EMIL BOC PREGĂTEŞTE ALIANŢA TRANDAFIRIE

Foto: România liberă

Emil Boc a susţinut o conferinţă de presă la stabilimentul din Modrogan, în care a anunţat, printre altele, ce va propune PD-L la întâlnirea partidelor cu preşedintele Băsescu pe tema scumpirilor.

Şi Boc a înfierat Guvernul de dreapta, şi a anunţat o avalanşă de propuneri atât de ultra-socialist-populiste, încât PSD cu Mircea Geoană par mici copii.

Tot au intrat ei cu trandafirul în PPE, dar prea puţin le-a păsat tovarăşilor populari de acolo, pentru care contează voturile în Parlament şi cotizaţiile. Iar PD-L prestează disciplinat, ca Partid al Prostituţiei Europene.

În rest, prin ţară, are dezlegare să facă tot ce vrea profitabil electoral pentru el şi pentru Traian Băsescu. O alianţă PD-L-PSD nu poate fi decât naturală şi cred că preşedintele de onoare, Ion Iliescu, s-a grăbit când i-a tras fleacul de dizolvare lui Vasile Dâncu.

Mazilitul are, însă, dreptate. PD-L şi PSD de potrivesc de minune. Sunt de aceeaşi mamă, de-o făptură şi de-o seamă. FSN. Iar domnul Iliescu n-ar mai trebui să se opună cursului natural al evenimentelor: discursul lui Boc de azi i-a amintit, probabil, de propria-i tinereţe revoluţionară.

19 răspunsuri to “EMIL BOC PREGĂTEŞTE ALIANŢA TRANDAFIRIE”

 1. J o h n s o n Says:

  Poimaine o sa traga un discurs de dreapta ca sa-i impace si pe capitalistii portocalii parveniti din asfalt si borduri iar raspoimaine nu va mai trage decat apa…Dupa atatea doctrine marca PDL chiar se impunea:mad:

 2. J o h n s o n Says:

  @ Roxana,
  Frumos presedinte ciugulit avem in poza,ce-a fost si ce-a ajuns.Dintr-un incendiator naval de elita un biet inverzitor de fiole.Bleah !:cool:

 3. Roxana Iordache Says:

  @ Johnson. 😆

 4. toader Says:

  textul declaratiei unde e?

 5. Marius Mina Says:

  Auch, voi nu observati ca Boc debiteaza exact ce-i sufla Basescu-n gura?
  Ceea ce nu stie Boc inca este faptul ca „afacerea Mihalieanu” a intrat din nou in atentia parchetului si cercetarilor judiciare.

  Functionarii Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) si cei ai Administratiei Fondului Imobiliar (AFI) i-au inchiriat ilegal si apoi i-au vindut ilegal un etaj din vila din strada Mihaileanu sefului lor de la acea data, Traian Basescu. Angajatii PMB si AFI au incalcat mai multe prevederi ale Legii nr. 112/1995, ale Legii nr. 10/2001, si ale normelor de aplicare ale acestor legi.

  In cazul Mihaileanu, avem de a face cu un sir de ilegalitati de natura penala si civila: repartitia apartamentului, incheierea contractului de inchiriere cu nerespectarea conditiilor legale, existenta a 2 contracte de inchiriere simultan pe numele lui Traian Basescu (unul cu RAAPPS, altul cu PMB), vinzarea cu nerespectarea conditiilor legale la un pret derizoriu. Toate acestea demonstreaza ca ne aflam in fata unei activitati elaborate de incalcare a legii de catre functionari publici de la AFI si PMB cu scopul de a-i oferi un folos material injust sefului lor de la aceea vreme, Traian Basescu.

 6. Marius Mina Says:

  Parchetul a deschis dosar penal in urma unei plangeri facute de Grupul de Investigatii Politice.

  Potrivit plangerii depuse de GIP, apartamentul locuit de fostul demnitar comunist Stefan Voitec “i-a fost fost dat in chirie ilegal si ulterior vandut ilegal” lui Traian Basescu pe vremea cand acesta era primar al Capitalei.

 7. alexandru petria Says:

  Cine-i Boc?

 8. Roxana Iordache Says:

  @toader. V-aţi obişnuit să vă dau linkuri – corect, eu aşa lucrez. Dar nu am stat după transcript, am vrut s-o trântesc fierbinte. Când am transcriptul sau o ştire cu citate elocvente, updatez – ştii şi asta:)

  @Marius Mina. Dacă mai zici ceva de GIP, sun la Otopeni să-mi trimită nişte pungi din alea de vărsat în avion.

 9. Marius Mina Says:

  @Roxana
  Pentru tine sau pentru Basescu?

 10. J o h n s o n Says:

  @ Marius Mina,ti-am citit cateva editoriale…De exceptie,de colectie,felicitari !

  @Roxana ,GIP e a lui Ciuvica ? De ce-ti trebuie citrice ?

 11. barlogulpntcd Says:

  Aveti si declaratia:

  Liderul PDL, Emil Boc, a anunţat că democrat-liberalii vor propune, marţi, la consultările de la Cotroceni, acordarea de ajutoare pentru energie termică şi pentru electricitate, dar şi majorarea pensiilor începând de la 1 august 2008.

  Delegaţia PDL care va merge la Cotroceni, compusă din Emil Boc, Theodor Stolojan şi Gheorghe Pogea, va prezenta un document de 10 pagini, care va cuprinde punctul de vedere al partidului faţă de temele propuse de preşedintele Traian Băsescu.

  Emil Boc a susţinut, luni, că răspunderea politică pentru majorarea preţurilor aparţine nu numai PNL, ca partid aflat la guvernare, ci şi PSD, în calitate de „co-autor al actului de guvernare”.

  Liderul PDL a susţinut că întâlnirea de la Cotroceni poate fi un moment în care să se ia decizii strategice, astfel încât să se influenţeze direcţia viitorului României, să se reducă dependenţa de importurile de energie şi să se transforme agricultura într-un sector exportator de produse agro-alimentare.

  Boc a anunţat că PDL va propune 5 măsuri pe termen scurt. Prima ar fi creşterea venitului minim garantat pentru acoperirea creşterii preţurilor. A doua măsură se referă la acordarea de ajutoare pentru încălzire şi pentru energie electrică tuturor categoriilor cu venituri reduse, iar a treia la creşterea salariului minim pe economie, de la 500 la 575 de lei, pentru a acoperi impactul majorării energiei electrice şi gazelor naturale.

  A patra măsură este devansarea majorării pensiilor, începând cu 1 august. Boc a spus că pensionarii nu vor reuşi să facă faţă majorării preţurilor, astfel că această categorie socială trebuie protejată, prin majorarea, începând cu 1 august, a punctului de pensie, cu 7,5%,. Astfel, punctul de pensie trebuie să fie majorat, în viziunea PDL, de la 37,5% din salariul mediu pe economie, la 45%. Cea de-a cincea măsură, în viziunea PDL, se referă la acordarea de ajutoare sociale pentru persoanele foarte sărace, care nu primesc alt fel de compensaţii.

  Boc a completat că măsurile pe termen mediu pe care PDL le va propune la Cotroceni vizează reducerea dependenţei energetice de importurile de energie şi iniţierea unei strategii de transformare a agriculturii într-un sector exportator de produse alimentare.

  Liderul PDL a mai arătat că măsurile pe termen lung ale PDL se referă la creşterea producţiei agricole a României, la economisirea energiei şi la eficientizarea energetică.

  sursa MEDIAFAX

 12. Victor Says:

  Rautacisme peste rautacisme. Iliescu nu are nici o legatura cu sanctionarea celor care au obtinut rezultate slabe. Voi v-ati obisnuit sa ganditi in stilul liberal adica cum se procedeaza la voi. Iliescu, dimpotriva, a propus sa nu se ia nici o masura de sanctionare acum.

 13. Victor Says:

  PS. Asta este daca toti le faceti curte pesedeilor. Ii infierati prin declaratii dar in fapt faceti ce vor ei. A se vedea chestiunea cu pensiile care au crescut nejustificat de mult in timp ce salariile bugetarilor sunt inghetate. Bugetarii sunt mai putini decat pensionarii la vot, nu?

  Parca il vad pe tipul de la finante ca vine cu un anunt ca iar mareste pensiile. Guvernul portocaliu ne-a adus in sapa de lemn. Maresc pensiile in timp ce dobanda de referinta BNR a ajuns la 10% si inflatia a inceput sa semene cu cea din anii ’90.

 14. Roxana Iordache Says:

  @barlogulpntcd. Mă enervez! Şi la faza asta chiar îmi pare rău. Superbitate de minţi deştepte, documentarişti, politologi, psihologi, analişti, tipi şi tipe mişto – uitaţi-vă la Bârlogul meu drag, şi ei stau ca tâmpiţii în marja de eroare! Mă enervez.

  @Victor. Victoraş, hai, mă laşi?:) Nu chiar tu ai spus că Iliescu i-a f…ript? Stilul liberal e şi stilul tău, dacă n-ar fi Ilici, singur ai recunoscut că ai fi liberal şi că ai votat PNL şi CDR. PSD, ţi-am mai spus, din partea mea, catastrofă la fel ca şi PD-L. Amândouă este egal FSN.

  Pensiile nu puteau creşte serios decât în condiţii de economie liberală performantă. Restul e demagogie. Evident că o să i-o dea-n bot lui Boc şi probabil va fi un pic devansată noua mărire a pensiilor, iar măsura se va contabiliza la PNL. După care pe Boc îl vor râde şi curcile:)

 15. alex.dumitrascu Says:

  Si daca in urma adoptarii unor „masuri’ de tip crestere salariala , pensii, subventii, domnul Isarescu isi va lua degetul de pe butonul politicilor monetare si ii va lasa dracului pe toti sa-i ia apa inflatiei cum ar fi?
  Nu poti sa fi nici de „dreapta’ nici de ‘stanga” daca esti dobitoc.
  poti sa fi de dobitoc si cam atat.

 16. Roxana Iordache Says:

  @alex.dumitrascu. Eu mai glumesc cu Victor;)

 17. Victor Says:

  Roxana, voi ati luat numai jumatate din schema maririi pensiilor de la pesedei. Ca aia nu v-au dat toata schema. Adica si de unde sa faceti rost de bani. Acum serios, eu cred ca masurile astea populiste sunt daunatoare. Vorba lu’ Alex, las-o naiba de stanga sau dreapta hai sa fim atenti ca tipa ala de la BNR de un an de zile si tipa degeaba. Trage-l de maneca pe Ludovic.

  PS. Am auzit ca in trecut il trimitea Patricu sa-i cumpere tigari. Este adevarat? 🙂
  PPS. Pentru ca te-ai luat de Iliescu la mine pe blog. :)))

 18. Victor Says:

  PPPS. Desi nu stiu daca Alex ma facea pe mine dobitoc. :)))

 19. Roxana Iordache Says:

  @Victor. Noroc că am verificat înainte de culcare, că altfel îţi rămâneam datoare şi nu-mi place.

  Stai liniştit, la mine s-a referit Alex, nu la tine. Dar eu am recunoscut de mai multe ori că sunt prostuţă. Somn uşor!

  P.S. Vezi, că dacă-i mai asculţi pe feţele-alea ale Cotidianului de la iRealitatea, te prosteşti:)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: