TĂRICEANU L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE TOADER

0807_tariceanu

Diversiunea Sterling e cu atât mai penibilă cu cât în raportul subcomisiei de la Comisia pentru Industrii nici nu figurează numele lui Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul premier liberal i-a dat în judecată, din start, pentru calomnie pe Iulian Iancu, iniţiatorul acuzei şi pe Emil Boc – un laş care nu vine la proces şi cere amânarea termenelor din lipsă de apărare, pentru că însuşi Corpul de Control al actualului Guvern i-a raportat că n-a găsit nimic reproşabil premierului Tăriceanu.

Chiar azi, când s-a amorsat diversiunea prin care PD-L încearcă echivalarea – idioată – a cauzelor Ridzi şi Sterling, Călin Tăriceanu – cum anunţase – a făcut plângere penală la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva lui Mircea Toader, pentru fals intelectual şi denunţ calomnios, ca urmare a scrisorii adresate în calitate de lider al grupului parlamentar al PD-L, Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, privind solicitarea de începere a urmăririi penale pentru „subminarea economiei naţionale”.

Oricum, PD-L a precipitat votul pentru aprobarea urmăririi penale a fostei ministre Ridzi ca să demonstreze promptitudine – după ce a apărat-o cu ghearele şi dinţii în comisie – şi pentru a încerca să echivaleze cauza Ridzi, cu cazul Sterling şi să acuze PNL că obstrucţionează justiţia. Chiar dacă bunul simţ spune oricui că nu poţi incrimina pe cineva care nici măcar nu figurează într-un raport. Dar trebuie să ai bun simţ.

Tot azi, plenul parlamentar a aprobat raportul subcomisiei Sterling, care, însă – repet – nu conţine nici o referire la fostul premier liberal. Şi chiar dacă s-ar forma comisia de anchetă clamată de PD-L, i-ar lua lui Călin Tăriceanu boii de la bicicletă. Iar dacă prin absurd s-ar vota trimiterea la DNA, procurorii ar căsca de plictiseală. În timp ce scriu un mare NUP.

Din nefericire pentru preşedintele Băsescu, nici DNA nu mai e ce-a fost. Sau nu e pentru cine se pregăteşte.

9 răspunsuri to “TĂRICEANU L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE TOADER”

 1. Marius Mina Says:

  Era sa spun eu acum pe intelesul tururor ce-i i-a Basescu lui Tariceanu , in orice caz e o mistocareala de care se agata sa mai difuzeze imaginea tilhariilor pedeliste, e de abia inceputul unei noi etape de campanie in care Basescu isi va folosi tot arsenalul din dotare.Pacat ca i-au cam ruginit sculele.
  L-ati vazut pe Geoana in sondajul propriu , 29%? Astia chiar numai au masura , se umfla singuri prostanacii .
  E bine ca se urca pe bara sondajelor dar in urma lor dira lasata o unge, ca sa aibe de unde cadea cu noada de bordura. 😉

 2. toader Says:

  precizez ca pe mine nu ma cheama mircea:)

 3. Franklin Says:

  Nu cred sa fie multi cetateni onesti care sa nu-i recunoasca lui Tariceanu dimensiunea reala a personalitatii sale politice. Pana si Basescu si-a recunoscut complexul, tineti minte confesiunea cu papionul si cu fata de european a lui Tariceanu, apogeu al neputintei prezidentiale (venita dupa confesiunea din 2004, cu Nastase si cu poporul nevoit sa aleaga intre doi comunisti – de fapt, intre un comunist si un securist)
  In locul lui alde Toader (cine o mai fi si asta, cu fata aia de maistru la IAS) n-as dormi prea linistit.

 4. Franklin Says:

  Nu cred sa fie multi cetateni onesti care sa nu-i recunoasca lui Tariceanu dimensiunea reala a personalitatii sale politice. Pana si Basescu si-a recunoscut complexul, tineti minte confesiunea cu papionul si cu fata de european a lui Tariceanu, apogeu al neputintei prezidentiale (venita dupa confesiunea din 2004, cu Nastase si cu poporul nevoit sa aleaga intre doi comunisti – de fapt, intre un comunist si un securist)
  In locul lui alde Toader (cine o mai fi si asta, cu fata aia de maistru la IAS) n-as dormi prea linistit.

 5. TĂRICEANU L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE TOADER » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 27 July 2009 – Blog « Superclass […]

 6. ELMMAR Says:

  Sterlingul asta daca porneste cum trebuie nu se poate opri decat intr un singur loc: draga Stolo.
  Si atunci incepe adevarata jale…

 7. ELMMAR Says:

  TABLOU MIORITIC (Ghidul chilotzarului;ciorna)

  Guvernul 3C(hiloti) a tinut in secret o sedinta, stabilind ca trebuie sa gaseasca niste mari specialisti care sa initieze o noua directie in psihologie sau un nou curent psihologic.
  Important era sa nu se duca ei la gandirea altora, cand pot sa aiba o gandire doar a lor si pe care să nu o mai dea la nimeni.

  Iata care sunt ideile de baza.

  Psihologia chilotzarului.
  Toate actiunile chilotzarilor sunt determinate de numarul pe care il poarta la chilotzi.
  După numar,chilotzarii se încadreaza in trei categorii.

  1. Cu numar mare la chilotzi:

  Maxichilotzarii se simt impliniti spiritual pentru simplul motiv ca poarta numar mare la chilotzi.Ei nu se straduiesc sa faca nimic în viata. Ei nu au nimic de demonstrat.Au numar mare la chilotzi si stiu ca au numar mare la chilotzi.Acest lucru le este de ajuns ca fie fericiti, veseli si implinitzi.Maxichilotzarii sunt relaxati pentru că nu au nevoie să se compare cu altii. Se cred superiori. Atitudinea lor fata de restul lumii este de superioritate.

  2. Cei cu numar mic la chilotzi:

  Minichilotzarul este mereu agitat. El stie ca are numarul sub-standard la chilotzi si va dori toata viata sa compenseze acest lucru. Se va zbate, va spune tot felul de nazbatii doar ca sa fie auzit vorbind, va zbura cu avionul cand nu te astepti,totul ca sa para ca are un numar mai mare la chilotzi decat in realitate.Are impresia ca lumea va asocia agitatzia lui cu marimea numarului de la chilotzi,desi cu cat se zbate mai tare cu atat dovedeste ca are un numar mai mic.
  Minichilotzarul vrea tot timpul sa iasa in evidenta.Se va simti tot timpul amenintat de cei cu numar mai mare la chilotzi dar nu este destul de bazat pe marimea propriului numar incat să caute conflictul cu acestia.Ii va detesta în tacere.
  Minichilotzarul este nefericit pană la varsta de mijloc,cand, se va resemna cu numarul mic la chilotzi si va incepe sa caute placere in ordinele date de cei care au chilotzi cu numar mai mare.

  3. Cei cu numar mediu la chilotzi:

  Medichilotzarii sunt caracterizati printr-o tensiune interna permanenta. Sunt oameni vehementi si violenti. Stiu că numarul lor de la chilotzi nu poate sa impună incadrarea în categoria maxichilotzarilor si de aceea vor fi toată viata blocati într-un permanent concurs de masurare a numarului la chilotzi.
  Medichilotzarul va rade cand va da de unul cu un numar mai mic la chilotzi,ii va demonstra ca el are un numar mai mare.Ii va sapa pe la spate pe cei cu numar mare, dar fara succes,ceea ce ii va produce frustrari medichilotzarului. Insa cel mai violent va fi cu cei ca el,cu ceilalti medichilotzari.
  Cei mai multi medichilotzari vor încerca prin toate metodele să demonstreze că au juma’ de numar în plus si vor face mereu intreceri cu ceilalti medichilotzari,facand topuri si clasificari.Altii vor incerca sa se distanteze de ceilalti medichilotzari printr-un comportament aiurea. Medichilotzarul va rămane toată viata un frustrat si un dur in comportament. Atata timp cat va fi constient că are numar mediu la chilotzi si nu se va gasi cineva sa-l minta pana il va face sa creada ca de fapt este un maxichilotzar,va fi o fortă distructiva, un element negativ al societatii.

 8. ELMMAR Says:

  Draga Stolo=Afroditu’=Viagra portocalie…ca sa nu se confunde,nu d’alta.

 9. ELMMAR Says:

  TABLOU MIORITIC
  (L-am uitat pe basescu in pivnitza,templul iubirilor sale)

  “Intr-o seara,sufletul vinului canta in sticla”-Charles Baudelaire

  ……stiti bine ce m-a apucat!…..
  …asa ca, in zgubilitismul ce ma caracterizeaza,completat cu o nebunie datorata varstelor,m-am gandit sa-mi fac o bucurie si sa-l invit pe basescu la un spritz,eu fiind fara prihana in asemenea activitati extrauterine.Incalcand propria-mi lege,l-am invitat direct in pivnitza dar ce mai conteaza o incalcare a unei legi de catre un muritor de rand.L-am rugat sa-mi permita sa-i pun o bratara cu cip si un cercel marcat in ureche(l-am lasat sa-si aleaga urechea).
  -“Vin la gheatza!”-aud din pivnitza.
  Ca sa nu existe lovituri in cutuma satului romanesc i-am inteles mesajul asistential, ca doar de 19 ani romanii sunt obisnuiti sa li se dea…si i-am dat.
  Doamne,acest ilegalist in Istoria Romanilor este pur si simplu un Cernobil al spritzurilor!
  Si ca mesajul civic sa fie complet in incurabila mea naivitate,i-am spus ca in politica nu totul e imagine, asa ca i-am dat sa citeasca vol. I din “Prostia la romani”…si am plecat.
  Din ce in ce mai incet, ca o tamburina surdo-muta,din pivnitza se aude un cantec gutural:
  -“Boir un petit coup c’est agreable”…….singura expresie invatata dupa francofonie.
  …..iar eu ascult Funeral Mist-The Devil’s Emissary!…
  …si ce vin bun si mult aveam!!!

  Dumnezeule,cate lumi intr-o tara cat lacrima!!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: