PNL AMÂNĂ PROTOCOLUL CU PNŢCD

Manevrele lui Marian Miluţ privind mituirea PNL pentru semnarea protocolului cu PNŢCD care să-i garanteze menţinerea la conducerea ţărăniştilor au eşuat.

Ieri, la Delegaţia Permanentă a PNL nu s-a luat decizia aşteptată cu înfrigurare de Miluţ. Unii lideri liberali chiar au contestat oportunitatea unui protocol în condiţiile actuale.

Decizia semnării protocolului politic între PNL şi PNŢCD a fost amânată până ce vor fi întrunite condiţiile necesare.

5 răspunsuri to “PNL AMÂNĂ PROTOCOLUL CU PNŢCD”

 1. J o h n s o n Says:

  Incearca si varianta asta,experimenteaza,e disperat…cade in sondaje si nu stie de ce anume…Cred ca panica l-a cuprins,nu-i mai arde nici de Boc,cauta apropierea de oamenii cu oarecare lipici la electorat,nu mai vrea carti moarte in mana,se-apropie 2009 si automat incepe sa-si vada in vis celula…Rahova scrie pe el,pe surse am aflat deja s-a tatuat la hernie 2009-2029 🙂

 2. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Postează tu, te rog, mesajul ăsta la următorul articol:)

 3. J o h n s o n Says:

  😳 Scuze.

 4. Marius Mina Says:

  Potrivit unui comunicat semnat de Biroul de Conducere al Organizatiei PNTCD-Bucuresti, remis marti, se anunta ca forul, intrunit statutar in data de 23 iulie 2008, a hotarat retragerea sprijinului politic presedintelui organizatiei PNTCD-Bucuresti, Aurelian Pavelescu, „pentru rezultatele dezastruoase obtinute la alegerile locale din luna iunie 2008, in calitate de candidat al PNTCD la Primaria Generala a Capitalei, incapacitatea, lipsa de preocupare pentru coordonarea organizatiilor de sector subordonate si abateri de la principiile si doctrina PNTCD”.

  Totodata, sursa citata mai precizeaza ca pe 31 iulie s-a decis convocarea Conferintei Extraordinare de Alegeri a Organizatiei PNTCD Bucuresti pentru alegerea unei noi conduceri.

  In replica, Pavelescu a sustinu ca respectivii nu reprezinta biroul de conducere intrucat el a dizolvat organizatiile de sector pentru rezultatele slabe, iar respectivii nu sunt decat „o gasca de smecheri”, care trimit comunicate nesemnate la presa si care n-au nimic de-a face cu partidul.

 5. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Deci, nu mai iei tu pisicuţa, o laşi la gazdă?

  @Marius Mina. 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: