E FOARTE MIŞTO ÎN ROMÂNIA, ŢARA PE DOS

victor-stanculescu-wwwriportro

Foto: www.riport.ro

Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a decis eliberarea pe termen de trei luni a lui Mihai Chiţac, pentru intervenţii chirurgicale, în timp ce alt complet a dispus o nouă expertiză medicală în cazul generalului Stănculescu, termenul fiind fixat pentru 26 ianuarie.

Dacă e ţinut în închisoare ca să se cureţe mai repede acolo, asta ar însemna eliberarea documentelor confidenţiale despre care generalul Stănculescu a afirmat că vor fi făcute publice numai după moartea sa.

Să meargă cinismul până acolo sau e vorba doar de prostie?

Sau poate se teme cineva că, eliberat, Victor Stănculescu va declasifica anticipat probele în cauză? Numai că o poate face, dacă vrea şi din închisoare. Trebuie doar să dea aprobare.

Oricum,  foarte mişto în România, ţară în care de-alde Pleşiţă au grade nealterate în rezervă, şi primesc pensii babane pentru crimele pe care le-au comis în vremea comunismului şi pentru care nu sunt judecaţi, iar generalul Stănculescu e degradat la condiţia de soldat, pentru o vinovăţie care nu a fost dovedită niciodată.

La fel de mişto e şi faptul că ofiţerii de Securitate care l-au caftit pe Tokes şi au mărturisit că s-au infiltrat în mulţime – incitând armata la măcel – au fost scoşi din cauza Timişoara, şi acum sfidează ca prosperi afacerişti.

E super-mişto faptul că la noi nu s-a adoptat, ca la nemţi, legea lustraţiei şi sunt senzaţional de mişto consecinţele, după 19 ani.

În consecinţă, e foarte mişto, de-a binelea sublim faptul că un ofiţer acoperit, şef de agenţie în Occident, e preşedintele României, un secretar UTC, cântăreţ de mic al cultului personalităţii prezidenţiale, este prim-ministru – şi asta după ce şeful cu valuta lui Ceauşescu s-a retras încă o dată din cursă, iar un opozant al regimului Ceauşescu, Paul Goma, nu este nici azi repus în drepturile cetăţeneşti şi trăieşte exilat în continuare.

La anul şi la mulţi ani!

37 răspunsuri to “E FOARTE MIŞTO ÎN ROMÂNIA, ŢARA PE DOS”

 1. Plano Says:

  @ Asa este legea penala… oriunde intr-o tara democrata!
  Raspunderea penala este personala pentru o fapta pedepsita de lege ca infractiune, raspundere care nu poate fi anulata pentru alte fapte ale infractorului, daca ne raportam la complexa si controversata implicare a generalului Stanculescu in timpul Revolutiei din 1989. In legea penala nu exista institutia compensarii raspunderii!
  Daca se aplica Legea Frustratiei demult Stanculescu ar fi fost condamnat, nemaiavand demnitati prin care sa-si subordoneze Parchetele Militare

 2. johnson Says:

  Plesita are la pastrare dosare grele altfel nu ar mai pupa pensie babana in libertate si huzur.

 3. Roxana Iordache Says:

  @Plano. Susţii aberaţii. La Nurenberg a fost individualo-colectiv, că şi acum îi vânează şi pe moşii de 100 de ani. Dar la comunişti nu se pune. Referitor la legea în cauză, 1. eşti nesimţit că îi zici aşa – anterior ţi-am atras atenţia eufemistic, măcar pentru faptul că urmaşii torţionarilor bunicului meu liberal s-au perpetuat la putere – politică şi economică în ţara românească şi 2. Stănculescu nu se încadra de nici o culoare, pt că nu a fost nici ofiţer de securitate, nici activist comunist. Poate te încadrai tu, la ăia mai mici. :mrgreen:

  @johnson. Are pe naiba! N-au fost şi nu vor fi niciodată judecaţi şi condamnaţi ofiţerii de Securitate, şi nici activiştii comunişti. De-aia e el liniştit.

 4. Marius Mina Says:

  Stanculescu ar fi trebuit sa le dea drumul pina acum daca ele intr-adevar exista , daca nu cumva e doar o gluma la doua capete.
  ce-ar mai avea de pierdut? Oricum e pe duca…-se !

  Chitac e mai vinovat decat Stanculescu….ati uitat de 13-15 iunie?
  Iliescu de ce sta in libertate?

 5. Marius Mina Says:

  Ca veni vorba de Plestita…de ce nu l-a belit Tariceanu? Sau are si dosarul lui de la maternitate?

 6. Marius Mina Says:

  #Roxana , nu tara este de vina, doar locuitorii ei si in primul rand boschetarii care au condus-o si o conduc.N-ai sa vezi tu comunistii pusi la index de comunisti.
  Nici Guv.Tariceanu n-a miscat un deget..oare de ce nu ma mir?
  Intrebati-l pe Bogdan Olteanu nepotul kaghebistei Gisela.

 7. Marius Mina Says:

  Bag seama ca Doru Maries(pudelul lui Basescu) si-a luat deja prerogativele sefului revolutiei .
  Numai impostori si nimic mai mult…
  Toate jagardelele au ajuns in varfurile Romaniei..si nu numai !

 8. olimpiu Says:

  imediat dupa instaurarea la putere a FSN ce au facut tovarasii?? au culpabilizat securitatea salvand nomenclatura PCR. au fost judecati doar cei din CPEX iar garnitura doi si trei in fruntea tarii mari democrati vorbitori de limbi straine.apoi a fost reabilitata securitatea si ea a servit cu,,cinste” noul regim. lustratie??? publicarea dosarelor? la ce ne foloseste?? avem noi societate civila ca-n Polonia Germania sau Cehia?
  imi pusesem sperante in aceasta privinta in alianta D.A. speram ca macar atat sa se realizeze. au cazut in derizoriu si CNSAS si DNA. iar cei care au luptat pt adevar si libertate sunt tot mai putini si continua sa fie marginalizati. Tov Basescu isi apara serviciile iubite.ii doresc sa se prabuseasca cu ele cu tot!!

 9. alexandru petria Says:

  E frumos in Romania. Ma uit pe Animal Planet.

 10. maria Says:

  @roxenisme, mihneaisme, mineaisme

  „La Nurenberg a fost individualo-colectiv”

  Va urma

 11. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Tu nu eşti general. Şi n-ai de unde şti dacă nu ne îngroapă pe toţi. :mrgreen: De unde ştii că Stănculescu e vinovat de ce e acuzat? E vinovat că n-a preluat puterea, asta da. Dar nu există articol penal pt asta. :mrgreen: Oricum, e un tip deosebit şi prea puţin îmi pasă mie de ce zic alţii, n-am să mă dezic niciodată de simpatia mea faţă de el. Laşităţile le las altora.

  Referitor la Tăriceanu, dacă tu vrei stat totalitar, poţi să-l votezi la anul, din nou, pe Băsescu. Nu e treaba primului ministru să se substituie justiţiei.

  @olimpiu. Culpabilizarea Securităţii nu a fost decât praful în ochi prin care a fost absolvită ca instituţie represivă. Arată-mi un singur securist judecat. Dacă ţi-ai pus speranţa în PD, suportă consecinţele! Păcat numai că le suportăm şi noi. Nu, nu i-am votat şi nu i-aş vota nici sub tortură. :mrgreen:

  @alexandru petria. Numai să nu dai de scene insuportabile.

  @maria. Şi un vierme inelat are demnitate în raport cu o târâtură ca tine.

 12. cenushares Says:

  maria,

  taratura? … o adresa de contact ne poti lasa?

 13. Tio Says:

  Ofiter sub acoperire? De ce nu l-au deconspirat tovarasii si l-au lasat sa cistige alegerile?
  Nu cred. Never.
  Dar stiu ca erau unii si mai rai si mai puternici decit securistii. Eu am cunoscut unul personal:Leonard Rusu (a candidat la Senat din partea PDL). Basescu nu e prefect sau ideal dar a dat destule batai de cap. Mai bine asa decit deloc. Dar se poate mai bine. Pina vom avea noi maturitatea si consensul necesar… si tortionarii nostrii vor avea 100 de ani.
  Roxana, cine ar merita sa fie Presedinte? Era mai bine cu A.Nastase?

 14. cenushares Says:

  ” … cine ar merita sa fie Presedinte?”

  Eu

 15. octavpelin Says:

  Tara lui Oblio imparat!

 16. Roxana Iordache Says:

  @cenushares. Vrei boli venerice? :mrgreen:

  @Tio. Nu crede, dacă poţi crede în schimb că putea fi cineva şef al Agenţiei Navrom de la Anvers fără să fie ofiţer acoperit. E dreptul tău. Totuşi, întrebarea privind de ce nu l-au deconspirat e un pic copilărească: nu crezi că tocmai de-aia? 🙂 În ce priveşte întrebarea a doua, eu sunt monarhistă. 🙂

  @octavpelin. Parcă, invers! 🙂

 17. agaX Says:

  tio:
  „Roxana, cine ar merita sa fie Presedinte? Era mai bine cu A.Nastase?”

  „strategia” asta argumentativa e trista si absurda, din mai multe puncte de vedere… desi, din pacate zic eu, e foarte raspindita in „cercurile” (am pus intre ghilimele, ca mie mi se par mai degraba niste patratele … sus, la cap) probasescienilor

  in primul rind, functia de presedinte, chiar scrisa cu p-ul majusculat, nu e un premiu pentru merite deosebite aduse tarisoarei, pentru asta se dau decoratii si se organizeaza cine festive…. presedintele este, in esenta, un servitor, sa nu uitam asta

  in al doilea rind, este similara situatiei in care avocatul apararii ar decide sa explice completului de judecata ca victima a fost foarte norocoasa sa fie violata de acuzat, ca daca era altul, i-o tragea de mult mai multe ori

 18. Tio Says:

  @agaX
  Nu te contazic (dar sint indreptatit la parerile mele. Am spus si eu ca primeste prea mult credit si atentie). De asta am intrebat. Voiam un nume. Eu am unul.
  @Roxana
  Structurile da, dar pina si PSD-ul si A.Nastase? Ciudata discretie. Mai ales acum.
  Daca merita atunci trebuie atacat cu argumente mai solide…. Promit sa fiu cu tine la prima ocazie…
  mai ales ca abia acum incepe o perioada interesanta.

 19. agaX Says:

  tio,
  eu nu am nume de presedinti „mai buni” … nici macar nu vad cum poti compara … spre exemplu, cum ai compara tu prestatia lui iliescu vs basescu? dar constantinescu vs basescu?

  care sint criteriile, cum se face parametrizarea, cum se „normalizeaza” la conditiile socio-economice si de politica si strategie internationale ale momentului, cum se introduce „if-ul logic” in eventualul ranking si cum se extrapoleaza asta la „candidati” care n-au fost niciodata pe pozitia cu pricina (ex: nastase, domnul Ratiu etc)

  eu nu vad cum s-ar face, sincer

 20. Tio Says:

  Rezultate, rezultate, rezultate. Fara nici un if.
  In stiintele politice din afara nu exista ’89 ci doar ’96 pentru Romania. De ce? Rezultate. Am facut prima tentativa de a intra in rindul lumii dupa ’96 si aia sint mai greu de prostit.
  Eu ma gindeam la alegerile din 2009 si daca ar fi cineva care are o sansa. Cu cit stim mai repede cu atit mai bine.

 21. maria Says:

  cand un jurnalist este data afara de la ziar pe motiv de incompetenta, nu-i ramane altceva de facut decat sa-si faca blog.

  Nu-i asa, roxana? 🙂

 22. Plano Says:

  @Roxana
  Uaau…da`, ce ti-ai pierdut cumpatul si simtirile ca sa replici asa de buruienos! Nu mai ai argumente?
  Daca te opintesti sa ma contrazici cu orice pret… e treaba ta! Nu eu ma fac de ras…cand iti raspund pe principii de drept!
  La Nuremberg s-au judecat crime impotriva umanitatii si nu infractiuni de omor precum cele din timpul revolutiei. Si acolo a raspuns fiecare, individual, pentru faptele sale si nu la gramada.
  Cine hotara care dintre dusmanii revolutiei se incadreaza in acea prostie de lege a Lustratiei, la care s-ar fi putut gandi tot niste politruci care nu s-ar fi deosebit cu nimic de politrucii comunisti? Aia care au scos partidele istorice din viata politica, dupa anul 1948? Cumva niste frustrati care au pierdut batalia pentru putere in anul 1990?
  Nu l-am auzit niciodata pe Ioan Ratiu ca ar trebui legiferata restrictionarea drepturilor cetatenesti pe motive politice. Avea omul exercitiul democratiei, practicat in Anglia si nu la fara fecventa, cum s-au democratizat unii de la noi.
  Cat de subiectiva poti fi! Pe cine prostesti, afirmand ca un general al Armatei, precum Stanculescu , nu facea parte din nomenclatura Comitetului Central al PCR ?
  Am adus vorba de situatia lui nu pentru a-l invinovati ca a fost general in Armata Romaniei ci pentru a sublinia absurdidatea unei legi a Lustratiei care ii leza si pe cei care au avut merite deosebite in Revolutie!
  Ar fi cazul sa numeri pana la zece inainte de a da raspunsuri care-ti scot in evidenta adevaratele convingeri nedemocrate… care-ti chinuie sufletul si gandirea!
  Acum am explicatia de ce, doar cu jumatate de gura, l-ai admonestat pe amicul de blog, cel care ar fi impus democratia cu multimi mitraliate pe stadioane!
  Securistii din timpul lui Ceausescu ar fi mici copii pe langa niste politruci anticomunisti, precum unii dintre voi, daca, printr-o nefericita intamplare a istoriei, ati ajunge la putere!
  N-aveti decat sa va chinuiti mult si bine!

 23. Tio Says:

  @Maria
  Intru si eu pe terenul asta minat 😉
  Nu cred ca e vorba de incompetenta ci de de o anumita dificultate de a fi obiectiva, de a tine distanta. Ce-a ce e bine. E nevoie de jurnalisti cu busola care cred in ceva si care face ceva concret. Dar in balamucul din Romania e greu sa stai deasupra liniei de plutire. E un echilibru pe muchie de cutit cu riscurile de rigoare.

 24. Dinu Says:

  Roxana …..La multi ani, tuturor !

  Cum sa-l degradeze pe Plesita& Co., cum sa-i reduca drastic pensia?
  Plesita si baietii, sunt bratu`narmat al partidului, nu au „intinat valorile comunismului”, ei au aparat ucigand in numele acestor „valori”, cu sanage rece si fara cracnire, pe orice cetatean roman pe care partidul il declara: „dusman de clasa”, „dusman al poporului”, „malagambist”, „fiu de chiabur”, „golan”, „legionar”, „mai animalule”, dezaxat”.
  Ai uitat? …doar Ceausescu le-a intinat, valorile comunismului, mai ales de cand l-a scos pe el, „inginerul in ape”, din joc in `71 pentru ca era unul din grupul „pro-moscova” si piticu` ii voia „morti” pe astia.

  Cine se afla in spatele acestui haos, a acestor inlantuiri de situatii absurde -pentru marele public absurde-, impecabil manegeriat/regizate de 19 ani?
  Cine iti spune de 19 ani ca negru este alb si albul este negru?

  Ne-a intrebat el, maestrul maskirovka, vreodata, pe noi astia ce nu am crezut in „valorile comunismului”, ce vrem?

  Toti nemernicii astia au urmasi si ei, urmasii, vor fi cei ce vor plati pentru crimele parintilor, bunicilor, or a srabunicilor lor.

  2009 va fi un an fierbinte, extrem de fierbinte.

 25. Marius Mina Says:

  Roxana , sunteti un stat totalitar si de votat tot voi il votati pe pshiopat..eu n-am votat si nici nu votez..n-am cu cine , toti niste „boschetari”

 26. Marius Mina Says:

  Victor Ciorbea pe Realitatea Tv acum

 27. tudor Says:

  STANCULESCU ESTE UN CRIMINAL!!! Faptul este de necontestat, el fiind gasit vinovat de moartea a zeci de oameni nevinovati la Timisoara, in ziua de 17 decembrie 1989! Justitia l-a gasit vinovat pentru OMOR si de aceea este pedepsit la 15 ani de inchisoare. Sentinta a ramas definitiva in anul 2000. Dupa venirea la putere a lui ilici in decembrie 2000 a fost facut scapat, prin intermediul recursului in anulare facut de sinistrul tanase joita! Degeaba, dupa rejudecarea procesului s-a reconfirmat vinovatia CRIMINALULUI stanculescu.
  Amintesc celor mai tineri ca stanculescu a fost trimisul special al lui ceasca la Timisoara, fiind omul lui de incredere. Dupa ce a ajuns la Timisoara in ziua de 17 decembrie la ora 16, PESTE O ORA A INCEPUT MACELUL!!! Exista nenumarate MARTURII care atesta ca generalii chitac si stanculescu AU ORDONAT SA SE TRAGA!
  Scopul lui stanculescu era tocmai acela de a omori timisoreni, mizand pe reactia furibunda a timisorenilor, ceea ce s-a si intamplat. El era principalul tradator al lui ceasca, el fiind cel care l-a condus la elicopter pe ceasca, el nestiind ca ceasca este trimis de stanculescu LA MOARTE! Tot stanculescu este cel care a fost prezent la parodia judiciara prin care a fost asasinat ceasca!
  In concluzie, stanculescu a fost un CRIMINAL in ziua de 17 decembrie! A facut parte din LOVITURA DE STAT KAGHEBISTA, organizata de ilici! Drept recompensa a fost ministrul apararii!

 28. Tio Says:

  E turbat Ciorbea?
  Cu scuzele de rigoare dar il vad din ce in ce mai des la televizor si chiar asta e impresia pe care o da. Asa a fost din todeauna sau asa sint acum imprejurarile? N-a mai fost la televizor din cauz ca e incapabil de o discutie sau a fost scos de la naftalina doar pentru ca e mai greu sa gasesti pe cineva care vorbeste urit atunci cind e nevoie. A mai ramas doar el si Pavelescu?
  Asa arata si asa vorbeste un fost prim-ministru? A fost capabil de decizii rationale?
  Sarman popor roman…

 29. Marius Mina Says:

  @Tio , din fericire ptr Romania mai exista oameni ‘anormali” ca Victor Ciorbea. De ce nu-ti faci un serviciu incercand sa te ocupi de altceva in afara de politica. Iti mai trebuiesc vreo cateva zeci de ani sa te experimentezi in domeniu.Vezi ca Maria e libera , poate faceti o echipa, un club privat unde sa va puteti consuma energiile negative.
  Nu realizezi cat esti de penibil…

 30. tudor Says:

  @tio Mey tovarase, Ciorbea a fost primul om politic responsabil aflat in fruntea unui guvern dupa lovilutie! El a fost cel care va luat taurul de coarne si a facut ordine in economie, dupa jaful fesenist facut timp de 6 ani! Intrucat nu facea parte din sistemul securisto-comunist, intrucat a dus tara catre NATO si UE a fost inlaturat de sistemul securist! Cel care a avut onoarea de a-l distruge a fost actualul presedinte, securistul ba-secu! Timp de 3 luni a fost atacat inimaginabil de pedisti, exact cum a fost atacat si Tariceanu in ultimii 4 ani de acelasi securist ba-secu! Dupa 3 luni de linsaj mediatic a demisionat pe 30 martie 1998! A fost si primul pas spre distrugerea PNTCD, scopul final al securistilor!
  Tie chiar nu-ti este rusine, mey tovarase? Esti un jeg uman, o scursura jalnica, adica esti un sconcs securist!!!

 31. Tio Says:

  Recunosc ca e o noutate pentru mine. De aici si reactia. S-a intimplat ceva cu el intre timp sau e doar suparat? Ca nu e coerent.
  M.Mina, il vezi tu pe Ciorbea la televizor, in engleza, macar la Fox News?

 32. tudor Says:

  @tio Turbat esti tu, mey tovarase securist! Ciorbea incrimineaza SISTEMUL SECURISTO-COMUNIST care este acum la putere, sistem care l-a dat si pe el jos de la putere! Faptul ca acuza securistii te face sa crezi ca este turbat? Nu, SPUNE ADEVARUL! Adevar pe care un jeg uman ca tine nu il recunoaste! Mey tovarase securist, turbat esti tu pentru ca idolul tau ba-secu o va lua in mana peste un an! Turbat esti tu intrucat aducerea fesenistilor la putere va fi fatala securistilor ca tine, asta spunea si Ciorbea!

 33. mariusmioc Says:

  Roxana, Stănculescu are mai multe vieţi pe conştiinţă decît Pleşiţă. 4 complete de judecată diferite l-au găsit vinovat (total 24 de judecători). Şi încă nu s-a judecat principalul proces legat de revoluţie – cel legat de teroriştii de după 22.

  Poţi să-mi spui şi mie care ofiţer de securitate a mărturisit că a incitat armata la măcel? Tu cînd scrii te bizui pe documente sau pe bogata-ţi închipuire?

  În decembrie 1989, cel care a incitat armata a fost Nicolae Ceauşescu. După cum spunea acesta la TVR în 20 decembrie 1989, „Armata şi-a îndeplinit pe deplin datoria faţă de patrie, faţă de popor şi cuceririle socialismului”.

  Mi-e scîrbă de anticomuniştii care vorbesc mereu de procesul comunismului, dar se opun la orice faptă concretă pentru tragerea la răspundere a criminalilor comunişti.

  Independent de problema comunismului, România are nevoie de exemple de înalţi demnitari care, dacă sînt găsiţi vinovaţi de încălcarea legii, chiar sînt pedepsiţi cu puşcăria şi chiar îşi ispăşesc pedeapsa. Din păcate, nu va avea prea curînd asemenea exemple.

 34. tudor Says:

  De acord cu @mariusmoic! Am aceeasi scarba fata de anticomunistii in vorbe, care se opun condamnarii adevaratilor criminali, precum stanculescu! Ma refer la roxana iordache, o antifesenista candva, mai nou o acerba luptatoare pentru asocierea pedeleprelor cu liberalii!!! Despre asemenea anticomunisti un singur cuvant: SCARBA!! Sa-i fie RUSINE roxanei iordache pentru acest articol dezgustator la adresa CRIMINALULUI stanculescu, pion principal la lovitura de stat kaghebista din 89! Rusine! Rusine! Rusine!
  Sarmanul Coposu! Daca ar citi ce-ai scris azi despre CRIMINALUL stanculescu nu te-ar onora nici macar cu un scuipat intre ochi! Esti o rusine a presei, un jeg uman!

 35. Presedinte al Boborului Says:

  Mai tovarase Roxana

  fereasca SRI-ul in care eroul feblete declarata si pe aici dvs este ofiter sa vorbeasca Stanculescu, miturile dvs pe care le-ati promovat si contiunati vor cadea in buda si tare rau vor pute…

  actori, regizori, cascadori, implicati si dupa 89 vor cadea prost, uite de-aia il strâng astia pe Stanculescu, nu Iliescu la bulit si alti carora le este teama ca le da pe fata murdaria, actori, regizori si cascadori…., iar eroul dvs este cap de lista…

  cum si astia sunt baieti de baieti, s-au orientat si fabrica dosareele…, Stanculescu le rupe doasarelel , asta-i baiul

  eu insumi detin una caseta a lui Stanculescu, pe care nu puneti laba nici sa va puneti in cur in teapa din Piata Palatului, ca sa va intre adânc si duceti la dracu cu toti. In mare stiu bine despre ce este vorba in marturia lui Stanculescu

  Mairusi Mihoc

  bati câmpi asa cum bat toti extremisti, revolutionari gen Dinca, Leon, in privinta lui Stanculescu, in ceea a roaxenei ai dreptate, deh este jurnalista, nimic mai mult. tousi stai pe aprope ca tot te ocupi cu revolitiileee, pe acest blog danseaza lejer un terorist din 89-90, vopsit si altul al noi generati ce se vrea fata de dupa Iliescu…

  restu…l umplutura stropita cu activisti demni de aruncat la haznaua istoriei…

 36. mariusmioc Says:

  Preşedinte al Boborului, trebuie să recunosc că m-ai demascat mai rău decît l-a demascat liberalul Petre Roman pe Coposu în ianuarie 1990. Într-adevăr, cineva care scrie că foştii demnitari condamnaţi la puşcărie ar trebui să stea chiar la puşcărie nu poate fi decît extremist.

  Pentru oamenii normali cei peste 1000 de morţi din 1989 pot fi maxim subiect de pălăvrăgeli pe internet, dar nu care cumva să se ajungă la condamnări penale pentru un fleac ca ăsta, că alunecăm spre extremism!

 37. Roxana Iordache Says:

  @agaX. :mrgreen:

  @Tio. Nu poţi fi atât de naiv. Nu există „structurile” lui x şi y. Există aparat, toţi sunt disciplinaţi. 🙂

  Referitor la rezultate, luminează-ne, care sunt rezultatele lui Băsescu? Refacerea FSN? Da, ăsta da rezultat. Dar distrugerea PNL n-a reuşit-o. Dimpotrivă.

  În rest, referitor la alternativă, sunt de acord cu tine, am tot zis-o pe-aici, de mi-am atras antipatii. 🙂

  @maria. Da-da, genitală constatare! În isteria ta, n-ai să ajungi niciodată purtător de cuvânt, cum îţi faci iluzii, tu le faci altceva cu gura lui Băsescu, Boc şi alte chestii din astea.

  P.S. Vrei să te fac de kkt şi să-ţi public ID-ul?

  @Tio. Nu te băga unde nu cunoşti! Ştii că iadul e pardosit cu bune intenţii. 🙂 Oricum, pentru că eşti mai nou pe-aici şi probabil n-ai citit ce-am scris anterior, pe mine n-are nimeni de unde „să mă dea afară”, pentru că sunt propriul meu manager, la „Ziua” a fost doar o colaborare căreia, după neutralizarea lui SRS, i s-a pus capăt ilegal – dar nu mă degradez să-i dau în judecată (deşi mai am un an la dispoziţie). Referitor la competenţă, aveam şi câte patru editoriale pe săptămână, succesiv, ceea ce numai directorul a mai avut – de fapt, nimeni n-a avut mai mult de două editoriale consecutiv, în afară de SRS şi în rest, publicam comentarii în fiecare zi. Insuportabil pentru nulităţi.

  @Plano. Eşti patetic!

  @Dinu. Da. Totul se plăteşte pe lumea asta. Sau pe cealaltă. :mrgreen:

  La mulţi ani, încă o dată!

  @Tio. Fără Ciorbea eram acum în lesa Moscovei. El a fost fraier să n-a dat cu pumnu-n masă. Şi să ştii că are relaţiile internaţionale cele mai tari din ţară, sunt fabuloase pentru orice om politic din orice democraţie. Şi de regulă este extrem de calm, pentru că aşa s-a guvernat. Ieşirile de acum sunt enervări retorice, pentru că sunt unii care au nevoie de aşa ceva. Eu l-aş sfătui ca următoarele intervenţii – deşi nu cred că va mai fi invitat din momentul în care se va implica din nou în refacerea PNŢCD – să schimbe registrul, adică să revină la stilul lui public obişnuit. Nu chiar ca pe vremea guvernării, când i se reproşa tocmai că e prea calm, prea molcom în vorbire, etc. 🙂

  @Marius Mina. Care sunteţi?!

  @mariusmioc. Nu crezi că am şi eu, totuşi, o limită a suportabilităţii? A văzut toată lumea – live şi în cele două sau trei reluări, declaraţiile lui Filip Teodorescu, privind faptul că erau infiltraţi printre manifestanţi şi evident că lui îi convine să dea vina pe Stănculescu. Voi sunteţi suficient de fraieri ca să vă lăsaţi duşi de nas.

  Oricum, te rog să te controlezi, pentru că nu ne-am tras de şireturi şi nici nu cred că ai o familie care să fi suferit de pe urma comunismului aşa cum a suferit familia mea. Deci, exercită-ţi aroganţa în altă parte. În ce mă priveşte, te rog să mă scuzi că te-am deranjat până acum, mai ales că s-ar putea să nu crezi în Crăciun.

  P.S. Apropo, ce mai face Radu Tinu? N-ai nici o problemă în ce-l priveşte, nu?

  @tudor. Cred că se distrează Băsescu, nici dacă te-ar recompensa nu i-ai compromite mai jalnic pe liberali. Oricum, eşti folosit, altfel n-ai reveni aici ca ultima târâtoare, prin diferite metode, care necesită şi timp şi bani. N-ai nici un strop de simţ, din moment ce revii acolo de unde eşti rejectat. La fel ca @maria. Psihopaţi.

  @Presedinte al Boborului. Ai pe naiba! Doar îl compromiţi pe Stănculescu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: