RĂZVAN LUCESCU ZICE DESPRE CIUDĂŢENIILE DIN ROMÂNIA

FOTBAL

Foto: www.sportmax.ro

În România sunt foarte multe probleme şi foarte multe ciudăţenii. Am impresia că trăim într-o poveste din Dosarele X„.

Declaraţie de presă pe marginea arestării lui Gigi Becali, în timp ce hoţii sunt în libertate

15 răspunsuri to “RĂZVAN LUCESCU ZICE DESPRE CIUDĂŢENIILE DIN ROMÂNIA”

 1. Marius M Says:

  Guru Guru..de parca restul romanilor n-ar sti unde traiesc..in tara lui Don Bassino

 2. Roxana Iordache Says:

  Ştiu, Marius, ai spus de mai multe ori şi am recunoscut, dacă vrei poţi să repeţi fiindcă de altceva nu te-am văzut în stare: tu eşti deştept şi eu sunt proastă. Fiecare are locul lui sub soare.

 3. Marius M Says:

  @Roxana, nu m-am referit in niciun caz la tine. Observ insa ca orice opinie contrara este interpretata ca un atac personal…

  „Dai in mine, dai in fabrici si uzine”?

 4. Roxana Iordache Says:

  @Marius. Mă judeci după tine. De vreo câteva luni, nu faci decât să mă ataci. Totul e o campanie de discreditare, n-are nici o importanţă tema, tu te referi mereu la mine, într-o bătaie de joc pe care ştii că nu mă pretez să ţi-o întorc. Asta-i tot.

 5. Marius M Says:

  @Roxana repet pentru ultima oara, m-a referit la decalartia lui Lucescu.Daca am opinii contrare in ultimile doua luni nu inseamna ca am ceva personal de impartit cu tine.Tu lupti pentru obiectivele tale, eu ptr ceea ce cred ca este bine.Sa nu uitam cine a atacat pe cine la inceput, doar nu te asteptai sa stau cu mainile in san si sa-ti multumesc pentru stampilele pe care mi le-ai pus , adu-ti te rog aminte , ele exista in arhiva in caz ca au trecut neobservate.Si daca n-ai fi cunoscut de mult motivele te-as fi inteles.

 6. Roxana Iordache Says:

  @Marius. N-ai nici măcar curaj să recunoşti. Când ai o opinie contrară, o combaţi cu sau fără argumente, cum vrei, dar nu ataci persoana care susţine ce nu-ţi convine ţie, aşa cum faci tu cu mine, într-un mod la care nu s-au pretat nici cei care mă urăsc şi îmi vor răul. Eu niciodată nu te-am atacat, mereu te-am apărat şi i-am descurajat pe cei care te-au atacat. N-aveam nevoie de apărarea ta, dar mă aşteptam la un minim fair-play din partea ta. Am greşit. Ceea ce nu înseamnă că am să mă pretez să-ţi răspund cu aceeaşi monedă. Mi-ar fi jenă de mine.

 7. octavpelin Says:

  Toti traim intr-o tara in care anormalul este normal iar normalul este anormal,deci Razvan are dreptate,mai trebuie sa vina cei doi agenti Scully si Moulder sa ancheteze dosarele X,o seara placuta! 🙂

 8. ROBERT HORVATH NEW YORK Says:

  ROMANIA CONDUSA DE UN LUMPEN PERICULOS.

  BASESCU,MILOSEVICI,BASESCU

  Traian Basescu A fost un favorit al puterii comuniste din România. Agent al securitatii,cu dosarul personal nr. 3990/1972, fiind racolat de catre Directia a IV-a pe vremea cand era student la Institutul de Marina. Numele presedintelui se regaseste in Registrul Jurnal pentru retea informativa al U.M. 02150 Mangalia, „registru care cuprindea toti colaboratorii Securitatii de la Institutul de Marina” 
  Criza economica schimba toata ecuatia. Populatia va iesi in strada. Revolta se va indrepta impotriva profitorilor Revolutiei. Fascismul de culoare amestecata (rosu,verde) bate la usa. El se personifica pe zi ce trece cu presedintele Traian Basescu. Chiar el a anuntat ca preia cruciada nationalista a lui Vadim. Occidentul a inteles cu cine are de aface. El nu va accepta un nou MILOSEVICI. Serviciile nu pot juca pe un cal pierzator. Se va repeta un scenariu deja cunoscut. Zilele acestui borfas de port sunt numarate. Romania are nevoie de o schimbare rapida si dramatica de imagine. Ea se va realiza prin intoarcere la monarhie. Printul Nicolae este omul potrivit la momentul potrivit. Romanii nu mai au nimic de pierdut. Miscarea monarhista prezinta o ALTERNATIVA de guvernare cu totul diferita de cele oferite de partidele care au guvernat Romania post decembrista, o alternativa care sa permita romanilor iesirea din mizeria materiala si morala in care se afla. El va permite sa reintram in Europa din nou, de aceasta data pe usa din fata.  Nu de mult am trimis o scrisoare Printului Charles, care ma onorat cu un raspuns. „Revenirea la monarhie prin varul meu Printul Nicolae de Romania este o idee surprinzatoare care merita interesul nostru, dar in ultima instanta viitorul depinde de vointa poporului roman” Intradevar numai poporul poate intoarce roata, si insfarsit sa scape de oligarhia comunist securista !

 9. ROBERT HORVATH NEW YORK Says:

  STIMATA DOAMNA. LA ACEST COMENTARIU ATI SPUS CA ESTE PIERDERE DE VREME. PENTRU CEI DE AFARA IMAGINEA ROMANIEI ESTE EXISTENTIALA. ADUCEREA PRINTULUI NICOLAE AR FI O LOVITURA POZITIVA. CU TOT RESPECTUL
  PENTRU PAREREA DUMNEAVOATRA CRED CA ROMANII TREBUE SA INCERCE CEVA NOU, MAI ALES CA NU AU PREA MULT DE PIERDUT. IN ROMANIA A RAMAS POPULATIA CONSERVATOARE. SCHIMBAREA VA VENI DE AFARA. AICI IN NEW YORK TOATA LUMEA ESTE DE PAREREA MEA. EXCEPTIE FACAND UN PERSONAJ CIUDAT NUMIT MINA.

 10. Paul Says:

  @ROBERT HORVATH: E chiar asa de mare criza in SUA incit nu gasesti calmante?

 11. ROBERT HORVATH NEW YORK Says:

  CRIZA E MARE , 9.5 SOMAJ. 1 DIN ZEC OAMENI PE „CARTELE ” DE MANCARE DE LA STAT. AI RABDARE NENISORULE PAUL SI VEI LUA CALMANTE CU DUZINA.

 12. Paul Says:

  @ROBERT HORVATH NEW YORK:

  Daca ne-ai respecta un pic nu ai scrie cu majuscule! A scrie cu majuscule inseamna ca urlii la noi!

  Imi place sa cred ca nu ai educatia marinarului de Cotroceni…

  Si mai e o buba… concizia nu ti-ar strica!

 13. Roxana Iordache Says:

  @octavpelin. Or fi venit deja! 🙂

  @Robert Horvath. Domnule, dv. nu înţelegeţi că 1) Îl lezaţi pe MS Regele Mihai, unicul abilitat să stabilească succesiunea, în calitate de Şef al Casei Regale a României, 2) Nicolae nici nu e încă prinţ, va primi titlul peste un an, 3) Sunteţi rupt de România, aici lumea nici nu-l cunoaşte pe viitorul principe moştenitor. Dacă vreţi să ajutaţi ţara, ţineţi-vă la curent şi fiţi realist. Cu wishful thinking nu se reuşeşte nimic.

  @Paul. Nu fi şi tu rău.

  @Robert Horvath. Avem antrenament de pe vremea comunismului, românii tot timpul se descurcă. :mrgreen: Eu, vorba lui Mircea Badea, am învăţat şi la lumânare, am şi acum ceară în maşina de scris pe care o păstrez ca pe o piesă de muzeu, E mare minune că nu s-a blocat, săraca, după atâta ceară câtă a înghiţit. 🙂

 14. ROBERT HORVATH NEW YORK Says:

  Doamna Roxana. Experienta mea le bate pe toate. Am fost acuzat de spionaj pentru trimiterea de materiale filmate despre familia Ceasuscu. In fiecare zi de ancheta am fost intrebat de obtiunile monarhiste. Ca si acuma frica este mare.
  Scopul major al filmului ” Razboiul rece a inceput la Hotelul Ambasador a fost sa creiez o imagine extraordinara a personalitatii regelui in timpul celui de al doilea razboi mondial. Pensionarii serviciului american trebuiau sa vina la Bucuresti si
  impreuna cu rege trebuiau sa relateze actul de la 23 August si la lupta care sa dat intre 60 de agenti americani si 600 de rusi buni cunoscatori de limba engleza. CNN si majoritatea canalelor de televiziune trebuiau sa prezinte filmul.
  Legatura cu autoritatile romane a fost asigurata de colegul de facultate Timotei Ursu si de actualul consul la New York Luciano Pavoni. Cu doua zile inainte de a plecarea spre Romania am fost anuntat de reprezentantul regelui ca regele pleaca din tara pentru mai multe luni. A fost o mare greseala si dezamagire pentru prietenii romani si straini ai regelui.
  Problema succesiuni a fost discutata cu multi specialiti englezi si nimeni nu este de parerea dumneavoastra. Mentionez ca legea salica functioneaza in Japonia si indrasnesc sa va spun in calitate de cetatean al imperiulu, ca nu va fi niciodata abrogata. Va multumesc pentru atentie. RH

 15. Metatext bricolat din blogotecă « GENUNCHIUL LUMII | Flavius Obeadă Says:

  […] iar în oglindă, să ne oglindim în apă. Ştiu, uneori adunarea de cuvinte nu e mereu totuna cu adunarea de gînduri, poate fi însă un soi de poezie. Aşa mi se întîmplă acum, departe de murmurul unor […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: