SOLDAT US NAVY ÎMPUŞCAT LA MAMAIA. INCIDENT SAU…?

Un militar american aflat în timpul liber a fost împuşcat cu gloanţe de cauciuc, sâmbătă dimineaţă, într-o altercaţie pe care el şi alţi trei colegi au avut-o cu un grup de motociclişti în staţiunea Mamaia.

Potrivit şefului Poliţiei Mamaia, comisarul Iulian Dode, incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 01.00, când mai mulţi motociclişti din Călăraşi, care se plimbau pe faleza staţiunii Mamaia, au deranjat un grup de militari americani. Aceştia nu purtau uniforme, fiind în timpul orelor libere, şi merseseră în Mamaia pentru distracţie. Se pare că, la un moment dat, unul dintre militari a fost atins de către unul dintre motocicliştii care se plimbau pe faleză, iar în scurt timp cele două grupuri s-au luat la bătaie.

În timpul încăierării, unul dintre motociclişti a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc, cu care a tras la întâmplare, unul dintre militari fiind rănit.

Acesta, împreună cu colegii lui, a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost tratat în ambulatoriu. Medicii de la urgenţă au stabilit că rănile acestuia, în abdomen şi la picioare, erau superficiale şi nu au necesitat internarea în unitatea medicală.

Comisarul Iulian Dode a mai precizat că trei dintre motociclişti au fost reţinuţi la scurt timp după comiterea agresiunii, iar cel de-al patrulea, despre care se bănuieşte că ar fi chiar cel care a tras cu pistolul, a fost prins câteva ore mai târziu.

Tinerii sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar încadrarea ar putea fi schimbată în cazul în care militarul împuşcat va depune o plângere. Şeful Poliţiei Mamaia spune că arma cu care s-a tras nu a fost găsită până în prezent.

MEDIAFAX

7 răspunsuri to “SOLDAT US NAVY ÎMPUŞCAT LA MAMAIA. INCIDENT SAU…?”

 1. octavpelin Says:

  Life is life,oamenii sunt oameni,care sunt cauzele acestui conflict intre american si motociclisti ,va fi dat uitarii ,de vreme ce acesta nu a depus plangere la politie.

 2. moshcalifar Says:

  Big deal…a plans rau micutul soldatel ?! daca omora el un roman unde era acu’? In ce baza americana ?

 3. Roxana Iordache Says:

  @octavpelin. Eu cred că trebuie toleranţă zero, mai ales că s-au auzit cam multe împuşcături în ultima vreme în România.

  @moshcalifar. Încearcă să judeci şi altfel decât emoţional. Dacă erai tu în locul americanului, cred că îi luai neamul nesimţitului care s-a urcat cu motocicleta pe trotuar. Unii din motociclişti sunt pericol public şi ar trebui ca însăşi casta lor să reacţioneze dur, pentru că asemenea incidente îi compromit.

  Iar faptul că noi nu putem uita porcăria cu Teo Peter nu înseamnă să încurajăm vendetele stupide. Mai ales în contextul manevrelor din Marea Neagră. Evident că americanul nu depune plângere, Ambasada SUA nu marşează la o posibilă provocare.

 4. J o h n s o n Says:

  Incident.De fapt daca in Mamaia apostrofezi un imbecil care-ti trece pe la ureche pe trotuar cu peste o suta ai sansa sa fi impuscat imediat dupa aia.Mesajul este : Te-am ratat cu motorul dar am si un plan B 😯 Cam asta se intampla in Mamaia,in Constanta…aici n-au ajuns inca autoritatile romane dar cica sint pe drum 😕

 5. moshcalifar Says:

  @Roxana: absolut ca il rezolvam pe golan, dar acu sa nu-i facem fete mari pe „marines” :)Dar serios nu cre’ ca era vreo provocare, incident ca-ntre baieti…neseriosi:P

 6. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Sinistru!

  @moshcalifar. Eu nu am spus că a fost provocare, am spus că putea fi interpretată foarte uşor ca atare, dat fiind contextul. Şi în orice caz, e intolerabil ce se întâmplă, dacă nu li se taie acum ghearele, egalăm Bulgaria. Poate o şi depăşim. Adică, să rămânem noi mai prejos la crimă organizată? :mrgreen:

 7. alpis Says:

  Sa va bag pl ma,k nu stiti ce s’a intamplat acolo;)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: