TOUGH LADY. SARAH PALIN L-A PĂLIT PE BARACK OBAMA

Cine se întreba dacă America mai are o personalitate feminină care să o poată egala pe Condi Rice a avut răspunsul, în seara a treia a Convenţiei Naţionale Republicane, urmărind-o pe Sarah Palin, guvernator de Alaska, partenera viceprezidenţială a senatorului John McCain, candidatul dreptei la preşedinţia SUA.

 

Sarah Palin a luat cuvântul după regalul trioului solidar format din foştii contracandidaţi ai lui John McCain, republicanii de elită Mit Romney, Mike Hukabee şi legendarul Rudy Giuliani, fostul primar al New Yorkului, al toleranţei zero faţă de corupţie. De altfel, antevorbitorii subliniaseră caracterul de leadership puternic şi integru al tandemului McCain-Palin, apărători prin forţa propriului exemplu ai valorilor americane tradiţionale: credinţa în Dumnezeu, patriotismul generos şi cultul familiei.

 

OFENSIVA ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI

 

Rudy Giuliani a semnalat aportul lui Sarah Palin inclusiv sub aspectul reformării clasei politice americane, al eradicării corupţiei, chiar din interiorul Partidului Republican, date fiind măsurile radicale pe care ea le-a luat în statul Alaska. Contracandidata avea să sublinieze că nefăcând parte din sistemul de la Washington, îi descurajează inerţiile şi intenţionează să-l reformeze, chiar dacă pentru aceasta preşedintele John McCain va trebui să recurgă la dreptul de veto în Congresul naţional, aşa cum a procedat şi ea, împotriva unor măsuri de menţinere a status quo-ului propuse de Congresul statului Alaska.

 

VALORILE FAMILIEI CA FORMĂ DE PATRIOTISM

 

Deopotrivă fermă şi feminină, determinată şi degajată, Sarah Palin a susţinut un discurs complet, tonic, prin care s-a prezentat în ipostază de fiică, soţie, mamă a cinci copii, şi lider politic mândru, în slujba comunităţii şi a ţării. În stil tipic american, ea şi-a lăudat simplu părinţii, soţul şi copiii, electrizând audienţa entuziastă, care i-a ovaţionat aproape fiecare propoziţie. Avea şi de ce. O familie americană normală, formată din oameni obişnuiţi şi totodată, deosebiţi.

 

Sarah Palin este prima femeie cu potenţial de a ajunge vicepreşedinte al Statelor Unite. Ea a pus accentul pe valorile familiei, mereu mândră de apartenenţa ei americană. Şi primă lovitură dată contracandidatului democrat, a cărui soţie, Michelle, a declarat că prima dată în viaţa de adult a fost mândră de America în momentul candidaturii bărbatului ei.

 

Candidata viceprezidenţială s-a adresat familiilor cu fii şi fiice înrolate în trupele americane trimise în misiune, prezentându-l pe fiul ei de 19 ani care urmează să plece săptămâna viitoare, chiar în prag de 11 septembrie, în Irak, unde se află mobilizat şi un nepot al ei. Sarah Palin a vorbit şi despre bebeluşul ei, pe care l-a adus pe lume deşi ştia că are sindromul Down, şi a promis că familiile cu astfel de copii, care te angajează într-o dragoste aparte, vor avea în ea un avocat la Casa Albă.

 

EXPERIENŢA CA RESPONSABILITATE COMUNITARĂ

 

Sarah Palin a trecut în revistă deopotrivă problemele sociale, economice şi strategice ale SUA, demonstrând că este calificată pentru a doua funcţie în stat. Ea a persiflat reprezentanţii presei centrale şi acei analişti care au considerat-o nepotrivită pentru Washington, afirmând că nu vine la Washington pentru ei, ci pentru a se pune în slujba poporului american.

 

Sarah Palin a ironizat echipa democrată care a acuzat-o de lipsă de experienţă şi a pretins că poate fi pusă pe acelaşi plan cu lipsa de experienţă de care echipa republicană îl acuză pe Obama. Dar vicecandidata republicană a spus că le explică lor în ce constă experienţa ei, atât de fost primar într-un mic oraş, cât şi de guvernator al statului Alaska: în responsabilitatea însăşi faţă de comunităţile locale, în raport cu bilanţul senatorial steril al lui Obama. Semnalat ca atare: nici o iniţiativă legislativă. Deci, nici un fel de reprezentare a alegătorilor.

 

Ea a punctat reformele pe care le-a realizat în mai puţin de doi ani în statul Alaska, nu în ultimul rând, în domeniile fiscal şi economic. Şi a arătat cum va transfera această experienţă la nivel naţional.

 

STRATEGIA FISCALĂ

 

Sarah Palin a demontat retorica demagogică pesimistă a lui Obama, care doar se pretinde popular, dar este numai populist, în tentativa de demolare a principiilor economice şi sociale republicane. Pentru că proiectul anunţat de candidatul Partidului Democrat, departe de a favoriza categoriile defavorizate şi clasa de mijloc, în realitate, le defavorizează, prin fiscalitate sufocantă, care ar rezulta din creşterea taxelor şi introducerea unora noi: „inclusiv pe deces”. Deci, departe de schimbarea promisă, reforma propusă de Obama echivalează cu un regres spre genul de guvernare denunţată de Ronald Reagan în discursul istoric, „Yes, We Can”, căruia democratul i-a confiscat titlul, ca să-i contrazică sensul. Obama ar amplifica guvernarea, deci birocraţia, centralizarea, cheltuielile publice şi s-ar distanţa, astfel, de popor.

 

INDEPENDENŢA ENERGETICĂ

 

În plan economic, Sarah Palin a formulat imperativul independenţei energetice a SUA, care se poate realiza deopotrivă prin valorificarea marilor resurse de petrol şi gaze naturale din Alaska, şi prin construirea de uzine şi facilităţi care să asigure energia allternativă, ecologică (surse eoliene, solare, etc.). Candidata viceprezidenţială a plasat, totodată, acest imperativ în contextul securităţii strategice transatlantice, el constituind o măsură majoră de contracarare a şantajului energetic inadmisibil pe care îl practică Rusia, mai ales la adresa aliaţilor europeni. De asemenea, Sarah Palin a arătat că SUA trebuie să nu mai fie în nici un fel dependentă nici de resursele energetice din Orientul Mijociu, respectiv, Arabia Saudită, expuse riscului terorist, nici de resursele din Venezuela, ţară cu un regim antidemocratic.

 

SECURITATEA NAŢIONALĂ ŞI APĂRAREA

 

Sarah Palin a desfiinţat defetismul lui Barack Obama sub aspectul securităţii naţionale şi al Apărării, arătând că tendinţa lui de capitulare în războiul antiterorist este neavenită, riscând „să submineze puterea Americii în această vreme plină de primejdii”, inclusiv prin intenţia de retragere prematură din Irak, de natură să compromită obiectivele americane vizând capacitatea irakienilor de a-şi consolida securitatea pe cont propriu. Totodată, Sarah Palin l-a ironizat pe Obama arătând că prioritatea lui în raport cu strategia de securitate naţională şi globală este „grija faţă de drepturile teroriştilor”.

 

Candidata viceprezidenţială republicană a subliniat faptul că niciodată Obama şi ai lui nu pronunţă cuvântul victorie referitor la campaniile Americii.

  

GARANŢIA MCCAIN

 

Vorbitoarea a consolidat ceea ce au spus toţi antevorbitorii, anume că, spre deosebire de Obama care se schimbă în funcţie de conjucturi şi îşi modifică discursul în funcţie de statele vizitate, John McCain este mereu acelaşi. Ea a semnalat că Obama nu-i poate înşela pe republicanii şi independenţii de la care vrea voturi, din moment ce, în prezenţa lor, îi elogiază şi îi desconsideră în absenţă.

 

Sarah Palin a arătat că John McCain, cel care a pus în permanenţă America pe primul plan, va garanta consecvent, împreună cu ea, unitatea naţională mai presus de interesele partizane şi consolidarea rolului Americii în lume, ca apărătoare a valorilor vieţii, libertăţii şi democraţiei.

 

La finalul discursului a venit pe scenă familia lui Sarah Palin, care a fost felicitată de John McCain, în aclamaţiile delegaţilor.

 

Formaţia country a popularului John Rich a cântat, apoi, Imnul Electoral, „Raisin’ McCain”.

 

Iar reprezentanţii statelor au prezentat voturile delegaţilor şi John McCain a fost nominalizat candidat prezidenţial al Partidului Republican, împreună cu partenera viceprezidenţială, Sarah Palin.

 

Urmează seara lui John McCain. Un erou naţional.

41 răspunsuri to “TOUGH LADY. SARAH PALIN L-A PĂLIT PE BARACK OBAMA”

 1. Alexandru Dumitraşcu Says:

  Adică tipa anti avort, pentru abstinenţă sexuală, care are o fiică de 16 sau 17 ani, nu mai ştiu, însărcinată. Cool.

 2. octavpelin Says:

  Barack Obama a fost umilit de Sarah Palin.Asa cum am anticipat o viitoare doamna de fier in politica americana.

 3. Roxana Iordache Says:

  @octavpelin. Şi imperialistă, nu-i aşa? Adică, tare cuceritoare. 🙂

 4. J o h n s o n Says:

  Bai nene mie sa-mi spuna daca-l sustine pe Basescu sau Tariceanu dupa aia mai discutam !!! 😎

 5. Florian Says:

  Buna, nimic de zis. Din toate punctele de vedere.

 6. Katrina Says:

  Chiar daca-i putin vulgar, contine si cateva adevaruri….

 7. Marius Mina Says:

  Sarah Palin singura este de N orei mai calificata pentru functia de vicepresedinte decat toata echipa democrata la un loc. Big night pentru Republicani, Big Night pentru Sarah Palin si John MCcain !
  Yes We Cain !

 8. Marius Mina Says:

  Katrinooo, ne lasi cu toti neurolepticii de pe Youtube?
  Atat ai invatat de la scoala de vara ?

 9. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. 😆

  @Florian. 🙂

  @Katrina. Dv. ce vreţi de fapt?

  @Marius Mina. Eşti genial! I hate U că nu a fost ideea mea! 😆

  Vezi, că te fac erou de postare. 🙂

 10. Katrina Says:

  Roxy, Marius,

  Parca spuneati ca acceptati opiniile diferite. Chiar daca nu-i opinia mea, e opinia unui american, care ridica niste probleme reale.
  Postul ei implica o participare de cel putin 60h pe saptamana la datorie, ori o mama cu un copil mic si in plus bolnav, care renunta la prezenta ei in sanul familiei pentru un post important………….

 11. Itzic Vatsyayana Says:

  @OFENSIVA ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI: fara numar. Daca imi aduc aminte Giuliani tocmai are sau avea niste problema la chestia asta.

  @VALORILE FAMILIEI CA FORMĂ DE PATRIOTISM: Da puradelu’ ei tocmai toarna un copil la 17 ani ;). Conspiratia democrata. Nu stiu cat e de feminina dar mi se pare ca are fata de frigida. Desi tinand cont ca se pare ca exist niste poze in duda goala poate ma insel

  @INDEPENDENŢA ENERGETICĂ Mumu. Daca se trece la Dodge Ram la bicileta poate. Pana atunci vrajeala.

  @SECURITATEA NAŢIONALĂ ŞI APĂRAREA Dupa ce au intrat in rahat pana in gat acu’ in loc sa iasa e de preferat sa intre pana peste cap. Securitatea lui Pulivar. Iar ironia cu drepturile teroristilor e un fel de hai sa ne cacam in alea ale omului.

  PLM. Sindromul Mantale a inceput sa se raspandeasca in lumea.

 12. Marius Mina Says:

  Itzig ai gresit locatia taicule. Pe cine vrei sa programezi?
  Te-ai si gasit unde sa impui teoria socialist democrata.
  @Katrinel, orice oligofren poate veni cu argumente mult mai inteligente decat crack head ul ala de pe Youtube, ma mir ca nu ne-ai bagat vreo secventa cu Micheal Moore(Meatball) sa-mi demonstrezi cat de flagrant gandesti politic.

  Obama = just an empty suite, a phoney and a fake piece of socialistic equipment !

 13. Roxana Iordache Says:

  @Katrina. I-auzi!

  @Itzic. Un banc prost, spre deosebire de altea care circulau cu numele tău.

  @Marius Mina. 😆

 14. Bleen Says:

  Nu stiu a cui a fost ideea cu Palin, insa fata e de nota 10. Are background, are vana, are curaj si are talent. S-a tot vorbit de dream ticketul Obama-Clinton insa anul asta dream ticket-ul se numeste McCain-Palin. Cred ca, pana la urma, alegerea lui Palin va fi decisiva in noiembrie. Cu un asemenea talent si background politic si personal are sanse chiar la Presedintie peste cateva mandate.

 15. Itzic Vatsyayana Says:

  @Marius Mina ;). Nu sunt social democrat. Nici macar de stanga. Hai sa imi fac pomana ca poate astfel isi aduce amintea lumea dupa ce mor de ciroza, vorba unui amic, si iti explic in alt mod unul din punctele comentate de mine. In raportul Trilateralei din 2006 eun capitol legat de energie. Conform capitolului respectiv per moment doar energia nucleara si energia din petrol sunt viabile incat sa sustina dezvoltarea. Iar resursele de petrol in general sunt finite. Resursele de petrol accesibile sunt si mai finite. Daca tot iei ceva din ceva finit la un moment dat se termina. Si cand se termina nu mai este. Tinand cont de faptul ca in general consumul de petrol creste iar SUA sunt campioane (daca nu i-or fi taiat chinezii si la asta intre timp) resursele de petrol din Alaska vor ajunge probabil pe 10,20,30 de ani, tinand cont ca actuala punga de petrol descoperita in Brazilia le-ar ajunge pe o masea. Din punctul meu de vedere, teoria cu pterolul din Alaska e teoria tinand cont ca in SUA au inceput sa se fure benzina din rezervoare prin guarirea ei.
  Inca ceva, doamna respectiva a condus Alaksa care in afara ca e mare ca intindere e mica, populatuia ei find estimata in 2007 (conf wikipedia) la 683,478 locuitori. Tinand cont ca Frankfurtul are 670,000 (orasul) iar Frankfurt Rhine Main are 5.3 milione ca a fi guvernatorul Alaksainu e mare chestie. NY intelegeam…
  Si citind ca a recunoscut ca a fumat hasis in tinerete dar ca nu i-a placut am ras cu pofta…
  Nu stiu altii cum sunt dar personal nu sunt genul care aplauda sau are erectia la discursuri politice de stanga, dreapta, samd.
  @Bleen: te referi la Alaska? Vezi ca are populatia mai mica decat Bucurestiul. Vreo doua Clujuri.
  @RoxanaIordache: Nu stiu alta combinatie 😉 dar alta e binevenita…

 16. Marius Mina Says:

  @iTZIG, DACA NU STII ALTA COMBINATIE AM S AINCERC SA TE AJUT: McCain-Palin !

  bag seama ca incerci sa observi destul de fin atmosfera politica internationala , ceea ce nu reusesti , este sa percepi realitatea politica internationala.te doare de America? Nu cred nici intr-o mie de ani.Lasa-ne pe noi americanii sa decidem in noiembrie pe cine vom mandata sa ne conduca .Din Europa unde un necalificat ca Obama poate starni interese erotice ptr domanele singure , pina in America , este un drum lung .
  Obama comite gafa dupa gafa, tot „boost-ul” sau de pina acum se va topi incepand de azi , gram cu gram. Mie personal nu-mi exprima decat oportunism, falsitate, goliciune si mult bullshit propagandistic impanat cu versete socialist-demagogice la gramada.Numai vorbesc de faptul ca oricare ar fi situatia , niciodata americanii nu vor alege un musulman sa le dirijeze destinele .Ca-i mai inchis la culoare nu-i bai….chiar daca „america profunda” prefera caucazienii.

 17. Marius Mina Says:

  Sarah Palin este turboreactorul de care McCain avea nevoie pentru a ocupa CASA ALBA. Prin discursul de seara trecuta nu a demonstrat ca este doar o femeie cu un potential rar intalnit, nu doar un „though cookie” cum obisnuiesc americanii sa alinte indivizii puternici, Sarah Palin este exact ceea ce America avea nevoie.
  Vorba lui AL Gore: ” My Fellow Americans You ain’t see nothing yet”

 18. Bleen Says:

  @Itzic Vatsyayana

  Background politic inseamna atitudini, decizii, actiuni, initiative, idei, solutii nu numar de populatie. Daca e s-o luam asa cel mai mare politican al lumii, cel mai frumos, mai inteligent, mai competent si mai genial e secretarul general al PC din China (sau ce dracu or avea aia acolo).
  Sa nu confundam talentul politic cu competenta administrativa.

 19. Itzic Vatsyayana Says:

  @Marius Mina: O rugamine inainte de toate, „Itzic” cu „c” nu cu „g” ca vorba bancului cu Bula „Daca schimb cateva literele in numele lui Popescu iese o prostie”…
  Cred ca e normal ca Obama sa starneasca interese erotice pentru doamenele singure, cazul in care McCain ar provoca asa ceva ar intra probabil in categoria parafiliei.
  Nu cred ca parerea mea personala despre domna Mantale din Alaska ar trebui sa va influenteze asa ca votati cu cine vreti dar nu vad de ce parerea mea va agita atat de mult, mai ales ca duap cum spune-ti si dumeanvoastra nu reusesc sa percep politica internationala, fapt care il si recunosc desi nu a fost vorba de politica internationala ci de ce poti face cu petrolul din Alaska daca nu importi din alta parte, fapt care mai degraba are legatura cu o logica a normalitatii.
  Din pacate, vorba dumneavoastra, conducand Alaska, care nici macar centru financiar cum este Frankfurtul nu este, nu cred ca ai o imagine corecta despre politica internationala…
  Iar eu continui sa pedalez pe doamna respectiva pentru post-ul Roxanei Iordache este despre ea si nu despre tandemul McCain-Doamna Mantale din Alaska…

 20. din Chicago Says:

  Daca ne gindim cum si-a inceput treaba de guvernator, da putem spune ca tipa promite! Daca nu stiati l-a dat afara pe fostul cumnat di corpul de grada, mai mult l-a dat afara si pe seful lui pe motiv ca refuza sa-l dea afara. Acum este o ancheta intreaga legata de aceasta problema. Unde am mai vaut eu chestii asemanatoare? LA BASELUL!

  Sa ridici la ranng de mindrie faptul ca fica ta de numai 17 ani este gravida, mi se pare deplasat! Asta sa fie exemplul catre adolescentele si asa dezorientate de ideile pro/contra avortului.

  Tipa a vorbit aseara despre orice, mai putin ce era important: clasa mijlocie, asigurari sociale, pensii….a vorbit de taierea taxelor, la bogati evident nu celor care au venituri moderate.

  In fine este doar parerea cuiva care traieste aici…

 21. Roxana Iordache Says:

  @Bleen. Bun venit! Şi eu cred. 🙂

  @Itzic. Obama? Poate vomitiv. Scuze, mă grăbeam şi am uitat să-ţi urez bun venit. Chiar dacă ai scris ce-ai scris.

  P.S. Dacă ar fi Mantale superbitate rafinată şi integră ca Palin şi-ar ridica statuie. Hai să fim serioşi!

  @din Chicago. Bun venit! Am şi eu un prieten acolo. Depinde cum vrei să vezi. A spus exact ce trebuia să spună ca să-i bage mortul politic în casă lui Obama.

  Referitor la Bristol, vă faceţi că nu aţi înţeles. E copilul ei şi o susţine. Fata se va mărita şi va face copilul sau era bine să facă avort şi să vină nord-coreenii să crească natalitatea Americii? Şi ea s-a cunoscut cu Todd tot de la vârsta lui Bristol cu Lev şi sunt fericiţi ever after. Mie lupii moralişti nu-mi plac. Sau cei care dacă nu pot fi fericiţi, trebuie să-i vadă pe toţi ceilalţi nefericiţi, doar ca să se consoleze?

 22. Itzic Vatsyayana Says:

  @Roxana Iordache: Marius Mina vorbea interese erotice pentru doamnele singure. Nu stiu daca intri in categoria asta.
  Tinand cont ca pentru a face un copil nu trebuie plastelina ci altceva cum si-a educat ea puradelul la capitolul abstinenta? Si trebuie sa conduca viitorul fost cel mai puternic stat intr-o lume in care trupele USA nu l-au prins pe Bin Laden si zac in Irak? samd.
  M-a amuzat faza cu marijuana fumata dar care nu i-a placut (sa speram ca la capitolul sex oral nu o sa spuna ca a tinut-o Todd de nas :d) dar faza „She earned the nickname „Sarah Barracuda” because of her intense play, and was the leader of the team prayer before games.[5]” (vezi wikipedia) m-a dus la Gigi Becali cantand „Cu noi este Dumnezeu” sau la aia care inchina victoria la popice lui Alah. Imi lasa impresia de neoprotestanta habotnica, genul pe care republicanii i-au scos la vot in 2004… Poate gresesc.

 23. Roxana Iordache Says:

  @Itzic. Te vei recunoaşte, vă potriviţi.

  http://www.thedailyshow.com/video/index.jhtml?videoId=183509&title=barack-obama-he-completes-us&byDate=true

 24. Katrina Says:

  In timp ce pledeaza pentru abstinenta pana la majorat, progenitura sa s-a abtinut de la scoala…..
  Daca habotnica asta ajunge la Casa Alba, adio LIBERTY, americanii vor fi liberi sa-si spuna rugaciunile ca musulmanii…
  Zicea cineva de pe aici ca ar avea un backgrund solid…..primaritza intr-o comuna de 8000 de locuitori…Wow !!!
  Tipa nu va rezista pana cand vor incepe alegerile…….se va retrage din politica pe motiv familial…..(sic!)

 25. Itzic Vatsyayana Says:

  Poate coitus interruptus e tot un fel de abstinenta. Mda. Treaba lor, ca lor le pasa de mine :d si se gandesc la grija mea (toti nunumai doamna asta)….

 26. windwhisperer Says:

  hello Ro !
  Yes we Cain !! noul slogan !!! by all mean !!
  Stii ce vorbea azi in zori si de zor peronul stang???
  Despre coafura si imbracamintea Ei :):) no kidding ! atat le-a ramas…

 27. windwhisperer Says:

  Roxana, nu pierde seara asta ! in sfarsit Oby s-a hotarat sa vina la interviu cu Billy !! I cant wait ! cross fire !!! 🙂

 28. windwhisperer Says:

  @ Itzic : nu trebuie o figura care” sa dea bine ” in Europa…
  ci una care sa dea bine in America !
  j.

 29. imperialistu Says:

  Itzic si Katrina > IMi pare rau, dar sunteti pe langa. Nu v-as dori ca fata/ baiatul sa va faca un copil in ciuda educatiei pe care i-ati dat-o. S-a intamplat, asta este, dar a exagera cu aceasta intamplare este mai mult decat o marlanie, este o eroare.

  WIndwhisperer > NU glumesti? Obama o sa vina la O’Reilly? Bill o sa mature pe jos cu el (fingers crossed). Sper 😀

 30. Katrina Says:

  L-am intrebat in seara asta pe vecinul meu cubanez cum se traduce in cubaneza „Country first”; dupa ce a ras 5 minute mi-a spus : Patria O Muerte”, care de fapt este marca inregistrata Fidel Castro…..

 31. windwhisperer Says:

  kartrina :):) mai bine ” intrebai un militian ” :):)

 32. windwhisperer Says:

  imperialistu”.. Da ! 🙂 azi prima parte ..scurt/2… urmeaza luni , marti si miercuri ! Si Billy e curva batrana 🙂 nu ni-l da o data pe tot, ci pe bucati sa ne tina……hot, hot, hot 🙂

 33. Itzic Vatsyayana Says:

  @imperialistu: da’ dar eu nu candidez la functia de vice in state si nici nu m-a rugam cu echipa de popice la Dumnezeu ca sa castigam si nici nu ma bat in piept ce moralist si nici nu zic ca am mare experienta politica daca as conduce primaria Branca Costesti (ca in raport cu NY cam asa e Alaksa). Pe langa faptul ca ae o fata de pocaita frigida.

 34. imperialistu Says:

  Hahaha, ce distractiv esti Itzic! Auzi la el, „da, dar eu nu candidez”. Double standards, stimabile!

  Katrina > Pe bune, madam? Ma gandesc ca gasesti destui fascisti/ comunisti d’astia, cu country first, si in istoria tarii asteia. Ce bine ar fi fost sa ne gandim toti la fundul nostru personal si sa dam dracului tara asta! Daca mai ramanea un judet din Romania Mare… era mare lucru! De fapt, care Romania Mare? Trebuie sa fi stat comozi, la carciuma, nu sa mergem la razboi! Heheee, ce tari sunt astia care bat campii ca tine!

 35. Itzic Says:

  @imperialistu:
  Zice Coana Paulin:
  „I think God’s will has to be done in unifying people and companies to get that gas line built, so pray for that.”
  si
  „Pray for our military men and women who are striving to do what is right. Also, for this country, that our leaders, our national leaders, are sending out on a task that is from God,” she exhorted the congregants. „That’s what we have to make sure that we’re praying for, that there is a plan and that that plan is God’s plan.”

  Adica Dumnezeu e Unul si GWBush e profetul sau… Eu prefer sa stau in carciuma decat sa ma duc in pula cu satelitu’ sa crap acolo pentru toti imbecili. Du-te tu!

 36. imperialistu Says:

  Ai fi uimit cati cred ca „there is a plan and that that plan is God’s plan”. 😛 In ceea ce te priveste, n-ai decat sa ramai in carciuma.

 37. Itzic Says:

  Nu sunt uimit, e dovada faptului ca mama imbecililor e mereu gravida.

 38. Katrina Says:

  Imperialistu,

  Eu nu prea cunosc istorie, asa ca tine, de aceea te-as ruga sa-mi spui cati din marii politicieni ai tarii si-au pierdut fii pe front ? Atat. Dupa care am sa-ti explic si alte lucruri…

 39. imperialistu Says:

  Nu-l cunosc decat pe Carp. Or mai fi si altii.

 40. Ciorpec Says:

  Intrebare. Cum pot deveni participant la discutii?

 41. Ciorpec Says:

  Da, am absevat. Deja am aparut pe lista participantilor la discutii. Voi participa, in functie de timpul avut la dispozitie si de tematica propusa dezbaterilor. Bine v-am gasit si sa fie intr-un ceas bun.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: