GENERALUL PACEPA, SOLIDAR CU ANDREI BĂDIN

Andrei Bădin s-a apucat să facă referendum dacă să mai ţină blogul sau să-l şteargă. Pentru că i-au scris nişte nemernici. Tot felul de abjecţii. Dar şi din alte cauze, pe care el încă nu le spune.

Deci, a făcut referendum – care expiră azi, un pic după ora 17 – dacă să continue cu blogul sau nu.

Mă enervez pentru mizeria-asta. I-am scris şi lui Andrei. Cum să le facă el pe plac nenorociţilor? În locul lui, îi ignoram. Dar, oare, puteam? Nu cumva e vorba de altceva?

De aceea, nu-i rău ce-a făcut Andrei.  A demonstrat ce susţinători are. I-au scris o mulţime de personalităţi din ţară şi din ceea ce a fost exilul românesc.

Printre cei de peste hotare care îl susţin este şi generalul Ion Mihai Pacepa. În cuvinte calde, generalul care a dat lovitura de graţie regimului comunist îl încurajează pe Andrei Bădin să continue.

Generalul Pacepa ne comunică şi ceea ce nu ne spune jurnalistul şi analistul de investigaţie: ANDREI BĂDIN PRIMEŞTE AMENINŢĂRI! Tot aşa cum, spune textual generalul cunoscător, au primit şi liderii de opinie de la „Europa liberă”, dintre care unii, finalmente, chiar au fost ucişi.

Ameninţări inclusiv la adresa soţiei şi a fetiţei lui Andrei! O veste extrem de gravă, care ar trebui să pună în alertă opinia publică – în cazul în care ar şi exista la noi. Oricum, ameninţări „profesioniste” la adresa unui jurnalist aflat pe lista neagră a preşedintelui ţării, ăsta da Stupid Service! Numai deservicii îi aduc lui Traian Băsescu asemenea loaze securistice.

„Monştri reziduali”, îi numeşte generalul Pacepa. Şi îl îndeamnă pe Andrei Bădin să se ţină de nas în faţa pestilenţelor nemernicilor. Şi să continue. Prietenii îl susţin.

35 răspunsuri to “GENERALUL PACEPA, SOLIDAR CU ANDREI BĂDIN”

 1. Presedinte al Boborului Says:

  Mi-am propus sa nu mai intervin, sa las lumea cu afacerile si gastile sale, dar nu pot aptine când vad o asemena bataie de joc.

  Cine si de ce sa il ameninte pe Badin? Ce rost are „rererendumul” sau? Iar epistola dl-tov Pacepa pune bomboana pe coliva victimizari, ca deh reclama este mama sucesului absolut.

  Nu cred ca Badin este un asa de important personaj de care sa se teama Basescu, este un jurnalist obisnuit pe care il citesc si eu fara sa imi lase impresia ca este si cel mai obiectiv jurnalist , cum tot caut pe blogareala asta si nu gasesc. Credeam ca blogareala va aduce un suflu nou, capabil opune presei centrale care nu mai poate fi citit-urmarita, fara sa provoace dureri de cap (indobitocire). Nu cred ca Badin are putere influenta electoratul, Badin are un segment de cititorii stabili (ma numar si eu), in rest nu este comestibil deloc, este greu sa se impuna/ocupe prim loc in presa româneasca, poate crede ca victimizarea îi va creste subit popularitatea, se inseala, mie mi-a creat repulsie din prima zi acest vot, il banuiesc facatura de imagine, victimizare, mai ales acuzare nu doar a lui Basescu ci si al grupului Anania, pe acela il vizeaza, urmatoarea dezvalurie va fi ca un fantic religios ii ameninta, desigur sutinator Basescu.

  Badin nu a facut nici o dezvalurie care sa puna in pericol major vreo grupare mafiot-securistica, nici nu ataca sistemul, lasa sa se intelaga doar de catre naivi, in realitate nu ne spune nimic nou, repeta aceiaisi placa , tinta Basecu-Anania, Iliescu se face fata-mare, tot este la moda schimbarea sexului.

  Nu am scriis pe blogul sau niciodata, prima mea iesire este inacest loc, cred ca si ultima. Nu se doresc cititori responsabili, critici care sa ajute jurnalistul sa fie cât mai obiectiv, in final vocea cititorului, nu a patronilor, macar pe blogurile personale daca in presa centrala dependenta nu mai este posibil.

  Da stiu din nou voi fi facut idiot, penibil, netimit ptr ca suflu si in iaurt, asa trebuie sa fi un consumator de presa, nu tâmpit si sa dea buzna pune botul la toate artificiile superspecilistilor de imagine.

  Si ma rog, alte teme nu mai aveti si voi? De la un cap la altul al presei, blogaritilor numai de PSD, Iliescu, Nastase, Geoana si Basescu se vorbeste, de parca cu astia sa fatat lumea si cu ei crapa, cum trag astia o basina totii pe ea sa o savureze. De ani de zile nu am mai citti in presa româneasca un editorial bun, o analiza asupra unor fenomene provocatoare de criza global, europeana,bla-blauri cât cuprinde. Nu s-a dezbatut Constitutia/tratatul U.E, motivelor ptr care a fost refuzat, s-au trântit câteva lozinci si cu asta s-a pus capac, Iliescu, PSD , Nastase, Basescu, Geoana

  pe totii va doare drept in cur, dar ne cereti respecta,asculta si urma, ca de refuzam urma indicatiile vota cu X-ulescu ne etichetati prostii. Toto voi l-ati diabolizat pe C-tinescu, Iliescu ptr ca azi sa le ridicati statuie, este Basescu, dupa ce cade si asta o sa-l ridicati in cerurii, sadica natie-presa mai are si tara asta!

 2. Karina Says:

  Presedinte al Boborului

  Sa stii ca Badin a fost acuzat ca aiureaza cu Pacepa si ca nu il citeste si nu ii scrie niemeni nimic. Asa ca scrisoarea lui Pacepa trebuia postata.

 3. Roxana Iordache Says:

  Presedinte al Boborului. Dacă-i aşa cum spui, de ce îi acorzi atâta importanţă? Nu cumva din aceleaşi motive pentru care nu te poţi abţine să vii şi la mine pe blog? Mai ales că ai referinţe corecte în ce mă priveşte. Şi mai ales că ştii, şansa lui Băsescu este să-l susţinem noi pentru al doilea mandat. Unica lui şansă. Pentru asta, trebui să behave himself. Guvern PNL, politici de dreapta, etc. Got it? Normal, altfel nu veneai aici. Dar îmi place că te consumi. Nu suport limfaticii :mrgreen:

  Karina. Scrisoarea lui Pacepa e opera unui om inteligent, super-tare, fără de care poate şi azi o jumătate de Europă ar fi stat sub cizma comunistă. Ai sesizat foarte bine, iar miştocăreala a venit din partea unui om deştept, Mihnea Dumitru, care, conform inteligenţei lui, putea fi mai precaut.

 4. Buddy Says:

  @ presedinte din topor,
  Ai f f mare dreptate in ce scri, dar vazut dinauntru e f f greu, de aceea si eu sint apostrofat cu toate injectivele posibile, am fost de cum am intrat cu acceptul propietarei si atunci am inceput si eu…
  Eu personal nu sint nici pedelist nici liberal in notiune romaneasca, sint de dreapta si propavaduiesc unirea dreptei la propiu si la figurat…
  De ce imi place de Base, am anumite motive si intuitii ….
  Dar totodata stiu ca nimeni nu e nemuritor, poate dintre personalitatile in viata se incearca iconizarea lui Iliescu inainte de moarte….
  @ Roxana,
  Fara un tank de talia lui base nu se face nimic pe dreapta in Ro…
  Asta e esenta si intr-adevar el acum are nevoie de voi…

 5. Paul Says:

  @Budă: Tare grea e limba romana! Cite spagi ai dat ca sa termini scoala?

 6. Presedinte al Boborului Says:

  @Karina,

  ba eu stiu si ce personalitati il citeste pe Badin, nu bate câmpi, cu câteva sunt in contact direct (prietenie),cine este citit intelege minim ideile uneia prin mesajele mele, care orice o fi numai pro-base NU! Mai discutam si tâmpeniile uteciste badinesti, fara al acuza de rea intentie, uneori se teme si de umbra lui dar nu de base ci sa nu cada in disgratia stabilimentului care imparte bobi de porumb, nu este Base,nici securisti care daca incearca a se da la un astfel de jurnalist ce respecta cu sfintentie regula, este protejat, Badin dovedeste docilitate utecista,mai mult nu spun. Totusi; suntem in U.E, Un Stat de Drept iat tov Pacepa sa-si vada de afacerile sale , in USA a ajuns mai rau decât la noi in comunism (controlul populatiei, manipularea ordinara via mass-mediei atinge cote haluciante acolo)

  @Roxana,

  al citi constant nu insemna acorda importanta mai mare decât o are, cititorii sai si ai tai nu voteaza base,majoritatea absenteaza. Atât tu cât si Badin, ati pierdut multi cititorii fideli (excludem personalitatile, putine la numar) asupra carora condeiul vostru avea mare putere, adevarata „arma”, o mai aveti in labute, dar munitia nu mai este de razbel ci oarba, o biata pocnitoare de speriat ciorile.

  Cred ca atât tu cât si Badin ati ratat sansa mentine in topul preferintelor noastre, C.T.P , nu trebuia sa va smangleasca aura, asa cum base pe ceea a CDR, C-tinescu. Badin si-a dat seama , statistica unui blog spune multe, el cauta da o lovitura de imagine ptr as recupera pozitia pierduta. A da un simplu click citi pe diagonala, adesea doar titlurile, nu inseamna mare lucru, este o simpla rasfoirea a presei, Badin nu a reusit strânge in jurul sau un grup atât de numeros incât sa se teama cineva sau sa tina cont de voturii, concret;

  campania antibase nu i-a adus lui Badin nici un beneficiu de imagine, nu a castigat cititori mai multi, cu toate ca este supermediatizat via Jurnalul si A3, consumatori JN-A3 nu mai trebuiesc convinsi ci, cei pro Base alatura vouo,mare recolta nu ati facut in ceei patru ani de campanie antibase. Asa ca nu vad de ce asi pierde timpul convinge sa va alturati lui Base, asta ar fi ultima tâmpenie.

  Tu specialist in filologie ma vezi printre rânduri un dobitoccit pro base?

 7. Buddy Says:

  @ Paul,
  Auzi maestre, am observat ca le sti pe toate…
  Ma scuzi ptr dictie , dc. poti binenteles…
  Nu te uita la limba mea romana, ca-s plecat cam de 20 ani din Ro., uite-te
  la ce scriu ca virgula continut… dc. poti…
  Te rog ca esti acum de serviciu, da-mi si mie un raspuns mai pe intelesul meu, la intrebarea pe care am pus-o la ultima postare, binenteles dc sti si scuteste-ma de alte aforisme ca sint satul, nu asta e rostul unui blog mai ales de DR.

 8. Paul Says:

  @Bud.. (inca nu stiu cum sa finalizez al tau nick deoarece vad ca ai scris cum trebuie al meu nick)
  Nu e vorba de dictie… dictia se ocupa de cum pronunti. Nu le stiu pe toate si nici nu doresc sa le stiu pe toate!
  Nu sint deloc de serviciu!
  Nu sint deloc de dreapta, stinga, centru, extrema sau ce mai vrei tu! Dar sint impotriva unor anumite reactii pe care le-ai avut!

  Nu ma intereseaza retrocedarile asa ca nu am idee despre legislatia in domeniu! Ca sa nu mai zic ca sfaturi de acest gen le ceri celor care sint in domeniu! In US parca exista astfel de cultura daca nu ma insel eu.

  si daca nu iti e prea greu… http://www.dexonline.ro te va ajuta mult!

  PS: inca astept sa imi raspunzi la intrebarea legata de acuzatia ta cu proslavitul unor personaje politice! Nu te face ca uiti! Daca ai probleme cu meoria promit ca iti trimit colet cu lecitina si gingseng!

 9. Buddy Says:

  @ Paul,
  pai eu ti-am raspuns deja, am incurcat borcanele citind si pe alte bloguri dar memorindu-te pe tine pe retina ptr superlativele cu care ma umplii…
  ce vrei mai mult….
  eu am sfatuitor legal dar vroiam un raspuns mai pe mintea mea… in fine iti multumesc, ma descurc…
  Apropo lecitina ar fi binevenita, nu ?!
  de ginseng nu am nevoie, sint altele mai potente pe aici…

 10. Paul Says:

  @Buddy: 🙂 gingseng nu e numai pentru potenta! Eu ma refeream strict la partea de memorie! Imi pare rau daca ai inteles gresit cu gingseng! Nu fac astfel de atacuri gratuite! Iar daca o fac, asa cum ai observat, o fac intr-un mod mult mai transparent si direct!

 11. Buddy Says:

  @Paul,
  Dc. tu folosesti ginsengul ptr ce zici, poate e o greseala, ptr. memorie sint altele pe aici, eu imi aduc aminte destul de bine ce trebuie, filtrez numai ce trebuie si memorez, blogaritul nu-l filtrez ca nu prea am ce, adica nu e prea de folos, doar asa ptr exercitiu … sti tu dincare… in fine o sa incerc sa deschid un nou directory si incep sa-l umplu dc. am cu ce….

 12. Buddy Says:

  @ Paul,
  pe aici gingsengul tau se comercializeaza sub denumirea ginseng, nu stiu cum e in Ro.

 13. Paul Says:

  @Buddy: 😆 recunosc ca nu m-am uitat la scrierea corecta! deh.. am botezat si eu
  Nu am spus ca eu nu gresesc!

 14. Buddy Says:

  @ Paul,
  Thanks,
  Anyway, am vazut ca ai gustat din din frumusetile din realitatea pietroasa, ti-ai dat si cu parerea, ai si o admiratoare (anca)…
  Dupa mine tipa din poza e buna de PM
  Ar deschide toate usile si ar rezolva multe, ti-o zic eu…
  Cu futaiul s-o lasam mai moale, caci aici discutam politica, un alt tip de futai,nu…

 15. Paul Says:

  @buddy: am dat o cautare pe google cu a mea greseala… surpriza! 🙂

  ***.alibaba.com/catalog/100639070/Siberian_Gingseng_P_E.html

  ***.ecumparaturi.ro/cosmetice/1637/additiva_superform_+_gingseng_vitamine

  ***.news20.ro/newstag_gingseng.html

  Dar asta nu ma scuteste de greseala! Recunosc greseala…

  PS: asteriscurile sint puse pt a putea posta comentariul! Daca sint inlocuite cu 3 de w…

 16. Paul Says:

  @Buddy: se pare ca te-am laudat degeaba! Nici macar 3 ore nu a tinut minunea….

  Ai redevenit mirlan… se pare ca este starea ta naturala!

 17. Presedinte al Boborului Says:

  buddy,

  mai ales la câta impotenta misuna….

 18. Presedinte al Boborului Says:

  buddy,

  nu te speria, este metoda utecista (se citeste bolsevica) ptr excludere din grup,terorizarea celor care nu pun botul misinoarilor bolsevici ce urmaresc acum sa faca din noii o natiune de masochisti.

  Te asigur, nu ai sa întâlnesti nici un filolog autentic (cazul Roxanei), care sa se potcneasca in greseli, sa nu inteleaga esentialul mesajului. Bolsevici dupa ce ne-au pocit limba,aiurit in reguli stupide pecare nu le poate stapâni decât cercul lor, fiind si insuportabile, si-au facut o arma pe care o constati si tu. fa o proba, aproba-le aberatiile si ai sa vezi cum te lauda, numai vad nici o greseala. Astora, se adauga utecisti (nostri), care pt as da si ei importanta… papagali!

  Se raspunde cf directivelor preasfintiei sale patriarhul securistilor.

  Ar fi pacat/catastrofal ptr Roxana sa ramâna doar cu papagali , sa renunte la sare si piper. Am citit multe bloguri /diagonala/ , respectiv dialogul autor-cititor, ptr moment Roxana pare cel mai reusit. Problema nu consta in faptul ca nu am fi capaili dialoga civilizat cu adversari ideologici asa cum ne acuza ei, buba consta in faptul ca nu poti dialoga cu un infractor, cu agenti platiti ai cosmetiza imaginea, diaboliâznd in exces adversarul, cazul nostru Basescu.

  Basescu este detergentul de albire al iliestilor, nastasestilor, constantinestilor folosit de specialisti in imagine. Numai ca Basescu i-a luat in serios rolul, „prostimea” (citeste victimile autentice nu facute la UTC), simte mirosul de duhoare bolsevica si nu pune botul. Astia care il injura azi pe Basescu au fost cica de- ai nostrii, cu care am visat face marea schimbare (96-00), si, tot acestia au fost ceei care in 2000 ne sfatuia alege raul cel mai mic, tov Iliescu,dupa marea cacialma CDR-tineasca. Sun cameloni utecisti care au confiscat P-ta Univ, au dat navala in dreapta ptr a o distruge, azi au revenit la matca,si-au incheiat misiunea, au primit alta, al spala pe Ilici, Nastase si alte sinistre personaje cazute pe capul nostru dupa 47.

 19. Buddy Says:

  @ Paul,
  Nu am devenit mirlan, am zis-o exact, asta e starea de spirit din Ro,
  la TV, in ziare, pe bloguri,etc.
  Cind te uiti la Tv si prezinta o tipa mai bine, aia are balcoanele (termopane
  cum le zice-ti voi) descoperite 80% si minijupa, asta poate nu ar fi nimic, dar felul cum sint urmarite cu camera te invita la ce ti-am zis mai sus…
  Ia aminte la ce spune presedintele,are dreptate, impotenta romanului e proverbiala, nu numai fizica dar si cea intelectuala (mai grav). El devine potent cu adevarat numai cind trece afara….
  Intelege exact ce vreau sa spun, doamne…
  Adica tu agreezi porcariile asa zisului ziarist si eu cind iti ridic o minge la fileu ma faci mirlan.
  In alta ordine de idei e buna de PM (prime minister), oricum mai buna decit Tara, Nasty si altii, nu vorbesc de cei ce vor veni ca nu stiu ( ba nu, dc vine Geoana, trebuie sa nu ma mai declar roman la recensamint pe aici…)

 20. ruxi Says:

  Il sustine un tradator din cauza caruia au murit oameni. Imi faceti greata!
  Nu trebuie sa ma publicati, e suficient ca ma citeste roxania.

 21. Roxana Iordache Says:

  @Presedinte al Boborului. Fii serios! Că iar spun istoria cu Eugen Ionescu. 🙂

  @ruxi. Trădătorul cui? Al lui Ceauşescu? Al Moscovei? Al regimului comunist? Mă crezi că mi se rupe că au murit şi că au crăpat, şi că au făcut infarct etc. securiştii rămaşi? Cine i-a pus să servească patria? Serveau patria pe naiba! Serveau un regim asasin. Nişte jigodii nemernice, fără de care nici regimul nu ar fi durat atât. Cine vorbeşte de greaţă! Dacă ar vărsa milioane de oameni care au suferit, poate v-ar îneca în vomă, să vă săturaţi de nostalgie.

 22. alex.dumitrascu Says:

  Or fi buburosii astia, s-o fi certat cu ei si acum ii e frica.
  E o magarie la moda da eu stiu de unde sa-i iau. Si cum.
  In ultimul timp bautorii astia de bere pe datorie si-au intensificat activitatea.

  http://ro.altermedia.info/index.php?p=8719
  http://ro.altermedia.info/index.php?p=8714
  http://ro.altermedia.info/index.php?p=8710
  http://ro.altermedia.info/index.php?p=8709

  http://www.alegeri.tv/alegeri-locale-2008/sector-5-bucuresti/primarie/zarnescu-vasile

 23. Paul Says:

  Si Pacepa pe cine a servit? pt mine a fost clar ca minte in clipa cind am citit cit de tare ura el securitatea! mai sa fie.. cu toata ura aceea, viscerala chiar, a ajuns general!!! Sa ma scuteasca ….

 24. Roxana Iordache Says:

  @Paul. Era preferabil să servească în continuare şi comunismul să mai dureze 10 ani în plus faţă de cât a scurtat „trădarea” lui regimul?

 25. Paul Says:

  Nu am zis asta… si nu cred ca el a scurtat cu 10 ani comunismul! A facut ce a facut .. sa ii fie de bine! Dar sa ma lase cu partea aia … ca ura comunismul!

 26. Buddy Says:

  @ Paul,
  Pacepa a fost clarvazator, s-a prins ca o sa cada si a trecut „granita” ca
  Iliescu al tau…
  Imi aduc aminte ce anicom se dadea pri 90 de la terasa ministerului de externe, parca….
  Lui Pacepa nu ai ce sa-i reprosezi, ba sa-i multumesti…
  Ura de comunism probabil ca s-a nascut in USA care la adoptat ca pe fiul lor, tipul oricum e f destept ceea ce-i de remarcat pt un general din anii aia…
  Ginerele lui , nu-i dau numele dar baiatul e fiul unui mare sculptor de la noi, a fost coleg si bun prieten cu mine in scoala primara, am incercat sa dau de el, mai ales ca ma bucuram ca e in USA, deci pe undeva pe linga mine, dar nu am reusit, poate nu am fost eu suficient de bagacios…

 27. Paul Says:

  @Budă: iar o dai in balarii .. de unde ai scos cu Iliescu al meu ? Nu ma confunda cu Victor caruia ii spui ca aici joci teatru…

  Nu am de ce sa ii multumesc unui om care a slujit comunismul incit a ajuns general de securitate! Sa nu imi spui ca a juns pina la functia pe care a avut-o mironosita!

 28. Roxana Iordache Says:

  @Paul. El a recunoscut toate astea. Dacă ai citit „Orizonturi roşii” ai putut constata. Dar serviciile pe care le-a adus ulterior statului american pentru demolarea regimului comunist au compensat servituţile. Enorm au contat informaţiile lui, a dat o lovitură nimicitoare serviciilor secrete sovietice şi din ţările europene comuniste.

 29. Paul Says:

  @Roxana: Nu a fost nimicitoare.. o lovitura grea… mai ales securitatii noastre, da! Dar nu cred ca il absolva de ce a facut! Dar asta e.. e istorie deja! Fiecare cu pacatele si crucea lui!

 30. Roxana Iordache Says:

  @Paul. Asta numai Dumnezeu decide, cum bine spui.

 31. Presedinte al Boborului Says:

  Auzi tu ce enormitate, Pacepa rol crucial in demolarea comunismului când el il are la instaurarea lui si,iarasi se uita, distrugerea elitei tari de la vladca pâna la opinca.

  Orizonturi Rosi, buna ptr vremea ei, o literatura specific americana, azi cartea asta nu mai sta in picioare.

  Pacepa sa salvat pe sine, a mirosit (ei tocmai el sa nu stie), ca comunismul totalitar intrase in faza a III-a (finala), urmat de cea globala pe care o serveste la greu si azi. A mai produs si multa confuzie, este un impostor mai mare decât base pe care il acuzati voi, dar este greu de înteles marea diversiune, pe cine vizeaza exclude si pe cine baga.

  Nici pe Ceausescu nu la clintit un milimetru,si-a schimbat cifru si a mers totul Ok, USA (vestul) a pompat mai departe in ceasca,pâna in 89.

  Si apropo de averile pe care le cere azi de la Ro, de unde a avut el bunuri mostentie,ptr ca provine tot dintr-o famile de sucursori (origini santoase), dar vorba de ieri a riciului…. de 7 ori intrun deceniu tot pe ei , popolatie sado-masochista, mai ales telectuali astia… sunt cei mai mari labari… Când ma uit la vecini mi se face rusine ca sunt român, ceea mai abjecta intelectualitate fatata de comunsim o gasim la românii

 32. Presedinte al Boborului Says:

  Si totusi, Badin merge mai departe cu bloguiala, pai cine a crezut o clipa ca se opreste, si de ce sa se opreasca, este ograda lui privata , nu cere la nimeni voie. ne promite multe, sa vedem ce ne va „da”

  Asadar; au existat la final 578 click-uri,putin ,foarte putin ptr un supermediatizat cum este Badin, daca mai scadem de aici clickru-rile duble, ramâne si mai putin,dar sa o lasam asa, tto foarte putin ptr o ditamai industrie.

  Ce am spus in primul meu mesaj este deplin confirmat, nu este atât de important in bloguism, nu a dat lovitura. Ah, a pus mâna si pe un „terorist” tot este la moda teorismul… asta miroase a.. ce mai tovarasi utecisti?

 33. Alex Says:

  Pacepa, omul sistemului, a virat-o in America atunci cand a simtit ca regimul comunist se clatina.
  Nu a avut nici un rol la caderea comunismului, a pregatit terenul ca avutia romaneasca sa treaca in patrimuniul multiveceurilor americane. Contrar intereselor noastre ca averile din tara sa ramana in tara, profiturile sa nu se scurga garla spre SUA, nici spre Rusia, Austria, Germania, Elvetia, Suedia Finlanda, iar noi sa ramanem cu munca, saracia, nevoile si neamul.
  Caderea comunismului a fost orchestrata de Reagen, Gorbaciov si Theacher. Sau, mai corect, de Dumnezeu prin oameni. Pentru ca, daca ingaduia Dumnezeu, eram si astazi sub stapanire comunista.

 34. Roxana Iordache Says:

  @Alex. Exagerezi. Mult.

  @Presedinte al Boborului. Fără Pacepa, căderea comunismului era întârziată. Şi probabil, cu sânge cam peste tot, nu doar la retardaţii de noi.

  Băsescu, detergent? 😆 😆 😆

  @alex.dumitrascu. Abia acum am deschis primul link. Cine e autorul?

 35. Alex Says:

  De fapt divagam mult, in loc sa ne concentram pe ideea topicului (ce sustine concret Pacepa si ce zice Badin) ne canalizam inutil pe trecutul gheneralului. Din comentarii n-am aflat nimic de fond, numai retorica goala despre rolul Marelui Securist in caderea frunzelor toamna.
  A spune ca Pacepa a fost stalpul sistemului este echivalent cu a reitera ca iarna nu-i ca vara, insa n-am aflat un cuvintel despre cat de fondate sunt afirmatiile lui Badin, avand in vedere ca un sef SIE, trecut prin ciur si prin darmon, ii ia apararea.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: