CUM I-AU ASCULTAT SERVICIILE PE CEI TREI DIN POZĂ (II)

alina-cristi-vallejo-20-apr-081

S-a întâmplat pe 20 aprilie anul trecut şi am rămas datoare cu o relatare, pe care v-am promis-o de atâta vreme.

Acum e momentul să onorez promisiunea, poate că aşa încep să mai cugete şi cei care iau cu lejeritate legea poliţiei politice – pentru că poliţie politică este orice fel de supraveghere a vieţii personale.

Aşa, deci, ei sunt verii mei, Alina şi Cristi, îi cunoaşteţi deja, că v-am povestit şi când s-au luat. Vă las pe voi să ghiciţi cu care sunt rudă de sânge – asta, pour la bonne bouche, că am să vă rog să comentaţi mai degrabă relatarea, decât asemănarea. 

Nu prea e de râs. Mai precis, eu n-am râs decât un pic, de prostia serviciilor, după care m-am luat cu una cu alta şi n-am făcut nici un demers ca să aflu despre ce a fost vorba în propoziţie.

Anume, între verii mei se află scriitorul francez Francois Vallejo, care şi-a publicat o carte, tradusă în română, la editura HISTORIA, unde verişoara mea, pe atunci, se ocupa  inclusiv de PR-manageriat.

Şi trei zile l-au plimbat pe franţuz să vază frumuseţile Capitalii – un dulce, s-a simţit foarte bine, a avut şi o emisiune la TVR Cultural. Şi pe 20 aprilie, înainte de plecarea spre aeroport,  au mers la o cafea, pe o terasă.

Toate bune şi  frumoase! Pe urmă l-au condus la aeroport, şi-au luat rămas bun, s-au pupat şi s-au bucurat anticipat de o revedere, poate la Paris. Şi verii mei au ajuns acasă.

Între timp, mai precis, în vreme ce ei se aflau pe terasă, Alina a primit un telefon de la mine. Şi s-a mirat când am întrebat-o de ce m-a sunat, pentru că ea nu mă sunase. Dar la mine pe mobil se sunase de la numărul ei.

Şi când eu am răspuns – deşi eram în mijlocul a ceva care nu-mi prea permitea – m-am mirat că Alina nu zicea nimic, dar eu o auzeam vorbind şi auzeam încă două voci, de bărbaţi. Mi-am zis, Alina se ţine de goange, mă sună şi pe urmă vorbeşte cu băieţii-ăia, cred că a uitat. După care, cum povesteam, am sunat-o eu şi ea a negat că m-a sunat. N-am insistat, pentru că erau cu franţuzul. Şi a rămas să vorbim după ce ajungem fiecare acasă.

Mai târziu, am primit telefon de la Alina pe fix, care mi-a povestit că mătuşă-mea i-a întrebat acelaşi lucru ca şi mine, adică, de ce naiba au mai sunat-o, dacă n-au binevoit să vorbească decât între ei. Şi încă un sfert de oră! Atât a stat mătuşă-mea, Olimpia, să-i asculte ce vorbeau în trei, doar-doar s-or îndura să vorbească şi cu ea.

Evident că Alina nu sunase acasă. Pe fix.

Adică, tâmpiţii şi nenorociţii sunau ca de pe numărul Alinei, la numere de rude ale ei – verişoară-sa, adică eu şi mătuşă-mea, ca să poată ei asculta ce vorbesc cei trei cu franţuzul! Eu le-am cam tăiat macaroana, că am închis aproape imediat şi am sunat ca să verific. Dar prin mătuşă-mea un sfert de oră au avut ce asculta, bârfe franţuzeşti. Pe banii Alinei, că de la numărul ei s-a sunat!

Deci. ce-a fost asta?

Repet: sunt verii mei. (Nu, nu le place luceafărul Mării Negre).

Editura HISTORIA este a domnului Ion Cristoiu. Ce şi-or fi zis serviciile, asta – adică eu şi cu Cristoiu au pus la cale vreo lovitură de stat cu franţuzul-ăla care a venit de sanchi să-şi lanseze cartea.

Nişte imbecili! Operatorul de telefonie a fost Orange (coincidenţă de culoare). Serviciul care o fi fost? SRI sau SIE? Sau care?

Aştept opinii. Şi relatări similare.

21 răspunsuri to “CUM I-AU ASCULTAT SERVICIILE PE CEI TREI DIN POZĂ (II)”

 1. octavpelin Says:

  Trebuie facuta o notificare catre operatorul de telefonie fixa sau mobila,pentru a obtine listingul,iar dupa aceea o plangere catre Avocatul poporului pentru ca au fost incalcate drepturile omului,intrucat aceasta lege nr.298/2008 intra in vigoare prin martie 2009,iar in speta de fata interceptarea a fost ilegala.

 2. Filip G Says:

  Interesanta mi sa parut urmatoarea faza.Aveam in telefon un numar al unei sotii de DIRECTOR care intamplator era ruda cu sotia.Discutam lunar banalitati,cand aveam de discutat probleme serioase ne intalneam.La un moment dat in numarul ei de telefon aparea apeluri de la mine.Binenteles a sunat iar eu ramaneam surprins.Sa intamplat ca in citeva zile sa se intample acceasi problema.Am sters numarul din agenda si toate apelurile primite si trimise.Curios in telefonul ei apareau apeluri de la mine si la aproximativ acceasi ora diferenta intre ele erau doar cateva minute.Specific nu avea un telefon de 2 lei.Cum se explica fenomenul?

 3. cristian Says:

  nu mai sunt spionii de altadata… si nici telefoane cu disc… pe vremea aia nu se faceau astfel de erori:)

 4. Gheorghe Says:

  Nu stiu daca sunt edificatoare exemplele.
  Daca tastatura nu-i blocata, si ai telefonul in buzunar la blugi, exista riscul sa se faca apel la ultimul sau penultimul numar sunat.
  Faptul ca s-au facut doua apeluri in aceiasi perioada, cand era la aeroport, duce la ipoteza ca avea telefonul cu tastatura neblocata.
  Mi s-a intamplat si mie, sa primesc un telefon de la un unchi pensionar, care lucra pe camp pe tractor, si auzeam ce discuta cu oamenii din preajma. Nici el si nici eu nu suntem persoane importante ca sa fim interceptati.
  Chiar si daca ai sters numere din SIM, apelul se face catre numarul apelat din lista de apeluri facute.

 5. Filip G Says:

  @gheorghe,
  Nu suntem copii,ultimele apeluri nu erau numarul respectiv.
  Iar dupa ce stergi apeluri primite,apeluri trimise si numarul din agenda sa apeara in zile diferite pe ecran apelul mi se pare dubios.Mai ales acum se poate urmari o persoana prin localizarea apelului pe tel mobil

 6. Marius Mina Says:

  repet intrebarea de la postarea precedenta-
  Bogdan Olteanu este un tip al carui IQ depseste media pe tara, nu reusesc sa-mi explic ce l-a determinat sa puna umarul la aceasta blasfemie cominternista pe care a impins-o cu talentu-i binecunoscut spre aprobare in timp ce Legea Lustratiei i-a cazut greu la ficat.
  Poate-mi explici tu Roxana care e logica ?

 7. Gheorghe Says:

  Filip G in ce ai relatat, daca ai sters apelurile facute si primite si numarul din agenda, e alta situatie, la care nu am explicatie.
  Eu am explicat ce mi s-a intamplat si cum se poate intampla sa se faca apeluri fara intentie, dar numai daca exista numarul in telefon, ca apel primit sau facut.

 8. Dinu Says:

  @
  Marius Mina

  risc eu sa-mi dau ca parerea despre logica ce a justificat miscarea pomenita de tine:
  „aschia nu sare departe de trunchi”.
  „ce naste din pisica soareci mananca”.
  „sangele apa nu se face”.
  „corb la corb nu-si scoate ochiul”.
  …si ar mai fi o nedefinita, extrem de delicata, subtila, „conjuratie”, solidaritate incredibila, peste timp si timpuri, a poporului lui Israel. Sunt de admirat!

  O colega de facultate, a ajuns prin anii 78-`79 in consiliul stiintific al institutului de cercetari in chimie, chimie pura, mia povestit cat de bouche bee a ramas cand prima „discutie” personala cu o colega din acel consiliu stiintific a fost, citez: „Esti desigur evreica daca ai ajuns la noi, in consiliu”. …intamplare 100% reala.

 9. Dinu Says:

  erata: mi-a .. 😦 !!!

 10. Radovan Says:

  Chiar ca tampiti, nu puteau sa se sune pe o cartela pre-paid? Isi mai faceau si minute ca sa sune la numere pentru onanisti. Daca asa ceva e posibil, inseamna ca e vorba de organe cu experienta, adica militieni. 🙂

 11. Ovidiu Says:

  Roxana
  Vezi aici am pus si 4 video de la OTV nou.

  VEZI AICI

 12. Vasi Says:

  Dragă Roxi, înainte de toate trebuie să-ți spun că băieții de la serviciile secrete au o latură neexplorată: manifestarea jegoasă a unui pseudoromânism, mai exact invidia țăranului cu păr pe limbă! Despre ce e vorba, fac rezumat: „Ia uită-te bă şi la şmecherii ăştia! Au uitat de unde au plecat! Ce ifose îşi dau! Le e ruşine că sunt români şi vorbesc în alte limbi! Îi pupă în cur pe toţi străinii pentru un avantaj!!” (unele din afirmăţiile aistea ale lor, uneori au un suport… dar chiar dacă ar avea afirmaţiile acelea suport, nu e treaba lor. E vorba aşadar de o puternică componentă psihologică a unui tip de comportament mioritic, ura adicătelea! Băieţii ăştia, pe lângă meteahna asta urâtă, mai au şi o slăbiciune ca oricare om, se plictisesc! Sunt oameni, nu roboţi! Şi atunci când se plictisesc se distrează ca nişte oligofreni, speculând şi utilizând fără ruşine şi fără frică, date care ţin de intimitatea fiecăruia dintre noi! Mai intră şi ei pe un forum, mai bat apropouri directe pe care le poate pricepe numai forumistul vizat şi tot aşa! Nu mai există profesionalism, lucrul acesta este evident! Nu mai există profesionalism, nu mai există eficienţă, dacă s-a ajuns la aşa ceva! Este vorba fie de falimentul total al unui serviciu incapabil de a stăpâni lucrurile pe căi cinstite, fie despre adevărata natură a unui regim politic care întrece în odioşenie regimul Ceauşescu, fie de ambele deodată! Eu înclin totuşi spre odioşenie! Mi-am pus întrebarea firească: „La ce bun demascarea informatorilor fostei securităţi? dacă azi graţie şi mijloacelor tehnologice se poate spune că numai există intimitate cu desăvârşire! La ce bun condamnarea informatorilor…” şi m-am oprit, fiindcă am realizat ceva: s-a bătut toba doar pe tema imoralităţii informatorilor, dar despre regim prea puţin! Prea puţin! Astăzi nu mai este nevoie de informatori, fiindcă totul este rezolvat de tehnologie! Am eliminat aşadar problema imoralităţii, care până la urmă cădea doar în cârca celor care intermediau reuşita josniciei unor astfel de activităţi de supraveghere! tehnologia nu poate fi acuzată că are dosare CNSAS, aşa că trăiască revenirea la practicile bolşevice! Mă uit plin de milă şi îngăduinţă la aberaţiile infantile ale lui Silviu Prigoană „domle pe mine nu mă deranjează să-mi fie supravegheate convorbirile telefonice şi mail-urile”! Păi normal, bietul de el: la OTV s-a bălăcărit luni de zile, ca la uşa cortului, cu Adriana, mai precis s-au ţigănit ca nişte cocalari! Apoi a pozat şi în chiloţi într-un anume tabloid, şi acum ne învaţă că e bine să o luăm la cioc, că aşa e în tenis! Îmi este milă de el, fiindcă nimeni nu-l opreşte în a se face de râs cu fiecare apariţie televizată. Revenind la tema de mai sus, eu am trecut printr-o chestiune mult mai gravă, de fapt un frate şi o soră de-a mea, care au ieşit din ţară… şi s-a întâmplat un anume abuz, şi nu voiesc să dau detalii! Ideea e că fraţii mei nu au mai putut protesta, nemaiîntorcându-se în România, şi nici nu aveau de gând (se întâmpla prin 2003). Şi am pus eu mâna pe telefon şi am sunat la Ministerul de Externe, şi cum necum am discutat cu un secretar de stat, iar ăla, jigodia, la expunerea nemulţumirii mele mi-a răspuns sec „Dar ce domle, fraţii dumitale nu sunt majori, de ce nu sună ei?” Eu nu am stat pe gânduri şi i-am vorbit ca unei otrepe ce era „Măi domnule, vezi că matale eşti bugetar şi ai grijă ce spui, fiindcă unii dintre oamenii tăi se comportă ca nişte bandiţi!” Jigodia a tăcut, a lăsat ciocul mic speriat pesemne de „tupeul” meu: ideea e că dacă l-aş fi avut în raza vizuală i-aş fi dăruit o flegmă în gură! La fel, acelaşi sentiment mă încearcă şi acum când toţi cretinii pledează pentru reînvierea comunismului!
  La final, mă impresionează plăcut maniera de abordare precum şi subiectele, ţine-o tot aşa! Bravo!

 13. alex.dumitrascu Says:

  Chestiile astea cu internetul si cu telefonia mobila sunt matrapazlacuri imperialiste.
  Ofer hosting si php pentru site-uri, bloguri si forumuri cu tehnologie „stafete calare”.
  Pe timpuri li se zicea „olacari” si se descurcau de minune.
  -Nu pot fi interceptati deoarece poarta pistoale si sunt cam marlani.
  – Sunt ecologici, caii mananca fan si oamenii nu mananca deloc
  – Sunt „obicei stramosesc”, adica asa un fel de turism ecumenic si dau bine cu tricotatul si cu dansurile populare.
  – Asa ceva nu mai are nici dracu’, e ca si cum te-ai plimba prin prin Fetesti cu un Lamborghini.

 14. Radu Humor Says:

  @ Roxana ,cred ca faptura simpatica cu ochelari , are trasaturi asemanatoare cu ale tale .
  Eu am” pus botul ” la alta ghidusie : mi-a sunat telefonul ( nr. nu-mi spunea nimic ,am raspuns si dupa alo ,alo,au inceput sa se auda niste convorbiri ,aparent neinterensate , carora nu le-am dat importanta ,dar nici n-am incis ,caci un ul din grup s-a oferit sa asculte el pana termina aia ,ca doar e pe banii lor ,timp in care noi am continuat discutiile noastre , pana cand mi s-a facut mila de ala ( dupa vreo 15 minute) si i-am luat telefonul din mana aluia care se amuza ascultand ( cand l-am intrebat ce a auzit mi-a zis ca erau niste nebuni ).
  Mai tarziu am aflat ca nebuni eram noi,ca am inghitit hapul !

  Vezi , de asta nu pot fi de acord si suflu si in iaurt ,ca ma gandesc c-ar fi mult mai bine sa gresim noi , decat sa greseasca ei jucandu-se cu vietile noastre …….

 15. zexe Says:

  Astea sunt mici copilarii. Eu am prieteni care primeau apeluri de la mine inca de pe vremea pe cand eu nici nu aveam telefon mobil. Mai mult, ma sunau inapoi sa imi spuna ca, daca tot ii sun atat de des, sa-mi cumpar naibii si telefon ca sa le pot raspunde la apeluri.

 16. Neveu Says:

  @R
  povestea ta este verosimila dar nu mi se pare noua.
  am fost martorul unor intamplari similare prin anii „88-’89 cand eram banuit de …tentativa de „fuga”.
  coincidenta hazlie este ca ultima oara mi s-a intamplat ASTAZI pe la orele 19 (-7 ora bucurestilor?) cand am receprionat doua apeluri pe mobil …de la numarul meu de fax din casa!!!!Ajung acasa si nu vad pe nimeni langa masina de fax, nici urme precum ca un strain mi-ar fi violat domiciliul in lipsa.

  legi similare celei cu numarul 298 de la voi sunt instituite si aici de multa vreme. nu m-ar mira sa fi fost inca de pe vremea lui kenedy. desigur, fara pompa mare precum ca ele-s menite sa asigure „securitatea” cetatenilor…
  pe cine crezi ca pot intreba ce s-a intamplat?

 17. Felicia Mandrea Says:

  ADINEI VALEAN, CAP-istei (de JUD. PH-de la Patria Hotilor:

  Cand toata lumea stie ca politia politica din Romania asculta telefoanele si intercepteaza TOATE telecomunicatiile – SI INCA II FORTEAZA PE OPERATORI CA SA SUPORTE COSTURILE SUPLIMENTARE NEJUSTIFICATE DE INTERCEPTARE, PE CARE APOI ACESTIA LE PLASEAZA CLIENTILOR, ASTFEL CA FAC POLITIE POLITICA PE BANII CLIENTILOR – PROBLEMA TREBUIA PUSA CU TOTUL ALTFEL, SI NICIDECUM PRIN FELUL TAU DE A MENAJA STATUL/REGIMUL transsecurist DIN ROMANIA, ASA CUM O FACI IN MOD PROSTESC!! (ca trebuie sa ne scarpinam pe ocolis, cu mana dupa cap ca sa ajungem la urechea opusa; ca vai, sa nu disturbam linistea regimului securist din ROM!) DAR LA BRUXELLES, TAMPENIA ASTA N MAI TINE, FATO!!

  Se stie ca preturile pentru TOATE SERVICIILE DE TELECOMUNICATII SUNT AZI DE ZECE ORI MAI MARI INTRE ROMANIA SI USA SAU (de exemplu) BRUXELLES, LA FEL CA SI CU TOATE CELELELALTE TARI DIN VEST. DAR PRETURILE DINTRE USA/VESTUL EUROPEI SI TARI PE ACEEASI LONGITUDINE PE GLOB SAU PE ACELASI MERIDIAN (de ex.) CU POLONIA SI BULGARIA sunt mult mai apropiate de pretul de piata DAR SE MAI SI APROPIE DE PRETURILE DINTRE USA SI ANGLIA

  ASA CA, TOANTA CAP-ISTA ADINA VALEAN AR FI FACUT MAI BINE SA INSISTE ASUPRA FORTARII STATULUI ROMAN TOTALITAR SA-SI SUPORTE COSTURILE DE POLITIE POLITICA, MAI BINE S LICHIDEZE POLITIA POLITICA PARAZITARA SI SA O AZVARLE DE PE SPINAREA BIETILOR ROMANI IMPOVARATI DE ATATEA BIRURI!!!

  Ceea ce Adina Valean incearca sa faca in Parlamentul European prin modul ei de impunere a falsei problematici de asa zisa „discriminare impotriva Romanilor prin preturi excesive practicate de companiile telecom vis a vis Romania (in comparatie cu Bulgaria si Polonia)” este de o stupiditate nemaiantalnita! Chestia nu este ce are sa se faca ea cand se va face de rasul intregii lumi SI MAI ALES, A CURCILOR!, atunci cand toate companiile de telecomunicatii vor veni la audieri cu argumente beton si cu dovezile reprezentand costurile reale de a face business in Romania fata de costurile din Bulgaria si Polonia – adica, CU CHELTUIELILE SUPLIMENTARE PE CARE STATUL ROMAN AUTORITAR II OBLIGA SA LE FACA PENTRU A ACOMODA STATUL LA PRACTICAREA DE ACTIUNI DE POLITIE POLITICA (INTERCEPTARI ILEGALE DE TELECOM IN MAJORITATE COVARSITOARE!!), IAR PARLAMENTUL EUROPEAN VA FI, BINEANTELES, NEVOIT SA LE ACCEPTE CA VALABILE. ADEVARU ESTE CA ACEASTA TOANTA VALEAN VA FACE ROMANIA, SI PE NOI TOTI, DE RAS DIN NOU!!

  DACA ACEASTA POVARA GREA SI ORIBILA A MOSTENIRII comuniste VA FI DEMONTATA SI IN ROMANIA, CU SIGURANTA CA SI PRETURILE DE TELECOM SE VOR REGLA DE LA SINE SI CA ATARE VOR SCADEA, EXACT DUPA MARELE DICTOM LIBERAL „LAISSEZ-FAIRE!” – LECTIE PE CARE TOANTA ADINA VALEAN („MAREA LIBERALA” CARE RECENT A MAI GAFAT LA BRUXELLES cu proiectul ei de a interzice masinile noi, ultraperformante , de scanarea corporala, care protejeaza sanatatea oamenilor si sunt folosite nu numai la detectarea explosivelor dar si al pungulitelor de droguri plasate in stomacul traficantilor de droguri.
  PRIN ACESTE ACTIUNI NESABUITE TOANTA ADINA VALEAN DE FAPT DEVINE PROTECTOAREA TERORISTILOR SI A TRAFICANTILOR DE DROGURI!!)
  REVENIND LA TELECOMUNICATII:
  Asa ca, statul roman sa inceteze a mai spiona pe toata lumea si sa-si ia mainile jos de pe economie, DACA SE VREA CONSIDERAT CU ADEVARAT UN STAT DE DREPT SI NU UNUL TERORIST!! IAR TOANTA VALEAN SA-SI DEA DEMISIA DIN PARLAMENTUL EUROPEAN IMEDIAT!!

 18. Felicia Mandrea Says:

  O CLARIFICARE: DE CE POZITIA CAP-istei HEI-RUPISTE Adina Valean ESTE DE SORGINTE TOTALITARIST-comunista?

  – Pentru ca Adina Valean cere ca superstructura statala a U.E., prin Comisia Europeana SA FORTEZE OPERATORII DE TELECOM SA SCADA PRETURILE (pe falsa problema a discriminarii impotriva Romanilor) – EXACT CA PE TIMPUL DECEDATEI rep. populara romana, CAND REGIMUL comunist LE-A BAGAT SULA IN COASTE SI MANA IN BUZUNARELE ROMANILOR CA SA FACA PRETURI MICI PENTRU CLASA MUNCITOARE (NESOCOTIND FAPTUL CA RAJNITA DIN CAMARILE SAU BUNASTAREA [DIN BUZUNARELE] OAMENILOR DE PE TIMPUL REGELUI SE VA CONSUMA SI SE VA GOLI DEFINITIV, ASTFEL ADUCANDU-I PE TOTI–CHIAR SI PE CEI AVUTI, CHIABURII– LA INFOMETARE DUPA NUMAI 10 ANI!) – SI ASTA ADINA VALEAN O FACE TOCMAI CA SA CAMUFLEZE HOTIA/FURTUL PRACTICAT DE TOATE SERVICIILE SECRETE ROMANESTI CARE INCA DESERVESTE CU ABNEGATIE PROLETARA POLITIA POLITICA.

  NUMAI CA, TOANTO VALEAN, (INSTITUTIILE EUROPENE PRECUM PARLAMENTUL EUROPEAN, COMISIA EUROPEANA) U.E. NU ESTE URSS A LUI STALIN , HRUSCIOV IN CARE SA VII SA DAI CU PAPUCUL IN MASA, CA HRUSCIOV LA ONU, CA VREI TU PRETURI MICI LA SERVICIILE DE TELECOM!! TOTI VREM ASTA, DAR NU IN STILUL BATAILOR CU BOCANCII IN MASA PE CARE IL PROMOVEZI! Si companiile de telecom sunt in egala masura indreptatite sa-si expuna si ele argumentele pentru preturile pe care le practica si de ce o fac – ADICA PENTRU CA OPERATORII DE TELECOM SUNT DE FAPT FORTATI DE STATUL ROMAN SI AUTORITATILE SALE LA CHELTUIELI ADITIONALE ENORME INTERCEPTARI ELECTRONICE SI PENTRU TOT FELUL DE ACTE DE POLITIE POLITICA DIN DOMENIUL INFORMATICII.

  Pacat ca Toanta Valean inca nu a fost in stare sa invete notiunea de arbitru mediator pe care Comisia Europeana este insrcinata sa o practice pentru a guverna eficient, intr-o maniera cu adevarat democratica Uniunea Europeana, asa cum inteleg politicienii Vest-Europeni sa o practice.

 19. Felicia Mandrea Says:

  APROPO DE CAP-ISTA ADINA VALEAN DIN JUD. PH–PATRIA HOTILOR:

  PE SITE-UL IPP SI CONFIRMAT DE DOCUMENTELE PE CARE ADINA VALEAN LE-A COMPLETAT CU PRIVIRE LA CHELTUIELILE DE DIURNA, DECONTURI, ETC, EA SE CLASEAZA PRIMA PE LISTA CU CEA MAI MARE SUMA DE DECONTURI – APROAPE 84,000 EURO ADINA VALEAN A DECONTAT IN 2008 (PE LOCUL DOI FIIND CLASAT BUSOI CU O SUMA DE MULTE ORI MAI MICA DE APPROX. 20,000 EURO.) Oare sa-si fi pus Adina si costul chilotilor la decont? Good question…

 20. Felicia Mandrea Says:

  Mesajul de mai sus re-postat cu link-ul
  APROPO DE CAP-ISTA ADINA VALEAN DIN JUD. PH–PATRIA HOTILOR:

  PE SITE-UL IPP SI CONFIRMAT DE DOCUMENTELE PE CARE ADINA VALEAN LE-A COMPLETAT CU PRIVIRE LA CHELTUIELILE DE DIURNA de 32,200 EURO, DECONTURI, ETC, EA SE CLASEAZA PRIMA PE LISTA CU CEA MAI MARE SUMA DE DECONTURI — APROAPE 83,000 EURO ADINA VALEAN A DECONTAT IN 2008 (PE LOCUL DOI FIIND CLASAT BUSOI CU O SUMA DE MULTE ORI MAI MICA DE APPROX. 20,000 EURO.) Oare sa-si fi pus Adina si costul chilotilor la decont? Good question…

  APROPO DE CAP-ISTA ADINA VALEAN DIN JUD. PH–PATRIA HOTILOR:

  PE SITE-UL IPP SI CONFIRMAT DE DOCUMENTELE PE CARE ADINA VALEAN LE-A COMPLETAT CU PRIVIRE LA CHELTUIELILE DE DIURNA, DECONTURI, ETC, EA SE CLASEAZA PRIMA PE LISTA CU CEA MAI MARE SUMA DE DECONTURI — APROAPE 84,000 EURO ADINA VALEAN A DECONTAT IN 2008 (PE LOCUL DOI FIIND CLASAT BUSOI CU O SUMA DE MULTE ORI MAI MICA DE APPROX. 20,000 EURO.) Oare sa-si fi pus Adina si costul chilotilor la decont? Good question…

  APROPO DE CAP-ISTA ADINA VALEAN DIN JUD. PH–PATRIA HOTILOR:

  PE SITE-UL IPP SI CONFIRMAT DE DOCUMENTELE PE CARE ADINA VALEAN LE-A COMPLETAT CU PRIVIRE LA CHELTUIELILE DE DIURNA, DECONTURI, ETC, EA SE CLASEAZA PRIMA PE LISTA CU CEA MAI MARE SUMA DE DECONTURI — APROAPE 84,000 EURO ADINA VALEAN A DECONTAT IN 2008 (PE LOCUL DOI FIIND CLASAT BUSOI CU O SUMA DE MULTE ORI MAI MICA DE APPROX. 20,000 EURO.) Oare sa-si fi pus Adina si costul chilotilor la decont? Good question…

  http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=113&cam=2&leg=2004&pag=5&idl=1

 21. Felicia Mandrea Says:

  GOOD NEWS! CE BINE CA UE II INCOLTESTE PE securisti, NEMERNICII PARAZITARI AI NATIUNII ROMANE!

  IN PRIVINTA POLITIEI POLITICE IN DOMENIUL TELECOM PRACTICATA DE TOATE SERVICIILE DE INFORMATII ROMANESTI securiste, CARE, CU SIGURANTA, VA TREBUI SI VA FI FORTATE SA-SI IA LABA JOS DE PE TELECOMUNICATIILE DIN ROMANIA:
  CE ar putea demara joi procedurile de incalcare a Tratatului de catre Romania in telecomunicatii
  http://www.ziua.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: