, n-o fi bine ce fac… au rusine, cestia… banu’ la tescherea, in rest… Dumnezeu cu mila…

 9. ELMMAR Says:

  @Bordelezu

  Lasa l dom’le ca asta are crampe intelectuale…ia iantreaba l care este capitala Atlanticului ca imediat merge ma base si te da pe mana dna ului…

 10. mihai 4 Says:

  Roxi,referitor la titlu nu pot sa ma decid. Cred ca e si una si alta insa in plus eu il consider si un mare prostalau.Vezi,tie asta ti-a scapat,neatenta mai esti uneori!

 11. mihai 4 Says:

 12. ELMMAR Says:

  A meritat Rox,asa cum a meritat ca n am plecat eu,ei,ele…noi.
  Mai suntem cativa p’acilea si asta conteaza.

 13. alice Says:

  Poate va veni ziua in care sa nu mai vedem la tv.asemenea insi care in schimbul banilor ca le intra in agentii, promoveaza incultura si mincina.Sper sa vad in viitorul apropiat ,oameni destepti ca tine Roxana care au ceva de spus.

 14. mihai 4 Says:

  Lasa ”ba”, ca a ramas ea:

 15. mihai 4 Says:

 16. mihai 4 Says:

  Alice,te crezi in wonderland[tara minunilor]?

 17. mihai 4 Says:

 18. alice Says:

  Nu. mihai 4,ca un om care a lucrat 36 in scoala,si vad ce se promoveaza ma doare inima,cand vad ce modele sunt promovate pt viitoarele generatii.In rest numai de bine.

 19. ELMMAR Says:

  @formihaifo(u)r
  Mi se pare bine ca e vorba de gogoasha buzata a lu’ tata?…acest umeras cu tzatze?…aceasta imbecilitate rotunda cu un IQ comunitar de rigola,ca daca scoti tupeul din ea si din tacso’ nu mai ramane nimic?…e vorba despre astia cu ochii tristi si umezi si mugetul stins?…astia care sunt cautati sa nu fie gasiti ca ilegalistii comunisti?
  …cretinopatzi…bleah!

 20. Radu Humor Says:

  Singurul criteriu de promovare in PD-Laturi :
  Sa fii mincinos, impertinent, lingau, lipsit de personalitate si sa furi ca-n codru :mrgreen: , acolo unde esti pus sa administrezi banii statului .
  Astia sunt cu adevarat niste mutanti robotizati si parca programati sa distruga tara asta :mrgreen:

 21. octavpelin Says:

  Rox,l-ai plesnit si tu pe Hoara portocaliul propagandistul pedeleului care isi face veacul la tembelizor in loc sa se ocupe de munca sa de la Ministerul Finantelor,o seara frumoasa 😦

 22. ela Says:

  Roxi

  A fost boc cu coasa, acum asta, hoara.
  Un venetic ar putea crede ca este un blog horor!

 23. Horia Cremene Says:

  cariera de succes
  Titlul articolului confirmă oarecum ceea ce, în urmă cu 11 ani, îi reproşam în faţă individului, la nici două luni după prima sa angajare în Capitală: că nu este şi nu va fi niciodată nimic de capul lui, dacă nu se schimbă. Timpul însă m-a contrazis: după puţini ani eu nu mai conduceam instituţia, iar omul (ca şi alţi colegi ai săi) a arătat direcţia vremurilor noi.
  Subiectul Hoară chiar nu exista pentru mine, dar apariţia lui pe blogul Roxanei m-a surprins, aşa că am deschis la întâmplare câteva pagini de pe google, care mi-au confirmat ceea ce intuisem cu mulţi ani înainte. De unde se vede calea unei cariere de succes la vremuri noi; Radu Humor a prins esenţialul

  http://www.romanialibera.ro/a101443/operatiunea-hoara.html

  » Numai asa se pot explica cele 6 (sase) concursuri consecutive, organizate special pentru a-l „definitiva” pe Marcel Hoara din postul de interimar in postul de director general al ANDZM. Toate au esuat, etc, etc.

  http://gorj.ghimpele.ro/index.php?cat=afisare&ziarul=63&rubrica=batran%20&id=13055

  http://www.informatiadealba.ro/tag/marcel-hoara-la-alba-iulia/

  http://www.stirilocale.ro/marcel_hoara_usk1127909.html

  N-am mai deschis şi alte sit-uri căci deja e plictisitor. Dar mă întreb unde va ajunge ţara asta dacă devenim plictisiţi şi blazaţi de astfel de lucruri…

 24. Filip G Says:

  In ARDEAL „HOARA ” inseamna pasare de curte.
  Acum intelegeti rolul lui la curtea PD-L-ului?

 25. spedy Says:

  duca-se pe pustii ca nici nu merita sa-i pomenim atata.mie unul mi-e o lehamite de ma apuca criza de ficati.tot mai bine la vie la tara sau pe malul laculuisub o salcie mai stufoasa.
  s-o gasi destula puciasa si suficient catran pentru toti….si de n-au chibrituri,le dam noi.

  spedy/14/08/2009

 26. ela Says:

  La stirea zilei, acum este o alta duduie care afiseaza un dispet total fata de intrebarile jurnalistilor (absolut normale) Ciutacu si Racoviceanu.
  Femeia, sefa in ANREMAT abordeaza un zambet impertinent, zeflemitor, arogant, asta ca s-o vada boc si baselu, parerea mea!
  Udrea poate sa doarma linistita, ridzi la fel, anremat vegheaza la linistea lor.

 27. ELMMAR Says:

  @Filip G

  Hai mai Filip nici chiar asa,da o’n ‘zda ma-si, e si ei suflete umane…

 28. ela Says:

  ANRMAP, [arca ar fi corect, oicum este o agentie a statului asta de drept, care drept? cu salariati care au venituri, nu salarii, venituri ce depasesc limita bunului simt, salarii „ticalosite”, vorba dlui basescu.

 29. ela Says:

  http://www.realitatea.net/sefa-de-la-anrmap-se-ascunde-de-comisia-udrea-printr-un-concediu-inventat–potrivit-ziua_587297.html

  despre duduia este vorba.

 30. Plano Says:

  @Roxana
  Bun regasit!
  Nu au gresit partidele care au anuntat inca de pe acum candidaturiele prezidentiale. Iata ce spune legea alegerilor prezidentiale- Legea 370/2004:
  Candidaturile
  ART. 9
  (1) Propunerile de candidaţi pentru alegerea Preşedintelui României se depun la Biroul Electoral Central, cel mai târziu cu 30 de zile înainte de data alegerilor.
  (2) Propunerile se fac în scris şi vor fi primite numai dacă: a) sunt semnate de conducerea partidului sau a alianţei politice ori de conducerile acestora, care au propus candidatul sau, după caz, de candidatul independent; b) cuprind prenumele şi numele, locul şi data naşterii, starea civilă, domiciliul, studiile, ocupaţia şi profesia candidatului şi precizarea că îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege pentru a candida; c) sunt însoţite de declaraţia de acceptare a candidaturii,

 31. Filip G Says:

  ELMMAR,
  Da noi nu suntem ?
  Unde schimbi canalul dai de el.
  O fi trompeta stapanului in exercitiul functiunii la moguli!

 32. ELMMAR Says:

  @Filip G

  Noooi?
  Tu nu vezi ca ala din deal se pisha pe noi de cate ori vrea si poate?
  Acu le a dat liber si putzipalmistilor din organigrama.
  Cine suntem noi?
  Neshte bietzi votanti.

 33. Filip G Says:

  Sa ajuns aici si datorita elitei intelectuale.VOTATI BASESCU!
  Nu mergeti la vot,asa sanctionam clasa politica!
  Si am tot sanctionat.
  Eu am repere in viata si incerc sa pastrez o linie dreapta .
  Putem schimba ceva in toamna,hai sa o face-m!

 34. ELMMAR Says:

  @Filip G

  Daca reusim sa schimbam ceva in toamna,cum zici tu,ne intalnim la o bere?
  Nu ne intalnim Filip pentru ca nu reusim…ce a facut FMI ul acum nu ti da de gandit?

 35. Marius Mina Says:

  Sambata ora 2005 PM pe Antena 3

  O prezenţă constantă în emisiune, alături de Alessandra Stoicescu, va fi jurnalista Floriana Jucan, director Q-Magazine.

  La prima ediţie a emisiunii, în platou va fi invitat Cătălin Harnagea, fostul director al Serviciului de Informaţii Externe. Acesta va răspunde întrebărilor referitoare la închisorile secrete ale CIA la Bucureşti şi despre relaţia cu CIA.

 36. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Mulţumesc mult!

 37. Posibile vesti bune « Politica Liberala Says:

  […] vesti bune By mihaivoicu Roxana Iordache scrie despre calaul nervilor nostri, Marcel Hoara, citand niste cugetari ale acestuia facute sambata […]

 38. Marcus Says:

  Cine Esti tu Hoara, Doamne ???!!!!
  24/07/2009

  Ca de cand te-au bagat astia la inaintare, ai reusit sa fii dobitocul portocaliu cel mai “credibil” in materie de doctrina liberal-democrata a partidului pe care il reprezinti, altoita pe social-democratie si populism de campanie prezidentiala!

  Tontule, tu ai ceva in devla cu care te-a dotat Mama Natura, sau ti se pare ca teveul este o oglinda in care iti faci tu freza dimineata, la pranz si seara???!!!

  Boule, look vedere la greii pedeleului, care deja iau distanta fata de basesc si invata dracului ceva in privinta strategiei partidului care te-a propulsat pe post de papagal telegenic!

  Atat pentru astazi, ma tineam asa, cu prostata mea cu tot, sa ti-o servesc de multa vreme, dar astazi ai depasit orice criteriu in ceea ce priveste imbecilitatea televizata.

  Cu multa dragoste,

  marcus

  Va urma

 39. Filip G Says:

  ELMMAR,
  Aducerea la cunostinta populatiei efectele acordului cu FMI de dupa alegeri .Va fi un pas hotarator in castigarea razboiului cu BASESCU>

 40. Cârcotaşu Says:

  @ Filip G.
  Greşeşti, orătania e şi ea o fiinţă şi-n Ardeal îi zice „oară”. Hoară e ceva, un reziduu (hoáră s.f. (reg.) lâna care rămâne de la piua de bătut dimiile), ceva ce cade, căzătură altfel spus.

 41. Marcus Says:

  Dialoguri Matrimoniale
  Categorisit la Intarata-i Drace — Marcus

  -Alo, saru’ mana Leni, curva…

  -Eu curva, ba imbecilule, stai sa-ti spun eu despre nevasta-ta ce curva este..

  -Leni draga, opreste-te, sunt eu Cocos, sotul tau si vroiam sa-ti spun ca, curva de Orban a declarat ca nu se lasa pana nu te vede la puscarie!

 42. Marcus Says:

  Comunicat Prezidential
  Categorisit la Administratia Prezidentiala- Comunicate — Marcus @ 13:03 Editează

  Consilierul prezidential A.Tucal a fost imputernicit sa dea publicitatii urmatorul Comunicat de Presa, emis de medicul personal al tovarasului presedinte Traian Basescu, D-l Doctor, Medic Primar, Aurel Coma :

  “Bre oameni buni, bre romani, daca va iubiti presedintele si doriti sa-l mai aveti un mandat, opriti-va bre cu sarbatorile sau nu-i mai dati sa bea horinca, palinca, tuica si alte halea, deoarece de la doza de doua sticle de whiskey pe zi, are ficatu’ praf si are toate sansele sa nu mai apuce alt mandat!

  Da-ti-i bre ceaiuri, ca asta-i nehalit la bautura si nu stie cand sa se Oprescu!

  Zau asa, va rog io frumos, nu-i mai dati sa bea, mai ales acum cand se bate cu criza, pe la toate sarbatorile, cumetriile, nuntile, pomenile etc. care bantuie prin Romania de cand cu campania electorala a presedintelui!

  Va multumesc anticipat,

  Medic Primar,

  Aurel Coma

  Ptr. conformitate,

  Consilier Prezidential,

  A.Tucal

 43. julia Says:

  Am intrat sa vad ce se mai intimpla pe jeneaua nationala si ce vad? O femeie Maria tavaleste cu MARCUS prin scirna!!! 🙂 HA-HA-HA-HA-HAAAAA-HA-HAAAA-AAAHA-HA-HA! Oare e Maria? Sau alta Maria? Ce mai conteaza? S-a gasit din nou un forumist care sa ii puna o oglinda in fata Muntelui de osinza si Nesimtire, adica MON. O epava umana fara demnitate sau bun simt! Bravo Maria, oricine ai fi! Poate reusesti sa stirpesti SPAM-ul asta……desi nu am mari sperante.

  Ce-ti mai face blogul MON? Citi vizitatori ai? 🙂

 44. Roxana Iordache Says:

  @julia. Eşti o femeie foarte deşteaptă şi tare mă mir de postarea ta. Ai confundat blogul, nu ştiu unde ai văzut respectiva contră şi nici n-are importanţă, dar mă tem că te-a lăsat intuiţia de data asta, pt că un personaj care uzurpă superbul nume de @Maria este lighioana.

 45. julia Says:

  Roxana, intotdeauna putem gresi cind facem speculaiti asupra identitatii unor pseudonime. Deci as putea gresi……DAR…….PAREREA mea este ca Marcel face SPAM peste tot. PERSONAL sint SATULA sa vad pseudonimul MARCUS peste tot, postindu-si cearceafurile…….iar daca Maria (o forumista pe care am cunoscut-o) a hotarit sa ii dea o doza din propriul medicament, nu poate decit sa ma bucure.

  Cum am spus inainte, nu ma intereseaza cine este cu adevarat in spatele pseudonimului Maria pe jenea…..oricine ar fi, dupa parerea mea, spune ADEVARUL. Marcel umple net-ul de SPAM.

  Daca tot sintem la MARCUS, nu imi spui si mie de ce accepti sa ma injure de mama pe blogul tau? 😦 …………………………..

 46. Marcus Says:

  @Buna Roxana ! Las-o pe tovarasa Hulia sa aiba si ea bucuriile ei marunte, de ce sa-i strici saptamana? In ceea ce priveste pe cel care posteaza copy-paste cu poezii pe JN, pentru a ma umple pe mine de scarna (sic!), atata il duce neuronul din cap atata face, dar nu cred ca-i vorba despre rahatul de katrina, p’asta nu-l duce mintea nici macar la copy-paste cu poezii 🙂
  sa fii iubita
  marcus

 47. Marcus Says:

  @Buna Roxana ! Las-o pe tovarasa Hulia sa aiba si ea bucuriile ei marunte, de ce sa-i strici saptamana? In ceea ce priveste pe cel care posteaza copy-paste cu poezii pe JN, pentru a ma umple pe mine de scarna (sic!), atata il duce neuronul din cap atata face, dar nu cred ca-i vorba despre rahatul de lighioana, p’asta nu-l duce mintea nici macar la copy-paste cu poezii
  sa fii iubita
  marcus

 48. Julia Says:

  Marcel, ca nu ai limite si nici bun simt nu e o surpriza. Atacurile tale puerile asupra mea au pornit de mult, de cind am spus in public ca faci SPAM. Istoria urii tale impotriva mea e veche. Si ma astept sa ma ataci de fiecare data cind imi vine cheful sa te mentionez. Dar sa fii atit de josnic ca sa ataci memoria mamei mele, nu ma asteptam. Esti o gioarsa de om care se crede OM. Si nu ma refer aici la pseudonimul MARCUS.

  Bilbiiielile tale in ce priveste „prostia” mea, casa mea, piscina mea, faptul ca eu traiesc in Texas pe cind tu ai fi putut sa iti topesti osinza in soarele Texasului cu mult inainte de a „pleca eu de la coada vacii”, toate astea sint doar refularile unui ratat. Si nu ma afecteaza citusi de putin. Ma amuza. Si tu stii asta. Asa ca ai hotarit sa cobori dincolo de genunchiul broastei. Acolo unde, de fapt, te simti bine.

  PS Iar ii dai indicatii gazdei ce sa faca? Sau te milogesti doar? Eu doar i-am cerut sa stearga mesajul in care pingaresti memoria unei femei dintre cele mai aproape de sfinti. Tu ar fi trebuit sa-i ceri asta, nu eu! 😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: