PD-L, ADUNĂTURA DEVERTEBRATĂ A LUI BĂSE

marian-jean-marinescu-wwwcapitalro

Foto: www.capital.ro

Alcătuirea listei europarlamentare a PD-L demonstrează încă o dată faptul că respectiva formaţiune este doar o adunătură dependentă de Băsescu.

Pe primele cinci locuri se află, cu o vorbă a lui Ion Iliescu, „străinaşi”. Începând cu Theodor Stolojan – pe care, oricum, azi îl vedem şi mâine nu se ştie. Urmează Monica Macovei, Cristian Preda şi Traian Ungureanu.

Abia pe locul al cincilea l-au pus pe Marian Jean Marinescu (foto), fără de care nici nu mai erau azi în PPE, pentru că el şi Sorin Frunzăverde au negociat, pe filiere caracteristice şi cu stimulente tipice. Sigur că e loc eligibil, dar e şi o palmă pe care o primeşte drept gratitudine.

Cert e că aşa sunt stimulaţi membrii formaţiunii cu pricina să facă politică, promiţându-li-se că ei fac menajul în partid, iar frişca de pe tort o iau slugile lui Băsescu din afara partidului.

Apropo, Cristian Preda n-o fi cumva incompatibil, consilier prezidenţial şi membru al PD-L?

Şi încă o întrebare: ştie cineva cine-i purtător de cuvânt în Modrogan?

12 răspunsuri to “PD-L, ADUNĂTURA DEVERTEBRATĂ A LUI BĂSE”

 1. vali plesca Says:

  pai, roxana, simplu, nu-ti plac, nu-i votezi. eu asa fac. chestia se cheama democratie.

 2. Roxana Iordache Says:

  @vali plesca. Treaba mea e să spun. Tot democraţie se cheamă. 🙂

 3. vali plesca Says:

  ok. sa spun si eu asta: pedeleii au pierdut votul meu pentru joc necurat cu eba (care continua), dar au pe departe cea mai buna echipa de candidati, iar acest „pe departe” e de dat si de liste proaste in draci care incep cu noorica si cu amanta

 4. tony Says:

  Daca ar vedea Al Capone partidul asta,l-ar roade invidia !

 5. marcus Says:

  @nea Vali, haidi bre ca m-ai facut sa ma rad singur ca prostu’ in capu meu, cand ti-am vazut postarea. Io cred ca mata ai vazut Lista lu’ baiatu’ ala de-i salva pe evrei in ww2 si confunzi acum filmele. Ca sa nu mai spun, ca aia de prin alte tari, care formeaza grupuri parlamentare, au idee cu ce se mananca macar doctrina partidului, pe cand pedeleii cu statutu la partid in mana nu stiu in ce echipa joaca. Zau asa nea Vali, cam te respectam, nu ma face sa mai ma rad, ca-mi dauneaza la pompa.
  sa fii iubit
  marcus

 6. octavpelin Says:

  Dar ce necajit este Jean Marie Marinescu cel care l-a ascultat orbeste pe FF,la Bruxelles si a votat alaturi de Italia in problema romanilor din peninsula,las ca este bine sa vada cum este sa fi pe unloc neeligibil sub Monica!,o seara buna ! 🙂

 7. virgil Says:

  In Modrogran nu exista purtator de cuvint .
  La ce le-ar folosi cind nu au niciun cuvint de spus ?!

 8. mihai Says:

  uite un raspuns tare la virgil.

 9. vali plesca Says:

  sa traiesti, nene marcus.
  cam ai dreptate cu ideologia pedeleilor, dar asta-i treaba lor. cert e ca nici pesedeii, nici peneleii nu prea stiu ce-i aia.

 10. marcus Says:

  @gresit dom’ Vali. Cel putin astia pot invata din cartile de istorie, daca, vor, pe cand istoria pd-l-ului s-a scris la Golden Blitz, care Golden Blitz, am auzit ca s-ar fi desfintat, asa ca…
  sa fii iubit
  marcus

 11. vali plesca Says:

  cum iti spuneam, marcus, nu ma intereseaza de unde-si scot ideologia pedeleii. pe de alta parte, atat pesedeii cat si peneleii au dovedit ca NU VOR sa invete de nicaieri ce spun doctrinele alea pe care si le aroga.

 12. marcus Says:

  @nea Vali, un ppartid far’de ideologii si printzipii, carevasazicaca nu le are. si atunci pe cine reprezinta. La Famiglia con il Capo di tutti Capi, Don Baseco???!!!!
  sa fii iubit
  marcus

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: