DEDICAŢIE PENTRU ZIUA PRINCIPELUI RADU AL ROMÂNIEI

Alteţei Sale Regale, Principele Radu al României, îi urez, împreună cu familia mea, multă sănătate şi bucurii, pentru Familia Regală şi pentru marea familie a poporului român, pe care – să dea Dumnezeu! – să o reunească, devenind primul preşedinte al tuturor românilor.

LA MULŢI ANI!

Video de c0gnate

Părţile întâi – trei: Corul şi orchestra Radioteleviziunii Române, dirijor, Iosif Conta

Video de 1357911LVGS

Partea a patra, necenzurată: Orchestra Simfonică din Botoşani, dirijor, Mihail Secikin

40 răspunsuri to “DEDICAŢIE PENTRU ZIUA PRINCIPELUI RADU AL ROMÂNIEI”

 1. daurel Says:

  Enescu a fost foarte apropiat de familia regala a Romaniei.

 2. cenusharamus Says:

  fiul meu care acuma are 17 ani n’a ratat nici un vot inca de cand avea 12 ani … ii aduceam de fiecare data fluturasi de la toate partidele le studia si hotara cu cine votam … ei, avea impresia ca hotaraste … 🙂 … intram impreuna in cabina de vot, studia buletinul de vot si punea stampila … azi de dimineata cand l’am intrebat la ce ora mergem la vot mi’a zis ca nu mai vrea sa mai mearga sa voteze pentru unu’ caruia nu’i pasa de el … m’a cam lasat fara replica .. 🙂

 3. provincialu' Says:

  Multa sanatate si putere de munca pentru ASR Principele Radu.

 4. anom Says:

  Prea mult portocaliu. Nu da bine.

 5. neinfectat de comunism Says:

  de ce sa nu il instauram rege pe iliescu? el are traditia si dinastia socialista in sange si voi se pare ca il venerati ca un sfant viu…

 6. *** Says:

  La Multi Ani!

 7. neinfectat de comunism Says:

  catavencu a descoperit cum psdul cumpara cu 50 de ron, voturile voastre pretioase:

  „Tinerii şi ambiţoşii membri PSD sector 1 Bucureşti au început să bată facultăţile şi căminele studenţeşti în căutare de votanţi. Nu contează că aceştia sînt de dreapta, indecişi sau scîrbiţi de politică. Important e, în viziunea pesedistă, să fie dispuşi să-şi vîndă votul pe 50 de lei. Mai mult, pesediştii de la sectorul 1 pe care i-am filmat cu camera ascunsă oferindu-ne bani contra voturi susţin că fac un serviciu societăţii, pentru că încurajează, astfel, prezenţa la vot. Aşa că ziceţi-le „mersi” şi citiţi mai departe…

  Alexandru (imbracat in tricou rosu psdist) începe în forţă, cu multă abnegaţie, demonstrînd calităţi de orator pentru care cu siguranţă vom mai avea ocazia să-l auzim şi pe viitor: „Noi am început să recrutăm oameni pentru observatori. Avînd un preţ sub aşteptările noastre, de numai 500 de mii plus mîncare, noi am venit cu o ofertă mai atractivă la mizeria asta de sumă pentru observatori.” Oferta atractivă cred că vă este deja destul de clară: 50 de lei votul, e proaspete, e bune, a se consuma înainte de duminică.

  Imediat, se ajunge la punctul be al programului: „Noi încurajăm persoanele care încurajează şi ele, la rîndul lor, alte persoane pentru a vota.” La reticenţa fetelor, tînărul politician răspunde dezinvolt: „Nu e nimic ilegal în ce facem noi aici. Poa’ să se ducă şi la Haga!”. Le mai aminteşte o dată că pot să păstreze ele întreaga sumă (Y), atît timp cît le aduc dovezile că au reuşit să convingă X oameni să voteze cu PSD. Unde Y = 50X, desigur.

  După asigurări, urmează instrucţiunile: „deschideţi buletinul de vot la pagina cu PSD-ul, ştampilă direct şi, lîngă ştampilă, puneţi o legitimaţie, pentru că buletinul îl lăsaţi la comisie. Aveţi o grămadă de variante: legitimaţie de transport, carnet de şofer, orice cu nume, prenume şi poză. Apoi faceţi poză cu telefonul, îl daţi şi voi pe silenţios înainte să nu facă zgomot. În cabina de vot sînteţi suverane. Acolo nu intră nimeni peste voi, nici poliţia, nici garda, ăsta-i dreptul vostru!” Alexandru nu uită să le amintească fetelor că trebuie să voteze în sectorul lui şi să demonstreze asta prin abţibildul care li se dă imediat după votare. Să fie oare dovada că există o competiţie directă între şefii de la tineretul PSD legată de cine aduce cele mai multe voturi partidului?

  Iar dacă vi se pare puţin 50 de lei, nu disperaţi! Domnul de la PSD le-a asigurat pe fete că acesta este doar un “antrenament pentru prezidenţiale, cele care contează cu adevărat” şi că atunci vor face mult mai mulţi bani. Deci, dragi alegători, nu uitaţi să ţineţi tare la preţ cînd vin prezidenţialele!

 8. Radu Humor Says:

  Din partea romanilor de bine, urez Principelui Radu taria de a rezista in postura de importanta istorica pe care si-a asumat-o, angajandu-se in lupta pentru cea mai inalta functie in Stat :
  Presedintia Romaniei,
  pe care sper din toata inima, s-o dobandeasca cu sprijinul nostru si vrerea Celui de Sus !
  La multi ani, Alteta !

 9. cenusharamus Says:

  radu,

  tu chiar ca’i pasa celui de sus daca duda va fi sau nu va fi presedinte? .. 🙂 … io cred ca’l doare’n cur de duda si de monarhia pe care vrea el s’o resusciteze

 10. Florian Says:

  Subscriu la toate urarile, mai putin una, in locul careia ii ofer o floare. Nu mai spun si ce floare, ca ma umplu de cucuie daca pomenesc ceva de crin. Na ca mi-a scapat!

 11. *** Says:

  @off topic
  am zis ca nu am sa merg la votare si ca pentru oaresce siguranta, ma incui in casa si arunc cheia! ei, uite! m-am razgandit! am sa ma duc totusi sa votez pnl.

 12. Marion Says:

  Duda a fost, este si va ramane un actoras de mâna a 3-a, „om de baza” al securitatii.

  Absolut nimic nu-i justifica titlu de „principe al României”

  Sa privim realitatea in fatza.

  oricum, La Multi Ani, dudo!

 13. Stefan Says:

  Marion, dacă eşti monarhist, prin convenţie accepţi ca indiscutabilă voinţa regelui. Regele Mihai poate face un princepe dintr-un controlor RATB, daca gaseste de cuviinta. Cine esti tu, sau noi, sa contestam decizia regala?
  Ori esti republican si atunci te freaca de-a ce se joaca cutare, ori monarhist si atunci iti tii gura in semn de respect. Hai ca nu e greu…

 14. garcea Says:

  Hai ca v-a explicat frati-miu de ce absentez!

 15. julia Says:

  Si din partea mea: La Multi Ani!

  As vrea sa-l vad mai mult in media…..oare are destula tupeu sa isi promoveze imaginea mai agresiv? Daca nu, nu v-a cistiga, cu tot votul meu.

 16. Lilick Says:

  La multi ani! Principele a votat? Oare cu cine?

 17. renata Says:

  Roxana,
  Radu Duda este soţul Principesei Margareta. Atât şi nimic mai mult. Dacă e ziua lui, atunci
  „La mulţi ani,sănătate şi numai bine, domnule Radu Duda!”
  Nu e Alteţa Sa, nu e Principe.
  Aşa cum e inadmisibil să i se spună Majestăţii Sale Regele Mihai, „fostul rege”, la fel de inadmisibil e să-l numeşti pe domnul Duda „Alteţă”.
  Duda e actor.
  Dacă era tractorist, macaragiu, drumar sau strungar la „23 August”, l-ai fi numit cu acelaşi firesc „Alteţa Sa”?
  Te întreb asta şi imediat insist să-ţi spun că am cunoscut macaragii, strungari şi tractorişti care aveau o coloană vertebrală de Principi. Totuşi nu erau.
  Am ajuns să liberalizăm şi sângele albastru?
  Se cumpără titluri princiare? Cum? Cu bani? Prin căsătorie? La mica înţelegere?
  Majestatea Sa a făcut câţiva paşi greşiţi pe finalul poveştii.
  Duda e unul uriaş.
  Aş vrea să aud părerea unui monarhist convins. Dacă un singur monarhist i se adresează în mod sincer domnului Radu Duda cu „Alteţa Voastră”, atunci accept că actorul Duda este un Principe.

 18. cenusharamus Says:

  lilick,

  io cred ca duda a votat cu geonel … 🙂

 19. cenusharamus Says:

  da’ daca i se scoala mihaitza poate face un controlor ratb dintr’un principe?

 20. mihai 4 Says:

  Cenushareaso,nu stiu de ce vrei tu neaparat sa pari o proasta.Esti mama de 4 copii fato,asa ca fi si tu mai linistita la creieri.Please,te quiero mucho.Habla con migo mujer.

 21. mihai 4 Says:

 22. mihai 4 Says:

 23. mihai 4 Says:

  pronosticul meu:psd31,2%–pdl29,6%–PNL20,1%–eba3,7%–udmr7,2%–prm4,9% E aproape ora 18.00 si sunt inca in carti.Parese ca voi castiga o mie de coco.Deja ma gandesc ce sa fac cu ei.Poate cumpar pisici de ei,ce spui Roxi,s-o fac?

 24. mihai 4 Says:

  Pentru Renata.Gata nu mai zic nimic ca deja ma iau de doua ,,doamne”[cu pitici la cap].Doar unclip pentru tine,atat Renata.

 25. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Mulţumesc pentru comentarii. Celor care au nedumeriri le-a explicat Ştefan. Şi frati-su l-a aprobat. 🙂

 26. mihai 4 Says:

 27. mihai 4 Says:

  Scoruri aici:http://sutu.ro/ http://www.pesurse.ro/ http://mariusmina.blogspot.com/

 28. ElZap Says:

  Renata Severo? Fumează?
  De ce nu şi Sarita Montiel?

 29. Stefan Says:

  Cenusharamus: In principiu DA. Din cate stiu Regele poate arunca un personaj in dizgratie, il poate declara persona non grata si il poate spolia de titlurile acordate. Nu cunosc insa cum se raporteaza RATB la asta :))

 30. Stefan Says:

  Un monarhist convins care ar ignora titlul acordat prin vointa regala pe motiv ca nu-i place sau convine purtatorul, ar comite o impolitete vecina cu insulta fata de Rege.

 31. Stefan Says:

  …si ultima ca prea imi sta pe limba: actuala patura conducatoare care se sugereaza ca ar avea merite mult mai notabile decat acest „actoras” (horribile dictu) sunt in proportie covarsitoare odrasle si descendenti de neica nimeni, prima generatie la oras. Parintii lor au fost ridicati de la coada vacii si din glodul ulitei de partidul comunist roman care tocase elitele la canal si avea nevoie de cadre de nadejde. Primul merit al acelor merit era „originea sanatoasa”, recte parfum de balegar, manufacturi, tesatorii, chefere. Al doilea merit era capacitatea lor de a se plia pana la obedienta cea mai ordinara (se denuntau sotii intre ei, copiii isi denuntau parintii) fata de politica criminala de factura sovietica importata in Romania pe tancuri rusesti. Descendentii acestor profitori inca mai miros a jeg moral. Ei continua sa faca ce-au invatat in familie. Intrebarea mea este, de ce n-ar avea voie sa faca Regele ceea ce a facut dupa cheful si bunul lui plac un cizmar si camarila sa criminala? I rest my case…

 32. Florian Says:

  @Stefan
  Corect, descendenta lui Radu Duda este mult mai onorabila. Tatal domniei sale a infiintat Partidul Liber Schimbist, pe care apoi l-a varsat in PSD-ul lui Ion Iliescu. Cu scuzele de rigoare, nu pot sa nu remarc faptul ca, in aceste conditii, recursul la genealogie aminteste de zicala cu funia si casa spanzuratului.
  Mult mai de interes imi par insa unele amanunte din biografia personala a celui in a carui admiratie au cazut multi adepti ai monarhiei (printre care ma numar si eu), transferand asupra lui sentimentele pe care le au pentru Casa Regala (ceea ce mie imi pare un demers subiectiv si lipsit de temeiuri reale, pe care Radu Duda nu am cunostinta sa le fi oferit). In schimb, am suficiente motive sa fiu reticent fata de personajul in discutie (incerc sa imi reprim un zambet malitios cand folosesc cuvantul personaj, cu referire la un fost actor).
  Interesanta, sau poate cuvantul mai potrivit ar fi suspecta, este de pilda ascensiunea fulminanta a lui Radu Duda in cariera sa militara: in 2002 este avansat la gradul de capitan, in 2003 la cel de maior, dupa inca un an este deja locotenent colonel, pentru ca in 2005 sa primeasca tresa de colonel. Conform regulilor care guverneaza domeniul militar, astfel de avansari nu pot fi facute decat la exceptional, pentru fapte de eroism sau acte de curaj, pe care cred ca nimeni nu il suspecteaza, pe cel in cauza, ca le-ar fi savarsit. Ramane deschisa insa posibilitatea savarsirii unor altfel de acte, tot in serviciul patriei, dar in teatre de lupta ceva mai oculte, cum este suspectat de unii si chiar acuzat de altii, in aceasta din urma categorie inscriindu-se si Nicolette Frank, altfel o admiratoare a Casei Regale in general si a Regelui Mihai in special.
  O asamblare poate rauvoitoare, dar in orice caz logica a pieselor de domino presarate mai sus – apartenenta tatalui la PSD, posibilitatea ca fiul sa fi slujit Securitatea si, in sfarsit, serviciul pe care inscrierea in cursa prezidentiala il va aduce candidatului PSD, prin dispersarea voturilor liberale, imi pune mari semne de intrebare cu privire la seriozitatea cu care sustinatorii lui Radu Duda si-au analizat optiunea.
  Nu pot sa inchei fara a-mi exprima profunda nedumerire vizavi de apetenta cu care persoane respectabile, care in nici un caz nu pot fi acuzate ca le-ar lipsi ratiunea, sunt seduse de ideea de a paria pe un cal mort, cum spune o vorba poate cam buruienoasa, dar deosebit de sugestiva.
  Toate cele bune.

 33. Roxana Iordache Says:

  @Florian. Foloseşti nişte clişee nepotrivite cu inteligenţa ta. Multe prejudecăţi, puţine informaţii şi chiar mai puţină capacitate de evaluare obiectivă. Jenant modul în care te raportezi la o profesie nobilă, cea de actor. 😳 Ca şi cum ar fi de ruşine! Ştii ceva despre cariera lui artistică? Evident că nu. Şi Reagan a fost actor, e drept, nu unul remarcabil cum era Radu Duda. Ştii ceva despre el? De ce nu-i pui tu direct întrebările-astea, la care deja dai răspunsuri omnisciente? Scrie-i pe blog. Sau tu de fapt nu vrei să ştii, guvernat de partizanat?

 34. Stefan Says:

  Florian, remarcabilă argumentaţia, dar eşti o idee pe lângă drum şi anume: mai sus nu s-a discutat dacă Radu Duda este un personaj onest (poate este, poate nu) ci s-a luat în discuţie dacă Regele are sau nu căderea să facă dintr-un om oarecare un prinţ (şi răspunsul meu era da, în acest caz).
  Că Radu dă dovadă de bona fide sau nu este irelevant: în ambele cazuri avem de-a face cu un principe.
  Mai este un aspect: întâlnim deseori oameni care afirmă că au un respect deosebit faţă de instituţia monarhică, dar în paralel emit judecăţi precum cele de mai sus. Nimic mai fals! Chiar dacă sunt sinceri, ei cel mult fac confuzia de a-l admira ca persoană pe Regele Mihai, căci monarhia nu o înţeleg, conceptul definitoriu le scapă.
  În interiorul convenţiei monarhice, decizia suveranului NU se pune în discuţie. Rău sau bun, securist sau nu, avem un prinţ şi pace.
  În registrul picaresc: ştiu că n-avem cine ştie ce actori, cam toţi prestează în falset, dar dacă nici când vor să schimbe cariera nu-i sprijinim, atunci când ? :))

 35. Stefan Says:

  Că filiaţia lui Petre Roman n-a dat bube dulci românilor, e clar. Apetitul bizar al lui Năstase pentru blazon personal nu ne-a făcut decât să murim de râs. Beizadelele care duc trai princiar din furtul părinţilor (cu origine odinioară sănătoasă) nu ne împiedică să dormim noaptea (poate doar când turează sub geamurile noastre auttomobilele ce costă cât bietele nostre locuinţe). Şi atunci care-i problema? Avem un Rege autentic, care mai are încă puterea de a acorda un titlu. Brusc devine o problemă naţională inclusiv pericolul pe care-l reprezintă candidatura princiară pentru un partid. păi acel partid, dacă pretinde că-i liberal, în descendenţă directă, istorică, ar trebui să îndoaie un genunchi, fără mari probleme, nu? Adică sacrifică un partid de popârţani ca PD-L (a se citi aripa FSN) procente bune pentru că beizadeaua bossului are pohte princiare, dar PNL descoperă acum motivul pentru care va pierde alegerile viitoare? Au ştiu ei cum să le piardă mereu, chiar fără Radu Duda.

 36. dadatroll Says:

  Mey mam uitat la partea aia a patra pana la sfarsit si nici acum nu imi dau seama ce era de cenzurat la ea. Ca nam vazut pe nimeni sa babardeasca pe nimeni altcineva. Pana la sfarsit mam gandit ca stai sa vezi ca acuma sare trombonistu ala gras pe tipa aia cu ochelari de la vioara solo si astia o sa cenzureze, da nimic. Miam pierdut timpul de geaba.

 37. Stefan Says:

  Roxana, cadeau: De veghe în lanul de cucuruz http://tinyurl.com/r748om
  :))

 38. Florian Says:

  @Roxana Iordache
  Poti sa detaliezi putin acuza pe care mi-o aduci, ca as fi macinat de prejudecati? Sa enumeri concret prejudecatile care transpar din comentariul meu?
  De asemenea, descendenta politica pe linie paterna a lui Radu Duda (pe care poate nu as fi punctat-o, daca nu m-ar fi imboldit randurile lui @Stefan), acuzele Nicolettei Frank si ascensiunea militara fulminanta a celui in cauza, contrara oricaror reguli de avansare in grad, consideri ca nu sunt tot atatea informatii pe care mi-am construit excursul, informatii de a caror lipsa ma acuzi?
  Si, in sfarsit, care este formularea pe care am folosit-o si care te-a facut sa afirmi ca ma raportez intr-un mod jenant la nobila profesie de actor? Eu am incercat doar sa induc subliminal ideea ca inscrierea lui Radu Duda in cursa prezidentiala ar putea fi doar un rol fals, impus de altii, si nu un demers sincer si dictat de propria constiinta. Dar chiar daca, prin absurd, m-as fi referit in mod peiorativ la prestatia actoriceasca a acestuia, critica mea nu ar fi avut legatura cu profesia in sine, sau cu intreaga breasla a actorilor. Modul in care iti construiesti discursul ma surprinde, nu ma asteptam sa descopar in tine o practicanta a rationamentelor in paradigma unor generalizari gen „cine critica apartenenta unui preot la fosta Securitate, ataca biserica”.

  @Stefan
  In raspunsul adresat Roxanei Iordache, mi-am calificat comentariul drept un excurs, dandu-va astfel partial drepate ca referirile mele sunt „pe langa drum”. Intr-adevar, principalul subiect pe care l-ati adus in discutie a fost dreptul suveran al MS Regele Mihai de a decide, privitor la rangul princiar in care si-a inaltat ginerele. Nu m-am raportat insa la acest subiect deoarece nu aveam nimic de comentat, dar opiniile pe care mi le-am exprimat nu sunt „off topic”, pentru a numi in limbaj de blog acel „pe langa drum”. Comentariul meu se refera la o idee pe care ati lansat-o, aceea a descendentei dezonorante a unor politicieni, lasand sa se inteleaga, printr-o antiteza sugerata, ca cea a lui Radu Duda ar fi fara pata. In economia discursului dvs acest subiect este intr-adevar marginal, dar el exista, indiferent daca pe sau pe langa drum.

 39. Radu Humor Says:

  @ Florian
  Pe loc repaus!
  Atata stiu si eu din armata pe care-am facut-o, spre deosebire de tine care vad ca le ai cu astea , si totusi iesi din front , se pare la un ordin primit ceva mai inainte de subconstientul tau format in cultul urii si minciunii ce-au insotit Regalitatea, de la instaurarea propagandei comuniste.
  Partidul liber schimbist a fost infiintat in dispretul bunului simt, de catre Stefan Cazimir, un individ cu principii taiate-mprejur, cu acceptul urmasului lui Walter N.Roman si n-are nimic de a face cu familia de intelectuali Duda veniti de dincolo de Prut.
  Ascensiunea militara fulminanta a lui Radu Duda, care te incomodeaza atata pe tine, poate avea si cauze, mai putin clare, dar nu este nici singurul, nici ultimul care beneficiaza de tembelismul avansarilor politice facute pe criterii ce n-au nici o legatura ( poate de marar,cum ii place uneia sa spuna) cu meritele militare propriu zise.
  Iti amintesc ca pana si Elenele basesciene au grade militare ce te scot din cizme, in urma „academiilor militare” absolvite in pas(t) de voie ….
  Nu crezi ca printre facaturile astea mai trebuiau facute si avansari pe bune, ca sa nu bata la ochi ( nu-i vorba numai de Radu Duda) ?
  Girul pe care l-a primit Principele Radu Duda , din partea M.S. Regele Mihai in vederea candidaturii la cea mai inalta functie in Statul Roman, ca urmare a nerecunoasterii Suveranului de drept, printr-o nedreptate comunista ce-si perpetueaza si azi valabilitatea, nu poate decat sa-i intareasca demersul si sa-i sporeasca credibilitatea.
  Asa ca atentie cu minciunile pe treptele Istoriei, ca s-ar putea sa distrugeti ceva din fiinta neamului , numai din dorinta de a face pe plac unor forte care se feresc si acum de Monarhie,ca ala de tamaie :mrgreen:

  ( Vezi numai neinvitarea M.S. Regina Elisabeta a Marii Britanii la festivitatile prilejuite de Debarcarea din Normanndia )

 40. Florian Says:

  @Radu Humor
  Ce te zborsisi asa la mine ca as avea ceva cu monarhia? De unde-o scosesi? Cand m-am inscris in PNT in ’90 (din pacate am plecat dupa prima sedinta, ca n-au vorbit decat detinuti politici despre cat au suferit ei, asta a fost toata sedinta), deci cand m-am inscris am facut-o pentru doua lucruri: pentru admiratia pe carte i-o purtam lui Corneliu Coposu si pentru ca era un partid pro monarhic. Faci si tu ca Roxana, dai in mine, dai in fabrici si uzine. Ea zice ca daca l-am criticat pe Radu Duda ca actor (ceea ce nici macar n-am facut), am terfelit nobila meserie de actor; tu zici ca daca am ce am cu Radu Duda atac monarhia. Ce dracu’ aveti, bre, pe blogul asta de vedeti numai anapoda?
  Dar unde ai dreptate ai, cand mi-ai zis de Stefan Cazimir mi-am amintit si eu ca el a fondat Partidul Liber Schimbist. Rene Duda, tatal lui Radu, a fost doar membru, si dupa aia tot membru a mai fost, ca orice liber schimbist care se respecta, in inca doua partide, PDSR si APR. Iar aici nu mai ma poti contrazice, pentru ca o stiu chiar de la Radu Duda: http://www.ziarulring.ro/stiri/principele_radu_elitele_romanesti_nu_sunt_pregatite_pentru_mine.html
  In privinta avansarilor in grad, daca vei cauta si tu pe internet, cum am facut eu, vei afla ca in armata avansarile se fac de regula la cinci ani. La un an se pot face numai la exceptional si exclusiv pentru fapte de eroism sau pentru acte de curaj. Iar tu imi zici ca Radu Duda a fost avansat pe bune, de patru ori la rand la interval de un an, si asta ca sa fie paravan pentru alte avansari frauduloase. Pai ce mama dracului de fapte de eroism si acte de curaj a savarsit Radu Duda asa, la foc automat, anu’ si eroismu’?
  Poate ca sunt subiectiv, dar traiectoria politica a tatalui, trecutul la fel de dubios ca si al lui Basescu si avansarile astea in grad mi se par al dracu’ de suspecte si ma fac sa banuiesc ca a fost infiltrat in sanul Casei Regale in scopul distrugerii ei. De-aia nu pot sa-l inghit pe individ, ca tin la Casa Regala, taman viceversa decat ma acuzi tu. Da’ tu de ce-l aperi atat, ia iesi tu la raport si scuipa tot, nu cumva esti de partea lui exact din motivul pentru care eu il atac, acela ca vrea sa distruga Casa Regala? Iar stelele de pe epoleti de ce nu le-ai lustruit? Cinci zile de carcera, executarea!
  Ei, gata, pe loc repaus, am vrut doar sa te sperii putin, ca sa ramai vigilent. La stanga-mprejur si program de voie.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: