CASTRARE LA PRIMĂRIA CAPITALEI ÎNCEPÂND CU OPRESCU

misu-jimmy-gay

În poză, Mişu (deasupra) şi Jimmy

“Unii au un sistem nervos scalariform ca cel al anelidei: un neuron în cap, unul în cur şi altul în picior”, le-a spus, ieri, Primarul General Sorin Oprescu, liceenilor din Consilul Municipal al Elevilor.

Cristian crede că Doctorul s-a referit la Boc. Nu-l contrazic. Dar eu zic că se gândea la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în frunte cu el însuşi. Din cur.

Primăria Capitalii le-a rezolvat pe toate: traficul, gropile, mizeria, mardeala, şmenuiala, şuţeala şi toate alea-alea care fac deliciul interlopilor. Prioritatea consilierilor în frunte cu Primarul General ca o autostradă suspendată peste inelul median o constituie, de la o vreme, castrarea căţeilor şi pisicilor oamenilor.

În loc să se ocupe de cei 40,000 de căţei comunitari, pentru sterilizarea şi plasarea lor în centre speciale, ca să fie luaţi acasă. Şi să anuleze taxa în acest sens – sunt amărâţi care nu mănâncă ei, cu zilele, doar ca să-şi hrănească pisicile şi/sau căţeii, dar astfel de oameni iubitori de animale nu-şi permit să le ia acasă, din pricina taxei de preluare.

Când, dimpotrivă, Primăria ar trebui să ofere asociaţiilor un fond de bonusuri pentru cei care iau acasă animăluţele şi pentru monitorizarea lor, o vreme, ca să fim siguri că nu sunt supuse la rele tratamente. Dar ce să ne mirăm, că asemenea monitorizare n-are loc, la noi, nici pentru copiii instituţionalizaţi, darămite pentru animăluţele străzii luate acasă.

Deci, nu. Consilierii au propus proiectul castrăzii animăluţelor oamenilor, din case şi din curţi, pur şi simplu patologic, nu doar anticonstituţional şi pasibil să genereze sute de mii de procese care să sufoce Justiţia.

Eu cred că nu doar imbecilitatea e de vină, ci şi cine ştie ce interese de pe lângă Asociaţia Chinologică. Care se vrea instituţionalizată ca Hitler al animalelor. Adică nemernicilor, pe lângă faptul că încalcă grosolan dreptul la viaţă privată, nici nu le dă în gând să facă rezervaţii cu căţei maidanezi româneşti – atât de diferiţi şi de frumoşi cum nu sunt nicăieri în lume şi care ar putea constitui o atracţie turistică. Dimpotrivă, ei vor să extermine tot ce nu e arian, tot ce nu-i de rasă standard. Să nu le strice lor montele şi comisioanele.

Nu l-am auzit pe Oprescu să le scoată consilierilor neuronii din cur.  De fapt, nici nu ne spune care-i poziţia lui în legătură cu acest proiect de hotărâre care în mod sigur intră în analele imbecilităţii mondiale. Imbecilii nu ştiu probabil că motanii sunt predispuşi la afecţiuni renale care pot fi fatale şi că sterilizarea sau castrarea contribuie la instalarea acestor boli. Mă refer la pisicile de casă, care, aşa cum arată felinologii, se manifestă ca o specie diferită de pisicile de-afară, care au un altfel de sistem imunitar.

Motanii mei nu sunt castraţi – pentru că nu suport gândul în principiu şi nu sunt iresponsabilă să-i las să facă pui aiurea, ci doar cu pisici cu stăpâni. Dar nu prea sunt interesaţi, le place unul de celălalt, iar pisicuţa mea, Puşa, îi respinge. Şi totuşi, chiar necastraţi, trebuie să-i ţin numai pe dietă şi tratament cu metionină, pentru că au probleme cu tractul urinar, au făcut pietricele în mod recidivat, ceea ce, netratat, duce la blocaj renal. Dacă i-aş castra, i-aş ucide. Şi chiar dacă n-ar avea probleme, cum să-mi vină mie în casă neinvitaţi de la Primărie şi să-mi ia animăluţele să le castreze?!

Ieri, CGMB a retras proiectul, dar numai provizoriu, pentru rediscutare şi reintroducere în dezbatere. De unde putem înţelege, pentru negocieri între consilierii PSD, care au propus suspendarea şi cei ai PD-L. Liberalii au treabă să-l dea jos pe Tăriceanu şi nu i-am auzit să ne reprezinte, cumva, pe la Primăria Capitalei.

Deci, măi băieţi, dacă cumva veţi adopta aşa ceva, eu propun ca în loc de motanii mei, să vă castrăm pe voi. Începând cu tine, Sorine

Deci, Doc, tu ştii că sunt fată bună şi vă dau de ales, ţie şi consilierilor municipali, între trei soluţii:

1. Cosorul lui Moceanu.

2. Tandemul Dr.Ciomu – Lorena Bobbitt.

3. 7.62.

40 răspunsuri to “CASTRARE LA PRIMĂRIA CAPITALEI ÎNCEPÂND CU OPRESCU”

 1. Filip G Says:

  Mai in gluma ,mai in serios Bucurestiul seamana cu o mahala.Iubesc si eu animalele dar trebuie sa aiba un STAPAN responsabil.
  Cat se cheltuie pentru un caine intr-un adapost dar pentru un om al stazii?
  Cu regret constati anomalia cainele e mai respectat decat omul.
  Cati copii au fost muscati de caini,din pacate multi traiesc tragedia intreaga viata.
  Pe linga inmultirea controlata cred ca responsabilizarea cetatenilor ar fi un pas important.
  Orice caine din strada e adoptat sa i se puna un cip,pe baza lui sti cine e responsabil.
  Altfel cainii sunt transportati dintr-un oras in altul iar cineva beneficiaza de sume importante.

 2. Roxana Iordache Says:

  @Filip G. Păi ei în loc să se ocupe de castrarea şi instituţionalizarea căţeilor străzii, au treabă să atenteze la căţeii şi pisicile oamenilor!

 3. Shmenar Says:

  Frumos cotoi ai…Se plac ? :sex:

 4. Motrogan pe Topogan Says:

  @Smenatule :bash:

 5. Shutz Says:

  @Roxana nu te scandaliza…astia au gasit un tabel nou cu emoticoane si le verifica pe motanii tai…Ce poti sa le ceri,atat ii duce mintea…

 6. Roxana Iordache Says:

  @Shmenar, @Shutz, @Motro. 😆 Aţi mai pus la cale ceva? Unde mai ţineţi armamentul? În ciorbă, ceva? 😉 😆

 7. Motro Says:

  Astia doi au pus shuriele in oala cu lapte si-au bagat-o in congelator ca atat ii duce intelepciunea…cand s-a dat mobilizarea s-au dus „dezbracati” la apel 😕

 8. Filip G Says:

  Un pechinez si un caine lup la doctorul veterinar
  -Ce ai patit pechinezule?
  -Ieri stateam si motaiam pe covor,a venit pisica cu coada pe sus……..Ia-m tras un numar si m-a prins stapana,acum sunt la castrat.
  -Da tu lupule?
  -Eu treceam pe langa baie ,stapana era aplecata si nu avea chiloti…..iam tras un numar………..azi ma adus la doctor.
  -Aha si tie-ti scote bilutele……….
  -A ,nu sunt aici pentru taierea unghiilor……….

 9. julia Says:

  Roxana, eu sint pentru castrarea animalelor de companie. Consider de datoria noastra, a celor care ii luam din mediul lor natural si ii pastram linga noi ca sa ne fie companioni….un lucru pina la urma egoist, daca stam sa ne gindim mai adinc….

  Cind am venit aici si eram singura un coleg la servici a avut pisicuti si ii oferea oricui putea sa-i tina…eu i-am spus sa as lua o pisica tarcata….si mi-a adus-o pe Cleopatra….in citeva saptamini am aflat ca Cleopatra e motanel…si numele s-a schimbat in Clio. Dar cum il cemam mai des Pisu decit Clio, asa a ramas. Deoarece nu aveam de gind sa-l las sa faca pui, si nici sa isi marcheze toata casa, l-am sterilizat. Si iata-l 15 ani mai tirziu, sanatos, vesel, si foarte fericit, pisic de casa……

  Cu ideea ca cineva sa vina la mine in casa sa-mi castreze animalele nu sitn de acord de loc. Din principiu prefer sa avem ce vrem fiecare. Tu de exemplu nu vrei sa-i castrezi, iar eu de exemplu de la Bubba vreau pui…..deci cum le-ar sta sa il catreze impotriva vointei mele????? Consider asta un abuz….se discuta si pe aici de asa ceva, dar n-o sa treaca niciodata.

  In ce priveste ciinii si pisicile vagaboande, eu sint consider ca a le lasa pe strada fara stapin este o cruzime mutl mai mare decit a-i eutanasia. Sa fie pe strazi salbatici, plini de paraziti, fara afectiune si fara o vorba buna mi se pare ingrozitor. Sa fie calcati sau loviti de masini fara ingrijire medicala si sa ramina infirmi sau in durere, flaminzi si sau mincind gunoaie, plini de paraziti care le sug singele si viermi care ii maininca pe dinauntru……brrrr!!!! Nu pot sa suport gindul asta…..Cred ca ar trebui cu totii strinsi, vaccinati curatati, sterilizati si pusi la adoptie…..daca nu se gasesc oameni care sa-i tina, mai bien morti decit inapoi pe strazi…..stiu ca asta nu va fi niciodata soarta ciinilor mei…..dar daca as sti ca va fi, mai degraba i-as pune la sleep eu decit sa-i arunc pe strada! Si tine cont ca ei fac parte din familia mea.

 10. Alexandru Marin Says:

  Cred ca cine ar vota pentru castrarea unor animale care pana la un anumit punct nu se pot opune,ar trebui sa se castreze singuri ca sa devina modele pentru animale,ca mai mult decat animale nu ii putem numi oricum.Niste animale urate.Oricum,sper ca nu am jignit animalele urate prin ce am zis.

  http://alexandrumarin.wordpress.com/ -o noua zi,o noua era,un nou blog!:d

 11. julia Says:

  Roxana, eu sint pentru castrarea animalelor de companie. Consider de datoria noastra, a celor care ii luam din mediul lor natural si ii pastram linga noi ca sa ne fie companioni….un lucru pina la urma egoist, daca stam sa ne gindim mai adinc….voiam sa-ti spun ca in America e greu sa gasesti animale ne-castrate, si cu toate astea nimic din previziunile tale sumbre nu se intimpla….sint fericiti, ingrijiti, vaccinati, spalati si curatati periodic. Foarte rar gasesti oameni cruzi care chinuiesc animalele si aici, dar sint aspru pedepsiti.

  Cind am venit aici si eram singura un coleg la servici a avut pisicuti si ii oferea oricui putea sa-i tina…eu i-am spus sa as lua o pisica tarcata….si mi-a adus-o pe Cleopatra….in citeva saptamini am aflat ca Cleopatra e motanel… Deoarece nu aveam de gind sa-l las sa faca pui, si nici sa isi marcheze toata casa, l-am sterilizat. Si iata-l 15 ani mai tirziu, sanatos, vesel, si foarte fericit, pisic de casa……sotul meu avea un motan si o pisica…..asa am avut trei….Pina cind motanul lui a plecat in lumea dreptilor motani…..

  Cu ideea ca cineva sa vina la mine in casa sa-mi castreze animalele nu sint de acord de loc. Din principiu prefer sa avem ce vrem fiecare. Tu de exemplu nu vrei sa-i castrezi, iar eu de exemplu de la Bubba vreau pui…..deci cum le-ar sta sa il catreze impotriva vointei mele????? Consider asta un abuz….se discuta si pe aici de asa ceva, dar n-o sa treaca niciodata.

  In ce priveste ciinii si pisicile vagaboande, parerea mea e ca a le lasa pe strada fara stapin este o cruzime mlt mai mare decit a-i eutanasia. Sa fie pe strazi salbatici, plini de paraziti, fara afectiune si fara o vorba buna mi se pare ingrozitor. Sa fie calcati sau loviti de masini fara ingrijire medicala si sa ramina infirmi sau in durere, flaminzi si sau mincind gunoaie, plini de paraziti care le sug singele si viermi care ii maninca pe dinauntru……brrrr!!!! Nu pot sa suport gindul asta…..Cred ca ar trebui cu totii strinsi, vaccinati curatati, sterilizati si pusi la adoptie…..daca nu se gasesc oameni care sa-i tina, mai bine morti decit inapoi pe strazi…..stiu ca asta nu va fi niciodata soarta ciinilor mei…..dar daca as sti ca va fi, mai degraba i-as pune la sleep eu decit sa-i arunc pe strada! Si tine cont ca ei fac parte din familia mea…….

  Ma uit la ei cum dorm dupa o alergatura zdravana prin curte, fericiti, fara cunostinta a ce inseamna viata de ciine vagabond. Si n-o vor cunoaste niciodata.

 12. Nelu Fernache Says:

  DECLARAŢIE

  Sorin Oprescu: „Unii au un neuron în cap, unul în cur şi altul în picior”

 13. balbeck Says:

  Pai Sorin poate fi considerat castrat natural.

 14. balbeck Says:

  Pai Sorin poate fi considerat castrat natural.

 15. Roxana Iordache Says:

  @Filip G. Chiar nu m-aşteptam din partea ta. :mrgreen:

  @Alexandru Marin. 😦 🙂 😆

  @julia, Probabil tu nu ai citit ce-am scris.

  @Nelu Fernache. Hai, Mariuse, până acum îl înjurai, acum te-ai amorezat de el. Degeaba. Olteanu tot rămâne mare şi tare în PNL, aşa că tu eşti folosit.

  @balbeck. Pe ce te bazezi?!

 16. Marius Mina Says:

  @Roxana, esti off topic si nu vad legatura .Sau vroiai neaparat sa-l aduci pe impostor in discutie?

 17. Marius Mina Says:

  @Roxana, poate ai vrut sa scrii „mare si tare” PDL in loc de PNL…. 😉

 18. balbeck Says:

  Varsta

 19. Chat Noir Says:

  Daca astia incep sa caute si pe NET trebuie sa-mi schimb nick-ul !

 20. Marius Mina Says:

  http://www.ziare.com/Italian_arestat_pentru_ca_a_violat_un_copil_roman-683852.html

 21. Filip G Says:

  @Roxana,
  Imi cer scuze da trebuia sa spun bancul,altfel nu se intelegea de ce initiatorul a facut proiectul asta.Referitor la animalele de companie si nu cele din strada.

 22. cristian Says:

  Eu sunt pentru contra. Povestea asta cu animalutzele a starnit multe pasiuni… Eu cred in libertate…

 23. johnson Says:

  Daca tot vb de animale…in acest moment se negociaza vanzarea Stelei,poate scapam de tovarasul OAIE inca din seara asta.

 24. olimpiu Says:

  capitala noastra are parte numai de primari panarame. nu stiu de ce dar asa si merita!!!
  castreaza tot Doc Oprescu!!! da-le in ma-sa de pasaje, gropi, mizerii si trafic

 25. SuKaRiT Says:

  Ce-ai avut să faci publică relaţia, dragă? Eram cu Mărţişoru-n braţe, altfel… 😛

 26. Julia Says:

  :)…m-ai prins….am citit citeva comentarii si pe al tau despre sterilizare, dar nu am citit articolul…….
  oricum, doar mi-am spus parerea despre un subiect si cer scuze daca este off-topic…..parerea ramine…. 🙂

 27. Roxana Iordache Says:

  @Motro. Deci, ăştia sunt veri cu Gribenco? 😉

  @balbeck. El aşa se laudă. 🙂

  @Julia. Sunt de acord, e punctul tău de vedere. Să-ţi trăiască Pisu, mă bucur că ai avut noroc cu el, e o loterie, depinde de organismul lui, dar de regulă motanii şi fără să fie castraţi sunt predispuşi la afecţiuni urinare şi renale. De-aia e bine să le dăm alimente cu ph control, preventiv.

  @Chat Noir. 😆

  @Filip G. 😆

  @cristian. Da.

  @olimpiu. Ciorbea a fost un primar bun, începuse nişte proiecte şi acum eram departe. Dar istoria s-a scris altfel. 😐

  @SuKaRit. Mulţam fain pentru mărţişor. De unde-ai ştiut că Rod Stewart e unul din preferaţii mei – şi mai ales cântecul ăsta? 😳

 28. Marius Mina Says:

  SUA: România, vulnerabilă la infracţiuni financiare şi spălarea de bani
  Desigur avem nevoie de vreun Green Spam sa ne protejeze de relele infidelilor.
  Alt imbecilo-tertraciclin Premierul Gordon Brown (sugar)a cerut o supraveghere mai strictă a sistemului bancar, spunând că niciunui fond de protecţie împotriva riscurilor (hedge fund) şi niciunui paradis fiscal nu ar trebui să îi fie permis să se strecoare printre fisuri .

  În cadrul unui discurs de la Forumul Naţional al Partidului Laburist de la Bristol, premierul britanic a cerut ca mandatul mondial al instituţiilor internaţionale să fie extins, astfel încât să creeze creştere economică şi locuri de muncă, mai ales pentru cele mai sărace ţări ale lumii.

  Pai daca tot ne globalizam eu cred ca n-ar fi o idee rea sa le dam si chilotii la control domnilor globalizatori multilateral spalatori de creiere anesteziate din nastere.

 29. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Asta nu-i globalizare, e moartea pasiunii. 😆

 30. Marius Mina Says:

  Si globalizarea ce mama dracului e?
  Controlul total asupra pulimii, tot un fel de moartea pasiunii dar in 4 acte.
  Globalizarea este pericolul care paste omenirea in acest moment.Bush Sr a inceput-o , Clinton a continuat-o , Bush ala mai mic si mai prostu’ a pus-o pe roti si acum, lautarul Obama o implementeaza cu sprijinul lui Rahm Emamuielilor.Implemental-ash sa-l implementez de talentat.

 31. alex.dumitrascu Says:

  De abia astept sa ma judec cu primaria pe chestie de caine.

 32. alex.dumitrascu Says:

  * Buna ziua,ma numesc Petria Marius si doresc sa-mi comunicati numele actual al strazii „TINODI SEBASTIAN” din fostul raion „Nicolae Balcescu”multumesc.
  adresa mea de mail. reicagency@gmail.com
  reclama răspuns negativ La data 17-Sep-2005 – LUCIA DINU din DIRECTIA DE RELATII a răspuns: Stimate Domnule, Pentru a afla informatia solicitata, va rugam sa va adresati Centrului de Informare si Documentare pentru Relatii cu Cetatenii din bd. Regina Elisabeta nr. 16, cu o cerere in acest sens, insotita de o chitanta de 64 000 lei care reprezinta taxa pentru istoricul de adresa. Aceasta taxa se plateste la casieria PMB din bd. Regina Elisabeta nr. 47.

  Uite ca primaria n-are neuroni deloc, nici macar in…picior.
  Daca vrei sa afli pe ce strada locuiesti, trebuie sa platesti o taxa.
  http://www4.pmb.ro/wwwt/L544/lbd.php?select2=0&radio1=5

 33. octavpelin Says:

  Roxana,ar trebui sa-i castreze ,cum adica Misu si Jimmy sunt pe invers,o seara minunata Tavi 🙂

 34. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Mă leşi? :mrgreen:

  @octavpelin. Cum să castreze motanii mei?! 😯

 35. Paul Says:

  Cine este initiatorul? Unde poate fi gasit? Ca promit ca il/o gasesc si va suferi o castrare de toata frumusetea! Promit ca il anesteziez cu ranga! Si apoi sa te tii operatie!

  Nu de alta.. dar ca sa aiba o idee completa cum e cu castrarea! Ca sa stie exact ce initiative face!

  Parerea mea… Hic!

 36. octavpelin Says:

  Roxana.Rox,ma gandeam ca asa o sa reactionezi,te rog sa ma scuzi daca te-am suparat ,dar seeamana leit cu motanei mei Buta si Bimbi,o duminica frumoasa Tavi 🙂

 37. gabimihaela Says:

  Sint de acord cu Julia (:)) si mie mi se pare a lasa pe strazi un animal mai rau decit al omori!
  Sint de acor cu tine in acelasi timp legat de sterelizare. Cind l-am adoptat pe Tomy (18kg motan acum!) avea 5 saptamini, si idea de al castra mi s-a parut monstruasa. Asa l-am tinut 1 an. Dar la vremea respectiva stateam intr-un apartament (destul de mic) si incepuse sa miroasa. Am facut si noi ca toata lumea. l-am dus la doctor si doctorul a sugerat sa-l castram L-am castrat. Dupa un an Tomelutul nostru a facut nisip la in vezica urinara (EXTREM DE COMUN LA MOTANII CASTRATI). Ne-a costat $1000 ca sa-l salvam: IV, sonda si 2 zile la urgenta…nu ne-am uitat la bani. Tomy este my boy! Cind am vorbit cu doctorul am aflat ca dupa castrare motanii sint expusi la un milion de infectii urinare. Pisicutele au si ele probleme dupa sterelizare, cancerul, extrem de fregvent (ca sa nu spun obezitatea ce le poate omori).
  Concluzia? Habar nu am ce este mai bine!
  Ce stiu este totusi ca dragostea umana este paradis pentru ele. Eu am 3 si sint bijuteriile mele! Vorbeam cu Dan (sotul meu) sa mai luam una. El este inca rezistent la sugestie, dar am de gind sa-i pun in brate una cit de curind…Il stiu deja cum se va topii pur si simplu…
  Love you all

 38. ruxi Says:

  Intamplator cunosc si alte aspecte ale problemei.
  Nu sunt de acord cu castrarea fortata a animalelor de companie, desi in unele cazuri este necesara. De exemplu catelusa mea avea manifestari „ciudate” dupa ce iesea din calduri si ABSOLUT toti medicii pe care i-am consultat mi-au spus ca e bine sa o sterilizez, altfel poate face cancer. La fel si motanii, sa stii! Dar pentru asta trebuie sa fie informat posesorul de animale prin medicii veterinari. Cat despre cip-uri, 10% dintre animale pot face cancer si n-am de gand sa risc asa ceva pentru al meu. Sunt de acord cu castrarea cateilor vagabonzi, adunarea lor in adaposturi si darea spre adoptie.
  Am discutat cu cativa reprezentanti ai asociatiior de protectie a animalelor care mi-au spus ca aceasta hotarare se refera „mai degraba” la cateii de prin curti, lasati sa se imperecheze aiurea, dupa care sunt aruncati in strada. Dar, ca de obicei legile, ordonantele, hotararile sunt concepute de nepriceputi. De imbecili, hai sa nu ne ferim de cuvinte!

 39. Roxana Iordache Says:

  @gabimihaela. asta spuneam şi eu. Succes ci noua pisicuţă! 🙂

  @ruxi. Bun venit! Mulţumesc pt comentariu. Sper că e bine căţeluşa ta. La motani e altfel, vezi şi ce a scris @gabimihaela. În rest, de acord. Te aştept să mai povestim. 🙂

 40. Julia Says:

  Multumesc de raspunsuri, cu toate ca am batut cimpii pe linga subiect! 🙂 Dar Roxana mai tolereaza si abateri… heheheeeee…..

  In US de la SPCA nu poti NICIODATA sa adopti un animal nesterilizat. Toate sint sterilizate inaitne de adoptare. Deci cum marea majoritate de acolo isi iau animalele de companie trebuie sa traiasca cu ele asa. Cum toti cunoscutii mei si rudele mele de pe aici au animale, (rudele mele au avut citeva generatii) nu am auzit inca pe nimeni sa se plinga de ce spuneti voi. Poate conteaza la ce virsta este facuta sterilizarea. Cu cit o faci mai devreme cu atit o sa fie mai putine probleme. Pisicii si pisicuta au fost sterilizati la virsta sub un an, la fel si Fulga (Mioritica mea cu displazie severa la ambele solduri) pe care la 6 luni (dupa primul ciclu) am aflat ce are si in loc sa o eutanasiem (Pur si simplu nu am putut) am fixat-o si am spus ca asteptam sa vedem cit timp va avea o viata de buna calitate. Pe 4 iulie face 4 ani si e bine merci! Cu ea am cheltuit mici averi…la fel cum am cheltuit si cu Bubba care ne-a facut o infectie la un cot cidn avea doar 6 luni….daca ma gidnesc bine mii de dolari am cheltuit cu dragii nostrii companioni, dar cine sta sa le numere?……cind pisicul sau cutzu sufera, l-ai luat pe sus si la Vet cu el……….la sifrsit de luna vezi „pagubele”……..dar asta este responsabilitatea noastra; daca nu ne-o asumam, nu avem voie sa ne bucuram de compania lor!

  Imi amintesc perfect mentalitatea noastra a romanilor care este vehement impotriva sterilizarii. Eu insa am schimbat mentalitatea asta, odata ce am avut alta societate in jur, care mi-a aratat ca sterilizarea e foarte des intilnita si deosebit de avantajoasa, mai ales cind iti tii animalele mai mult in casa decit afara. Nu critic pe nimeni, am trait in ambele parti ale monedei, si cred ca depinde de situatie, la fel cum fiecare are preferitne proprii, care nu trebuiesc judecate de altii.

  Sa va traiasca animalutzele celor care le au!

  O saptamina placuta.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: