ZICALA ZILEI. AZI, GHEORGHE FUNAR

Foto: kappa.ro

„CERT E CĂ LA MAMAIA A ÎNVINS TATAIA”.

13 răspunsuri to “ZICALA ZILEI. AZI, GHEORGHE FUNAR”

 1. Victor Says:

  Roxana, si mie mi-a fost dor de tine. Am fost plecat. Dar m-am intors. :)))) Vezi ca iar a postat tipa la postul cu pricina. Ai zis sa te informez si eu ca informator ce sunt ma conformez. :))) Tin la tine si de aia iti spun. In schimb tu ca o Iuda ce esti ai intrat pe blogul meu si te-ai luat acolo de Iliescu…

 2. Roxana Iordache Says:

  @Victor! Bine-ai revenit!

  P.S. Iudă eşti tu! Tu nu te-ai luat aici de Ludovic?:)

 3. Victor Says:

  Asa am facut? Am gresit , ce vrei? Nu stii ca nu ma pot abtine? :)))

  PS.Sa-ti verifici mailul.

 4. Victor Says:

  PPS. E geniala asta cu „la Mamaia a invins tataia” :))) cine a zis-o Funar?

 5. Victor Says:

  PPPS. Dar nu este adevarat. Iliescu nu are nici un amestec! Totul se datoreaza scorului slab pe care l-au obtinut cei de acolo. Aproape cat a luat Ludovic!!! :))))

 6. barlogulpntcd Says:

  M-am tot gandit daca sa o dau sau sa nu o dau dar m-a amuzat. Chiar daca postez la zicala zilei

  Apărătorul democraţiei /Le Figaro/ Franta/ 30.06.2008
  Par de notre correspondant a bucarest luca niculescu

  Acest bărbat de 40 de ani este un susţinător al democraţiei româneşti.
  Decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice din Bucureşti, este şi preşedintele Asociaţiei „Pro Democraţia”, unul din ONG-urile cele mai active, cu 30 de filiale răspândite în toată ţara.

  „Pro Democraţia” supraveghează alegerile, o sarcină, uneori, delicată, în special în anii ’90, când democraţia românească era încă bâlbâită.

  De asemenea, a fost şi unul din artizanii schimbării sistemului de vot în România, care a trecut de la cel proporţional la unul majoritar.
  Invitat permanent pe platourile de televiziune şi în ziare pentru a-şi da cu părerea în problemele importante, Cristian Pârvulescu este un bun cunoscător al sistemelor politice europene, un lucru destul de rar într-o ţară în care recenta aderare la UE n-a şters un oarecare filo-americanism.

  Regretul său: „Nu există o viziune românească pentru Europa.

  Paradoxal, de la aderarea la 1 ianuarie 2007, ne-am îndepărtat în loc să ne apropiem de Europa. Pentru mine, Europa nu este nici o zonă geografică, nici o piaţă: este o stare de spirit, bazată pe valori. Acest lucru este ignorat, în continuare, de oamenii politici români”.

  Mie imi place de Luca Niculescu

 7. barlogulpntcd Says:

  Hai sa dau si cu liberalii de dincolo de Prut

  Liberalii au comemorat victimele regimului sovietic

  Cîţiva zeci de membri ai Partidului Liberal (PL) au format, sîmbătă, un lanţ viu al memoriei în faţa reşedinţei Preşedintelui Republicii Moldova.

  Manifestanţii s-au luat de mîini şi au aprins lumînări în memoria anexării Basarabiei la Uniunea Sovietică pe 28 iunie 1940. Ei au purtat de asemenea tricolori româneşti cu panglici de doliu în semn de durere după victimele regimului sovietic şi al deportărilor masive.

  Liderul PL, ex-preşedintele Consiliului Municipal Chişinău, Mihai Ghimpu, a spus că 28 iunie este o zi de doliu în istoria poporului român şi, mai ales, a românilor din Basarabia.

  Dacă nu ar fi fost ocupaţia sovietică, am fi demult în Uniunea Europeană, a declarat Ghimpu.

  La acţiune a participat şi Primarul General al mun. Chişinău, Dorin Chirtoacă, care a spus că în R.Moldova mai sînt multe nedreptăţi care nu au fost corectate după proclamarea independenţei.

  sursa: INFOTAG

 8. Roxana Iordache Says:

  @Victor! Vezi că trec la represalii! Nevolnicii-ăia au luat cu toată organizaţia, jumătate din ce a luat Ludovic singur:)

  @barlogulpntcd. Yea. Partea proastă e că Europa nu (mai) ştie:)

 9. satmareanca Says:

  Foarte bine a zis Funar.

  Roxana, unde te-ai luat de tataia că vin şi eu să-ţi dau o mână de ajutor 😉 Poate mă scap şi la Orban, deşi tipul îmi pare simpatic, fără să fac însă vreo pasiune :)))

  Nici Orban şi nici Dâncu nu o să facă mai multe procente de atât în ţara baronilor, a Băzeilor şi a altor hăhăieli şi behăieli. În ciuda procentelor obţinute ori chiar de aceia, Dâncu face parte din clasa unor altfel de politicieni. Eu aşa îl văd. În plus, Grupul de la Cluj reprezintă singura opoziţie din PSD, fără ei partidul se întoarce de tot în trecut. Cred că PSD are nevoie de inteligenţa şi abilităţile lui Dâncu, nu îl poţi compara cu alde baronii de peste tot din ţară. E un tip rasat care se ştie, dar e prea evoluat pentru politichia de la noi. Orban, că tot aţi vorbit de el, are darul de a fi mai popular, dar este, totuşi, prea greu digerabil pentru majoritatea care merge la vot. Nu ştiu cum se face dar mie îmi plac numai politicienii ăştia ce fac 5 – 10% 😀

 10. Roxana Iordache Says:

  @Satmareanca. Nu m-am luat de el! Eu l-am criticat de-a lungul vremii, dar n-am scris ceva deosebit în ultimul timp. Însă urmează.

  Sunt de acord că Dâncu e foarte inteligent, dar cred că nu a procedat diplomatic şi nu a prezentat vreodată argumente plauzibile în favoarea opţiunii lui privind bascularea spre PD-L. Nu ştiu în ce măsură PSD acceptă dialogul intern real, dezbaterea. Se pare că că în mică spre neglijabilă:)

  Oricum, Orban a obţinut singur dublu faţă de grupul de la Cluj cu toată organizaţia:)

  Nu cred deloc că e greu digerabil, dimpotrivă:) Totul ţine de PR.

 11. Zexe Says:

  Politica este arta compromisului, iar o alianta cu PD-L, oricat de „compromisi” ar fi PSD-istii, nu ar face decat sa legitimeze ceea ce in mod neoficial s-a facut in mai toate localitatile unde aceasta alianta a fost profitabila pentru ambele partide. Patima si incompatibiliatea ideologica a unei coalitii impotriva firii nu o vad decat electorii fanatici ai unui partid sau ai altuia. Totul este calcul matematic si bani, muti bani. Atat.

 12. Victor Says:

  Serios? Chiar „urmeaza”? De ce? Nu mai este multumit Ludovic de Iliescu? L-a deranjat cu ceva? Era prieten cu aia de la Cluj? Sau pentru ca au avut aceleasi rezultate remarcabile se simte solidar cu ei?

 13. Roxana Iordache Says:

  @Zexe. Politica este arta posibilului. În alte judeţe, respectiv, localităţi, s-au făcut alianţe foarte profitabile cu PSD. La nivel naţional, cred că PNL nu are nevoie de nici o alianţă. Celelalte două partide au nevoie de PNL pentru alianţe.

  @Victor. Răspunsul e valabil şi pentru tine. Ciudat mesaj, oricum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: