Preşedintele Băsescu s-a pupat cu umbra lui Mircea la Cozia şi cu primarul injurios, Antonie Solomon, la Leamna

 

Foto EvZ

 

Foto Adevărul

 

ROMÂNIA, MEREU ELECTORALĂ. PREŞEDINTELE SE RECULEGE PUBLICITAR

 

Preşedintele Băsescu a fost de Înviere la Cozia, cu familia, iar în prima zi de Paşte a vizitat mănăstirea Horezu, care se zice că îi place mult doamnei Maria Băsescu. Preşedintele Băsescu a testat apele băilor de mulţime.

 

Reculegerea publicitară a continuat cu participarea la „Hora de la Leamna”, organizată de primarul Craiovei, Antonie Solomon, spaima ziariştilor şi bucuria clanurilor ţigăneşti. Preşedintele i-a mulţumit călduros primarului.

 

Mai ales că familia prezidenţială a fost ospătată la vila lui Solomon de la Leamna, ospăţ câmpenesc la care au participat, printre alţii, eternul şi sfătosul senator Radu Berceanu, care se vrea preşedinte al CSJ Dolj şi Mircea Dinescu însuşi.

 

Primarul Solomon, înjurător de ziarişti şi doritor de realegere s-a dovedit foarte priceput în organizarea chiolhanurilor prezidenţiale, dar s-a declarat neputincios în combaterea fenomenului infracţional ţigănesc de tip mafiot de la Craiova.

 

Schimbul de focuri între clanurile ţigăneşti oltene a avut loc la scurt timp după petrecerea de la Leamna. După hora electorală în care s-a prins cu foc preşedintele Băsescu. Să-l cheme şi la Craiova, să-i pupe pe Fulguţă cu Tatian.

3 răspunsuri to “Preşedintele Băsescu s-a pupat cu umbra lui Mircea la Cozia şi cu primarul injurios, Antonie Solomon, la Leamna”

  1. Marius Mina Says:

    S-a mai pupat cu Mircea Dinescu, Tudor Gheorghe rapsodul popluar , vaduva lui Ady Pintea si vreo cateva sute de olteni ….

  2. Roxana Iordache Says:

    Lavinia a venit s-o vadă pe doamna Băsescu, se cunoşteau de la călărie.

  3. rontzy Says:

    cum adik s-a pupat cu umbra??!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: