CAZUL RIDZI SAU BĂSESCU ÎN VULNERABILITATEA GOALĂ

ridzi eba

PD-L dovedeşte – cui mai avea vreun dubiu – că nu-i decât o gaşcă de farisei care se acoperă între ei. Şi toţi îl acoperă pe Băsescu, fără de care, vorba lui Toader Paleologu, stabilimentul purtător ilegitim al numelui de partid s-ar prăbuşi.

Tupeul PD-Lamentabililor e nemărginit. Susţin ca morile stricate aberaţii. Prezintă albul ca negru şi invers. Parcă sunt traşi la indigo. Vin cu diversiuni ca să scape de fondul problemei: corupţia lor, în primul rând morală. Material didactic pentru ipocrizie ofensivă.

Ce face Ridzi e nesimţire împietrită. Şi tupeu fără precedent. Sub care îşi maschează laşitatea. Vrea să se eschiveze, să nu se prezinte mâine la comisia parlamentară de anchetă, motiv pentru care a anticipat că are declanşată acţiune penală şi a cerut suspendarea anchetei.

Iar dacă procuroarea generală Laura Codruţa va emana astă-seară sau mâine până-n trei după-amiaza un document în sensul acţiunii penale, acest fapt va bate la ochi prea strident ca să o facă. Dacă n-o face, a încurcat-o, că supără famiglia prezidenţială. 

Oricum, Codruţa e în tărâţe, că deja a dat cu bâta-n baltă săptămâna trecută când cu scrisoarea către Parlament să suspende comisia de anchetă, pentru că Ridzi are sesizare penală. Manevra e cusută cu aţă albă. Şi disperarea e mare.

De fapt, Ridzi şi-a făcut socoteala că scapă de anchetă parlamentară şi primeşte NUP. Se bazează pe faptul că procurorii n-ar îndrăzni să ceară urmărirea ei penală, conştienţi că ar ajunge indubitabil la fiica prezidenţială mică. Buzata cu foloasele necuvenite. De pe urma a cel puţin două sinistre, care i-au făcut campanie electorală pe bani publici.

Imaginea PD-L e varză. Gogoaşa cu anticorupţia lui Băsescu-PD-L s-a dezumflat cu mare fâs. După ce s-a cramponat la nesfârşit de termopanele şi brichetele electorale ale lui Adrian Năstase, acuzându-l că se sustrage Justiţiei şi arătând cu degetul PSD că îl acoperă, acum partidul prezidenţial încearcă să prostească monumental populaţia, printr-un fariseism plin de tupeu. În ipocrizia lor, pedeliştii se jură că ar vota ridicarea imunităţii lui Ridzi, pentru că se bazează pe faptul că nu vor avea ocazia, anticipând NUP-ul. Şi fac zid în jurul ei ca să o scape de anchetă parlamentară.

Că e groasă rău şi că sunt disperaţi o dovedesc diversiunile diverse şi atractive: Gică Popescu „demascat” turnător la Securitate, zeci de ofiţeri de poliţie acuzaţi că au primit mită, fostul şef al SRI, Radu Timofte, trimis în judecată pentru probleme cu o casă (dar nu mai mari decât cazul Mihăileanu), solicitarea din partea Parchetului privind urmărirea penală a fostului şef al APAPS, Ovidiu Muşetescu în caz de corupţie. Şi câte or mai veni.

Doar-doar s-o uita de parandărătul lui Ridzi. Degeaba, însă: nesimţirea ei tupeistă a enervat populaţia şi e cazul ca liberalii să-i înghesuie cu acest caz pe pedelişti pe toate canalele. Să le arate cu degetul ipocrizia. A lor şi a lui Băsescu, care se laudă că va suspenda orice ministru pasibil de urmărire penală, dar mizează şi el pe NUP. Victor Ciutacu a sesizat foarte bine: Băsescu şi gaşca lui şi-au bătut joc de prezumţia de nevinovăţie şi acum degeaba o invocă în propria apărare.

Repet: cine are sânge şi chiar vrea să-l termine pe Băsescu, îl atacă frontal în dubla vulnerabilitate: fiica şi amica. Dar nu doar moral. Ci judiciar. Pentru foloase necuvenite. Sunt probe, ca să zic aşa, flagrante. Iar Justiţia aşteaptă la cotitură, de atâtea ori umilită public de Băsescu. Nu se va putea ascunde la infinit după Procuratură. Şi nici procurorii nu sunt toţi servili. De-aia servitorii se şi dau de ceasul morţii s-o scoată pe Ridzi basma curată. Firele duc la tatăl beneficiarei de foloase necuvenite.

Deci, Ridzi să fie tot mai nesimţită în tupeu-i inegalabil şi să nu-şi dea demisia. Orice zi în plus ca ministră e o piatră de moară la gâtul lui Băsescu.

62 răspunsuri to “CAZUL RIDZI SAU BĂSESCU ÎN VULNERABILITATEA GOALĂ”

 1. Johnson Says:

  Boboru nu gandeste in termenii astia si asta e marea tragedie.Ei il vad pe tatucul lor tunzand oi,pupand cruci in biserica,hahaind in multime…asta e semnalul pe care este reglata „frecventa” alegatorului din popor.
  Daca Principele Duda sau Crin Antonescu se duceau doua zile la rand la doua manifestari profund religioase si cuvantau la altar erau desfiintati deontologic adica cu manie proletara.In schimb Basescu este considerat a nu fi nicicum in campanie electorala ci intr-o campanie de lupta cu …ghici ce ? Exact,cu Criza.Si imbecilii baga la cap,asta este.

 2. Filip G Says:

  In privinta lui Basescu nu am nici un dubiu,e de o nesimtire fara limite.Sa apari la toate intrunirile religioase ,e deja prea mult.Mai trebuie un decret prezidential in care sa se specifice.Toti preoti trebuie sa faca campanie pentru PDL si implicit BASESCU.Pe cand la pomeni alaturi de RITZI ,STOLOJAN,etc.A se vedea lansarea candidatului la fotoliu de priministru la PETROSANI{STOLOJAN}.
  Singura speranta a romanului ramane SARMALUTA si COLIVA>
  Frumos viitor are romania alaturi de BASESCU>

 3. dielda dinu Says:

  Te citesc de ceva timp. Inspiratie.. 😀 😀

 4. nicu rotaru Says:

  Draga R I, felicitari ptr deosebita postare. Oare pana cand vom fi umiliti de aceste actiuni ce lezeaza statul de drept.

 5. ela Says:

  Roxana, ai scris exact asa cum as fi scris si eu daca as fi avut talent 😦

  Asa fara talent totusi o sa zic ce simt: nu mai suport, ati inteles bine, nu mai suport exemplar din aia „trasi la indigo”, exemplar de PDL-ist.
  ORIUNDE aprare un PUI DE pdl-IST parca il vad pe base plutind in aer deasupra capetelor lor, iar ei spun numai aberatii, spun cum sa nu se respecte legea cand e vorba de unul de-al lor.

  Sunt de-o nesimtire, un cinism, o aroganta fara „precedent”. Femeile lui base, se intrec in a-i fi loiale incalcand orice regula, astea cred ca ar fi in stare sa se omoare sau mai grav sa omoare pentru protectorul lor, fara de care ajung z.e.r.o!

 6. tony Says:

  Roxana,iar o sa zici ca n-ai facut nici un efort sa scrii asa misto?

 7. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Nu fi aşa de sigur. Boboru nu gândeşte. Dar dacă-i iei la bucată, ai să fii surprins. Ridzi nu place, asta e şi trebuie profitat la maximum. Chestia cu banii îi atinge pe oameni la ficaţi. Şi aparent paradoxal, cu cât suma e mai mică, îi doare mai tare, pentru că pot avea reprezentarea.

  P.S. Ce-a făcut în biserică a iritat. Tu nu mergi la biserică, n-ai de unde şti. 🙂

  @Filip G. Să continue cu biserica şi va fi pe dos decât l-au sfătuit cei care nu ştiu ce înseamnă să fii creştin practicant.

  @dielda dinu. Bun venit! Sincer, aş prefera altfel de inspiraţie. 🙂

  @nicu rotaru. Mulţumesc. Chiar nu ştiu, dar de răspunsul la întrebarea ta depinde chiar supravieţuirea noastră ca stat. Nu exagerez.

  @ela. Şi pe asta mizează. Să-ţi dea impresia că sunt inevitabili. 😡

  @tony. Mai bine înjură-mă! 🙂

 8. mihai 4 Says:

  Ce raspuns ia dat lui Tony!Vai, incredibil.Scumpi,ai inebunit?

 9. Sarsaila Beach din Land of Ghiolbania Says:

  uite aici una la fel de proasta.

  http://www.you-tube.ro/pizda-proasta–face-muie–v2317.html

 10. Bordelezu Says:

  @Roxana

  Aceasta esti tu, cea pe care o stiam eu 🙂
  Tot inainte!

 11. mihai 4 Says:

 12. ela Says:

  M-am gandit si eu la asta, ca vor sa ne arate ca sunt „inevitabili” cred ca e strategie PR, sa fie ca tziganii, tupeisti, galagiosi, daca nu iese base e vai de partidul lor! nu mai reprezinta nimic, pe cotzofana, sper sa n-o mai aud!

  http://atyalexandru.blogspot.com/2009/06/povestea-celor-trei-purcelusi.html

 13. mihai 4 Says:

  Roxi,vino si da cu aghiazma aci ca sa dispara necuratu dintre noi sau trimite-i direct la gunoi daca n-ai timp.

 14. gabimihaela Says:

  Vad ca Basescu colinda de citeva zile bisericile! A ajuns mai rau decit credeam.
  Cu Ritzi nu cred ca se va ajunge prea departe, ar insemna sa bata DNA-ul la poarta Cotrocenilor si nu au ei curajul asta!

 15. mihai 4 Says:

  Vezi ca ghicisi Gabi,bravo tie.Doar imagineazati faza:merge-n genunchi Morar la sefu’ chel si-i zice:bre,ma lasi s-o anchetez serios pe asta de a bagat-o pe copila ta in P.E.?

 16. Shadow Says:

  Ati vazut dna-ul cu timofte? Seamana cu „alte case” pt alti „smecheri”? Pariez ca in acel caz dna nu se „sesizeaza”.

 17. Nea Costache Says:

  Felicitari pentru articol Roxana, un articol scris cu profesionalism, de un adevarat gazetar, care-si cunoaste meseria. O seara minunata!

 18. republicanus Says:

  roxana,

  „boboru’ nu gandeste” … noroc cu dastepti ca tine c’are cine sa gandeasca si pentru bobor … 🙂

 19. renata Says:

  Mă pregăteam să-ţi trag trag o laudatio da văd că mi-au luat-o alţii înainte şi devine plicticos.
  Atunci altceva: în articolul său, maistrul Cristoiu repetă de jde ori „linşaj mediatic”, în speranţa că ultimul cetăţean de tip gherţoi de bine care se identifică şi el cu omu Băse, (că amândoi mai bea câte-un pa’ar dă vin cînd să suie la volan), o să se inerveze înţelegând că e atacat domnu preşedinte la bijuteriile lui, în cazul de faţă Ridzi.
  Nu merg cu paranoia până acolo încât să-mi imaginez că acelaşi Cristoiu repetă în neştire sintagma „linşaj mediatic”, nădăjduind că prostimea nu ştie ce e aia mediatic, dar de linşaj a auzit, e atunci când sar unii la bătaie, de exemplu să o bată pe buna doamnă Ridzi.
  Mă întreb însă de ce nu şi-ar lua şi dl. Cristoiu o porţie de linşaj mediatic colegial, fiindcă omul ăsta manipulează foarte eficient opinia publică şi n-a fost prost de loc ăla care l-a ales pe el şi nu pe altul să albească desuurile prezidenţiale şi pe purtătoarele lor?
  Adică ce-i împiedică pe colegii de meserie să-l linşeze mediatic, sistematic, cu toată deontologia de care sunt capabili, fiindcă e o naivitate să ne închipuim că n-are nicio importanţă ce tot bălmăjeşte moş Cristoiu…prin media?

 20. tony Says:

  Daca as putea sa te injur soptit la ureche! 🙂 Era o gluma!
  Referitor la Ridzi; cred ca e bine ca nu vrea sa-si demonstreze nevinovatia in justitie.PNL si PSD ar trebui sa-i dea in cap.

 21. razvan Says:

  Mă așteptam la CRIN ANTONESCU LA REALITATEA TV – COMENTATI LIVE ACUM EXCLUSIV ca titlu pe-aici

 22. J o h n s o n Says:

  Ridzi trebuie lasata in pace urgent,chiar sa i se ceara scuze.
  Pana in toamna poate sa-i faca franjuri procentele lui Basescu ori asa ceva nu se omoara din fasha ! 😉 😯

 23. tony Says:

  Il ajuta mult pe Basescu si un idiot pe nume Hoara! Si asta trebuie protejat!
  🙂

 24. J o h n s o n Says:

  @Tony,cum sa nu-l stiu ? Cred ca filmele cu prosti si nazisti si-au pierdut un posibil cap de afis,ar putea sa joace ambele roluri fara sa respire

 25. ALM Says:

  Stimata Roxana, aproape ca m-am bucurat citind expunerea facuta de dvs. Apoi mi-am amintit ce faptul ca noi avem la presedintie „omul orchestra” sau, pe intelesul suporterilor de fotbal, el centreaza, el da cu capul, el fluiera reluarea jocului. Asa ca s-ar putea sa asistam la cea mai aiuritoare ancheta din istoria moderna si contemporana a Romaniei. O ancheta de o ora care va incepe cu Monica Ridzi, se va continua cu Radu Timofte si se va sfarsi cu Adrian Nastase! Adica un fâsssss!

  Pentru prima data ma astept la o reactie externa, in favoarea noastra, a celor care induram prostiile votate de romanii din diaspora. Se stie ca PDL-ul si-a arogat castigul electoral pe baza locurilor in Parlament, unele din ele (cele provenite de la diaspora) castigate cu cateva voturi sau chiar prin frauda. Iata ca Uncle Sam s-a cam plictisit de „giumbuslucurile” dlui Goe si a cam pus FBI-ul sa ridice coltul plapumei: escrocul Mircea Lubanovici, deputat PDL si scandalul ICR-New York, institutie in „parohia” Basescului. In cazul lui Lubanovici se vorbeste de mita, implicarea „bisericilor” si a „ong-urilor” in procesul electoral! In cazul ICR este vorba de grave jigniri aduse Comunitatii Evreiesti si, dupa cum bine stiti, Comunitatea nici nu uita si nici nu iarta.

  Daca toate anchetele DNA-ului ma lasa rece, politicienii avand oricum ceva de platit, cazul Musetescu ma intereseaza sa se termine cu gratii! Musetescu este cel care a dat (in pofida neindeplinirii a nici unui punct din caietul de sarcini) IPRS-Baneasa lui Hayssam! Este cel care a distrus o intreprindere pe profit, este cel care a nenorocit sute de oameni calificati in productia de semiconductori. Sa-l vad in catuse, ca o sa spuna el si cine erau complicii cu care a impartit prada …

 26. octavpelin Says:

  Ridzi nu o sa pateasca nimic,iar comisia parlamentara se va face ca lucreaza,dupa ce Monica ia dat cu tifla lui Alina ,care este boboc in ale politichiei dambovitene,dar se pune ia pe brazda cat de curand impreuna cu ceilalti,cat despre Basescu acesta nu va pierde dar nici nu va castiga nimic!,o seara frumoasa 😦

 27. mihaivoicu Says:

  Sa nu uitam ca exista o solicitare a grupului parlamentar PNL pentru o decizie a Camerei pentru cererea inceperii urmaririi penale. Aceasta cerere nu asteapta o solicitare a Parchetului, este facuta pe baza prevederilor constitutionale si legale. Cum va iesi PD din aceasta situatie, cum va vota? Este adevarat ca ma astept ca pana la 1 septembrie sa fim inundati de hartii de la Parchet cu privire la nevinovatia doamnei in cauza. Sa vedem.

 28. mihai 4 Says:

  Astazi la ora 15.00, Ritzy-Pitzy se va prezenta [asta daca are cohones sefu s-o lase sa se faca de ras] in fata comisiei de ancheta a parlamentului condusa de Alina Ghorghiu.Abia astept sa vad ce iese deaici, voi?

 29. mihai 4 Says:

 30. Football » Blog Archive » Patio Furniture Matusa Tamara Says:

  […] CAZUL RIDZI SAU BĂSESCU ÎN VULNERABILITATEA GOALĂ « Welcome to Roxania […]

 31. Tudi Says:

  Just, cazul Ridzi il afecteaza pe Basescu. Nu va mai obtine un mandat de presedinte, sunt sigur. Dar il va castiga Geoana, fir-ar sa fie. Cand a intrat Antonescu in cursa, parea convingator, dar acum nu prea mai pare.

 32. Radu Humor Says:

  Cazul Ridzi, la fel ca multe altele, se vrea o demonstratie de forta a puterii malefice portocalii, care sa intareasca_convingerea tuturor celor care fura pentru PD-L, ca nu vor pati nimic si s-o faca, sau sa inceapa s-o faca, pentru ca un asemenea regim mafiot se poate mentine doar prin forta si pentru asta e nevoie de multi bani.
  Efectul este dezastruos pentru tara,
  dar in final va fi si pentru ei :mrgreen:
  Felul hidos, gretos si impertinent, in care cei cativa intelectuali manjiti portocaliu incearca sa mai justifice niste acte penale a unor PD-Listi, reprezinta ultima faza de degradare morala a unor indivizi definitiv compromisi, nu doar politic 🙄

 33. olimpiu Says:

  adevart tot ce se spune aici, dar eu raman la parerea ca tot neajunsurile populatiei generate de incompetenta actualei coalitii va duce la caderea FSN. deja Zeus doreste avansarea alegerilor si Boc se va executa.stiu ei ce stiu.Romania risca incapacitatea de plata.FSN a mai dus-o in 94 in aceeasi situatie. cazurile Nutzi sau Ridzi vor fi cireasa de pe tortul revoltelor

 34. flavius Says:

  Servus…
  asa este insa oare mai conteaza greutatea vreunei pietre de moara in plus la grumazul lui Zeus? 🙂
  toate cele bune

 35. cristian Says:

  hmmm, e adevarat ca a fost pusa in miscare masina de zgomot (timofte, gica popescu, dar si necolaiciuc – pe care l-ai uitat:);
  cred ca se va gasi o solutie de genul candidaturii „independente”, ca sa impace si vulnerabilitatea goala si nevoia de procente virile:)

 36. J o h n s o n Says:

  @ Mihaivoicu…Cat de naivi sinteti papagalutilor.
  PD o sa voteze pt trimiterea dosarului la DNA iar acolo o sa intarzie atat cat le este lor bine.Si-o sa va lase cu buza umflata,ascultati la mine …mahalagioaica asta agresiva va va fi mult mai de folos in post la minister acolo unde va continua cu tzopismele si cu abuzurile decat pe post de viitoare victima dupa ce DNA o sa-i dea NUP iar masinaria portocalie va sti foarte bine sa exploateze acest lucru undeva la inceput de toamna

 37. blogideologic Says:

  „cazul Musetescu ma intereseaza sa se termine cu gratii! Musetescu este cel care a dat (in pofida neindeplinirii a nici unui punct din caietul de sarcini) IPRS-Baneasa lui Hayssam! Este cel care a distrus o intreprindere pe profit, este cel care a nenorocit sute de oameni calificati in productia de semiconductori. Sa-l vad in catuse, ca o sa spuna el si cine erau complicii cu care a impartit prada”
  Subscriu la această cerere. Eu ştiu că lucrau specialişti străluciţi la IPRS-Baneasa.

 38. Ion Cristoiu Says:

  Elena Udrea dezvăluie mecanismul politicianului Traian Băsescu

  În vara lui 2005, când Elena Udrea era la pământ, am invitat-o la o emisiune Zig-Zag, deşi, câtă vreme îndeplinise funcţia de consilier prezidenţial, o atacasem violent. După emisiune, întrebat fiind, am răspuns unor confraţi de breaslă că Elena Udrea nu e blonda prostuţă, lipsită de protectorul Traian Băsescu, aşa cum o înfăţişează presa, ci o femeie ambiţioasă, care va face o carieră politică semnificativă. Au trecut de atunci patru ani.

  Rămasă pe drumuri în vara lui 2005, Elena Udrea e azi o vedetă a politicii noastre: secretar executiv al PD-L, parlamentar, ministrul Turismului. Sub pretextul unui taifas despre ascensiunea ei spectaculoasă, am invitat-o pe Elena Udrea duminică pentru a vedea ce s-a întâmplat între timp cu omul Elena Udrea.

  Într-un interviu acordat revistei Q Magazine spuneam, după emisiunea cu Elena Băsescu, înainte ca aceasta să devină europarlamentar, că „are toate datele unui om normal”, altfel spus că „nu este încă politician”. Acelaşi lucru l-aş fi putut spune despre Elena Udrea din 2005. Dincolo de masa care ne despărţea simţeam un om normal.

  După patru ani, Elena Udrea mi s-a înfăţişat drept un politician. Prin ce se deosebeşte un politician de un om normal? Prin faptul că un politician n-are trăiri sau, dacă le are, şi le stăpâneşte atât de bine încât lasă impresia unei maşinării. La toate întrebările mele incomode, ascunse sub o amabilitate înşelătoare, Elena Udrea a reacţionat ca o maşinărie bine pusă la punct.

  Întrebată de mine dacă situaţia la care a ajuns o mulţumeşte, Elena Udrea a evitat un răspuns precis, dovedind încă o dată că e politician. Eu sunt sigur că nu se va mulţumi cu atât. Ministerul Turismului, unul dintre ministerele de mare vizibilitate, poate fi doar un moment într-o carieră politică spectaculoasă.

  Judecând după maşinăria care a ajuns, Elena Udrea are toate datele pentru această carieră. Eu însă o prefer pe Elena Udrea din 2005. Deşi maşinărie de răspunsuri politicianiste, Elena Udrea ne-a dezvăluit fără să vrea un lucru important. Întrebată ce e cu testul stâlpului, invocat de domnia sa într-un interviu anterior, Elena Udrea mi-a răspuns că e o învăţătură dată de Traian Băsescu liderilor PD-L.

  Eşti un adevărat politician când te aşezi la colţul străzii şi oamenii se opresc să-ţi vorbească, nu trec pe lângă tine ca pe lângă un stâlp, fără să te cunoască. Scopul taifasurilor mele la Zig-Zag e de a smulge confesiuni invitatului, nu de a răcni la el, cum cred semidocţii, nu puţini în presa noastră.

  De aceea, nu i-am spus Elenei Udrea că notorietatea nu e totul în cazul unui politician. Poţi fi un demnitar, un primar sau chiar un preşedinte bun fără a avea notorietate. Aşa cum poţi fi foarte cunoscut, fără să fi făcut nimic deosebit pentru domeniul pe care-l administrezi. Dincolo de acestea, Elena Udrea a dezvăluit mecanismul politicianului Traian Băsescu. Tot ceea ce face are ca principal ţel impactul mediatic.

  Bun cunoscător al presei noastre OTV-izate, Traian Băsescu ştie să fie permanent în prim-plan chiar şi în condiţiile unei prese ostile. Un bun exemplu îl constituie momentul de duminică de la Slobozia. Nu ştiu dacă Traian Băsescu avea cunoştinţă că vor fi prezenţi şi alţi politicieni. Sigur e că, pentru a nu fi tratat la grămadă cu ceilalţi, a mers la microfon şi a trântit un discurs. Toată după-amiaza şi seara, televiziunile adversare au pălăvrăgit despre gestul lui Traian Băsescu.

  Marele public, mai puţin familiarizat cu procedurile în astfel de situaţii, a reţinut doar că preşedintele sprijină Biserica Ortodoxă Română. Exact ceea ce a urmărit Traian Băsescu, beneficiar astfel al unei campanii electorale pe gratis, făcută chiar de adversarii săi. Învăţătura stâlpului explică şi ascensiunea Elenei Udrea.

  Producătoarea emisiunii, Mihaela Andrei, a realizat un filmuleţ despre felul în care o creionează televiziunile pe Elena Udrea: ca pe o bombă sexy. Tonul filmuleţului era destul de ironic. Dat fiind că Elena Udrea nu fusese prevenită de acest filmuleţ am avut o strângere de inimă la gândul că se va supăra în direct. Elena Udrea n-a avut nici o tresărire.

  Nu mi-a reproşat nici în timpul pauzei publicitare, nici după emisiune. Lucru explicabil. Elena Udrea ştia că televiziunile i-au adus notorietate tocmai prin insistenţa pe astfel de secvenţe.
  PS. Am auzit că duminică seară, Mircea Badea m-a înjurat pentru interviul luat Elenei Udrea. Mă miră. Când am ieşit din studio, Mircea Badea nu asculta, ca de obicei, la telefon indicaţiile pe cine să înjure şi pe cine nu. Şedea pe canapea şi-şi mirosea subţiorile, convins că, de când trăncăneşte de unul singur la televizor, subţiorile lui nu put ca la toţi oamenii, ci miros a Sfântul Mir. Mai mult ca sigur a fost sunat după ce am plecat eu!

 39. Marcus Says:

  Sarpele cand il doare capu’…
  30/06/2009

  iese la drumu’ mare, iar Cristoiu cand este chinuit de erectiile ratate, datorate varstei a treia, sare la subtiorile lu’ Mircea Badea.

  Bai nene si ti-l face Mirciulica de nu-l mai spala fortele reunite ale tuturor spalatoriile chimice din lume infratite cu Oceanul Planetar.

  Dupa ce da cu el de toti peretii studioului Antena 3, il calca pe cap de-i sare logica invatata prin studentiile clujene, logica cu care aproape cinci ani de zile a luptat pe baricadele antibasesciene, facandu-si din aceasta un titlu de glorie, un titlu de luptator neobosit impotriva Puterii, de cavaler neprihanit si imaculat prins intr-o neaosa tranta romaneasca, pe viata si pe moarte, cu deraierile evidente ale Alesului de la principiile si normele democratiei si ale statului de drept.

  Adica nu este suficient ca maestrul, lovit brusc in devla de revelatia mesianismului casei Basescu si a clanului sau politico-economic de mafioti, se apuca de’o virare la 180 de grade, invadandu-ne pur si simplu (celor care au rabdarea sa-l citeasca) mentalul cu noua sa viziune asupra basescului & cie, de-o maniera care frizeaza deja patologicul psihic, sau daca nu macar dispretul total fata de cititorii sai, trebuie musai sa dea cu mistocarismul de doi lei (vezi subtiorile lui Badea) in toti cei, care dintr-un motiv sau altul, fie ca nu sunt de acord cu noua sa atitudine, fie ca indraznesc sa gandeasca altfel decat iluminatul din Gagesti.

  Maestre, crede-ma, ti-ai ales tinta total aiurea!

  Cand o termina Badea cu tine, nici macar pielea nu-ti va mai putea fi folosita pentru fabricarea de sandale de dama. Sincer nu te inteleg si-ti si plang de mila maestre. Puteai sa te multumesti cu injuraturile de pe forum, care nu au totusi o audienta asa mare ca emisiunea lui Badea. Nu puteai maestre sa stai linistit si sa-ti numeri argintii (aia treizeci care sunt) incasati pentru manevra de schimbare de drum, in loc sa te iei, total neinspirat, in clont cu Mirciulica, aflat intr-o forma evidenta superioara gandirii mataluta?

  De ce maestre?

  Poate mai reuseai sa prostesti cateva minti portocalii cu ultimile matale aparitii editoriale, asa insa, ti-ai tras cu stangu’ in dreptu’ si ti-ai luat-o, cu perspectiva prelungirii contractului, de nu te-ai vazut.

  Eu zic sa te astamperi maestre ca in loc de linsaj Ridzi-Pitzi, in foarte scurt timp, daca nu te potolesti, vom asista la expunerea dumitale data prin smoala si fulgi de gaina care naste pui, langa tepele lui Basescu.

  Sa fii iertat maestre, cacu (intentionat) iubirea vaz ca stai prost de tot!

 40. Franklin Says:

  Eu n-as insista atat pe efectele mediatice interne ale cazului. Cine voteaza Basescu si trupa lui o va face in continuare si dupa cazul Ritzi, argumentele lor nerusinate vor fi crezute de naivii lor de votanti.
  As sublinia insa ca efectele acestui caz de coruptie ar putea fi devastatoare pentru EBA si tatal ei, in plan extern. Caci una e sa fii populara si mediatizata de televiziuni pe bune si alta e sa intri in PE pe o campanie cu bani negri sau fonduri publice deturnate. Una e sa fii o proasta cinstita si alta e sa fii o proasta hoata!
  EBA nu va reprezenta in PE doar o curiozitate mondena ci si doar un regim politic putred de corupt, iar aceasta imagine ar putea sa se lipeasca de ea (din pacate si de Romania) ca marca de scrisoare. Viitorul ar putea fi dureros pentru ea, stiti cum e, degeaba esti fruntas in satul tau daca la oras esti mucios si puti!

 41. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Mulţumesc pentru comentarii.

  @Ion Cristoiu. Tentativă eşuată. Puteai pur şi simplu să postezi editorialul sub un nick. D-l Cristoiu a mai postat aici, deci ştiu şi mail-ul, şi IP-ul. Nu mai încercaţi să uzurpaţi, e greu cu mine. 🙂

  @Tudi. Bun venit!

  @razvan. Bun venit! Ai o problemă? 🙂

 42. J o h n s o n Says:

  Acum si Mircea Badea fiind prea constient ca are un „repertoriu” pe masura Salajanului si ca olecuta de bataie cunoaste prea ii sare tandara din jumate de aluzie si ironie…Adica toata lumea si-o ia periodic pentru ca asta-i viata iar el are senzatia ca n-are voie sa si-o mai ia din cand in cand.Eu sunt dezamagit ca multi altii de Cristoiu pentru labilitatea lui in ceea ce priveste orientarea politica si mai ales ma deranjeaza aceasta maladie a lui care vine din anii 90 de a se da imprevizibil,de a surprinde pe toata lumea prin pozitiile politice radical opuse celor oferite chiar de el cu putin timp in urma.Omul e bolnav de EPATITA CRONICA,adica nu poate trai daca nu epateaza.Nu m-ar mira ca peste 3 luni muierile pedeliste carora le amusineaza acum chilotii din mers(deh,varsta a 3-a) sa devina brusc tampe,tute,nulitati politice.Nu trebuie decat sa avem un pic de rabdare,asa se va intampla.

 43. vintagedresser Says:

  HAINE UNICAT RETRO ȘI VINTAGE LA CELE MAI MICI PREȚURI
  ARUNCA O PRIVIRE AICI : http://vintagedresser.wordpress.com

 44. ALM Says:

  @ Roxana Iordache (marţi 30 iunie 2009 la 11:54:52 am)

  Nu-l certati pe „Ion Cristoiu”, stimata Roaxana. Este chiar Ion Cristoiu! Postarea lui este identica 100% cu articolul din Jurnalul National de astazi, 30.06.2009. Ca doar nu IP-ul il face pe om …

 45. Marcus Says:

  @Renata: aceasta solidaritate gazetareasca, in cazul „meastrului”, in opinia mea, este mai mult decat dezgustatoare, este de-a dreptul nociva socialului si spiritualului intr-o Romanie aflata din nou pe calea totalitarismului. Cristoiu n-are nicio vina, prost e ala care plateste, nu ala care solicita pretul. In momentul in care Cristoiu si-a permis sa ne arate cum se linge propria flegma am postat aici, la Roxana, parerea mea, nu despre schimbarea sa de atitudine (caz medical, care ma depaseste), ci despre stilul gazetaresc tributar „iepocii de aur” utilizat de „maestru”. Roxana nu a gasit altceva de cuvinta decat sa-i ceara scuze „maestrului” in numele meu. O fi fost de bine, o fi fost de rau, habar n-am, insa gestul ei nu numai ca m-a surprins, dar chiar a avut efecte nocive asupra capacitatii mele de perceptie a realului inconjurator. Atunci am fost singur (oricum un neica nimeni), acum vad ca sunt din ce in ce mai multi, care se simt jigniti la IQ de incercarile naroade de manipulare ale Cristoiului. Astia chia n-au inteles ca au trecut totusi doazeci de ani si ca tentative de genul lozincilor practicate la inceputul anilor 90 nu prea isi mai produc efectul? Cred ca nu!
  sa fii iubita
  marcus

 46. Marcus Says:

  @ALM: si cand te gandesti ca acest Cristoiu se lauda cu formarea unei generatii de jurnalisti, nu-ti vine sa arunci cu sapca dupa caini?
  Sa fiti iubit
  marcus

 47. ela Says:

  http://www.jurnalul.ro/stire-editorial/ura-anti-basescu-naste-monstri-503464.html

  Deci nea cristoiu are antecedente in a-l sustine pe base si femeile lui, cu mult timp in urma.

 48. ela Says:

  din Cristoiu
  „Întreaga mea prestaţie din ultimii cinci ani confirmă din plin că nu sunt un simpatizant al lui Traian Băsescu.
  Una e însă să-l critici pe Traian Băsescu, şi alta e însă să fii complice, prin tăcere, la folosirea unor mijloace incorecte din punct de vedere profesio­nal pentru a-l răsturna pe Traian Băsescu. Nu numai pentru că a folosi în bătălia cu Traian Băsescu mijloacele incorecte folosite de acesta mi se pare de neconceput, dar şi pentru că ura faţă de Traian Băsescu poate naşte monştri. Cum ar fi, de exemplu, crearea unui precedent extrem de periculos pentru statul nostru de drept. Cel de punere la îndoială a Poliţiei, Parchetului, Justiţiei în îndeplinirea mandatului lor de aplicare a legii. Pălăvrăgim de ani buni despre înlăturarea presiunii politice asupra justiţiei. Nu ştim dacă această presiune a fost sau nu înlăturată. Ştim însă că ea e pe cale să fie înlocuită sau dublată de presiunea mediatică asupra justiţiei.”

 49. blogideologic Says:

  @ Marcus spune: +si cand te gandesti ca acest Cristoiu se lauda cu formarea unei generatii de jurnalisti, nu-ti vine sa arunci cu sapca dupa caini?+
  Îmi place frazarea.

 50. Marcus Says:

  @ela: daca ai citi cu atentie cele afirmate de Cristoiu, in textul redat de tine, ai vedea cat de „bolnav de dastept” se crede individul in „arta mediatica a manipularii” si escamotare a puparii curului prezidential sub pretextul, sanchi, al opozitiei „impartiale -sic!- si deontologice” Cristoiu, in senilitatea lui, chiar este convins ca poate lucra cu aceleasi texte tampite ca in anii 90, si ca el, care chipurile s-a dovedit un „critic” al nefacutelor si nefacubielor basesciene, si-a castigat acum creditul unei mafalde mediatice ale carei spuse sunt trecute la capitolul „tabu”. Nu vreau sa ma lungesc, citez doar si contra-argumentez: „Una e însă să-l critici pe Traian Băsescu, şi alta e însă să fii complice, prin tăcere, la folosirea unor mijloace incorecte din punct de vedere profesio­nal pentru a-l răsturna pe Traian Băsescu. ”
  Sincer sa fiu nu stiu pe ce se bazeaza „maestru’ ” atunci cand vede o conspiratie a tacerii mediatice in ceea ce priveste mijloacele prin care opozantii basescului incearca sa destupe minte vulgului asupra „avarierii” grave si ireparabile a personajului Basescu. Nu stiu cu ce intentie ai postat citatul respectiv, dar poate ma lamuresti cu privire la „conspiratia tacerii” invocata de „maestru ‘ ”
  sa fii iubita
  marcus

 51. mihai 4 Says:

  Sa prezentat Ritzy la comisie asta dupa ce sa intalnit cu Boc inainte.

 52. Marcus Says:

  @Mihai 4: daca avem p.c., presupui ca n-am avea teveu’ sau radio?
  Sa fii in regula cu gramatica limbii romane (zau asa e deranjant, ne ajunge o tuta siliconata, nu ne mai trebuie si un tut)
  marcus

 53. Roxana Iordache Says:

  @ALM. Dacă eu mă pretind dv. şi redau mesajul pe care l-aţi trimis anterior înseamnă că sunt @ALM? 🙂

 54. ela Says:

  Roxana,
  la ce asistam noi acum in direct in cazul ridzi?
  S-au intr-unit de 40 de minute si nu discuta decat despre „a fi sau a nu fi”, valabila comisia pentru audiere, eu cred ca este tragere de timp, de 45 de minute ridztienii obosesc comisia si o intimideaza cu tampenii fara sa intre in cauza.
  „Cauza” nu a adus documentele. asa a fost sfatuita .
  O rusine nationala ce se intampla ce fac PDL-istii !
  L-au bagat pe bou_reanu la inlocuire, cica, zic eu pt. ca este mai nemernic, ca sa aiba sorti de neaudiere.

 55. Radu Humor Says:

  @”Maestrul” este ajuns la deplina lui maturitate pupincurista si nu pierde nici o ocazie de a mai pune ceva euroi deoparte, dar de data aceasta cu siguranta ca presteaza la comanda :mrgreen:
  Uitam prea usor de felul inexplicabil in care s-a despartit de ” SInteza zilei”, cand Gadea aproape il implora sa ramana, dar el nu si nu:
  primise comanda si n-o mai putea scalda in ape tulburi…. 8)
  Oricum, omul este dizgratios din toate pdv (ma gandesc la toate „fatucile care au trebuit sa „suporte” aceasta prima piticanie porno din presa anilor ’90 :mrgreen:),dar atunci cand mai poarta cu el si povara comenzii isi pierde si bruma de originalitatea de care era (pe nedrept !) acuzat.

  Ce simpatic este acel dulce balbait al lui D.Mihaescu, pe langa sasaiturile de canal desfundat ale cristoiului 😆
  Nu vi se pare ?

  Dar vorba aia :
  Nu e Barca ca Viena,
  Nici Gagestiul…. de Antena 😉

 56. ALM Says:

  @ Roxana Iordache (marţi 30 iunie 2009 la 2:29:57 pm)

  Stimata Roxana, aici toti suntem niste biti, hai, in cazul dvs, cativa octeti. De aceea substitutia de persoana este extrem de facila, de aceea unii devin extrem de curajosi dupa ce-si aleg un pseudonim.

  Sincer sa fiu, daca dvs ati reda un mesaj al meu fara sa-l „prelucrati” si l-ati semna cu initialele mele, nu as avea de ce sa va acuz! Suntem in spatiul public si, daca nu tragem foloase materiale, nici macar „copy right” nu putem invoca. Mai mult, dvs nu aveti nici o certitudine ca cel care semnaza ALM este chiar ALM, dupa cum nici eu nu sunt sigur ca dvs sunteti chiar Roxana Iordache … 🙄

 57. ALM Says:

  @ Marcus (marţi 30 iunie 2009 la 12:43:42 pm)

  Stimate coleg, ar fi pacat de sapca! Se zice ca „naravul din fire n-are lecuire”. Eu chiar incepusem sa am o parere buna despre Cristoiu. Chiar si pozitia lui, de a fi critic cu Puterea si ingaduitor cu Opozitia imi parea ceva „cavaleresc”, ceva rupt din romanele lui Walter Scott. Uitasem complet vremea cand era vidanjor sef la EvZ. Dar el n-a uitat! N-a uitat si ce banoasa a fost perioada respectiva. Si pentru asta nu trebuia sa-si dea macar un deget, o unghie. A inteles esenta vietii: cu morala mori de foame! Si a trecut in echipa cârnatarului, langa fatuci … Asta in cazul in care „lucrurile” nu sunt mai grave, respectiv daca nu i-a luat Dumnezeu mintile …

 58. J o h n s o n Says:

  Cristoiu isi pregateste „Imprevizibilitatea” de la toamna pentru a realiza un ciclu complet de labilitate psihica adica in toamna se inchide cercul dand atacul final catre Putere,deocamdata este cu Puterea tocmai pentru a-i insela vigilenta,v-ati prins,nu ? Nu-i nimic,nici eu !

 59. Cezar Pesclevei Says:

  Gargara, România şi Traian Băsescu

  Nu pot sta nepăsător când îl privesc pe Traian Băsescu băgându-şi nasul unde nu-i fierbe oala prezidenţială. Asta fiindcă vreau sau nu vreau, fiind om-simbolul românilor, mă reprezintă şi pe mine.
  Astăzi l-am urmărit într-o transmisiune directă realizată de Realitatea TV la Ministerul Transporturilor unde a avut o întâlnire cu constructorii de drumuri. Din reprezentanţii statului român au făcut parte doar Băsescu şi Berceanu. Surprinzător, nu? Unde erau Boc şi Pogea? Dar Videanu? Cred că era firesc să fi fost prezent cel puţin şi Boc împreună cu Pogea, că doar nu Băsescu este capul Guvernului! Sau, este… Nu ar fi fost, în schimb, anormală absenţa lui T.B., prezenţa sa în chestiuni executive, care îi depăşesc atribuţiile miroase a băgare-n seamă.
  Din gargara vărsată de Băsescu am reţinut că el este şeful banilor. El decide de la cine împrumută, cât împrumută şi în contul cui depune ceea ce împrumută. Ce Prim-Ministru?! Ce Ministru de finanţe?! Eu, BĂSESCU sunt stăpânul!
  În introducerea făcută, Băsescu remarca în sală mulţi constructori şi pe teren puţine lucrări finalizate. Păi, cum ar putea fi altfel când statul român condus de domnia sa este cel mai mare datornic? Cum ar mai putea avea autoritatea ceea ce spune Băsescu vis-a-vis de datoriile altora, când el (ca reprezentant al statului) este cel mai mare datornic?!
  „Eu n-am venit aici să vă vorbesc despre lucrări ci despre riscuri” spunea T.B.
  Care riscuri, d-le Băsescu? Alea legate de campania electorală şi lipsa finalizării dorite, aceea de fraierire şi obţinere a unui nou mandat de President of Romania? Astea sunt riscurile? Nu e nici un risc aici. Dimpotrivă! Un alt Preşedinte însumează dorinţa românilor sărăciţi de o conducere ignorantă şi de un om ce nu mai merită funcţia de Preşedinte. (Nu ştiu încă care ar fi acela care ar merita să deţină calitatea de om-simbol al României. Sper să aflu până la alegeri)
  „Am simţit nevoia să vă transmit câteva mesaje” (T.B.)
  Ce mesaje? Alea în care ne spuneaţi că vreţi să vă menţineţi notorietatea şi să câştigaţi din nou Preşedinţia? Astea sunt mesajele pe care ne interesează? Nu! Este doar ceea ce se intersectează cu interesul domniei sale. Atât.
  Traian Băsescu nu a venit astăzi la Ministerul Transporturilor decât să gargarisească un discurs ce nu-i aparţine (chiar îl credeaţi atât de inteligent încât să-şi facă singur discursurile?!), să facă figuraţie politică, să cosmetizeze un portret caricaturizat, pătat şi urâţit de nepăsarea reală pentru situaţia românilor şi cea a României. A venit să păcălească un popor la televizor, să îi spună că vor fi bani (probabil în anul 2358, în contextul în care prevăd o succedare prezidenţială formată din lichele – în sensul înţeles de Gabriel Liiceanu din cartea sa Apel către lichele).

  P.S. Am apreciat astăzi că Traian Băsescu şi-a recunoscut incompetenţa. A recunoscut că nu este capabil să scoată România din criză, atât el cât şi Guvernul condus de el, pardon de omul care face poc, Emil Boc.

 60. blogideologic Says:

  @ ALM spune: +Eu chiar incepusem sa am o parere buna despre Cristoiu. […] Uitasem complet vremea cand era vidanjor sef la EvZ. +
  Îmi place formularea.

 61. blogideologic Says:

  @ Radu Humor spune: „prima piticanie porno din presa anilor ‘90”
  Sincere felicitări pentru excelentul trop românesc !

 62. ela Says:

  Cristoiu si femeile lui basescu.
  Eu am zis asa: a innebunit cristoiu oameni buni, sau asa a fost si n-a observat nimeni!
  Lumea zice ca urmareste ceva prin asta: ca le canta in acorduri calde acestor femei, va zic eu ca nu, pur si simplu asa simte el sa le ocroteasca.
  Spun psihologii , se intampla ca oamenii complexati sau”mici” sa aprecieze la/in altii ceea ce ar face ei daca ar fi in stare!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: