GABI SZABO ÎL SUSŢINE PE ANDREI CHILIMAN

„Chiliman este singurul primar bucureştean care s-a implicat cu adevărat în promovarea sportului românesc. Se vede că a făcut sport de performanţă. Am găsit în el un partener. Şi nu se gândeşte numai la viitorul sportului românesc, ci şi la felul în care cresc copiii noştri. A refăcut parcurile şi locurile de joacă. Modernizăm împreună baza sportivă „Iolanda Balaş”. Datorită lui, copiii din Sectorul 1 vor avea un loc unde să practice înotul şi atletismul. De aceea am încredere că va câştiga din nou cursa pentru Primăria Sectorului 1. Îl susţin! Andrei Chiliman a ales întotdeauna drumul drept. Alege-l şi tu!”  

54 răspunsuri to “GABI SZABO ÎL SUSŢINE PE ANDREI CHILIMAN”

  1. Karina Says:

    A renovat si Scoala 3 de pe Titulescu din cate stiu. Scoala cu profil sportiv si cu bazine de inot.

  2. roxanaiordache Says:

    Da, e o şcoală de prestigiu şi foarte bună. Oricum, e o performanţă să te susţină Gabi Szabo, e o cârcotaşă, în sensul bun. La backgroundul ei, e clar că nu face decât ce vrea şi ce crede ea.

  3. Marius Mina Says:

    Chiliman castiga in turul doi.Mistretzul lui Videanu a uitat sa-si puna lantz la bicicleta de campanie.Desi nici Chiliman nu m-a „excitat” cu prestatia lui, pulsul strazii il simt de aici.

  4. roxanaiordache Says:

    @Marius. Eu cred că va câştiga din turul I. Dar Murgeanu e nesimţit pentru bannerul lui Orban, pe care l-a scos. A uitat ce băiat bun e. Şi aşai trebuie lui Ludovic. Să se sature, dacă încă nu s-a prins că e campanie electorală. Toată lumea spune că e perfect la program, că e singurul cu soluţii articulate. Ştiu. Dar fără să pună jos impostorii nu câştigă. Sau nu aşa uşor pe cât ar fi putut. Eu îi făceam bucăţele şi îăi dădeam la puii comunitarei Leuţa.

  5. roxanaiordache Says:

    @Marius. Na, că am făcut, probabil, prima eroare gramaticală din viaţa mea. Asta e situaţia:)

  6. Marius Mina Says:

    Din turul unu daca prezenta la vot va depasi 50%, ceea ce nu prea sper.

  7. roxanaiordache Says:

    Iese-iese. Oricâţi ar veni la vot.

  8. Marius Mina Says:

    Ok, sa iasa….

  9. roxanaiordache Says:

    Da, dar miza mare e aia mare.

  10. Marius Mina Says:

    Campaign & Body Language
    McCain si Hillaryoasa
    http://www.foxnews.com/video2/video08.html?maven_referralObject=860235&maven_referralPlaylistId=&sRevUrl=http://www.foxnews.com/oreilly/index.html

  11. Karina Says:

    Orban nu l-a atacat deloc pe Blaga. Oprescu da, si chiar si Diaconescu (prin faza cu mita electorala data de Flutur)

  12. instalatorul Says:

    E greu de spus cine va cistiga la sectorul 1: cred ca pina la urma avem de-a face cu vechea lupta intre PCR si Securitate: dl Murgeanu, denuntat ca informator si dl Chiliman, onorabil exemplar in activul PCR din fosta IPA. Pina la urma, cu toata declaratia electorala a dnei Szabo, mie unuia mi se pare ca dl Murgeanu va pune mai bine in valoare sectorul 1. Asta incercind sa fiu obiectiv. Subiectiv, mi-e pur si simplu scirba de pseudoliberalii asa-zisi penelisti si incerc o compasiune pentru dna Iordache, de care desigur ca ea nu are nevoie, dar in fine asa simt eu si simtamintele vin si trec, ele cu greu pot fi oprite. Mi-a trecut pe la ureche cum ca zona Baneasa, zona puternic liberala, nu prea ar avea de gind sa-l sustina pe dl Chiliman.

  13. Karina Says:

    Ia uitati ce scrie in Cotidianul:

    „Ultimele două zile de campanie pentru candidatul PNL, Ludovic Orban, vor fi îndreptate spre a atrage din voturile principalilor săi contracandidaţi: Blaga şi Oprescu. Astfel, chiar ieri-seară a organizat un concert pentru pensionari cu solişti în vogă ai anilor ’70-’80, iar mâine un concert de muzică populară. „Ne adresăm prin aceste concerte electoratului tradiţional al lui Oprescu şi Blaga. De aici trebuie să mai scoatem voturi. Este cuvântul de ordine din ultimele două zile de campanie“, ne-a declarat o sursă din stafful liberalului. Sursa citată ne-a mai precizat că se aşteaptă joi sau vineri – din partea unei părţi terţe – la dezvăluiri-„bombă“ privind pe unul dintre contracandidaţii lui Orban, dezvăluire care ar putea schimba pe ultima sută de metri raportul de forţe al competitorilor. ”

    Oare la ce dezvaluiri se refera si in legatura cu cine?

  14. Karina Says:

    @instalatorule

    Daca tu esti scarbit de liberali afla ca si noi, multi dintre bucuresteni, suntem scarbiti de securistii lui Basescu.
    Asa ca cu scarba suntem chit, nu?

  15. Karina Says:

    ca cu=cacofonie dorita

  16. Marius Mina Says:

    Pe ultima „suta” e normal sa apara bombe, Blaga stie de ce…l-am vazut stresat in ultimile doua aparitii televizate, simte ca i se pregateste o „prajitura”.S-o pape sanatos cu basestii lui cu tot>

  17. Karina Says:

    @Marius

    Cum sa nu fie stresat un fost director al unei intreprinderi „obiectiv strategic” (fostul Sovrom-Kwartit) pe vremea comunismului in „orasul rusesc”?

  18. Marius Mina Says:

    Nu de acolo i se va trage sufletul, sunt altele loco destul de inflamate si gata sa explodeze.

  19. Marius Mina Says:

    Daca Roxana castiga pariul merita o sampanie de la gheatza…

  20. Karina Says:

    Ce pariu?

  21. Karina Says:

    http://evz.ro/articole/detalii-articol/805457/LUDOVIC-ORBAN-A-donat-si-Patriciu-dar-e-posibil-sa-fi-donat-si-in-alta-parte/

  22. Marius Mina Says:

    @Karina- Roxana s-ar putea sa aiba dreptate. Sondajul de pe ZIUA este inca viu , Orban se mentine de la inceput pe primul loc.

    Votati primarul Capitalei!

    Blaga (33.12%)
    Oprescu (17.71%)
    Orban (37.84%)
    Diaconescu (9.17%)
    Gusa (2.15%)

  23. roxanaiordache Says:

    @instalatorul. Bun venit! Deşi instalaţiile pline de compasiune de acest gen nu prea ţin prin Roxania. Oricum, mulţumesc pentru politeţe. Ceea ce mă face să sper că nu-i totul pierdut pt dvs. Oricum, Chiliman e neam de boier vechi, aşa că să-l treci la activul PCR e chiar o performanţă:)

    @Karina, Marius. Chiar aşa, ce pariu? Pe caii de rasă?:)

    Dar, Marius, nu te lua după sondaje. Nici un fel de sondaje. Poate pentru prima oară, alegătorii vor spulbera toate porcăriile. Sper asta. pentru că în acest caz, Orban câştigă de departe.

  24. Marius Mina Says:

    Sondatorii vor da vina pe nehotarati cand cifrele lor nu se vor match up cu rezultatul de la urne.Leprele sunt oricand gata sa motiveze manipularile prin diverse metode . Cine crede in sondajele lui Vantu’ si Lazaroiu?
    Poate echipa de boci…
    In editorialul de azi din Romanika Libertina, Alina Mungiu-Lippidi se rupe-n piruete , un semnal care ar trebui sa-i dea de gandit flotantului cu freza pe spate de la Cotroceni.
    http://www.romanialibera.ro/a125695/teoria-conspiratiei-si-alegerile-locale.html

  25. Marius Mina Says:

    Videanu pregatit de sacrificul suprem pentru seful suprem.
    Bordurile la controlul DNA.Multe nereguli si posibile consecinte penale.
    http://www.romanialibera.ro/a125704/primaria-capitalei-in-atentia-dna.html

  26. Karina Says:

  27. Marius Mina Says:

    M-am prins (am consumat Kefir), stai in ograda lui Ontzanu.
    Urmaresc din nou bataia de joc a lui Gabriela Firea, pina acum am avut impresia ca doar face pe prostutza, m-am inselat. Orban n-a schitzat macar o tentativa de upercut la Blaga desi a avut loc de-ntors .Daca apare cu ceva bombastic pentru Blaga in urmatoarele doua zile , voi concluziona ca echipa de consilieri a Ludovicului, a rontzait direct si invers proportional sansele acestuia la Primaria Bucurestilor.Asta nu inseamna ca el e absolvit de ceea ce-mi va debita inspiratia dupa exit poll.

  28. Marius Mina Says:

    Rectificare
    Daca NU apare cu ceva „bombastic’

  29. toader Says:

    fara suparare,
    cand am fost in buc am vazut sectoarele 1,2,3 si 4. prin 5 si 6 nu am pus piciorul. 3 e ok, 2 si 4 dezastru, 1 a luat-o in jos serios. de curat e curatel ca deh, e 1. in schimb urbanistic e o oroare unde s-au amestecat case de secol nouaspe’ cu monstruozitati sticla-beton colorate aiurea de cate doua etaje. drumurile care erau ok au acum gropi pana si pe dorobanti, care era cel mai ingrijit bulevard din buc.
    in fine. incerc sa fiu obiectiv.

  30. MariaB Says:

    Si eu il sustin pe Chiliman. Mi-e fff greu sa cred ca liberalii din S1 vor vrea sa voteze cu un securist si un combinator prespalat ca Murgeanu. Oare liberalii din Baneasa nu citesc presa? Scrie negru pe alb in presa despre afacerile lui Murgeanu cu Baneasca Investment (prin intermediul firmei COMALIMENT, conduse de amicul lui Murgeanu Puiu Popoviciu) http://www.gandul.info/actualitatea/viceprimarul-murgeanu-expert-platit-de-o-firma-a-lui-popoviciu.html?3927;2653669 dar si de intentiile lui Murgeanu (and company..de la Primaria Portocalie a Capitalei) de a sadi „Cinci blocuri in loc de parc pe malul Lacului Baneasa” – http://www.romanialibera.ro/a125536/cinci-blocuri-in-loc-de-parc-pe-malul-lacului-baneasa.html

    Da Doamne sa iasa Chiliman din primul tur! Nu mai vreau sa aud, sa ii vad fata lu Murgeanu..

  31. MariaB Says:

    Si inca ceva: ati vazut ce a zis aseara Prigoana la Realitatea? Ca pe Blaga il vor vota toti fostii comunisti!!!!!

  32. CRadu25 Says:

    @Karina joi 29 mai 2008 la 3:09:42 am

    Din aceeasi „famiglie”…

  33. CRadu25 Says:

    Cat despre sustinatorii lui Chiliman, sper ca va avea suficienti cat sa castige. In turul doi sigur, daca eu sper ca din primul. No offence @instalatorule, dar pe ce te bazezi cand spui „dl Murgeanu va pune mai bine in valoare sectorul 1”. Ca eu ma bazez pe rezultatele unui mandat de 4 ani al lui Chiliman cand zic ca-l voi vota duminica.

  34. moroela Says:

    mi se pare totusi un lucru destul de insemnat ca un campion olimpic sa il sustina pe Chiliman si nu doar de ochii lumii ci pentru lucrurile benefice pe care le-a adus sportului in sectorul sau. Un gest frumos, dar mai ales laude meritate la adresa primarului de la sectorul 1. Bravo lui! Nu stau in sectorul 1 ( din pacate), insa pot vedea diferenta clara intre sectorul 1 si celelalte. cred ca prin intermediul unui nou mandat, va reusi sa creeze o adevarata capitala a Capitalei.

  35. instalatorul Says:

    Karina, da, suntem chit. Totusi nu pot sa nu ma mir ca tu esti de fapt mai multi dintre bucuresteni, ori ca te exprimi cu de la tine putere in numele mai multora. Cred ca putem vorbi la fel de bine si de securistii lui Tariceanu, daca stai sa te gindesti nitel. Dar pentru mine chestiunea asta este secundara. Te rog sa te miri si tu de ceva, ca sa fim chit si aici.

  36. instalatorul Says:

    Karina, era sa uit: nu liberalii ma scirbesc; ma schirbesc pseudoliberalii lui Tariceanu.

  37. roxanaiordache Says:

    @Dane, Toadere. Pe unde ai fost tu prin 3, probabil ai ratat zonele cu 2-3 rânduri de borduri. Negoiţă a fost şmecher, a făcut nişte chestii vizibile şi aşa s-a conturat mitul. În spatele realizărilor vizibile, a făcut ceea ce trebuie. Motiv pentru care nici n-a vrut să candideze la Capitală, pentru că la sector e ce trebuie, pentru el şi compania. Foarte bun produs PR, în realitate, un filfizon.

    Apropo de sectorul 1 – curăţenia contează. Mai trebuie, însă şi oamenii să se înveţe să nu mai fie nesimţiţi, ceea ce e greu.

    În privinţa urbanismului, sunt de acord. Alea înalte sunt ale lui Adriean. Asfaltiada cu gropi-obstacole, tot a lui Adriean. Oamenii pe-aici s-au prins, din momemt ce intenţia de vot e clară pentru realegerea, după toate probabilităţile, din primul tur, a primarului Chiliman.

  38. toader Says:

    nu roxana, 3 nu e mit. si cumnatul meu si doi prieteni acolo locuiesc. sincer, e mult mai bine decat inainte. deci, pe vazute.

    despre bulevardele din 1 acum imi dau seama ca in adevar sunt ale videanului. cred insa ca primarul de la 1 ar fi trebuit sa se implice mai mult la treaba asta.

  39. Karina Says:

    @Marius

    Da. In 2 🙂

    CRadu25

    Asta pe care l-am pus e ultimul din serie. Aparut ieri. 🙂

    @Instalatorul

    Da, vorbesc in numele mai multor bucuresteni. Cei care nu vor vota PD-L duminica. Printre ei.. prietenii si colegii mei care imi spun ca asta e unul din motivele pentru care nu-i vor vota pe oamenii lui Basescu: prea multi securisti.

    @Roxana,

    In afara de borduriada aia multipla a lui Negoita a mai facut un lucru incalificabil: a retrocedat unor „mostenitori”, buni prieteni cu sotia lui ( vicepresedinte al Comisiei Nationale de Valori Mobiliare) niste cladiri superbe in care functionau niste scoli. Au fost niste scandaluri si prin presa dar au trecut neobservate si Negoita a musamalizat el cumva cazurile. Copiii au fost scosi in strada din timpul cursurilor cand s-au facut aceste retrocedari si nici acum nu au scoli, invatand in sedii provizorii si dupa doi ani.

  40. toader Says:

    dupa cate inteleg eu la 1, 3 si 5 raman aceeasi. la generala sper sa intre sica in 2 pe fondul neintelegerilor intre so si cd. blaga, obiectiv privind, pare umflat in sondaje si nu ar fi exclus sa nu intre in al doilea. iar in al doilea nu prea are sanse ca nu are de unde sa mai ia voturi.

  41. Karina Says:

    @toader

    Cum sa te implici mai mult in bulevardele videanului?
    El se ocupa de stradute. Ia uita-te tu la cei care ii scriu pe blog si reclama diverse cum le raspunde si cum se implica in tot ce-i solicita oamenii. Ai vazut cumva ca Negoita sa faca asa ceva? Cunosc bine situatia din 3 si mafia imobiliara e bine inradacinata acolo.

  42. roxanaiordache Says:

    @Dane, păi da, exact ce-ţi spuneam. A făcut lucruri bune, vizibile, iar în spatele lor îşi ia tainul, ştiindă că românul tolerează furăciunea, dacă îi e lui bine.

    Chiliman s-a implicat destul de mult, a făcut campanii şi salvarea Parcului Bordei i se datorează determinant. Petiţia online pe care a iniţiat-o e un model de reuşită. Are şi aspecte care mă enervează, dar ştii cum e, totul e ca suma reuşitelor să o depăşească pe cea a eşecurilor. Şi la el o depăşeşte. De departe. Şi mai are o calitate. Îşi doreşte foarte mult realegerea, pentru că efectiv îi place să fie primar, se simte asta. Şi o micuţă dovadă cu privire la cât de deştept este: în vreme ce alţii au făcut maculatură, el a distribuit o hartă a Bucureştiului – de păstrat garantat, pe spate cu schimbările pe care urmează să le facă el în 1 pentru fluidizarea traficului.

  43. Karina Says:

    @Toader

    Mai sus, can am scris „El se ocupa de stradute. Ia uita-te tu la cei care ii scriu pe blog si reclama diverse cum le raspunde si cum se implica in tot ce-i solicita oamenii.” ma refeream la Chiliman

  44. roxanaiordache Says:

    @Dane, bun calcul. Aşa să te audă Dumnezeu!

  45. Victor Ciutacu Says:

    Hai, Roxana, ce naiba…
    Si Nadia pe Pandele de la Voluntari. Ce relevanta are?

  46. CRadu25 Says:

    @Karina: Pe astea le stii?


  47. roxanaiordache Says:

    @Victor, te ţuc! Relevanţa care este:)

  48. tasurinchi Says:

    eu nu-l sprijin, roxana. are aceeasi importanta.
    oarecum off-topic, mi-a placut asta: „Adriean Videanu nu mai candideaza si pentru ca noi am fost foarte ocupati de atacurile cu borduri si asa mai departe. Este, si-mi asum sa spun asta, este cel mai bun primar pe care l-a avut Bucurestiul dupa Revolutie!”
    Oana Stancu, la sinteza zilei, bineinteles

  49. instalatorul Says:

    Karina, scuza-ma, eu nu am comentat pe blogul dnei Iordache pentru a participa la o masa rotunda, de aceea nu voi mai dialoga cu tine in viitor. Nu doresc sa-ti mai adresez sageti, desi as putea-o face cu usurinta. Ca lucrurile sa fie lamurite, sa-ti comunic ca nu ma omor deloc, dar absolut deloc, dupa dl Basescu. Voi fi insa alaturi de orice forta care va lupta impotriva lui Tariceanu – fiu de informator, Olteanu – nepot de napirca stalinista, Quintus – 173 de note informative dupa CNSAS si altii din biroul lor permanent avind statut asemanator. Trebuie sa se termine cu falsul liberalism in Romania si cu miscarile transpartinice oculte de tipul celei existente din 1994 intre PNL si PSD. Stimata doamna Iordache, nu vreau sa par un tip care tine cu tot dinadinsul sa-l credeti pe cuvint: intrebati orice persoana care a lucrat inainte de 1989 in IPA cine stringea cotizatiile PCR acolo si mai vorbim: daca v-am dat o informatie neadevarata, atunci sa stiti ca nu voi ezita sa va prezint scuze. Da, eu nu sunt pierdut pentru liberalism, sunt nascut liberal, dar sunt pierdut pentru falsii liberali de mai sus.

  50. roxanaiordache Says:

    @ instalatorul. Puteţi dialoga liniştit pe acest forum, eu nu pun restricţii. Dimpotrivă, mă bucur când facem „şezătoare”:)

    Nu pot fi de acord cu dumneavoastră. Nu puteţi lupta împotriva (post)comunismului, cu metode comuniste. Nu-i drept să judecaţi oamenii după rude. Dacă asta-i toată vina pe care i-o găsiţi lui Călin Tăriceanu – jalnic pretext! Pe de altă parte, dacă nu aţi fost deţinut politic, nu aveţi absolut nici un drept să-i judecaţi pe foştii deţinuţi politici care au cedat. Iar mulţi dintre ei, făceau note informative la mişto. Am avut onoarea să-l cunosc pe domnul Dan Amedeu Lăzărescu şi chiar m-am bucurat de aprecierea domniei sale. Era un domn desăvărşit, de o cultură deosebită şi un devotament extraordinar. Tot ce a făcut după 1990 a fost benefic, este şi motivul pentru care a fost „demascat” – în timp ce ofiţerii acoperiţi fac bine mersi jocurile în continuare. Îl apăr la fel şi pe domnul Quintus.

    Foarte urât, ruşinos să-l judecaţi pe Bogdan Olteanu – liberal prin opţiune, după bunica lui. Cu ce e el de vină pentru că s-a născut din acea familie? Astea sunt criterii? Era preferabil să fi fost pesedist sau pedist şi atunci l-aţi fi condamnat că o continuă pe „năpîrcă”? Iar dacă nu o continuă, e de vină doar pentru că e nepotul ei? Jalnic!

    Cine strângea acolo cotizaţiile PCR? Nu ştiu, spuneţi-mi dv. N-am fost membră PCR.

    Repet: apreciez politeţea dumneavoastră.

    P.S. Nu mi-aţi spus de Ludovic Orban şi Crin Antonescu, lor ce le reproşaţi?

  51. roxanaiordache Says:

    @Vali. Oana Stancu e o jurnalistă foarte bună, dar nimeni nu-i perfect. Uneori, aberează şi ea.

  52. tasurinchi Says:

    ai si tu dreptate, roxana, oana stancu abereaza. mult mai des, as spune eu… dar mie mi-a placut foarte mult stupoarea din studiou. e antologica 🙂
    pe de alta parte, in locul tau, as fi replicat ceva in genul „in comparatie cu basescu… bineinteles”. ai pierdut o buna ocazie 🙂

  53. Roxana Iordache Says:

    @Vali. Nu am văzut emisiunea în cauză sau am văzut câte ceva pe sărite, nu mai ştiu. Nu totodeauna am timp şi nu totdeauna sunt acasă. Uneori, mai trec şi pe alte posturi. Nu sunt blocată în proiect. Scuze, n-am înţeles aluzia la Băsescu. Şi uitasem de el.

  54. roxanaiordache Says:

    @moroela.BUN VENIT!

Lasă un comentariu