S.R.S., DEZVĂLUIRI INCENDIARE LA ANTENA 3. COMENTĂM

srs-base-wwwziarultricolorulro1

Foto: http://www.ziarultricolorul.ro

UDPATE. La „Sinteza zilei”, SRS afirmă că Ioana Băsescu deţine apartamentul de 270 de metri pătraţi din Băneasa lui Puiu Popoviciu, cu bani de furat, valoarea fiind de 800,000 de euro. În afacere sunt implicaţi, conform lui SRS, Creţeanu şi Căşuneanu. Zona a fost în prealabil vizitată de Maria şi Traian Băsescu.

SRS îi cere Ioane Băsescu să probeze sursa banilor cu care şi-a achiţionat, apoi şi-a finisat apartamentul şi să ofere probele că şi-a plătit impozitele, precum şi pe cea care să ateste suma cu care şi-a vândut casa din Corbeanca. În emisiune a fost prezentată şi o declaraţie a mamei lui Bodo, care afirmă că Ioana a divorţat de Bodo înainte de termenul de 5 ani, ca evite partajul.

UPDATE 2. A intrat telefonic Costel Căşuneanu, care a negat că i-ar fi făcut finişaje sau vreun alt serviciu Ioanei Băsescu. Căşuneanu îl ameninţă cu instanţa pe SRS, SRS îl contra-ameninţă, precizând că ar putea spune măcar jumătate de adevăr. Căşuneanu dă înapoi.

UPDATE 3. Bogdan Teodorescu amorsează ideea că se urmăresc alegeri simultane europarlamentare şi prezidenţiale, deşi neconstituţionale, iar SRS spune că a anticipat manevra, pentru că ar fi „o oportunitate fanstastică” pentru un nou mandat, sărind perioada de criză. Bogdan Teodorescu spune că noi avem „o societate global paralizată”, care nu mai reacţionează ca în 1990, când FSN a anunţat că se transformă în partid.

UPDATE 4. Valentin Stan şi Victor Ciutacu îl pudrează pe Crin Antonescu, după ce Bogdan Teodorescu afirmase că a fost bună scoaterea lui Cioroianu de pe lista europarlamentară. Stan e foarte obiectiv în privinţa lui Cioroianu, ca de obicei. Valentin Stan taie din credibilitatea emisiunii, ca aproape de fiecare dată şi afirmă că Daniel Dăianu n-are ce căuta pe o astfel de listă, făcându-i procese de intenţii. Şi atât de visceral resentimentar este Stan faţă de Cioroianu, încât nici nu observă că deturnează emisiunea de la ţinta Băsescu.

UPDATE 5. În emisiune se reia răspunsul lui Crin Antonescu de la „Vorbe grele”, care avusese loc cu o oră înainte şi în care se declarase surprins de declaraţia Adinei Vălean din Q Magazine că îl iubeşte, dar precizase că nu o infirmă. Mare caracter! SRS şi Ciutacu afirmă frenetic că dimpotrivă, dacă criteriul ar fi fost cel afectiv, ar fi trebuit s-o ţină în ţară pentru el, nu s-o trimită la Parlamentul European. Hilar! Continuă execuţia publică la adresa lui Cioroianu, care spusese că lista nu se face cu „neveste şi viitoare neveste”. Jenant ce deservicii îi fac băieţii ăştia lui Crin Antonescu. L-aţi băgat în rahat, fraierilor! Muşcaţi cea mai fină momeală.

UPDATE 6. Preşedintele Băsescu nu-i tată decât pentru fiica mică? Numai pe EBA o apără? Pe Ioana o lasă expusă, în gura lupului, unde tot el a băgat-o? Laşul!

82 răspunsuri to “S.R.S., DEZVĂLUIRI INCENDIARE LA ANTENA 3. COMENTĂM”

 1. mihai Says:

  Cam tremura aia mare aseara.I se impleticea limba-n gura.

 2. mihai Says:

  Roxi.bomba e aia cu Casuneanu.Faptul ca na platit finisajele si se pare ca intrat in schema Casuneanu asta e tare de tot.

 3. tony Says:

  Roxana,si-a luat si el tainul. Cred ca are legatura cu scandalul Posta Romana,cand l-a destituit pe Chiuariu,acolo e un mic santaj.

 4. Gheorghe Says:

  SRS a dezvaluit la A3 ca T Basescu si sotia, s-au deplasat in cartierul Baneasa in martie 2008, cand in toata media se vorbea de dosarul lui Creteanu la DNA, unde s-a intalnit cu respectivul, si la doua zile Ioana Basescu era asteptata sa se intalneasca cu Creteanu pentru a viziona un apartament.
  Pentru ca a intarziat la intalnire, respectivul nu a mai asteptat-o dar a spus la subordonati, ca daca vine, sa-i „arate unul din apartamentel mici, pentru ca nu o sa-i dau pe gratis un apartament mare”.
  Ioana nu a fost multumita de apartamentele vizitate si a revenit la cateva zile sa viziteze un apartament mare.
  A luat un apartament nefinisat cu o suprafata interioara de 270 mp si 140 mp terasa.
  Gresia, faianta si mobilierul au fost furnizate de o firma a lui Casuneanu, si a fost vorba de gresie adusa din Germania, deci finisajele nu pot fi modeste.

 5. Gheorghe Says:

  Creteanu era implicat in afacerea Posta Romana, si in dosar se incerca implicarea lui Tariceanu.
  „Afacerea Poşta“ continuă, în ciuda anchetei DNA

 6. tony Says:

  E grava situatia! Tremura toti de frica.Titanicul incepe sa se scufunde! Sobolanii au inceput sa fuga de langa Basescu.

 7. Marius Mina Says:

  Good point ! 😉

 8. virgil Says:

  He-he-he !
  Mai scoateti doua trei d’astea si sa vedeti cum o sa se simtza dator domnul cela micu de se ridica pe virfurile de la picere si-si inchipuie ca ar fi premier sa decreteze alegeri prezidentiale precipitate .
  Evident la cererea expresa a oamenilor muncii , n’asa ?

 9. virgil Says:

  ROXANA …

  Nu se fac listele cu neveste . Are dreptate Cioroianu asta . Stie dinsul ce stie … Ca doara a vrut si dinsul s-a pus sa faca nunta cind era in piine prin cele ministere de exterior , sa mai puie de un ban alb pentru zile negre si iote ce i-a iesit !…
  A ramas cu zilele negre .
  Da nu-i bai ca are loc la pedeleii lui Baselu asigurat .
  Evident locul o sa fie cu atit mai in fata cu cit o sa produca acum mai mare scandal .
  Trag nadejdi ca Ludovic o sa-i puie in traista de drum cit mai iute .
  Ma bate gindul sa-i dau ideea … Daca deja nu o fi avind-o …

 10. Lilick Says:

  Uitati-va pe blogurile portocaliilor: scriu despre carti, poezii, vreme, fotbal, filme… 😆 😆 😆 Relevant, nu?

 11. Marius Mina Says:

  vine vaqantaaaaaa in tara portocalelor 😉

 12. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Am update-uri, v-aş ruga să le vedeţi.

  @mihai. Gramatica! Nu te poate citi lumea, tu nu pricepi?

  @tony. La cine te referi? Chiuariu nu a fost destituit. Şi-a dat demisia.

  @Gheorghe. Tati trebuie să intre pe fir, să-şi apere fata. Sau numai pe-aia mică o apără? Să-l pupe pe Tăriceanu, n-au cu ce să-l implice.

  @tony. E prematur.

  @virgil. Voi nu ştiţi că n-au cum să fie prezidenţiale anticipate? Pentru asta ar trebui să-şi dea demisia, ceea ce nu va face niciodată, că ajunge în locul lui Popoviciu la arest. :mrgreen:

  @Lilick. 😆

 13. virgil Says:

  LILICK …

  Zi repede care zici ca-s alea blogurile portocaliilor ca sa-i aducem la … cestiune …

 14. Roxana Iordache Says:

  @virgil. Pierdere de vreme, te trimit la gunoi şi te banează.

 15. Lilick Says:

  @Virgil

  Cum zice Roxana 🙂

 16. Gheorghe Says:

  @Roxana – data alaegerilor se stabileste prin HG.
  Mandatul nu se poate incheia inainte de termen, decat in conditile enumerate de constitutie, dar se pot face alageri in iunie si urmatorul presedinte sa preia mandatul cand se incheie mandatul actual.

 17. virgil Says:

  ROXANA …

  Si ma rog cine sa-l arestuiasca ?!
  Domnul cela de la DNA , domnul Morar ?
  Sau poate domnul Nica , care iata se straduie pe cit poate sa-i puie la picere doi si un sfertul cela ?
  Sau domnul de se ridica pe virfuri la fotograf cumva ?
  Roxna , alegerile se fac in cel mult doua luni .
  Astia nu-s in stare sa arestuiasca nici un hot de buzunare in timpul asta …♦♦

 18. virgil Says:

  Si mi se si pare ca Gheorghe poa sa aibe dreptate .
  Ce la amerloci nu se fac alegeri in noiembrie si pupa ala trabucuri in ianuarie viitor ?
  Ie America stat nedemicratic , o sa se zica ?
  Nu ie . Vrem ca la ei …
  Ca sa fie totusi in continuare la noi … ca la nimenea , n’asa ?

 19. tony Says:

  Cea mare are numarul la masina YBA

 20. Roxana Iordache Says:

  @Lilick. 🙂

  @Gheorghe. Nu, e un sofism aici. NU are cum candida anticipat, dacă nu demisionează.

  @virgil. Ziceam că dacă ar demisiona. Am eu nişte amici care l-ar umfla ieri. :mrgreen:

  @tony. Ei, na! 🙂 Nu mi-ai spus la cine te-ai referit în cazul Chiuariu.

 21. gabimihaela Says:

  Daca Romania are intradevar o justitie independenta, si nu coordonata de la Cotroceni, Daniel Morar & comp ar trebui sa se „sesizeze” (au mai facuta in cazul altora si pentru chestii mult mai mici) si sa o ia l-a intrebari serioase pe junica Ioana.
  Dar evident asta nu se va intimpla!

  Daca Antonescu neaga relatia cu Adinei Vălean, tipul este pur si simplu magar. Toate ziarele de miine (editia electronica) repeta declaratia tipei cum ca ar avea o relatie sentimentala. Daca ar fi vrut sa fie subtilut putea sa refuze sa comenteze, asa n-a facut decit sa ingroasa plutonul mincinosilor. Nu inteleg care este problema: el e vaduv ea este divortata sint majori…Ca a postat-o pe pozitia 2? Un pic cam nelegant, dar nu e nici primul si nici ultimul. In schimb minciuna mi se pare mult mai grava.

 22. virgil Says:

  Am bagat geana la Sfinta Constitutiune . Nu zice nimic de cind se organizeaza alegerile pentru prezident . Doar ca guvernul le organizeaza …
  Si atunci chiar nu vad ce ar putea sa impiedce guvernul ( citeste Basescu ) sa organizeze alegeri cind pofteste dinsul ?!
  Aaaa , cutuma …
  Pai cind a tinut Baselu cont de lege c sa tina si de cutuma ?!

 23. Gheorghe Says:

  @Berceanu, la Realitatea, a dat exemplu SUA, si a motivat ca daca alegerile sunt inainte de incheierea mandatului exista posibilitatea ca transferul de putere, sa poate fi mai bine pregatit.

 24. Gheorghe Says:

  @Gaby Antonescu nu a negat, a confirmat-o.
  Ciutacu l-a intrebat inainte de emisiune, daca sa evite subiectul sau nu, si Antonescu a spus ca sa-l aduca in discutie ca sa lamureasca problema.

 25. virgil Says:

  GabrielaMihaiela …

  O fi vrind omul sa scape de dinsa . S-o fi incurcat cu alta . Vrea si el sa mai schimbe uleiul …

 26. tony Says:

  Chiuariu a semnat pentru o asociere a Postei cu firmele lui Popoviciu si Creteanu.DNA i-a facut dosar si Basescu a iesit si l-a facut tanar mafiot.De aceea si-a dat demisia.

 27. Marius Mina Says:

  Cotidianul: Consulul Dinu de la Milano, fabricant de permise false

  O parte din noii membri alesi in Consiliul de Administratie al transportatorului national de electricitate Transelectica au rude „sus puse”, printre care Traian Basescu, Mircea Geoana si Anca Boagiu.

  Astfel, Ionut Mircea Costea, cumnatul lui Mircea Geoana, a fost aprobat de actionari in Consiliul de Administratie al transportatorului national de electricitate Transelectica, in Adunarea Generala Ordinara a actionarilor de luni, arata Adevarul.

  Alti membri alesi in CA ai Transelectrica sunt: Cristian Ene-Corbeanu, Elena Ianda, Gheorghe Seculici (finul presedintelui Traian Basescu), Carmen Boagiu (cumnata Ancai Boagi, vicepresedintele Senatului) si Alexandru Sandulescu.

  Ionut Costea a inlocuit-o la inceputul anului 2009 pe Carmen Radu la presedintia Eximbank.

  Costea a fost presedinte al Emporiki Bank Romania din toamna lui 2008, dupa ce a fost presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte, incepand din 2004.

 28. virgil Says:

  Iote ici’sha un articolash care merita sa fie cetit cu atentie …

  http://www.ziua.ro/display.php?id=251274&data=2009-03-31

 29. Radu Humor Says:

  Regulamentul UE nu permite organizarea de alte alegeri odata cu cele Europarlamentare !
  Se fac insa presiuni pentru a primi o derogare in acest sens (prin aducerea crizei in prim plan ) si dupa cat sunt de corupti si rupti de criza si aia cred ca o sa puna botul.

  Nici asa insa nu vad ca Dictachiorul sa-si mai poata salva posteriorul !

  In fond cat ii trebuie bizonului sa se dumireasca, cu conditia sa se si trezeasca din mrejele puterii.
  Si acest lucru cel mai bine il poate face criza , care-l va scoate pana si din crasma , nu numai din casa , pentru ca nu va mai avea bani nici pentru aceasta ultima placere.

  Asa ca nu va mirati de ce sezatori (pe ganduri !) se pune pe unele bloguri !
  Treaba-i nasoala rau pentru unii si din fericire tot mai multi aleg sa se ceara afara , simtind ca nu mai e mult pana patesc ca arbitrul ce nu a mai rezistat pana la buda vestiarului.

 30. Plano Says:

  Dezvaluirile in formularea lui SRS la Sinteza Zilei:

  „Acum aproximativ un an s-au întâmplat lucruri interesante care explodează azi. Adică Traian Băsescu şi soţia sa, Elena Băsescu, s-au deplasat în Băneasa pentru a vizita locuinţele construite acolo, fiind însoţiţi de domnul Sorin Creţeanu, patronul firmei de construcţii Comnord şi unul dintre asociaţii lui Puiu Popoviciu”,

  „Traian Băsescu şi soţia sa, Elena, se întâlnesc cu Sorin Creţeanu şi vizitează mai multe apartamente din cartierul Băneasa”.

  „După două săptămâni, Sorin Creţeanu se întâlneşte cu Ioana Băsescu, care întârzie. Creţeanu nu mai are timp să o aştepte, cere personalului să-i arate Ioanei Băsescu apartamentele mici pentru că :mrgreen: „nu am de gând să-i dau gratis un apartament din acela scump” :mrgreen: , conform celor declarate la vremea respectivă de Creţeanu”, precizează Roşca Stănescu.

 31. Roxana Iordache Says:

  @gabimihaela. Nu a negat, dar a confirmat blazat.

  @virgil. Nu face chestia-asta, tocmai pt că e fierbinte cazul Băneasa, până în iarnă s-ar putea uita. că românul uită repede. :mrgreen:

  @Gheorghe. În SUA legislaţia e cu totul alta, iar preşedintele este şeful Executivului.

  @tony. Te-am întrebat de cine ai zis că „şi-a luat tainul”.

  @Radu Humor. Asta-i spuneam lui Virgil, că alegerile în vară nu i-ar servi, din cauză că treaba asta cu Băneasa e cu bătaie destul de lungă, dar până la iarnă se poate uita, dacă-şi mai poate negocia situaţia.

  @Plano. Am scris şi eu în timpul emisiunii, dar voi se pare că n-aţi citit. :mrgreen:

 32. [D][S][N] Says:

  Am sa mai indraznesc sa formulez o ipoteza: Mediatizarea relatiei amoroase, daca va fi facuta „profesionist”, nu ii va aduce niciun deserviciu lui Antonescu, ba mai mult, ii va face un mare serviciu.

 33. tony Says:

  Cand era in opozitie si au venit in tara niste politicieni francezi,Basescu a declarat ca au venit sa-si ia tainul pentru firmele franceze.Acum spuneam ca Basescu si-a luat tainul de la firmele de constructii.

 34. virgil Says:

  ROXANA …

  Eu sustin ca principalii contracandidati ai lui Baselu sunt CRIZA si PROPRIUL GUVERN .
  Dovada este si faptul ca iata , in ultimul timp Baselu a lasat lupta cu sistemul ticalosit , lupta cu coruptia , ba chiar lupta cu unii de prin guvern , lupta cu pesedeii in planul doi si a trecut sa se ia la trinta cu CRIZA .
  La noi alegerile nu se cistiga , la noi alegerile se pierd …
  Adica vreau sa zic ca acela de-si vede visul cu ochii in urma unui exercitiu electoral , mai ales pentru fotelul de la Cotroceni , il vede in urma unui vot contra .
  Si Baselu stie chestia asta si pe mine unul nu m-ar mira deloc sa ne pricopsim cu alegeri precipitate .
  Cazurile Baneasa sunt mijloace agravante , dar nu hotaritoare , definitorii in lupta asta .
  CRIZA insa ii poate fi fatala …
  Vorba lui GHEOEGHE , ce dracu sa mai beie astia de-l voteaza la crisma ?
  Paralele de la FMI poate …

 35. virgil Says:

  ROXANA … Continuare …

  Asta pentru ca Roxana , alegatorul lui Baselu se situeaza cam in zona alegatorului lui nenica Ilici de acum citiva ani . Beutorii de la M.A.T. …Astia sunt prosti , da multi …
  Alegatorii dinsului nu se afla pe blogul tau si nici pe alte forumuri decit foarte putini . Putini care in majoritate sunt interesati intr-un fel sau altul de inca il sustin .
  Pe cind beutorii de trascau , habar nu au de Baneasa si alte alea , serviciuri si mai stiu eu ce …
  Si nici nu or sa afle chiar daca se da la tevereuri trei ani numai asta .
  Unii dintre dinsii nu au aflat inca ca nu mai e Ceausescu , iar multi il stiu inca pe Iliescu presedinte .
  La beutorii de trascau se revolta constiinta in ei cind dau de fundul sticlei …
  Ma da cu nenorocitul asta nici de una mica ma nu mai ie ma ?
  Mama si anafura lui ! Si zice ca sa-l votam ai ? Sa-l voteze ma-sa ma !

 36. Plano Says:

  @Roxana
  Am citit si ce-ai scris tu, dar am reprodus formularile exacte ale SRS-ului in timpul emisiunii pentru ca vizitatorii blogului tau sa prinda si amanunte care se pierd intr-o simpla relatare.
  Uite, p-asta zicere a lui Creteanu n-ai prins-o “nu am de gând să-i dau gratis un apartament din acela scump”

  Cat despre frumoasa poveste de dragoste dintre Crin si Adina, ce as putea sa zic… decat ca ii este foarte dificil unui barbat cu ochii albastri sa ramana mult timp vaduv…

 37. Roxana Iordache Says:

  @tony. Venise atunci char premierul francez. :mrgreen:

  @virgil. Tu vorbeşti cu oamenii, să vezi care e opinia lor? Prea puţini mai sunt dispuşi să se deranjeze ca să voteze contra. Despre Băneasa nu s-a spus încă decât infim. În plus, e incredibil câţi fanatici mai are încă. De exemplu, unii oameni pe care îi ştiu de mică şi evit categoric subiecte politice cu ei, iar atunci când mă provoacă, încerc să schimb subiectul, dar nu se lasă, îl susţin pe Mang(le)a vehement. Aşa că evit cât pot să angajez subiecte politice în discuţii din viaţa reală, nu cea virtuală, de aici.

  Continuare: cei de care-ţi spun sunt intelectuali, au ţinut cu ţărăniştii şi cu Emil.

  @Plano. Mulţumesc pentru detalii. Cât priveşte viaţa personală, am precizat că nu intru pe acest teren şi nu mă interesează, atâta vreme cât nu are implicaţii publice. E foarte normal şi frumos să iubeşti, dacă eşti în stare să nu-ţi pui partenerul/partenera în situaţii penibile. Despre asta-i vorba.

  @DSN. Au ratat startul.

 38. Radovan Says:

  Partea proasta in toata povestea asta cu ciordelile lui Basescu e ca nu-i mai lasa timp sa se lupte cu criza cu care incepuse sa se identifice in ultima vreme. Asa, ajunge un anonim in masa de corupti ai clasei politice.
  Crin a recunoscut fara nici un fel de blazare, doar ca fiind un tip decent a fost si laconic. Ce trebuia sa mai adauge? De parca Ciutacu are emisiune mondena…

 39. Plano Says:

  @Roxana
  Inteleg ca Adina a actionat dupa stratagema femeii care se teme ca-si va pierde iubitul :
  ” Draga, vreau sa stie tot targul ca eu sunt iubita ta”

 40. Roxana Iordache Says:

  @Radovan. Nu-ţi face iluzii, că are încă resurse. Negocierile sunt dure. Referitor la Antonescu, deja sunteţi penibili.

  @Plano. Ţi-aş spune no comment, dar nu mă eschivez: cred că e o patetică greşeală. Reţeta eşecului. Părerea mea e că ar fi fost amândoi foarte tari şi foarte buni pentru politică, dacă, 1) fie s-ar fi afişat normal – evident, fără ostentaţie, 2) fie n-ar fi ştiut nici vântul, nici pământul de relaţia lor. Până la momentul oportun. Sau niciodată. 🙂

  @Marius Mina. Greenspan, consilierul lui Boc pe probleme monetare! Şi primeşte 1,7 milioane de euro. :mrgreen:

 41. virgil Says:

  ROXANA …

  Aia de-l sustin si de care spui tu nu au fost niciodata taranisti , sau nu stiu ce ie aia taranist .
  Vehementa si fanatismul de care faci vorbire indica acelasi calapod ca si al sustinatorilor lui Ilici .
  Nu-i crede ca mint cind spun ca au fost fani PNTCD sau Constantinescu … Si daca au fost au avut un interes de moment .
  Pe astia nu ai sa-i faci niciodata sa se pronunte impotriva betivului .
  Bineinteles ca vor striga cit pot de tare ce s-au pus ei da’contra cind Baselu nu o sa mai fie . Niste neispraviti , nu face sa pierzi timpul cu dinsii .

 42. Roxana Iordache Says:

  @virgil. Cum le ştii mata pe toate, bobocule! Eu eram puştoaică, au copii care erau chiar mai tineri decât mine şi mergeau toţi în Piaţa Universităţii, lipeau afişe, nu lipseau aproape de la nici o manifestaţie etc. Au făcut asta până în 2000. Şi nu sunt singurii. Mai ştiu şi alţii de acest gen. Nu-i pot înţelege cum de ţin cu Băsescu – de fapt, e setea de iluzie. Şi nu ştiu de ce te miri, când atâţia de dreapta şi din Piaţă l-au votat pe Băsescu în 2004?! Mă surprinde cât poţi fi de superficial uneori, chiar vrei să trăieşti într-o lume paralelă? Află că mai degrabă oamenii simpli sunt scârbiţi de Băsescu. Uneori au mai mult bun simţ. Dar tu stai acolo în raiul tău din Bărăgan şi ai reverii electorale … 🙂

 43. Riddick Says:

  Casuneanu punea la dispozitia lui Hrebenciuc elicopterul personal in campania alegeri generale 2008 :
  http://www.cotidianul.ro/schimb_de_roluri_in_psd_hrebe_asfaltatorul_mitrea_sforarul_video-63871.html

 44. Radovan Says:

  @Roxana
  Pai ce taranisti erau daca in loc sa voteze cu Ciuhandu, au votat cu Basescu? Cred ca erau de la PNT-Lambru. 🙂

 45. virgil Says:

  ROXANA …

  Pai cind io-ti spui ca astia habar nu au ce ie aia taranist !…

  Cit despre aia simpli si cu bun simt …
  Foarte bine , sa vezi si cind or da de dusca ultima cinzeaca de trascau ce se trezesc la … la realitate , n’asa ?

 46. Radovan Says:

  Si Basescu asta ce degenerat… Sa-si bage copiii in toate matrapazlacurile, asta mi se pare chiar cea mai lipsita de demnitate treaba… 😦

 47. virgil Says:

  ROXANA …

  Iote vezi ?
  Ce zice Radovan ?
  Corect , n’asa ?

 48. Roxana Iordache Says:

  @Riddick. De unde rezultă că Hrebe plus Băse egal love. 🙂

  @virgil. Bine, ţine-o tot aşa! 🙂

  @Radovan. Mă refer la turul II. Iar mulţi l-au votat pe Băsescu şi în turul I. Pentru că erau dezamăgiţi de totul, iar PNŢCD era sub marja de eroare. Acum cred că e sub zero. :mrgreen:

  Referitor la Băsescu şi fiicele lui, sunt majore.

 49. Radovan Says:

  @Roxana
  Pai de-aia si era sub marja de eroare ca erau multi si „inteligenti”, mai ales aia care nu se duceau la vot, ca sa nu mai spun de teoria „frateasca” a votului util. Cat despre turul II si eu l-am votat pe mitocan si nu regret nici acum, dar cu conditia sa nu mai obtina al II-lea mandat ca altfel ne trezim cu Ceausescu II.

 50. virgil Says:

  ROXANA …

  Cei de au votat in turul II cu asimetricul , cum ii spune cineva pe aici , au dat un vot contra … Contra lui Nastaselu .
  Tot cu vot contra o s-o ia si asimetricul pe coaja .
  Dar asta numai daca nu Prostanacul o sa-i fie contracandidat .
  Altminteri ie pericol …
  D’aia zic sa nu zapacim lumea de cap , da asta-i alta poveste .
  Aici la mine multi au venit sa ma intrebe atunci dupa turul II … Ma ce facem ? Iote , cu Ciuhandu nu am facut isprava si nu putem scapa de asta , de Nastase . S-a latzit peste tot . Prijol nu alta !…
  Faceti ce poftiti , io stau acasa dupe cuptor cum am stat cind cu Ilici si Vadim .
  Nu se merita . O sa scapam de dracu , dar o sa dam de ta-so …

 51. Roxana Iordache Says:

  @Radovan. Nu-i mai judeca, fiindcă nu ştii situaţia. Au ajuns în asemenea hal pt că au făcut – de mai multe ori – ce au făcut liberalii acum la Congres. Şi cum ei nici n-au avut bani, dezastrul a fost garantat. Oricum, nici eu nu regret că l-aţi votat pe Băsescu, fiindcă a fost Călin premier patru ani, dar ce folos că acum s-a ales praful de tot, şi de realizările guvernării lui, şi de PNL. 😐

  @virgil. Eu nu-mi bat joc de mine pentru propagandă. Chiar nu-mi bat joc. Dar sincer, apreciez ce putere de influenţă îmi asumi. 🙂 Ai să râzi, dar e mai mare la politicieni, decât la electorat. 🙂 În 2000, eu am fost la vot şi i-am tăiat cu pixul pe amândoi. Aşa fac şi acum. Dar – repet, repet, cum recunoşti acum şi tu – ne putem pomeni cu Prostănacul preşedinte. 😯 Asta dacă nu băgăm contracandidatul care să-i pună pe toţi la respect.

 52. virgil Says:

  ROXANA …

  Cu regret tre sa constat ca acel contracandidat de zici a fost deja lansat si se numeste Crin Antonescu .
  Zic cu regret in economia discutiei de fata .
  Noi putem cauta pina in ziua alegerilor alt candidat , dar liberalii l-au gasit deja si nu o sa-i intoarcem noi din drum .
  Orice discutie in PNL din acest moment despre un alt candidat in afara celui propus la congres este daunatoare profund obiectivului de atins … Inalturarea asimetricului .
  Ca si candidat contra lui Baselu il prefer pe Antonescu , tot asa cum l-as fi preferat pe Tariceanu in postura de sef al PNL .
  Liberalii nu-si mai pot permite lansarea unui alt candidat , iar daca o sa mai apara altii care sa aibe si oarece priza electorala …, din acest moment orice candidat nou aparut este doar pentru a largi sansele asimetricului .

 53. virgil Says:

  ROXANA …

  Ia zi domnule care ie ala candidatul care sa-i puie in cur pe toti ?
  Sa nu-mi spui ca sotzul …

 54. Roxana Iordache Says:

  @virgil. Mai bine îmbată-te cu bunătăţile-alea pe care le ai pe-acolo, dar nu cu apă rece, mai ţii minte aia cu socoteala? 🙂

 55. virgil Says:

  ROXANA …

  Ai putintica rabdare …
  Scoate beletul si ceteste numele cantedatului de zici ca vrei sa-l prepui .
  Sa stim dracului o socoteala ca iote acum bate de trei ceasuri din noapte si ne fierbi aciulea far de folos
  Pe cuvintul meu de om ca daca am sa fiu sigur ca este de isprava si am sa cred ca are sanse am sa-l sustin cu toate puterile mele .
  Si sa stii ca am inca un cuvint de spus si inca sunt multi care pleaca urechea la mine .
  Hai , iesi cu dinsul la vedere .

 56. Marius Mina Says:

  @Roxana , Greenspan o catastrofa care ii invata cum sa foloseasca restul de 20 miliarde de la femei in campania electorala.
  Dac Basescu numai are nicio sansa macar sa-si mai cumpere cateva case si sa-si traga ceva prin Elvetia sa-i ajunga dupa ce iese ….

  O sa-l bata Antonescu la scor, in turul 2.Cine are cojones sa puna pariu?

 57. Marius Mina Says:

  Cifrele stau cam asa:

  PD-L: 31-32%

  PSD: 23-24%

  PNL: 19-20%

  UDMR: 7-8%

  Explicatiile celor care au facut sondajul stau cam asa, pe scurt:

  -la PD-L a intervenit variabila Elena Basescu,

  -la PSD nu prea o sa mai fie congres,

  -la PNL a aparut Crin,

  -la UDMR e pace intre Marko si Tokes.

 58. vali plesca Says:

  ce bizar, ce ciudat, ce coincidenta… cum se vorbeste despre basescu, cum explodeaza audientele si comentariile. doua postari despre listele partidelor nu reusesc sa adune 10 comentarii, dar casa ioanei… cert e, roxana, ca ioana, eu, tu, oricine nu are de probat lui srs, nimanui, de fapt, nimic. daca cineva, srs, de exemplu, e in stare sa aduca vreo dovada ca ceva e ilegal, foarte bine. pana atunci, totul e doar ziaristica de mahala definita de acel „SRS îl contra-ameninţă”. surse, dovezi, argumente cladite pe acestea nu exista in romanika – dreptul ziaristului roman de a se lua de oricine e inviolabil si se sprijina pe audiente. halal natiune.
  p.s.: imi place update-ul 6. atata doar ca eu imi pun problema invers: oare roxana il lauda pe basescu daca acesta sarea in apararea ioanei?

 59. virgil Says:

  Cineva spunea ca baietii cu ochi albastri l-au lasat din brate pe Baselu .
  Am zis ca nu-i tocmai asa si trebusoara asta cu casa Ioanei poate sa fie nimic mai mult decit o diversiune .
  Cotidianul ne anunta deja ca Ioana si-a vindut casa de la Corbeanca cu exact 10000 de euroi in plus peste pretul celei cumparate in Baneasa .
  Deci fata a facut economie .
  I-au ramas parale de pus flori la geam .
  Inseamna ca SRS-ul a muscat si a inghitit ca pelicanul galusca fierbinte aruncata … Evident pe surse . Iar sursele stim de unde provin in astfel de cazuri …

 60. nicu rotaru Says:

  Draga R I , am o problema cu o institutie a statului, sunt umilit si discriminat . As dori sa ma adresez unui ONG serios , credibil si necompromis. Da mi te rog o idee. Raman recunoscator.

 61. UNGURU Says:

  @Roxana Iordache sa-ti fie gura de aur si vorba de argint ,,ne putem pomeni cu Prostanacul presedinte„ast -tzi ureaza UNGURU.@Roxana Iordache ai avut dreptate la ultima replica care mi-ai scris-o ,,UNGURU este un om simplu ,un roman simplu sarac si cinstit dar mai patriot decit voi astia totii ,,formatori de opinie cu blog „noah nu v-am jignit cu nimic mi-am scris o opiniela argumente este mai greu.@Roxana Iordache cred ca acuma nu osa ma jignesti ca nu ai dece?.Noah @Roxana Iordache mai trece pe aici UNGURU,nu de alta dar sa vada ce mai scrii:):):):)ce se va distra UNGURU

 62. Radovan Says:

  @Roxana
  „Nu-i mai judeca, fiindcă nu ştii situaţia.” E o propozitie caracteristica pentru tipul de discuitie pe care il porti.

 63. Radu Humor Says:

  „eu am fost la vot şi i-am tăiat cu pixul pe amândoi. ”

  Probabil ai avut de etalat ceva toalete , ca altfel nu vad de ce ai iesi la vot pentru a face , ce?!

  Vad ca nici @Roxana nu indrazneste sa va repete,( probabil din teama de a nu va jigni ca n-ati priceput din prima!) cine-i candidatul pe care-l asteptati cu sufletul la gura sa-l luatri in primire), asa ca vi-l spun eu clar in premiera :
  A.S.R. Principele Radu !

 64. virgil Says:

  ORBAMBA …

  Daca casti gura ca sa vezi o sa te trezesti cu o musca cel mult in dinsa , dar nu o sa poti vedea . Asta pentru simplul motiv ca de vazut se vede cind casti ochii , n’asa ?
  Asta ca sa poti si tu sa vezi ca aceea pe care o consideri tu a fi tziitoarea lui Antonescu si pe care o compari cu parasutele Baselului , este de fapt iubita lui Antonescu .
  Ca orice om liber , atit Antonescu cit si doamna Adina Valean , au dreptul firesc de a se iubi si de a-si etala povestea de dragoste fiind liberi de alte angajamente .
  De alte angajamente pe care nici Lenutza lui Cocos si nici Baselu nu sunt liberi sa se preumble incirligati in sfinta zi de Craciun si cu amarita de nevasta dupa el in vazul Natiei si la ceas de maxima audienta , n’asa ?

 65. marcus Says:

  Give me five, mr. Cioroianu, U R cool, man!
  Sincer sa fiu mi-a placut Mr. Cioroianu! Ati dat dovada ca sunteti un mare gentleman cand, suparat nevoie mare pe d-l Crin Antonescu, ati facut public „secretul” acestuia si anume ca indrazneste sa nutreasca sentimente, altele decat cele de camaraderie, fata de o colega de partid.
  Tot sincer insa, va spun ca nu inteleg de ce v-ati suparat pentru inscrierea Dvs pe listele eligibililor pentru europarlamentare la pozitia no.8.
  Asta deoarece, in opinia mea, si probabil ca si in a altor milioane de romani, numele Domniei Voastre practic nu are ce cauta pe o astfel de lista.
  Si haideti sa va explic de ce!
  Daca pana la inscrierea dvs. in PNL, eu, un mare „consumator” de Istorie, amator ce-i drept, ori de cate ori va vedeam si auzeam tinand dizertatii pe teme istorice pe la varii teveuri, ma felicitam ca sunt roman ca si Dvs. si-mi doream oameni ca Dvs. in politica romaneasca.
  A fost nevoie, mai intai de alegerea Dvs. ca europarlamentar, cand impreuna cu ceilalti proaspat alesi parlamentari romani ati dat proba marlanismului existent in mahalua politicii dambovitene, cu care ati plecat la pachet, si v-ati certat ca orbetii, ca sa zic asa, pe motiv de cine sa tina discursul de prezentare in fata Parlamentului European.
  Si v-ati certat atat de acut vocal si disonant pentru sistemul audio incat, saracii colegi parlamentari europeni au fost nevoiti sa va ia microfonul si sa-l dea bulgarilor.
  Pana la numirea Dvs. ca ministru de externe, de alte fapte de arme bune de consemnat in anale nu v-ati mai facut remarcat, in timp ce doamna invocata de Dvs. a fost aleasa vicepresedinte a grupului parlamentar european liberal (nu cred ca la recomandarea d-lui Antonescu).
  Dar ca ministru de externe ati dat in sfarsit marea lovitura politica a vietii, Mr. Cioroianu!
  Si ati lovit atat de puternic incat, de atunci Condolezza din „Yes, Mr. President” nu a mai iesit, Maiestatea Sa Regele Spaniei, si-a schmbat secularele reguli de protocol ale Casei Regale si acum „cinciuieste” a la Harlem-ul newyork-ez cu oaspetii oficiali, o parte din tiganimea romana fuge ca dracu’ de tamaie de Dvs. de frica sa nu fie itinerata turistic, doar cu bilet de dus, prin sihastriile desertice egiptene, cu posibilitatea de a fi transformati in sapun, in timp ce partea ramasa, cautata prin Interpol, se bulucuceste sa se tuce pe obrajori cu Domnia Voastra.
  Si pe un astfel de reprezentant al politicii externe romane, au indraznit liberalii, mai nou condusi de d-l Crin Antonescu, sa-l treaca taman la coada vacii, pe pozitia no.8 a listei eligibililor.
  Rusine sa le fie, nici nu stiu ce exemplar de rasa au pierdut!
  Dar ati avut Dvs. grija sa le dati o mostra de noblete si cavalerism mioritic, atunci cand ati facut aluzie la relatiile dintre un vaduv si o distinsa doamna divortata, care, intamplator de altfel si-a facut publice sentimentele „investite” in relatia respectiva.
  O singura nelamurire am totusi. Daca ati considerat relatia drept contrara standardelor Dvs. de moralitate, de ce ati tacut Mr. Cioroianu pana acum?
  Nu de alta, dar poate unii dintre noi ne-am fi grabit sa uram cuplului respectiv „casa de piatra”, iar tacerea Dvs. ne-a intarziat momentul urarii respective.
  In sfarsit, niciodata nu este prea tarziu, asa ca un sincer „casa de piatra” celor doi, iar Dvs., vorba unei viitoare europarlamentare la fel de inzestrata ca si Dvs., noi si noi „succesuri” in activitatea politica si nu numai!

 66. marcus Says:

  Ma urasc atunci cand am dreptate! Vaz ca d-l profesor Teodorescu nu numai ca-mi confirma presupunerile dar imi si completeaza reteta cu aroma de praf de sondaje:
  Tocanita de electorale prezidentiale anticipate a la Basesco
  (Specialitatea casei)
  1. Se ia una bucata Constitutie si se prepara la foc deschis si vioi, pana se face scrum. Acesta se piseaza, iar cenusa rezultata se pastreaza pana mai tarziu intr-un bol separat.
  2. Se ia o halca de Turcesu, se fezandeaza dupa metoda Patapievici, Avramescu & Co., cu promisiuni de marire si devenire politica dupa alegeri, se pune la fiert la foc mic si atatat din cand in cand.
  3. 1/2 Kg Berceanu, trecut prin masina de tocat la cap cu economiile facute de romani, intr-un an de criza, daca alegerile se vor desfasura simultan si devansat, se pune tocatura la un loc cu Turcescu si se amesteca din cand in cand, la foc atatat, cu o lingura de lemn.
  4. 0,750 kg de Societate Civila (alta decat pippidea, ca asta-i suparata rau pe asimetric- de preferat Parvulescu-), se taie cubulete, se unge cu prevederi constitutionale inexistente, deci convingatoare si se adauga dupa cca 30 de minute la compozitie.
  5. Se pregateste separat un sos de “tocsoaie” marca Realitatea si B1TV, argumentate cu avantaje materiale mari pentru buget de austeritate si cu variante cat mai credibile pentru prostovan de alegator roman.
  6. Cand este gata se da 1/2 ora la cuptor
  7. Se pune compozitia pe un platou, se garniseste cu cenusa de Constitutie, felii de portocale amare si minciunele cat cuprinde.
  8. Se serveste si calda si rece, cu polonicul, zi de zi, la ora de maxima audienta tv si in oficioase, pana cand prostovan de alegator roman este convins.
  8. Pentru aromare se foloseste un praf de dat in ochi la pulime, cu sondaje care exprima dorinta a 80% din electorat, ca alegerile sa fie devansate si sa se tina in iunie cu cele europarlamentare.
  Pentru conformitate
  maestru bucatar
  traian basescu

 67. octavpelin Says:

  Traian Basescu este muma pentru EBA dar ciuma pentru Ioana Basescu,o zi placuta ! 😦

 68. Dragos Says:

  SRS este ”pionierul” santajului in presa romaneasca ?

 69. Roxana Iordache Says:

  @Alte IP-uri ale lighioanei, care trebuie banată ca să nu vă infecteze, aici a semnat Orbanba şi am trimis-o la gunoi, unde îi e locul: 91.46.87.196, 91.46.88.12

  @virgil. Rămâne de văzut.

  @Marius Mina. O minimă seriozitate îţi impune să precizezi cine a făcut sondajul, în ce perioadă, care a fost tipul de întrebări şi care a fost eşantionul.

  @vali plesca. Repet, deşi ţi-am mai răspuns, l-am mai lăudat pentru fapte normale, dar care în raport cu aberaţiile lui comportamentale par excepţionale.

  @virgil. Nu-l subestima pe SRS. Are surse directe, el aşa lucrează). Întrebarea e, cu ce bani a construit-o pe-aia din Corbeanca? Cu ce bani a făcut finisajele în Băneasa? Cercul e vicios rău de tot.

  @nicu rotaru. Chiar nu mai ştiu acum. Era Comitetul Helsinki, Bucureşti, Calea Victoriei 120, în acelaşi sediu cu al GDS.

  @UNGURU. Nu te-am jignit niciodată, te-am invitat să-ţi foloseşti ce ţi-a dat Dumnezeu în cap. Decât aşa urare a ta, mai bine lipsă. :mrgreen:

  @Radovan. Restul răspunsurilor nu te-au interesat. Observă că altora le răspund, de multe ori, chiar mai pe larg. Te-ai întrebat de ce? Ca să nu te oboseşti, îţi răspund tot eu: pentru că nu-mi pierd timpul. Pe tema asta, rolul tău aici nu-i altul decât iluzia că mi-aş pierde timpul. Pe alte teme, în schimb, eşti, uneori, chiar inspirat.

  @Radu Humor. 🙂 Nu obişnuiesc şi în nici un caz la vot, dimpotrivă, încerc să nu atrag atenţia. 🙂 Şi nu te mai grăbi, că graba strică treaba!

  P.S. Am dreptul inclusiv să-mi anulez votul. La vot, prefer să ies, să observ etc. 🙂

  @virgil. V-am rugat să nu răspundeţi lighioanelor, pentru că le trimit la gunoi. Lighioana e banată, dar face totul ca să intre pe burtă. Până se va trezi că nu mai ştie cum îl cheamă. Am dat la început IP-ul.

  @marcus. Tu-ţi dai seama că eşti un papagal al lui Stan? 🙂 Şi chestia-asta cu prezidenţialele anticipate voi aţi popularizat-o şi presa, dacă o ignoraţi n-ar fi devenit o temă, dar aşa îi faceţi mereu jocurile lui Băsescu.

  @octavpelin. E ciumă pentru toată lumea. :mrgreen:

 70. marcus Says:

  @Roxana: nu-mi dau seama si uite de ce: foarte multe din temele abordate de mine pe diverse forumuri si bloguri pe care intru, au fost APOI discutate de Stan la Sinteza zilei, ca sa vezi brodeala dracului. Ori cum eu nu-mi permit sa-l acuz pe d-l Stan de preluari ostile (sic!) se poate trage o singura concluzie si anume ca, bazandu-ne pe o logica normala amandoi ajungem la aceleasi concluzii, cu precizarea ca „emisiunea” mea este in programul de dimineata, iar a lui o urmeaza in programul de seara. Intelegi acum cum vine treaba? Cu popularizarea ai dreptate si eu si Stan si d-l profesor Teodorescu, ne-am bagat undercover, deghizati in Turcescu, Berceanu si miss Antinastase si am lansat fumigena respectiva. Ca tot veni vorba de papagali, ia de vezi cand am postat eu chestia cu tocanita, si cand a fost dezbatuta tema la Sinteza Zilei. Ti-am mai spus de n ori, incerci sa fii caustica si rautacioasa (eufemism) inutil cu mine, numai ca GPS-ul carutii tale te duce de pui frana cu oistea’n gard.
  sa fii iubita
  marcus
  PS Ciutacu „m-a certat” odata pe blogul lui ca i-o iau inainte cu matrialele. De fapt si fata de tine sunt ceva mai „matinal”, asa ca s-o lasam asa cum a cazut, revin-o la acadele si la lipsa activitate cerebrala, decat la cusca cu pasari exotice, ca nu tine! poza zambareata!

 71. vali plesca Says:

  roxana, ca sa te provoc sa raspunzi totusi la ceea ce spun eu – fiindca taci pur si simplu cu jena – spun asa: il acuz pe srs ca si-a incendiat casa de chirpici ca sa ia banii pe asigurare (punand doua vechituri in ea si transformand-o in muzeu, deci crescandu-i valoarea. daca dovedeste ca nu e asa, imi cer scuze.

 72. Roxana Iordache Says:

  @marcus. Ştii ceva, principalul e că ţi-ai dat seama ce OM este Radu al României, Restul, crede-mă, e secundar.

  @vali plesca. Chiar aşa de disperaţi sunteţi? 😆

 73. vali plesca Says:

  ma bucur ca folosesti pluralul de politete, roxana 🙂 . in rest, cred ca am subliniat destul de bine unde e disperarea. oricum, eu nu asta voiam sa subliniez, ci calitatea ziaristicii din romanika, cea care nu are nici un principiu, cea care isi bate joc de deontologie (care e chiar un cuvant serios, oricat este ironizat), cea care pur si simplu nu e in stare sa faca o ancheta jurnalistica riguroasa (de aceea cu surse multiple, credibile si independente si cu analize construite doar pe dovezi), ci doar sa picure venin si sa faca show. jenanta tagma…

 74. Roxana Iordache Says:

  @vali plesca. Îţi faci tu iluzii că ai subliniat vreodată bine ceva. Nu se poate cu sofisme şi diversiuni. Şi nici cu insulte. Ai auzit de Deep Throat? :mrgreen:

  @Dragos. Nu, amice, mai învaţă istorie. L-ai confundat cu Pamfil Şeicaru. :mrgreen:

 75. Filip G Says:

  Basescu e in postura lu’ Tariceanu sprijinul si popularitatea s-au dus.Prieteni si apropiatii fac un pas in spate,Boc umbla pe varfuri sa nu faca deranj la Palat.Iar disperarea inecatului face mai tragica umilinta la care va ajunge Basescu.
  Se stiu multe despre afacerile murdare,vor fi oferite cu lingurita pana in campanie.Daca Basescu face greseala de a candida va fi zdrobit.

 76. vali plesca Says:

  „Nu se poate cu sofisme şi diversiuni. Şi nici cu insulte.” bravo. uite vezi, roxana, tocmai de asta marile acte ale ziaristilor romani sunt de doi bani, chiar daca ei iau multi bani pentru asta. pentru ca ei doar asta fac.
  si, oricat te-ai mira de asta, e plina tara asta de oameni ca mine care sunt in stare sa treaca peste 5 milenii de manipulare cuplati peste o adaptare fantastica la spiritul marlanesc al politicii de pe dambovita. cu alte cuvinte, exista o masa fantastic de mare pentru care nu sunteti credibili, roxana, pentru ca nu faceti nimic sa fiti credibili. si din cauza asta, mesajul vostru, daca e vreunul, nu are nici o valoare. puteti cultiva grobianismul, invectivele si superficialitatea pana in panzele albe, dar substanta lucrului bine facut nu o veti atinge niciodata, pentru ca, pur si simplu nu sunteti in stare.

 77. mariusmioc Says:

  @Roxi, Ioana-i mare se poate apăra singură. Numai EBA cea sfioasă, care-i încă un copil, trebuie ocrotită.
  A cumpăra un apartament, fie şi de la Popoviciu (ginerele lui Ion Dincă „Te leagă”, criminalul din 1989 care a fost înmormîntat cu onoruri militare de statul român care s-a desprins de comunism), nu este în sine ceva condamnabil, dacă apartamentul n-a fost subevaluat (cum cică ar fi făcut Năstase cu un teren).
  Despre Adina, de remarcat că nu era o nimeni care şi-a început ascensiunea politică devenind ibovnica Crinului, ci deja avea o poziţie politică pe care n-o datorează lui Crin.

 78. Roxana Iordache Says:

  @Filip G. Ce comparaţie stupidă! 😆

  @vali plesca. Am scris de mai multe ori despre nivelul presei române. Ştiu însă că există şi caractere. Şi te-aş ruga să ai bunul simţ să nu mai foloseşti pluralul. Dacă poţi, dacă nu, te-o ierta Dumnezeu. Să-ţi fie ruşine!

  @mariusmioc. Să fim serioşi, Marius, e în cacao până peste cap. Referitor la partea a doua, am răspuns mai sus, prefer să nu reiau. Time is money! 🙂

 79. blogideologic Says:

  @ Roxana
  Probabil că trebuie să schimbi modul blogului. Este cineva care îşi bate joc cu succes! În fine, dacă tu te-ai prins, poţi continua, sînt sigur că fi-va OK.

 80. FLORIAN Says:

  Roxana te urmaresc de ceva vreme si am observat ca ai un talent inascut de a initia subiecte de dezbatere care devin un forum.
  Nu crezi ca intrand in politica ai avea posibilitatea sa mai schimbi ceva din amorteala in care lancezim de 20 de ani ?

 81. Roxana Iordache Says:

  @blogideologic. Te referi la Băsescu? 🙂

  @FLORIAN. Glumiţi la mişto?! 🙂

 82. FLORIAN Says:

  Chiar nu glumesc.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: