CE VOR FETELE DE LA PARTIDE

marius_mina

Postare pe care o refac şi o completez, pentru că am şters-o aseară, după cinci minute de la afişare. O intitulam BLOGUL LUI MARIUS MINA. Şi ziceam aşa:

Ştiţi deja că blogul lui Marius Mina e mişto.

Şi făceam o trimitere, ca să vă convingeţi.

Numai că jupânul, la cinci minute de la postarea mea, a comis-o. Adică a dilit nişte comentarii ale unor femei care îşi exprimau deschis simpatiile politice. Şi argumentau de ce. Când colo, el s-a luat după o ţărănistă care îl îndemna să cenzureze mesajele. La început, s-a lăudat că e libertate de expresie şi de-aia n-o comite. După care a comis-o când am dat eu linkul.

Fetele-alea mi-au plâns mie pe umărul blogului de ce le-ai făcut, Mariuse şi nu le-am scos de la spam măscările contra ta, doar am să le reproduc mesajele dilite de tine şi pe care ele, prevăzătoare, le-au salvat. Să-i sece la ficaţi pe misogini.

Deci, Mariuse, blogu-ţi! Mai bine dileai mesajele mele că eu oricum le scriu şi pe blogu-mi, dar ele, săracele, au stat nedormite toată după-amiaza, deşi ştiau că lucrează azi-noapte, numai ca să posteze la tine liber. Au dat şi linkuri ilustrative pe nick-urile lor, că au văzut că e competiţie, şi vă asigur că merită să faceţi click pe ele, să le deschideţi şi să intraţi, pentru că o să vă placă.

Mai înainte, să vă mai spun, pe scurt, ce cred eu, dacă încă nu ştiţi, despre competiţia de alegeri din PNL, anume, Ludovic şi Crin, contra Călin. Eu cred că dacă băieţii cei doi continuă aşa, vor inaugura o nouă serie de bancuri cu Iţic şi Ştrul. Sau cum ne amuzam noi la „România liberă” după mineriada din iunie 1990, când, luni de-a rândul, Dan Vardie şi Eliade Bălan semnau articole numai împreună. Şi noi ziceam: Dan Eliade şi Vardie Bălan – să mă ierte Dănuţ Vardie! Chiar nu mai ştiu care din noi când era supervizor s-a jucat aşa şi aşa era să apară ediţia.

Deci, cum spuneam, redau mai jos comentariile fetelor dilite de călăul Marius Mina, pornind de la articolul lui despre Ludovic Crin şi Antonescu Orban . Nu uitaţi să daţi click pe nick-uri. Enjoy!

Comment On: HALUCI-NATION.RO

„Orban si Antonescu se sustin reciproc”

11 Comments – Show Original Post

Collapse comments

Tigra said…

Mie îmi plac toţi trei, îi iau la lesă şi îi pap. După care îi scot la loc tari de tot. 🙂 Băieţi de băieţi. Şi mai sunt şi alţi miştocuţi în PNL, să-i pape tigruţa… 🙂 Numai că pe-ăia doi mici îi pap repede, cu Tări îmi ia mai mult. 😆

Amazoana din Centuria said…

Pentru Tigra. Vino la noi în Kiseleff să vezi acolo marfă de marfă. Miron e cel mai tare. Neamul lui manivelă, ce mai! Noi astea de pe centură nu ne comparăm cu voi, alea de la Hilton. Adică de ce, mă, tu să ai parte de Patriciu şi eu să mă simulez cu un fraier ca Cristi Diaconescu care e el frumuşel dar se ofileşte imediat ce lăsăm diplomaţia?! Şi e şi rupt în cur. Să mă scuze domnu’ Marius.

Tigra said…

Amazoano, eşti prostuţă! Cristi Diaconescu, rupt în cur? Te-a fraierit, nici nu ştii cât de mică începi să fii. Şi să vezi în Modrogan, nu vorbesc de gloată, să vezi tu la vârf. Da’ nici pentru toată marmura lui Adriean … ştii tu …

Amazoana din Centuria said…

Tigro şi ce să fac, fată? Că mi s-a urât cu ghiolbanii-ăştia. Şi decât în Modrogan, mai bine moartă! De-acolo m-am tirat. Eram colegă cu Roberta şi uite ea unde a ajuns. Şi eu tot pe centură am rămas. Mie îmi place de băieţii-ăia ai tăi, dar n-am eu faţă! Nu se uită ăia la mine. Şi nici să mă fac cuminte n-am poftă. Că nu ştiu, fată, să fac altceva.  😦

Tigra said…

Ama – pot să-ţi zic aşa? Politica e ce e, noi suntem mai cinstite. Eu am avut noroc cu picioare lungi şi pe bune dacă nu fac cu ele mai mult decât cu toată cartea pe care o am bubă în cap. Noroc cu Marius – băiat dulce că ne lasă să ne facem de cap pe blogul lui. Scuze eterne!

Amazoana said…

Fată, nu mai pot să vorbesc, mă trimite Prostănacu să-i rezolv pe-ăia de la Olt. Animalele-alea! Şi pe-ăia de la PSD şi pe-ăia de la PD-L, cică să facem reconciliere astă-seară, când se dă exit-pul. Ţie ce-ţi pasă? Cu barosanii-ăia. Te pup, fată! Şi să mor eu dacă sunt invidioasă. Măcar tu!

Nutzika said…

Fă, tâmpitelor, nebune la creierii capului! Ce vreţi voi, mă? Vă daţi mari scule? Nişte idioate, nu vă comparaţi voi cu noi, că la noi în Modrogan e viaţă, dăm la orale până ne vin spumele, n-aţi văzut aşa ceva, tâmpitelor. Aia cu Ana Birchall n-a fost nimic, noroc cu Cezărică Preda, dau acatiste că n-a dat în primire ieri când cu gazele. Ăsta bărbat, n-aţi văzut aşa ceva. E mai bun şi ca Băse. Distruselor care sunteţi!

Taranista said…

Marius, mă dezamăgeşti definitiv. De ce nu introduci moderare, te compromiţi cu astea! Cel mai tare mă enervează aia liberală, ea, ce să-ţi zic, e superioară că prestează mare, pe vacanţe la St.Moritz şi toate alea-alea de lux. Cea mai cinstită e aia de la PSD, stima noastră şi mândria, haraşo tovărăşia. Dar ce mă enervează la ea e că se dă amazoană că aşa i-a zis Prostănacu’, de fapt, amazoane suntem noi, ţărănistele. Suntem călare pe situaţia care este.

30 răspunsuri to “CE VOR FETELE DE LA PARTIDE”

 1. Dinu Says:

  Roxana

  Mda, pline de savoare comentariile, pseudodialogul, -cred eu, dar poate ma insel- despre politichia … republicana. 🙂
  Felicitari, celei/celui/celor?! care au „prestat”! 🙂
  Roxana, cum ai ajuns la concluzia ca ar fi vorba de misoginism? 🙂

  Oricum, iti multumesc pentru „regal”. 🙂 Am inceput saptamana zambind, sper ca toata sa fie asa. Voi avea, toata saptamana, un musafir teuton si va trebui sa-l plimb, business, pe autobahn-urile si schnellstrasse-le made in romania. O sapatamana!!! Ce-o sa-mi auda urechile… de la teuton?! 😦

 2. Radu Humor Says:

  @ Roxana . Inca nu m-am decis care dintre voi are dreptate …
  Pana atunci iata ce am postat si scuze ca o fac :

  Radu Humor said..
  *Marius ,orice „poza” combinativa cu lideri ai PNL care (inca)nu-l cuprinde si pe BO merita discutata.
  Dar cel mai bine cred ca stie asta conul Dinu , acest Traian al liberalilor pe al carui fler ma bazez!
  P.S.Asta cu sustinutul reciproc , ma duce cu gandul la ceva final de chefuri….

  F

 3. Radu Humor Says:

  @ Dinule , daca nu sunteti insotiti de Cabinetul 2(sau 1 la tine) ai putea sa-i distragi atentia de la gaurile din asfalt cu una singura , de alta natura !
  Succes garantat !

 4. bzp Says:

  Credem ca, comentariile sunt scrise de niste „cetateni” pusi expre!

 5. Ion Beuca Says:

  Ioi! ce mesaje faine „o băgat” fetele. Sper să nu deie de ele şi Simona, fata de pă blogu meu … http://beuca.wordpress.com/2009/02/12/schimbare-de-generatii-si-in-pntcd-maramures/

 6. Roxana Iordache Says:

  @Dinu. Mulţam, coane, fetele cred că sunt încântate, dacă s-or fi trezit să (se) vadă. 🙂 Referitor la neamţul tău, vorbim cu @Tigruţa? 😆

  @Radu Humor. :mrgreen:

  @Ion Beuca. Felicitări! 🙂 Da’ tu, Ioane, sculaţi-vă şi daţi-i la cap Prostănacului, o să bag o postare specială.

 7. Radu Humor Says:

  @Roxana , iar o sa te rog sa ma scuzi ca abuzez punand aici ce am vrut sa postez la @Ion Beuca .
  Ma iau toti ..nervii cand vad ca e blog cu moderare, de aia imi place mie de tine ( si de altele!).
  No daca sa poate , multam fain si sa-i dam drumul :Radu Humor
  Comentariul tău aşteaptă să fie aprobat.

  Ma bucur sincer ca PNTcd-ul n-o muritu’ , num-o tar’ s-o hodinitu ,dar o mai mare atentie cu privire la promovarea tineretului nu strica…Nu stiu de ce ,dar parca mi-e frica sa nu ne trezim si-n acest partid serios cu-o droaie de Mantale, Udre ,Boiangii si Anastase..
  Dar ma rog , mult mai bine-ti sta cand mergi la un congres sau conferinta , insotit de o fatuca asa simpatica , patrunsa pana-n maduva oaselor de principiile lui Maniu si ale Bratienilor….

  P.S. Asa-i ca-s rau ?!
  Da ,da eu bat la 60 si sunt deja bunic cu nepot mare…

  Mult succes !

 8. Dinu Says:

  Roxana

  Nu-mi place, de principiu, „vanatoarea cu haitasi” si nici vanatul prins in capcanele vietii. 🙂 Sunt un „vanator” solitar, cu principii! 🙂
  Deci, nu avem o „problema” cu Tigrutele, or alte feline. Ne tinem, totusi, departe de tentatii. De-ar auzi cabinetul 1! ? 👿 😆

 9. Marius Mina Says:

  @Roxana- Teatru radiofonic pentru copii -Si totusi am impresia ca nu ma cunosti indeajuns. Ai vazut filmul „Traffic”?

 10. Marius Mina Says:

  @Radu Humor- Evident Dinu are formula castigatoare. Calin stie, Bogdan stie, toata lumea, mai putin Roxana .

 11. cristian Says:

  Eu nu stiu cine-i Marius Mina. Insa fetele alea ie dragutze. Exhaustiv si aprioric, partidele ie tarfe?:)

 12. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Nicio problemă! Vezi că ţi-a dat drumul la comentariu, am fost eu pe-acolo şi-am postat o urare de succes pentru o fată faină. Pe bune că a fost deplasat mesajul tău. Tu nu vezi ce mândreţe de moroşancă frumoasă şi curată?! Na de vezi şi ale fete de la PNŢCD:

  http://barlogulpntcd.wordpress.com/page/3/

  @Dinu. Nu m-am îndoit. 🙂 Şi cred că nici ea. 🙂

  @Marius Mina. N-ai tu cum să (re)compensezi traficul făcut de amica ta. 🙂 Noroc cu fetele. :mrgreen:

  @cristian. Cine-a zis? 🙄

 13. Filip G Says:

  Roxana ,in poze par fatalai,de aia nu se inghesuie simpatizantii sa creasca partidul.Avuse-i si eu aseara o postare inspirata la tine despre Marius si disparu.De suparat pe tine nu ma pot supara,ma rezum doar la profetii despre viitor.

 14. Roxana Iordache Says:

  @bzp. 🙄

  @Filip G. Mi-a părut tare rău că a trebuit să te şterg odată cu postarea, dar trebuia. Poate poţi să refaci inspiraţia. 🙂

 15. Marius Mina Says:

  @Filip G- Daca-i ajuns sa postezi despre mine, e de bine.

 16. Marius Mina Says:

  @Roxana, nimic deosebit fata de traficul normal , zilnic. media e pe aproape.
  Ai sarit peste postarea mea cu pariul .De ce nu ma mir? Simti si tu vantul schimbarii la varfuri.

 17. Marius Mina Says:

  Cine-l consiliaza pe Tariceanu? 😉 Tot Bogdan Olteanu?

  „Tariceanu: Predoiu mi-a spus ca va demisiona din functia de ministru, dupa adoptarea Codurilor din Justitie, manifestandu-si dorinta de a reveni in PNL
  Catalin Predoiu, autosuspendat din PNL dupa ce Tariceanu l-a acuzat de tradare ”
  Catalin Predoiu, afirma ca nu se va implica in nicio confruntare politica, evitand sa spuna clar daca va demisiona dupa adoptarea Codurilor si va reveni in PNL, asa cum a declarat Calin Popescu Tariceanu. Predoiu lasa sa se inteleaga ca nu va demisiona.”

 18. Roxana Iordache Says:

  @Dinu. Iartă-mă că am amânat ceea ce am vrut să-ţi spun din start: să ai o săptămână bună şi cu un neamţ simpatic. 🙂

  @Marius Mina. Parcă a postat şi pe blogul tău. Văd că nu mai ai umor. 🙂 Mă refeream la traficul meu. De influenţă. 😆

  Care pariu? 🙄 Cât priveşte schimbările, dacă sunt făcute când şi cu cine nu trebuie, ele servesc adversarilor.

  Referitor la Predoiu, Tăriceanu a făcut o declaraţie foarte bună, care a primit răspunsul scontat.

 19. Marius Mina Says:

  @Rox, cred ca din afara , dinspre majoritatea muta se vede altceva.Si anume un „low blow” la Tariceanu Observ ca de fiecare data cand face cate o miscare care se vrea inteligenta, nu sare gardul cu ea.Mi-am dat seama cat de slab este de la secventa cu „I F..K u Mr Geoana”.Daca a pus botulo si-a inghitit-o fara sa aibe vreun cuvant de spus e clara pentru mine.Ti-am mai spus ca ptr mine e doar un amator care incearca sa faca pe profesionistul.Cat este de slab n-are rost sa mai comentam,daca n-are niciun fel de reactie cand Bogdan finul , in vazul tuturor , ii striga „Mai taci ma din gura” si el ramane inert…spune totul despre un „jucator” politic.
  Cei care vor vota la Congres stiu toate detaliile astea si o vor face in cunsotiinta de cauza.

 20. Filip G Says:

  Marius ,nu am personal cu tine nimic,citesc postarile tale.Dar unele sunt parca comandate ,fara sa le sustii nici tu 100%.Apropos daca nu crezi cu tarie in ccea ce scrii argumentand cele scrise,atunci cine sa te mai inteleaga.Iar acceptarea celor cu alte convingeri decat ale tale face parte din jocul democratic.Taria de caracter sta si in faptul de a asculta si alte pareri.

 21. Filip G Says:

  @Filip G. Se zice că s-au certat copiii. Şi câinii şi caii sunt animale nobile. N-are rost să-i amesteci. Deci, poate spui şi cine-i omul, şi cine-i calul.

  Omul e candidatul PNL la presedentie daca se hotarasc iar CALUL e sigla Partidului

  Am avut acceasta postare sambata,din discutii cheia rezolvarii dilemei PNL e urmatoarea.
  Tariceanul nu poate aduna voturi pentru presedentie din toate partidele.
  Ramane varianta ORBAN si CRIN
  Cele mai mari sanse le are CRIN
  Acum apare problema cea mai grea trebuie sa puna toti trei umarul in acceasi directie,sa adune voturi de la nemultumitii PSD,PD_L,nehotarati.
  Asa vad eu lucrurile,daca se vor bate pe scaune si nu pe idei constructive nu vor avea sanse.Nu e exclus sa participe anul asta la guvernare.

 22. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Hotărăşte-te: ori nu-ţi mai place, ori ar fi bun dacă n-ar fi Bogdan Olteanu. Apropo, pe vremea-aia spuneai că-ţi place din ce în ce mai mult. În rest, bârfe din alea vinde-le tu cui le cumpără.

  @Filip G. Aş vrea şi argumente. Astea sunt afirmaţii. Sau deziderate.

 23. Radu Humor Says:

  @ Roxana , nu sunt de acord sub nici o forma cu moderarile astea !
  In fond ce vrei sa ascunzi (ma refer in general) :
  idei , simpatii ,antipatii , varsta sau stare civila ,mismasuri pe care le-ai facut sau vrei sa le faci ,pana la urma nu pot fi ascunse la nesfarsit si chiar daca exista o doza de intimitate tabu ,pe care nimeni n-are voie sa patrunda , n-ai voie la randul tau sa consideri ca la aflarea ei vine sfarsitul lumii…
  Vine o vreme cand nimic nu te poate condamna mai mult decat singuratatea si atunci de ce tinem atat de mult sa ne inchidem in noi , mai ales daca stim ca exteriorizarea face mai mult bine decat rau.
  Chiar si injuraturile sau alte jigniri nu se prind de cei care in realitate nu le merita…
  Nu spune nimeni sa le lasi acolo (pe blog) pana fac pui , le poti sterge ,dar sa tii la moderare si sa alegi pe spranceana mi se pare la fel de imoral …

 24. Julia Says:

  Marius, acela din poza esti tu? Man, your sooooo good looking! 🙂

 25. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor? Te simţi bine?

  @Julia. Yeah! 🙂

 26. Radu Humor Says:

  @ Roxana ,mai bine nu intram pe Barblogul PNTCD…
  Oameni ca tine ar putea face ceva mai mult pentru ei din acest pdv.
  Aveau si ei un afis electoral ,destul de ingenios si sugestiv ( in care erau incaltati in opinci) dar vad ca nici nu l-au postat , in schimb bine ca redau mascarile lui ion calugaru , de fapt rabinu , la adresa lui Iuliu Maniu…
  Cand ne vom da seama de valul de ura antiromaneasca care incepe sa ne ia si sa ne duca la vale autenticele valori ?!

 27. Julia Says:

  Roxana, 🙂 ….comentariile deveneau nitel cam prea seriose, si am vrut sa dau o alta tenta…….nu ca nu as fi fost sincera! 🙂 un compliment care nu are de ce sa il supere pa Marius…..mai ales venind de la o femeie fericita in casnicie…. 🙂
  ***************************************************
  Voiam sa pun o informatie care cred ca ajuta enorm, si unde mai bine decit la un subiect despre Marius? Iata ce am primit pe email:

  http://video.google.com/videoplay?docid=-2137356552230941410&hl=en

  Daca nui intelege cineva engleza am si un site in romana (desi interviul e tot in engleza):

  http://www.damaideparte.ro/index.php/candida-este-principala-cauza-a-cancerului-o-noua-teorie-in-lumea-medicala/591/

  Am comandat si cartea pe amazon.com….scumpa naibii pentru o carte…….sper sa merite…….oricum, ce scrie pe google la Candida este extrem de interesant pentru unii ca mine care nu stiu prea multe despre subiect…..

 28. Radu Humor Says:

  @ Roxana , nu ma simt bine deloc !
  Tu te simti asa bine ?

  P.S. Cred ca acum ai priceput de la ce mi se trage….

 29. Julia Says:

  Roxana, sint sigura ca mesajul meu a fost blocat ca am pus doau link-uri in el…..vezi dte rog aca il poti lasa sa treaca…multumesc.

 30. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. ?!

  @Julia. Da, l-am recuperat de la spam.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: