RIDZI, BĂSESCU ŞI INVITAŢIA LA ŞCOALA DE PARANDĂRĂT

Ridzi bloc GSP

Ieri, în timp ce Parlamentul era convocat în sesiune extraordinară având-o printre protagoniştii ei, preşedinta Organizaţiei de Tineret a PD-L, fosta ministră a Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, făcea o vizită la Cotroceni.

Fiindcă era clar că se va afla, Cotrocenii n-au negat. Turcan a confirmat, afimând că Ridzi a venit ca să aducă o invitaţie la şcoala de vară de la Costineşti, a tineretului pedelist. Panica e probabil atât de mare încât lacheii lui Băsescu nici nu-şi dau seama ce fac.

Presupunând că ar fi fost aşa, anunţul lui Turcan e un prilej de ironii ucigătoare. Adică, Ridzi, preşedinta tineretului PD-L, pregăteşte şcoala de vară. La care să predea parandărătul. Împreună cu membrii organizaţiei de tineret a partidului care sunt în cârdăşie cu ea.

Acum, serios. Ce credeţi că au comunicat, Ridzi şi Băsescu? În această ordine. Adică, a trecut totuşi epoca stalinistă în care liderii se sacrificau pentru partid. Monica şi Tiberiu Ridzi au făcut totul pentru EBA, totul pentru Băsescu.

Deci, ce-or fi vorbit?

23 răspunsuri to “RIDZI, BĂSESCU ŞI INVITAŢIA LA ŞCOALA DE PARANDĂRĂT”

 1. daurel Says:

  Vor face tot ce le cere Partidul!

 2. balbeck Says:

  Probabil Basescu si Ridzi au avut timp si de glume.Basescu probabil a incurajat-o.Matrozul i-o fi multumit pentru serviciile aduse.
  Un partid puternic are in spate si niste avocati foarte buni.

 3. renata Says:

  Habar n-am!
  Dar să ne ferească Dumnezeu, pe oricare dintre noi, ăştia, anonimii, să trecem prin ce trece Ridzi acum.
  Să nu înţelegi, Roxana, că-mi pare rău pentru ea. I-am desenat odată, pe blog, funia de gât , pe o poză deschisă cu „paint” şi nu aştept decât să se strângă laţul pe grumazul ei.
  Undeva, în stăfundul ochilor ei rotunzi, albaştri, fără expresie, care, în lipsă de altceva pot trece drept frumoşi, e o groază de nedescris.
  Nu de ceea ce i se întâmplă.
  E groaza de neînţelegerea celor ce i se întâmplă.
  Fiindcă primise asigurări, cred, că va fi cu totul altfel.

 4. Lilick* Says:

  Cititi si voi ce biografie „pe dos” isi construieste mitocanul pe-afara: el, bronzat, cu ochi stralucitori, cu alura de om de afaceri. Maria, o distinsa traducatoare, care vorbeste o franceza impecabila. Cititi si va cruciti.

  http://www.jurnalul.ro/stire-politic/basescu-are-aerul-unui-om-de-afaceri-516103.html

 5. olimpiu Says:

  colegi parlament ai coanei Ridzi o iau peste picior pt vinderea pufuletilor. poate ca i-a dus lui Base ,,delicatese” ce se potrivesc cu visichi… asa de sezon

 6. Dinu Says:

  Roxana,

  crezi cumva ca Basescu ori alt leader de la noi este de factura lui Kohl, sa zicem ?

  …si am atat treaba azi ! 🙂

 7. nicu rotaru Says:

  e dezorientata , probabil sa i spuna ce sa faca, sa intervina ptr ea caci altfel ajunge rau de tot. vede ti unii isi permit capricii iar altora li se refuza dreptatea.

 8. Draghi Puterity Says:

  – Mai trage si tu pe Nastase si Tariceanu si te fac scapata.
  – Sa traitzi shefu!
  – Acuma ia stai tu putin in genunchi ca nu ai fost fetitza cuminte si eu sunt cam nervos azi…

  etc.

 9. Marcus Says:

  De la “Intepuitul de Alcov” la “Tepele” DNA-ului
  29/07/2009

  Daca nu mi-ar trezi o sila imensa, personajul de opereta bulevardiera care accidental a ajuns sa pastoreasca destinele a milioane de romani, Basescu Traian, ar trebui sa-mi inspire o profunda mila crestineasca.

  Si acest lucru in conditiile in care, dupa ce a venit in jiltul cotrocenist adus de un val legitim initiat de scarba profunda a romanilor fata de cancerul coruptiei, la mai bine de patru ani de la intronare s-a ajuns la situatia paradoxala in care, in atat de clamata lupta anticoruptie, unde raii si declicventii erau reprezentati de adversarii sai politici si de oricine altcineva care nu apartinea clanului de mafioti nasit de el, politia sa politica, DNA-ul, sa fie doar la un pas de un mare succes si anume de a trimite in instanta pe nimeni altcineva decat pe o reprezentanta a partidului de incoruptibili portocalii, copilu’ de suflet al asimetricului.

  Este cert faptul ca, daca DNA-ul si-a facut cat de cat cu profesionalism treaba in dosarul Ridzi, daca inregistrarile potlogariilor si gainariilor comise de “ministereasa” de la tineret au avut un suport legal, iar celelalte probe incriminatorii sunt cele pe care le-a vazut o tara intreaga mai bine de o luna de zile, intepata de tupeu Ridzi are toate sansele de a deveni prima intepuita a basescului cu posibilitatea de a constata pe pielicica ei efectul erotic al uneia din cele 322 de tepe plantate la misto de pedelisti la momentul suspendarii asimetricului.

  Partea tragica a acestui numar nou de circ consta in faptul ca amarasteanca nici macar n-a comis in “avantaj servici” furtisagul respectiv ci, ca un soldat disciplinat “care este”, l-a comis dintr-un profund spirit camaraderesc fata de pretentiile de arivism politic ale buzat-siliconatei.

  Pentru ca aceasta tragi-comedie sa fie totusi perfecta, din punct de vedere al scenariului, regiei si interpretarii, in ecuatie exista toate premizele de a mai intra un personaj drag prezidelului nostru iubit.

  Personaj care dupa ce s-a antrenat indelung in procesul de intepuire erotica prin alcovul cotrocenist, acum este pe cale de a fi fezandat de o Comisie de Ancheta parlamentara si apoi servit DNA-ului pentru a fi gatit pe post de frigaruie sau oaie la protap.

  Si aici facem vorbire la Duduia ispravniceasa ce a dat si da bine pe ecranele televizoarelor pe banul public de la ministerul creat anume pentru ea.

  In cadrul acestui spectacol, un rol deosebit ii revine corului antic portocaliu care, citindu-si replica dupa cartonasele emise in Modrogan, se bate cu caramida in piept la toate posturile de televiziune pe unde este invitat si in toate ziarele in care apare pe motiv de atitudine intransigenta a incoruptibililor portocalii, atitudine care nu tolereaza astfel de devieri de la linia partidului, motiv pentru care ei sunt principalii actori care au determinat incriminarea pacatoaselor.

  Sa te strici de ras nu alta, sau cum ar zice un hatru traitor in epoca ceausista, “mai rasfirati baieti, mai rasfirati ” !

  Nu de alta dar de data asta avuram acces cu mic cu mare la derularea evenimentelor si numai un tampit sau un taliban portocaliu (tot un drac) ar putea pune botu’ (scuze!) la o asemenea strategie mai mult decat natanga.

  Avand in vedere ca piesa este abia la jumatatea actului doi, ne rezervam dreptul de a vedea finalul pentru a “ne rade” cu lacrimi de deznodamantul luptei anticoruptie, purtata timp de mai bine de patru ani de zile de Cavalerul Neprihanit al Dreptatii si de oastea sa militienesc-politica, DNA-ul lui Morar.

 10. RIDZI, BĂSESCU ŞI INVITAŢIA LA ŞCOALA DE PARANDĂRĂT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 July 2009 – Blog « Fara manie, despre impozitul pe proprietate Apelul pentru reforma invatamantului romanesc » […]

 11. daurel Says:

  Doamnele sinistre au luat in serios democratia; au crezut ca oricine poate fi ministru…Basescu si-o fi zis: „ce banii lor nu merg?”

 12. Plano Says:

  Cred ca Ridzi i-a reamintit lui Base ca ridzaritul se plateste.
  I-a cerut sa intervina pe langa preasupusul Daniel , Moraru nu Prea Fericitul, sa dea cu tamaie si cu termene de sfantul asteapta peste dosarul penal care se-ngroasa… nu gluma.
  -De ce vrei Monicuto sa intervin tocmai acuma cand ma pregatesc de realegere?
  -Pentru ca banii Tineretului s-au dus pe EBA. Daca nu vrei… sa stii ca o sa candidez contra ta ca independent. Dupa modelul tau am destule sanse: am dosar penal. Romanii sunt sensibili cu penalii. Pe tine te-au ales presedinte si pe parlamentarul ala de la Turda l-au ales ca sa-l scoata din puscarie. Iti dau termen de gandire cinci zile…..
  -Ce zici? Te deplasezi pana la Scoala de vara de la Costinesti? Altfel… cum vrei sa te plimb cu Telegondola pe varful Parang?

 13. octavpelin Says:

  Ridzi a mers la Zeusica al ei,la Cotroceni incercand sa obtina favoruri ,eventual pe baza santajului sa-l faca pe Basescu sa ordone NUP,in dosarul ei si al celorlalti implicati,dar Traian Basescu o pus-o la punct,trimtand-o la plimbare asa cum o facut-o si cu Lenuta Udrea,pentru el aceste cazuri sunt ca oxigenul de care are nevoie,pentru ca sa vada boborul ca lupta impotriva coruptiei si o starpeste chiar din propriul sau partid,al carei baroni sunt panicati impreuna cu intreaga clientela politica,mai ales ca Basescu o sa candideze independent,vor mai cadea capete din PDL,o zi frumoasa 🙂

 14. Filip G Says:

  A predat stafeta la EBA viitoarea presedinte a tineretului PD-L.

 15. Marcus Says:

  Ridzi-oitza
  -Stapane, stapane
  Venit-am la tine
  Cu mare’ntrebare
  Ce tare ma doare?

  -Ia zi Ridzulica
  Te’aculta tatica,
  Ia spune-mi concret
  Durerea’n direct.

  Ma doare taicutza
  Ca prin sfat matalutza,
  M-ai trimis ca sa fur
  S’acum jale’ndur.

  Caci galbenii cinici
  Si rosii partinici
  Tolontanul cel rau
  Si Morarul erou

  Mi-o pusera toti
  Ca la ultimii hoti
  De vraja’n zabrele
  Si mare durere.

  Ori tu stii stapane
  Eu facut-am un bine,
  La mandra craiasa
  Din casa-ti aleasa.

  -Mandrutza fatuca
  Nu-ti fa gand de duca
  Caci tata-i cu tine
  Si la rau si la bine!

  Pana’n toamna ce vine
  Sezi blanda pe vine,
  Indura si taci
  Caci n-ai ce sa faci!

  Dar dupa scrutin
  Cand voi fi din nou prim,
  Lui Morar ii voi spune
  Ca tu esti pe bune!

  Sa-ti uite dosaru’
  Sa’nchida sertaru’,
  El cheia s-o piarda
  Sa n’ajunga’n strada.

  -Multumescu-ti Marite,
  Al nost’ drag parinte,
  Asa eu voi face
  Ma duc deci in pace!

 16. dadatroll Says:

  Si ce daca? Vad ca au avut destui bani sasi bage si termopane deci totul e OK.

 17. Franklin Says:

  Marcus, desi debutant absolut, imi permit o completare la balada ta. Scena mi s-a parut prea scurta, desi, bine documentata dupa ultimele informatii. Totusi, …

  Miorita Ritza
  Nu pleca oitza,
  Ca n-ai inteles
  Ca-i „ales bules”

  Dar stai tot asa,
  Si nu te-apleca,
  Ca nu mai e cazul
  S-a ‘nnecat barcazul

  Stapane Suprem,
  Eu nu m-aplecam
  Ci ma relaxam
  Si ma pregateam.

  Pentru cand voi fi
  Intr-o buna zi,
  La Morar chemata
  Sa fiu antrenata

  Ca bine zisesi
  Fiica de razesi,
  Ia si te-antreneaza
  Si te relaxeaza.

  Iar cand pleci de-aici,
  Lui Turcan sa-i zici,
  La scoala de vara,
  Ca tu ne chemi iara.

  Iat despre moguli’
  Nu-ti fa nici o grija’
  La o asa miza’
  Suntem in antepriza.

 18. Cezar Pesclevei Says:

  Peisajul blogoristic

  Ce se poate găsi pe blog-uri?
  Este una din întrebările adresate din primele clipe în care am auzit de expresia „blog”. Acum încerc să fac un bilanţ, deloc exhaustiv, asupra blogosferei şi în care doresc să includ ce am găsit pe blog-uri.
  Dacă explorezi jungla blogosferei rămâi fascinat şi totodată perplexat de fauna ce abundă acest univers.
  Aici găseşti papagali multicolori ce repetă „partitura” primită, sau compusă din proprie iniţiativă. Găseşti cuci, a căror sunete ajung o prelungă şi exasperantă repetiţie monosilabică. Ciocănitoare ce te sâcâie cu loviturile aplicate cu regularitate trunchiurilor de copac. Întâlneşti ciori evoluate ce-au depăşit stadiul cra-ului şi te zgârie cu alte emanaţii asemănătoare. De domeniul tragi-comediei sunt găinile ce se dau cocoşi şi curcile ce se cred vulturi.
  Nu pot să omit din acest bilanţ şerpii, pregătiţi întotdeauna să se-ncolăcească pe turiştii neavizaţi sau să-i muşte, injectândui cu venin.
  Nu lipsesc din peisaj maimuţele, cele care scuipă şi îi înjură (la propriu) pe cei a căror comentarii depăşesc sfera atitudinală, decizională sau informaţională delimitată de ele.
  Ar putea lipsi din tablou felinele? Nu. Găsim feline multe în jungla aceasta virtuală. În special domestice cu apucături sălbatice. Sunt acelea care nu au puterea de a băga ghiarele adânci, deşi ar vrea. Caracteristica principala a felinelor (ce primează) este acea a fidelităţii. Felinele nu cultivă fidelitatea. Sunt infidele. Astăzi este cu un partid, mâine cu altul. Patrupezi de casă sunt puţini pe aici. Câinii se întâlnesc rareori.
  Cele mai puţine sunt fiinţele umane. Sunt puţini cei cărora le oţi spune Oameni. Restul, după cum vedeţi, sunt animale…

 19. Radu Humor Says:

  @ Cezar, mai inainteaza pana ai sa dai si de caractere 💡
  E drept ca mai putine, si fara intentia de a iesi in evidenta prin stridenta !
  De aici si mai greaua lor observare 😉
  Fii insa atent pe unde calci :mrgreen:
  E plin de ei…..

 20. mirko Says:

  bashe i-a zis:totul pt. front totul pt. victorie!
  riti a replicat: tontul esti mata, daca nu ma scoti din kkt!

 21. Cezar Pesclevei Says:

  Corabia lui Băsescu – I
  iulie 29, 2009 de Cezar Pesclevei

  Prolog

  Corabia condusă de Traian Băsescu este atipică. Dintr-un punct de vedere, la cârma corabiei numite România nu a mai existat un echipaj atât de ciudat, atât de incompetent şi diletant. Deşi susţin interesul navei, se ciondănesc ca chiorii în preajma cârmei iar direcţia este atât de incertă! Zeus vrea la dreapta, Geoană vrea la stânga şi, astfel, nu înaintează într-o direcţie benefică, ci se leagănă energic la ţărm, pe timp de furtună, furtună ce depăşeşte agitaţia din borcanul cu apă tulbure a câtorva spirite patriotarde. Uitam să scriu că motoarele sunt defecte şi ele…

  I.

  Este seară, este târziu, corabia a ancorat în portul Crizei, port în care nu dorea să ajungă dar… a ajuns…

  Echipajul băsescian cu cel iliescian au ridicat demult ancora, încearcând şi acum să se depărteze de port, în larg, spre destinaţia Depăşirii Crizei şi cea a Prosperităţii dar în zadar… numa’ nu reuşesc. Au irosit mare parte din resurse şi acum, cu pantalonii rupţi în fund, se bat pe ciolanele rămase, care pe care, cu ochii mari la bunăstarea lor şi prea puţin, cu coada ochilor, la cea a românilor, pasagerii naufragiaţi pe o corabie ÎNCĂ plutindă… Din ciondăneli a rămas căzută la podeaua ruşinii, incompetenţei şi risipelilor, Monica Iacob Ritzi. Urmează Elena Udrea, Nicolae Nemirschi, probabil şi alţii.

  De povara lipsei, obiectul plutitor cu pânze s-a afundat puţin în apă, linia de plutire nemaivăzându-se. La cârmă, Traian Băsescu, căpitanul, comite eroare după eroare în bătălia sa cu echipajul (şi cu motoarele) format şi din cealaltă tabără (care trebuia să stea în opoziţie, nu la putere) şi nu (mai) are capacitatea de a trasa o direcţie bună spre portul dorit de pasageri. Tabloul descoperit e un fiasco!

  – Ne trebuie un alt cârmaci, domnilor! Se aud câteva voci auzite de undeva de jos.

  – Jos cârmaciul! Jos mecanicul şef!

  Cârmaciul, încăpăţânat nici nu vrea să audă. Continuă să ţină strâns de cârmă pistonându-şi mascota, pe Emil Boc să-şi strunească echipajul al cărui şef-adjunct este, pentru a intra, fiecare pe postul lui şi a remedia situaţia. Din păcate mecanicii şi asistenţii lui Boc, în frunte cu mecanicul şef- Gheorghe Pogea, de la finanţe, sunt incapabili să facă faţă situaţiei. Nu sunt capabili să repare motoarele. Se anunţă furtună. Remorcherul botezat FMI 2 refuză să mai ofere sprijin României. Suntem sortiţi naufragiului?

  – Ce ne facem?! Alte voci…

 22. razvan Says:

  Eu nu înțeleg titlurile astea numai cu majuscule. Dom’le, nu înțeleg.

 23. Marcus Says:

  @Deh amice Franklin: am cules-o pe fuga de la manastirea Rahova si n-am avut timp s-o dau cuiva consacrat s-o prelucreze asa ca orice completare este mai mult decat binevenita.
  sa fii iubit
  marcus
  p.s.

  Ritzi mioritza
  Docila oita
  Nu te intrista
  Caci tata-ti va da

  Companie aleasa
  Din Plescoi culeasa
  Gata fezandata
  Si cuminicata.

  Ciutacu cel Rau
  Mare derbedeu
  Ii gasi o vina
  Dandu-se divina.

  Si cu bani sparliti
  De tampiti platiti
  Isi facu renume
  La televiziune.

  Dar eu tata rege
  N-oi lasa s-o lege
  Ci-o voi apara
  Cu pavaza mea.

  Fi-veti voi iertate
  Si cuminicate
  De un popa rosu
  Prieten cu Cocosu!

  sa fii iubit
  marcus

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: