SOLIDARITATE CU CRISTI OPREA. LEAPŞA JURNALIŞTILOR

ARTICOLUL PENTRU CARE BĂSESCU L-A DAT ÎN JUDECATĂ

TRAIAN BĂSESCU – DEZICERI PE TOATĂ LINIA

DE SUPERVIZAREA TROCULUI PDL-PRM

05 Sep 2008 Cristian Oprea

„Preşedintele Traian Băsescu a ţinut morţiş, vineri, să precizeze că nu ar fi avut nici o legătură cu trocul dintre PD-L şi PRM pentru ca Vadim să îşi păstreze vicepreşedinţia Senatului, acuzând presa de minciună.

 

În încercarea de a se distanţa de decizia PD-L – care nu mişcă nimic fără acordul său – şeful statului a încercat să inducă ideea că are preocupări înalte: ”Nu mă ocup de lucruri mărunte ca numirile în Parlament. De lucruri mărunte şi de minciuni are cine să se ocupe”. Traian Băsescu s-a dezis public şi de înţelegerea dintre PRM şi PD-L pentru ca liderul Corneliu Vadim Tudor să îşi păstreze fotoliul de vicepreşedinte al Senatului, după ce Partidul Conservator nu a mai vrut să îl sprijine pentru acelaşi post. “Am dat un comunicat că nu am avut nici o implicare.

 

Reconfirm această poziţie”, a încercat preşedintele României să îşi arate echidistanţa pe care i-o cere Constituţia.

 

În urmă cu două zile, după declanşarea scandalului şi mai ales în urma luărilor de poziţie anti-PRM ale unor personalităţi care l-au susţinut şi i-au fost favorabile, şeful statului transmitea, prin serviciul de presă al Palatului Cotroceni, un comunicat oficial în care aproape că se jura că nu a avut nici o implicare. Traian Băsescu a ţinut cu tot dinandinsul să dezmintă ceea ce mai mulţi lideri ai PD-L au susţinut, ce-i drept nu public ci sub acoperirea anonimatului, acreditând ideea că nu ar fi existat vreuun fel de contacte între el şi lideri politici, mai ales ai PD-L, pentru aranjarea trocului.

 

 

Apoteotic, şeful statului a făcut apel la partide să nu îl implice în “campania electorală prematură”. Fără să lase posibilitatea presei de a pune întrebări lămuritoare despre acest subiect, preşedintele a încheiat referirile sale pe această temă, la fel de brusc cum le-a şi început. 

Traian Băsescu a plecat, vineri, într-o vizită în Italia, unde nu va fi primit la Vatican decât de Secretarul Sfântului Scaun, cardinalul Tarcisio Bertone, urmând să se vadă cu Papa Benedict al Papa Benedict al XVI-lea doar la Gandolfo, reşedinţa de vacanţă a suveranilor pontifi. Preşedintele va avea şi o întrevedere cu Marele Maestru al Ordinului de , Matthew Festing , urmând să viziteze spaţiul pe care se va afla, cândva, sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei”.

 

 

Leapşa tuturor jurnaliştilor-bloggeri şi tuturor bloggerilor doritori să se solidarizeze cu Cristi Oprea, jurnalistul de la „Cotidianul” dat în judecată de preşedintele Băsescu.

 

Îi rog să publice pe blogurile lor articolul pentru care Cristi Oprea a fost dat în judecată şi să-şi întrebe vizitatorii dacă ei consideră că a existat vreun temei.

 

Personal, consider că e vorba de o răzbunare stupidă a preşedintelui ţării pe un jurnalist, pentru faptul că patronul trustului din care face parte publicaţia la care lucrează nu îl mai susţine ci, dimpotrivă, politica editorială a „Realităţii Caţavencu” s-a schimbat cu 180 de grade.

 

Rămân însă profesioniştii oneşti, cei care îşi fac datoria faţă de cititor şi se respectă, în ciuda atitudinii conjuncturale a patronilor în raport cu partidele politice şi anumite personalităţi ale vieţii publice.

 

Cristi Oprea este şi cel care a scris articolul despre „lista neagră” a publiciştilor monitorizaţi de Cotroceni, pe care cu onoare ocup locul al treilea, după Ion Cristoiu şi Victor Ciutacu. Iar, „la numărul de caractere”, îl întrec pe Ciutacu, fapt pentru care s-a declarat neconsolat!

 

Întrebarea e: de ce nu ne-a dat pe noi în judecată, ci pe Cristi Oprea?

 

Întrebarea e, de fapt, de ce nu şi-a concediat consilierii de imagine şi comunicare care l-au sfătuit să dea în judecată un jurnalist. Iar în cazul în care l-au sfătuit să nu o facă, demisia ar fi fost pentru ei un act elementar de onoare.

 

PROTESTEZ CU TĂRIE FAŢĂ DE ACTUL ABERANT AL PREŞEDINTELUI BĂSESCU DE A-L DA ÎN JUDECATĂ PE CRISTIAN OPREA ŞI MĂ SOLIDARIZEZ CU FOSTUL MEU COLEG DE LA „ROMÂNIA LIBERĂ”.

 

Un coleg minunat şi un om – pâinea lui Dumnezeu.

121 răspunsuri to “SOLIDARITATE CU CRISTI OPREA. LEAPŞA JURNALIŞTILOR”

 1. J o h n s o n Says:

  Din gandirea pervers-securista a acestui asa zis presedinte: ” beau o sticla de Teacher’s ca sa par mai intelectual,dupa care chem in instanta trustul deontologilor ca sa dau senzatia ca de fapt pe mine nu ma sustine nimeni,sunt singuuuur…atat de singuuur ! Impactul e cu atat mai dur atunci cand imi atac lingusitorii decat daca mi-as ataca denigratorii,in plus de asta risc ca atacand tonomatele acestea sa aiba o reactie dura si sa am probleme saptamani in sir,cine stie ce file din dosar mi-a extras mai demult Voiculescu,naspa ”
  Ati auzit o reactie vehementa,o solidarizare cu cel invinuit ? Nu,nicio reactie,exact asa cum si-a dorit si Basescu doar niste sclifosiri anemice.De fapt e o regie menita sa-i fraiereasca pe prosti,Basescu a lovit intr-un ilustru necunoscut pe fruntea caruia sta eticheta Vantu pentru a mai sublinia inca o data si de a le da poetilor de casa inca un „argument ca el nu stia de alianta cu Vadim din Senat”…Suspect de ingrijorat pare tovarasul obsedat de propria-i imagine pe aceasta tema,cu Vadim.Daca tacea subiectul se destrama,puteam sa ma gandesc la faptul ca e o speculatie dar tocmai aceasta inversunare imi spune ca de fapt chiar acesta este adevarul,Basescu a impins PDL-ul sa bata palma cu PRM iar el personal a batut-o cu Vadim.Despre aceste fapte si-au dat cu presupusul sute de jurnalisti.Cum de a cazut nacazul pe cel mai obscur dintre ei ? Bate la ochi,este ? 😉

 2. Plano Says:

  @Roxana
  Pentru ca e o luare de pozitie care va face epoca, rogu-te reformuleaza paragraful 2 din apel; poate trebuie adaugat un nu in fraza ca sa mearga cu „ci”.
  Oare ce o fi penal in acel articol? Chiar asa ii deformeaza puterea la caracter pe unii oameni?

 3. marcus Says:

  Sincer sa fiu am avut macar despre tine Roxana parere mult mai buna pina acum siu in ciuda chestiei asteia cu solidaritatea incerc sa mi-o mentin. Oameni buni, daca ar fi vrut intr-adevar o reglare de conturi cu jurnalistii in justitie, pai Stan, Cristoiu, Ciutacu reprezentau si reprezinta crema unei actiuni judecatoresti nu „martirul” de la Cotidianul. Dar prin aceasta actiune, asiimetricu:
  1) face joc de glezne pentru propria imagine, vezi Doamne suparat pe alaturarea meclei sale de a Vadimului
  2) trustu’ Vintului, geaba vorbesc unii, il pesecuta si cauta sa-i submineze autoritatea in publicatiile sale, deci romani “calare pe Realitatea tv si Cotidianul”, medie “bestelitoare de prezidei jalnici in sondaje.
  3) daca o punea de-o mistocareala d’asta juridica cu un Valentin Stan, dracu’ il lua asa, cu baiatu’ ala care nici n-a zis ce se zice c-ar fi zis, are toate sansele de succesuri de imagine.
  4) le-a mai dat baietilor un subiect de vorbe pentru ceva timp.
  5) etc deoarece m-am plictisit.
  sa fiti iubiti
  marcus

 4. Karina Says:

  @Jhonson

  Ai dreptate. Prin gestul asta stim si mai clar ca trocul dintre PD-L si PRM a fost girat de Basescu.

  @Roxana

  Ne alaturam ui Cristi Oprea, dar el nu va pati absout nimic. Nu doborarea lui Cristi Oprea e scopul lui Basescu. Dar e foarte bine ca ai luat atitudine, asa cum NU au facut colegii lui. 🙂

 5. marcus Says:

  si in acelasi timp geamanul Cotidianului ce face:
  Toata suflarea romaneasca sta de citeva zile cu sufletul la gura si urmareste inmarmurita metamorfozarea intru mai bine si mai frumos a Romelului de Cotroceni si Julietei varianta Plescoi, metamorfozare dictata de considerente electorale si cu tinta directa la imaginea celor doua personaje ajunse deja de basm in folclorul romanesc si nu numai.
  Scriitori de seama ai neamului, si aici il am in vedere pe medaliatul tinichigiului de la Cotroceni, ilustrisimul Mircea Cartarescu, se produce in fituica Evenimentul Zilei, cu un articol osanalist, in care dupa ce-l dezbraca pe basescu de armura cavalereasca cu care pina acum a luptat neinfricat, dar cu rezultate vax albina, impotriva hidrei oligarho-ticalosite- tonomatizate si corupte, il imbraca cu mantia conducatorului intelept, preocupat pina la daruirea neconditionata de sine de binele sarmanului popor roman si convins ca o astfel de atitudine concilianta, dar inteleapta poate sa-i aduca acestuia izbavirea de Cel Rau.
  Numai ca Zeus, dupa ce in Parlament, pe un ton tern si plictisitor a recitat un fel de Raport la Congresul XIII al P.C.R., seara, pe TVR, a trintit dracului din nou cu mucii in fasole si a dat-o la intors in stilu’i deja consacrat.
  Geaba incerci nene Cartarescule sa ne prezinti o alta fata a iubitului conducator, deoarece acesta vine si, la ora de maxima audienta ti se balega in bunatate de lapte produs in atelierele de cosmetizare ale Evenimentului Zilei.
  Mataluta domnule Cartarescu, se poate ca dupa iesirea din scena a impostorului cotrocenist, sustinut cu atita ferba creatoare de frisoane pentru cei ce inca au cosmaruri atunci cind isi amintesc de cultul cizmarului, sa ai soarta proletcultistilor anilor cincizeci sau „slava” aezilor ceausisti.
  Si este pacat domnule, deoarece spre deosebire de patapievici si alde pipidi/pora, dumneata chiar reprezinti ceva pentru literatura romana contemporana.
  Las-o vecine moale si bucura-i pe romani cu literatura autentica nu cu texte submediocre ridicate intru preacinstirea, Cui?
  In ceea ce o priveste pe Julieta, asteptam cu interes prestatia ei pe post de prezentatoare MTV, cu speranta ca poate s-o potrivi si astfel va incepe asanarea clasei politice actuale.

 6. Karina Says:

  @marcus

  Ai dreptate, dar si gestul Roxanei zic eu ca are un sens. Loveste, culmea, chiar in cativa de la Cotidianul Se stiu ei. 🙂

 7. marcus Says:

  Karina, gesturi reale trebuiau facute atunci cind nesimtitul a dat in voi, ca tagma, de nu v-ati vazut, acum un asemenea gest se inscrie perfect in scenariile de vodevil si circ ieftin cotroceniste. sint tare curios cum isi motiveaza asimetricu „jelania” din punct de vedere juridic, deoarece din ce-a scris acest neica-nimeni (scuze, dar am impreszia ca este si el complice la aceasta farsa), nu rezulta nicaieri crima de lezbasescita.
  sa fii iubita
  marcus

 8. Karina Says:

  @Marcus

  Eu nu fac parte din..tagma. 🙂 Roxana a spus ca pot sa se alature si blogeri. Stiu ce zici si ai dreptate. dar sa vezi ca acum tocmai cei de la Cotidianul nu se vor alatura. De asta ziceam ca gestul ei loveste exact printrecolegii lui Oprea.

 9. Buddy Says:

  Am auzit cind eram in Ro. de aceasta problema…oamenii de rind il aproba in marea majoritate pe Base…asta e realitatea la fata locului…
  Dc. vreti sa creati o alternativa viabila la Base trebuie lucrat finut, nu cu pumnul asa cum incearca sa faca roxana, cea ce intareste si mai mult pozitia cotrocenista…
  Vedetisme de gen anti comunist sunt de fapt solutii populiste… la ceva ce nu are solutie azi in Ro.

 10. olimpiu Says:

  presedintele Romaniei si-a ,,schimbat electoratul”.mai bine zis se bazeaza pe cei multi inactivi civic miscatori ca preferinta. au facut-o si Iliescu si Nastase la viata lor si au pierdut.cred ca orice razboi al unui politician cu presa si media in general este stupid si pierdut din start.nu stiu daca Base e sinucigas politic, cred ca nu, dar tot mai mult am sensazia ca se pierde in calcule gresite avand in spate marii manipulatori din serviciile secrete.inca are sansa de nu fi aparut pe scena politica un politician cu priza la electorat si carisma indeajuns, dar surprize la aceasta natie au fost asa de multe, incat in locul lui m-as gandi de doua ori.pacat!!! pacat ca a uitat cine l-a adus la Cotroceni

 11. Andrei Badin Says:

  @roxana: am scris la mine pe blog. prostia e cu atat mai mare cu cat e vorba de o opinie. evident ca sunt solidar cu cristi. basescu scufunda nava basescu. nu stiu daca in flacari, ca la rouen.

 12. Karina Says:

  @Buddy

  Ai fost cumva la tara? Ca in Bucuresti eu nu am mai auzit de multisor sa zica cineva, deschis, ca il sustine pe Basescu. Inclusiv dintre cei care erau fani inraiti acum un an. Recunosc ca si eu l-am sustinut acum 4 ani. Dar de atunci mi-a venit mintea la cap.

 13. J o h n s o n Says:

  @ Roxana. S-a schimbat politica editoriala a Realitatii cu 180 de grade ? 😕
  Poate ca 180 de grade a strans cu totul Basescu si ai lui din PDL de la batrana Securitate dar eu mare schimbare la deontologi zau ca n-am vazut.

 14. Marius Mina Says:

  BREAKING NEWS:
  Screen legend Paul Newman has died at 83 after battling cancer

 15. Buddy Says:

  @ Karina,
  Am fost peste tot Buc-Pitesti-Slatina-Tirgaviste-Ploiesti-Buzau-Braila-Tulcea-Slobozia-Branesti-Buc. Cam pe aici am zabovit si intrebat oamenii,
  marea majoritate il sustin pe Base, este usor de inteles de ce, se rapoteaza f bine la omul simplu care uraste patura politicienilor aciuiti prin Buc. de fapt doar pt. propriile interese.
  Am mai observat ceva care m-a pus pe ginduri, o opozitie tacita si nu numai la politica si spiritul american….

 16. marcus Says:

  basescu, ajuns presedinte, nu este altceva decit o reactie aproape la limita (vezi ajutorul prm la alegerile prezidentiale din 2004) anti-nastase si anti-psd, nicidecum efectul charismei sau al calitatilor politicianului basescu. in aproape 4 ani de zile, daca vreun alegator de buna-credinta al acestui dovedit mascarici poate sa imi arate o cit de mica realizare a acestuia, in afara de gainariile cu dat plevusca de ministrii pnl-isti afara cu ajutorul dna, eu imi scot palaria, dau cu ea de pamint si-l voi vota pe asimetric. Atunci cind aud lamentari ca romanii nu au solutii prezidentiabile impotriva acestui claun national, in conditiile in care femeia de serviciu de la Cotroceni, putin cosemetizata, ar da mai bine ca imagine decit „accidentul”, mi se pare ca fara asentimentul meu am fost trasferat intr-un univers paralel condus si preponderent populat de oligofreni. lasati-o jos cu perceptia alegatorului basescian, asta inca mai crede ca ceausescu nu a murit (pe undeva indreptatit de prestatia asimetricului) si ca presedintele Republicii Romania, taie si spinzura in aceasta tara. Fals, desuet si manipulativ!
  @Karina: la ce sa se alature? ei fac parte din acest scenariu de teatru cu papusi. Incearca sa-ti imaginezi cum ar turba efectiv si asimetricu si Vintu, daca actiunea lor comuna s-ar lovi de un zid de tacere, ca reactie a mass-media si dupa aceea mai discutam.
  sa fiti iubiti,
  marcus

 17. octavpelin Says:

  Prin faptul ca l-a dat in judecata pe gazetarul Cristian Oprea,Traian Basescu s-a dat de gol,el fiind deci omul din umbra care a regizat alianta intre PD-L si PRM.

 18. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Cristi Oprea e un jurnalist remarcabil, dar dacă tu îl numeşti „ilustru necunoscut” e dovada faptului că a preferat să-şi păstreze demnitatea profesională, decât să facă anumite compromisuri care „să-l consacre”. Dacă lumea ae şti ce se ascunde în spatele unor vedete mass-media… Plătesc cei demni, de obicei.

  @Plano. Exagerezi. E vorba de un act elementar, de minimă solidaritate. Întâmplător, îl cunosc bine pe Cristi, nu ne-am mai văzut de ani de zile, dar nu pot uita ce jurnalist este, ce coleg deosebit şi ce om. Referitor la sugestia ta – păi este „nu” în acel paragraf!

  @marcus. Ai priceput ceva din demersul meu? Adică, hai să asistăm pasivi cum un om nevinovat este dat în judecată! Pe mine n-a avut curajul să mă dea în judecată, se făcea de kkt. Dar ce a făcut acum e unul din cele mai mârşave acte posibile pentru un preşedinte, fie el şi de nivelul lui Băsescu. Te-ai gândit că e vorba de un om şi că poate stresul unui proces cu preşedintele ţării i-ar putea afecta viaţa, sănătatea?

  Sincer, @marcus, mi se rupe de părerea oamenilor când e vorba să apăr un om nevinovat şi ideea de dreptate.

  @Karina. Demersul meu loveşte în Băsescu. Şi tu ai face la fel dacă l-ai cunoaşte pe Cristi Oprea. Eu m-aş fi solidarizat cu el chiar dacă nu îl cunoşteam. Băsescu s-a făcut de râs. Şi un magistrat din ultima promoţie pe care a validat-o îl pune să plătească cheltuielile de judecată.

  @marcus. Cristi Oprea este UN OM, nu o tagmă de nesimţiţi cum sunt, de multe ori, jurnaliştii. Eu am dreptul să vorbesc, pentru că ştiu ce spun.

  @Buddy. Citeşte articolul lui Cristi şi spune, deşteptule, care e temeiul pt care l-a dat în judecată?

  @olimpiu. Câtă dreptate ai! Presa a contribuit decisiv, a muşcat momeala Securităţii când l-a susţinut pe Băsescu, dar foarte mulţi jurnalişti au făcut-o sincer, împotriva opresiunii pe care o resimţeau pe vremea regimului Iliescu III, respectiv, a cultului personalităţii premierului Năstase, instrumentat de sociologul Vasile Dâncu,

  @Andrei Bădin. Mulţumesc, Andrei! Am să scriu şi eu la tine pe blog. Sper să nu rămâi rara avis din mass media.

  @Johnson. Dacă aş fi rea ţi-aş spune să-ţi pui ochelari. :mrgreen:

  @Marius Mina. Dumnezeu să-l ierte! Chiar o legendă.

  @marcus. Cine se lamentează? Sunt lamentabili cei care susţin aberaţii de genul celei cu femeia de serviciu. Din păcate, deocamdată nu există alternativă la Băsescu. Printre altele şi din cauza unor atitudini cum a fost a ta. referitoare la Cristi Oprea.

  @octavpelin. Se va face de râs în justiţie, Tavi, pentru că judecătorii nu sunt slugile cu care s-a obişnuit dintre procurori. Şi e păcat pentru faptul că procurori ca Ţuluş au compromis statura unor procurori cu demnitate profesională.

 19. Karina Says:

  ” Şi un magistrat din ultima promoţie pe care a validat-o îl pune să plătească cheltuielile de judecată.”
  @Roxana

  Basescu stie foarte bine lucrul asta. Eu nu cred ca a intrat in anul mortii. Basescu e foarte lucid iar strategia lui e cu mult mai perversa. Eu ma alatur oricarui ziarist in situatia lui Cristi Oprea. Asa trebuie facut. Dar trebuie luat in calcul si mesajul pe care l-ar fructifica Basescu in favoarea lui:”Iata, presa e impotriva mea, QED”

 20. Lulutza Says:

  Nu merita osteneala sa te „solidarizezi” cu un jurnalist din ziarul (trustul de presa) care a facut atita amar de vreme publicitate fatisa PD etc. Cu un jurnalist de la ziarul care a banat si insultat pe mai toti cititorii care nu-i impartaseau gusturile politice alese pentru Basescu, Nutzi Udrea si PD + sau minus L? Cu un brav „coleg” al lui ITM, TRU etc? Haida de…

  De altfel, acum serviciile facute de Cotidianul lui Base & Cie vad ca s-au diversificat si… „reciprocizat”! Acum si Base face publicitate Cotidianului si se straduieste sa ne faca sa credem ca am avea de-a face cu un ziar mustind de libertatea presei, democratie. Daaa, daaa… Si marmota… ciocolata… poleiala… :mrgreen:

  Eu acum ma intreb altceva: as putea da pe mina politiei si justitiei un ziar pentru ca furnizeaza datele personale ale cititorilor catre buldogii portocalii ai lui Base & Vadim = love? Ca nu mi-ar placea deloc, dar deloc, ca maidanezii oranj sa ma hartuiasca in continuare… Desi nici macar nu mai deschid ziarul ala jalnic!

 21. Roxana Iordache Says:

  @Karina. La fel aţi face şi dacă m-ar da pe mine în judecată şi pe oricine altcineva. Nu ne-aţi considera persoane umane, ci pioni de sacrificiu. M-am plictisit de câte ori v-am spus că Băsescu va câştiga un nou mandat. Printre altele, din cauza unor asemenea atitudini. Deci, într-un anumit sens, pentru că merită. De ce merită? Pentru că face jocurile. Şi toţi se conformează. Toţi sunt reactivi. Toţi evaluează situaţiile în funcţie de Băsescu. Chiar şi persoane de calitate ca tine- calitate umană, intelectuală, profesională. Pe asta se bazează.

  @Lulutza. Ce i-am răspuns Karinei e valabil şi pentru tine. Majoritatea îi faceţi jocurile. Vă joacă pe degete. Iar voi credeţi că sunteţi opozanţi.

 22. Lulutza Says:

  @Roxana – Ma intreb daca „voi, presa” v-ati „solidariza” si cu T. Ungureanu, Cristian Patrasconiu etc. daca, chipurile, i s-ar „pune pata” lui Traian cel Mare pe ei… 😛 Ca pe Sever Voinescu nu mai are cum i se pune pata… 😛

  „M-am plictisit de câte ori v-am spus că Băsescu va câştiga un nou mandat.” – zaaaau? Eu una „aud” prima oara de la tine asa ceva! 😦 Totusi, facem pariu ca nu va cistiga un nou mandat, decit daca „se invirte” cumva sa nimereasca in turul 2 cu „maestrul Vadim” sau cu alde prietenul lui Becali??? Oricum, daca Base va simti din timp ca al doilea mandat ii este periclitat, sint convinsa ca ne pastreaza o surpriza si nu va mai candida… 😉 Iar surpriza se va numi… Ce dai sa-ti spun? 😀

  Noi „facem jocurile” lui Base? Niste bieti electori de aproape 20 de ani… Nu presa, care a facut dintr-o mediocritate galagioasa si periculoasa ca Basescu – na, ca am zis-o! – „salvatorul” Bucurestilor si – tzac pac – al natiei?!

 23. Roxana Iordache Says:

  @Lulutza. Nu eşti obligată să frecventezi blogul meu, e clar că îl vizitezi mai rar, de-aia ţi se pare o noutate.

  Nu-mi plac pariurile şi pentru că nu-mi place să ruinez oamenii.

  Iroseşti muniţia, nu mai sunt în presă din ianuarie 2001. Sau decembrie 2000, cum vrei s-o iei. :mrgreen:

 24. marcus Says:

  @Roxana
  1) in justitie unul este vinovat, unul nevinovat.punct
  2) daca tu consideri articolul respectiv, macar a aduce a ceva drept reclamabil in justitie, mi se pare ca nu prea ai simtul umorului.
  3) amicitia ta cu respectabilul jurnalist nu cred ca te va scuti in final de initierea unui demers penibil (pe motiv de facatura asimetrico/eoliana)
  4) recunosc faptul ca am intrat recent pe blogul tau, asa ca ajuta-ma cu un copy-paste cuprinzind protestele tale la fel de sincere si solidare cu colegi de-ai tai calcati pur si simplu in picioare de animalul (fara politic) traian basescu
  5) lamentabili si se lamenteaza sint cei care se considera Dumnezeu, in infaibilitate lor de predictie a unui nou mandat basescu, aratindu-se in acelasi timp sceptici fata de macar eventualitatea existentei unui contracandidat, considerind ca aceasta nulitate nu ar putea avea asa ceva. Stiu ca este o aberatie, dar singura lui calitate consta in recunoasterea unicitatii sale in ale nulitatii de catre niste oameni cu ochealri de cal. astept pentru confirmarea aberatiei aici expusa, oferta pentru electoralele in materie de presidentie de anul viitor.
  6) pentru cultura mea generala, de ce ar trebui in acest moment o alternativa pentru un looser?
  7) cu atrit mai mult pute datu’n judecata a amicului tau, cu cit orice om exersat cit de cit in ale cititului si ginditului, isi poate da seama, nu de nevinovatia celui reclamat ci de ridicolul manipulativ al actului in sine.
  8) tu ca tu, da’ de ce nu-l da in judecata pe Valentin Stan?
  9) tu intelegi ceva din demersul tau? Da’ din al meu?
  sa fii iubita
  marcus
  ps- nu te mai lua de katrina, ca le incasez eu pentru tine. nu ca n-as putea duce, dar stii chestia cu nevinovatia. vezi jn/cristoiu/astazi.
  cu urarea ramine la fel
  marcus

 25. Karina Says:

  Tu esti cu totul altceva, @Roxana
  Normal ca m-as coaliza cu tine si as face un apel in genul acestuia initiat de tine.
  TU NU esti la Cotidianul pentru ca nu ti-ai vandut si sufletul asa cum fac multi din ei.

  Nu are cum sa mai castige Basescu. Nu se castiga de doua ori cu politica de guerilla si stie si el asta. De asta e si disperat si nu stie cum sa mai schimbe strategiile. Sunt de acord cu Lulutza ca doar daca va candid impotriva lui Vadim sau a lui Becali ar castiga. Dar nici asta nu mai e prea sigur.

 26. Radu Humor Says:

  * Roxana :Sincer, @marcus, mi se rupe de părerea oamenilor când e vorba să apăr un om nevinovat şi ideea de dreptate.” Esti nostima Roxana si-ti sade grozav imbujorata de furie:chestia cu ruptul,e adevarat regal de indignare ce nu mai tine cont nici de sex(ce sa ti se rupa si-n cite,sau cite, daca-i vorba de unghii ?),nici de tema oarecum prea serios tratata. Am scris in alta parte parerea mea(aia de la C.C.era a lui nea Nicu !),care coincide perfect cu a ta ,dar mi se pare ca ,abia dupa cistigul /pierderea in instanta a procesului de catre C.O,respectiv T.B,trebuia atacat la baioneta ,ca altfel se pare ca „prinde „si Crucisatorul ceva Vint la pupa…thorilor. Oricum ai fost dulce de tot in sincera ta solidaritate si caramaderie cu „toxicul” C.O.(in fond cu breasla din care spre deosebire de altii,cu cinste faci parte). Cam sentimental,dar ..o meriti !

 27. Roxana Iordache Says:

  @Karina. Nu sunt cu totul altceva decât poate pentru că nu mai sunt jurnalist. E mult mai uşor pentru mine, l-am criticat pe Băsescu în calitate de publicist independent, apoi, în calitate de bloger, tot independent, după ce Vântu a scăpat de mine de la „Ziua”, pe vremea în care îl felaţiona pe Băsescu.

  Nu-s de acord cu Lulutza şi pentru că ştiu personal cum merg lucrurile. Adică, hai să acceptăm ca să fie linşat Cristi pentru că e de la „Cotidianul”! După logica-asta şi eu tot în aceeaşi barcă am fost, pentru că am colaborat la „Ziua”, publicaţie care de multă vreme face parte din trustul „Realitatea-Caţavencu”!

  Iar dacă aş colabora la „Jurnalul naţional”, aş face parte din trustul contrar – noroc că nu e cazul! Pentru toată lumea.

  Unde să scrii, Karina şi Lulutza, şi toţi?! Unde să colaborezi în publicistică fără să fii suspectat că faci jocuri, fără să fii anexat, fără să fii înjurat en gros, fără să fii considerat beneficiar de privilegii, chiar dacă realitatea contrazice flagrant alegaţia infamă?

  Nicăieri, evident. Ca mine. Oriunde aş colabora, indiferent ce aş scrie, m-aţi încadra. Ca şi cum connvingerea mea ar fi de natură penală, doar pentru că aş publica, din nou, altundeva decât pe blogul meu propriu şi personal. Staţi liniştiţi, nu este şi probabil nu va mai fi cazul.

  P.S. Cine dracului, Doamne iartă-mă, să câştige? Vouă vă place să vă iluzionaţi.

  @Radu Humor. Du-te şi tu, dracului!

 28. J o h n s o n Says:

  @ Roxana.Cine ne joaca pe degete ? Basescu ? Pentru ca luam o pozitie si nu putem fi de acord cu ceea ce face ? Il joaca pe degete pe unii din politica.Il joaca pe degete pe deontologi dar de ce ne bagi si pe noi in aceasi oala ? Ar trebui sa ne facem ca nu vedem ce magarii face ? Aaaa,ca poporul e dobitoc si-l va mai alege o data asta e altceva.Foarte multi romanasi si romancutze deabea asteapta sa fie prostiti(e) in fatza,este momentul de suprema placere din viata lor. ” Nu ma prosti pe ocolite,prosteste-ma in fatza ” este deviza lor.Nu ne confunda si pe noi cu acesti dobitoci.Te rog,daca se poate 😦

 29. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Vă joacă pe degete, din moment ce tu te-ai putut raporta la acest caz exact aşa cum a premeditat Băsescu.

 30. Karina Says:

  @Roxana

  Si VOI (sa zicem ca ai mai lucra in presa ) va incadrati singuri si va atacati..mama-mama. Nu, ok, nu tu. Generalizam.
  Nu am auzit de ziarist de la Intact sa dea pe bloguri IP-uri asa cum fac cei de la Cotidianul.
  Scriind insa acum de Cotidianul (si tu, si eu) ii facem trafic. E cam ce spuneai tu mai sus de Basescu. Ca daca vorbim si scriem de el ii servim.

 31. Karina Says:

  @Rox

  „@Karina. Nu sunt cu totul altceva decât poate pentru că nu mai sunt jurnalist. E mult mai uşor pentru mine, l-am criticat pe Băsescu în calitate de publicist independent, apoi, în calitate de bloger, tot independent, după ce Vântu a scăpat de mine de la “Ziua”, pe vremea în care îl felaţiona pe Băsescu. ”

  Tu cam iesi din tipare. Asta am vrut sa spun. 🙂

 32. J o h n s o n Says:

  Nu te inteleg.Eu m-am raportat corect la caz.Basescu a atacat un ziarist remarcabil dar foarte discret in loc sa dea intr-un sacal.De frica ? Nu.Pur si simplu a vrut sa sublinieze inca o data ca nu a premeditat alianta cu Vadim.Eu am spus ca exact acest lucru il acuza in loc sa-l disculpe.In ce sens m-a jucat pe degete chiar presupunand ca nu am dreptate ?

 33. Roxana Iordache Says:

  @Karina. Ori de unde ar fi fost jurnalistul autor al unui asemenea text pentru care a fost trimis în judecată Cristi Oprea l-aş fi susţinut. E vorba de o persoană, nu de un ziar. Sau de un ţap ispăşitor.

  Nu ies din nici un tipar, pentru că n-am intrat vreodată în vreunul. :mrgreen:

  @Johnson. În sensul că ai tratat un om ca pe un obiect.

 34. Plano Says:

  Mai castiga Base alegerile…la sfatu` asteapta! Nici daca se da independent!
  Cum sa mai castige cand, acum, in luna septembrie 2008, doar 29% din „turma” de 75% mai sunt siguri ca il vor alege . Si mai e un an pana la alegeri.
  Am mai spus-o ca, dupa modelul Sorin Oprescu, alegerile prezidentiale vor fi castigate de un independent. Prea mult a fost compromisa apartenenta la un partid… si e pacat!
  Cine va fi independentul sau „independentul” vom vedea dupa alegerile parlamentare.

 35. Solidaritate cu Cristi Oprea « Sătmăreanca Says:

  […] 27, 2008 by Satmareanca Preiau leapşa de la Roxana Iordache şi mă solidarizez cu Cristian Oprea, jurnalistul de la “Cotidianul” dat în judecată […]

 36. Basescu, denunt calomnios! # Realitatea lui Petria Says:

  Problema e că Oprea este moale. Pe tine nu te dă în judecată, Roxana. Tu ai cojones.

 37. Roxana Iordache Says:

  @Plano. Ghilimelele spun totul. Nu se schimbă nimic.

 38. Buddy Says:

  @ Roxana,
  Dc. l-a dat in judecata ca persoana particulara e treaba lui nu a voastra,
  dc. l-a dat in judecata ca presedinte, va fi o explicaite oficiala…
  Procesul va hotari totul…
  NU CITESC ARTICOLUL „DESTEAPTO’ PT CA NU-MI PIERD VREMEA CU ASA CEVA, EU VREAU CA ROMANII SA TRAIASCA MAI BINE, FARA PRAF, MAI IN SIGURANTA, CU INFRASTRUCTURA PUTERNICA ADUCATOARE DE JOBURI, ETC.
  Astea sunt 3 lulele aducatoare de bani si popularitate iefyina pt oamenii din presa si consilieri, etc…VACS….

 39. YODA Says:

  Roxania, imi pare rau pentru acel jurnalist dat in judecata de traian basescu, dar nu cred ca se va inpampla ceva grav, traian basescu nu face decat un joc de glezne, un fel de „hai sa fac si eu ceva”

 40. hendrix Says:

  Ba-secu a premeditat in mod parsiv acest atac impotriva lui Oprea, un act total nedemn de rangul unui sef de stat. Este evident ca atacul in justitie impotriva unui ziarist care a scris un articol onest nu va fi castigat de monstrul politic ba-secu. EL ARE ALT SCOP! Hai sa analizam ce poate urmari El Lider Minimo din acest conflict artificial creat:
  1. Vrea sa se delimiteze de infamul troc politic dintre Partidul Derahat( cica democrat!) si partidul trinebunului vadim, simbol al extremismului politic, ultranationalist si xenofob. Este limpede pentru orice om intreg la minte ca nimic nu misca in gasca pedeleprelor fara stirea lui ba-secu. Corect? Aceasta delimitare nu face decat sa intareasca ceea ce se stia de multa vreme, anume ca el a creat acest mariaj electoral ce pute ingrozitor! Toate luarile de pozitie ale trinebunului si ale locotenentilor lui, bolcas si funar, dovedesc faptul ca alianta este realizata! Corect?
  2. El joaca din nou cartea autovictimizarii, jucata magistral cu ocazia referendumului din mai 2007. Incearca sa se arate in ochii boborului basescian ca o biata victima a presei, a mogulilor de presa. Doar un naiv ar putea crede ca s-a schimbat ceva la Cotidianul Cotrocenilor in ultima vreme!
  3. A prevazut ca atacul lui neintemeiat impotriva lui Oprea va naste valuri de indignare in presa, la o coalizare in jurul victimei, ca apoi sa declare ritos ca presa este impotriva lui! Rox, ai sa cazi in capcana intinsa de ba-secu, practic tu ii faci jocurile, nu intelegi?
  4. Doreste un nou scandal mediatic, scandal menit sa faca din Cotidianul Cotrocenilor un ziar independent, care scrie si impotriva lui. FALS! Citesc zilnic acest ziar si iti spun ca ramane un ziar de propaganda basesciana desavarsita! De peste un an scriu la forumurile acestui ziar ca sa stiu prea bine ce gandesc cei ce scriu acolo! Am semnat numeroase postari sub numele @gazebo, apoi @Al Pacino si @Hendrix, iar pe blogurile cotidianistilor scriam sun numele @gil. Am scris aceste lucruri ca sa intelegi ca stiu foarte bine ce gandesc acei jalnici propagandisti portocalii. Din pacate, acest Oprea nu se deosebeste prea mult de editorialistii portocalii precum tru, patras-coiu, vighi, it morar etc. Daca vei face o scurta incursiune in articolele scrise de Oprea te vei convinge de ,,deontologia” acestuia. Crede-ma, chiar nu merita sa il aperi! Acum a avut dreptate, dar in zecile de articole scrise pana atunci? Cred ca il cunosti prea putin, ai citit prea putin productiile lui. Citeste ce a scris macar in ultimul an si vei intelege singura ce am vrut sa spun!
  Sunt perfect de acord cu @johnson, ca de obicei, cu @karina si @lulutza. Gresesti cand crezi ca facem jocul lui ba-secu, nu facem decat sa aratam adevarul despre acest monstru politic, sa aratam cat de gol este imparatul! Gresesti cand crezi ca ba-secu va castiga al doilea mandat, pe motiv ca n-are cine sa il concureze! Nu uita ca la noi functioneaza votul negativ, adica presedintii au fost alesi nu pentru calitatile lor ci pentru a da in cap altuia. In 2004 s-a votat IMPOTRIVA lui nastase, do you remember? Ca si in 2000, ca si in ’96. De ce crezi ca la anul ba-secu nu va fi daramat de o coalitie facuta impotriva lui? Eu zic ca orice candidat va ajunge in turul doi va castiga fara emotii, cu o conditie: sa nu ajunga vadim in postura din anul 2000. Tu vezi cumva vreo finala ba-secu / vadim? Eu nu. Degeaba a incercat ba-secu sa il resusciteze pe vadim, orice om normal si-a dat seama de potlogaria lui infama, nu-i asa?

 41. alex.dumitrascu Says:

  @buddy

  „dc. l-a dat in judecata ca presedinte, va fi o explicaite oficiala”

  Cum adica sa-l dea in judecata ca presedinte?
  Adica daca eu iti dau tie un cap in gura pe plaja la Mamaia indeamna ca ti l-am dat ca turist, si daca ti-l dau in holul Teatrului National inseamna ca ti l-am dat ca spectator?
  Si cine o sa dea explicatia aia „oficiala”?
  Primarul din Costanta sau Directorul Teatrului National in cazul meu, e limpede, dar in cazul lui Basescu cine mai da „explicatia ” aia „oficiala”? Poate…. oficialitatile?
  Concluzia este in ceea ce ma priveste e ca o sa-ti dau un cap in gura asa, ca particular, si atunci nu o sa fie treaba nimanui, nu priveste pe nimeni, si sper sa fi multumit pe chestia asta de intimitate.

 42. J o h n s o n Says:

  @ Hendrix,Roxana este suparata ca noi am intrat in jocul lui Basescu si l-am tratat pe Cristi Oprea ca pe un outsider in povestea asta.In felul asta i-am dat satisfactie matrozului.Dar uita ca este reactia normala,noi incercam sa scoatem in primul rand in fatza mitocania si ordinaria lui Basescu,sa explicam de ce a atacat un ziarist necunoscut publicului(nu si Roxanei,iata) si nu un Valentin Stan,Mircea Badea sau CTP.Pentru ca scandalul s-ar fi mutat pe acest conflict presedinte vs. „tonomat” si n-ar mai fi razbatut mesajul prin care Basescu se disculpa.Si asta pentru a le da satisfactie unora ca Avramescu,Cartarescu,Patapievici care i-or fi cerut sa se delimiteze si mai mult de episodul Vadim pentru a-i avea aprope in continuare.Basescu are nevoia de ei,sint poate pasaportul lui de a se legitima ca om de dreapta,acesti oameni ii fac posibila impostura,au facut din el un fel de Havel.Despre asta trebuie sa discutam siu mai putin de virtutile lui Oprea.Pana una-alta Basescu nu vrea nicio razbunare fatza de acest om,tinta lui este alta si anume (iarasi) imaginea sa.Aici se lucreaza de dimineata pana noaptea tarziu in toate laboratoarele aservite cauzei betivanului.

 43. alex.dumitrascu Says:

  Adica vrea sa ‘faca agenda’.

 44. Karina Says:

  Roxana,

  Iti scrisesem si la Andrei: vreau sa vad si eu daca da vreun ziarist in judecata dintre cei care au scris ca e/a fost securist.

  @Jhonson

  Mie mi se pare ca ai dreptate si tocmai acest proces il implica mai mult in trocul PD-L-PRM

 45. Karina Says:

  Eu astept si altceva. Sa vad daca Cristian Oprea insusi va intra pe blogul asta.
  Ia sa vedem cat de real e tot circul asta cu procesul lui Basescu.

 46. Radu Humor Says:

  Am plecat ! Dar nu unde ai vrea tu,scorpie mica ce esti…..

 47. hendrix Says:

  @johnson Mai exact, Rox era suparata ca Oprea era tratat ,,ca un obiect”. Vai, saracul ,,obiect”! Saracutzul ziarist este cainat acum de Rox pe principiul ca este nevinovat in articol. Da, acum este nevinovat, dar pana acum cate magarii a scris la Cotidianul Cotrocenilor? Daca n-as citi zilnic acest ziar n-as scrie asta. Este singurul ziar la care am postat pe forum in mod constant si vorbesc in cunostinta de cauza. Am impresia ca Rox nu citeste acest ziar prezidential, ziar de propaganda portocalie prin excelenta, un fel de Scanteia din anii ’50 adaptat la zilele noastre. Oprea nu este editorialist, este un biet ziarist care scrie articole de toata jena, multe dintre ele bazate pe ,,surse”, toate fiind favorabile Partidului Derahat (cica democrat!) si antiliberale. Nu pot sa am niciun respect pentru un ziarist care face articole pornind de la ,,informatii pe surse”, facand fel de fel de scenarii si dand drumul la ,,intoxicari” de presa fara nicio acoperire. Acest mod de a face presa ma dezgusta, el fiind apanajul doar securistilor din presa, care fac astfel diversiuni si manipulari de tip securistic.
  In privinta lui ba-secu ai perfecta dreptate, tot ce face este pentru imaginea lui. Acest jalnic securist marsav a facut toate ticalosiile posibile in acest mandat, ultima josnicie fiind de departe cea fatala: trocul cu gasca lui vadim. A intins coarda si s-a rupt! Niciodata nu va putea convinge pe cineva ca el n-a stiut de tranzactia cu vadim, cu conditia sa fie un om de buna credinta si sanatos la cap. Am impresia ca tipul s-a dereglat total, modul in care se scuza este absolut penibil. Este uimitor cat de prosti ne crede, pur si simplu ne insulta inteligenta! Vorba lui Badin: ,,basescu scufunda nava basescu”!

 48. Roxana Iordache Says:

  @Buddy. Cap ai, minte ce-ţi mai trebuie. Dacă n-ai citit articolul, atunci pe ce bază te pronunţi?

  @YODA. Adică susţii că şi-ar da la cap?

  @Karina. Văd că nu eşti singura care vrea să-i facă program lui Cristi Oprea.

  @hendrix. Tocmai că nu pot uita că la voi funcţioneauă votul negativ. Prin asta şi sunteţi manipulaţi.

  Şi ce dacă Cristi Oprea a scris bine de Băsescu? Trebuie pedepsit pentru delict de opinie?

  Bine că sunteţi voi deştepţi.

  M-am plictisit.

 49. Karina Says:

  @Hendrix

  Tu si Lulutza cunoasteti ce se intampla la ziar foarte bine. Pana in strafunduri. Ati mai luat parte la astfel de manipulari marca Cotidianul. Daca acum nu ar fi un aranjament cu Basescu s-ar solidariza ei, colegii lui, primii, cu Oprea. Tineti minte cum s-au solidarizat cu TRU atunci cand Andrei Badin a scos documentele alea in care aparea clar ca a scris ode lui Ceausescu? Vedeti acum o reactie macar..asa..vag asemanatoare?

 50. Roxana Iordache Says:

  @Karina. Nu crezi că vă pierdeţi prea mult timp cu teoria conspiraţiei?

 51. Buddy Says:

  @ alex dumitrascu,
  Baiete eu vreau sa spun ca dc te dau in judecata personal este treaba mea, nu a altora…
  Dc. te dau in judecata pe linie de serviciu trebuie sa dau si o explicatie oficiala de ce te-am dat, nu…
  simplifica dc. vrei sa ma intelegi…
  Problema voastra e ca complicati si mai mult actiunea….
  IN REST NU CONTEAZA…

 52. Roxana Iordache Says:

  @Buddy. Chiar nu-ţi dai seama ce aberaţie susţii?

 53. Buddy Says:

  Next , please…
  Fiecare are dreptul la opinie….eu nu te inteleg pe tine tu nu, pe mine…
  nu o lua in nume de rau….

 54. Roxana Iordache Says:

  @Buddy. Next, please, la mama dumitale acasă. Sau vrei să nu mai ai unde să-ţi afirmi dreptul la opinie?

 55. Buddy Says:

  Nu conteaza… ca si asa nu prea intelegeti…

 56. hendrix Says:

  @karina Asa este, cand Badin arata ce scria dementul TRU in Viata Studenteasca in anii ’80, toata redactia de la Cotidianul Cotrocenilor a sarit in sus! Vezi Doamne!, sarmanul TRU asa a reusit sa fuga din tara, scriind un text penibil de preaslavire a carmaciului de atunci! Faptul ca este cel mai de seama pupincurist al carmaciului de acum arata pe deplin lipsa de caracter a acestui specimen gazetaresc rarisim, un monument de slugarnicie jenibila. De ce nu fac pupincuristii de la Scanteia portocalie front comun in jurul lui oprea? Simplu, pentru ca stiu ca totul este o cacialma ieftina. Si sa o lase pe Rox sa planga pe seama ,,nevinovatului” pupincurist oprea. Cata naivitate…Si ce isi mai rad in barba pupincuristii cotidianului prezidential. Spun asta pentru ca ii cunosc extrem de bine, fiind mari mesteri in diversiuni si manipulari. Ma mira foarte tare cum de Rox a pus botul la aceasta jalnica facatura mediatica, de un imens prost gust.

 57. Roxana Iordache Says:

  @Buddy. Te chinui degeaba să ne luminezi. 😆

  @hendrix. Cu ce crezi că te deosebeşti de suporterii portocalii, din moment ce zici „dementul de TRU”? Aşa scriu şi portocaliii despre mine. Uneori constat cu tristeţe că sunteţi la fel. Cel puţin în anumite privinţe.

  Mulţumesc pentru „pus botul”.

  Eu v-am mai spus vouă că nu ţin la popularitate.

 58. Buddy Says:

  Nu ma chinui sa luminez pe nimeni, imi spun parerea dupa realitatile de la fata locului….dc. voi nu le vedeti nu e treaba mea… eu asa vad, mai practic….

 59. Roxana Iordache Says:

  @Buddy. E aberant să susţii că Băsescu ar putea da în judecată un jurnalist în calitate de persoană particulară, pentru un articol în care a scris despre el în calitate de preşedinte.

  Noapte bună, celor din ţară, sâmbătă seara frumoasă ţie şi celorlalţi de peste ocean!

  Dacă vreţi, continuaţi, vă răspund mâine.

 60. Marius Mina Says:

  Noapte buna !

 61. Bogdan Says:

  Subscriu si eu la cele scrise de hendrix. Cr. Oprea scria cate 5-6 articole omagiale pe zi despre Basea(titlurile, modul in care prezenta info altfel banale era intotdeauna favorabil lui Basea). Sincer, daca TrU este detinatorul incontestabil al Tucalului de Clestar, Cr. Oprea este in mod cert unul din principalii aspiranti sa’i fie adjunct.

  Articolul scris de Oprea si incriminat de Basea era cel mult neutru. Insa toata pupinatatea este ultragiata de minciunile(!?!) lui Oprea

  Nu m’ar mira deloc sa fie in intelegere Vantu cu Basea(Oprea nu e decat un pion): Basea isi incordeaza muschii in fata unui trust pupinbasit(vezi completa lipsa de reactie a pupinilor colegi cu Oprea), Cotidianul beneficiaza de infuzie de obiectivitate prin conflictul cu Marele Mitocan.

  Si desigur toate sunt spre gloria lui!

 62. Bogdan Says:

  si eu am istoric greu pe Coti,
  semnez cu Bogdan69 si Scrie opinia ta

 63. Bogdan Says:

  Insa actiunea de solidaritate e un gest frumos; cu siguranta ca Oprea si restul deontologilor n’ar fi facut acelasi lucru pt tine sau altii, precum n’au facut’o nici cand Basea delira impotriva tonomatelor in ieuro si nici un deontolog n’a sarit in apararea lui Ciutacu si a celorlalti.

 64. J o h n s o n Says:

  Deontologii de la Cotidianul au facut o lista de sustinere pentru colegul lor acreditat din partea ziarului la Cotroceni 😉 Adica „au luat pozitie” adica au zis sa schimbe „statul capra” pentru cateva zile.Sa pozeze in ziar antiprezidential.Maaama dar ce prosti ne mai cred ! Nu de alta dar vine campania si un ziar fara credibilitate poate pierde contactul cu ziarele concurente.E si o problema de marketing aici,deontologii au luat-o pe urma fratilor de la Realitatea care nu-l mai ridica in slavi pe Basescu dar continua sa i-o traga din toate pozitiile lui Tariceanu.Cica au „intors armele”. Bleeah !

 65. Radu Humor Says:

  +Roxana,m-am intors doar sa- ti spun ca,sigur, ieri ai avut o zi mai proasta,care te-a marcat ca atare. Daca ai sa recitesti astazi raspunsurile tale tifnoase si nedrepte,jignitoare si pline de venin si mai ales postarile care au dus la aceste iesiri ale tale, poate o sa observi acest lucru .Eu cel putin recitindu-mi postarea care a dus la iesirea ta(urmata de a mea,de pe blog)ma simt oarecum rusinat,deoarece mai aveam putin si te ceream in casatorie…Asa ca nu m-am putut abtine sa ma intorc pentru a-ti trinti usa, spunindu-ti ca deobicei scularea de dimineata face bine doamnelor,dar trezirea ta disdedimineata te-a marcat nefericit sau poate mai aveai si ceva la bord(nu pe bord ,ca nu erai in trafic)si atunci nu mai e nevoie de alte explicatii. N-ai decit sa-mi trintesti si tu usa(postarea)si sa urmezi (experimental macar) traseul pe care mi l-ai recomandat…. P.S.Mai banuiesc ceva,in ce ma priveste ,dar pentru aia ti-am cerut scuze anticipat,asa ca…pa tu…!

 66. hendrix Says:

  Salut, Bogdane! Ma bucur ca esti acelasi @Bogdan69, transformat de ceva vreme in @Scrie opinia ta, unul dintre putinii forumisti lucizi, capabili sa vada realitatea politica asa cum este ea, sa se bata cu argumente pentru a demonstra ticalosia acestui monstru politic numit ba-secu. Ti-am admirat intotdeauna curajul de a spune deschis ceea ce gandesti, de a pune punctul pe i, de a fi un luptator adevarat pentru democratie, pentru un stat de drept. Esti unul dintre putinii care au sesizat faptul ca pericolul numarul 1 pentru democratia romaneasca este acest monstru politic, fostul securist ba-secu, acest nemernic care a adunat in jurul lui o shleahta de securisti, mafioti, politruci, intr-un cuvant PEDELEPRE! Ei au o singura calitate, aceea de a fi simpli soldati in oastea lui ba-secu, care un singur drept (acela sa taca) si au o singura obligatie (aceea sa execute intocmai si la timp ordinele primite). Partidul Derahat (ciuca democrat!) nu este un partid in adevaratul sens al cuvantului, n-are nicio doctrina, este o simpla gasca de pedelepre incolonata in dosul lui ba-secu, care4 stiu ca doar asa pot prinde vreo functie, vreun contract cu statul, vreo posibilitate de a jecmani statul cu asa ceva. Cu ce se deosebesc ei de pesedisti? In esenta cu nimic, au gasit doar un un alt idol in fata caruia sa se inchine.
  Ma bucur ca vezi in oprea ceea ce sete cu adevarat, adica un pupincurist portocaliu care si-a facut intotdeauna datoria fata de ba-secu si camarila lui din Partidul Derahat. Am impresia ca Rox a scris doar in ne4cunostinta de cauza, fara sa stie ce hram poarta acest oprea. I-am recomandat sa citeasca ,,articolele” scrise in cotidianul cotrocenilor ca sa se lamureasca in privinta lui, daca nu ma crede. Ea spune ca il cunoaste bine, intrucat au fost colegi de redactie la RL. Corect Rox! Intrebare: seamana actuala RL cu ziarul RL, care in anii ’90 era singura publicatie adevarata care lupta impotriva comunistilor si securistilor, care produvea fiori de frica si lui ilici? NU. Spiritul fostei RL s-a dus de mult, devenind de ceva vreme o biata fituica care se prostitueaza in favoarea lui ba-secu. Intrebare: seamana acel oprea pe care l-ai cunoscut pe-atunci cu actualul oprea? MA INDOIESC! Oamenii se mai schimba Rox, oamenii isi pot vinde sufletul diavolului, oamenii pot fi facuti simple ,,obiecte” (stii la ce ma refer!) prin actiuni de santaj, amenintari! Actualul oprea nu are nimic in comun cu acel oprea pe care il stii, te asigur Rox! Repet, prin solidarizarea cu oprea nu faci decat sa cazi in capcana intinsa de ba-secu! Vei vedea ca acest oprea va scrie pe mai departe ,,articole” in favoarea lui ba-secu iar Cotidianul Cotrocenilor va ramane Scanteia portocalie!

 67. FuckYouTovarasi.blogspot.com Says:

  Eu sunt adeptul teoriei conspiratiei si de aceea cred ca si disputa Basescu-Vantu de acum cateva saptamani cat si acest proces jalnic sunt contrafacute si nu au rostul decat sa legitimeze o asa-zisa opozitie a trustului RC fata de presedinte si PDL. De fapt Vantu il va sustine in continuare. Este fratia dosarelor: cel al Flotei cu cel al FNIului. 😉

 68. hendrix Says:

  Rox, cu prietenie iti spun, cu respectul datorat unei jurnaliste care s-a batut cu sistemul securisto-comunist timp de 19 ani: gresesti in cazul lui oprea! Am scris destul in privinta acelui pupincurist portocaliu, nu el este de fapt problema. Tu chiar nu intelegi ca toata afacerea este de tip securistic, adica o banala diversiune, o buna ocazie de a manipula opinia publica? Exista pe forum multi care vad lucrurile asa cum le vad si eu, multi care nu mai pot fi pacaliti de jalnicul securist ba-secu, un individ cuprins de o frica furibunda, stiind cel asteapta dupa ce va pierde alegerile in 2009. Soarta lui e pecetluita, draga Rox, el stie asta! N-are cum sa scape, a facut prea multe tampenii in ultima vreme, culminand cu trocul politic infam facut cu trinebunul vadim! E

 69. hendrix Says:

  Rox, cu prietenie iti spun, cu respectul datorat unei jurnaliste care s-a batut cu sistemul securisto-comunist timp de 19 ani: gresesti in cazul lui oprea! Am scris destul in privinta acelui pupincurist portocaliu, nu el este de fapt problema. Tu chiar nu intelegi ca toata afacerea este de tip securistic, adica o banala diversiune, o buna ocazie de a manipula opinia publica? Exista pe forum multi care vad lucrurile asa cum le vad si eu, multi care nu mai pot fi pacaliti de jalnicul securist ba-secu, un individ cuprins de o frica furibunda, stiind cel asteapta dupa ce va pierde alegerile in 2009. Soarta lui e pecetluita, draga Rox, el stie asta! N-are cum sa scape, a facut prea multe tampenii in ultima vreme, culminand cu trocul politic infam facut cu trinebunul vadim! Este pe tobogan de multa vreme, circul lui politic nesfarsit nu mai pacaleste decat tot mai putini oameni din bobor! Pe ce te bazezi cand afirmi, cu o sinceritate dezarmanta, ca ba-secu va mai castiga un mandat? Imi este imposibil sa te inteleg!
  Ia aminte cum scriu forumisti inteligenti si lucizi precum @johnson, @octavpelin, @radu humor, @karina, @lulutza, @bogdan si altii! Oare ne-am tampit noi de-a binelea sau se intampla ceva cu tine? Sincer, de o buna perioada de vreme nu te mai recunosc, poate ca de la acel articol scris cu multa obida impotriva PNL, asemuit de tine cu FSN3!!! Atunci cand ai scris in legatura cu cooptarea lui roman pe listele PNL. Exagerezi mult, foaaarte muuult, draga Rox! Chiar nu ma mai mira afirmatiile tale din ultima vreme, referitoare la un nou mandat al lui ba-secu si portretul roz facut lui oprea. Rox, trezeste-te la realitate! Dusmanul nostru comun ar trebui sa fie ba-secu, asa cum in ’90 protestam impreuna in Piata Universitatii impotriva lui ilici! Sistemul securisto-comunist l-a promovat acum pe ba-secu si doreste distrugerea lui ilici, procedeu tipic comunist! Dupa ce a murit stalin acesta a fost infierat cu manie proletara de hrusciov! Dupa ce a murit dej acesta a fost infierat de ceausescu! Dupa ce a murit ceausescu, a fost infierat de ilici! Dupa ce a fost eliminat ilici, acum este infierat de ba-secu! Chiar nu intelegi ca sistemul cu care te lupti este acum personificat de ba-secu, chiar nu intelegi? Asa cum in ’90 strigam toti ,,Jos iliescu!”, toti ar trebui acum sa luptam impotriva lui ba-secu. Imensa falie creata de ba-secu in societatea romaneasca este asemanatoare cu cea creata de ilici in ’90. Tensiunea este aceeasi, lupta este simpla intre cei pro si anti ba-secu. Tu de care parte a baricadei te afli acum? Iti poti imagina ce va face ba-secu in viitor daca gasca lui de pedelepre va face guvernul si va avea majoritate in Parlament? Tu chiar nu te ingrozesti?

 70. nicole Says:

  maaaaama ce lupte se dadura aici!

  ce mai framantari, ce mai dureri, cata mai deontologia! lacrimi de sange, nu alta!

 71. nicole Says:

  Acus, daca il vazui si pe bogdan69 acilisa, aproape ca totul devine si mai roz.

 72. nicole Says:

  @Hendrix:

  „Oare ne-am tampit noi de-a binelea sau se intampla ceva cu tine?”

  Raspuns: DA. :mrgreen:

  as zice ca e mai rau: v-ati pierdut de-a binelea mintile. Lilick stiu ca le avea cel putin… 🙂

 73. Gargaru Says:

  Schimbarea Roxanei nu este evidenta,este episodica.Ma uit la favoritii domniei sale,Radu Sarbu si Ludovic Orban.Primul nu s-a pronuntat niciodata impotriva PD-L si a lui Basescu,nu a fost transant dimpotriva cocheteaza la Cluj cu oameni apropiati lui Boc.Al doilea este mai atent la cei plecati din PNL decat la conducerea actuala a acestui partid.Orban nu este chiar in gratiile lui Tariceanu & Co si asta nu de azi,de ieri…Sta la panda sa vada ce se va intampla.Nu a rupt dimpotriva a reluat relatiile cu oamenii lui Stoica si Stolojan.

 74. nu conteaza Says:

  Sunt de acord cu Hendrix!

 75. Plano Says:

  Sunt tare curios sa vad care Casa de Avocatura si-ar sifona imaginea pentru a sustine asemenea acuzatii in fata unei instante, nefondate, in fapt si in drept.
  Nu l-am citit niciodata pe dl C. Oprea, dar, ghidandu-ma dupa textul invocat aici, nu constat ca ziaristul a excedat dreptului sau de libera exprimare si de a informa, transparent, cititorii despre culisele unui aranjament politic.
  Cred ca asa zisa actiune in instanta este doar o amenintare… ca sa priceapa si trustul de presa cine este jupanul.

 76. Radu Humor Says:

  * Hendrix : Multumesc! Se pare ca tacerea Roxanei spune multe si e oricum mai productiva decit ultimile ei luari de pozitie(pe forum).Foarte lucida analiza ta si crede-ma nu ti-o spun ca o revansa politicoasa la cele afirmate de tine. Se pare ca oricum nu ne vom mai intilni prea mult(i)pe aici,spre bucuria nedisimulata a unora……

 77. Velisar Iancu Says:

  Eu n-am vazut in viata mea – si am o varsta! – un mai mare tupeist decat Basescu. Este exemplul tipic de reprezentare a expresiei „hotul striga: hotii!”. Mai trebuie spus ca n-ar fi rezistat 4 ani fara sprijinul unei parti insemnate a presei si fara prostia alegatorilor, adica a noastra…

 78. Marius Mina Says:

  @gargaru, iar citezi din EVZ si Cotidianul?

 79. Karina Says:

  Ia uite ca a intrat si @Nicole pe aici. Daca as fi rea, i-as spune si eu asa cum ii spun toti:”Te-a lasat C Patrasconiu sa evadezi din poenita si sa vii pana aici?” Hai, la Sutu mai inteleg, dar pana la Roxana e cale ceva mai lunga.
  Dar nu o sa-i zic asa, ci o sa-i spun ca bine a venit si ca ma bucur sa o intalnesc si pe aici. 🙂
  @Bogdan

  Gestul Roxanei e superb, asa e.
  Cotidianul insa trebuie sa stie ca nu ne pacalesc nici daca se aliniaza toti si striga „Jos Basescu” in cor.
  Pentru ca suntem destui care stim ce fac pe la spate in timp ce mimeaza ca nu mai sunt slugi.

 80. Karina Says:

  @Nicole

  Pe tine doar te-a amenintat Thor ca te suna acasa..etc. Pe Lulutza chiar a sunat-o. Se si lauda cu asta la mine pe blog.

 81. Ovidiu Says:

  Roxana, vezi aici

 82. Marius Mina Says:

  @Karina, cine-i Thor? vreun personaj care merita atata atentie sau doar o rapandula cu care Patrascoiu ala de-l tii in blogroll se sterge la fund in fiecare dimineata?

 83. Marius Mina Says:

  Solidaritate cu cine? Cu niste slugi moarte de foame?

  Lasati-i sa moara pe limba lor, jartelele se arunca la gunoi dupa ce-si pierd flexibilitatea(limbii vorbite si scrise)

 84. Caloianu Says:

  SI DE CE VA DATI DE CEASUL MORTII CA UN OM SE SIMTE FRUSTRAT DE CE SCRIE UN ALT OM SI APELEAZA LA O A TREIA PARTE (JUSTITIA) SA DECIDA CINE ARE DREPTATE? Ce crima s-a intamplat fratilor? Faceti aici campanie sa-l mai injurati si in timpul liber pe cel pe care sunteti platiti de catre patronii de presa sa-l injurati in timpul serviciului. Va mirati de ce publicul nu va agreaza! Dati dv. sentinte inaintea justitiei. Desigur ca justitia nu-i va face nimic jurnalistului. Dar cand un jurnalist reuseste sa faca o magarie de toata rusinea pentru breasla dv, de ce nu vedem nici o reactie echivalenta? DIN ACEASTA CAUZA POPORUL PE CARE IL NUMITI AICI „PROST” VA CONSIDERA PE TOTI, DEAVALMA, O SLEAHTA DE NEMERNICI, pentru ca nu va desolidarizati de cei vizibil necinstiti dintre voi.

 85. Roxana Iordache Says:

  @Bogdan. N-am să vă pot înţelege pe voi teori-conspiraţioniştii. Consumaţi atâta energie în van.

  @Johnson. Business first. Şi dacă îl atacă şi pe Tăriceanu, ce? Eu nu l-am atacat? Voi l-aţi apărat în detrimentul lui, cocoloşindu-i prostiile.

  @Radu Humor. Your true colors! Le-am întrezărit şi în mesajul pentru care te-am trimis unde te-am trimis şi nu regret decât că l-am pomenit pe necuratul. Înainte să recidivezi atât de inelegant, ar fi fost mai potrivit să-ţi reciteşti mesajul anterior şi să încerci să te întrebi cum reacţionai dacă îţi era adresat ţie. Mârlăniile tale nu sunt, totuşi, nici pe departe cele mai mari faţă de altele care s-au perindat pe-aici, aşa că poţi să te consideri căzut în nas. În sensul că eu îţi las uşa descuiată, chiar dacă tu te aştepţi să-ţi întorc complimentul.

  @hendrix. Voi chiar nu puteţi crede şi înţelege că unii jurnalişti chiar spun şi scriu ceea ce cred ei?

  Cu câtă uşurinţă vorbeşti despre un om pe care nu-l cunoşti, ba mai îmi dai şi lecţii, contestând tocmai faptul că eu îl cunosc! Dacă ar fi vrut să se prostitueze, pentru Cristi Oprea erau căi uşoare. Dar voi încadraţi oamenii în funcţie de preferinţele voastre şi pe cei care nu le împărtăşesc îi consideraţi adversari. mereu imorali, vânduţi, nenorociţi, niciodată sinceri. Exact ca şi suporterii portocalii. Cu ce credeţi că vă deosebiţi de ei?

  Cristi – poate n-ar trebui să dezvălui asta – e un creştin practicant şi va lua ce i se întâmplă ca pe o penitenţă. În sensul că va experimenta pe propria piele modul în care Băsescu sacrifică pe oricine fără scrupule în favoarea propriului interes. După cum îl ştiu pe Cristi, l-a simpatizat sincer pe Băsescu. Aşa cum ştiu că pur şi simplu l-a iubit pe Emil Constantinescu. Până când a fost dezamăgit de el. Îi atrăsese atenţia, de exemplu, cine era Truţulescu, fără să fi fost luat în seamă.

  Aşa că, forget it! Cristi are în el fibra contestatară, n-o să se pricopsească niciodată. :mrgreen:

  Dar tocmai că fiind un ironic şi un rebel, faptul că l-a susţinut sincer pe Băsescu acoperă expresia „mărgăritare la porci”. Şi porcii n-au nici o vină.

  Te-a şi v-a şocat faptul că am criticat PNL. „Cu obidă”! Ce expresie! Eu nu am fost, nu sunt şi nu voi fi niciodată sluga nimănui, ca să mă poată obidi cineva. Ăsta e marele meu avantaj, perfect egal (!) cu marele meu dezavantaj. Pe cine nu critici când greşeşte îl laşi să persiste în eroare. Dacă măcar aţi putea bănui ce avantaje aş fi putut avea eu dacă acceptam o propunere şi închideam ochii la orice se întâmplă contrar convingerilor mele, efectuând simplu PR propagandist, v-aţi jena să-mi mai puneţi întrebări de genul ăsta. Sau de-a binelea să mă puneţi sub semnul întrebării.

  Deşi ar trebui să mă bucur: portocaliii mă înjură, galbenii se distanţează de mine, roşiii mă ştiu de veche adversară – asta sunt.

  Referitor la teribila ta întrebare finală, unde mă găsesc eu, fără să mă îngrozesc, între tabăra pro şi tabăra anti-Băsescu? Acolo unde m-am găsit din start: în propria mea convingere. Nu mă insultaţi şi voi încercând să mă înregimentaţi: au făcut-o destul cei portocalii. Şi cei roşii. Fiecare, evident, m-a situat în tabere opuse! 😆

  @nicole. Ai mai fost pe-aici? Poate mi te adresezi şi mie, nu de alta, dar ca să-ţi pot spune bun venit.

  @Gargaru. Exact mentalitatea celor pe care pretinzi că îi combaţi.

  @nu contează. Păi dacă nu contează! 🙂

  @Plano. Cred că adevărul e de partea ta, în această privinţă. Ceva dubii doar cu privire la faptul că n-ar exista case de avocatură dispuse să câştige mulţi bani şi să apere un preşedinte care după toate aparenţele va câştiga încă un mandat.

  Întrebarea este: îi plăteşte din bugetul Preşedinţiei (ceea ce ar fi contestabil) sau din bugetul propriu (deşi acţiunea nu o poate introduce ca persoană particulară, atâta vreme cât are funcţia pe care o are, iar articolul s-a referit tocmai la atitudinea lui în această funcţie).

  @Velisar Iancu. Da, domnule.

  @Karina. Nu e un gest, pentru că nu sunt cabotină. E o atitudine. Şi nu am făcut-o ca să impresionez sau să demonstrez ceva. Mulţumesc pentru consideraţia pe care o aveţi faţă de mine: o fraieră/proastă care face gesturi superbe. :mrgreen:

  Voi, în schimb, deştepţilor, uitaţi afacerile lui SOV şi de unde bate Vântu. :mrgreen:

  @Ovidiu. Părerea unora.

  @Marius Mina. Marius, dacă într-o zi am să renunţ la blog va fi din cauza unor asemenea consideraţii care vin de la prieteni.

  @Caloianu. Mulţumesc pentru aprecieri. Citiţi dv. articolul şi detectaţi „măgăria”. Altul care nu poate altceva decât să sorteze oamenii cu furca şi lopata. Felicitări, sunteţi mulţi.

 86. J o h n s o n Says:

  Sa-l vedem pe C.Oprea in instanta.Daca-si cere scuze precum jurnalista de la Gandul atunci nu mai avem ce discuta,ne-am infierbantat degeaba,omul n-are sange iar totul a fost o facatura ieftina.Daca se renunta la proces din cauza de retragere a actiunii cam tot la fel,scapa insa ziaristul de rusinea scuzelor publice.Dupa care promit sa-i urmaresc articolele ca sa vad ce urmari a avut tot acest nou spectacol de mahala marca Basescu.

 87. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. N-are de ce să-şi ceară scuze. Nu a greşit cu nimic. Nu a greşit nici când a scris bine de Băsescu, raportat la convingerile lui. Acum, a putut constata ce înseamnă un preşedinte care nu rezistă la un simplu test, al ironiei. O ironie fină.

 88. Marius Mina Says:

  @Roxana , daca nu suntem de acord nu inseamna ca trebuie sa te superi, stii foarte bine ca sunt destul; de „rigid” la astfel de fenomene, nu suport curvasereala unora si nu pot sa-i sustin oricat de tare l-ar injura ei acum pe SICKO dupa ce si-au tocit limbile ani de zile.
  Evident ca este o manevra regizata , trustul lui Vantu il victimizeaza din cand in cand pe Basescu,asa cum a facut si Geoana cu suspendarea.
  Ce nu va e clar? Inainte de referendum avea 38% , dupa referendum avea 64%.Acum in declin, Basescu joaca la toate capetele de pot, slugile nu fac altceva decat sa-i faca jocul mizerabil.
  Daca maine spre exp,un tirbombist ca Patrascoiu sau un abject ca IT Morar il injura pe Basescu ar trebui sa-i iertam?
  Atunci sa-i ierte D-zeu , eu sunt ocupat cu lucruri mai importante.

 89. Marius Mina Says:

  Asta pentru ca daca azi il sustii moral pe Cristi Oprea , maine poti recidiva cu alta molusca:Traian Ungureanu..(baiat bun dar plin de ghinioane)

 90. J o h n s o n Says:

  @ Roxana.Chestia cu n-a gresit cand a scris bine despre Basescu raportat la convingerile lui mie-mi suna „ca dracu”.In cazul asta ar trebui sa ne retragem toate postarile impotriva pupincuristilor din trustul Realitatea -Scanteia TV si a alora din Senatul EvZ cu aere de telectuali inregimentati in spatele (sau un fatza ? ) unui betiv needucat.
  Atat timp cat este acreditat la Cotroceni de catre cel mai scarbos trust de presa in ale pupincurelii inseamna ca l-au trimis acolo exact pt ca nu este un mare basescian care sa cada in admiratia mahalagiului din prima zi si sa nu-si mai faca meseria cum trebuie.Ce-ar fi facut TRU la Cotroceni,mai citea cineva acele articole ? Atunci de unde „a scris bine din convingerile lui ?” A scris de bine pt ca „asa trebuia” iar cand n-a mai facut-o l-au ars.Aici e vorba mai mult de razbunarea lui Basescu pe principiul „ce sarpe am incalzit la sticla”…Angoasa asta l-a urmarit pe marinat tot mandatul si in cazul mult mai celebru, Tariceanu zis mai nou Ciofliceanu dupa colegiul ales in Ilfov.
  Nu,alta explicatie nu vad Roxana,daca ma simt tare si fortzos si tot demarez o lupta cu presa ma arunc pe Ciutacu,pe Vali Stan sau Cristoiu…nu ma multumesc cu Cristi Oprea oricat de baiat bun ar fi el.Cam asta au incercat si eu spun ca n-au facut-o rau toti ceilalti in frunte cu @Hendrix,@Radu Humor sau @Bogdan…nu-i cunosc,nu postez in Cotidianul pt ca nu-mi accepta nick-ul dar eu nu vad un conflict intre noi aici.Pur si simplu comentariile noastre n-au venit in sprijinul lui Oprea asa cum tu ai fi vrut dar noi nu putem sa-l punem pe el in prim plan si sa-l lasam in plan secund pe Basescu.Poate ca asa sintem setati.Ma intelegi ? 🙂

 91. hendrix Says:

  Rox, eu nu pot sa accept solidarizarea cu un pupincurist ca oprea pe principiul ca ACUM n-a gresit. De acord ca este inca un abuz al Marlanului National, dar acest abuz jenibil are alte scopuri, despre care am scris amanuntit mai sus. Eu, ca cititor al Cotidianului Cotrocenilor, ca forumist de peste un an la acel ziar, stiu exact lipsa de deontologie a acelui pupincurist care raspunde la numele de oprea. Cotidianul este principalul ziar unde se face pe fata propaganda lui ba-secu si Partidului Derahat (cica democrat!), parte a trustului de presa detinut de SOV. Tu poate nu citesti regulat acest cotidian prezidential si nu poti sa intelegi in ce conditii se duce guerilla digitala din partea pupincuristilor portocalii. Nume precum TRU, IT morar, patras-coiu, vighi, antonesei, ranghel, iti spun ceva? Daca nu, afla ca sunt cei mai devotati pupincuristi ai lui ba-secu, as spune slugoi neconditionati. Recunosc, sunt intr-o lupta deschisa cu acesti pseudo-ziaristi, transformati in vajnici propagandisti in genul politrucilor de presa ce invadasera presa comunista. Eu nu pot sa am niciun fel de respect fata de astfel de oameni care MINT, MANIPULEAZA, FAC DIVERSIUNI. Ti-am mai spus, citeste mai atenta productiile acestui pupincurist portocaliu si vei vedea in ce hal s-a prostituat amicul tau oprea, cunoscut de tine la RL. Mie mi-e sila de un astfel de specimen de presa, mi-e scarba! Poti sa intelegi un lucru atat de simplu?
  Unul din scopurile acestei diversiuni securistice este legata de credibilitatea acestui ziar prezidential. Nu stiu daca ai observat, de cateva saptamani incoace Cotidianul Cotrocenilor si IrealitateaTV au devenit mai critice fata de ba-secu, dar n-au renuntat sa atace din toate pozitiile PNL, guvernul Tariceanu si pe ilici in mod special, adica toti adversarii Marlanului National. Crezi ca este o intamplare? NU, draga Rox, este o biata manipulare, incat bizonii sa creada ca sunt obiectivi, este un simplu act de imagine! De aia ti-am spus ca esti naiva, ca faci jocurile lui ba-secu probabil fara sa vrei, fiindca nu intelegi ce se intampla cu adevarat! Cei care citesc regulat Cotidianul Cotrocenilor nu pot fi pacaliti de aceasta jalnica miostificare. Lupul isi schimba blana, dar naravu ba! Rox, faci o mare greseala solidarizandu-te cu oprea, ei pe asta chiar mizeaza! Cum de nu-ti dai seama? Altadata poate dibuiai mai repede jocul perfid al adversarilor, acum parca ai albeata pe ochi!

 92. Plano Says:

  Extraordinar ce rezulta din citatie. Ciutacu a publicat-o pe blogul sau.

  Deci… nu este numai o actiune in pretentii! Este si o actiune pe obligatia de a face. Trustului de presa si lui Oprea li se pretind daune morale si, in plus, se cere instantei ca prin hotarare sa oblige paratii sa dezminta informatiile publicate( obligatia de a face)
  Din citatie rezulta si Casa civila de avocatura prin care a formulat actiunea. Nu-i fac publicitate.
  Reclamant este cetateanul Basescu Traian.
  Cere reperarea onoarei.
  Se spune ca fiecare cauta ce n-are!

 93. alex.dumitrascu Says:

  @buddy
  „Dc. te dau in judecata pe linie de serviciu ”

  In primul rand nu sunt ‘baiat cu tine”.
  In al doilea rand sa sti ca nu exista institutia juridica a „datului in judecata pe linie de serviciu”.
  Orice proces se desfasoara intre doua parti, care sunt obligatoriu persoane. Persoanele astea pot fi fizice, sau juridice.
  Persoanele fizice se identifica prin nume si domiciliu, iar cele juridice prin sediu si hotarare de inregistrare sau act normativ de infintare.
  „Linie juridica” sau,…administrativa sau artistica sau de…partid, e o veche sechela a limbajului de lemn folosit inainte de 89, si ca orice chestie din asta, e o tampenie fara relevanta juridica.
  Adica nu poti sa-l dai tu in judecata „pe linie de serviciu” pe nimeni.
  Dar tu de exemplu, poti fi chemat in judecata, de o institutie sau de o persoana fizica.
  Daca ma dai in judecata, tu Buddy e intradevar treaba ta , dar daca mai esti si demnitar, adica persoana publica, eventual aleasa prin vot direct, atunci o sa se discute indelung despre gestul tau, p sa se speculeze, si daca nu dai explcatii esti fraier, pierzi voturi fiindca lumea o sa te banuiasca de toate cele. Tacerea e un raspuns.
  Daca nu esti demnitar, in fruntea unei institutii, adica daca esti pur si simplu Buddy de la Caracal sau mai stiu eu unde, atunci poti dormi linistit, nu te baga nimeni inseama, fiindca esti lipsit de semnificatie, nu fiindca na-r avea cineva dreptul sa o faca.

 94. Karina Says:

  @Roxana

  Eu nu contest nimic din ceea ce faci sau scrii tu. Nici cand l-ai atacat pe Tariceanu nu am zis nimic. Merita! M-au enervat doar unii care au intrat pe aici. Care pana atunci te injurau, iar atunci se solidarizau, chipurile, cu tine.
  Nici cu Cristi Oprea nu am nimic, eu, personal. Ca nu ii pun chiar pe toti de la Coti in aceeasi oala. Am chiar si ziaristi preferati acolo. Dar trebuie sa mai vedem ce urmeaza cu procesul asta. Nu e vorba de conspiratii. Insa lucrurile stiu ca se vor intoare in favoarea lui Base. Pun pariu. Deja m-am saturat de manevrele lor. Si cand zic..ale lor, nu e vorba strict de Oprea. Nu face el jocurile. Sunt alti musterii acolo…

  @Marius

  In legatura cu persoana de care m-ai intrebat: iti raspund in particular. Se leaga si de Oprea si de proces.

 95. Marius Mina Says:

  @Karina , scrie negru pe alb tot ce stii ca sa intampla in spatele cortinei la Cotidianul, cred ca nu numai artificii gen Ana Bitchall 😉

 96. Plano Says:

  @ Basescu sa mai castige un mandat?
  Si el este, acum, convins ca nu mai poate castiga !

  As avansa presupunerea ca gestul necugetat de a da in judecata un ziarist este primul semnal ca a inceput sa se gandeasca sa nu mai candideze.

  Cat este de orgolios, nu ar putea suporta infrangerea.

  Constantinescu si-a motivat abandonul, spunand ca a fost invins de securitate.
  Securitatea se va justifica. la anul, dand vina pe presa.

 97. alex.dumitrascu Says:

  Fac si eu remarca simpla ca Basescu nu cere de la Cristi Oprea decat daune de 100 lei, adica ciudat de putin, altii datoreaza mult mai mult, de exemplu Mugur Ciuvica.
  Care o fi diferenta dintre Mugur Ciuvica si Cristi Oprea din punctul de vedere al lui Basescu?
  Impresia mea personala, sub rezerva faptului ca pot gresi, este ca ne aflam totusi in fata unei „facatur” al carei scop este introducerea domnului presedinte in agenda publica cutot dinadinsul. Nu ar fi exclus ca Cristi Oprea sa nu se apere de loc in justitie, sau sa se lase aparat viclean, dand astfel lui Basescu posibilitatea de a da o frumoasa lovitura de imagine in sensul ca „uite si justitia ii condamna pe astia din presa”

 98. alex.dumitrascu Says:

  PS
  Nu costa decat 100 lei, plus eventuale cheltuiele de judecata, da sa vezi ce muncesc „fatucile” de usa tribunalelor in banii astia.

 99. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Ştii bine că nu mă supăr. Dar e tristă atitudinea asta. De-acum încolo ar fi bine să nu te mai apăr. Să nu le mai spun unor vizitatori care nu te cunosc şi scriu despre tine aberaţii că eu te cunosc şi suntem prieteni. Nu?

  @Johnson, @hendrix. De ce credeţi că dacă a scris bine de Băsescu e pupincurist? Dacă aşa a văzut el lucrurile? Sunt mulţi care chiar au crezut şi unii mai cred în el.

  V-am mai spus: bine că sunteţi voi deştepţi!

  @Plano. Sincer, n-am avut timp nici măcar să mă uit pe citaţie. Numai când vezi câte pagini sunt, îţi dai seama de paranoia.

  @alex.dumitrascu. Adică, susţii că Cristi e un om de paie sau un tâmpit care ar risca să aibă cazier sau să-şi compromită cariera pentru… ce?

  @Karina. Nu se solidarizau, nici măcar n-au pretins că se solidarizează. Tatonau terenul. :mrgreen:

  Ceea ce e trist, dacă n-ar fi şi ridicol, pe lângă desconsiderarea atât de lejeră a unor oameni e şi imaginea pe care o pot avea unii despre o redacţie din mass-media. Se vede că nu prea ştiţi despre ce vorbiţi, no offense.

  @Plano. Securitatea nu se justifică niciodată. :mrgreen:

 100. J o h n s o n Says:

  @ Hendrix. Mi se pare mie sau tocmai am fost etichetati prosti ? 😆

 101. hendrix Says:

  Roxana, ma dezamagesti profund! Nu amaratul de oprea este problema, putea sa fie dat in judecata oricare dintre pupincuristii lui vantu, tu chiar nu intelegi? N-am nimic personal cu oprea, vrea si gura lui sa manance o paine…cam neagra, ce-i drept! Te faci ca nu intelegi care este problema, iti recomand sa citesti cu mai multa atentie postarile mele, fara sa te pripesti.
  Stii ce inseamna un ziarist pupincurist? Simplu, cel care scrie ceea ce i se dicteaza, care este platit exact pentru asa ceva. Practic el se prostitueaza precum o banala curva ieftina din fata Garii de Nord, intelegi? Ba-secu vorbea cu tupeu de existenta ,,tonomatelor”, dar adevaratele tonomate sunt in curtea lui, cei care presteaza din greu in favoarea lui, asa cum si el ,,presteaza”, desigur oral si de buna voie, la licuriciul cel mare. Un astfel de ziarist nu merita RESPECT, nu are CREDIBILITATE. De ce? Pentru ca el nu mai scrie ceea ce vede, ceea ce gandeste, el scrie ceea ce vrea sa vada patronul sau, ai inteles? Oprea se circumscrie perfect in tipologia ziaristului pupincurist, fiind un adept neconditionat al lui ba-secvu, dupa cum o si recunoaste deschis! Mai mult, oprea nu este doar un zelos slugoi pupincurist, este folosit cu succes in CAMPANII DE PRESA ANTILIBERALE, adica este un simplu sclav care scrie la comanda, de mult nu mai este un om care sa scrie liber. Probabil ca era un om liber pe cand erati colegi la RL, asta nu inseamna ca a ramas asa! Faptele demonstreaza caracterul acestui individ, mai exact lipsa lui de caracter. Unde sunt articolele critice impotriva lui ba-secu? Unde sunt articolele critice impotriva Partidului Derahat? NICAIERI.
  Tu vii sa il aperi pe nefericitul oprea spunand ca poate asa a gandit el despre ba-secu. In cazul asta n-ar fi decat un simplu dobitoc, incapabil sa vada realitatea. Atunci de ce mai este ziarist?
  Daca ar fi sa judecam dupa cum spui tu, ar trebui sa-i intelegem si pe pupincuristii lui ceasca, precum paunescu si vadim, nu-i asa? Ca poate si ei au crezut in ceasca in mod sincer? Logica ta este stramba, draga Rox! Faptele arata fara tagada valoarea indoielnica a acestuia, nu-l mai apara!
  Gresesti enorm in privinta lui @johnson, unul dintre putinii forumisti cu care nu pot decat sa fiu de acord. Pot sa spun ca ma onoreaza faptul ca ma pui de multe ori in aceeasi oala cu el, sper sa vina ziua in care iti vei da seama cat ai gresit! Cu mult respect.

 102. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Vezi că tocmai ai recunoscut cum mi-ai zis tu mie. 😆

  @hendrix. Repet: bine că sunteţi voi deştepţi! Şi drepţi. În logică, în toate.

 103. Bogdan Says:

  @hendrix, multumesc mult pt aprecieri, sunt reciproce:). Atat tie cat si celorlalti as vrea sa va multumesc, celor pe care i’am citit de’alungul anilor, atat in articole(precum roxana), pe bloguri sau in comentarii pe forumurile diverselor ziare si care m’au ajutat sa imi pastrez speranta ca valorile in care cred vor fi recunoscute odata si’n Romania.

  @roxana, oricata energie consumata nu cred ca ar fi prea mult comparativ cu pericolul pe care’l reprezinta Basescu pentru democratia romaneasca.
  Individul se erijeaza intr’un campion al demagogiei si populismului, creaza un nivel de asteptare extrem de nociv din acest punct de vedere. Insa asta n’ar fi mare lucru daca nu ar folosi institutiile statului (justitie, servicii) in scopuri politice personale. Dupa parerea mea , dpdv al justitiei, Basescu a facut mai mult rau decat daca n’ar fi facut nimic. Toate sforile trase la DNA prin tulusii si morarii din dotare au decredibilizat orice speranta intr’o justitie independenta.(albirea dosarelor lui si ale acolitilor, anchetarea la misto a adversarilor este de domeniul evidentei)

  Cei care au scris incontinuu de la bine la superlativ despre el, fie ca au facut’o naivi fiind, fie ca au fost stipendiati, rezultatul in randul cititorilor este la fel de toxic. Sigur, toti sunt oameni si crestineste ar trebui sa avem un gand bun pentru ei. Insa impotriva minciunilor, demagogiei, populismului, a incitarii la ura trebuie sa luam atitudine.

 104. Bogdan Says:

  @roxana,
  Se prea poate sa gresim referitor la Coti. Este foarte posibil. Insa totusi, cum poti cataloga articolele lui TrU altfel decat ode, omagii aduse Baselului. Cum poti caracteriza Poienita de Pupini a maistrului sudor Coiu(din care cu mandrie si nicoleata face parte) altfel decat o corala pupinbasita. Sigur, acolo pot fi oameni naivi, insa saracii sunt atunci extrem de manipulabili daca au sarit pe Cr Oprea sa’i acuze minciunile(?!?) doar pt ca Basescu a spus asa. Eu am citit articolul respectiv si nu stiu ce minciuni ar fi fost acolo din moment ce era vorba de doua citate basesciene, altfel necontestate.

  Cum poti caracteriza campaniiile de linsare organizate impotriva lui Orban sau a lui Oprescu? Sincer nu rezonez la nici unul din cei doi, insa manipularile imi sunt evidente.

  Insa ttusi pe undeva iti dau dreptate: ei nu sunt singurii, o lista intreaga de tucalari de la EvZ, RL completeaza grupul deontolog. Iar pe de alta parte sunt convins ca nu este deloc confortabil sa fi dat in judecata de Basea. Macar si privind la grupul de pupini care’l sustine cel putin minereste si chiar ti se poate face teama. In cazul lui Oprea, un pupin din punctul meu de vedere, e cu atat mai trist.

 105. Bogdan Says:

  Acum am citit si eu cateva postari de mai sus si am urmatoarea intelegere: fiecare om are sansa sa se schimbe. Cred ca asta e sensul celor scrise de Roxana. Cr Oprea a scris din convingere mai mult sau mai putin, insa acum are sansa sa observe ca atunci cand il lauda zilnic de N ori pe Basescu s’a inselat. Presedintele lui l’a dat in judecata pentru delict de opinie: nu a mai performat sudat, si’a permis un zambet in coltul gurii atunci cand Basea declara ritos ca este umilit de intelegerea cu Vadim. Practic Cr Oprea a facut ceea ce orice pupin naiv a facut’o, a zambit stiind ca stolobocii din PDL nu fac nimic fara stirea Betivanului. Priin gestul lui Basescu a jignit orice pupin naiv.

  Deci sa revenim, orice om are sansa sa se schimbe, orice om, chiar si TrU. Pana si el! Dar ce spun de TrU, pana si Basea insusi! Da, chiar cred asta cu adevarat. Cu o singura conditie: sa incerce! Si sa nu persiste in gresala!

 106. Bogdan Says:

  Pe blogul lui Victor Ciutacu, Cr Oprea a postat cateva randuri: singur recunoaste ca l’a favorizat pe Basescu in informatiile de la Cotroceni. Ceea ce am observat noi despre el, ca si despre TrU, Voinescu, IT Morar, Patrasconiu, etc se cerifica. Acum Oprea vorbeste la trecut despre sustinerea sa. Foarte bine. Bine ai venit Cr Oprea!

  „Nu sunt deloc inspaimantat, sunt absolut socat, trist mai bine zis de acest gest. Sint trist din motivele pentru care banuiesc ca pina acum te-am dezamagit: atitudinea favorabila (sa ma exprim elegant) fata de Traian Basescu. Imi asum si aceasta parte a prestatiei mele jurnalistice si nu ma dezic de ea. Chiar am crezut, dupa aproape 13 ani de ziarist acreditat la Palatul Cotroceni, ca Basescu inseamna altceva …”

 107. Bogdan Says:

  Culmea e ca Oprea nu s’a inselat: Basescu chiar inseamna altceva. Insa nu in bine, ci in rau.

  Desigur, spre gloria lui!

 108. Karina Says:

  @Bogdan

  Apropo de TRU: Sa vezi tu ce o sa radem cand EL insusi, cum ii zici tu sau Lulutza Basescului, o sa si-l ia pe TRU, atacandu-l, drept tinta, in vreo manarie de a lui. Chiar si cu Coti in intelegere (spun Coti ca sa nu numesc direct „strategii” proprezidentiali de acolo). Sau stai sa vezi cand Patapievici va avea o asa imagine nasoala ca nu-i va mai servi lui Basea. Cum il va executa ca si cand si-ar scoate o masea. Si muulte altele…
  Deja prevad un razboi intern si pe la Coti. Mocneste. Simti? 🙂

 109. Bogdan Says:

  Absolut!:)

 110. Bogdan Says:

  @Buddy,

  Uite tot citind comentarile de la acesta postare, m’am intersectat cu Buddy. Man, noi astia de aici mai dezbatem, mai ne ciondanim , ne mai certam poate, insa macar vorbim aceasi limba. Tu, nicole si Katrina doar va bagati in seama. Sincer, realizezi asta? Daca da, e un pas inainte! Pe de alta parte, daca la inceput poti fi considerat funny sau poate bufon, dupa un timp vei deveni doar zgomot de fond. Marea majoritate a comentatorilor nici macar nu te mai observa. De pupinbasism suntem satuli. Chiar sunt altii mai buni ca tine in acest domeniu, trebuie sa accepti.

  Daca insa chiar vrei sa inveti ceva, incearca intai sa prinzi spiritul. Sau mai bine, mai curand incearca sa nu pupinbasesti. Daca faci asta e o mare realizare. Serios! Daca chiar o reusesti, tine’te de ea! Apoi, in timp, incearca sa inveti. Mai auzi una, mai prinzi alta. Nu’ti fie rusine, nimeni nu s’a nascut intelept. Apoi, cu timpul, incearca sa aduci ceva substanta. Sunt convins ca poti.

  Iar daca finalmente esuezi si sperantele ce tocmai mi le’am pus in tine se dovedesc a fi fost false, nu trebuie sa disperi, macar ai incercat.

  Si oricand se va putea spune ca toate au fost spre gloria lui!

 111. Bogdan Says:

  @Buddy,

  Uite tot citind comentarile de la acesta postare, m’am intersectat cu Buddy. Man, noi astia de aici mai dezbatem, mai ne ciondanim , ne mai certam poate, insa macar vorbim aceasi limba. Tu, nicole si Katrina doar va bagati in seama. Sincer, realizezi asta? Daca da, e un pas inainte! Pe de alta parte, daca la inceput poti fi considerat funny sau poate bufon, dupa un timp vei deveni doar zgomot de fond. Marea majoritate a comentatorilor nici macar nu te mai observa. De pupinbasism suntem satuli. Chiar sunt altii mai buni ca tine in acest domeniu, trebuie sa accepti.

  Daca insa chiar vrei sa inveti ceva, incearca intai sa prinzi spiritul. Sau mai bine, mai curand incearca sa nu pupinbasesti. Daca faci asta e o mare realizare. Serios! Daca chiar o reusesti, tine’te de ea! Apoi, in timp, incearca sa inveti. Mai auzi una, mai prinzi alta. Nu’ti fie rusine, nimeni nu s’a nascut intelept. Apoi, cu timpul, incearca sa aduci ceva substanta. Sunt convins ca poti.

  Iar daca finalmente esuezi si sperantele ce tocmai mi le’am pus in tine se dovedesc a fi fost false, nu trebuie sa disperi, macar ai incercat.

  Si oricand se va putea spune ca toate au fost spre gloria lui!

 112. J o h n s o n Says:

  Who,me ? 😦 Never !

 113. Florian Says:

  Roxana a dat leapsa pentru solidarizare cu Cristi Oprea si alearga pe acelasi culoar cu cei de la Cotidianul, care cica si ei s-au solidarizat cu respectivul. Cu cat mai multi solidarizati, cu atat cresc mai mari valurile dorite de Basescu. Iar Roxana ii acuza pe altii ca fac jocurile asimetricului.
  Eu dau leapsa pentru solidarizare cu punctele de vedere din raspunsurile date Roxanei de @Hendrix, @Marius Mina si @Johnson.

 114. Florian Says:

  L-am uitat pe @Marcus, il adaug pe lista din postarea anterioara.

 115. alex.dumitrascu Says:

  2ROXANA
  „Adică, susţii că Cristi e un om de paie sau un tâmpit care ar risca să aibă cazier sau să-şi compromită cariera pentru… ce?”

  Unde vezi ca sustin? E doar o opinie, adica o inclinare a spiritului spre concluzia asta.
  Nu stiu ce motivatie ar avea domnul Oprea, dar se pot face si aici destule supozitii, de exemplu castigul de notorietate.
  Un cazier , dupa cum sti se intocmeste in cauze penale, iar asta e civila.

 116. Roxana Iordache Says:

  @Florian, @hendrix, @Karina, @Johnson. Come on! 🙂
  Dacă Băsescu ar fi aşa cum spuneţi voi – mai puţin Karina, care e mult mai realistă decât voi, băieţii – atunci ar fi superman. 😆

  @alex.dumitrascu. Uitasem că s-a scos din Codul Penal. 🙂

 117. marcus Says:

  Roxana da’ de asta ce zici:
  Nu stiu altii cum sint, dar eu cind vad cu cita naivitate pune presa din Romanica osu’ la treaba la temele date de asimetric, ma tavalesc de ris si ma apuc la joaca cu cateii, ca pisici ca Nica nu am.
  Scenaritele basesciste sint atit de usor de intuit incit pina si catelul meu inchide televizorul atunci cind prezidelu’ mai lanseaza, asa pentru peluza, cite-o noua fumigena bashit mirositoare.
  Asta cu ziaristul care l-a atacat in onoarea lui de prezidel este de coma. Am citit si rascitit articolul respectiv si, sincer sa fiu, n-am gasit nimicuta pentru care un avocat cu cit de cit bun simt si-ar risca reputatia, reprezentindu-l de traienel in respectivul proces cu numitul Oprea.
  Daca tot vroia reparatiuni, putea actiona la Valentin Stan, care-i ofera la fiecare aparitie motive cit pentru un milion de jelanii, nu una, transportabile doar cu flota dusa pe apa Simbetei. Dar, nope, ca stie ca daca se pune cu d-l Stan, dracu’i al lui si si-o mai ia in suvita si in Justitie nu doar la televiziunea motanului.
  Asa ca, luati cu Oprea, gaozarilor si tiganilor imputiti, poolimea va vedea cum ma oropsiti voi pe mine, victima inocenta a tonomatelor, Oprea isi sporeste audienta si credibilitatea, iar eu cainat de corul pupinbasistilor mai ma catar putin in sondaje.
  Simplu si eficient !
  Pe de alta parte, atunci cind vad mentalitatea timpitilor, atit de bine descrisi in povestea cu drobul de sare, care se caineaza si-si dau cu capul de pereti pe motiv de unicitate prezidentiala si cum ca, chiar daca ar fi sa fie schimbat prezidelu’, nu „se exista” altu’ „mai trainic si mai frumos”, intre milioane de romani, iar ma apuca amocu’ si-mi vine sa-mi bat copiii si sa-i pun in geam sa rida la vecini. Bre, istoria a venit cu solutii care mai de care mai tirgovisteana sau majoritar consimtita prin vot de a scapa de neschimbabili pe veci, dar domniile voastre n-au invatat nimicuta din aceasta. Blaga si acolitii lui si acum isi plng milioanele de dolari „investiti” in Capitala tarii pe motiv ca „sondajele” si „analistii politici” nu-i gaseau contracandidat.
  N-are rost sa ma lungesc, dar basescu din toate punctele de vedere ajunge doar pina la glezna unui Cristian Diaconescu sau Crin Atonescu, care pe linga calitatile intelectuale mai detin si moralitatea unei vieti neintinate de trecutul securisto-comunist al basescului. Si astea doua nume sint doar asa de incalzire, sa nu se plictiseasca corul bocitoarelor antice.
  Tineti-va caii fratilor pina la alegerile prezidentiale si om vedea atunci cam pe unde isi scoate camasa tovarasul asimetric.
  Pina atunci, sa fiti iubiti !

 118. alex.dumitrascu Says:

  @ROXANA
  „@alex.dumitrascu. Uitasem că s-a scos din Codul Penal.”

  NICI N-AM FOST VREODATA ACOLO!

 119. Roxana Iordache Says:

  @marcus. Nu e vina lui Băsescu faptul că el dă temele, dacă alţii nu sunt în stare. Aşa că dacă te tăvăleşti de râs, nu prea cred că e râsul tău.

  @alex.dumitrascu. Nu te înţeleg. Mă refeream la calomnie.

 120. CRISTI OPREA L-A BĂTUT PE BĂSESCU ÎN JUSTIŢIE « Welcome to Roxania Says:

  […] Cristi Oprea a câştigat procesul cu preşedintele Băsescu. Care îl dăduse în judecată pentru un articol inofensiv din “Cotidianul”, după ce Cristi l-a susţinut, atâta vreme, cu bună credinţă. […]

 121. Mihai Says:

  Si cand BASESCU o sa iasa PRESEDINTE o sa va spanzurati ? HAHAHAHAH

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: