McCAIN ŞI OBAMA LA CINA DE CARITATE DIN NEW YORK

Video postat de mghoft

Video postat de PumaHillary

Video postat de armyveteran101st

Cine a urmărit în direct poate revedea, cine nu a văzut, merită să vadă, ca să înţeleagă de ce e America unică şi inegalabilă.

Candidaţii noştri ar putea învăţa. Dar, oare, va putea fi vreodată şi în România aşa?

32 răspunsuri to “McCAIN ŞI OBAMA LA CINA DE CARITATE DIN NEW YORK”

 1. Best webBlogs reView » McCAIN ŞI OBAMA LA CINA DE CARITATE DIN NEW YORK Says:

  […] dandelionsalad wrote quite interesting post today onHere’s a quick excerpt […]

 2. Marius Mina Says:

  @Roxana , ti-am preluat o parte de la SNL pe blogul meu daca te intereseaza.

 3. neveu Says:

  @R
  Iar dupa alegeri, cel care va pierde va felicita alesul si-l va asigura de sprijinul si loialitatea sa pe timpul prezidentiei.

  Remarca ta este corecta si d-aia esti si tu de iertat.
  In alte privinte, NU fapt care te face si pe tine…”unică şi inegalabilă”:)

 4. julia Says:

  salut Roxana…..

  am sa-mi cer scuze din nou ca voi posta un mic mesaj out of topic, pe motiv ca blogul tau e monitorizat cu atentie de niste dementi si o feminina lipsita de valori umane, am sa-i copiez aici un mesaj care ii dovedeste (a cita oara?) Prostia. Draga Roxana, te rog sa ma crezi ca Prostie mai mare ca a ei, grefata pe o Ingimfare fara margini, nu mi-a mai fost dat sa vad nici real, nici in virtual.

  Deci ca raspuns la comentariul meu ca mi s-a furat laptopul in London, uite ce scrie raspunzindu-i lu K:
  „de ce esti rautacios?…ce se mai plimba fata asta! zilele trecute era in Canada, inainte a fost in Romania dupa care trebuia sa plece undeva intro tara araba…si iata ca ieri a fost in Londra si maine e in Texas la vot…noroc cu oameni ca ea, altfel companiile aeriene ar zbura direct spre faliment….
  te rog sa-ti revizuiesti atitudinea….altfel, mi-e teama pentru tine ca nu vei face fata pedepsei pe care ti-o voi aplica…ai inteles? daca nu….las’ ca vezi tu… ” Inainte sa-si dovedeasca ignoranta, ar fi putut sa dea un simplu google sa afle ca exista london, Ontario! 🙂 Fara sa mai pomenesc ca pentru ea, Kazakhstan este o tara araba!!!!!!!! haaa-hahahahahahaaaaaa…..

  Tu nu cunosti istoria, dar iti spun eu: feminina asta, fosta contabila la o cooperativa gospodareasca din Sinaia, a promis ca ma ignora TOTAL. 🙂 O maniaca, este obsedata de mine, la fel cum sint si restul dementilor care au inchis forumuri cu un limbaj pe care tu nu il permiti pe blogul tau. Si bine faci.

  Eu nu mai postez pe forumuri. Ma amuza insa sa citesc selectiv ce scriu cei trei dementi. Le-am afectat vietile reale atit de mult, incit astia nu ma vor lasa nici sa mor! 🙂 Persoana mea va fi vesnic prezenta pe forumuri unde eu nu mai sint, imaginea mea fiind arsa ‘cu fierul rosu’ in mintile inguste ale unor maniaci……

  Vezi Roxana? Si eu sint doar un om obisnuit dintr-o multime, nici macar nu sint jurnalista si nici nu am talent…in schimb, am si eu personalitate…si asta le-a fost prea mult..hehehheeeeeee……..
  Cei trei dementi te judeca si te critica si pe tine! Desi habar nu au cine esti…dar feminina ingurgiteaza fiecare silaba regurgitata de K. Simplu, nu? De ce sa gindeasca pentru sine? Mai usor sa adopte gindirea cuiva pe care il admira……

  PS cer scuze din nou, si daca ai sa vrei sa refuzi mesajul asta, eu voi intelege…..cum pe forum nu mai scriu, mesajul nu-l vor primi…..

 5. Marius Mina Says:

  Julia, who gives a shit ? fiecare „pasarica” pe limba ei piere…., lasa contabila de Sinaia sa-si vada de socotelile ei… 😉

 6. scorillo Says:

  Barack Obama a reuşi să adune 150 de milioane de dolari din donaţii în luna septembrie şi a stabilit un nou record în materie de strângere de fonduri într-o campanie, a anunţat CNN în ediţia sa de astăzi.Cred ca Obama poate sa-si faca bagajul pentru Casa Alba.

 7. julia Says:

  Marius, they give a shit! Daca nu le-ar fi pasat atit, ar fi fost total plictisitori si eu nu-i mai citeam de loc….
  In rest, ai perfecta dreptate cu pasarica….. 🙂

  scorillo, BHO a stabilit recorduri si in cheltuieli! dar eu cred ca din cauza asta el NU este in drum spre Casa Alba…..diferenta de opinie….

 8. Marius Mina Says:

  @Scorillo, you got it right, Obama isi poate face bagajul , catre Illinois 😉

  watch this:

  VOTE FOR OBAMA – VOTE FOR PURE SOCIALISM !

 9. Marius Mina Says:

  Manele democrat/socialist Obamiste

 10. Marius Mina Says:

  Atentie la Polls incepand cu sfarsitul saptamanii viitoare, Obama se topeste, Mc Cain revine in forta.

 11. din Chicago Says:

  Am fost aseara si am vazut W. Cinic, dur si cumplit de adevarat. Merita vazut.

 12. octavpelin Says:

  Natiunea Americana,civilizatia ei multietnica,este un exemplu ,prin democratia sa,prin reprezentantii sai la Casa Alba de la Abraham Lincoln,dar si de inaintasii sai,pentru democratiile occidentale si cele in curs de formare,din est si balcani.Cina la care au participat cei doi contracandidati ,constituie insusi seva din care s-a nascut visul american si lupta pentru libertate etc.Ar fi bine ca in Romania ,exponentii paridelor politice sa invete ceva,dar noi traim pe un plan mioritic.Asa ca..

 13. din Chicago Says:

  Acum citeva minute, Powell si-a anuntat suportul pentru Obama. Asta cred ca spune ceva!

 14. din Chicago Says:

  Collin Powell:
  „I think he is a transformational figure, he is a new generation coming onto the world stage, onto the American stage, and for that reason I’ll be voting for Sen. Barack Obama,”
  Cum vede el acuzatiile facute de republicani legate de legatura dintre Obama si Bill Ayers: „I think that’s inappropriate. I understand what politics is about – I know how you can go after one another, and that’s good. But I think this goes too far, and I think it has made the McCain campaign look a little narrow. It’s not what the American people are looking for,”
  sau:
  „He has energized a lot of people in America,” „He has energized a lot of people around the world. And so I think he is worth listening to and seeing what he stands for.”

 15. din Chicago Says:

  In ultimele zile McCain/Palin l-au acuzat pe Obama ca ar fi „socialist” iata ce spune Powell despre aceasta acuzatie:
  „Taxes are always a redistribution of money. Most of the taxes that are redistributed go back to those who pay it – in roads and airports and hospitals and schools – and taxes are necessary for the common good, and there’s nothing wrong with examining what our tax structure is and who should be paying more, who should be paying less. And for us to say that makes you a socialist I think is an unfortunate characterization and is inaccurate,”
  Aici este tot interviul cu Powell:
  http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/27265490#27265490

 16. din Chicago Says:

  Si pentru cei care l-au caracterizat pe Obama ca fiind un filfizon, iata cum il caracterizeaza Powell:
  „Obama displayed a steadiness, an intellectual curiosity, a depth of knowledge,”
  „He has met the standard of being a successful president, being an exceptional president”

 17. Marius Mina Says:

  Yo Chicago, it will never happen 😉
  Poate peste 40 de ani un negru la Casa Alba, deocamdata America nu voteaza decat o singura culoare, stii bine asta.

 18. Radu Humor Says:

  @ All :Statele Unite isi joaca _ cartea (multi)nationala la alegerile din acest an.Din pacate miza a intrecut orice limite si nu ma refer doar la cele financiare.Agresivitatea cu care se lucreaza la impunerea unui negru in fruntea celei mai originale democratii,indiferent de esec sau reusita va avea urmari din cele mai imprevizibile si asta pentru ca totul se duce pe fundalul unei discriminari pozitive.Nu inteleg de ce nu realizeaza democratii pierderea pe care o vor suferi urmare a atragerii de partea lor a lui Collin Powell. Nu mai e mult si se vor convinge de uriasa gresala,pentru ca numai de aceasta miscare nu aveau ei nevoie pe ultima suta de metri…Acum pot paria ca viitorul presedinte va fi tot republican !

 19. din Chicago Says:

  Daca singurul criteriu la vot este „alb” sau „negru” atunci da, Obama nu are sanse, dar din cum evolueaza lucrurile, se mai uita lumea si la capacitatea intelectuala, capabilitatea de lider, viziunea asupra economiei. daca urmaresti cifrele, tinerii (cei pina in 30 de ani) sint cei ce voteaza cu Obama. Ei nu mai traiesc in lumea KKK. De ce Virginia, stat care in ultimii 60 de ani a fost republican si acum conduce Obama? pentru ca acum au foarte multe universitati si instute de cercetare. Va place sau nu intelectualii si tinerii aici voteaza Obama.

 20. Marius Mina Says:

  Nu e vorba de KKK. E pur si simplu logic , Hussein Barack e bun seara dupa ora 23.00 pe Comedy Channel. Numai un „neexperimentat” in tainele murdare ale politicii il poate califica pentru functia suprema pe Barackuda.
  Chicago, stanga in toata virtutea ei, interese care pompeaza un miliard de USD in campania unui „neica nimeni” spun multe.Doar cu secrete Voodoo il vor putea propulsa pe Barack Hussein Obama in biroul oval.
  Daca iubiti principiile marxiste aveti la dispozitie Cuba , nu doar Barack Obama.

 21. din Chicago Says:

  @Marius Nu vreau sa intru in polemica cu tine, fiecare are dreptul la opinie. Dar al face neica nimeni mi se pare deplasat. Uita-te putin pe CV-ul lui (primul la Harvard si Columbia, !) si compara cu McCain ultimul la academia militara (al 860 mai exact, si gurile rele spun ca a apucat sa termine datorita tatalui sau), ca sa nu vorbesc da Sara Palin care cu chiu cu vai a terminat colegiul (in 6 ani in 5 scoli, din care 3 erau colegii de 2 ani!). Asa ca nu vad cu ce sara Palin ar fi mai calificata.

 22. julia Says:

  trebuie sa te contrazic, din Chicago. Nu educatia lui BHO conteaza si experienta politica. Care ii lipseste. Si backround-ul. Care este plin de holes.

  Hussein ‘nu va fi votat’ nu pentru ca este negru, ci pentru ce spune si ce promite. Chiar si cei mai flaminzi dupa hand-outs nu il vor crede ca va face ce spune cind se imbraca in pislarii lui Robin Hood, promitind ca va lua de la bogati si va da saracilor. Pina si ei stiu ca ce va lua de la bogati o sa pastreze in mare parte pentru programele falimentare ca socialized healthcare si supportul avortului si al homosexualilor, etc. (si eu sint pt liberatatea de a alege a femeii, ca sa nu fiu inteleasa gresit! dar refuz sa accept ca o multime de femei sa foloseasca avortul platit de stat ca forma de birth control)

 23. julia Says:

  of! nu educatia CI experienta politica!!!

 24. din Chicago Says:

  @Julia
  Nu l-am auzit ca se crede Robin Hood si ca ii va saracii pe bogati si imbogatii pe cei saraci. Cred ca este o viziune simplista. A spus doar ca ii va taxa mai mult pe cei cu peste 250K. Si nu vad ce este rau cu asta.
  Doreste sa investeasca in educatie si cercetare fundamentala. Astea fiind unele din prioritatile lui. Spre deosebire de McCain care vrea sa acorde celor intorsi din Irak dreptul de a preda fara nici un fel de examen sau pregatire. Si tocmai am auzit cum joi in Dallas au ramas fara slujba 3% din corpul didactic! (3% intr-o singura zi este enorm!)
  Nu este proavort. Din potriva, a spus ca el considera acest subiect extrem de complex. A spus ca statul nu are dreptul sa decida, deci ca este impotriva unei legi care sa faca ilegal avortul. Si slava domnului noi cei din Romania stim exact ce inseamna o astfel de lege.

 25. julia Says:

  dC, daca nu vezi ce e rau in asta, pot sa incerc eu sa explic? Daca nu te intereseaza, poti sa nu citesti, normal.

  RAU este ca oricine sa se aseze aleator pe o cifra si sa ecita citi bani este destul pentru un om. una la mina…

  RAU este sa hotarasti cit au voie oamenii sa cistige prin munca, efort, timp, nervi si sanatate proprie, sacrificii, pasiune si mai ales dedicatie

  RAU este sa consdieri ca si cei care nu au talent, nu depun eforturi si nu se consuma cu dedicatia catre a cistiga maimult in viata, sau sint pur si simplu incapabili sa o faca, si sa hotarasti tu, Hussein, ca toti cei mentionati de mine mai sus, daca fac mai mult de o anumita suma, sa fie obligati sa imparta surplusul cu acestia din urma.

  RAu este s anu permiti celor care fac banii astia prin munca lor proprie sa hotarasca singuri pe cine si cum sa ajute, unde sa doneze si cui.

  RAU este tot ce presupune implicarea guvernului in viata particulara a cetateanului.

  PS nu stiu, poate ca BHO e astazi pe alte pozitii cu avortul….nu stiu exact…

 26. din Chicago Says:

  @Julia Nu prea inteleg ce vrei sa spui, dar nu cred ca Obama interzice cistigul. El se refera la acel procent de 5% care au venituri foarte mari sa fie impozitati mai mult. Si celor care fac sub 250k sa nu li se ridice valuarea taxelor.
  Am o intrebare pentru tine, cum explici ca toate statele „rosii”, au PIB cel mai scazut, sau statele „albastre” au cel mai ridicat PIB? Ar trebui sa poti raspunde fiind parte dintr-un astfel de stat respectiv Texas.

 27. julia Says:

  la prima parte a comentariului tau am sa raspund asa:

  dar de ce 250? de ce nu 75k? Sau 1000k? sau 245k? De ce cifra miraculoasa este 250k?
  Incerc din nou, poate nu am fost destul de clara (unele minti mai simple chiar au fost ‘incretite’ de mesajul meu 🙂 ): nu cred in taxare diferita de catre guvern. Cred in taxare dupa consum. Asta imi convine mie, si altor oameni care muncesc pentru banii lor.
  In principiu, parerea mea este ca pedepsirea prin supra-taxare (nu stiu daca stii, dar si acum la noi taxele se platesc diferit: daca faci peste 250k treci oricum la procentul de 25-30% de taxare….nu sint sigura pe cifrele astea, deci nu te lega de ele; e doar mult mai mare decit plafonul dinaintea lor) deci supra-taxarea celor care fac mai multi bani nu foloseste decit politicienilor sa cumpere voturi. Am citit undeva o expresie care se potriveste perfect si crezului meu: a saraci pe cei bogati, nu ii imbogateste pe cei saracai! Si eu adaug: ii face doar dependenti pe cei saraci de pomana de la guvern si ii intarita pe bogati sa caute mina de lucru ieftina, ilegala sau sa-si duca afacerea afara din tara…..

  la a doua parte a mesajului tau nu pot raspunde, fiind total afoana in cele economice….eu vorbesc aici de ce mi se pare mie logic si de bun simt. Am trait in RO unde tineam in spate alaturi de citiva alti ingineri un atelier intreg de proiectare, desenatoare care crosetau toata ziua sau sefi care lipseau mai tot timpul. acum trebuie sa duc in spate o turma de oameni lenesi care nu vor sa munceasca sau nu pot sa mucneasca, si considera de datoria mea sa ii hranesc. Eu as prefera sa hranesc si sa platesc pentru intretinerea unor copii orfani si batrini neputinciosi. Dar am de ales? Nu in schimbarea promisa de BHO.

 28. din Chicago Says:

  @Julia. Din cite am inteles eu venitul mediu al clasei mijlocii se situeaza la valoarea de 250K. Asa a aparut cifra miraculoasa. Oricum McCain situeaza clasa mijlocie la valoarea de 5 millionae! Stiam ca taxele sint graduale pe baza venitului. Cind a spus ca va creste taxele celor 5% s-a referit la o crestere a taxelor in virtutea si ceruta de criza economica. Criza economica care o traversam va cere masuri exceptionale ca ne place sau nu ne place. El facea promisiunea ca cei 95% care au leafa sub 250k nu vor suferii nici un fel de crestere a taxelor indiferent de criza economica.
  Si eu tot in Romania am trait, educat si lucrat o buna parte de timp, dar ma intereseaza mecanismele economice tinind cont ca nu vreau sa ma trezesc cu banii de pensie irositi de vre-un investitor narod. Prefer sa ma ocup singura (+sotul meu evident) de ceea ce sper sa ma ajute cind va venii vremea.
  Oricum apreciez discutia cu tine si sper ca nu am ofensat cu nimic.

 29. julia Says:

  crize economice au fost si vor mai fi in istoria omenirii. si oamenii si-au revenit din ele. important este de punctat ca americanii au iesit de fiecare data mai puternici si mai precauti dupa o astfel de criza, dar au ramas americani, adica in spiritul: am cazut, m-am ridicat si m-am scuturat de praf, am luat-o de la capat si acum sitn inapoi unde am fost sau chiar mai bine.

  Mie nu mi se pare corect sa ne legam de cei 5%. Cred ca este o greseala. Eu cred ca tocmai lor trebuie sa le dam posibilitatea sa ne puna economia pe picioare oferind locuri de mucna in America nu in India, permitindu-le sa-si reinvesteasca progfitul nu taxind si punind mina pe banii lor. Ca cien altcineva va aduce locuri de munca? Eu? Tu? Nu….ei! si asa iesim din criza……

  cam asta imi spune mie flerul meu de om liber si muncitor.

  fara sa vreau sa fiu aroganta, doar ca discutie, eu personal nu sitn de loc afectata de criza asta. nu am datorii la banci, veniturile mele sint mari si sigure, economiile mele care desi acum se diminueaza putin, isi vor reveni pina ajung eu la pensie, sigur. ce ma deranjeaza este atitudinea asta a celor care vor neaparat sa ii scape pe toti datornicii de datorii.

  criza de credit bancar pt case a fost pornita tot de democrati de pe timpul lui Clinton, cind ei au fostat prin sistemul de justitie si avocati bancile sa dea credit oricui, mai ales celro care sigur nu prezentau dovezi ca pot sa sustina un astfel de credit….si acum totul se prabuseste, si deodata e vina republicanilor! ridicol. la fel de ridicol ca si plata a 5k dolari celor restamntieri ! de ce noi cei 93.5% care ne platim ratele casei la timp nu primim nim ic? Asta e normal, sa premiezi in bani inconstienta si aventurismul si sa pedepsesti pe cei cu simtul responsabilitatii?????

  e tirziu….ma duc si eu la culcare…..nu ai ofensat cu nimic….era doar o discutie, fara referiri personale la interlocutori. noapte buna.

 30. Marius Mina Says:

  @CHICAGO, eu n-am emigrat in America sa votez cu un marxist , am scapat de bolsevicii din romania s ama pricopsesc cu un marxist negru la pupitru de comanda?

  Am spus si ma fortezi sa repet, asteptati pollurile de la sfarsitul saptamanii acesteia, multe putreziciuni ori sa-i iasa pe nas lui Barack Hussein , musulmanul re-convertit.

  America profunda nu va vota un negru la Casa ALBA.

 31. Marius Mina Says:

  According to The Book of Revelations:

  The Anti-Christ will be a man, in his 40s, of MUSLIM descent, who will deceive the nations with persuasive language, and have a MASSIVE Christ-like appeal….the prophecy says that people will flock to him and he will promise false hope and world peace, and when he is in power, he will destroy everything.

  And Now:

  For the award winning Act of Stupidity Of all times the People of America want to elect, to the most Powerful position on the face of the Planet – The Presidency of the United states of America .. A Male of Muslim descent who is the most extremely liberal Senator in Congress (in other words an extremest) and in his 40s.

  Have the American People completely lost their Minds, or just their Power of Reason ???

  I’m sorry but I refuse to take a chance on the ‘unknown’ candidate Obama…

 32. julia Says:

  iata ce spun cei care stiu sa vada dincolo de alegerea Presedintelui US:.

  http://online.wsj.com/article/SB122420205889842989.html?mod=googlenews_wsj

  Parerea mea este ca Soros ca si alti comunisti, au pornit razboiul impotriva capitalismului de mult timp, si cu tenacitatea si ura impotriva regimului capitalist, au reusit sa ii duca pe democrati mai la stinga decit au fost vreodata in toata istoria US.

  Marius, ce spui tu e intr-adevar ‘bone chilling’.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: