OBAMA: PENTRU CĂ W.BUSH A REFUZAT SĂ ATACE IRANUL

bush-phone-30-dec-08-crawford-eric-draper

Foto: Eric Draper, White House

Preşedintele Bush a refuzat, anul trecut, solicitarea Israelului de a ataca, împreună, Iranul, mai precis, facilităţile nucleare.

Au urmat criza financiară şi victoria lui Obama.

30 răspunsuri to “OBAMA: PENTRU CĂ W.BUSH A REFUZAT SĂ ATACE IRANUL”

 1. balbeck Says:

  Mai bine ca n-a atacat Iranul,Bush.Ar fi fot numai razboaie.Oamenii nu pot sa traiasca si ei linistiti?Pacea nu e buna?

 2. Roxana Iordache Says:

  @balbeck. Pacea e ideală. Cu condiţia să fie reală.

 3. Marius Mina Says:

  Si uite asa se scrie istoria….cu 2 miliarde cheltuiti pe campania unui element surpriza gol pe dinauntru care n-are nicio solutie de criza , totul se rezuma la „yes we can”….si „changhe”… Sa-l vedem de maine incolo cat poate si cat „change” va produce..Media si propaganda stangii arondate a umilit America.Luna de miere a lui Obama o sa tina mai putind ecat crede.Toti cei care l-au savurat ca pe o limonada pe vreme e canicula or sa-l scuipe inapoi .Si ma bucur pentru ca cei care-l vor injura mai tare sunt simpatizantii , nu ceilalti. O sa fie o experienta dureroasa pentru americani.Dar cel putin ei au capacitatea sa se trezeasca la realitate dupa ce se ard , romanii au demonstrat ca nu.

 4. Marius Mina Says:

  @ Balbeck te faci ca nu-ntelegi sensul?

 5. Marius Mina Says:

  Un fost responsabil cu securitatea Israelului declara ca “dupa Gaza, vine randul Iranului”. Nu e singurul care crede acest lucru. Pentru multi analisti, razboiul din Gaza a fost o repetitie a Israelului pentru viitoarea confruntare militara cu Iranul. Dincolo de vointa israeliana de a curma atacurile Hamasului cu rachete asupra asezarilor din sudul Israelului, actiunea “Plumb turnat” trebuia sa fie un avertisment, poate ultimul, adresat Iranului de catre Israel. Pentru ca nu e un secret ca Hamasul din Gaza, ca si Hezbollah din Liban, este o creatie politica si militara a Iranului. De la Teheran vin banii, armele si ideologia fanatismului extremist islamic.

  Distrugerea Hamasului sau reducerea maximala a puterii sale, nu a fost numai un interes israelian. Asa se explica pelerinajul conducatorilor europeni la Sharm el Sheikh, unde vreme de doua zile s-a desfasurat summit-ul organizat sub presedintia lui Hosni Mubarak si Nicolas Sarkozy, urmat de vizita de curtoazie si sustinere a Israelului la Ierusalim. Din motive stiute si nestiute, premierul Ehud Olmert si presedintele Autoritatii Palestiniene Mahmud Abbas, desi au fost invitati, au preferat sa nu faca deplasarea la Sharm el Sheikh.

 6. Marius Mina Says:

  Premierul israelian, Ehud Olmert , a declarat ca l-a contactat telefonic pe presedintele american George W. Bush, saptamana trecuta, pentru a interveni si a obliga pe secretarul de stat, Condoleezza Rice, sa se abtina de la votarea unui proiect de rezolutie privind conflictul din Fasia Gaza, proiect pe care initial SUA urmau sa-l voteze, sustine agentia Associated Press.

  Intr-un discurs tinut luni, Ehud Olmert a insistat asupra faptului ca a putut sa-l scoata pe presedintele Bush dintr-o conferinta, la Philadelphia, si a reusit, cu doar zece minute inaintea votului de joia trecuta (9 ianuarie) din Consiliul de Securitate al ONU, sa discute la telefon cu liderul aflat inca in functia de la Casa Alba, si sa-l determine sa schimbe pozitia Statelor Unite ale Americii, facand-o astfel de „ras” pe Condoleezza Rice.
  „Din motive pe care nu le intelegem pe deplin, secretarul de Stat intentiona sa voteze in favoarea rezolutiei ONU”, a indicat Ehud Olmert. Toamna trecuta, Olmert si-a prezentat demisia, iar in prezent indeplineste functia de prim-ministru interimar, pana la formarea viitorului guvern, dupa alegerile legislative anticipate de la 10 februarie.
  Presedintele George W. Bush, al carui mandat inceteaza la 20 ianuarie, a declarat ca nu are cunostinta de aceasta situatie, dar i-a ordonat secretarului de stat „sa nu voteze in favoarea documentului”. Rezolutia 1860 privind incetarea imediata a focului in Fasia Gaza a fost adoptata cu 14 voturi pentru si o abtinere, de reprezentantii celor 15 state membre ale Consiliului de Securitate al ONU, (cinci membri permanenti si zece membri nepermanenti, desemnati prin rotatie). Documentul stipuleaza, in esenta, incetarea ofensivei israeliene in Fasia Gaza si a tirurilor cu rachete palestiniene lansate de pe teritoriul palestinian asupra Israelului, fara a avea insa vreo putere coercitiva la adresa statului evreu.
  Ofensiva israeliana in Fasia Gaza, intrata in cea de-a 19 zi, a facut deja peste 900 de victime civile, starnind manifestari de protest in intreaga lume si dezaprobarea aproape tuturor marilor cancelarii ale lumii. Ieri dimineata, armata israeliana a patruns, pentru prima data, in cartierele marginase ale orasului Gaza, principala aglomerare din teritoriul palestinian autonom, daramand mai multe locuinte si fortand mai multi civili palestinieni sa se refugieze in adaposturi subterane. Cu toate acestea, tirurile de rachete ale Hamas asupra sudului statului evreu au continuat, desi s-au redus in intensitate.

 7. balbeck Says:

  Ce-i ala sens?

 8. instalatorul Says:

  Nimic despre legea 298/2008 care face ca toti romanii sa fie tratati ca niste potentiali infractori si potentiali teroristi si inca pe banii lor? Despre faptul ca, sub acelasi premier, procurorii au capatat dreptul de a citi mesajele mail – si daca au rude cu firme, le pot citi mesajele concurentilor acestora si ii pot duce la faliment? Despre libertatile cetatenesti astfel amputate de dnii Tariceanu si Basescu, nimic?

 9. Marius Mina Says:

  @Instalatorule, toate vin la timpul lor. Asta ca se nu ne plictisim de-atata libertate si democratie, ca restul au ei , in Elvetia

 10. Marius Mina Says:

  E un fel de „patriot act” propagat in UE dupa ce l-au implementat in USA.
  O shtokareala bazata pe lupta de clasa antitero, un fel de Elena Udrea la vanatoare de talibani , dansand dupa naiul lui zamfir.

 11. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. De unde-ai luat chestia-aia în română? E B.S. Îţi dai seama ce imbecilitate s-a putut lansa? La CSONU, rezoluţiile se adoptă prin consens, Referitor la victimele civile ale palestinienilor, le-au băgat special în faţă, specialitate Hamas. :mrgreen:

  @instalatorul. O lege este votată de Parlament.

 12. Marius Mina Says:

  @Roxana , o vrei in engleza asa cum s-a publicat pe aici?Asta e o alta varianta :
  Pe fundalul razboiului din Gaza, de doua zile se desfasoara o mirobolanta poveste de „incheiere de socoteli”, orgolii ranite, ponegriri si barfe.

  In centrul acestei povesti cum nu se poate mai autentice, se afla personaje dintre cele mai importante ale lumii contemporane, precum inca presedintele american George W. Bush (foto dreapta), sefa diplo­matiei americane Condoleezza Rice, premierul israelian Ehud Olmert (foto stanga) si ministrul sau de Externe Tzipi Livni. Povestea a inceput cu declaratia lui Tzipi Livni, cum ca ea a fost aceea care s-a straduit s-o convinga pe Condo­leezza sa nu voteze rezolutia de incetare a focului a Consiliului de Securitate, rezolutie redactata chiar de sefa Departamentului de Stat american.
  Olmert s-a considerat „lucrat” de subalterna sa de la Externe si, in cursul unei vizite la Ashkelon, a relatat cu lux de amanunte ca de fapt el este adevaratul „erou”. Cand a aflat de intentia Consiliului de Securitate de a vota o rezolutie care prevedea incetarea imediata a focului, ceea ce nu exprima interesele Israelului, Olmert i-ar fi telefonat imediat presedintelui SUA. Bush se afla undeva, departe de New York, si sustinea o conferinta. „Nu ma intereseaza, vreau sa-mi faceti imediat legatura telefonica”, a cerut Olmert. Statele Unite nu trebuie sa voteze aceasta rezolutie, i-a spus Olmert lui Bush. Eu nu stiu exact despre ce este vorba, s-a scuzat presedintele. „Stiu eu”, i-a zis premierul israelian. Presedintele american i-a dat pe loc telefon lui Condoleezza, cerandu-i sa nu voteze rezolutia. Dupa aceasta convorbire telefonica cu Bush, „Condoleezza arata rusinata”, a comentat Olmert. Americanilor nu le-a placut aceasta versiune si au reactionat dur. Sean Mc Cormack, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, a declarat ca „vorbele lui Olmert 100% nu sunt adevarate”, iar un responsabil de la Casa Alba a atras atentia ca „relatarea nu este exacta” si a cerut „clarificari”.
  O posibila pauza
  In timp ce trupele israeliene continua sa stranga „clestele” in jurul Gaza City, iar bom­bardamentele pe Linia Filadel­fia si a altor localitati din Fasia Gaza se intensifica, continua si neintelegerile din cadrul „troicei” conducatoare israeliene. Daca premierul Olmert actioneaza pen­tru continuarea actiunii „Plumb turnat”, ministrul Apararii Ehud Olmert si ministrul de Externe Tzipi Livni se pronunta pentru incetarea luptelor, si obtinerea unei intelegeri care sa impiedice Hamas sa mai lanseze rachete asupra asezarilor din sudul Israelului si sa se reinarmeze. Pe filiera spaniola-egipteana s-a facut auzita ieri initiativa lui Miguel Angel Moratinos, ministrul de Externe al Spaniei, presedintele OSCE, care propune instituirea unei „pauze” de o saptamana a razboiului, pentru ca mediatorii si partile combatante sa discute o solutie viabila. Barak si-a manifestat interesul pentru initiativa spaniolului, dar ea va trebui corelata la „initiativa-mama” a presedintelui egiptean Hosni Mubarak. In aceasta pauza de incetare a luptelor, vor putea fi discutate „problemele – cheie”, de pilda inchiderea ermetica a Liniei Fildaelfia, deschiderea pasajelor de trecere intre Gaza si lumea inconjuratoare, incetarea blocadei Gazei si prezenta observatorilor internationali. Aceste tatonari diplomatice se desfasoara in preajma a doua evenimente importante: summit-ul Ligii Arabe, care va avea loc la 19 ianuarie, in Kuweit, dar mai ales instalarea la Casa Alba, la 20 ianuarie, a noului presedinte american Barack Obama.

 13. Marius Mina Says:

  US Secretary of State Condoleezza Rice was left shamefaced after President George W Bush ordered her to abstain in a key UN vote on the Gaza war, Israeli Prime Minister Ehud Olmert said on Monday. Photo: GETTY

  „She was left shamed. A resolution that she prepared and arranged, and in the end she did not vote in favour,” Mr Olmert said in a speech in the southern town of Ashkelon.

  The UN Security Council passed a resolution last Thursday calling for an immediate ceasefire in the three-week-old conflict in the Gaza Strip and an Israeli withdrawal from Gaza where hundreds have been killed.

  Fourteen of the council’s 15 members voted in favour of the resolution, which was later rejected by both Israel and Hamas.

  The United States, Israel’s main ally, had initially been expected to voted in line with the other 14 but Ms Rice later became the sole abstention.

  „In the night between Thursday and Friday, when the secretary of state wanted to lead the vote on a ceasefire at the Security Council, we did not want her to vote in favour,” Mr Olmert said

  „I said ‘get me President Bush on the phone’. They said he was in the middle of giving a speech in Philadelphia. I said I didn’t care. ‘I need to talk to him now’. He got off the podium and spoke to me.

  „I told him the United States could not vote in favour. It cannot vote in favour of such a resolution. He immediately called the secretary of state and told her not to vote in favour.”

  Mr Bush has consistently placed the blame for the conflict on Hamas, telling reporters on Monday that while he wanted to see a „sustainable ceasefire” in Gaza, it was up to Hamas to choose to end its rocket fire on Israel.

 14. Marius Mina Says:

  @roxana, parca ar fi prima data cand vreun PM israelian face pipi pe WDC.
  Adu-ti aminte de hipopotamul de Sharon ce basinutze avea in gura cand urla in conferinta de presa si ameninta….vrei sa-ti caut linkurile si clipurile sau ti-e chiar atat de greu sa concepi un asemenea tupeu ordinar?

 15. Roxana Iordache Says:

  @Marius, Eu te-am întrebat de unde-ai luat prostia aia în română. Văd că te-ncăpăţânezi să nu dai sursa nici la textul în engleză. Oricum e o aberaţie. Dacă ar fi fost într-adevăr aşa, atunci America îşi exercita dreptul de veto şi bloca rezoluţia. Punctum. O rezoluţie prin care cei care au adoptat-o s-au făcut de râs, demonstrând inutilitatea ONU. Cine a stat să o respecte? :mrgreen: Eu aş fi votat contra. Pentru că nu pot gira Hamas. Din partea mea, praful şi pulberea să se-aleagă de ei.

 16. Marius Mina Says:

  Ariel Sharon and his foreign Minister Shimon Peres. Peres warned Sharon that refusing to heed incessant American requests for a cease-fire with the Palestinians would endanger Israeli interests and „turn the US against us. „Sharon reportedly yelled at Peres, saying „don’t worry about American pressure, we the Jewish people control America.”

  „The Israelis control the policy in the congress and the senate.”

  – Senator Fullbright, Chair of Senate Foreign Relations Committee: 10/07/1973 on CBS’ „Face the Nation”.

  „I am aware how almost impossible it is in this country to carry out a foreign policy [in the Middle East] not approved by the Jews….. terrific control the Jews have over the news media and the barrage the Jews have built up on congressmen …. I am very much concerned over the fact that the Jewish influence here is completely dominating the scene and making it almost impossible to get congress to do anything they don’t approve of. The Israeli embassy is practically dictating to the congress through influential Jewish people in the country”

  ––Sec. of State John Foster Dulles quoted on p.99 of Fallen Pillars by Donald Neff

  The long history of bipartisan Congressional support for Israel led former Secretary of State James Baker to call the Congress „The Little Knesset” after Israel’s Knesset (parliament) in Jerusalem. Congress’s embarrassing and unpatriotic display of allegiance to a foreign country that is dependent on American largesse and support is the unknown scandal to the American people. With the media’s strong, biased and sympathetic portrayal of Israel while simultaneously denying any opposing view of Israel or human pictures and stories of the endless suffering of Palestinians, its no wonder that we the American people are so unaware of the true face of Israel. Thus shockingly but not surprisingly only 4 % of the American people are aware of Israel’s 34 year brutal military occupation of the Palestinian people.

  Only at times of war and threat upon the U.S. does our Senate ever exhibit the strong bipartisanship support of America it regularly provides Israel. Despite our current crisis in airline security, Congressional political bickering continued for weeks between Republicans and Democrats placing American lives at risk while foreign aid to Israel was quick and automatic (about $6 Billion), even at a time the Congress is telling us of budget deficits and lack of money for the unemployed American workers. As an American I am outraged at the blind historical allegiance our Senators have provided Israel while they neglect many of our pressing domestic issues such as airline security, Social Security and Medicare Reform, Education Reform, Health Insurance for needy Americans, Money for Dilapidated Schools, and Prescription Coverage for our Elderly. Our Congress operates on the premise that most Americans are disinterested in foreign policy thus they have a vacuum to provide Israel with blank checks and our latest F-16 fighter jets that Israel uses to kill Palestinian civilians. They depend on our media to keep us uninformed and distracted with Sports, Harry Potter, and scandals.

 17. instalatorul Says:

  Da, doamna Iordache, un parlament care nici macar nu are curajul sa puna legea pe site. Si o ceata de guvernanti si legislatori care isi permit sa considere un intreg popor ca un popor de potentiali criminali, potentiali infractori si potentiali teroristi. Criminalii, infractorii si teroristii sunt ei! Cu multa stima.

 18. Draghi Puterity Says:

  Si mai zicea cineva ca nu crede in teoriile conspiratiei 😛

 19. Marius Mina Says:

  Roxana , vad ca iei de bun numai ce-ti convine…
  Uite sursa si sa sti ca eu nu inventez subiecte .

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/4224910/George-Bush-shamed-Condoleezza-Rice-says-Ehud-Olmert.html

  si daca mai vrei surse iti mai dau vreo 5 , doar nu te asteptai ca presa „libera” din US sa publice rusinea?

 20. Marius Mina Says:

  Ai inceput bine cu postarea de mai sus si-acum ce faci? Ii scoti pe hamas vinovati pentru prabusirea economiei si alegerea lui Obama?

  😉

 21. Marius Mina Says:

  Si „prostia aia in limba romana” e tradusa de prin presa internationala.

 22. cristina Says:

  A drop of fresh air.

  Ma bucur ca ti-am gasit blogul.

 23. Roxana Iordache Says:

  @instalatorul. Şi dv. de unde aţi aflat? 🙂 Am amintit de Parlament pentru că nu-i corect să-i atribuiţi premierului Tăriceanu o lege cu care n-are nici o tangenţă. Nici măcar Bogdan Olteanu nu poate fi blamat, pentru că era obligat să semneze legea votată, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Oricum, o asemenea lege nu-i nimic nou pentru FSN – şi nu uitaţi că ei aveau şi atunci majoritatea în Parlament. În plus, e o directivă imbecilă a UE, noua URSS, cum îi spune Bucovski.

  P.S. V-am întrebat de unde aţi aflat pentru că e de primă importanţă libertatea presei.

  @Draghi Puterity. Păi nu cred! Asta a fost pe faţă. :mrgreen:

  @Marius Mina. Mersi! Ţi-am răspuns şi dincolo, nu văd unde ne contrazicem, dacă nu te-ai repezi aşa. Dar fii atent că mi-ai dat aceeaşi ştire, adică toţi au preluat-o de la AFP – de ce nu mă miră că France Presse a lansat-o? Nu am zis că tu vii cu prostii, am zis că Olmert a venit cu prostii şi ţi-am şi argumentat de ce, pentru simplul fapt că dacă era aşa, America folosea dreptul de veto şi bloca rezoluţia. Deci suntem de acord că Olmert e obraznic, cum a fost şi Sharon la un moment dat, în aroganţa faţă de SUA, pe motive financiare. Astea l-au adus, de altfel şi pe Obama la putere. Referitor la prostia aia în română, nu m-ar mulţumi treaba cu traducerea „de prin presa internaţională” nici dacă n-aş avea rigoarea cuiva care nu s-a jucat niciodată cu sursele când a fost în presă. Nu sări, n-am zic că tu faci aşa, am zis doar că ai un vechi obicei de a nu preciza sursa, obicei la care, între timp, ai renunţat. Cu excepţia de faţă. Dar nu era convenabil să apară că e vorba de o ştire AFP, intra lumea la idei că franţujii au lansat-o din resentiment. 🙂

  Cât priveşte Hamas, ce legătură are? Dar ştii şi tu foarte bine că McCain avea un avans de 10 procente cu două luni înainte de alegeri şi un trend ascendent, nimic nu-l mai putea opri dacă nu se declanşa criza. Cu toată propaganda lor demenţială şi cu toate sumele astronomice care au fost băgate în Obama.

  @cristina. Bun venit! Şi eu mă bucur. 🙂

 24. Dinu Says:

  @
  Instalatorul

  Nu poti sa angajezi Romania, politic, intr-o lupta, intr-o alianta militara iar legislatia ta sa-ti interzica cooperarea reala, sa faca imposibila „actiunea”, cu partenerii cu carea ai semnat alianta.
  Lupta impotriva terorismului este o lupta „internationalizata”. Restrangerea unor derepturi democratice este o parte a pretului pe care acceptam or nu sa-l platim in aceasta lupta.
  Daca probleme terorismului „internationaliozat” este reala or nu asta-i alta tema.
  Azi, nimeni nu ne mai „dicteaza” sa semnam aliante impotriva vrerii noastre.
  Oricum sa urmarim dezbaterea publica, daca va fi, pe tema acestei legi, ce a intrat in vigoare de azi .

  PS
  In 1998 o companie romaneasca care comercializa hidrocarburi era monitorizata 24/24 de ore, inclusiv vizite lunare, la vedere, ale unui baiat de la servicii. Nu spun ca este ok, dar lumea in care traim azi si-a schimbat substantial coordonatele in care se misca. Desigur, putem discuta cauzele pentru care lumea a ajuns in aceasta situatie.
  Informatia inseamna „putere”, in sensul generic si nu cu sensul de discretionar.

 25. Dinu Says:

  PPS
  Pe iRealitatea a inceput deja!!! o dezbatere publica pe tema acestei legi, dar mai ales a cauzelor care au determinat politicul sa recurga la acete restrangeri ale democratiei in Europa, in UE.
  Vizionare placuta! 🙂

 26. Draghi Puterity Says:

  Uite aici de ce se teme de fapt vestul de Hamas.

 27. octavpelin Says:

  Subscriu si eu la raspunsul tau Rox,da pacea este ideala dar sa fie reala!,God bless you Tavi:)

 28. Draghi Puterity Says:

  @Instalatorul

  Roxana nu crede in asa ceva, pentru ea statul politienesc si supravegherea totala sunt doar teorii conspirationiste.

  @Roxana

  Apropo, teorii ale conspiratiei :mrgreen: , sa revenim la pasiunea ta – presedintzii americani. Stii care a fost ultimul presedinte american care a insistat ca Israelul sa permita controlul instalatiilor sale nucleare?

 29. homer Says:

  INCA DIN ANUL 2007 II TIN PE LOC PE ACESTI CRIMINALI.PAMNA ACUM AM REUSIT,DEACUM INCOLO ,ESTE DIN CE IN CEW MAI GREU,DACA NU APROAPE IMPOSIBIL!SECURITATEA ROMANA A FOST FOLOSITA IN IRAK,,PAKISTANAFGANISTAN ,IRAN.IATA DE CE NU AFOST REFORMATA SECURITATEA LUI BASESCU!!!TOATE ORGANISMELE INTERNATIONALE AU FOST SESIZATE IN TIMP UTIL.CAND CINEVA ITI ZICE IN FATA CUM ESTI,NU TE SIMTI CHIAR BINE ,INDIFERENT CATE CRIME IMPOTRIVA UMANITATII AI LA ACTIV.ADEVARUL ESTE GREU DE INGERAT PENTRU ORICINE!

 30. homer Says:

  INCA DIN ANUL 2007 II TIN PE LOC PE ACESTI CRIMINALI.PANA ACUM AM REUSIT,DEACUM INCOLO ,ESTE DIN CE IN CEW MAI GREU,DACA NU APROAPE IMPOSIBIL!SECURITATEA ROMANA A FOST FOLOSITA IN IRAK,,PAKISTANAFGANISTAN ,IRAN.IATA DE CE NU AFOST REFORMATA SECURITATEA LUI BASESCU!!!TOATE ORGANISMELE INTERNATIONALE AU FOST SESIZATE IN TIMP UTIL.CAND CINEVA ITI ZICE IN FATA CUM ESTI,NU TE SIMTI CHIAR BINE ,INDIFERENT CATE CRIME IMPOTRIVA UMANITATII AI LA ACTIV.ADEVARUL ESTE GREU DE INGERAT PENTRU ORICINE!SI BUSCH SI OBAMA AU FOST SESIZATI .ULTERIOR TRIMITERII REPETATE ALE UNOR EMAILURI,SI UNUL SI ALTUL AU ORDONAT SA ANULEZE POSIBILITATEA TRIMITERII UNUI EMAIL DIRECT LA WHITE HOUSE FARA A DA IN PREALABIL ALTE DETALII DE SPRE TINE EXPEDITPOR.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: