CINDY McCAIN A VIZITAT REFUGIAŢII DIN GEORGIA

Foto: AFP-Mediafax

Cindy McCain, soţia candidatului republican la alegerile prezidenţiale din SUA, John McCain, a vizitat marţi în Georgia persoane refugiate în urma conflictului ruso-georgian.

Ea s-a deplasat la o şcoală şi într-o fostă clădire administrativă unde sute de georgieni au găsit refugiu după ce au fugit din satele lor, aflate în zona de conflict.

„De fiecare dată când văd refugiaţi şi vorbesc cu ei, mi se frânge inima”, a declarat Cindy McCain.

„Singurul loc în care aceşti oameni vor să fie este casa lor. Dar nu se pot întoarce din cauza situaţiei create de ruşi”, a adăugat ea.

Soţul ei a condamnat ferm rolul jucat de Moscova în conflictul cu Georgia, făcând apel la excluderea Rusiei din grupul ţărilor celor mai industralizate (G8).

Vizita lui Cindy McCain intervine la o zi după deschiderea Convenţiei democrate care îl va desemna pe Barack Obama drept candidat al Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale americane.

MEDIAFAX

7 răspunsuri to “CINDY McCAIN A VIZITAT REFUGIAŢII DIN GEORGIA”

 1. moshcalifar Says:

  Supara-te pe mine dar o s-o cred cand o sa viziteze si refugiatii sarbi din Kosovo .Pana atunci sti cum zice romanul „Cine seamana vant…” Insa e trist ca furtuna au cules-o altii, „colateral damage” no big deal. Este ?

 2. Roxana Iordache Says:

  @moshcalifar. De ce să mă supăr pe tine? Cindy, din câte ştiu, a fost şi acolo – nu uita că Kosovo a fost „opera” lui Clinton. Dar ea chiar e o doamnă care face lucrurile-astea din educaţia lor caritabilă. Iar noţiunea de „colateral damage” a fost lansată de Administraţia Clinton.

  În altă ordine de idei, aş vrea să văd un sârb din Serbia care nu detestă românii. Mă mir de tine că ai pus botul la mitul „marii prietenii” cu sârbii care aşa iubesc românii, încât nici nu-i recunosc în Timoc.

  Din partea mea, cu tot cinismul, aventura lui Clinton a fost binevenită, pentru că a favorizat aderarea României la NATO.

 3. moshcalifar Says:

  @Roxana: asa e mai fata, dar mor oameni nevinovati …Nu e vorba de ” prieteni ” ( eu unul n-am prieteni, am interese 😛 ) e vorba ca prea punem botul la americani . Vezi vreun vaporas prin targul ala Koti ? Ca azi zic ca ei ( americanii) habar n-au de asa ceva. Si apropos de NATO pretul il platim acum pentru avioane 😉 4 miliarde cam „subtire” , dar merge…

 4. octavpelin Says:

  O actiune caitabila din parte lui Cindy mc Cain,atat.

 5. Roxana Iordache Says:

  @moshcalifar. Mereu mor oameni nevinovaţi. Dacă ar fi după mine, n-ar muri nici cei vinovaţi, sunt împotriva pedepsei cu moartea.

  Dacă tu eşti antiamerican, nu înseamnă că alţii „pun botul”. Înseamnă că trebuie să ne cunoaştem interesul. Şi dacă tu nu vezi distrugătoarele, nu înseamnă că nu există. Iar despre preţul avioanelor, trebuia să ni le dea de pomană? 🙂

  @octavpelin. Era cazul să o facă, pentru ei contează foarte mult.

 6. octavpelin Says:

  @Roxana.Rox,ai perfecta dreptate si eu sunt de acord cu actiunea lui Cindy mc Cain.

 7. Roxana Iordache Says:

  @octavpelin. Mulţumesc, Tavi. E o doamnă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: