EURO-LISTA. CARE SUNT CRITERIILE DE PROMOVARE LA PSD

Cine face rânduiala la nivel înalt ca boul în PSD acela nu sunt eu„, a declarat Mădălin Voicu la Antena 3, emisiunea „La ordinea zilei”, cu Dana Grecu. Şi a mai zis, peste doar câteva minute, la Realitatea TV, în emisiunea „Deschide lumea”, că sunt băsescieni în PSD.

Acum, ce-a zis Medelin e gura păcătosului. Din ăia simpatici, nu ca fariseii care zic că nu-s.

Trebuie să fii prostănac rău cu neuronii să-l iei pe Guşă consilier sau consultant sau cine mai ştie ce şi trebuie să fii picat în freză ca să-ţi expui partidul la ridicol maxim, expunere care rezultă din reducerea lui la absurd pe tema candidaturii euro-parlamentare a Laviniei Şandru. Cred că Ion Iliescu a nimerit-o din nou când le-a zis „străinaşi”. Un eufemism nemeritat pentru mercenari cu tupeu maximal.

Oricum, PSD cel puţin şi-a spălat o parte din prostie situându-l pe locul întâi pe Adrian Severin. Dar asta doar pentru a masca prostia perpetuată prin retrogradarea în pluton a Corinei Creţu. M-ar interesa din partea PSD cu ce sunt mai meritorii Rovana Plumb şi Daciana Sârbu. Mai ales Rovana, că i-a zis Prosty „amazoana”?!

Şi va urma desemnarea candidatului prezidenţial din partea PSD, ca să vezi distracţie.

7 răspunsuri to “EURO-LISTA. CARE SUNT CRITERIILE DE PROMOVARE LA PSD”

 1. marcus Says:

  @Roxana: aici ai nimerit-o cu d-na Corina Cretu dupa amazoana, da’ nu-i bai ca tot va intra in Parlament, in rest lista lor mi se pare echilibrata si decenta. La PD-L, in schimb e de filme cu prosti. Cu o tinara pedelista demisionara si devenita independenta si cu o ditai magaoaia de independenta, devenita brusc pedelista, baietii au dat lovitura. Jigodii din toata lumea uniti-va! Oricum fostii pedei au de ce sa jubileze, iar le-a tras-o sefu la gioale de le-au intrat vibratoarele in juisare precoce. Animalele stau in patru labe si privesc lista de jos in sus, ca sa fie ei in cap de lista. Bine le face chiombu, da’ pentru ei nu conteaza!
  sa fii iubita
  marcus

 2. vali plesca Says:

  imi place limba romana a lui meddellin…

 3. Îmi pierd cititorii « DARIUS CEL TULBURE Says:

  […] exemplu, despre politică mi-e de ajuns să citesc câte ceva de la Cristian Banu, Roxana Iordache, Constantin Gheorghe sau Mordechai. De obicei opiniile celor înşiraţi mai sus nu se pupă. Dar […]

 4. mihai Says:

  bine zis marcus.

 5. mihai Says:

  stai linistita roxi,prostanacul e in pol position.Iar cu un crin anemic base ne mai face o data.

 6. mihai Says:

  unde esti tu tariceanule.

 7. Roxana Iordache Says:

  @marcus. Problema voastră, eu doar am semnalat-o. Oricum, n-aş avea cum s-o votez pe Corina decât dacă ar candida uninominal. 🙂

  @vali plesca. Nu-i aşa că-ţi aminteşte de Bolintineanu? :mrgreen:

  @mihai. Stai liniştit!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: