BARACK HUSSEIN OBAMA, SUSŢINUT DE TERORIŞTI

Video şi text postate de NakedEmperorNews

Amazing Video Found of Obama saying the job Ayers gave him is one of his major qualifications for political office. In this video he also calls Rev Meeks and Father Pfleger friends. A must see.

Video postat de truthgone

Video postat de obamacrook

The video also lays out the argument that Ayers gave an unqualified Obama the jobs that allowed Obama to buy his way into public office.

33 răspunsuri to “BARACK HUSSEIN OBAMA, SUSŢINUT DE TERORIŞTI”

 1. Plano Says:

  Sa fie acesta un semnak ca daca va fi ales Obama presedinte, in urmatorii 4 ani americanii nu trebuie sa se mai teama de atacuri teroriste? Mai stii !? Daca aleg si americanii linistea? Sa vezi ce-i critica amicul de la noi al licuriciului cel mare!

 2. din Chicago Says:

  Vezi ca esti in ramasa in urma RAU de tot! Chestia cu teroristii este veche de tot! Azi consensul este pe Resko…Cel putin asta se „cinta” la telefoane in Arizona. care Arizona? Pai statul natal al heroului pe care se pare ca il cam pierde…ce nerusinare din partea lui Obama sa se bage si acolo! De parca nu-i ajunge cite state are pina acum.
  Ce nu ati inteles voi sustinatorii lui McCain este ca toate prostiile astea il fac si mai popular si-l urca in sondaje. Cind nu ai un plan economic sustenabil o tragi cu teroristii. Cind planul pe sanatate este in cel mai bun caz o gluma, o tragi cu rarsismul, cind programul pe probleme educationale nu exista, sau se rezuma la anagaja in invatamint pe cei lasati la vatra din Irak FARA NICI UN FEL DE EXAMEN Prealabil (care se numeste teaching certificate si e obligatoriu prin lege; aici iti trebue unul si daca te muti dintr-un stat in altul; cu ce ar fi mai calificat un soldat ca profesor decit unul care sa zicem ca a predat in Kansas 10 ani si s-a mutat acum in Illinois nu stiu) o tragi cu preotii. Campania lui McCain nu este despre ce VA FACE MCCAIN presedinte fiind, ci doar cit de rau este Obama.

 3. Filip G Says:

  Timpul e prea scurt sa aiba loc schimbari spectaculoase.Criza asta financiara a favorizat pe Obama.Nimeni nu zice nimic de militari cazuti in razboi ,ranitilor.Multiplicand voturile negative nu cred sa mai revina MCCAIN.Accest vot va fi unul de sanctionare nu unul tip doctrinar.

 4. toader Says:

  daca ati sti arata eu cate banci americane si britanice mari contributoare la conservatori au pagini maaari cat casa in care fac publicitate filialelor lor care respecta sharia …
  si cati seici si emiri sunt actionari de prima mana in firme care sponsorizeaza la greu antiislamismul …
  vreti linkuri ale bancilor?

 5. din Chicago Says:

  @Filip. Nu pot decit sa fiu de acord cu tine. By the way, cine i-a trimis in Irak? Cumva Obama? Sau Bush cu complicitatea republicanilor si cu rusine trebue sa recunosc si a majoritatii democrate din congres? Democratii se pling ca au fost mintiti, cu toata simpatia mea pentru ei, asta este doar jumatate de adevar.

 6. Marius Mina Says:

  Studiile lui Obama au fost platitie tot de indivizi aflati pe „watch list” ca Loius Farakan liderul „Panterelor Negre” , Rashid Khalidi si apropiati ai lui Bill Ayers .Alte conectii mafiote sunt deja in primele pagini ale presei de azi..Cum este posibil ca media sa sustina un astfel de fenomen virusat ? Cine are interesul ca un extremist de stanga sa vina la carma Americi?
  Cine are interesul ca un musulman cu adanci sentimente anticrestine sa conduca o tara predominant crestina?
  Intrebari la care va voi raspunde in cateva zile.

 7. neveu Says:

  @ Marius Mina,
  certit este ca america nu mai are nevoie de „diplomatie” facuta cu automatul si cu masca de gaze, iar tu refuzi sa accepti ca imaginea americanului s-a deteriorat inadmisibil comparativ cu cea a anilor 70-80. si nu admiti ca cei opt ani de gratie ai fiului care nu se mai satura razbunandu-si taticul au adus dezastrul intr-o lume intreaga.

  admitand prin absurd ca stangistul e terorist, posibilitatile americii de a face pace cu restul lumii sunt mai mari cu el decat cu mccain.
  raspunsurile de peste cateva zile le vom vedea cu totii, fie ca vrei ori ba sa le aduci tu aici…

 8. Filip G Says:

  Cine mai crede poezia cu terorismul?Irakul a fost invadat sub pretextul terorismului si a armei nucleare.Care sunt rezultatele,Iranul ,pachistanul alte tari urmeaza pe acceasi logica?Cine striga zilnic LUPUL devine penibil.Cand ai o criza de gestionat unde reduci bugetul?Sunt multe probleme si in America criza asta o va face sa priveasca cu alti ochi lumea.

 9. neveu Says:

  @Filip G,
  irakul A AVUT NUCLEARE, CHIMICE SI BATERIOLOGICE.
  am fost, si am muncit acolo, in amble locuri, in anii ’84-’85.
  mai exact, la cariera de uraniu de la sanjar si la complexul saad de langa mossul.

  faptul ca nu s-au dat pe fata cele gasite se datoreaza altor motive pe care copiii nostri le for afla oficial. pana atunci abtine-te sa comentezi pe tema asta pentru ca eu nu-ti spun din citite ci din traite si din vazute.

  te rog, da click pe nickul meu; vad ca stiu si altii dar nu se bate toaca:)

 10. Roxana Iordache Says:

  @Plano. E o gândire devertebrată, fără supărare! De fapt, se explică, suntem un popor care avea conducători direct proporţionali cu cantitatea de bale lăsate pe încălţările sultanilor. Degeaba vă supăraţi pe Patapievici.

  @din Chicago. Citizen – că nu vreau să vă mai jignesc cu apelativele doamnă sau Chic, e clar că dv. n-aţi auzit de demnitate.

  @Filip G. La americani e altfel decât oriunde. Iar votul pt Obama e un vot de sminteală. Rezultat al unui uriaş aparat de propagandă, din care au muşcat fraierii, proştii şi alte categorii. Fără supărare, dar ca să preferi un individ înhăitat cu cei mai notorii antiamericani înseamnă să fii ori naiv, ori imbecil, ori rasist, ori antiamerican, ori să ai interese financiare nemernice, ori toate la un loc. Îmi asum ce spun.

  @toader. Se întâmplă de mult. Şi e una din explicaţiile a ceea ce se întâmplă.

  @Marius Mina. Să dea Dumnezeu să răspunzi cu aceeaşi stare de spirit pe care mi-o doresc şi mie peste câteva zile. I pray for that!

  And may God CONTINUE to bless America!

  @neveu. Ţie şi dacă ţi-ar decapita nevasta unul din prietenii lui Nobama, tot pe el l-ai vota, la asemenea hal de amăgire sunteţi aduşi. E o sminteală satanică, no joke! Ştiu că eşti credincios, aşa că, take care! Wake up, daddy Octav!

 11. julia Says:

  Roxana, tocmai am ascultat la lunch un tip care l-a sunat pe Rush (da, daca ies la prinz il ascult pe Rush desi ma cam enerveaza cu aroganta lui) sa-i spuna ca pina acum 10 ani a fost un democrat/liberal, traind mentalitatea democrat-liberala-americana, *(care, cum o descriu eu) presupune urmatoarele:
  – esti O VICTIMA si nu e vina ta;
  – viata ta este o buda de curte si nimic din ce ti se intimpla in viata nu e vina ta, e a guvernului, a celor bogati, a celor care muncesc, a parintilor, a vecinilor si prietenilor, a bolilor psihice de tot felul;
  – nu ai nevoie sa te ingrijorezi de nimic: lasa-ti soarta in miinile guvernului, si o sa aiba el grija sa ia de la nemernicii de bogati si sa iti dea tie ca sa iti faca viata mai frumoasa;
  – cum tu esti o victima, si suferi, guvernul va avea grija sa ii faca si ep nenorocitii aia de monstri care sint bogati sa sufere si ei, sa fie si ei vitime;

  Tipul a spus cum la un moment dat in viata lui mizerabila a avut din senin o revelatie: si-a dat seama ca este manioulat si a decis atunci pe loc sa-si ia soarta in miini. Si de atunci, din momentul inc are si-a dat seama ca libertatea nu e cea care iti permite sa injuri toata lumea sau minoritatile sa-si impuna vointa majoritatii, ci libertatea face toti oamenii egali DIN PUNCTUL DE VEDERE AL OPORTUNITATILOR! Adica toti avem lumea deschisa si toti alegem ce sa facem cu viata noastra. ASTA ne face liberi si mai ales puterea de a raspunde de faptele si alegerile pe care le facem in viata.
  Democratii si democrat liberalii asta vor si asta promit in continuu: lasa-ti grijile in mina noastra si noi vom raspudne de tot ce se intimpla in viata ta; a, si in plus: bogati=rai, saraci=buni!
  Iar cum natura umana e usor de manevrat din puntul asta de vedere, asa isi trag ei voturile…………

  Nu voi intelege niciodata cume ste posibil ca mai ales romanii sa nu fuga de promisiuni goale mincind pamintul! Doar am trait cu ele 45 de ani in istoria noastra. Cum e posibil ca dupa asemena experienta sa nu pricepem ca nu exista NIMIC pe gratis, si daca ni se promite ceva pe gratis o sa platim cu liberatea, mintea, viitorul copiilor….?

  we placut……..
  Obama, GO AWAY!

 12. din Chicago Says:

  Demnitate am suficienta.
  Ce nu inteleg este de ce ar trebui sa-i cred pe toti cei care publica frinturi (trunchiate) doar sa-si sustina propaganda. Care este dovada (nu vorbe spuse la meetinguri, sau filmulete propagandistice) ca Obama este terorist sau ca are legatura cu teroristii sau ca daca va fi ales presedinte vor venii teroristii peste noi? De ce trebue sa cred ca este musulman, atita timp cit singurul certificat de nastere oficial, este cel depus la Senatul SUA, de unde reiese ca a fost nsacut pe teritoriul american. Ca tatal lui ar fi musulman, posibil. El a fost crescut de o bunica care era din Kansas. Exista o biblie a bisericii in care a fost botezat si unde ste inscris alaturi de familie. Pe aceeasi biblie a depus juramintul cind a ajuns in senat.
  Eu sint fizician, pentru mine un rezultat este valid si reprlicabil daca sint dovezi, altfel vorbe…Feyman spunea ca orcine poate sta in in fotoliu si crea o teorie. Daca ar fi existat o cit de cit dovada ar fi fost arestat de mult! Nu uita ca cel putin deocamdata serviciile sint controlate de republicani si administratia Bush.
  Eu nu incerc sa te conving ca Obama este mai bun, ceea ce incerc sa-ti spun c este ca tot ceea ce faci este propaganda ieftina. Daca i fi aici ai fi avut ocazia sa-l vezi pe McCain in direct la TV spunind ca Obama nu este terorist, ca nu umbla cu teroristii ca nu este musulman sau arab, ca este un bun crestin care isi iubeste familia si tara. Sara Palin a spus acelasi lucru acum doua seri: ca Obama este un patriot si isi iubeste tara. Dar vezi tu asta spun ei in interviuri directe si alta este propaganda.

 13. julia Says:

  din Chicago, tu faci exact ce spui.: vii cu frinturi de stiri, idei trunchiate si faci propaganda pro-Obama fara nici-o dovada.
  Faptul ca serviciile sint controlate de republicani, este o ineptie. Poate Bush ca Preseditne sa aiba ceva control asupra serviciilor, dar asupra mediei are zilch! On mare si naked ZERO barat, control.

  De ce nu raspunzi lucrurilor pe care ti le-am pus eu sub nas? refuzi sa le citesti? De ce nu imi rapsunzi )mai ales daca te declari de parte logicii) la simpla intrebare: de ce nu a produs Obama certificatul de nastere in original pentru treibunalul unde a fost chemmat in judecata, si in schimb s-a luptat cu milioane de dolari platite avocatilor ca sa defiinteze cazul? De ce sa posteze pe un site (fie si al senatului) o poza de certificat? Ai un raspuns logic la asta? Dar la faptulc a asemnat cu mina lui un acord la icneputul campaniei ca nu va folosi decit fondurile publice pt reclama? De asta ce spui?

  sau de faptul ca admis singur ca a fost musulman, si s-a convertit? Asta nu ai auzit? Sau ca bunica lui keniana a spus ca a fost inc amera unde el a fost nascut IN KENIA? Sau discursul lui in care spune ca nu mai are alte living close relatives? dar fratele si sora lui dupa tata? dar matusa lui care sta la citeva strazi de el? Dar restul de rude keniene?

  Alfa de la mine ca a minti in felul asta copilaresc, nu te onoreaza. Ce minti? Pai cind spui ca il laudam de zor pe McCain. Nu cred ca ai vazut pe aici prea multe laude la adresa lui McCain. Dar sigur ai vazut mai putine critici fondate, cum sint cele impotriva lui BO.

  Desi alegerea de a vota este un act personal, trebuie sa spun ca a vota inconstient bazat pe prejudecati si minciuni este pina la urma o crima impotriva libertatii. Daca nu ar fi asa, nu mi-ar pasa ce votezi. Daca ai fi arat aici macar indoiala (cum de exemplu am facut eu, care am spus clar ca il vad pe McCain un rau necesar pentru protectia impotriva raului BO) poate ca imi imaginam ca totusi judeci…..asa cred ca o sa-l votezi pe obama ca sa ne faci in ciuda…….. 😦

 14. Plano Says:

  @Roxana

  Esti prea implicata sentimental alaturi de Mc Cain ca sa nu dai rateuri in obiectivitatea comentariilor tele despre alegerile din SUA.
  Este prea devertebrata(licenta lexicala) aluzia cu teroristii alaturi de un candidat la presedintia SUA.
  Stau si ma intreb daca mai toti ziaristii invata… undeva…de la cineva tehnicile dezinformarii si manipularii?

 15. din Chicago Says:

  @Julia, ma faci sa-mi calc o promisiune pe care am facut-o acum 10 minute Roxanei, si anuma ca nu mai spun nimic despre campanie pro sau impotriva cuiva pina pe 4 noiembrie. Dar ce comentezi mataluta acolo este peste puteri!
  1. Nu votez in ciuda nimanui. Nu am facut-o de cind ma stiu si nu incep sa o faca cum. Votez cum imi dicteaza constiinta si interesul pe termen scurt sau lung. Momentan ce ofera Obama (program economic, asigurari medicale/sociale, programe de educatie si invatamint/cercetare fundamentala, problema retragerii din Irak, probleme legate de energie, …) raspund cerintelor mele. Nu ma deranjeaza ca va ridica taxele la cei cu venituri de peste $250k. Stiu ca folosind planul lui, cum venitul meu este departe de aceea suma (eu si sotul meu sintem profesori amariti lucrind in niste universitati) cistigam cam $300/luna. Asta inseamna ca voi avea posibilitatea sa-mi termin rata la casa cu cel putin 3 ani mai devreme. Cum am cumparat-o pe termen de 10 ani, este destul de mult 3 ani mai putin de platit dobinda. Nu zice nimeni ca o sa le faca pe toate o data, si ca incepind din 20 ianuarie o sa fie lapte si miere pe strazile Chicago-ului sau laltor orase. Dincontra, a spus ca totul trebue chibzuit si lucrat in functie de prioritati. Daca tu acum ai un venit mai mare de$250k foarte bine voteaza cu McCain, nu am sa-ti reprosez ca-mi faci in ciuda.

  2. Cred ca faci niste confunzii. Cind m-am referit la servici, m-am referit la serviciile de informatii (inteligence) militare si de siguranta. Acelea sint in mina administratiei Bush si implicit al GOP-ului (ca doar nu-ti faci iluzia ca Bush este de capul lui, nu pot crede ca esti atit de naiva). Deci daca Obama ar fi amestecat cu teroristii ar fi stiut si l-ar fi arestat. Au fost arestati oameni doar pentru un telefon mai sui…
  3.Media este in mina evreilor. Si ei sint impartiti acum: Foxnews o trage cu McCain, MSNBC cu Obama, CNN incearca sa se situeze mai la mijloc, dar inclina totusi spre Obama. Deci aici iti dau dreptate, media este balansata spre Obama.
  3. Chestia cu certificatul de nastere trebue sa o ei cum este; pina in prezent singurul loc OFICIAL este SENATUL. Restul nu este bazat pe nici un fel de dovada materiala. Ce a spus bunica din kenia? pai pina nu o aud spunind pe un post de televiziune, da-mi voe sa nu te cred. Nu are nici o matusa din kenia aici, singurele rude locale (si fiind din Chicago cred ca stiu mai bine) sint rudele produse in urma celei de a doua casatorii a mamei lui cu un cel din Jamaica. „descoperise” foxnews acum 2 zile o matusa din kenia locuind pe undeva prin suburbiile din Boston. Evident au trebuit sa retracteze fiind doar un hoax.
  4. Eu personal nu mint cu nimic, nu am introdus nici un fapt pe care sa-l fi inventat eu. Tot ce spun poate fi dovedit cu citate din ziare, site-uri ale canaleor de televiziune. Parerea mea despre Obama este bazata pe ceea ce are el postat pe site-ul lui oficial al acampaniei unde de altfel si-a publicat si programul, si de ce vad eu de 15 ani de cind traiesc in America. Despre MCCain informatiile sint din wikipedia, site-ul lui oficial si dezbaterile din precampanie si evident cu Obama. Concluzia me a fost ca nu rezoneaza cu interesele mele sau/si a familiei mele.

 16. julia Says:

  din Chicago, trei sute de dolari pe luna?????????????????

  Mai intii am o veste proasta pentru tine: suma aia de $250K a scazut la $150K si e in cadere…..eu am itnrat deja la categoria bogati=rai, dupa criteriile aiuritice ale acestui Mare Anonim!

  Locul oficial, ala cu care „ma plesnesti” tu peste ochi cu el NU ARE ORIGINALUL! E postat doar o POZA cu actul lui de nastere! (o poza care paote fi facuta de un copil de 8 anu pe internet) Daca nu vrei sa raspunzi la itnrebare, e Ok dar daca sa te invirtesti dupa obiceiul democratic de 100 de ori in jurul problemei fara sa o atingi o singura data pe mine ma pierzi de interlocutor…..

  Te-as crede ca votezi din convingere sau dupa cum iti dicteaza interesul daca mi-ai putea spune si mie o singura realizare a acestui mare anonim Barak Hussein Obama care te-a convins pe tine sa votezi cu el, si nu doar vorbe in vint pe care o sa le uite dupa alegeri exact cum a facut si madam Pelosi, asta este dovada ca esti manipulata.

  Deci nu crezi nimic din TV-ul aservit evreilro decit ce-ti convine????????? Heeeheheheheeeeeee………….. QED

  Si iata si descrierea exacta a ce inseaman un fanatic al lui Barak (citat din Washington post)

  „The fanatics are particularly unhinged by inquiries into Mr. Obama’s Chicago past, and what his associations on the South Side and in the intellectual warrens of Hyde Park say about who he really is, the beliefs he holds dearest (if any) and how his „palling around” with shady characters has eroded respect for his judgment. One typical correspondent, a distinguished professor at one of our most expensive universities, writes to scold me for mentioning Mr. Obama’s association with William Ayers, the unrepentant ’60s terrorist on whom the senator showered foundation money and now blandly describes as „just a guy from the neighborhood.”

  The professor (of English) writes with a girlish abundance of CAPS and !! and sometimes even !!! to ask what I think it means even if „the two HAD been friends,” and „what precisely, is THE GREAT FEAR? … [you] just don’t understand that to live on the South Side of Chicago is to serve on boards with people like Ayers. It’s part of the culture … when Republicans announce darkly that, hey, it might become like Canada I feel, well, would that be so bad? Having just been to Montreal and dining out on their wonderful food and going to their lovely shops, I refuse to be scared.” (Who could make up stuff as good as this?) „

 17. julia Says:

  ….cind ma gindesc ca numele lui suna romanescul Barac, care este un nume de onoare al Mioriticilor mei, imi vine greata!!!!

  Barack, GO AWAY!

 18. julia Says:

  uite aici dC ce spun oamenii lui Obama, si asta poti asa crezi, ca doar ii auzi si singura (am inteles ca pe ei ii asculti). Cum spuneai ca il alegi numai pentru ce promite sa faca, uite cum deja sint dintre ai lui care spun ca Obama a promis prea multe, si se straduiesc sa faca liste de pe acum cu ce promisiuni nu-si vor tine:

  „Barack Obama’s senior advisers have drawn up plans to lower expectations for his presidency if he wins next week’s election, amid concerns that many of his euphoric supporters are harbouring unrealistic hopes of what he can achieve.”

  articolul intreg aici:
  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/us_and_americas/us_elections/article5051118.ece

 19. octavpelin Says:

  TDin cine sunt formate cercurile de oameni de afaceri ,din Orientul apropiat,care nu tin cont de religie,de convingerile politice,de actele de terorism,acestia incearca prin candidatul lor BO,sa distruga USA si pacea mondiala!Fara USA,va fi un vid ,democratia va disparea,razboaiele civile si dictaturile miscarilor extremiste vor inflori,recesiunea economica nu se va mai sfarsi,si se va instaura Domnia Haosului si a Intunericului in lume si o noua ordine mondiala se va naste.

 20. neveu Says:

  @ Roxana
  ce are (sic) „nucularele” lu’ saddam cu decapitarea nevestei mele si cu credinta mea in Dumnezeu?

 21. din Chicago Says:

  *Contrar tie eu ii urmaresc cit pot pe toti si pe cei afiliati lui McCain si pe cai ai lui Obama.
  *Suma de 150K este inca departe de mine. Probabil ca habar nu ai cit „face” un profesor pe aici. sau nu te-a interesat. Nu am inteles daca $300 ti se pare prea mult, sau nesemnificativ. pentru mine este mult. Inseamna 3600 pe an, adunat cu ai lui barbatul meu se aduna de 7K. ceea ce nu este de neglijat: imi platesc taxele de proprietate, si asigurarile la masini (am 3 ca am si o fata) si la casa. Nu stiu cit conteaza banii la tine, dar pentru noi suma de 7K este mare.
  * daca tu crezi ca senatul statelor americii accepta facaturi, probabil ca si Santa e pe lista ta de oaspeti.
  *Tot ce faci este sa-mi prezinti toata propaganda GOP.
  *Eu prefer Times-ul de aici si nu pe cel de la Londra (uk), astia evrei, evrei dar sint traiti aici.
  *O singura realizare? A fost unul din putinii care nu numai ca s-a opus razboiului in Irak, dar a fost si extrem de vocal. Si tot ce a prezis el ca se va intimpla e ca pe tava: tererorismul este in floare, US cheltuie 200milioane/zi!, mor soladati…si victoria va fi pe la calendele grecesti! Daca imi spui ca razboiul a fost necesar ca asa a zis Bush nu am cum sa te conving.
  *Despre TV nu am afirmat ca sint partiala. Ti-am explicat doar care post cu care candidat este; mai mult ti-am spus ca media in general il favorizeaza pe Obama. Eu repet ma uit si citesc de toate. Nu iau de buna doar ce-mi zice cineva.
  * daca citesti un pic atent articolul din Washington Post iti explica ce inseamna si in ce imprejurari a aparut colaborarea Obama – William Ayers. dar ori ai probleme cu engleza ori nu ai acordat atentie cind ai copiat:”just don’t understand that to live on the South Side of Chicago is to serve on boards with people like Ayers. It’s part of the culture …” Si iti spun eu ca nu mint o secunda. Ayers este parte o school boerd of education in Chicago, orice profesor are o legatura cu el! Tipul e un nume in Chicago Education System. Si banii lui sint de la Annenberg fondation, pRINCIPALA contribuitoare la campania lui McCain. E si ea terorista? si McCain prin asociatie?

  Nici nu-mi raspunde, era retoric si evident ca e absurd sa creem vinovatii prin asociatie.

  Iti dau un exemplu, lucrez intr-o universitate cu peste 40000 de studenti, am colegi in departament de pe tot globul, unii din Palestina, am o asistenta din Iran. Avem profesori din Pakistan. Asta inseamna ca universitatea mea sau departamentu meu comploteaza cu teroristii? Si chiar presupunind ca peste 10 ani vine cineva si spune ca „sti ca profesorul X a simpatizat cu organizatia Y din tara Z”, asta inseamna ca eu, am complotat, ca am avut eu idei teroriste? doar pentru ca am fost colegi si intimplarea ne-a pus sa lucram la un proces comun? Iti dai seama cit de absurd suna?

 22. julia Says:

  Daca tu si cu sotul tau faceti 600 de dolari pe luna muncind ca profesori intr-o universitate, atunci ceva e putred la mijloc. Orice ar fi eu nu am chef sa speculez in legatura cu situatia voastra.

  Doar atit iti spun: daca tu te complaci in situatia asta nu este vina mea. Dar tu ai sa-l votezi pe Obama pentru ca el sa ia bani munciti din greu de mine, si sa ti-i dea tie. ACUM INTELEG de ce o sa-l votati pe Obama. Faceti parte dintre ‘cersetorii’ despre care vorbeam. Faceti parte dintre cei care hotariti pentru mine cit am eu dreptul sa fac prin munca cinstita si grea; si cum numai eu singura fac de zece ori mai mult decit voi doi la un loc, o sa fiu pedepsita pentru asta sa va completez voua venitul…….QED

  Vezi Roxana cine voteaza BHO? 😦

 23. Roxana Iordache Says:

  @neveu. Ori faci pe prostul, ori faci pe prostul.

  @din Chicago. Mentalitate de asistat(ă). Chiar predaţi la universitatea aia sau faceţi altceva pe acolo pentru banii pe care în România îi câştigă o femeie de serviciu? Ba unele câştigă chiar de 3x mai mult. No offense! Păi în America un zilier ia lejer 100 de dolari în câteva ore dacă e harnic. C’mon!

  @Julia. Subscriu. Ai dreptate. It doesn’t have to be! And it won’t be!

  They imagine they can, but they may not!

  True American people won’t let’em destroy America’s legacy and power to lead the world and to protect us from evil.

  And may GOD CONTINUE to bless America!

 24. din Chicago Says:

  Din cite stiu Tu Roxana esti o BRUNETA, de Julia habar nu am cum arata, dar o vad destul de deschisa la culoare, dar se pare ca va comportati precum blond jokes! Cind am vorbit de $300 individual, $600 pe familie, m-am referit la tax-cut nu la salariu meu sau al familiei lunar! Nu stau sa discut cit cistig, am mai spus ca nu cistig $150K/an si ca nu contest optiunea celor care cistiga mai mult si-l considera pe McCain.

 25. julia Says:

  dC, bati cimpii……ai spus exact ce am inteles……..daca voiai sa spui tax cut, trebuia sa te referi la tax cut nu la cit faci…….

  daca insa te refereai la tax cuts, eu iti multumesc pentru ca acum stiu exact citi bani vrei tu sa fure oficial Barack de la mine ca sa ti-i dea tie: 600/luna…cersetori de bani nemunciti! 😦

  PS Roxana, BHO n-o sa iasa, sint sigura

 26. din Chicago Says:

  @Julia? Deci daca eu la salariu pe care il primesc (pentru ceea ce muncesc) platesc o suma de bani mai mica cu $600/luna (pentru ca in planul lui Obama se aplica o taxa mai mica) asta inseamna ca „fur” din salariul tau? Scuza-ma dar esti BLONDA rau de tot…
  „Nu ma deranjeaza ca va ridica taxele la cei cu venituri de peste $250k. Stiu ca folosind planul lui, cum venitul meu este departe de aceea suma (eu si sotul meu sintem profesori amariti lucrind in niste universitati) cistigam cam $300/luna.” asta am spus initial – vorbeam de taxe nu de venitul lunar. Ori poate citesti doar din 2 in 2…

 27. julia Says:

  dC spune:
  „Deci daca eu la salariu pe care il primesc (pentru ceea ce muncesc) platesc o suma de bani mai mica cu $600/luna (pentru ca in planul lui Obama se aplica o taxa mai mica) asta inseamna ca “fur” din salariul tau?”

  Da. Pentru ca banii aia trebuie sa vina de undeva si vor veni de la salariul meu pe munca mea si a sotului meu. Ti-am mai spus ca noi facem peste 150K. TOT ce spui tu este in favoarea argumentelor mele….ai dovedit clar aici ca vrei sa-l votezi pe Obama ca sa stai cu mina intinsa la guvern si sa te bucuri ca imi maresc mie taxele ca sa it completeze tie veniturile……

  Chiar esti atit de redusa? Te tot scremi sa ma jignesti si sa ma scuipi, dar ti se preling scuipatii pe barbie….discutia cu tine este inutila.

 28. din Chicago Says:

  Eu cred ca tu habar nu ai cum se calculeaxa taxele, sau ce inseamna leafa inainte si dupa taxe. sa zicem ca taxele sint de 3% (adica $3 la fiecare 100 ) si salariul este de $100. Deci cuantumul la taxe va fii de $3. Daca vine Obama el o sa-mi reduca taxele si o sa-mi faca 2%, adica $2 la fiecare suta, deci in loc de $97 coi primii $98, adica cu $1 mai mult. Deci cum ajung sa „fur” acel $1 de la tine ma lasa interzisa!
  Problema este alta. SU plateste peste 200milioane/ZII pentru razboiul in Irak si cineva trebue sa achite nota de plata! Asa ca daca este sa te razboiesti cu cineva uitat-te la cei pe care ii sustii cu frenezie!

 29. neveu Says:

  Uh 🙂

 30. julia Says:

  dC, in primul rind matematica ta este buna, bravo! Dar uiti ca Obama nu va trai fara cel $1 de la tine. Il va lua DE LA MINE! Acum ai inteles cum o sa fure el banul muncit de mine ca sa ti-l de tie? Sau chiar vrei sa-ti fac un desen (de preferinta un cartoon, ca sa fie cit mai simplu)

  In al doilea rind am o stire proasta pentru tine: de ce scrii mai multe, de ce iti dovedesti lipsa de etica si principii: ai dovedit aici negru pe alb ca ti-ai lasat votul cumparat de catre Obama. Nu ai principii si nu votezi pentru binele aceste tari, iar sotul meu american spune: GET OUT OF MY COUNTRY, THAN!

  In al treilea rind, te tot legi de suma de 150k income care o sa fie taxata mai mult…..HA-HA-HA! DACA Hussein o sa iasa presedinte, TOATA lumea care munceste va avea taxele mai mari, TE ASIGUR!

  In al patrulea rind, chiar daca tu scri SU in los de US, afla de la mine ca SU inseamna Statele Unite si verbul trebuie conjugat la persoana a doua plural! Adica se spune: ‘SU platesc’ si NU ‘SU plateste’!

  Si in ultimul rind, de unde stii tu ca eu nu m-am razboit cu politicienii pe care i-am votat si au cheltuit banii in moduri care nu mi-au convins mie? Dar cum sti atitea despre taxe ar trebui sa sti si faptul ca de cind e lumea lume, taxele au fost incasate de la oameni care nu avut nici cea mai mica influenta asupra modului cum au fost cheltuite.

 31. neveu Says:

  @ din Chicago
  salve doamna!
  „sa sti” ca sunt prin preajma si „ca cunosc” dezbaterile de aici in suficienta masura ca sa ma distrz copios pentru lectiile pe care le primesti 🙂

 32. din Chicago Says:

  @Julia LOL!

 33. julia Says:

  rizi, dar mai bine ai plinge………….sa ajungi in halul asta de manipulata si sa o mai si afisezi peste tot e de plins…….

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: