MONSTRUOASA COALIŢIE DE CARE ROMÂNIA ARE NEVOIE

iliescu_regele-mihai-vividro

Foto: www.vivid.ro

26 răspunsuri to “MONSTRUOASA COALIŢIE DE CARE ROMÂNIA ARE NEVOIE”

 1. George Serban Says:

  Asa este! Si inca lipsesc multi!

 2. Mihnea Georgescu Says:

  🙂 🙂 🙂

 3. Radovan Says:

  Hai ca la PSD ar fi modulul Iliescu-Nastase, la liberali e rezolvata treaba, dar la PD-L cine crezi ca ar fi de acord cu asta? Poate doar un Basescu gonit de la Cotroceni de catre Crin si momit cu functia de prim-ministru…
  Ar fi un pret acceptabil pentru inceput desi ar schimba instant modelul Ceasca pe cel al Maresalului Antonescu desi omul fiind marinar s-ar putea sa-l prefere Amiralul fara flota Miclos Horty. 🙂

 4. Mihnea Georgescu Says:

  REGELE ÎN ŢARĂ,
  ILIESCU IARĂ!

 5. Mihnea Georgescu Says:

  Mamă, Roxana, ce mişto îl ţine, tovărăşeşte, de mână! 🙂 🙂 🙂

 6. Roxana Iordache Says:

  @G. Problemă de timp, dacă există voinţă şi înţelepciune.

  @Mihnea Georgescu. N-avea dreptul. 🙂

  @Radovan. Chiar aşa de disperat eşti? 🙂

 7. lucian Says:

  Imaginea asta tandra imi aminteste de o intamplare de cativa ani, in mandatul 92-96 cred, cand Iliescu nu i-a permis regelui Mihai intrarea in Romania. Ciudat cum se mai schimba lucrurile…..Parca-l vad pe Basescu peste vreo 10 ani la brat cu Tariceanu depanand amitiri……

 8. Roxana Iordache Says:

  @lucian. Băsescu s-ar putea să depene amintiri cu fraţii de la Jilava. :mrgreen:

 9. C Ghitescu Says:

  Vezi, Roxana, ca Basescu l-a jignit pe Andrei! Azi si acolo, la Parlament!

  In alta ordine de idei, daca Iliescu ar fi facut atunci ce trebuie…. astazi ar fi fost premier pentru a treia oara. Sau a patra oara?
  Cine ar fi avut curajul sa-l rastoarne la congresul PSD, daca el putea sa candideze din nou? Cine? Geoana?
  Ah, ca e prea batran? In nici u n caz. Ia uitat-te in Israel la Shimon Perez, Ytzhak Rabin, Ytzhak Shamir etc.
  Deh, acuma poate ca Iliescu intelege in sfarsit… ca nu l-ar mai fi contestat nimeni si ca ar fi stat (aproape) neintrerupt la putere, in prima linie! Ar fi putut avea consensul, linistea si armonia la care tot a visat!

 10. Roxana Iordache Says:

  @C.Ghiţescu. Am auzit că i-a spus ceva peste umăr, dar n-am înţeles ce. Sper să ne lămurească Andrei. Referitor la Iliescu, nici nu cred că ar fi fost vreodată premier, în sensul că el e genul de politruc, nu de guvernant. Oricum, are acum şansa să se reabiliteze.

 11. Chat Noir Says:

  Animal, găozar, caraghios … evoluăm … din păcate în jos … Unde se îndreaptă România … Animalele evoluează spre bani …

 12. Marius Mina Says:

  Basescu catre Andrei Badin: „Bai caraghiosule”

 13. bagamare Says:

  nu stiu daca este o solutie, dar decat cu astia de acum…
  🙂

 14. virgil Says:

  Ce-i drept o data cu alegerea lui Baselu la Cotroceni nenica a suferit oarece modificari comportamentale ca sa zic asa , in beneficiul democratiei .
  Trebuie sa-i multumim ca s-a opus darimarii guvernului liberal de catre Baselu dupa iesirea pedeilor de la guvernare , lucru care ar fi pus Tara total in palma si la picerele acestuia .
  Acuma , intrebarea e , aplecarea asta mai noua spre democratie vine de la faptul ca in preumblarile lui ca si pensionar prin parcul de Scrovistea s-a trezit conversindu-se pe o banca in amurgul soarelui cu insusui Spiritul Democratiei , spirit care sa-i fi adus Lumina si sa-i fi aratat Calea ?
  Nici pe departe .
  Batrinul pensionar s-a vazut cu Baselu la Cotroceni , pe care-l sprijinise altminteri sa ajunga aici , dar care vai , nici macar de un sfat , asa sa fie , nu-l mai baga in seama .
  Unde mai pui ca noul cezar , nerecunoscator din fire cum il stim , far de mama si tata cind interesul propriu este in joc , dornic , avid chiar de putere fara limite , s-a pus sa-i traga de sub picere si covorul de la partidul al carui autor , arhitect , creator si conductor a fost bietul nenica , sprinjinind un prostanac sa-i ia si acest ultim fotel .
  Hai pa , la pensie si ne mai vedem cind o sa-ti citesc necrologul …
  Hopa ! Ce am facut ? ce am facut cu mina mea ?
  Cum se poate intr-o asa umilitoare situatie sa nu te revolti ?
  Sa nu-ti creasca tensiunea , sa nu ti se aprinda toate beculetzele , sa nu ti se arda filamentele la lampile cele rusesti , singele in vine sa nu-ti clocoteasca , sa nu-ti pocneasca in urechi si sa-ti umple batrina inima de o profunda ura proletara ?
  Iata-l deci pe nenica , pe care Baselu se pregatea sa-l duca la cele vesnice cu funeralii nationale si garda militara , ca sare de pe catafalc si cu o vioiciune pe care nici la patruzeci de ani nu o avea , se pune pe ce stie si a invatat o viata sa faca … Se pune pe sforarii …
  Ca de data asta , pentru prima oara in lunga existenta revolutionara , sforariile cu pricina servesc culmea , chiar si cauza democratiei impotriva caruia-si dedicase intreaga viata , asta se inscrie la capitolul „pierderi planificate” pentru dinsul si nu-i produce mari griji o data ce toata viata a fost dedicata edificarii unei societati in pierdere perpetua . Pierdere fie ea si planificata , n’asa ?
  Iata de ce am mari rezerve sa cred ca domnul Iliescu aflat acum spre finalul mandatului incredintat de diavol pe pamint , o sa se transforme in ingerul democratiei si o sa puna osul la acest frumos si nobil proiect , maret si necesar Tarii , dar vai , mult prea inalt spre putea si fi atins …
  Asta pentru ca asa cum spuneam , politica este arta posibilului .
  Ingeri transformati in draci se mai pot vedea , dar un drac batrin sfintit la ingeri inca nu s-a pomenit , n’asa ?

 15. fanitza Says:

  unde e coaliţia? eu văd doar o poză cu doi bătrâni!

 16. Dinu Says:

  Vive le Roi !

  ….cine este cel din stanga Majestatii Sale? „A bas les crapules staliniennes!” :mrgreen:

 17. Chat Noir Says:

  @ Virgil
  Chapeau !
  Da’ nu poţi să fii mai concis, spre desfătarea neuronului meu obosit …

 18. alex.dumitrascu Says:

  Majestatea Sa este si Regele lui Iliescu, a fost si al lui Ceausescu.
  Chiar daca astora nu le-a placut.
  Regele nu uraste si nu alunga.
  Nici Dumnezeu.

 19. josephusflavius Says:

  Principele Radu isi lanseaza campania.

 20. fanitza Says:

  @alex.dumitrascu

  😆 la cât a urcat preţul alcoolului, acum, cu criza? 😆

 21. mariusmioc Says:

  Chiar că monstruoasă coaliţia asta. Cu cît are loc mai important Iliescu în ea, cu atît mai simpatic devine Băsescu.

 22. octavpelin Says:

  Este vorba de o incercare de reconciliere fata de MAJESTATEA SA REGELE MIHAI I,din partea uni fost sef de stat care a fost si va fi impotriva MONARHIEI! o seara buna 😦

 23. alex.dumitrascu Says:

  fanitza spune:

  „marţi 31 martie 2009 la 4:40:04 pm
  @alex.dumitrascu

  la cât a urcat preţul alcoolului, acum, cu criza? ”

  O sticla de votca proasta valoreaza cat doi trei derbedei ca tine.

 24. fanitza Says:

  @alex.dumitrascu

  bun aşa, a alfat lumea cine îţi face de băut! cam aşa e, doi-trei derbedei ca şi mine îţi fac cam o sticlă de vodcă în birt. şi cum ar fi să nu îţi facem din moment ce ne amuzăm, când, după ce o bei, te auzim grohăind „trăiască regele!”?!

 25. ROBERT HORVATH NEW YORK Says:

  Doamna Roxana. Cu mai multi ani in urma am scris in New York Magazin am scris despre aceasta „monstruasa coaltie”. Articolul se chema ” De ce ne tradati majestate? Azi dimineata am sosit de la Londra si va asigur de sprijinulPrintuluiNicolae. Programul nostru politic este apreciat. Dorintaregelui este ilegala dupa parerea specialistilor britanici. Pot sa va trimet cateva opinii despre caz. Cu stima. RH.

  PRINTUL NICOLAE VIITORUL REGE AL ROMANIEI  
  TRECEREA DE LA SITEMUL OLIGARHIC COMUNIST LA SISTEMUL DEMOCRATIC  
  Romania este o tara comunista!! Varianta nationala poate fi denumita “comunismul privatizat. Cauza principalala o reprezinta anii de dupa Revolutie cand Ion Iliescu a fost la conducere, inconjurat de grupurile comunist securiste.  Sistemul de astazi este un sistem mafiot care controleaza intreaga economie nationala. Prin aşa-zisa privatizare, în România a fost creată o economie oligarhică, în care capitalul este concentrat în proprietatea privată a unui grup minoritar, care nu reprezintă mai mult de 5% din numărul familiilor româneşti.Este o economie parazitară, în care averile nu s-au acumulat prin crearea de avuţie, ci prin însuşirea şi consumarea avuţiei productive creată înainte de 1989, prin corupţie şi jaf. Este o economie care a creat şi susţine o societate in descompunere. Clanurile economice au devenit clanuri politice, ale căror interese sunt potrivnice celor ale cetăţenilor, scopul lor principal constituindu-l nu servirea cetăţenilor, ci propria lor îmbogăţire. Dominaţia acestor clanuri este atât de puternică încât este imposibilă crearea şi funcţionarea de partide politice normale, care să aibă ca scop real apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Statul român post decembrist este opera activiştilor şi securiştilor partidului şi statului comunist. Acestia au infiltrat partidele politice postdecembriste, au devenit membrii parlamentelor şi guvernelor postcomuniste,si care au pus pe piciore Constituţia din 1991. Daca constitutia comunista a fost adus pe turela tancurilor rusesti, constitutia iliesciana a fost adusa prin tarnacopurile minerilor. Statul român post decembrist a fost de la început şi continuă să fie al mafiei comuniste, trebuie înlocuit cu opusul său. Reintoarcerea la constitutia precomunista din 1923 si la Monarhia Constitutionala reprezinta intoarcerea la interesul national, opus unui interes de grup. El va insemna revenirea la vechiul stat romanesc, cu adevarat democratic, asemanator statelor europene avansate.(Anglia ,Olanda,Suedia, Norvegia, Spania.Belgia). Intoarcerea Romaniei in familia civilizatiei monarhice ar insemna  o radicala schimbare de imagine a tarii,atat de necesara in momentul de fata. Regele Nicolae, un tanar inteligent si educat ,varul Printului Charles la conducerea unei foste tari comuniste va atrage atentia intregii lumi, el va fi un semn bun pentru o tara aflata in deriva.  Ar fi insa o greseala irecuperabila revenirea la monarhie fara o schimbare structurala a societatii romanesti. Ea ar da legitimitate unui regim bazat pe manipularere si minciuna . Ar fi o stampila de aprobare a celui mai mare jaf din istorie, asa numita privatizare romaneasca. Facand o analogie intre intre comunism si nazism, modelul propus pentru curatirea societatii romanesti, este procesul de denazificare al americanilor in Germania. El depaseste ca scop procesul de lustratie din fostele tari comuniste, fiind un model nu numai pentru indepartarea fascistilor din sistemul politic ,ci si creierea unui sistem economic de factura occidentala. Articolul 5 a creiat baza asa numitului “miracol economic german”si poate pune bazele unui miracol romanesc. Fiecare cetatean german a dat o declaratie asupra activitatii sub natonal- socialism si fiecare cetatean roman va da o declaratie asupra activitatilor din socialism. Declaratia ramane secreta. In afara de crime sau tortura toate faptele sunt iertate. Minciuna sau falsul duce insa automat la ani de inchisoare. Procesul propus este departe de a fi a revansei, este un efort de a da fiecarui cetatean drepturi egale in activitatea politica si realizare economica. Chiar si cei care au gresit trebue sa sanse egale cu ceilati. Singura exceptie sunt cei care au avut fuctii de conducere in sistemul criminal, numit comunism.  Punctele principale ale programului sunt urmatore. – Eliminarea din functile de raspundrere si din viata politica, a fostilor comunisti (functii importante) ca si a fostilor sgenti si colaboratori ai securitatii. Prin nominalizarea categoriilor de fosti comunisti si functiile la care la care nu acestia nu trebue sa aiba acces, clasa politica va fi reinoita aproape in intregime. -Nationalizarea bogatiilor nationale sau de interes public : aurul, uraniul, petrolul, gazele naturale,etc ….delta,apele,apele minerale. – Nationalizarea marelui capital creiat din conturile secrete ale armatei, securitati comertului exterior, sau a lui Ceausescu. – Un sistem de taxare progresiv care sa sprijine intreprinzatorul roman  in dauna economiei oligarhice. -Creiarea unui Fond National pentru incurajarea creiarii capitalului pentru 95% din populatie , care nu poseda nici un capital si un sfert din salariul mediu european.  Toate aceste masuri, avand grija sa nu perturbeze sistemul economic, pun bazele trecerii de la o economie oligarhica, la o economie cu caracter democratic competitiv. Aceasta politica economica va creia o clasa mijlocie instarita ,capabila sa detina puterea economica si politica si sa-si impuna propriile valori morale: munca, inventivitate, cinste, solidaritate sociala si nationala. Regele va avea sub autoritatea sa institutiile care necesita neutralitate politica sau sunt esentiale pastrarii indivividualitatii si securitatea natiei. ACESTEA SUNT : SERVICIILE SECRETE, ARMATA SI CULTURA NATIONALA.  Pentu ca sistemul mafiot a creiat o coruptie generalizata si statul nu mai poate apara drepturile esentiale si securitatea de zi cu zi al cetatenilor, pana la creiarea unei sistem juridic, propunem automat dublarea tuturor pedepselor.  Miscarea monarhista prezinta o ALTERNATIVA DE GUVERNARE, cu totul diferita de cele oferite de partidele care au guvernat Romania post decembrista, o alternativa care sa permita romanilor iesirea din mizeria materiala si morala in care se afla. El va permite sa reintram in Europa din nou, de aceasta data pe usa din fata. Nu de mult am trimis o scrisoare Printului Charles, care ma onorat cu un raspuns. „Revenirea la monarhie prin varul meu Printul Nicolae de Romania este o idee surprinzatoare care merita interesul nostru, dar in ultima instanta viitorul depinde de vointa poporului roman”  
    Robert Horvath Deva cineast New York REZISTENTA REGALA ROMANA (R.R.R) 29 Martie 2009   
    P.S.ACEST ARTICOL ESTE CONTINUAREA LA”PRINTUL NICOLAE ESTE VIITORUL REGE AL ROMANIEI'” publicat new york magazin culian nr 611. Scris de ROBERT HORVATH NEW YORK.

 26. echoofsilence Says:

  Aceasta „mostruoasa coalitie” ar trebui sa-l aibe in prim-plan pe Rege si pe Printul Mostenitor care va fi probabil Nicolae. Desigur, pe mine unul nu m-ar deranja daca Principesa Margareta ar deveni seful statului. Iar poporul roman ar trebui sa se destepte la un moment dat si sa vada ca monarhia constitutionala este necesara pentru Romania.
  Dar acum, cine stie cum va mai fi prostit poporul de catre baseii si bocii care ne conduc.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: