BĂSESCU, VOALAT: TOT TĂRICEANU POATE FI DESEMNAT

„Legea salariilor profesorilor va fi respectată imediat ce noul guvern se va instala”.

50 de minute a vorbit azi preşedintele Băsescu, neconflictual, spre privirile nedumerite ale jurnaliştilor de la Cotroceni, pentru a spune, în cele din urmă, această frază.

Imediat i s-a pus întrebarea pe ce se bazează şi atunci Traian Băsescu a dat un răspuns care a putut sugera că dacă vrea îl poate nominaliza premier tot pe Călin Tăriceanu.  Din moment ce a spus că vederile sale şi cele ale premierului nu se deosebesc prea mult. Şi că pe asta s-a bazat când a afirmat ce a afirmat cu privire la majorările salariale. O explicaţie destul de întortocheată. Ulterior l-a ironizat, un pic, pe premierul Tăriceanu, afirmând că relaţia sa cu el nu se va deprecia niciodată de aşa natură încât să dea publicităţii discuţiile cu el din CSAT sau pe cele private. Ca şi n-ar mai fi făcut-o amândoi.

Dar toate astea au putut părea doar pete de culoare într-o nouă romanţă cu tema: Qui s’aime se taquine. Cu speranţa că de data asta va fi „mai norocos”. Şi în care o împăcare ar fi condiţionată de disponibilitatea pentru măririle salariale ale profesorilor, de după alegeri. Poate ca pe o sugestie de troc şi poate ca pe un mic poc dat moţiunii de cenzură a lui Boc. Sau poate ca pe un cântecel de sirenă pentru ca premierul Tăriceanu să cedeze acum şi să piardă.

Oricum, că se joacă sau că nu se joacă în preziua declanşării oficiale a campaniei electorale, Traian Băsescu l-a troznit zdravăn, chiar dacă nu i-a spus numele, pe candidatul de premier al PD-L, Teodor Stolojan, care îl înfierase pe premierul Tăriceanu afirmând că datoria publică ar fi de 60 de miliarde de euro, ea fiind, în realitate, de doar 11 miliarde, pentru care Guvernul a fost apreciat.

Interesant că în cele 50 de minute cât a vorbit, practic, mesajul preşedintelui Băsescu nu s-a deosebit prea mult de discursul premierului Tăriceanu. Mai mult, afirmând că în bună parte programul convenit cu premierul Tăriceanu s-a îndeplinit. Şi lăudând politica guvernatorului Isărescu. A invitat şi sindicatele să se abţină de la greve, garantându-le că în decembrie se vor discuta majorările salariale revendicate, dar numai în acord cu politici de reformă, în educaţie, sănătate şi administraţie publică.

Preşedintele Băsescu a pomenit de mai multe ori şi de natalitate. Dar asta nu o poate rezolva cu premierul. Totuşi, a afirmat că a promulgat legea majorării alocaţiilor pentru perioadele postnatale.

Interesantă a fost şi declaraţia că România îşi respectă angajamentul faţă de proiectul Nabucco, în calitate de membră a UE şi nu îl va abandona în favoarea unei ipotetice includeri în proiectul South Stream – punând, în plus, la îndoială faptul că Rusia chiar ar intenţiona să includă România.

Preşedintele s-a pronunţat şi pentru alegeri la termen, aşa cum vrea Guvernul Tăriceanu.

OK. Deci, ce-a fost asta?

31 răspunsuri to “BĂSESCU, VOALAT: TOT TĂRICEANU POATE FI DESEMNAT”

 1. Libertarian Says:

  Mie mi se pare un mesaj contradictoriu – adica ce face intotdeauna Basescu atunci cand nu mai e sigur ca are situatia sub control: amesteca putin masurile de dreapta cu cele de stanga, il lauda si-l cearta pe premier, cearta sinducatele cam fara nerv, ii gadila la gusa pe patrioti cand se ia de S&P, pune accentul pe schimbarea fundamentala a societatii lasand a se intelege ca poate fi motorul ei. Totul fara scrasnet de dinti si cam diluat ca discurs.

  E buna tactica: fiecare isi ia din discursul lui ce-l unge la suflet, pe de alta parte nimeni nu se poate plange de ce spune presedintele, pentru ca nu e nimic ferm pronuntat si ai risca sa ti se spuna ca nu ai inteles.

  Cam slabut, adica in nota obisnuita pentru ultimele luni…

 2. Radu Humor Says:

  Si-asa ii slabisera genunchii si nu mai era asa sigur pe el,acuma insa si-a dat seama ca-i poate fi fatala expunerea in fata pericolelor ce pindesc Romania in urma atitudinii sale disperate de a a-si asigura voturi cu orice pret. Eu afirmam mai demult ca Piratul nu este interesat sa cistige PD-Laturile alegerile parlamentare ,pentru ca la scrutinul pentru prezidentiale,romanii ar fi simtit primejdia totalitarismului si ar fi ales un alt presedinte(Rose Marie-Mociornita de ce n-a candidat la parlamentare,era o buna incalzire ?). Chiar daca nu este intrutotul de acord cu traseul propus de un anumit consilier(caruia i -a fost propus(!),la rindul lui acest plan de bataie),instinctul de conservare a inclinat si balanta si trufia/mindria spre acest comportament anormal ! pentru ce ne-a oferit asimetricul pina acum .

 3. Roxana Iordache Says:

  @Libertarian. Nu-i aşa naiv premierul ca „să-l ungă la suflet” periuţele lui Băse. Nu sunt primele, poate nici ultimele. Dar mereu au alternat cu perdafuri. Interesant că atitudinea conciliantă a venit tocmai în ziua interviului dur al lui Tăriceanu din oficiosul prezidenţial. :mrgreen:

  @Radu Humor. Mda. Deşi poate fi doar în aparenţă anormal pentru el comportamentul normal. L-a mai practicat, conjunctural.

 4. Barengott Says:

  Nu va faceti iluzii! Cars Power Tuning nu va mai fi premier! Nu e om perfect Basescu, are si el ca oricare altul defecte. Dar nu e tampit!!!

 5. Filip G Says:

  Blaga azi facea o droaie de aberatii.Stolo cred ca e lovit de recesiune.Pogea slabut,Boc inexistent.Pai sa nu te apuce pandaliile?Da cineva io fi soptit usurel Don Presedinte cu cat te agiti mai mult cu atat te afunzi mai tare in mocirla.Si pana la urma orice Nas isi are Nasul.Pentru guvernarea 2008-2012 nu exista mandat de 2 ani atat de drag PD_L.

 6. J o h n s o n Says:

  Basescu a schimbat tonul nu si mesajul otravit.A incercat sa dreaga busuiocul,a sesizat ca pericolul vine din partea PSD,a mai observat ca PD-L a dat-o rau in bara cu motiunea de cenzura si cel mai important a vazut ce impact bun a avut pozitia PNL si a lui Tariceanu in cadrul electoratului de dreapta.Azi a iesit sa indrepte lucrurile in ceea ce il priveste pe el dar si pe pedelachei…Normal ca a lasat coada jos si ca nu i-a atacat pe liberali,treaba lui era s-o dea la pace,sa o faca pe moderatorul intelept,pe presedintele echidistant desi nu s-a putut abtine in final sa spuna ca indiferent de scorul la alegeri in caz ca nu are partid cu majoritate absoluta va desemna pe cine doreste.Nici o aluzie la Tariceanu.Indicatie sigura spre PDL,de acolo va veni nominalizatul chiar daca asupra persoanei inca pluteste suspansul.
  Alianta o va face cu PSD care se va multumi si cu statutul de „secund”,important e sa nu mai stea pe bara inca 4 ani ca inebunesc,mafiotii de stanga dau in clocot deja.Iar Fratia FSN se doreste reinventata.Asa ca in afara de ton si de cateva politeturi de opereta nu vad o schimbare la Basescu pe fond.A incercat sa se scoata pe el insusi din penibilul in care se bagase cu 3 zile in urma sesizat de armata de pupoincuristi ce-si iau solda tocmai pentru astfel de situatii. 🙂

  PS. Raducu Sarbu o facea pe indignatul azi la Realitatea referitor la „cardasia” PNL-PSD din Parlament.Unde am mai auzit asta ? 😡

 7. Gheorghe Says:

  @Roxana cei de la Antena 3 vat afirmatile lui Basescu taman invers.
  Uite ce se afirma pe sit-ul Antena3

  <>

 8. Gheorghe Says:

  Preşedintele aproape că a dat deja un verdict joi: a anunţat că nu-l va nominaliza pentru funcţia de premier pe Călin Popescu Tăriceanu.

  Mai exact, preşedintele a declarat: „Sper să fiu mai norocos ca în 2004 în nominalizarea premierului.” Evident, în 2004 a fost vorba de „prietenul” pe atunci Călin Popescu Tăriceanu.

 9. Roxana Iordache Says:

  @Berengott. Reciproca e valabilă. Foloseşte îndemnul şi pentru d-ta.

  @Filip G. Eşti cinic. 🙂

  @Johnson. Cu atât mai bine pentru PNL, să fie în opoziţie. Dar never say never! Dacă Băsescu miroase că-i serveşte electoral pentru 2009, pune premier pe oricine îl poate susţine în acest sens. Dar eficient, nu pupincurist ca dragă Stolo, Buldog sau un pic imprevizibil ca Adriean. :mrgreen:

  P.S. Nu făcea deloc pe indignatul, Făcea o analiză rece. A dat-o-n bară în final când a justificat protestele profesorilor. Iar o alianţă cu PSD e moarte pentru PNL, repet. M-o-a-r-t-e politică.

  @Gheorghe. N-a intrat nici un link. Oricum, am văzut ce s-a zis şi la Antena 3 şi la Realitatea, dar nu trebuie să-mi zică nimeni ce să înţeleg. E bine că pot compara. În spatele unor atitudini există interese.

  Dacă ai urmărit conferinţa de presă, ai putut constata că preşedintele nu a zis aşa cum îi atribuie antena a treia a lui Felix. A zis doar: „sper ca de data asta să fiu mai norocos”. Şi NU a zis niciodată că nu îl va mai desemna pe Tăriceanu. Oricum, era ilogic, din moment ce răspunsul la prima întrebare – care a venit imediat (cam aşa se întâmplă), a fost că îşi bazează afirmaţiile privind salariile pe faptul că nu are dezacorduri majore cu premierul. Şi nici nu are. Dar ar fi trebuit să priceapă asta din start. :mrgreen:

  P.S. PSD-PC nu au nici un interes să fie desemnat Tăriceanu, pentru că asta cam înseamnă al doilea mandat al lui Băsescu. Ei au interesul să fie desemnat unul de-ai lor sau un apropiat al lor, aşa că e firesc ca Antenele să distorsioneze. Firesc d.p.d.v. al intereselor politice. Anormal d.p.d.v. profesional (jurnalistic). Pentru că distorsionarea informaţiei – chiar de la sursă şi chiar dacă sursa este imediat accesibilă tuturor – se numeşte (tentativă de) manipulare.

 10. alex.dumitrascu Says:

  „Preşedintele Băsescu a pomenit de mai multe ori şi de natalitate. Dar asta nu o poate rezolva cu premierul.”

  ?????????
  Da cu cine, cu Boc?

 11. Roxana Iordache Says:

  @alex.dumitrascu. 😆

 12. alex.dumitrascu Says:

  It’s the final blow for Washington’s neoconservatives. In its dwindling days the Bush presidency is forced to watch as state institutions mount rescues of the emerging economies of Eastern Europe. One by one, they are laid low, the “transition” economies: former Soviet satellites and even a former Soviet republic – Ukraine – are to receive a $16 billion infusion from the International Monetary Fund.

  The financial distress resembles the front line on the old Soviet border. Hungary is bleeding in a ditch, waiting for a field ambulance. The IMF has promised cash and the European Union, too, will open its wallet. Romania’s currency has been relegated to “junk bond” status by Standard & Poor’s and the World Bank has told Bulgaria to prepare an emergency plan to reassure the markets. The transition states are Northern Rock writ large. Unable to generate savings internally, Hungary bankrolled its expansion with foreign loans. These must be refinanced, but Western banks, once eager lenders, are sucking back cash – the exodus caused the Hungarian florint to shrink in value and the nation’s foreign debt in euros looks less affordable every day.

  Bankruptcy can be a solution for individuals but it is a disaster for nations. Elsewhere, Pakistan is suffering a balance of payments and inflationary crisis. It must raise billions of dollars to pay for food and other imports, but is reluctant to approach the IMF because the “medicine” would be political poison in a febrile atmosphere. Germany hopes to orchestrate a friendly bailout that would avoid or at least postpone a crisis.

  How much aid can we afford? Pakistan, on the front line of the Afghan war, will get its billions, but the West is deeply in debt. Pockets in China and in the Gulf states must be raided. The political price for this financial chaos is only just emerging.

  sursa:
  http://business.timesonline.co.uk/tol/business/columnists/article5034244.ece

  De asta nu pricepi prea bine ce s-a intamplat, fiindca nu esti la curent cuschimbarea perceptiei despre Romania.
  Pentru uz itern se tot bat campii depre „atacuri speculative’ si despre „agenturi” gen S&P, dar realitatea e cu totul alta.
  O data ce se pune problema sa te „salveze ” cineva, nu te poti ridica de pe targa si sa o iei la fuga spunand ca esti sanatos. Te prind aia si te duc la balamuc. Premierul a fost mai bine informat, si a prins firul evenimentelor(nu datorita lui Vosganian), da probabil ca are pe cineva mai de incredere. Efectul este ca a avut pozitia potrivita, spre deosebire de Basescu de Stolojan si de prostanac.
  Acum astia din urma incearca sa o dreaga cumva. Si chiar unul din sindicate isi nuanteaza pozitia..

 13. Marius Mina Says:

  @Alex Dumitrascu- O rezolva si cu Bogdan Olteanu 😉

 14. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. :mrgreen: Not yet! 😆

 15. Marius Mina Says:

  @Roxana- Eu n-as baga mana in foc 😉

 16. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Marius! 😆

 17. Marius Mina Says:

  @Roxana -Un off topic scurt si foarte interesant :

  Intr-un interviu acordat ieri (29.10.2008) Agerpress, vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat insa: „Din punctul nostru de vedere, exista un singur PNTCD, un singur presedinte al acestui partid, care este domnul Marian Milut, si un grup disident care probabil face sau participa la alte jocuri politice. Pentru noi nu exista, repet, decat un singur PNTCD, un singur presedinte”.

  Cum e mai bine sa interpretez declaratia marelui om politic crin Antonescu, prostie si infantilism? Cred ca cea mai buna eticheta ar fi „perversitatea”.

 18. Marius Mina Says:

  Antonescu ar trebui sa se ia de manutza cu Bogdan Olteanu .
  Gata, l-am scos si pe asta de pe lista „supravietuitorilor”.

  Sa te tii castane de-acum incolo…:-)

 19. Gheorghe Says:

  Antonescu are dreptate d.p.d.v. juridic, a vorbit in plus cand s-a referit la „grupul dizident”.
  Atata timp cand congresul si alegerea noii conduceri nu este validata de justitie, nu sunt legale.
  Problema e ca justitia a trimis la parchet sa stabileasca autenticitatea semnaturilor si Parchetul se stie cat este de „obiectiv si neimplicat politic”.

 20. Radu Humor Says:

  @Alex Dumitrascu : “Preşedintele Băsescu a pomenit de mai multe ori şi de natalitate. Dar asta nu o poate rezolva cu premierul.” Ceva nu-i in regula:asta-i un atac direct la persoane precum EU care nu au copii proprii…Sa fie doar o aluzie?Stiti cum se spune la tzara cind gainile nu dau randamentul asteptat : „mai schimba tzatzo Cocosul !”

 21. Gheorghe Says:

  @Roxana- iti faci iluzii cu impacarea dintre Basescu si Tariceanu. Basescu e atat de marcat de faptul ca a fost pus in umbra lui Tariceanu ca nu l-a putut demite, incat ar numii pe oricine numai pe Tariceanu nu.
  Cred ca Premierul o sa fie o persoana cu pozitie aparent neutra, nu o sa fie nici unul din cei care sunt nominalizati de presa cu sanse.

 22. alex.dumitrascu Says:

  Marius Mina
  Ce-o fi asa de greu de priceput. PNL are interes electoral in chestia asta cu Milut, cu participarea pe listele PNL. N-a fost nici un gest de bunavointa sau de reparatie fata de PNTCD.
  Pur si simplu electoral, in loc sa se iroseasca cele 1-2 procente virtuale PNTCD prin redistribuire cine sie unde, se duc direct la PNL si asta conteaza. Daca n-ar fi fost Milut nu s-ar fi putut.
  Cat despre concluziile Roxanei despre discursul chinocefalului, sunt gresite.

 23. alex.dumitrascu Says:

  Foarte scurt ca nu amtimp sinici nu ajuta. Nu exista o criza globala, exista insa n crize nationale, numai cauzele sunt comune, adica „bulele”, in cazul tipic bula imobiliara. Bineinteles ca datorita globalizarii exista si influente reciproce masive. dar crizele in esenta lor sunt locale.
  Bula imobiliara degenereaza in criza financiara atunci cand pretul unei locuinte medii depaseste 5-6 venituri medii anuale din zona respectiva. La noi e cam de 17-20 asa ca uite crapa debitorii si sistemul bancar. Numarul creditelor restante a trecut de 400.000, despre asta nu se spune nimic, e subiect tabu, dar e enorm.
  Scaderea rating-urilor si inrautatirea imaginii financiare a Romaniei nu sunt „teoria conspiratiei” sunt pe bune.
  Ori in situatia asta, din lipsa de consilieri calificati, cineva s-a gasit sa promoveze chestia aia extravaganta cu salariiile ‘dascalilor”. Asta a picat aatat de rau incat efectele financiare au fost imediate. Valul asta de belele economice care urmeaza sunt de natura sa mature partide, presedinti si chiar sisteme politice in ansamblul lor.
  Prin vorbirea de aseara, Basescu incearca sa se ‘asigure” cumva impotriva a ceea ce vine, sa nu i se puna in sarcina chiar toate belelele care urmeaza, lui si prostanacului de la PSD cu care a conlucrat de fapt la toata aventura asta electorala care e legea salariilor.

 24. marcus Says:

  UN NOU SI PUTUROS PIRTZ PREZIDENTIAL
  „PD-l de vei vota, leafa mare iti va da!”
  Cam asta a fost in esenta continutul mesajului sub forma de pirtz cotrocenist transmis ieri de presedintele tuturor romanilor, in carul unei conferinte de presa, supusilor sai mioritici.
  Si pentru ca saracan di Constitutie sa nu urle din nou ca urmare a violului la care este supusa aproape in permanenta de chiriasul accidental de la Cotroceni, acesta dind dovada de perversitatea gainarului cu care s-a facut remarcat ca presedinte al romanilor, a disimulat respectivul slogan sub forma unui nou „concept politic” asimetric, „reforma pentru leafa”.
  De aproape douazaci de ani reformele sustinute de varii guvernari mai de stinga, mai de dreapta au facut si fac pur si simplu ravagii in mostenirea lasata de comunisti in invatamint, unde elevul de clasa a VI-a nu stie tabla inmultirii, in sistemul sanitar, unde pacientul vine pentru operatie de apendicita si este livrat familiei sub forma de eunuc, sau in justitie, unde romanasul isi da obstescul sfirsit cu dreptatea in mina.
  Dar domnul presedinte promite ca-l va pune pe noul prim ministru pd-l-ist, desemnat dupa alegeri de pohta si tupeul lui politic, sa se jure pe rosu, pe mormintele strabunilor si pe viata sa si a familiei sale, ca va face o reforma de va umple buzunarele romanilor cu lei grei.
  Tot iubitul Ales, afisind un aer paternal sustinut de dezvelirea noilor dinti de portelan cu care ca s-a dotat recent, vine si dupa ce a reusit sa invrajbeasca si sa asmuta impotriva Tariceanului diversele categorii sociale, pe motive salariale, cere acum sindicatelor liniste electorala pentru ca pd-l-ul sa-si poata cheltui cu folos milioanele de euro investite in actuala campanie.
  Reactia sindicalistilor a fost insa prompta, cind doi lideri importanti de sindicat rideau practic si cu curul (sa-mi fie scuzata expresia!) pe postul tv Realitatea (sic!) de indemnurile pacifiste ale prezidelului si se intrebau retoric, de unde atita autoritate la actualul presedinte pentru a avea tupeul sa ceara asa ceva?
  Raspunzind la o intrebare pusa de un jurnalist, mult stimatul si iubitul presedinte al tuturor romanilor a tinut sa personalizeze tupeistic si anticonstitutional relatia sa cu primul ministru Tariceanu, uitind sau ignorind faptul ca de fapt aceasta relatie este relatia poporului roman cu el insusi si nu circul zilnic pe care d-l presedinte il ofera natiunii si nu numai de la momentul inscaunarii lui accidentale si efemere.
  Concluzionind putem spune fara a gresi ca, d-l presedinte a dat ieri oficial startul la campania electorala pro pd-l, sfidind pentru a n-a oara prevederile constitutionale prin implicarea sa directa si partizana in campanie.
  Sa ne traiti mult stimate si iubite domnule presedinte ani multi si fericiti, intru propasirea neamului sub inteleapta dvs. conducere si umila executie a pd-l!

 25. toader Says:

  viitorul premier va fi razvan ungureanu. guvernul va fi format de pd-l, pnl si udmr. ministrii de externe, transporturi, munca si justitie de acum isi vor pastra portofoliile. de la pdl la interne va veni blaga, la finante va veni probabil ionut popescu si la aparare va fi tot un pedelist. probabil tariceanu va ocupa presedintia camerei deputatilor.

 26. marcus Says:

  @ bade toadere, deci dupa parerea matale si a ilustrului sef de stat, romanii nu ar mai trebui sa intre-n joc, deoarece vorba aluia „jocurile sint facute”. de unde le scoateti bre, ca tare cugetate mai sint?
  sa fii iubit
  marcus

 27. Shadow Says:

  @Roxana

  Nimeni nu s-a prins de „manipularea prezidentaial” vizavi de salariile cadrelor didactice? A sustinut ca va fi „reforma contra salarii” cand in realitate e invers, salarii contra o „ipotetica” reforma acceptata de cadrele didactice.

  Ca tot spunea berengot ca basecu nu e „tampit” as continua spunandu-i ca nici eu.

 28. Roxana Iordache Says:

  @Toţi. Vă mulţumesc pentru comentarii. Am să vă răspund fiecăruia, Vă rog să continuaţi.

  Am doar o precizare, deşi credeam că nu e necesară: eu am făcut în articolul pe care îl comentaţi nişte constatări şi am pus unele întrebări, pe care am considerat că nu-i înţelept să le ignorăm, aşa cum se grăbesc unii din voi. NU am tras nici o concluzie.

  Cunoaştem foarte bine personajul şi ştim că face – mereu – o politică personală. Cine e deştept poate profita de ea. Cine nu, doar suportă consecinţele. Despre asta-i vorba.

 29. Weisehilde Says:

  Cert e ca, in afara de D. Tariceanu, oricare altul ii va fi sluga preaplecata. Nu despre asta e vorba insa. Unii dintre preopinenti, dar mai cu seama dna Roxana, se pricep la educatie. N-ati vrea sa va pronuntati asupra fondului Strategiei dlui Miclea? Mie mi se pare ca n-are suflu innoitor, e tot cu fabrica de cunostinte, e tot cu memorarea pana la indobitoceala. Ce credeti?

 30. Gheorghe Says:

  „Niciodată nu va putea spera vreun om să devină premier, cât eu sunt preşedinte, dacă ştie că a participat la o discuţie cu oameni de afaceri, unde s-a stabilit formarea marii companii energetice integrate. Dacă ştie vreun candidat că a participat, împreună cu magnaţi, cu aşa-zişi moguli, să îşi ia gândul de a deveni prim-ministru al României”, a declarat Băsescu.
  Mediafax
  http://www.mediafax.ro/politic/basescu-nu-va-fi-premier-cel-care-a-hotarat-cu-magnatii-crearea-companiei-integrate-energetice.html?1687;3407742

 31. octavpelin Says:

  Traian Basescu,a avut un discurs duplicitar,confuz,avea o stare depresiva,incercand sa fie „onest”,cu gazetarii de la Palatul Cotoceni,care mi-au lasat un gust amar,intrucat nu sunt pregatiti pentru domeniul,economic,juridic,financiar,bancar,bursier,tanara generatie de ziaisti sunt la stadiul de stiristi,dar nu ziaristi,care sa puna intrebari incuietoare,care l-ar fi pus pe Traian Basescu,in dificultate,de aceea si-a permis Traian Basescu „glumite” si ca vederile sale si ale premierului nu se deosebesc atat de mult?! Traian Basescu are un scenariu bine pus la punct,de abia asteapta sa-l doboare pe Calin Popescu Tariceanu,chiar,cu pretul amanarii alegerilor,datorita miscarilor sindicale,carora le-a facut un apel”la liniste sociala”,adica printre randurile declaratiilor sale de presa,”continuati greva generala”,este in stare sa arunce Romania in haos pentru interesul sau meschin de al vedea pe premierul Calin Popescu Tariceanu,demis cu tot cu guvern.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: